טיפול בקנדידה

חזרה_לקנדידה*
הצטרפות: 14 מרץ 2008, 12:00

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי חזרה_לקנדידה* »

שלום!
עשיתי את דיאטת הקנדידה במשך 9 חודשים + מצחי מרפא + פרוביוטיקה וכו'.
לא עזר!!
חברה הפנתה אותי לדיאטה שמפורסמת פה בקטנה, דיאטה הרבה יותר נוקשה ממה שמקובל...וכן לאתר של תמי גלילי שעוסק בקנדידה לאוטיסטים. זה כמובן מתאים גם למי שלא אוטיסט\ית. יש שם הרבה עצות טובות.
הדיאטה הזו מומלצת למי שסובלת כבר למעלה מ-4 שנים מהקנדידה:
מה מותר לאכול
Eggs, fish, chicken, turkey, seafood, lamb, or veal, sauteed in a little
butter or safflower oil or baked with vegetables.
Steamed, sauteed, or baked vegetables, especially onions, garlic,
cabbage, broccoli, turnips, and kale. All vegetables are fine
except potatoes and corn, which are high in carbohydrates.
Sauteed vegetables with eggs on rice cakes, or a vegetable omelet.
Salads seasoned with safflower oil and a little fresh lemon juice.
Gazpacho, tomato-based fish chowder, begetable soup, chicken or
lamb stew.
Small quantities of rice and millet. A cold rice salad with steamed
vegetables, seasoned with oil and lemon juice; sauteed rice with
shrimp, chicken, and vegetables, or simply steamed vegetables
with either grain are a few ideas that will work on this program.
Rice cakes, found in some supermarkets and health food stores,
can be used instead of bread.
Vegetable sticks with guacamole dip (avocado, fresh tomatoes, onions,
lemon juice, and a little salt) for a snack.

את שאר הפירוט לגבי מה אסור ותוספי תזונה ניתן לראות ב- http://www.candidapage.com/candiet.txt

אתר מעניין ומפורט נוסף הוא
http://theroad.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=71974

אני עדיין בדילמה מה לעשות... נראה לי מטורף בלי פחמימות בכלל !!
אשמח לשמוע את דעתכן ובהצלחה!
מיצי_החתולה*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיצי_החתולה* »

Small quantities of rice and millet מותק (בהנחה שזו אכן את :-)), יש כמות מזערית של דגן בדיאטה הזו, ואל תשכחי שבירקות יש לא מעט פחמימות. מה שמוזר לך זה כנראה המחסור בירקות עמילניים, דגנים וקטניות - שלמיטב הבנתי, הם בדיוק מה שהקנדידה הכי אוהבת לאכול.
מורן*
הצטרפות: 04 דצמבר 2003, 11:32

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מורן* »

היי,
הסתכלתי בהרבה אתרים על דיאטות ממולצות לקנדידה. חצי מהם כותבים שמותר לאכול תירס והחצי השני כותב שלא רק שאסור אלא שתירס מזין את הקנדידה.
כנ"ל לגבי קמח מלא ומוצרים מחיטה מלאה,חלק מהאתרים כותבים שמותר וחלק שאסור (כניראה המחמירים).
אשמח לדעת אם מישה ויודע בוודואות לגבי תירס וקמח מלא, האם מותר לאכול אותם??
תודה, מורן.
חזרה_לקנדידה*

טיפול בקנדידה

היי למורן

תירס הוא אלרגן- פרטים על כך ניתן למצוא באינטרנט. בכל מקרה לא מומלץ יש בו הרבה פחמימות + סוכר
לגבי קמח מלא ושאר הדברים- העניין תלוי בחומרת הקנדידה. ככל שהמצב חמור יותר וככל שהוא נמשך יותר שנים, כדאי להחמיר בדיאטה...

מי שיש לה קנדידה בקטנה יכולה להרשות לעצמה לאכול קמח מלא... מישהי כמוני שסוחבת את העניין כבר שנים (ואוסיף שדיאטה חמורה אך עם פחמימות - כמו כוסמין, שיפון, אורז מלא וכו- לא הועילה לי) אז כדאי לעבור למשהו חמור שאוכלים בו רק ירקות וחלבונים.....

לא פשוט, אני יודעת
חשוב גם לתמוך בכל מיני תוספים.....

בהצלחה
חזרה_לקנדידה*

טיפול בקנדידה

מצאתי אתר מעולה- שמסביר המון ובנוסף לכל נותן הרבה עצות, תוספים, מינונים וכו'.
ממליצה בחום (בתור אחת שעוברת שעות על גבי ימים על אתרים שעוסקים בקנדידה).
זארו_סובה*
הצטרפות: 09 דצמבר 2008, 18:28
דף אישי: הדף האישי של זארו_סובה*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי זארו_סובה* »

טיפ להרגעת הגרוד: מריחת שמן קוקוס טהור או שמן זית טהור על החלק החיצוני בלבד של השפתיים (ומבפנים - רק ממש בקצה...). נבדק ועובד ללא החמרת הפטריה.
נלקח מתוך הספר הזה:
http://www.getridofthrush.com/[po]The 3 Day Thrush Cure[/po].pdf

מומלץ לקרוא הכל, יש לה רעיונות מצוינים וגם דיאטה שלי אישית נראית הגיונית (אם כי קשה לי לביצוע בתור חובבת מתוקים למיניהם).
הילה*
הצטרפות: 29 דצמבר 2001, 17:10

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי הילה* »

האם יש דרך להיפתר מהקנדידה בלי הדייאטה הקשה והכמעט בלתי אפשרית בישבילי. בכל אופן..
אני כבר ממש מתוסכלת, חשבתי אולי לנסות לטפל בעצמי בראש, דמיון מודרך או שיטת לוייס היי, לא יודעת מה העיקר משהו שיעזור..
מישהו ניסה לטפל בבעיה פיזית בצורה כזאת והצלייח לפטור את הבעיה?? אשמח מאוד לשמוע..
זארו_סובה*

