כשלוקחים אנטיביוטיקה

מיכל_מ*
הצטרפות: 06 דצמבר 2001, 17:44
דף אישי: הדף האישי של מיכל_מ*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי מיכל_מ* »

צריך לתת תוספי תזונה לחיזוק הגוף?
בן השלוש וחצי שלנו מקבל אנטיביוטיקה בגלל סיבה שנראית לנו מספיק טובה... (זיהום חיידקי ביד, שלפוחית גדולה. מכירים?).
רחלי_ב*
הצטרפות: 01 ינואר 2003, 21:25

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי רחלי_ב* »

כדאי לקחת אסידופולוס- יש באבקה ובטבליות (של סולגאר).
רק בריאות!
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי ורד_לב* »

בהחלט אצידופילוס במהלך האנטיביוטיקה וגם להמשיך אחריה איזה שבועיים. זאת כדי להחזיר לגוף את מערך הבקטריות הידידותיות המצויות במעיים ונהרסות (מה נעשה?) גם הן עם האנטיביוטיקה.
לעתים כשילדים חולים וגם כשמבוגרים, יש פחות תאבון. זה דבר בריא ונכון. הגוף אינו זקוק לעומס נוסף מלבד זה של הטיפול במחלה (ולעתים גם בתרופות שאנחנו מכניסים אליו). אנא אל תפצירו בילדיכם לאכול כדי להתחזק/ להתגבר/ לגדול וכו'. הגוף כ"כ חכם, במיוחד אצל הקטנים, כשעוד אין התניות / מסכות /משקעים. תנו להם לעשות מה שהם מרגישים.
יש להקפיד על שתייה מרובה, כדי לעזור לגוף בפינוי הפסולות, המחלות והחבר'ה הלא רצויים. כאן אפשר בהחלט לתת מרקים קלים ביותר, ציחם, אם אפשר המוכנים מירקות שורש, עלים ירוקים רבים ומי שרוצה, גם עוף. יש לסנן לפני שנותנים לחולים, אלא אם כן הם מעוניינים לאכול קצת.
אחרי המחלה, אפשר לחזור לאכילה רגילה לאט, לפי קצב הרצון של גוף החולה לשעבר. אז בהחלט אפשר לשים דגש על מזונות מחזקים, עתירי קלוריות (כי ודאי הגוף איבד קצת משקל במחלה וצריך לשוב ולחמם עצמו ולפעול רגיל).
אם יש זיהומים חוזרים ונשנים, מחלות ש"צצות" כל כמה זמן שווה לבחון את התזונה וגם אולי לתת כחיזוק מולטי ויטמין / משהו בסגנון חיזוקית וחבריו. כמובן, תלוי במצב ולפי המלצות מטפל (מכל סוג, גם רופא וגם אלטרנטיביים למיניהם).
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי פלונית* »

האם קיימת אפשרות לחמוק מאנטיביוטיקה כאשר יש סטרפטוקוקוס
בגרון?
פלונית_אחראית*
הצטרפות: 20 מאי 2003, 12:06

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי פלונית_אחראית* »

כן- ואז את מסתכנת בסיבוכים כגון מחלות לב ודלקות פרקים. אם את מוכנה לקחת על עצמך את האחריות- בבקשה. אני חושבת שאנטיביוטיקה מזיקה כשלוקחים אותה לשווא, אבל במקרה של זיהום חיידקי היא מצילת חיים.
רני_כשר*
הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:21
דף אישי: הדף האישי של רני_כשר*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי רני_כשר* »

לי אמר הרופא שאחרי גיל 35 הסכנה להסתבכות בלב יורדת באופן משמעותי, לשיקולך.
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

לפני כמה שנים, אחרי רצף של דלקות גרון בליווי אנטיביוטיקה, עברתי אחת בלי, חלק מזה היה בלי רצוני, כי הייתי במקום שלא יכולתי להגיע לרופא וחלק מזה היה כי היתה לי הרגשה שאני "אמורה" לעבור את זה פעם אחת ולתמיד. זה לא היה קל, החום טיפס לגבהים, אבל אחרי יומיים יצאתי מהצד השני בריאה. מאז כמעט ולא חלתי בדלקות גרון (רק בשנה אחרי שהפסקתי להניק את מרים, אבל זה סיפור אחר)
יעל_כ*
הצטרפות: 29 אפריל 2003, 14:43

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי יעל_כ* »

