טיפול בקנדידה

בינתייםאלמונית*
הצטרפות: 25 פברואר 2011, 00:33

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי בינתייםאלמונית* »

תהיה בעניין המחקרים על יעילות זרעי האשכוליות -
אני לא קראתי את המאמרים אז מתנצלת אם כל הגישה שלי שגויה אבל חשוב לי להעלות תהייה שהיא אולי רלוונטית

האם יתכן שהתמציות בעלות החומרים המשמרים שימרו רכיב כלשהו בזרעי האשכוליות
שהוא הרכיב שפעל בצורה טובה נגד כל מיני מרעין בישין?
או שאפשר לשאול את זה אחרת: האם נעשה מחקר הבודק אם חומרי השימור לבדם
יכולים להשפיע באופן דומה (כנגד כל מיני מרעין בישין) למוצרי זרעי אשכוליות עם חומרים משמרים.
אם נעשה מחקר כזה (בידוד החומרים המשמרים) אז נראה לי שבהחלט אין עוד מה לומר בנושא.
אם לא נעשה מחקר כזה, יתכן ויש הגיון באפשרות שהעליתי בתחילה.
ניצן, אשמח אם תדווחי מידיעותייך בנושא. תודה רבה על השיתוף בכל המידע!
לילה טוב!
מיכל_בז*
הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

מישהו יודע האם ריטלין משפיע על הקנדידה, שמתי לב שלאחר שאני לוקחת הסימפטומים מחמירים

האמת שלא שמתי לב. אולי יש משהו ספציפי במרכיבים שאת אלרגית אליו?
אני יודעת שתרופות מכילות לפעמים סוכר, אולי זה זה?
ואולי הריכוז שלך מתחדד עד כדי שאת שמה לב יותר למה שקורה לך בגוף?
זה קורה לך גם אחרי קפאין?
ענבל_נתן_בר*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענבל_נתן_בר* »

מישהו יודע האם ריטלין משפיע על הקנדידה, שמתי לב שלאחר שאני לוקחת הסימפטומים מחמירים
לא יודעת לגבי השפעה של ריטלין, אבל מטופלים שלי שעברו טיפול קנדידה מדווחים על הטבה משמעותית עד היעלמות של סימפטומים של הפרעות קשב וריכוז. (בדרך כלל תוך כמה ימים מהתחלת הטיפול). זאת אומרת, שהקנדידה עצמה מחמירה בעיות קשב וריכוז.

סובלת מקנדידה בנרתיק, מזה שמונה חודשים. אובחנתי רק היום. אני מתכננת הריון בקרוב מאד. האם לקנדידה יש משמעות בהקשר זה ? או במילים אחרות קודם לטפל ורק אחר כך הריון או שאפשר במקביל ?
אם זו קנדידה נרתיקית בלבד, לא הייתי אומרת שיש בעיה. אם זו קנדידה רב מערכתית, כדאי לעשות קודם את הטיפול בקנדידה. מטפל אחראי לעולם לא יעשה לך ניקוי לקנדידה בזמן הריון- זה מסוכן לעובר כיוון שהקנדידה מפרישה רעלנים כשהיא מתה (וכל התהליך של הטיפול הוא להמית אותה) ואין לדעת מה ההשפעות על העובר. שוב, אני מדברת על קנדידה רב מערכתית ולא מקומית. אם את סובלת שמונה חודשים מקנדידה, אני מציעה לשלוח בדיקת קנדידה (דגימה מהנרתיק ודגימת צואה) למעבדה פרטית (יש אחת בחיפה).
בהצלחה.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

ועוד דבר חשוב בקשר לטיפול בקנדידה: חשוב לדעת, שבמהלך הטיפול בקנדידה יש לשמור על דיאטה מאוד מאוד מוגבלת (אסור לאכול אפילו פירות), זו דיאטה חריפה שיש הסכמה גורפת שהיא לא מתאימה בהריון (הסכמה גורפת- בקרב נטורופתים, בקרב רופאים, בקרב דיאטניות ותזונאיות טבעיות, בקרב כל מי שמטפל בנשים הרות). במהלך הטיפול נותנים צמחי מרפא שתומכים בכבד (שגם אסורים בהריון) וצמחים קוטלי קנדידה (שגם אסורים בהריון).
גם אם את עושה רק את הדיאטה- זה ממש אסור בהריון ולא בריא לעובר.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ענבל את אומרת שלבנדר ושמן עץ התה לא טובים לשימוש כי הם מייבשים את הרירית.מה את ממליצה למרוח שם? קניתי skin pro lotion נשית של מיצוי צמחים לשמירה על ההגינה. זה עם מוליך לשטיפה ורשום שמותר עד 5 ס"מ. פעמיים ביום במשך 7 ימים, או לשימוש יומי. רציתי לדעת אם את יכולה להמליץ לי על זה. וכמה באמת רצוי לשטוף את הוואגניה גם מבתוכו.והאם את ממליצה על שילוב השמנים ילנג ילנג ופצ'ולי לשים טיפה על התחתונית למניעת אי נוחות וריחות?
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי בשמת_א* »

האם קיימת קנדידה רב מערכתית בלי קנדידה בנרתיק?
או שלא יכול להיות שיש קנדידה בכל הגוף, אבל אין בנרתיק?
ממ*
הצטרפות: 11 ינואר 2006, 19:32

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ממ* »

_האם קיימת קנדידה רב מערכתית בלי קנדידה בנרתיק?
או שלא יכול להיות שיש קנדידה בכל הגוף, אבל אין בנרתיק?_
קנדידה מתפתחת בקיבה. משם היא מגיעה למקומות אחרים, לא בהכרח לנרתיק.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי בשמת_א* »

תודה!
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

בהחלט. קוראים לזה "קנדידה מערכתית" וזה המצב המתעתע - פגיעה ביכולות קוגניטיביות, עייפות כרונית, בעיות עיכול, בעיות עור, ועוד (מוזמנת לחפש פה את השאלון ששמתי.. חפשי את שמי. לדעתי תהיי בהלם מהתוצאות...)
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לענבל נתן - שאלה- אם יש קנדידה בנרתיק, זה הכוונה לבחוץ או לתוך הוואגינה? קראתי שמומלץ למרוח יוגרוט עיזים
השאלה איזה יוגורט עיזים מומלץ,של איזה חברה כי שאני קוראת רכיבים אני רואה כל מיני תוספת של עמילן מעובד ו1422 e
רציתי לדעת אם זה בסדר למרוח את זה עם כל מיני רכיבים נוספים שרשומים. והאם צריך להחדיר אצבע לתוך הווגיאנה
כדי למרוח גם בתוכו יוגורט עיזים. זה לא יכול לעשות שם כל מיני בלאגנים? איך זה יצא ? לא אמורים לעשות שטיפה אחרי כמה שעות?
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

כן.

אם יש קנדידה בנרתיק, זה הכוונה לבחוץ או לתוך הוואגינה?
גם וגם. אין הפרדה... לפעמים מרגישים את הסימפטומים יותר בחוץ, או יותר בפנים, אבל בגדול מטפלים בכל האיזור, כי אין חציצה שמונעת מעבר.

קראתי שמומלץ למרוח יוגרוט עיזים
זה לא יפתור לך את הבעיה. בדרך כלל החיידקים הפרוביוטיים שם מתים, ונמצאים בכמויות מזעריות. את צריכה להשתמש בכמוסות פרוביוטיות. תראי כמה הודעות מעלייך, פירטתי שם סוגים ואופן שימוש. אם את סובלת מפטריה רצינית, או שהמצב לא מוקל אחרי כמה ימים- מציעה טיפול רציני יותר.