טיפול בקנדידה

הילה, אחרי הרבה חומר שקראתי לאחרונה (ברשת, כי זה מה שזמין לי) אני יכולה רק להגיד שהברירה היא בין טיפול תרופתי "קטלני" וקצר טווח (הן במשך שלו והן בתוצאות שלו) ובין טיפול טבעי, שמבוסס בעיקר על שינויים בתזונה וקצת על טיפולים אחרים (תוספי תזונה, צמחי מרפא) וארוך טווח (הן במשך שלו והן בתוצאות שלו...). אין מה לעשות, הקנדידה פשוט חיה על הסוכרים והשמרים, וכל עוד תקפידי "להאכיל" אותה היא תמשיך להתקיים ברמות רעילות בגוף שלך...
אישית, אני יכולה להעיד שאני מרגישה את ההבדלים ברמה היומיומית, בהתאם למה שאכלתי ביום-יומיים לפני. (אפילו משהו קטן מתוק = יותר הפרשה וגירוד ביום-יומיים שלאחר מכן).
זה נכון שקשה להוריד לחלוטין מתוקים, אבל שווה את זה. אם את לא בהריון - את יכולה להמתיק בסטיוויה.
חוץ מזה יש פירות טריים שיש בהם פחות סוכר, ואגוזים עם מתיקות טבעית כמו שקדים, קשיו, מקדמיה...
בהצלחה!
babyblue*
הצטרפות: 19 אוקטובר 2010, 13:04

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי babyblue* »

שלום לכולן. הייתי אצל גניקולוגית שנתנה אבחנה של קנדידה אלביקנס תוך פחות מדקה וללא תרבית... היא מיהרה מאוד... קיבלתי מרשם לטבליות קלוטרימאזול ומשחת דרמקומבין. עדיין לא קניתי כלום. חשוב לציין שאני אחרי חודשיים של תזונא טבעונית (אבל עם הרבה פירות) ועכשיו אני חוזרת לאוכל מבושל, עדיין טבעוני ומוקפד. מעבר לסמפטומים הואגינליים, אני סובלת מסמפטומים נוספים ובעיקר מערכת עיכול עצבנית ועייפות. ממה שהבנתי באינטרנט, הזן הספציפי הזה אמור להעלם לאחר טיפול ולא לשוב ואילו הקנדידה גלברטה הוא הזן העקשן והטורדני שעשוי לחזור כקנדידה מערכתית. אני טסה להודו עוד כחודשיים וזה הזמן שיש לי להתאזן מחדש. נכון לעכשיו הורדתי פירות (חוץ מתפוח ירוק ליום) ואני ממשיכה עם הסלטים הנאים ומעט דגנים מבושלים, נבטים, זרעים ואגוזים. התחלתי לקחת פרוביוטיקה במינון גבוה ושמעתי על תערובות צמחים של "ברא צמחים" המיועדות לטיפול קנדידה. מישהי שמעה על זה משהו? והאם אבחנה ללא תרבית תקפה?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

חברה קרובה, בגלי ההתבגרות, סבלה מאקנה- היה לה חבר קבוע- אז לקחה גלולות- שהעבירו את האקנה כנס- אבל עכשיו היא סובלת מגירוד בנרתיק- כרגע, אחר שימוש של 3 חודשים בגלולות היא הפסיקה.
היא תלמידה, ולא תוכל להקפיד הקפדה כל כך דרמטית על הדיאטה ההגיונית הזו...
אשמח לעצות.
זארו_סובה*

טיפול בקנדידה

בייבי בלו , מה שחשוב זה שהרופאה אבחנה פטריה, וצריך לטפל בה. עדיף דווקא לא בכימיקלים... (לעניות דעתי). יש כמה דברים שאת יכולה לעשות:
  1. תזונה זה שאת אוכלת טבעוני - זה מאוד מקל על עניין הדיאטה... אך כדאי להוריד גם פירות יבשים מהתפריט - שתכולת הסוכר בהם גבוהה, ולהקפיד על דגנים מלאים עם מינימום חיטה (גם מלאה).
הרבה (כמה שיניים ביום) שום טרי אמור מאוד להועיל.
  1. תוספים : אם את לא בהריון - GSE ו/או שמן אורגנו הם יעילים מאוד.
לגבי פרוביוטיקה - עדיף ממקור תזונתי ביתי (כרוב כבוש בבית, יוגורט ביתי, REJUVELAC) ולא תוספים מוכנים שהרבה פעמים יש בהם סוכרים בצורות שונות.
  1. טיפול חיצוני : יש לברא צמחים תערובת שמנים ייעודית לטיפול חיצוני, שביחד עם שטיפות חיצוניות של GSE + שמן עץ התה (מדוללים במים כמובן: 1/3 כוס מים + 10 טיפות GSE + 2-3 טיפות שמן עץ התה ולערבב היטב) עזרו לי מאוד. (כאמור - אם את לא בהריון אפשר לעשות עם זה גם שטיפות פנימיות).
חוץ מזה, יש לאלטמן כמוסות פרוביוטיקה וגינליות שעשו אצלי יופי של עבודה.
יש לי ספר שממליץ גם לערבב מעט אבקת פרוביוטיקה במים ולמרוח חיצונית.
להרגעת הגירוד הספר ממליץ על שמן זית או שמן קוקוס מכבישה קרה, עדיף אורגני. (לא לערבב עם השמן של ברא...).