תקראי את מה שכתוב ב חום גבוה
יעל_זלאיט*
הצטרפות: 07 מאי 2003, 16:21

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי יעל_זלאיט* »

כשהרופא איבחן אצלינו סטרפטוקוק בגרון התעקשתי על משטח גרון, הרופא אפשר דחיית טיפול עד לקבלת תוצאות הבדיקה 3 ימים,
הבדיקה היתה שלילית.
שווה לפעמים להתעקש ולשאול.
אם התוצאה היתה חיובית, הבנתי מהרופא שאין נזק להתחיל 3 ימים מאוחר יותר,
זה לא נכון לגבי כל דלקת או כל אחד
יעל_כ*
הצטרפות: 29 אפריל 2003, 14:43

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי יעל_כ* »

הבעיה היא שבמשטח גרון יכולות להיות תשובות False Negative באחוז גבוה, ואז יהיה לך זיהום סטרפטוקוקלי לא מטופל. לדעתי (ואני לא רופאה) עדיף אפילו לקחת אנטיביוטיקה טבעית מאשר לא לקחת כלום.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי פלונית* »

תודה על התשובות, בינתיים תוצאות המשטח גרון הגיעו והכל בסדר, הרופא שלנו בעצמו אמר שאין מה למהר עם האנטיביוטיקה ושזה עדיין לא בגדר לקיחת סיכון, כמובן שזה תלוי מתי התחילה המחלה ומה מספר הימים שעברו.

יעל כהן, מה זה אנטיביוטיקה טיבעית?
מתעצם*
הצטרפות: 05 דצמבר 2003, 10:38

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי מתעצם* »

האם יש אפשרות לא לקחת אנטיביוטיקה במקרה של סטרופטוקוקוס? מסבירים לנו שהפעם זה חובה והבת שלנו לא קיבלה אף פעם אנטי ביוטיקה. מישהי/ו יודע משהו בעניין?
עירית_ל*
הצטרפות: 04 מרץ 2002, 09:48
דף אישי: הדף האישי של עירית_ל*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי עירית_ל* »

אני חושבת שזה מאוד מסוכן כי סטרפטוקוקוס שלא מוגר יכול להשאר רדום ובהמשך לגרום לפגיעות שונות בגוף - פגיעה בלב למשל.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

יש לי סטרפטוקוקוס איי - מדלקת גרון, אחרי המשטח הרגשתי יותר טוב ולא לקחתי אנטיביוטיקה, הרופא אמר שלא חייבים ואפשר להתגבר על זה לבד, עברו שבועיים ואכן התגברתי.. או לפחות כך זה נראה.
לי_הי*
הצטרפות: 23 פברואר 2004, 21:04
דף אישי: הדף האישי של לי_הי*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי לי_הי* »

אני יכולה להגיד לכם שמנסיון כדי להמנע מאנטיביוטיקה כמה שאפשר לבן שלי היה סטרופטוקוקוס ומאז שנתתי לא אנטיביוטיקה הגוף שלו והמערכת החיסונית שלו נפגעה ומאז כל כמה חודשים צצה בעיה אחרת שהינו חייבים לתת לו אנטיביוטיקה לדעתי כדי לנסות כל דרך אחרת כמובן כל עוד שהמצב לא קריטי. דרך אגב בסופו של דבר הבעיה נפתרה בעזרת תרופה הומאופטית
יוני_א*
הצטרפות: 18 דצמבר 2003, 00:53
דף אישי: הדף האישי של יוני_א*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי יוני_א* »

כדאי לקחת יוגורט כשלוקחים אנטיביוטיקה.
אגב: אנטי - נגד ביו - חיים טיקה - ?? מישהו יודע. בכל מקרה אנטיביו[טיקה]=נגד חיים [ ? ]
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

קראתי ב דלקת ריאות לתינוק לקחת ABC Dophilus
האם יהיה מומלץ גם כאן לקחת?
שואלת*
הצטרפות: 25 ינואר 2004, 10:05

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי שואלת* »

שאלה למביני דבר:
סיימתי טיפול אנטיביוטי (אוגמנטין) של 10 ימים לפני כשבוע, ואני סובלת עכשיו משלשולים ועוויתות מעיים שלא עושים רושם שהם מתכוונים ללכת, מן הסתם כתוצאה ממנו. הבנתי שמומלץ לקחת אצידופולוס כדי לעזור למערכת העיכול, אבל אני לא יודעת איך כדאי לקחת- אקטימל, יוגורט ביו, קפסולות? בגלל השלשולים אני חוששת לצרוך מוצרי חלב (גם ככה יש לי רגישות לחלב).
האם מישהו יכול להמליץ לי על מוצר ספציפי?
תודה.
חיפושית*
הצטרפות: 16 מרץ 2004, 18:29