מה את ממליצה למרוח שם?
יש את הנרות של גל ראן, ויש שמן שאני רוקחת כאן . אני לא מכירה את מיצוי הצמחים שהזכרת, אז אני לא יכולה לחוות עליו דעה. אם את רוצה, את יכולה לכתוב לי את הרכיבים ואנסה לראות לפי זה...
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלונית* »

לפי מה שקראתי עד עכשיו נשמע שאכן יש לי קנדידה מערכתית, או משהו שנגרם מאותן סיבות. יש דרך לאבחן? צריך בכלל לאבחן? ואם זה באמת קשור למתכות כמו שנכתב פה, האם טיפול תזונתי לקנדידה יועיל במשהו? כי סה"כ היא באמת מתרבה לפעמים כדי לייסע לגוף...ממה מתחילים?
וגם זה נשמע מפתה:
מטופלים שלי שעברו טיפול קנדידה מדווחים על הטבה משמעותית עד היעלמות של סימפטומים של הפרעות קשב וריכוז
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

יש דרך לאבחן? צריך בכלל לאבחן?
בוודאי! למה שתעברי לתזונה קיצונית, הגבלות, תטלי צמחים ותוספים ובכלל יש לך משהו אחר? לא חבל?
אבחון מתבצע על ידי תשאול נטורופתי ספיציפי לקנדידה, או על ידי ביקום, או על ידי בדיקות מעבדה פרטיות (יש מעבדה בחיפה).

לא שמעתי על קשר למתכות.

_וגם זה נשמע מפתה:
מטופלים שלי שעברו טיפול קנדידה מדווחים על הטבה משמעותית עד היעלמות של סימפטומים של הפרעות קשב וריכוז_
המטרה היא לא לפתות. אני לעולם לא עושה טיפול קנדידה למישהי/ו כי יש לו בעיות קשב. אם יש קנדידה, עושים טיפול קנדידה. לעולם לא בלי אבחון...
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

מי שרוצה ללמוד ולאבחן ולטפל בעצמה, מוזמנת לקפוץ לכאן בדף - טיפול בקנדידה (2005-11-28T19:35:49)
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

אני לא יודעת אם משהו עובר באוויר, אבל לאחרונה פונים אלי גם פה בדפבית, וגם טלפונית הרבה אנשים לגבי קנדידה. אז עשיתי קצת סדר, וישבתי לכתוב מאמר על קנדידה - מהי בדיוק, איך מאבחנים, איך מטפלים, המון מתכונים מצויינים לקנדידה... תהנו (-:
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

הי ענבל... קבלי קישור עם רשימת צמחי המרפא של נשית.
http://www.nashit.co.il/?categoryId=38662
האם לסבן לפני לזה את הואגינה? ועד כמה לדעתך זה בסדר לעשות עם זה שטיפה עם החדרה?
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלונית* »

המטרה היא לא לפתות. אני לעולם לא עושה טיפול קנדידה למישהי/ו כי יש לו בעיות קשב. אם יש קנדידה, עושים טיפול קנדידה. לעולם לא בלי אבחון...
כמובן, אולי המילים הנכונות יותר שזה נשמע אופטימי לדעת שגם בעיות שלא ברור מקורן ומרגישות כמו גזירה משמים עשויות להשתפר עם הטיפול...
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

למה אי אפשר בעצם לעשות בדיקת קנדידה בקו"פח? למה לא לבקש מהרופא משפחה?
מה המעבדה בחיפה שצריך לשלם 200 שקל אחרת מהמעבדות של קופ"חים.
אפשר לעשות בדיקת צואה בהחלט דרך קופ"ח חולים לדעתי.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

למה אי אפשר בעצם לעשות בדיקת קנדידה בקו"פח? למה לא לבקש מהרופא משפחה?
כי הבדיקה שלהם מאבחנת קנדידה קשה מאוד בלבד. היא לא מאבחנת קנדידה קלה או בינונית (לשתיהן יש תופעות מאוד לא נעימות בלשון המעטה). הבדיקה שלהם פשוט לא רגישה מספיק. את יכולה לעשות בדיקה, ואם היא חיובית- בוודאי שיש לך קנדידה, אך אם היא שלילית זה לא אומר שאין לך.
וכמטפלת שמאוד מאוד רגישה לכיסם של המטופלים שלה, אני עדיין ממליצה על הבדיקה הפרטית, למרות שאין לי שום אינטרס או אחוזים או אפילו היכרות עם בעלי המעבדה.

_הי ענבל... קבלי קישור עם רשימת צמחי המרפא של נשית.
http://www.nashit.co.il/?categoryId=38662
האם לסבן לפני לזה את הואגינה? ועד כמה לדעתך זה בסדר לעשות עם זה שטיפה עם החדרה?_
ממבט ראשוני, זה נראה לי כמו תפסת מרובה לא תפסת. הכלל ברפואת צמחים הוא לשים כמה שפחות (3-6 צמחים גג). אני יודעת שיש כאלה עם גישה אחרת אבל זו הגישה שמקובלת בקרב גדולי ההרבליסטים.
(בזמן האחרון יש פה יותר מדי ויכוחים על גישות, אז אני מציינת שזו הגישה שלי ובבקשה אין לי כוח לדיונים. פלונית שאלה אותי- אני עונה לה מה אני חושבת)
אני לא יודעת אם זה עובד, אבל מצויין שם לשטיפה חיצונית, לא פנימית. למה שלא תתקשרי אליהם ותשאלי אותם? הם בטח יודעים טוב ממני מה הם ממליצים לעשות עם המוצר שלהם.
נעמה*
הצטרפות: 29 ינואר 2002, 22:03

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי נעמה* »

אני כבר חודש וחצי בדיאטה דרך נטורופתית כולל תוספים (מישהו מכיר את המרכז בת"א של שפי)?
לא מרגישה שינוי משמעותי או בכלל.... ירדתי 3 ק"ג שזה לא הרבה יחסית למה ששאני אוכלת...
בעיקר מפריעה לי הפטריה בנרתיק - גרד שגורם כבר לזוב דם ופצעים והצטלקות של העור והפרשות רבות שאני אף מתעוררת בגללן בלילה.
קיבלתי נרות נסטטיןשבועיים - לא עזר

מה עושה לא בסדר?

האם מותר לאכול: אגוזי פקאן (לא קלויים) , תירס (קלוים טריים לא בקופסא), רסק עגבניות (יש אחד עם סוכר ואחד בלי)

תודה
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

האם כל גרד בנרתיק הוא בהכרח קנדידה? בעבר הייתי מטופלת כמה חודשים לא פשוטים נגד קנדידה, עם דיאטה קפדנית, תוספי תזונה ייעודיים ומשחות טבעיות יקרות. נראה שמה שהכי עזר היה למצוא אהבה... שבע שנים אחרי, עם אותו בן-זוג ועם שני ילדים, פתאום חזרו ההצקות והגירודים המוכרים, שמחמירים יום אחרי יחסי מין. אין לי כוחות ומשאבים לחזור לכל הסיפור ההוא, במיוחד שאני בכלל לא בטוחה שזה זה. אז מה עושים פשוט כדי להתגבר על גרד בנרתיק?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שבועיים לאחר שהתחלתי לקחת את ה- ״קנדיד אמזון״ אפשר ממש לנשום לרווחה
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

האם מותר לאכול: אגוזי פקאן (לא קלויים)
כן, בתנאי שהם טריים מאוד וללא עובש
תירס (קלוים טריים לא בקופסא)
כן
רסק עגבניות (יש אחד עם סוכר ואחד בלי)_
לא, לשניהם

האם כל גרד בנרתיק הוא בהכרח קנדידה?
וודאי שלא. ללא בדיקה אי אפשר לדעת. אם את רוצה לבדוק בעצמך, נסי להוריד את הסוכרים מהתפריט ותראי מה זה עושה. אפשר גם לעשות בדיקה במעבדה או אצל נטורופת כדי לדעת איפה את עומדת. וכמובן שכל מצב פיסי מושפע ממצב נפשי- אם טוב לך, סביר להניח שבריאותך תהיה טובה יותר (פיסית, נפשית, רגשית- הכל יחד).