זה מה שליקטתי מהעצות של הנטורופתית שטיפלה בי + הספר שיש לי. בהצלחה
אה*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2007, 13:46

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אה* »

שלום לכולם,
אני סובלת מקנדידה בערך 20 שנה לסירוגין.
בדר"כ טופלתי בנרות אגיסטן ודומיו.
לפני שנה התחלתי טיפול בדיקור + דיאטה שבהתחלה הייתה מאוד מחמירה ואם הזמן חזרתי לאכול מזונות שונים.
כיום, שנה אחרי, הקנדיה חוזרת מפעם לפעם אבל היא חלשה מאוד ולא מצליחה "להרים"ראש.
אני מטפלת ע"י 2 טיפות של שמן גרניום של פרימוורה, על התחתונית בלילה לפני השינה.
ביום -רק אם זה יום שאני בבית ולא יוצאת אז גם בבוקר אני שמה את השמן הזה. היות ויש לזה ריח מאוד חריף.
לאחר יומיים שלושה היא נעלמת כלעומת שבאה.
אני מקפידה לא לאכול קמח לבן, רק מלא, לחם - שאור בלבד (אסור שמרים - היתה תקופה שהכנתי בעצמי, הרבה התעסקות אבל טעים מאוד), לא סוכר לבן רק חום, לא פטריות.
מדי פעם אני מרשה לעצמי "חטאים" קטנים.
בשורה תחתונה - כל אחד/אחת צריכה לבדוק מה מתאים לגוף שלה ואיך הקנדידה מגיבה לטיפולים השונים /דיאטה.
ההתחלה קשה אבל ברגע שנכנסים לשיגרה ועוברים את משבר ההתחלה החיים לא נראים כ"כ קשים.
אגב, לא ירדתי גרם אחד במהלך כל התקופה הזו (זו לא היתה המטרה, אני רזה וזה משהו שבכלל לא רציתי שיקרה.)
יכול להיות שאם הייתי ממשיכה בדיאטה חמורה היא בכלל לא היתה חוזרת אבל זה לא מתאים לי.
אני עכשיו חיה איתה בשלום - היא לא מציקה לי יותר מדי.
בהצלחה לכולכן.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

האם מישהי עברה טיפול הידרוקולון לזרוז הטיפול בקנדידה? מצאו לי קנדידה ברמה 4, רמה גבוהה ., והומלצתי על טיפול זה בנוסף לדיאטה והתוספים.
האם מישהי עברה טיפול בהידרוקולון ויכולה להמליץ?
קנדידטית שמחכה לתגובה
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

התחלתי את הדיאטה לפני כשבועיים כמה זמן לוקח עד שמרגישים שיפור בנרתיק?
לפני_לידה*
הצטרפות: 13 מרץ 2009, 07:43

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי לפני_לידה* »

לי יש קנדידה בנרתיק שמלווה אותי לאורך כל ההריון
ניסיתי הכל למרוח..אסידופולוסים חיים ומתים מה לא וכמה מאות שקלים
וכלום לא פתר את התופעה עד ש
פגשתי מילדת מדהימה שהמליצה לי פשוט לשתות 2 כפות של חומץ תפוחים אורגני מהול בכוס מים בכל בוקר
והמצב השתפר פלאים זה ממש נעלם
אני ממליצה בחום לכל הסובלות
(-:
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

התחלתי את הדיאטה לפני כחודש כמה זמן לוקח עד שמרגישים שיפור בנרתיק?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

אני התחלתי עם דיאטה קיצונית, והגרד עבר לי תוך 3-4 ימים !!!
הדיאטה היא לאכול חלבונים ושומנים בלבד (בשר, כוף, ביצים, ירקות וזהו) מהאתר
יש גם ויטמינים מומלצים. הדיאטה קשה וקיצונית וקשה (לי) מאד להתמיד בה (לא ממש מצליחה)
ניסיתי המון הידרוקולוניק, תוספים וכו'.
הדיאטה הזו נראית לי הכי מתאימה.

http://www.healingnaturallybybee.com

בהצלחה עם הסיוט
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

כמה זמן לוקחת עד שמרגישים את השיפור כשעושים את הדיאטה ?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לבחורה עם החומץ תפוחים עשית גם דיאטה או רק משתיית החומץ זה עבר לך?
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלונית* »

8 חודשים אחרי דיאטה והקנדידה עברה. ללא תוספים דרך אגב.
האם מותר לי להתחיל לחזור בהדרגה לאכילה רגילה?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לפלונית רק כעבור 8 חודשים עברה לך הקנדידה או לפני?
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

על קומבוצ'ה וטיפול בקנדידה - http://www.kombu.de/candida.htm
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

ומצד שני, בלוג של מישהי שניסתה והגיעה למסקנה שלא - http://www.cankombuchahealcandida.com/2 ... ut-if.html
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

הקנדידה אצלי כבר חצי שנה והיא לא עוברת וכבר ניסיתי הכל כולל דיאטה במשך 3 חודשים מה אני עושה?
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענ_בל* »

לפלונית
לא להתיאש. אני בדיאטה כבר למעלה משנה. אם היו אומרים לי את זה כשהתחלתי, לא הייתי מאמינה. יש שיפור גדול, אבל כנראה שאני צריכה להמשיך עוד בדרך הזאת. אני כותבת לך את זה כי שלושה חודשים בדרך כלל לא ממש מספיקים. תלוי איזו דיטה את עושה ואילו תוספים את מקבלת. אם את רוצה לשתף, אני אשמח לעזור כי צברתי ניסיון רב. אני למשל חשבתי עד לא מזמן שאני יכולה לשתות מיץ גזר, ובאמת , למרות הדיטה, הקנדידה היתה מרימה את הראש כל שבוע. מהרגע שהפסקתי עם המיץ הזה (וגם עם קשיו שאכלתי בכמויות ומסתבר שהוא אסור) התחלתי להרגיש טוב יותר לאורך זמן.
הרבה הצלחה.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לענבל איזה דיאטה את עושה מה כן מותר לאכול? ואם עכשיו אחרי שנה עדיין יש לך צריבות ואי נעימויות?
ענ_בל*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענ_בל* »

מה שמותר: ירקות מכל הסוגים, תבלינים- הכל, שמן מכבישה קרה (זית וכדומה), בשר, דגים, עוף, טונה, ביצים, חלב אורז או שיבולת שועל ללא תוספת סוכר (הם מתקתקים מטבעם). שני פירות ביום ( תפוח ירוק, אשכולית, פומלה. קיטניות, רסק עגבניות ללא סוכר ( יש כזה אורגני או של שופרסל). אגוזים מסוגים שונים, לא אלה שקלויים ומומלחים
אורז מלא, כוסמת, קינואה. ספגטי מאורז מלא (יש כזה בחנויות טבע). פריכיות אורז. מותר לחם ללא שמרים מקמחים מלאים. רצוי לחם שיפון . יש של חברת "דר מרק". יש גם של חברת אדמה.
מותר יוגורט עיזים.