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי חיפושית* »

כן , אני לוקחת עכשיו בהמלצה של אייפקית שלי,
(גם לי יש רגישות למוצרי חלב - ולעוד דברים... :-) )
פרוביוטיק של אלטמן הוא מצויין ועכשיו, שמצבי רגיש מאוד מאוד (הריון עם רצון לאוכלים פסיכייים), אז אני אוכלת מה שבא לי ...ולוקחת 3 פעמים ביום - על ההוראות מצויין פעמיים אבל האפייקית שלי אמרה לי חד משמעי שזה קריטי עכשיו עם התזונה הפסיכית שלי לקחת 3
ולדעתי תתחילי עם 2 ותראי מה זה יעשה לך ..
איך אומרים? אצלי זה עבד.
אורלי*
הצטרפות: 08 יולי 2002, 18:53

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי אורלי* »

איפה רוכשים את האצידופילוס הנ"ל? איך צורכים אותו? האם זה חשוב (ויעיל) גם במבוגרים או רק בילדים?
אשמח לתשובות ממביני דבר
אורלי*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי אורלי* »

אשמח לקבל תשובה בקרוב כיוון שאני בשלהי טיפול אנטיביוטי (דלקת אוזניים) וממש רוצה לצמצם את הנזק
תודה
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

אורלי, אצידופילוס אפשר לקנות בחנות טבע (אולי גם בבית מרקחת, שווה לשאול). המינון מצוין על האריזה. אפשר גם לשתות אקטימל, אם אני לא טועה הוא גם מכיל חיידקי אצידופילוס.
מאד חשוב ויעיל גם למבוגרים והבחלט לא רק לילדים.
ממליצה לך להתחיל לקחת מיד. ההמלצה היא לקחת אצידופילוס כבר בתחילת הטיפול האנטיביוטי כדי למזער נזקים, אם את כבר בשלהי הטיפול מן סתם כבר נגרם נזק מסוים. אם תתחילי לשלשל בימים הקרובים, זה מהאנטיביוטיקה :-( (מצד שני יש אנשים שהאנטיביוטיקה לא ממש משפיעה עליהם, אז אולי לא תרגישי כלום).
אורלי*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי אורלי* »

תודה תודה תודה
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

אני סובל מסטרפטוקוקוס בגרון כבר שבוע ולוקח אנטיביוטיקה את האוגמנטין הזה,ואני לקראת הבראה (בע'ה) והייתי רוצה לדעת מה זה החיידק הנוראי הזה ולמה הוא בדיוק גורם, ומה גורם לנו להרגיש ככה כמו סמרטוטים, הוא פשוט משביט אותנו - מה לעזאזל החיידק הארור הזה עושה לנו, איך הוא פועל ומה השפעותיו, ואיך מחסלים אותו לתמיד ????? המון תודה!
עומר_ס*
הצטרפות: 20 פברואר 2004, 11:51
דף אישי: הדף האישי של עומר_ס*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי עומר_ס* »

מה זה החיידק הנוראי הזה
החידק סטר' הוא קבוצה שלמה של חיידקים דומים (A-F כמובן) . הסטר' A גורם לזיהום בגרון ותוקף את בלוטות הלימפה בגרון (=שקדים) וכן קרומים ריריים אחרים.

מה גורם לנו להרגיש ככה כמו סמרטוטים
החום והרגשת החולשה הם בעיקר תוצאת המלחמה של הגוף בזיהום הזה. ראה בדף חום גבוה . בקיצור ניתן לומר שהגוף שלנו מסמן לנו "לשבת בצד" ולא להוציא אנרגיה מיותרת (הדרושה לגוף לצורך מלחמתו). החום הוא אחד הכלים של הגוף בזיהום (חידקים הם חלבונים, וכמוו ביצה הם נהרסים החימום).