את יכולה גם לנסות לקחת כמוסות של פרוביוטיקה לנרתיק (יש את האקספרט של אלטמן שהן מצויינות) ובבליעה (יש את פמינה של אלטמן או את אלה של סופהרב. שתי האופציות מצויינות). עוזר לא רק לקנדידה.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

שבועיים לאחר שהתחלתי לקחת את ה- ״קנדיד אמזון״ אפשר ממש לנשום לרווחה
רק לי זה נראה כמו פרסומת? )-:
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

_שבועיים לאחר שהתחלתי לקחת את ה- ״קנדיד אמזון״ אפשר ממש לנשום לרווחה
רק לי זה נראה כמו פרסומת?_

יכול להיות. אבל האמת ששמעתי על זה דברים טובים. יש אחת שנשבעה לי בזה. אני קניתי וזה לא עזר בכלל.

(אבל לי יש הרהורי כפירה בקשר לקיומה במציאות של הקנדידה המערכתית, אז אני לא דוגמא.)
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

אני לא יודעת אם זה הדף המתאים אבל אני מנסה בכל זאת
לקטן שלי יש פטריה באיזור הטיטול מה אפשר לשים לו שם (חוץ מהדיטה שאני צריכה לעשות לקנדידה) אני צריכה עזרה אסאוס..
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

״שבועיים אחרי שהתחלתי לקחת את ה- קנדיד אמזון...
רק לי זה נראה כמו פרסומת?״
האמת, גם אני חשבתי כך, כשקראתי כמה תגובות של אלה שניסו אותו, ניסיתי ועזר
סיגל_לוי*
הצטרפות: 16 יולי 2004, 10:43

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי סיגל_לוי* »

שלום רב, רופאת עור ומין ייעצה לי לעשות דיאטת קנדידה מאחר ובבבדיקת וגינוסקופיה רופא אמר שהוא רואה שיש פטרייה עקשנית (שחוזרת על עצמה המון פעמים) וגם מאחר ובבדיקות קודמות של משטחים שעשיתי יצא שהיה לי כמה פעמים קנדידה..רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בסוכרלוז בכדי להמתיק את השתייה (אני בדרך כלל שותה קפה עם 3 כפיות מלאות סוכר וזה פשוט עונש גדול בשבילי..)
כמו כן רציתי לדעת באם מותר לאכול תפוח אדמה ובטטה - נתקלתי בדיעות שונות לגבי זה. כרגע ראיתי שגם גזר יש כאלה שלא אוכלים- מה עושים?
מאחר והדבר הזה נפל עליי בבום אני מניחה שיהיו לי עוד הרבה שאלות בנושא. תודה מראש סיגל.
סיגל_לוי*
הצטרפות: 16 יולי 2004, 10:43

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי סיגל_לוי* »

האם מותר לאכול מוצרים שיש בהם גלוטן?
ירדן*
הצטרפות: 14 מאי 2005, 14:12

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ירדן* »

יש לי קנדידה ואני אוכלת כבר קרוב לחודשיים עוגיות מרוקאיות מאחר והן עשויות מקמח מלא,אך גיליתי שיש בהם ממתיקים ושאני לא יכולה להפסיק לאכול אותן. כולל חלווה.
יכול להיות שפגעתי לעצמי בטיפול? (של ארבעה חודשים כולל כדורים)
המרכיבים:קמח מחיטה מלאה מכיל קלוטן,שומן מן הצומח חלקו מוקשה,ביצים ,מלטיטול,חומרי תפיחה ותמציות.
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי כי אני בלחץ של תקופת מבחנים. האוכל מאוד עוזר לי וחבל שאמשיך לאכול אותן אם אסור לי
תודה, ירדן
לסיגל_לוי*
הצטרפות: 29 יוני 2011, 01:39

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי לסיגל_לוי* »

האם ניתן להשתמש בסוכרלוז בכדי להמתיק את השתייה (אני בדרך כלל שותה קפה עם 3 כפיות מלאות סוכר וזה פשוט עונש גדול בשבילי..)
החדשות הרעות: אסור סוכרלוז, הממתיק היחיד שמותר הוא סטיוויה וגם זה בתנאי שאת לא בהריון.
החדשות הטובות: את לא צריכה סוכר לקפה! פשוט אסור קפה... (וגם לא תחליף קפה מדגנים. וגם לא שוקו. וגם לא מיץ תפוזים.)

כמו כן רציתי לדעת באם מותר לאכול תפוח אדמה ובטטה - נתקלתי בדיעות שונות לגבי זה. כרגע ראיתי שגם גזר יש כאלה שלא אוכלים- מה עושים?
יש כמה דרגות בדיאטה, לפי הדרגה של הקנדידה והיכולת של המדייאטת. ברור שעדיף "לחטוא" בגזר מאשר בשוקולד.
העצה שלי: במשך חודש תנסי כך: שבוע בלי ירקות פחממתיים בכלל, אח"כ תוסיפי כמויות קטנות של גזר/בטטה/תפ"א (עם קליפה!), וכל שבוע תנסי רק אחד מהם ותכתבי איך הרגשת. לפי זה תדעי מה מתאים לך.
כנ"ל עם קיווי, מלון, אוכמניות - במצבים קלים אפשר טיפה, במצבים קשים את מוגבלת לתפוחים, לימונים ואשכוליות.

האם מותר לאכול מוצרים שיש בהם גלוטן?
מותר, אבל רק מקמח מלא וללא שמרים וחומרי התפחה. בגרסאות הקיצוניות אוסרים כל מוצרי החיטה וממליצים על לחם שיפון מלא.
אסור גם לאכול חטיפים ומאכלים מעובדים. אז תכל'ס, הסיכוי שלך למצוא מוצר עם גלוטן שאת יכולה לאכול שואף לאפס :-)
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שלום, כאן מתייעצים?

איך מחזקים את הכבד לפני טיפול תזונתי? והאם מישהי ניסתה את הטיפול התזונתי במצב של תת משקל?

תודה!
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

אני חודש בדיאטה חזקה מאוד +VSL#3 החידקים הטובים, שאני לוקחת,
יש שיפור משמעותי בגרד הנוראי שהיה לי אך עוד לא לגמרי בהרגשה של הנפיחות בבטן
עוד לא ברור לי האם מותר לאכול גזר ופרות :ענבים אבטיח ומילון
והאם חתיכת חלה קטנה בשבת מזיקה קשות לכל התהליך???
וכמה זמן צריך להתמיד בדיאטה החזקה ?ומתי אדע שהתפטרתי ממנה?? אודה מאוד על תשובה מהירה
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי חוט_השני* »

לא מומחית אבל מהניסיון האישי לא נראה לי שכדאי לגעת בפירות הקיץ וכמובן לא בחלה.
ירדן*
הצטרפות: 14 מאי 2005, 14:12

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ירדן* »

שלום, אני כבר מעל חצי שנה בטיפול נגד קנדידה.
חטאתי מידי פעם בעוגיות מרוקאיות ובחלווה ללא סוכר(אני בתקופת מבחנים וממש צריכה את זה).
הפסיק החשק למתוק ולפחמימות אך עדיין יש ריח של שמרים בנשימה ופטריה בנרתיק.
האם עדיין יש לי קנדידה?
ענתי*
הצטרפות: 03 מרץ 2004, 10:04

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענתי* »

היי לכולן,
חייבת לציין שהיה מרתק לקרוא את כל מה שכולן כותבות ולגלות פה עולם ומלואו...
אני ממש בהתחלה, רק בשבוע הראשון, עם קנדידה במעיים. יש לי עוד בעיות מעיים ברקע עקב ניתוח, כימו' והקרנות שעברתי...
אני חוששת להשמין! כל היום אני רעבה, לא ברור לי למה :-(
אני אוכלת רק מה שמותר, אבל מרגישה שאני אוכלת מלא...
האם מותר צנוברים? מישהי יודעת?
שמחה שמצאתי את האתר הזה....
ענתי
שולי*
הצטרפות: 22 פברואר 2004, 11:37

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי שולי* »

לא יודעת אם מותר צנוברים, אבל מניחה שכן...
גם אני הייתי די רעבה בדיאטת קנדידה, אבל ירדתי המון במשקל (6 קילו בחודש) ואני יודעת שהרבה יורדים במשקל בדיאטה הזאת.
מה שהשביע אותי היה הרבה הרבה ירקות, סלט/ מרק בכל ארוחה.
אולי תספרי לנו מה את אוכלת במשך היום וננסה לעזור לך?
ענתי*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענתי* »

היי שולי, תודה על ההתייחסות :)
אסור לי הרבה ירקות וקטניות כי עקב הניתוח אני סובלת מחסימות מעיים. התפריט שלי נראה בערך כך:
בוקר - כריך מלחם מלא ללא שמרים ען מעט חומוס / טחינה / ביצה + מלפפון (מותר לי רק קלוף)
עשר - תפוח / אגס + יוגורט ביו 0%
צהריים - מנת עוף + אורז מלא
ארבע - אגס / פריכיות אורז מלא
ערב - סלט משני מלפפונים קלופים + טונה במים + גרעינים ואגוזים + כריך כמו בבוקר

זה פחות או יותר.
אבל אני חשה רעב. אני סובלת מעודף משקל עקב בעיות עיכול וחסימות ומאוד רוצה לרדת.
אני יותר מחצי שנה עם שלשול חריף ולא ירדתי במשקל, ככה הגיעו לקנדידה.... עשיתי בדיקת דם לאבחון.