אסור: כל סוגי הסוכרים כולל תחליפי סוכר. היחיד שמותר נקרא "סטיביה". אלכוהול לסוגיו. חומץ, רוטב סויה, פיטריות, קשיו ובוטנים. אסור לשתות גם מיצי פירות ואפילו מיץ גזר טבעי. כל סוגי האורז הלבן וכדומיו. אסור קמח לבן ושמרים. אני נמנעת ממוצרים אפילו עם קמח חיטה מלא ומעדיפה קמח שיפון מלא או כוסמין. אני מקווה שכיסיתי הכל.

אני לוקחת מספר תוספי מזון. היום מרגישה טוב יותר. צריך להתמיד ולא להתיאש. פשוט סבלתי כלכך הרבה שנים....לא מוכנה לחזור לשם.

בהצלחה רבה
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לענבל דבר ראשון תודה, דבר שני באופן כללי מותר לאכול גזר? ואילו תוספים את לוקחת?
תודה.
ענ_בל*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענ_בל* »

מותר לאכול גזר.
נזכרתי בעוד כמה דברים.
תירס ותפוח אדמה מותר פעמיים בשבוע (כל אחד).
אני לוקחת פרוביוטיקה, תמצית זרעי אשכולית מהולה במים ומיצוי של מספר צמחים שהחליטה עבורי הנטורופטית.
כדאי מאוד להיות מלווה בנטורופת טוב שאת סומכת עיו/עליה.
בהצלחה רבה
ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

תמצית זרעי אשכולית מהולה במים
במחקר בנושא GSE התברר שמה שפעיל בתמצית זה החומר המשמר, על תקן אנטיביוטיקה קלה. GSE "נקי" לא אפקטיבי בטיפול בקנדידה יותר מאשר מים.
בלי קשר, ממליצה להשתמש בחומצה קפרילית. מי שמעדיפה בכמוסה בבקשה, אבל אפשר גם לאכול שמן קוקוס או שבבי קוקוס (לא מסוכרים) ורצוי לא מחוממים.
פרוביוטיקה אפקטיבית צריכה להיות חיה ובכמות גדולה. יש מעט מאד בשוק, והן יקרות זוועה.
במקרים של קנדידה "חזקה" כדאי לתמוך בכבד עם גדילן.
שום דבר לא מחליף דיאטה נכונה.
אמא_של*
הצטרפות: 07 מרץ 2003, 13:59
דף אישי: הדף האישי של אמא_של*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אמא_של* »

בתי לקחה 3 חודשים גלולות נגד הריון, וקיבלה קנדידה.(לא הלכה לרופאה, אבל מחר יש לה תור)
בגלל סינוסיטיס, לפני חודש, היא הקפידה מאוד על אוכל- הגרוד עבר.
אכלה כרגיל- חזר.
לה לגבי קפה?
מה לגבי הדבקה(בבית)
מה לגבי חומץ תפוחים...
אודה לתשובות...
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

לאנשים בריאים שאוכלים בריא אין צורך לחשוש מהדבקה, כי קנדידה זו תופעה מערכתית, וגם, לכולנו יש קנדידה כל הזמן, השאלה אם אנחנו באיזון או לא. צריך קנדידה בגוף, רק לשמור שהיא לא תשתולל. עם זאת, אפשר להדבק בקנדידה באופן מקומי, כמו שתינוק יונק ואמא מניקה יכולים להדביק זה את זה הלוך ושוב, כך גם בני זוג ביחסי מין. אלה רקמות עדינות שהמצב מורגש בהן יותר.
אני מהאסכולה שגורסת שניתן "להדבק" בקנדידה וגינאלית מבן זוג שאיננו מאוזן, כאשר על רקע של גלולות ותזונה לא מאזנת, זה יוצא מפרורפורציה. במערכת יחסים רצינית, הייתי ממליצה לטפל גם בבן הזוג, אחרת, להשתמש בקונדום ולדאוג לתזונה הפרטית.

קפה לא מומלץ (באופן כללי לא מומלץ מעוררים, אבל אם היא חייבת חייבת, אז רק קפה שחור פעם ביום. בלי חלב, בלי סוכר.)
חומץ תפוחים נחשב עוזר מקומית, אבל בעצם הוא סוכר ומותסס, ויכול להחמיר את המצב.
לא מומלץ להשתמש בתכשירים קונבנציונאליים אנטי פטרייתיים, זה מחמיר את המצב (יותר גרוע מהגלולות אפילו. בחיי.) במקום זה, להשתמש בסבון עץ התה לשטיפה חיצונית בלבד.

הצלחה. @}
מיכל_בז*
הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

וגם, שווה לבדוק כי רוב הרופאים משום מה לא מזכירים את זה, עם מה אתם מכבסים, באילו תחתונים היא משתמשת וכל מה שבא במגע עם האיזור.
סבונים רגילים, סבוני כביסה רגילים, תחתונים שהם לא 100% כותנה ואפילו תחתונים שעשויים מכותנה צבועה, כותנה צבועה, תחתוניות, כל אלה יכולים לגרום לגירוי באיזור. גירוי שהרבה פעמים דומה מאוד לקנדידה אבל הוא לא בהכרח פטריה.
הערסית_מהשכונה*
הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי הערסית_מהשכונה* »

צמח הברבריס עושה עבודת חיסול מצויינת לקנדידה

http://www.ranherbs.com/monograph.asp?pid=212&t=b
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

מחרה מחזיקה אחרי מיכל. אני עם כותנה וחומרי כביסה עדינים כבר למעלה מעשרים שנה. אפילו לא עלה בדעתי לציין את זה... זה לי סד"ג של 4-5 שנים ללא תחתונים כלל ועם חומרים אקולוגיים בלבד.
זה בהחלט בהחלט משפיע.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