איך הוא פועל
יש כאן אנשים יותר מוסמכים ממני, אולם לענ"ד המעטפת החלבונית שלו נקשרת לקולטנים בגוף שלנו הממתינים לאנזימים . החי-דק מתחיל להתרבות על המצע שהוא מצא, וחוסם אותו ומפריע לפעולתו, דבר הגורם להפרשות ריריות בדרכי הנשימה.
בריגי_טה*
הצטרפות: 31 יולי 2005, 17:12

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי בריגי_טה* »

אני נמצאת במין מעגל קסמים שבו אני "נהנית" מנזלת אלרגית שבשיאה מתפתחת לסינוסיטיס, שעוברת רק בעזרת אנטיביוטיקה שמעוררת פטריה וגינלית. הצילו!!!! אסידופולוס יחד עם האנטיביוטיקה :-S זה לא ממש זה.... אולי פתרון יצירתי למלחמה בפטריה, דווקא? מטיפול באלרגיה כבר מזמן-מזמן התיאשתי.....
עיצות חכמות, תרופות סבתא?מה?!?
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי יונת_שרון* »

נזלת -- ניסית כבר להפסיק לאכול מוצררי חלב לכמה שבועות?
עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי עירית_לוי »

מטיפול באלרגיה כבר מזמן-מזמן התיאשתי.....
ניסית את שיטת ipec?
זו שיטה מופלאה שגם מאפשרת לזהות את מחוללי האלרגיה וגם לנקות את הגוף מהרגישות אליהם.
גבעה_ירוקה*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2005, 21:28
דף אישי: הדף האישי של גבעה_ירוקה*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי גבעה_ירוקה* »

שאלה -התינוק שלי בן עשרה חודשים,לוקח אנטיביוטיקה או יותר נכון מקבל נגד רצונו ,המסכן הקטן,(אבל הכאב באוזן המודלקת היה יותר נורא)
ועכשיו השאלה היא מה המינון הנכון של אבקת אצידופולוס ואיך לתת לו כדי למנוע כניסתו למעגל צרכני האטיביוטיקה?
קנינו של סולגאר.כתוב חצי כפית X3 אבל אולי לתינוק זה יותר מידי,או שאין קשר לגיל?
הוא גם משלשל נורא.אבל זה מלפני האנטיביוטיקה.
תמר_איל*
הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי תמר_איל* »

שיש דלקות באוזניים, דבר ראשון צריך לבדוק את התזונה.
אם התינוק מקבל תחליפי חלב, ניתן לתקופת מה לתת חלב שקדים במקום.
לנסות, כמה שיותר לתת פירות ולהפחית בחלב בכללי ובתחליפי חלב אם באופן ספציפי.
החידקים מצויים במזון טרי ולא מבושל, פירות וירקות.
רצוי לגוון בכדי לקבל מגוון של חידקים. מי החליט ש- אצידופולוס , זה מה שחסר?
בכל מקרה אין אפקטיביות בזמן מתן אנטיביוטיקה אלא רק אחרי. בכל מקרה כדאי לשים לב למה שאוכל.
החלמה שלמה.
גבעה_ירוקה*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2005, 21:28
דף אישי: הדף האישי של גבעה_ירוקה*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי גבעה_ירוקה* »

הוא רק יונק כרגע,כך שאין מה להוריד או לגוון,אצידופולוס זה מה שצריך כדי לשקם את הפלורה של מערכת העיכול ואולי גם מערכת הנשימה אני לא ממש מבינה לגמרי,אבל זה מה שמומלץ לכל מישלוקח אנטיביוטיקה,יש בבקבוק קומפלקס של כמה סוגי חיידקים,הגיוני שבו זמנית זה לא אפקטיבי. מחלר אני אנסה להשיג את סולגאר בטלפון לגבי הנחיות שימוש.
תודה.
אמא_מודאגת*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2003, 21:21

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי אמא_מודאגת* »

זקוקה למענה מהיר - הבן שלי בן ה- 4 חלה בדלקת ריאות קלה והרופאה כמובן רשמה אנטיביוטיקה. האבא חסיד הרפואה הקונבציונאלית התעקש שניתן לו ובמקביל החלטתי לתת לו גם טיפול בהומופטיה קלאסית. בקיצור, אחרי יום אחד, מתוך שלושה ימי טיפול, ניכרת הטבה - אולי בזכות ההומופטיה (כך אני חושבת). האם ניתן להפסיק או שכדאי להמשיך ? הילד ממש לא הסכים לקחת מרצונו והיינו חייבים לתת לו בכוח ולא הייתי רוצה לחזור על זה שוב. מה דעתכם ?
אור_השמש*
הצטרפות: 30 אפריל 2005, 21:13
דף אישי: הדף האישי של אור_השמש*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי אור_השמש* »