אני רק בהתחלה, אני מניחה שאצליח לגוון את התפריט כדי להרגיש פחות רעב. קיבלתי כאן המון רעיונות.
אני אכין מרקים ואולי ירקות מבושלים או מאודים (פשוט לא כל כך אוהבת את זה..)
תודה
שולי*
הצטרפות: 22 פברואר 2004, 11:37

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי שולי* »

את עוברת את התהליך עם איזשהו ליווי? נטורופתית? תזונאית?
אם לא -אני ממש ממליצה..
אם תכתבי מאיזה אזור את נוכל לעזור לך למצוא..
ענתי*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענתי* »

כן, יש לי ליווי של נטורופת.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

אני מטופלת בכדורים טבעים שאני קונה בחנות טבע באשדוד לאחר איבחון שבוצע על ידי רופאה במקום כמו כן בדיאטה והכל נעלם אני ממליצה לגשת לחנות שנקראת עולם הטבע ולבצע איבחון כדאי ממליצה מאוד איבחון טלפון 08-8580415
דנה*
הצטרפות: 20 פברואר 2002, 12:42

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי דנה* »

שלום לכולם,
שמי דנה ואני סבלתי כביכול מפטריה במשך שנה. הרופאים ולא משנה מי שמו אותי על כדורים וטיפולים של מספר שבועות וכאילו לא קרה כלום! תמיד אחרי מספר ימים הכל חזר ונהיה הרבה יותר גרוע מהפעם הקודמת הרגשתי חסרת אונים , עייפות הפסדת ימי עבודה תשישות בבית וחוסר כח מוחלט! באחד מהביקורים של אצל הרופא הוא ראה שיש לי gbs זה האח ה"טוב" של סטרפטוקוקוס בגרון כך נאמר לי הוא לא מזיק ונמצא אצל כולם אם כי לא פעיל אצל כולם. בבדיקת משטח יצא שהחיידק הזה מאוד פעיל אצלי ולמרות שהרופא לא רצה לטפל בחיידק ה"ידידותי" ביקשתי לחסל אותו! קיבלתי שתי אנטיביוטיקות מוקסיפן ומטרוג'ל במינון גבוה מאוד.
וזה כבר היה חצי מהבעיה כי הפטריה כל הזמן צמחה על רקע הדלקת שהחיידק סטרפ b עשה לי שם. דרך אגב הרופאים חוששים מהחיידק הזה רק בזמן לידה ורק לתינוק. אך בבירור שעשיתי ברשת בייחוד באנגלית מצאתי שיש אחוז קטן של נשים שהחיידק הזה נהפך לאלים ותוקף אותן. מיד עם סוף הטיפול כל הפצעים של בפנים עברו לחלוטין אך עדין הפטריה היתה שם! לאחר מכן שוב קראתי באינטרנט של סוג מסוים של חיידקים פרוביוטיים ממש טוב נגד הפטריה הזו : חיידקי אציפולוס. לכן דאגתי לקנות במינון מוגבר סוג חיידקים ספציפי זה (כי לא כל החיידקים הטובים באמת משפיעים על הפטריה הזו) לקחתי את זה במינון של פעמיים ביום וכמובן עברתי ללחם שיפון מלא כי הקמח (ולא משנה אם הוא מלא או לא ) ממש רע לגוף שיש את הפטריה וכמובן שוקולד גם. לא עשיתי דיאטה כמו שממליצים באתרים אלא רק מיתנתי את הקמח הלבן והמתוק - אם כי לא הורדתי אותם מהתפריט! תוך שבוע אני חושבת שהפטריה כבר לא כל כך חזקה כמו שהיתה וממש חזרתי לעמוד על הרגלים. אין לי מושג באיזה מינון היא בגוף אבל אני על הרגלים תודה לאל ומחכה לשיפור נוסף
ק*
הצטרפות: 24 ספטמבר 2007, 10:57

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ק* »

האם מותר מוצרי סויה ? מעדני סויה שעשויים אך ורק ממים וסויה כמו יוגורט
או חלב אורז ? אני מניחה שלא מאחר והוא נעשה מאורז לבן ...
תודה
ק
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

ענתי,
בדיאטה שלך חסר מאוד שומן. בטח שאת רעבה ובטח שאת לא יורדת במשקל - בדיאטה כמו שלך משתמשים כבר שנים רבות בבתי חולים כדי לגרום לאנשים להשמין .
אם את רוצה לרדת במשקל - תורידי פחמימות למינימום ותאכלי חלבונים מן החי ושומנים "טובים" בלי הגבלה. יש כאן לא מעט דפים על זה.
תזונת פלאו פרימל למשל.
בנוסף לכך, כל סוגי הפחמימות הם מזון לקנדידה, אבל במיוחד עמילנים שהתזונה שלך משופעת בהם (קמח מלא, אורז מלא).
מטונה אני מציעה להימנע בכלל. הרעלת כספית .
בהצלחה.
אוףףףף_הצילו*
הצטרפות: 16 אוגוסט 2011, 12:29

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אוףףףף_הצילו* »

יש לי בימים האחרונים פטריה נוראית בנרתיק כבר מזמן לא היה לי כזה, מרגיש שהכל מסביב נפוח וכואב השפתיים החיצוניות אפילו פי הטבעת. יש לי שאלה שלא כ"כ נעים לשאול בפורום כזה אבל עדיף כאן באנונימיות מאשר את הרופא (ומודיעה מראש: אני לא טרול :-P): אל"ף - נו לא נעים אבל בסדר תסקלו אותי - אוננתי עם מלפפון. אבל האמת קרצפתי אותו טוב טוב לפני כן עם סקוטש וסבון וגם חיטאתי חזור וחטא עם אלכוהול. האם כזה נקי עדיין יכול לעשות תופעות כאלה? לגרום לפטריה? ובי"ת - כל הסיפור עם המלפפון היה בכלל שבוע לפני הפטריה אז האם בכלל פטריה יכולה להיגרם ממשהו שקרה שבוע שלם קודם? או שבעצם אין שום קשר וזאת סתם הסבתא הארכיטיפית שאומרת נו נו נו לא יפה לאונן עם מלפפון. אנא הרגיעוני (או שלא?)
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אפרת_מ* »

פטריה, שהיא קנדידה, מקורה באי-איזון. כך שכן היא יכולה להגרם אחרי גורם שנכנס לנרתיק (יש האומרות שגם אחרי פעם ראשונה עם בחור יכול לקרות. אולי פשוט הבחור לא מתאים לך באיזון, או מוציא אותך מכזה, או שאתם בכלל לא מסונכרנים :-P ).
דווקא חיטוי עם אלכוהול נשמע לי לא הכי מלבב. אבל לי מושג אם עשוי להשפיע או לא.
לכאורה לא נשמע לי מאוד סביר שיהיה שובע אחרי, אבל יכול להיות שפגש משהו אחר, או שהחמיר בהדרגה, ואת שמת לב רק שבוע אחרי.