ניצן עם אילי תכשירים לכבס את הבגדים?
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אנחנו משתמשים באקובר לרחיצת הכביסה ולריכוכה. זה המרכך היחיד בערך שלא עושה לנו גרד בעור.. הוא גם לא מופגז בבשמים, שזה יכול להרגיש מוזר ואפילו "לא מרגיש נקי" למי שרגיל למרככים עזי בושם, אבל באמת שזה עדיף מכל הבחינות. היום יש כל מיני אפשרויות "אקולוגיות" יותר או פחות. אפילו לסנו יש חומרים "ירוקים" (אני כותבת במרכאות, כי אני באמת לא סומכת עליהם שיהפכו את עורם, אני מאמינה שזה אמצעי שיווקי ותו לא.) הכי עדין וטבעי זה להשתמש באגוזי סבון. אבל צריך לקחת בחשבון שזה אמנם נקי, אבל הלבן לא יישאר לבן כמו בפרסומות של תכשירי כביסה אחרים...
ענ_בל*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענ_בל* »

אני משתמשת באגוזי סבון, רק לכביסה צבעונית. הם עושים עבודה נהדרת.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

איפה ניתן לרכוש אגוזי סבון?
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

בחנויות הטבע, וגם ב"עדן".
baby_blue*
הצטרפות: 27 ינואר 2011, 07:00

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי baby_blue* »

שלום לכולן, זקוקה לעזרתכן...
אני אחרי חודשיים אינטנסיביים של טיפול מוצלח מאוד בקנדידה שכלל תוספים, תזונה והיפטרות כמעט מוחלטת מהסמפטומים המטרידים בואגינה ובמערכת העיכול. אלא שעכשיו אני בהודו, כבר 3 שבועות, והגעתי לטיול ארוך. התזונה שלי השתנתה לגמרי, אפילו שאני ממש משתדלת, ואני מרגישה שהגוף יוצא שוב מאיזון. אני מקפידה על פרוביוטיקה (מעל 10 מיליארד) ועל שמן אורגנו, 6-8 טיפות ביום. לקחתי איתי גם פרופרג'יל - חימר לבן וירוק עם פרופוליס ופולן דבורים. אני שוקלת להתחיל לקחת אותו באופן קבוע לתקופה מסויימת. חזר לי גרד אבל עם ריח תוקפני ולא נעים שאני לא זוכרת. אני עם תחתוניות בד עם טיפות שמן עץ התה וזה מקל מעט אבל אני תוהה אם יכול להיות שמדובר בזיהום חיידקי הפעם? או אולי פשוט אותה צרה? מיותר לציין, שאלא אם מדובר במקרה חירום, אין לי שום דרך לקבל טיפול או אפילו אבחנה גניקולוגית פה. האם מישהי מכירה מוצרים איורוודיים של חברת הימלאיה, או אחרים שאפשר להשיג כאן ויכולים לסייע? או כל דבר אחר שיעזור לשמור על האיזון במקום, לפחות עד שאשוב הבייתה? בתודה מראש...
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

רוצה לחזק דברי מיכל וניצן, שמתי לב שכשהחלפתי תחבושות הגייניות (מאולווייז עברתי לקוטקס) - חל שיפור משמעותי!!
ואז נזכרתי שמישהי אמרה לי פעם שבאולווייז הם צובעים את התחבושות באיזשהו אלרגן, כנ"ל לגבי התחתוניות.
מדהים כמה שברים קטנים שכאלה יכולים ליצור שינוי כה גדול...
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

ומצאתי גם את זה: http://www.vclinic.co.il/image/users/101838/ftp/[po]my files[/po]/PDF/Vulvar%20contact%20dermatitis.pdf
ממליצה*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 22:14

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ממליצה* »

ממליצה על המישחה a1 cool
מישהי המליצה פה עליה
ניסיתי גם אותה
והטיפול הצליח סוף סוף !
הרגשתי הקלה תוך מריחת המישחה פעמיים
נירה*
הצטרפות: 02 ינואר 2005, 01:52

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי נירה* »

שלום לכולן
קראתי במשך הימים האחרונים המון באתר.בדברים מסוימם החכמתי, ובהרבה מצאתיחוסר דיוקים ועוד

מי שנראית לי מאד יסודית ובעלת ידע אמיתי ולא בולשיטים (נוסח השפעת הגורו לואיז היי על גידול הקנדידה בארצנו...)היא תמי גלילי,ולכן הייתי מאד מבקשת ממנה שתיצור איתי קשר ישיר -אני רופאה במקצועי , (למרות ש לא עשיתי את הרישיון לעסוק ברפואה בארץ ,בגלל סיבות אישיות של נסיבות חיי בזמן שחזרתי לארץ שלא אכנס אליהן כרגע)
אני סובלת זמן רב -שנים- ממעי רגיז ומתופעות של קנדידה במעי=גזים ,עצירות אטומית,כאבי בטן נשירת שיער כאבי שרירים חוסר יכולת עיכול וספיגה של המזון וכתוצאה מכך כל מיני חסרים של ויטמינים חולשה של מערכת החיסון ובלוטת האדרנל ועוד
הגעתי לאתר הזה בכלל תוך כדי חיפוש באינטרנט לגבי הוצאת אמלגם מהשיניים--ושם נתקלתי בהודעותיה הנכונות והמפורטות של תמי גלילי .

אולי משונה לכן לשמוע שאני רופאה "קונבנציונלית "אבל תמיד חשבתי אלטרנטיבי ונטורופתי כך שבשבילי קנדידה,אמלגם,כספית,וכו וכו אינן ישויות בלתי קיימות אלא בהחלט עובדה-נקודה.