תשובה <קצת באיחור?> - כאשר לוקחים אנטיביוטיקה בהתחלה מתים החיידקים החלשים יותר, והחזקים עדיין מצליחים לשרוד. הסיבה שלוקחים את האנטיביוטיקה לאורך זמן היא כדי להכניע גם את החזקים...
אם תפסיקי עכשיו תשאירי בגוף של הילד רק חיידקים חזקים, שלא תהיה להם תחרות והם יוכלו להתרבות ללא הפרעה. בפעם הבאה שתהיה סיבה לקחת אנטיביוטיקה החיידקים שבהם הוא יצטרך להלחם יהיו הרבה יותר חזקים... אני לא חושבת שאני צריכה להמשיך. זאת הסיבה שאומרים תמיד לקחת את האנטיביוטיקה עד הסוף, אם כבר התחלנו.
יוחננ_ית*
הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי יוחננ_ית* »

בהחלט אצידופילוס במהלך האנטיביוטיקה וגם להמשיך אחריה איזה שבועיים. זאת כדי להחזיר לגוף את מערך הבקטריות הידידותיות המצויות במעיים ונהרסות (מה נעשה?) גם הן עם האנטיביוטיקה.
תינוקת יונקת שמקבלת אנטיביוטיקה בגלל דלקת ריאות, האם כדאי שהאם תקח אצידופילוס? יש עוד דברים מומלצים, לאם או לתינוקת?
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

ההמלצה היא להפריד בין מתן האנטיביוטיקה למתן הפרוביוטיקה (שמכילה לא רק אסידופילוס אלא גם בידופילוס וסוגים אחרים) בשעתיים-שלוש.

לגבי האפקטיביות בזמן מתן האנטיביוטיקה, שמעתי דעות לכאן ולכאן מרופאים שונים. לפחות רופא אחד טען באוזניי שגם אם האנטיביוטיקה הורגת 99% מהפרוביוטיקה, גם מה שנשאר יותר טוב מלא כלום. נשמע לי הגיוני, ואין מה להפסיד.
בבקשה_עזרה_דחופה*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2006, 12:04

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי בבקשה_עזרה_דחופה* »

נטלתי עשרה ימים אנטיביוטיקה מסוג קלינדומיצין. עם סיום הטיפול החלו שלשולים ולא עושה רושם שהם עומדים לעבור (כבר ששה ימים) אמנם לא חריפים ובעיקר בבוקר. לא לקחתי אצידופילוס. האם לקחת? או שכבר הנזק נעשה. ואם כן כמה זמן לקחת?
הפלא_ופלא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 21:37
דף אישי: הדף האישי של הפלא_ופלא*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי הפלא_ופלא* »

שלום לכולם
הפנו אותי לדף הזה לקבלת עזרה ולא מצאתי את שאני מחפשת....
גילו אצלי היום סטרפטוקוקוס ועוד 3 ימים יגיע המשטח-גרון לאשר את זה סופית
בינתיים אני מנסה להתגבר לבד....
באם אקח אנטיביוטיקה בעוד 3 ימים - איזה סוג מומלץ היות ואני מניקה (בן 4 חודשים)
חיפשתי כאן את הטלפון של המרכז הטרטולוגי (שמייעץ על תרופות) - ולא מצאתי

תודה על העזרה!
אור_של_כוכבים*
הצטרפות: 21 ספטמבר 2007, 10:52

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי אור_של_כוכבים* »

בני (שנה וחמישה) מקבל אנטיביוטיקה כבר יומיים.
המצב משתפר. החום ירד. אבל- גם היציבות שלו.
הוא כל הזמן מתנדנד ונופל על ימין ועל שמאל. (בעיקר על הראש)
וכבר נמאס לו להיות על הידיים. בעגלה או בלול.
מה עושים? מה יכול להועיל?
פולנית*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 16:03

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי פולנית* »

הי
אני לא מבינה הרבה באנטיביוטיקה, בעצם בגילוי נאות- כלום, וגם לא כתבת מדוע ניתנה האנטיביוטיקה, כך שקשור או לא קשור למה שאני אכתוב הלאה.. כשיש בעיית יציבות, במיוחד אצל ילדים קטנים בכל מיני גילאים, רצוי מאוד לבדוק את השמיעה, במיוחד אם הייתה מוערבת בזה דלקת -אזניים, כמו-כן מים באזניים יכולים להשפיע. אז רצוי פשוט ללכת לאף אוזן גרון שיחווה דעה ראשונית, ולשלול אפשרויות שונות של פגיעה בשמיעה.
תרגישו טוב
וחג שמח
(:*
הצטרפות: 09 יוני 2011, 13:14
דף אישי: הדף האישי של (:*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי (:* »