פרוביוטיקה פמינה של אלטמן. בימים הראשונים ההנחיות הן לקחת המון, ואז להשאר עם כדור אחד ליום.
גם GSE, פריצידין (ה-GSE היקר והאיכותי של BIOCARE) כנראה יעזרו פה.
וכל מה שכתוב בדף הזה....
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

אני יכולה לתת עיצה שאיננה באופנית?

לכי לרופא נשים ותקחי טריקן. ואני בטוחה שזה האלכוהול. בפעם הבאה, רק תשטפי:)
לבד_מבחירה*
הצטרפות: 26 יוני 2011, 21:37

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי לבד_מבחירה* »

לגבי הפעם הבאה- קונדום למלפפון.
ממליצה גם על gse בשטיפה ואגינלית ודרך הפה.
בערך_מוחלט*
הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי בערך_מוחלט* »

למדנו לא מזמן שפטריות זה יצור מתוחכם ובלתי צפוי (וכנראה זה משפיע על הנשים). בהחלט יתכן שזה מהמלפפון. אני ממליץ פעם הבאה לשים במיקרוגל לכמה שניות כי קשה מאוד להפטר מנבגים בעזרת חומרי חיטוי. דיסקליימר: אבא שלי לא גנן.
אפילו פי הטבעת.
מקוה שזה לא שימש אח"כ לסלט. :-)
וברצינות, מאוד ממליץ להבדק ע"י רופא. קודם כל ממש אין לך מה להתבייש. שנית, את לא חייבת לספר הכל. בטוח שהם לוקחים היסטוריה כזו בחשבון ולוקחים בחשבון שמתביישים. את לא הראשונה ולא האחרונה. יכול להיות שזו אלרגיה דווקא.
אוףףףף_הצילו*

טיפול בקנדידה

לכי לרופא נשים ותקחי טריקן. ואני בטוחה שזה האלכוהול
תודה מיכל. מה זה טריקן? ומה הבעיה עם אלכוהול ? (ואפילו אם אלכוהול בעיתי- הפיטריה תתפרץ שבוע שלם אח"כ?)

לגבי הפעם הבאה- קונדום למלפפון. חחח אפילו עם מלפפון כבר אי אפשר בלי קונדום? אז מה יתרון המלפפון על הגבר ? ;-)
אוףףףף_הצילו*

טיפול בקנדידה

אוף הכתב יצא לי נטוי מקוה שזה ברור בכל אופן
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

תודה מיכל. מה זה טריקן? ומה הבעיה עם אלכוהול ? (ואפילו אם אלכוהול בעיתי- הפיטריה תתפרץ שבוע שלם אח"כ?)

טריקן - כדור אנטי פטרייתי. אני פשוט בדיעה הלא באופנית שלפעמים עדיף לפתור בעיה נקודתית בפתרון נקודתי. ואם זו אכן פטריה, אולי עדיף להילחם בה עם תרופה מאשר עם שבועות של פרוביוטיקה ותרופות אלטרנטיביות.
שכן פטריה זה סבל שלא ברא השטן.

יש מצב לא רע שכל קשר בין המלפפון האמור לפטריה מופרך מיסודו. אבל אם כבר, אני הייתי הולכת על האלכוהול כגורם שמפיר את האיזון. את יודעת, אני מכירה חברה של חברה של חברה שגם אוננה עם מלפפון, אך נטול אלכוהול, ויצאה בחיים :-)

לגבי הפעם הבאה- קונדום למלפפון. חחח אפילו עם מלפפון כבר אי אפשר בלי קונדום? אז מה יתרון המלפפון על הגבר ?

ויברטור - לוקח את כולם.
מבולבלת*
הצטרפות: 07 יולי 2003, 15:47

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מבולבלת* »

אולי תעזרו לי להבין משהו בעניין הזה של קנדידה ופטריה בנרתיק...
לפני כחודש וחצי התחילו לי (לא לראשונה בחיי, אבל אחרי הרבה זמן של הפסקה) גירודים צריבות אי נעימות בנרתיק, מלווים בהפרשה לבנה. סבלתי במשך כמה ימים, שמתי יוגורט, מרחתי משחה אנטיפטרייתית (אגיסטן) וכמובן קראתי הרבה באינטרנט. הגעתי לאתר של דניאלה שפי וקראתי בו הרבה, הבנתי שהפטריה היא כנראה קנדידה והמקור שלה הוא לא בנרתיק אלא במעיים, שמחתי שיש בדיקה אמינה ורצינית ושאולי אגלה שבכלל כל הבעיות הבריאותיות שלי נובעות מהקנדידה הזאת...:) ואז דיאטה קצרה ומגניבה תפתור הכל. טוב, לא עד כדי כך אבל כן שמחתי לגלות את זה.
ואז הזמנתי את בדיקת המעבדה שלהם. קיבלתי אותה בדואר, חיכיתי כמה ימים (כי היה כתוב לחכות שבוע אחרי שמשתמשים בתכשיר אנטי-פטרייתי כלשהוא) ועשיתי את הבדיקה. הבדיקה היא בדיקת צואה, כך שהיא מאבחנת אם יש קנדידה במעיים, ולא עשיתי משטח וגינלי כי זה עולה עוד כסף וכי המזכירה בטלפון אמרה לי שלא ממש צריך לעשות משטח אם נגיד את יודעת שאת סובלת ממשהו. אז אמרתי "טוב, ברור שיש לי בנרתיק, מה שאני רוצה לבדוק זה את המעיים" ועשיתי רק את הבדיקה של המעיים.
בינתיים הגרד והעקצוצים עברו, התחלתי להרגיש טוב וכעבור עוד שבוע התוצאה של הבדיקה חזרה שלילית. אין קנדידה במעיים. מגניב! אבל מה זה אומר על העניינים בנרתיק?

כעבור עוד שבועיים-שלושה (דהיינו עכשיו) חזרו לי שוב אותן תופעות. גרד, צריבה, קצת הפרשה לבנה, אי נעימות כמעט בלתי פוסקת בנרתיק. קבעתי תור לרופא נשים אבל זה רק עוד שלושה שבועות בערך. בינתיים אני מנסה להבין מה לעשות.

האם יכולה להיות קנדידה שהיא בנרתיק אבל לא במעיים? כי מכל הקריאה כאן ושם הבנתי כאילו המקור הוא במעיים ומשם זה שולח שלוחות למקומות אחרים בגוף... אולי לא הבנתי נכון? ואולי היא הספיקה "להיעלם" לפני הבדיקה (בזכות האגיסטן)? ואז לחזור שוב?! האם יש פטריות וגינליות שאינן קשורות לקנדידה (קשה למצוא על זה מידע ברור באינטרנט) ואם כן - האם גם נגדן עוזר לקחת פרוביוטיקה, להפסיק שמרים וסוכר וכו'?, ואם לא - האם יש משהו שעושה את אותן תופעות (כולל ההפרשה הלבנה) אבל הוא לא פטריה? (חיידק?)

אשמח לכיוונים.
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

האם יכולה להיות קנדידה שהיא בנרתיק אבל לא במעיים?

לפי דעתי, כן. פטריה בנרתיק נובעת מחוסר איזון בנרתיק והוא בהחלט יכול להיות מקומי.

הלכת לרופא לעשות משטח וגינאלי? יכול להיות שהוא יתן לך את התשובה.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לגבי הקלות וטיפול בפטרייה קיימת (בלי להבין ממש למה היא שם וכו..)
את אותו יוגורט אפשר לערבב עם התכולה של קפסולת הפרוביוטיקה פמינה, ואז להכניס. עוזר מאוד.