תמר גלילי -את חיה בארה"ב והייתי מאד מעונינת ליצור איתך קשר-אשאיר פה את האימיל שלי--[email protected]

תמי-הקשר בין אוטיזם לבעיות מעיים מאד ברור לי,והוא עובר דרך הכספית (בעיקר,והמתכות הכבדות הנוספות אולי גם )ישנו אתר שאליו נכנסתי -אנסה למצוא אותו מחדש כשאוכל ואכוון אותך אליו-למרות שהרבה ממה שיש שם את גם יודעת-שקורא לקנדידה בפרוש "תשובה של המערכת האקולוגית של הגוף להרעלת כספית" הכספית ששוקעת במעי גורמת לקנדידה להתרבות ותוך כדי כך לעטוף ולבודד את המתכת בתוך ריר ותאי קנדידה ש "מנטרלים "את מגע הכספית המזיק יותר ל דנא של תאים חיוניית שלנו .מבחינה זו יש תועלת ,כביכול ,מסוימת בסימביוזה הזו--ןמכאן גם שניקוי הגוף ממתכות כבדות=בעיקר כספית=כולל הוצאת האמלגם+קלציה נכונה ויסודית הם תנאי בל יעבור להצלחה של טיפול נגד קנדידה --זה פשוט חייב ללכת ביחד,כלומר עד שלא מנקים את הגוף מכספית-אין סיכוי לעקור את הקנדידה מהשורש והיא תמיד עלולה לחזור!! ישנם אנשים שנלחמו שנים בקנדידה ללא הצלחה ורק כשעשו טיהור יסודי כולל קלציה של מתכות\ כספית נפטרו ממנה לתמיד.
אני טיפלתי לפני כשנה וחצי טיפול יסודי מאד ע"י ניקוי מעיים לפי מאייר,הידרוקולוניקס רבים,דיאטה נכונה וניסטטין--שזו תרופה אנטי פיטריתית שלא תמיד משום מה ניתן להשיג אותה בארץ ,ועשיתי את הטיפול ביחד עם דניאלה שפי--ש כן ,בתשובה לכמה שאלות שהיו פה באתר היא רצינית ומאד טובה-היא גם זו -- (למעשה בעלה) --שבודקים קנדידה בבי"ח אלישע בחיפה !!(לשאלתה של מישהי כאן באתר לגבי מישהו בחיפה והקריות !!)את הקנדידה שלי ראינו במים שיצאו בהידרוקולוניק שלי --מים נקיים לגמרי עם ממברנות צהבהבות כמו מדוזות כאלו ,ותפסנו אותן ובמעבדה גדלו שתי צלחות פטרי מטורפות ,רמה של 4 +++,של קנדידה אלביקנס וגם גלברטה !!!
כעבור כשלושה חודשי טיפול הייתי כבר במצב הרבה יותר טוב--בטן שטוחה (מקודם הייתי עם בטן נפוחה כמו הריון חודש 9 -ואני לא שמנה-פשוט בטן נפוחה כמו ביאפרה,מלאה באויר ומרוב עצירות, (אחר כך קרו לי כל מיני מקרים בשנה הזו שגרמו לי להפסיק את הטיפול ,להצטרך לקחת קורטיזון...ולשבור את הדיאטה לגמרי--והיום הכל חזר,)
אני גם אמרתי לדניאלה שיש לי את בעית הכספית ושעד שלא אעשה טיפול שיניים יסודי יש להניח שהפתרון לא יהיה סופי -הבעיה היא שאני צריכה הרבה יותר לעשות בשיניים שלי מאשר סתם להוציא אמלגם וזה טיפול שעולה המון ואצטרך גם בלית ברירה לקחת אנטיביוטיקה--בעקירות,-SORRY אבל אני לא מתכוונת לעשות עקירות של שיניים עם אינפקציות כרוניות בלי כיסוי אנטיביוטי-לא בדרגת הדלקת שיש לי בפה--והבעיה שלי פה היא פשוט כסף, אז אני הולכת במעגלים
אני בדרך כלל אדם שלא נוגע באנטיביוטיקה במשך שנים -אבל כשמוכרחים אז מוכרכחים ואי אפשר להסתכן בדלקת קרום הלב בעקירות כירורגיות בלי כיסוי אנטיביוטי

יש תוספי מזון מאד חשובים שאני מעונינת בהם כדי להתמודד עם כל המצב הזה של דיזביוזיס במעי שלי.אני רואה אותם באתרים באינטרנט ויודעת שאני זקוקה להם כאויר לנשימה ובתור הצלת חיים ממש בשבילי ,בחו"ל הם עולים מעט מאד-לפעמים ממש גרושים לפעמים קצת יותר--אבל בארץ הדברים האלו או לא נמצאים או שיקרים פי 10 ולפעמים יותר ויש לי בעיה נורא גדולה איך להביא אותם לארץ בלי להיתקל במכס רצחני ומה שאפילו יותר חשוב--בלי להתקל במעצור אטום ובלתי עביר של משרד הבריאות שלא ירצה ולא ירשה לי לשחרר ולקבל את הדברים שקניתי ושילמתי עבורם באינטרנט.....מכיוון שמדובר בדברים שיעלו יותר מ-50 $ גם כי צריך שילוב של יותר מתכשיר אחד + אספקה שוטפת לכמה וכמה חודשים-זה פשוט מגוחך ,עבורי ,ההגבלה הזו על 50 $...במצב שלי זה לעג לרש מצבי הבריאותי על סף קריסה
פעם היו לי קשרים של חברים באירופה-גרמניה,אנגליה,-ובארה"ב שיכולתי לבקש אותם להביא אתם אספקה של מספר דברים במזוודה כשהם באים לארץ והיום אין יותר מי שיכול להביא לי ואני מטפסת על קירות !!!
אני היום כמו הסנדלר שהולך יחף--יש לי את כל הידע הנחוץ לחסל את הבעיה הבריאותית שמאמללת את חיי ואפילו מאיימת עליהם--ואין לי את האמצעים הכספיים והטכניים להוציא אותם לפועל.
אני מוכנה לעזור בעיצה ובהדרכה ובתמיכה לכל מי שיהיה מוכן לעזור לי להשיג את התוספים השונים שאני זקוקה להם -כלומר אנשים שנוסעים וחוזרים לארה"ב ו\או לאנגליה ו\או שגרים שם ויכולים למצוא עבורי אנשים שנוסעים לארץ ויכולים מדי פעם להביא לי במזוודה חבילה עם דברים שאני אקנה שם,בכספי כמובן.