אולי אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים... הלכתי לרופא לפני 4 חודשים עם אוזנים סתומום וכאבי ראש והוא אמר לי שיש לי "דלקת בסינוסים"--- והחלטתי לא לקחת את האנטיביוטיקה והמלא כדורים שנתן לי והלכתי לרופאה הומפטית...
בנתים אין ממש הקלה-- רק במצבים מסוימים... (לדוגמה ביוגה באמת או באויר פתוח ועוד)-- כמובן שזה פסיכוסומטי כמו כל דבר ויש שינויים שיהיה אליי לעשות ולהבין פסיכולית את העניין וכבר יש לי קצת כיוונים טובים וכל זה-- אבל עד אז-- עדיין יש הרגשה של כמו נוזלים באוזן וכאבי ראש.....
אבל מישהו יודע לגבי האנטיביוטיקה והדלקת מה הסיכון? מהו הגבול בו אפילו אדם שמאמין ברפואה טבעית (ב-אמת) וחיים ללא אנטיביוטיקה וכאלה--- יקח את זה בכל זאת כי-- קרה מיקרה מסוים
לנוירולוג אני אלך שבוע הבא אבל--גם אם זו רק דלקת--... משיהו יכול לעזור לי לחשוב האם לקחת את האנטיביוטיקה הזאת האם זה מומלץ במצבי- גם מאלה שאל מאמינים בזה בדרך כלל--- ואיך אוכל לדעת האם לקחת אותה או לא? אני יודעת שתרופה הומפטית לוקח זמן-- אב בכל זאת --
התחלתי לקחת אותה רק לפני כ4 חודשים אבל זה התחיל לי לפני איזה שנה כבר... (עם האוזניים)
אני לא מרגישה כאבים בעיניים בכלל-- רק בראש ובאזנים- גם לא תמיד- לפעמים לא כואב בכלל לפעמים כואב-- מ"סיבות ידועות"...(בייחוד "רעשים"-טלויזיה חזקה או אנשים מדברים חזק וכאלה ועוד)
ויכול להיות שכורכום עוזר בזה??זה כתוב בדף על הסינוסיטיס.... זה נישמע מוזר... יכול להיות שזה עוזר מאוד אבל שיש דברים שאנטיביוטיקה עושה שזה לא יכול לעשות במקרה זה לא? (:
ומה בעצם תעשה לי האנטיביוטיקה ל"דלקת"-- והרי סינוסיטיס עד שאתה לא פותר אותו גם פסיכולוגית וכל זה הוא יימשך-- אז גם אם אקח אנטיביוטיקה הוא עדיין יהיה וגם ככה הדלקת תוכל לחזור שוב ואין טעם..לא? עד שאבין את זה לא?... או שזה פשוט רק יהפוך את זה באמת לסתם "גודש" או סינוסיטיס שיש בו פחות דלקת מסוכנת שזה אולי טוב... לבנתים... וזה ירחיק סיכון?.... אני פשוט לא יודעת איך זה עובד......
(:
גילה*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 06:17

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי גילה* »

אם כבר הדף קפץ למה חדש, כמה זמן אחרי שמתחילים לקחת אנטיביוטיקה אמורים להתחיל להרגיש שינוי לטובה?
דניאל*
הצטרפות: 25 פברואר 2002, 12:43

כשלוקחים אנטיביוטיקה

שליחה על ידי דניאל* »

האם אנטיביוטיקה יכולה לגרום לדיכאון, ובאופן כללי למחשבות קשות?
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

כן
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

מדוע לא טוה לאכול מאכלי חלב כשלוקחים אנטיביוטיקה?
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

משום שהחלב נותן עוצמה לחיידק ומקשה על הטיפול בו
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

יש לי סטרפטוקוקוס אני לוקאך אנטיביוטיקה רק יומים סך הכול
וזה גורם לי לכאבי בטן חזקים עם לחץ בעזור הכבד אני מתעורר בעמצע ליל מכאבים האם להפסיק ?
פלוני_אלמונית*

כשלוקחים אנטיביוטיקה

נסה להתייעץ לגבי תכשיר ושמו אנגיוליט תוצרת רן בוטאניקלאס
שליחת תגובה

חזור אל “נושאים שקשורים לבאופן טבעי בתקשורת”