ספציפית לגבי המלפפון: ירייה באפילה אולי, אבל מלפפון נשמע לי לא ידידותי כשלעצמו.. יש לו מין חומר כזה בקליפה שיוצר גירוי, בעונות שונות וממגדלים שונים זה יותר או פחות מורגש. היום יש הרבה מהמלפפונים החלקים שאנחנו לא שמים לב בכלל לחומר הזה, אבל הוא עדיין שם בכמויות קטנות... במלפפונים בלדי אפשר לראות בבירור מין ריר צמחי כזה שמופרש מהקליפה כשלוקחים ביס. גם בקישואים יש את זה. הנקודה שלי היא שזה מספיק לא נעים גם במגע עם השיניים... נראה לי שעל אחת כמה וכמה עלול ליצור גירוי באוננות...
אבל זו סתם תגובה אינטואיטיבית לקטע של המלפפון.. נסי את הפרוביוטיקה הם אוכלים הכל החברה האלה

ועוד טיפ: לקחת כדור של ויטמין סי ולדחוף פנימה! זה בא מעולם אחר דווקא: יש כאלה שמשתמשות בזה כקוטל זרע אחרי יחסי מין לא מוגנים. רק תשימי לב כי אם יש שפשופים או שריטות קטנות מהפטרייה זה עלול לצרוב קצת. באופן כללי זה מרפא את העור ויוצר סביבה חומצית שפטריות לא אוהבות
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

שיט, עכשיו גם לי יש פטריה בנרתיק |אוף|

רוצה לנסות את התזונה המומלצת כאן.
אך יש דברים שלא הבנתי אם מותרים או אסורים, אז מה לגבי:
  • גזר
  • סלק
  • אפונה
  • קינואה
  • תירס
  • אורז רגיל (לבן)...?
  • אה, וגם, הסולניים - האם כולם גורסים שהם אסורים, או שרק אסכולה מסויימת?
בטוח שאסור עגבניות ופלפלים? (ורסק עגבניות?)
למה שאז לא נשאר יותר מדי מה לאכול.... :-S
  • כתוב בפתיח גם שאסור תחליפי סוכר כמו סוכרזית. זה ודאי? ולמה?
(טוב, אני יודעת שזה לא הכי בריא, אבל מה הקשר לקנדידה. אתם בטוחים שהיא אוהבת תחליפי סוכר מלאכותיים? נשמע לי מוזר...)
  • ועוד דבר: כתוב גם שאסור חומץ.
והרי ממליצים על שטיפת חומץ בנרתיק, אז איך יתכן?
  • ואחרון חביב: מה עם חומר משמר?
(יודעת שזה לא בריא בלי קשר. אבל כיוון שלא נשאר כמעט מה לאכול, אז אם החומר המשמר לא מזין את הפטריה, לא אכפת לי כמה ימים לאכול דברים עם חומר משמר שהם ברשימה המותרת, כי לטרוח ולהכין אוכל מיוחד אין לי כוח)
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

דבר נוסף, ראיתי שהמליצו כאן למישהי על טריקן.
מה ההבדל בין לקחת את זה לבין פתילות ומשחה ישירות לנרתיק? והאם הטריקן באמת עובד?
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

_דבר נוסף, ראיתי שהמליצו כאן למישהי על טריקן.
מה ההבדל בין לקחת את זה לבין פתילות ומשחה ישירות לנרתיק? והאם הטריקן באמת עובד?_

אני המלצתי. מתוך אמונה שלפעמים בעיה מקומית כדאי לפתור עם טיפול מקומי. לפעמים פטריה ואגינלית היא סימפטום לבעיות גדולות יותר, לפעמים היא תוצאה של שינוי מקומי באיזון הנרתיק: יחסי מין, אנטיביוטיקה, מלפפון.

הטריקאן עובד טוב יותר מהנרות והמשחות, הוא עוזר. אבל אם יש לך פטריה עקשנית, היא תחזור.

גזר, סלק, אפונה, קינואה - סבבה. אני חושבת. תירס ואורז לבן פחות מומלצים.

אני לא אכלתי עגבניות, אבל כן אכלתי פלפלים אדומים.

לגבי השאר, אין לי מושג. אינסטנקטיבית חומר משמר נשמע לי רע, אבל אני לא יודעת למה. שימי לב גם שבהרבה מהדברים המוכנים האלה יש סוכר. בלי שום סיבה. היום גיליתי בחבילת פסטרמה דקה, ברשימת הרכיבים, סוכר.
ענבל_כגן*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2011, 19:31

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענבל_כגן* »

יש מוצר טבעי מדהים שממש הציל אותי, הוא נקרא silver biotic, כבר הייתי מיואשת עד שיום אחד בת דודתי אמרה לי שגם לה היה ובעזרת המוצר הזה היא נפטרה מהקנדידה תוך 3 שבועות.מה אני אגיד לכם למה, למה לסבול. הטיפול עם המוצר היה דרך הפה וגם שטיפה ואגינלית עם מזרק, עם אותו מוצר (נראה כמו מים רגילים) אני חושבת שלא עברו אפילו שבועיים וחצי וכל המיחושים עברו, פשוט בקלי קלות בלי שום מאמץ, שמרתי קצת על דיאטה דלת פחמימות וסוכרים בעיקר במשך 3 שבועות הראשונים ולאחר מכן התחלתי לאט לאט להוסיף מאכלים "אסורים", עם היד על הדופק, אך הקנדידה לא חזרה המשכתי להשתמש במוצר במשך עוד 4 שבועות במינון נמוך יותר וזהו נפטרתי מהקנדידה הארורה הזאת!!! דרך אגב זה לא רק נגד קנדידה אלא משמיד גם חיידקים, וירוסים וסוגי פטרת נוספים אז מי שרוצה: היצרן doctor silver המוצר silver biotic למיטב ידיעתי יש להם אתר אינטרנט חדש: http://dr-silver.co.il
סיגי_מנתניה*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2011, 08:54

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי סיגי_מנתניה* »

היאוש מקנדידה חוזרת ממוגר לחלוטין אם בודקים רגישות למזון. באמצעות מכשיר ביקום גילו לי רגישות חמורה לגלוטן כמו צליאק ממש. מאז הדיאטה ללא גלוטן וללא שמרים ופטריות+החלפת סנן המים שהוציא לנו המון נבגי עובש חביבים במי השתיה נעלמה הקנדידה כליל.
נא להפסיק לצרוך סוכר וקמח לבן כי מזיק לאנושות כולה וגורם כאבי פרקים להרבה אנשים ובמיוחד נשים וגם מהווה דלק שמזין פטריות.
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי א* »

אשמח לשמוע חוות דעת לגבי יפה שמעוני, שמטפלת, בין היתר, בקנדידה. האם מישהו טופל על ידה? קנה מוצרים שלה?...
רותי_ב*
הצטרפות: 20 אוקטובר 2011, 18:45

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי רותי_ב* »

נתקלתי באינטרנט בסרטון של דר דאג גראהם שהוא טוען שאפשר לאכול פירות מתוקים אבל אסור לאכול כמעט דברים שומניים
זו גישה מאוד מעניינת.. מישהי שמעה? ניסתה את זה?
הסרטון שלו:
http://www.youtube.com/watch?v=VsmcYRSvwGM
בסה"כ היום (אחרי שנים של סבל) אני מרגישה טוב כל זמן שאני שומרת על התפריט שהמליצו לי.
הלכתי למישהו בבת-ים שהוריד אותי מהרבה דברים להייתי מכורה להם אבל זה עזר לי פלאים..
הוא הוריד אותי מכל המתוקים והמאפים ונתן לי לאכול רק לחם מכוסמין מונבט (שאין בו שמרים והוא ממש טעים) http://www.nevet.co.il/
המטפל לקנדידה מבת-ים: קנדידה טיפול
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי א* »

מה לגבי המוצר "קולורקס" שיפה שמעוני ממליצה עליו?
מישהו ניסה?..
אמא_לארבעה*
הצטרפות: 05 יוני 2005, 02:27
דף אישי: הדף האישי של אמא_לארבעה*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אמא_לארבעה* »