לי עצמי אין היום אפשרות לא פיזית ולא כספית לנסוע בעצמי ולהביא לעצמי דברים שאני זקוקה להם כמו אוויר לנשימה--ואני יודעת שישנם הרבה אנשים ,כל יום ,שנוסעים וחוזרים ואולי אפשר שמי שהוא או מי שהם יצרו איתי קשר ויעזרו לי בענין פשוט זה ?!?!

הי,חברה אגב אתם מדברים פה על ממתיקים מלאכותיים ,למשל,ועל סטיביה (שהיא אגב ממש לא טעימה,ועולה גם המון בארץ)ואני מתפלאת שאף אחד מכם לא מזכיר ולא מכיר את הקסיליטול--XYLITOL--שחוא סוכר כוהלי שטוב לסוכרתיים כי אינו נספג טוב במעי ומה שנספג אינו מפעיל את נדנדת האינסולין כי אין צורך באינסולין כדי לנצל אותו בגוף והערך הגליקמי שלו הוא 7 .אבל בנוסף לזה הוא גם מונע עששת בשיניים=מכניסים אותו למסטיקים ללא סוכר ולסוכריות למציצה והוא מומלץ ע"י רופאי שיניים למניעת עששת וגורם לחיזוק האמייל של השיניים הרבה יותר טוב מהפלואוריד הרעיל --ותנחשו מה עוד---יש לו פעולה אנטי קנדידה !!! כך שכשאוכלים אותו בתור ממתיק "מלאכותי"הוא גם באותה דרך מחסל קנדידה במעיים !!
עכשיו-כתבתי מלאכותי במרכאות,כי זה לא חומר מלאכותי--הגוף שלנו מייצר אותו גם, כאחד השלבים במטבוליזם של הסוכר--ולכן זה לא חומר זר לגוף והוא יודע איך להתמודד איתו ולהתמיר אותו שלא כמו כל הממתיקים המלאכותיים המזיקים מסרטנים וכו.הוא גם --תנחשו מה עוד--טוב נגד אוסטיאופורוזיס ועוזר בבנין עצם--יש אותו לפעמים פה בארץ בשוקולדים לחולי סכרת ובמסטיקים למניעת עששת--אבל כשניסיתי להשיג אותו בצורה טהורה,גבישית לשימוש במטבח כממתיק(אפשר גם לבשל ולאפות וכו )מצאתי----יוק !!!!!
באתרים באנגליה ובגרמניה ובארה"ב הוא מופיע לקניה במחיר יותר יקר ממחיר הסוכר......5 שטרלינג לקילו....פה בארץ חיפסתי ולא מצאתי בכלל--ובטח אם יביאו אותו לארץ לשימוש ביתי כזה יקחו עליו 1000שקל לקילו.......!!!!שם אגב הוא בא בחבילות של חצי קילו של קילו וכו לשימוש ביתי בתור ממתיק (אגב עושים אותו מקליפה של עץ הליבנה או מקליפה של צמח התירס--זה מהליבנה יותר טוב וטיפה יותר יקר בערך 6 שטרליג לקילו
מישהו יודע איפה אפשר לקנות קסיליטול --XYLITOL-בארץ ?אולי יש ואני לא יודעת ?

לגבי פרוביוטיקה ---צודקת לחלוטין תמי גלילי שאומרת שהכמות שזקוקים לה כדי לבנות את הפלורה של המעי שיצאה מכלל איזון לא נמדדת בכמה מיליונים וגם לא בכמה ביליונים(=מיליארדים) אלא בכמב עשרות מיליארדים ...לכמוסה ! יש למשל פרוביוטיקה שמכילה 68 מיליארד חיידקים לכמוסה וצריך לקחת מזה במה במוסות כל יום ,ובשלב שרוצים כבר להחזיר למעי את אוכלוסית החיידקים הטובים שלו צריך לקחת מזה אפילו 30 כמוסות ביום--אני לא מגזימה-טיפול של "ישוב המעי מחדש "צריך להיות במינונים כאלה ,אחרת זה טיפה בים. אבל לא רק הכמות של החיידקים פה קובעת אלא גם האיכות--צריכים להיות סוגים שונים של זני חיידקים מסויימים שלכל אחד מהם תפקיד שונה בתוך הקומפלקס הזה וישוב טוב של המעי דורש שיהיו סוגי חיידקים שכל סוג עוזר לסוג אחר שגם נמצא באוכלוסיה הזו לשרוד ולשגשג.כך שיש חשיבות לאיזה חיידקים מכניסים ומצרפים ביחד--ולא רק "אצידופילוס"
אבל לא פחות חשוב-וזה דבר שנראה לי שאנשים פה לא יודעים זה שדווקא החיידקים לא צריכים להיות "חיים "כלומר מובן שאינם צריכים להיות מתים ,אבל כל סוגי הפרוביוטיקה שקונים פה בארץ ושצריכים להחזיק אותם במקרר אחרי הפתיחה אינם יעילים בישוב המעי מחדש--יעילותם היא לטווח מאד קצר של שבוע שבועיים ואחר כך היא פגה .ואני אסביר : החיידקים היעילים הם דווקא אלו שלא צריך להחזיק אותם בקירור --הם מגיעים בצורת ספורות=ספורות זה מצב של החיידקים כשהם נכנסים למן תרדמה ,כמו מצב של זרע ,ויכולים במצב זה לשרוד מאות ואלפי שנים בסביבה יבשה ולא ידידותית .כשהם באים למעים ופוגשים בסביבה הלחה שם ובPH הנכון הם נפתחים ונובטים מחדש ואז לא שכל חידק נשאר חיידק אחד ,אלא כל חיידק שמצליח לתפוס לו מקום ולהאחז בנישה שלו (ובשביל זה חשוב שסוג אחר של חיידקים שנמצא שםבאותה כמוסה גם יעזור לו ויאפשר לו את ההקלטות הזו)כל ספורה כזו נתפסת בנישה שלה ומתרבה שם ויוצרת מושבה של חיידקים=קולוניה -והקולוניות האלה ,המושבות שנוצרות מכל חיידק שנפתח ככה נאחזות במעי ויוצרות שם ישוב של חיידקים ידידותיים שלא הולך לאיבוד כעבור מספר שבועות אלה ממשיך להתרבות ולאכלס את המקום בצורה מסיבית וגם לא מביא איתו קונטמינציה של עובשים שיכולים להדבק ולזהם את החיידקים ה"חיים"שצריך היה לשמור במקרר--קצת הפוך על הפוך לא ?! דווקא כאלה ששומרים עליהם במקרר (ואפילו במקפיא -פעם קניתי של ביוקר-בבית טבע בקינג ג,ןרג,-1000 שקל לשבועיים ימים )דווקא אלה פחות יעילים
מישהו שמע על פרוביוטיקה בשם CP-1 ..?או על בצילוס סובטיליס ?או על לקטובצילוס לטרליס ?או על טיפול אנזימטי באנזימים--לא אנזימי עיכול !!-שמעכלים את הקנדידה ,את קירות הכיטין שלה בצורה שמשמידה אותה כך שהתופעה של DIE OFF מה שנקרא גם בשם אחר HERXHEIMER REACTION בעצם לא קורית וזה גם מקצר את התהליך של השמדת הקנדידה וגם מונע את תופעות הלוואי של ה-DIE-OFF ,וגם וזה נורא חשוב הקנדידה לא מפתחת נגדם עמידות כמו שהיא מפתחת לכל מני תכשירים אנטי פטריתיים אחרים (שבגלל זה כמו שנכון ציינה פה תמי צריךטיפולים אחרים לעשות במחזוריות