אני חוששת שיש לי קנדידה. הייתה לי פטריה בפטמה(מניקה) ובנרתיק וטיפלתי באגיסטן כי לא היה לי סבלנות לתהליך ורציתי לגמור עם זה. ברגע שקצת עבר בנרתיק ובפיטמה התפרץ כנראה בפה-המון פצעים אדומים שורף נורא וא"א לאכול כלום. איך אני יודעת בוודאות אם זה זה? אני לא אוכלת כ"כ סוכר וקמח לבן גם ככה (שמרים כן) אז מה עושים?
ניקו*
הצטרפות: 22 נובמבר 2011, 04:26

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניקו* »

שלום, מישהי מכירה את הנרות לקנדידה האלה? הם מומלצים??
http://www.chochmat-haadama.co.il/74144 ... 7%93%D7%94
נחמה*
הצטרפות: 31 אוקטובר 2005, 15:27

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי נחמה* »

ישמשחה שנקראת כיף כף לציפורן שמועילה לפטרית הציפורן והעור הטלפון שלהיצרן 050 4139345
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לכל הסובלות ישנו מכשיר גרמני שמאבחן את כל סוגי הקנדידות ומטפל בהם באופן יסודי למי שמעונינת ניתן לצור קשר [email protected]
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

לכל המקנדדות, האם זו רק התחושה שלי או שהקנדידה חמורה פחות בחורף?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שלום,
לפני שבוע החלפתי את התזונה שלי, מהפך! והמתוק זה לא מה שהיה לי קשה, הייתי כבר שותה בירה כל ערב.. עם חטיפים. כח השבוע אכלתי רק דברים שמותר ובריאים. בלי מוצרי חלב בכלל! והרגשתי הכי טוב שיש! היום בדיוק שבוע אחרי התחיל לגרד לי...למה זה ככה?
מה קורה שהפטריה מתה? מה זמן מינימלי שהיא מתה ?
מישהי רשמה פה שכשהיא מתה היא מפרישה הרבה רעלנים, מה הכוונה?
איך זה מתבטא בהרגשה, במובן הגופני נפשי וכו?(גירוד באזור פי הטבעת קשור?)
תודה רבה! רק בריאות!
מיואשת*
הצטרפות: 20 ינואר 2002, 15:18

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיואשת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום, אני סובלת מפטריה וגינלית כרונית כבר למעלה מ5 שנים היא קיימת אצלי כל הזמן אין יום שאין לי הפרשות סמיכות בצבע שמנת , לעיתים קרובות יש התפרצות של גירדים וצריבות ועעיקצוצים ממש בפתח של הנרתיק לא בשפתיים החיצוניות או בפנימיות אלא ממש בדפנות הנרתיק עד כי מרגיש שהמקום ממש פצוע.. חשוב ךי לציין שאומנם אני מגרדת בצורה עדינה מאוד אך לא פצעתי את עצמי כי אני מגרדת באמבטיה לא באופן דרסטי אלא ממש בעדינות רק כדי להקהל על הכאב של המקום. השאלה שלי האם ככה מרגישים שיש פטריה וגינלית ? האם הפטריה כואבת לרמה של פצע יש לי גם אדמומיות מקומית אין נפיחות .
עירית*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 11:43

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי עירית* »

בהחלט נשמע כמו פטריה וגינלית.
מאוד יכול להקל עליך טיפות של שמן עץ התה. לטפטף על התחתון מידי פעם. לשמן עץ התה יש תכונות שהורגות את הפטריה.
חוץ מזה פטריה וגינלית בדרך כלל מקורה בפטריה במעי, ובזה צריך לטפל באופן שורשי.
על ידי תזונה נכונה ללא סוכר לבן וקמח לבן.
על ידי לקיחת תוסף אסידופולוס ועל ידי תוסף שהורג את הפטריה במעי.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי יעל* »

יכול להיות שפיספסתי אבל פרט לדיאטה מה עוד מומלץ לקנדידה בלשון זה מציק שורף וגם שורף את הגרון...
משתמשת בשמן אורגנו (שהבנתי שהוא יעיל כמו GSE) אבל אולי לא...
אני בטוחה שיש לי גם קנדידה במערכת העיכול ומידי פעם גם פיטריה וגינלית שלזה הבנתי הדיאטה גם תעזור...
האם מותר מלח (בכמות סבירה)
אשמח להמלצות
תודה!
שירי*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 20:47

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי שירי* »

היי אני חדשה באתר וחדשה בסיפור הזה שנקרא קנדידה אני כבר יומים קוראת את נברי נפשכם ואני מזדהה כמעט עם כל משפט אומנם הקנדידה שלי שאובחנה לפני שבועיים לא בנרתיק אלא היא במעיים בקיבה אני לא הכי מבינה אבל אצלי זה לא מתבטא בשלפוחית אלא בבטן ואני יכולה להגיד שזה הדבר הכי נורא שקרה לי מזה תקופה ארוכה ואני מודעת לזה עכשיו בזכותכן שזה באמת תקופה של חוסר איזון שלפני חודש וחצי חודשים הייתי בפיק מטורף בחיי ועכשיו הוא ירד משמעותיית אני גם יודעת בזכותכן שיש אדם אחד שאומנם הוא לא קרוב אלי בחיי היום יום אלא הוא היה קרוב אלי בתקופת זמן מסויימת להעלאת פרוייקט הוא זה שגרם לנפש שלי לתסוס ואני מודעת לכך שאני אדם רגיש וכנראה נתקפתי בקנדידה כדי שתזכיר לי לטפל בעצמי אז קודם כל תודה לכל מי שרואה זאת.
הדבר השני הוא שאני כבר שבועיים מטופלת במרפאה נטורופטית רפואה סינית עם הדיאטה הנוראית הזאת ודיקור סיני וכל הויטמנים והתוספים שאני לוקחת הנורא יקרים ובכלל טיפול נורא יקר וזה נורא קשה הדיאטה היא פחות קשה אני רק מתה שכאבי הבטן האלה יעברו ויעלו והפחד הנוראי שלי שבעוד שבוע אני טסה לתאילנד מה שם אני אעשה ? אני מפחדת שהקנדידה הארורה הזאת תהרוס לי את הטיול אפשר להגיד שרק אחרי שבועיים אני מתחילה טיפה ואני לא רוצה לפתוח פה להרגיש שינוי וזה גם כי הפסקתי לאכול ב7 בערב כי בסמוך לשינה זה יושב לי על הסרעפת אני חוששת כי בתאילנד אין מצב שלא לשתות אלכוהול! ואיך יודעים אם הקנדידה נעלמת? אני יודעת שהיא קיימת אצל כולם אבל איך מרגישים שהמינון שלה אצלי בגוף יורד ומשתלב עם החיידיקים הטובים?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

חברים אני מצטרף למועדון - חבל על הזמן סבל שכזה ממש לא ברא השטן - כאבי ראש ממש מתחת לעצם הגלגולת בפדחת - כאבי בטן - כאבי גב - לחץ בבטן - שלשולים במיוחד בבקר , שינויי לחץ דם ועלייה גבוהה מדי פעם , , צריך כוח סבל כדי להתמודד עם הדבר הזה , בכל פעם שאכלתי שוקולד למחרת קמתי עם שלל התופעות האלה , אני מתחיל היום בניסוי טיפול בקנדידה שלי היום הראשון במרץ 2012 , בינתיים הצלחתי להרגיע אותה ולשפר את ההרגשה עם שום - שמן זית - ומעט מאוד הערק . מדוע חשבתי על הערק , כיוון שהצלחתי לרפא פטרת צפורניים על ידי חומר פשוט מאוד בעל ריח חריף ביותר - לאחר שניסיתי עם כלור עבד אבל הפטרייה הייתה עקשנית וצמחה לתוך הציפורן אך מצאתי דרך לגרום לה למות מהריח של החומר שהיא ממש לא אהבה . את בעיית הציפורניים פתרתי אם אפתור את בעיית המעיין אחזור ואספר ... זו לא חוכמה לבצע ניסויים על אחרים החוכמה היא לבצע ניסויים על גופך שלך . . . ואת זה הרפואה לא סובלת .
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

טוב, אני חייבת להבין משהו - נניח שיש לי קנדידה בנרתיק - אני צריכה קודם להרוג אותה עם אגיסטן נניח או יוגורט או חומץ או ווטאוור, ובמקביל לשנות תזונה? אחרת איך היא תמות? כאילו, איך התזונה קשורה לפטריה בנרתיק?

אני מביה שאם מלכתחילה לא הייתי יורדת על סוכר כל יום, אז אולי זה לא היה קורה, אבל עכשיו, כשכבר קרה? זה קצת מגעיל אותי. רוצה להיפטר מזה... לא?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לא קראתי את כל התגובות אז אני לא יודעת אם התייחסו לזה כבר, ואני בהחלט מתנצלת אם כן.
רציתי לשאול איך המשפט השני הוא היגד חיובי של הראשון,
אין סכנה בפגיעות. אפשר להחליף את המשפט הזה בהיגד חיובי: אני מקרינה עוצמה וחוזק.
נראה לי שזה מפספס את העניין שפגיעות זה מצב נורמלי שלא צריך להירתע ממנו (רתיעה ממנו מביאה מחלות), והשני בהצהרה הפוכה לגמרי מאד נרתע מפגיעות.
אלמונית2*
הצטרפות: 30 מאי 2002, 23:02

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אלמונית2* »

טוב למישהי יש פתרון? השתמשתי בgse לשטיפה וגינלית לפי ההוראות כנראה שאני סופר רגישה. למישהי יש מוסג על תמציות או משחות או כול דבר שעוזר לבערה בנרתיק ממש שורף לי ואין לי מוסג מה לעשות התייעצתי עם רופא מומחה הוא נתן לי משחות וכלום לא עוזר לי מה יכול לעזור לצריבה, שרפה וגירוד
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לדף הזה נכנסות רק בנות עם קנדידה. באנה ונעשה מסיבת קנדידה!
טל*
הצטרפות: 19 מאי 2002, 22:45

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי טל* »

האים קנדידה יכולה לגרום לליחה מיד אחרי האוכל . יש לי ליחה בכל מני צבעים ,
והרבה מ התסמינים של קנדידה אבל אין לי שום דבר על הלשון אן בפה,
ויש פיטריות ברגל אבל ב קיץ שאני בים הם נעלמות.
אבל הליחה ממש מטריפה אחרי כל ארוחה
אני הולך לנסות את הדיאטה אולי זה יעזור נזק זה לא יגרום
אני מאד ישמח לדעת לגבי הליחה מהגרון זה יכול להיות קנדידה?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

למעלה רשום על איבחון בצואה או במכשיר ביקום - מה בדבר איבחון באמצעות בדיקת דם?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

טיפול בקנדידה לצמיתות על -ידי טיפול בעזרת מכשיר חדשני
מהפכני .. להוציא את הבעיה מהשורש
כי אפשר להחלים קנדידה
http://www.bio-control.co.il/%D7%A1%D7% ... 7%93%D7%94 "קנדידה"
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

טיפול בקנדידה אפשר להחלים
על -ידי טיפול בעזרת מכשיר חדשני
מהפכני .. להוציא את הבעיה מהשורש
קנדידה
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

ממליצה מאוד על האתר של ביוקר www.biocare.co.il ד"ר אתי נחשון מספרת שם על טיפולים שלי אישית עזרו מאוד לטיפול בקנדידה. במיוחד דיאטת הקנדידה.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

תיקון טעות. מדובר על אתר
www.biocare.co.il
שלולית_י*
הצטרפות: 08 יוני 2008, 09:57
דף אישי: הדף האישי של שלולית_י*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי שלולית_י* »

לאחר טיפול מוצלח בקנדידה במעיים, מספרת לטובת הכלל:
טיפלתי באמצעות תזונה, בשני שלבים:
  1. הורדתי לחלוטין: קמח מכל סוג, עמילן מכל סוג (שזה אומר גם תפוחי אדמה, תירס, אורז לבן ומלא, בננות), סוכר מכל סוג (שזה אומר גם פירות מתוקים: תפוזים, ענבים, מלון, ועוד כל מיני), גבינות ובשר.
למי שתוהה מה כן אכלתי, אז האמת היא שאכלתי מצוין ומאד נהנתי, יכולה לפרט אם מישהי רוצה
המשכתי בזה כמה חודשים, אבל כבר אחרי שניים-שלושה שבועות היה שיפור גדול.
  • אחר כך הגיע השלב של צום מיצים אותו התכוונתי לעשות בכל מקרה, טוב להמון דברים. אני נעזרתי בהדרכתה של שושנה הררי המצוינת (פרטים אצלי למי שרוצה).
  1. בסוף הצום עשיתי שטיפה מיוחדת לניקוי מעיים: הידרו-קולוניק. בשטיפה התנקתה שכבה רירית גדולה שנוצרת מזה שהפטריה חגגה בבטן, ונשארת גם אחרי שהיא מתה. כלומר, גם כשהפ]טריה מתה חלק מהסימפטומים עלולים להשארכי הרשכבה הרירית כבר שם. אז כדאי מאד להפטר ממנה.
אני עשיתי שטיפה אצל מרינה רוגצ'בסקי בירושלים: 02-6233902, והיא נהדרת.
בהצלחה ובברכה לדרך (())
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

למי שתוהה מה כן אכלתי, אז האמת היא שאכלתי מצוין ומאד נהנתי, יכולה לפרט אם מישהי רוצה
כן כן, אנא תפרטי!
שלולית_י*
הצטרפות: 08 יוני 2008, 09:57
דף אישי: הדף האישי של שלולית_י*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי שלולית_י* »

בבוקר: סלט מפירות שמותר + אגוזים.
למשל: תפוח גרנד סמיט חממוץ +אשכולית+קיווי+אגוזי פקאן קצוצים למעלה. זה היה בחורף אז בתחלילתו היה גם רימון, שזה מעולה.
ובכלל, טוב לאכול פירות בוקר, ולא לערבב פירות עם אוכל מסוג אחר, אבל זה כבר לא קשור לדף הזה.
אח"כ : לחם נבוט. אני הכנתי בעצמי, יותר קל מכל לחם אחר שאי פעם תכינו כי אין לישה (כי אין בצק). לוקח יומיים לחיטה לנבוט אבל היא עובדת על זה לבד, לא דורש זמן.
למי שלא מכיר: משרים כוס גרעיני חיטה עם 4 כוסות מים למשך 24 שעות. מסננים. את המיםה אלו כדאי לשתות, הם הריג'ובלאק המפורסם. את החיטה מחזירים לקערה יבשה ומכסים בבד. שמים על השיש לעוד 24 או 36 שעות, תלוי בעונה. פעם פעמיים במשך הזמן הזה מערבבים את החיטה עם היד ומכסים שוב. כשההשורש הלבן כבר באורך הנבט - הם מוכנים. טוחנים במג'ימיקס עם שליש כוס שמן זית, טיפה מלח, ואיזה תבלינים ותוספות שמתחשק. לא מוסיפים מים! . לוקח לזה זמן להיטחן. מכינים ככר לחם או כמה לחמניות ואופים חצי שעה. באמת קל. המתכון מהספר "שבעת המינים - סגולות רפואיות, של sep]שושנה הררי 08[/po].html .
בצהריים ובערב: מיקס מתוך הדברים הבאים: סלט ירקות גדול עם תוספות כמו זרעי חמניה/ זרעי דלעת/ שומשום, קטניות, דגנים (קינואה, דוחן, כוסמת), מרקים, ירקות אפויים (בטטה בתנור היתה להיט!), עלים מוקפצים..
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

סליחה , על האלמוניות , אבל איך ידעת שהיתה לך קנדידה במעיים?
פלוניתוש*
הצטרפות: 31 דצמבר 2003, 22:04

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלוניתוש* »

ל מה שכתבתי היה רקחלק מהטיפול. הוספתי אצות מיוחדות, ועאוד כל מיני דברים. אני לא יודעת מה היה לקנדידה ומה היה לדברים אחרים, הכל היה בעצתה של זו שטיפלה בי. אז לא נראה לי שאפשר לעשות את מה שעשיתי as is.
מי טיפלה בך?
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה קונבנציונלית”