גם תוספים שגורמים לניקוי המעי וכל הפסולת שהצטברה בו במשך שנים אבל לא רק של המעי הגס--שניתן להגיע אליו ע"י שטיפות של הידרוקולוניקס אלא גם של המעי הדק ששם אי אפשר להגיע בשום דרך ושם החסימה והמסה הכי גרועה של הקנדידה ,שיוצרת מצב של מעי -דליף= "חורים במעי "שדרכם דולפים למחזור הדם מולקולות גדולות לא מעוכלות שיוצרות מצב אלרגי בגוף-נכנסות ישר למחזור הדם---ואת הסוג הזה של ניקוי המעי ,שנעשה ע"י אוקסיג,נציה--הבאת חמצן למקום שהופך את הסביבה האנאירובית לאירובית והורג את הפתוגנים האנאירוביים ,שהקנדידה היא אחת מהם ,תוך המסת משקעים של פסולת של שנים,ופינוי המקום להתיישבות ואיכלוס של חיידקים הנכונים--שבכלל לא יקלטו אם הקיר של המעי מלא בדבק שנוצר שם במשך שנים ולא נותן גם לספוג נוטריינטים חשובים ---בקיצור כל הדברים הללו ועוד פשוט לא ניתן להשיג פה בארץ--ואם ניתן--אולי--אז במחירים אסטרונומיים שממש אי אפשר לאפשר לעצמו אם את לא איזה יורשת מיליונרית......
טוב השם שלי הוא נירה ,אני מקווה שתיקנתי כמה טעויות רווחות ושנתתי גם חומר למחשבה

מקווהגם ליצור קשר עם תמי ,וגם קוראת מעל במה זו אם יש אנשים שנוסעים ויכולים להביא לי כמה דברים -שכמובן אני אקנה שם רק שמישהו יביא לי את זה איתו במזוודה
הטלפון שלי בתל-אביב 03-6965483

המון תודה ומקווה להואיל ולעזור ככל שאוכל
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

לממצליצה איפה אפשר להשיג את המשחה<?
אמא_של_נוקי*
הצטרפות: 18 יולי 2009, 02:44
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אמא_של_נוקי* »

אהלן.
לקטנה(שנה ועשר) יש פטריה בכף הרגל, ריח חשוד ואדמומיות בפות ולשון מעט לבנה.
הרופאה נתנה לנו בייבי אגיסטן לפות, דקטרין לרגל וללשון רק מרשם שעו לא מומש. לא נראה שיש צורך בינתיים.
את האגיסטן והדקטרין אנחנו מורחים ומנסים לתת לה פרוביוטיקה.

הילדה חיה על פחמימות בלבד כבר חודש ועכשיו אני לא יודעת מה קדם למה- אם עודף הסוכר נתן יופי של מצע לקנדידה או שהקנדידה מדברת מגרונה של הקטנה ודורשת כל היום סוכרים.
אז עברנו ללחם שיפון, נעבור לפסטת אורז ונפסיק בהדרגה עם הביסקויטים, אהובי נפשה.
זה לא אובחן כקנדידה, אבל לי ברור לגמרי שפטריות או ספק פטריות בשלושה מקומות בגוף זה כבר אומר דרשני.

אז אנחנו בשאיפה לשינוי תזונתי משמעותי.על פירות לא נראה לי שנוכל לותר אבל על קמח לבן וסוכר כן.
חוצמזה קיבלתי מחברה GSE אבל לא מצאתי מידע על שימוש של פעוטות. מישהו יכול להאיר את עיני? ולתת טיפים נוספים?
אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

טוב טעמתי את הGSE וזה דוחה לחלוטין. אין סיכוי שהיא תשתה את זה. רעיון אחר? מישהו?
קלייר*
הצטרפות: 12 יולי 2008, 00:15

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי קלייר* »

לאמא של נוקי,
קודם כל - שלום ונעים "להיפגש" כאן. אני קלייר, אמא של הילה.
כבוגרת טיפול קנדידה שהסתיים לאחרונה, יש לי כמה המלצות.
כדאי ללכת לברא בדיזנגוף פינת גורדון. הם מוכרים פורמולות צמחיות ויכולים להתאים לך משהו מאד ספציפי. העובדים שם הם נטורופטים ובטח יוכלו לתת גם ייעוץ תזונתי.
ה- gse שלהם טעים! ואני יודעת על מה את מדברת לגבי gse דוחה. מסתבר שש הבדל תהומי בטעם בין gse של החברות השונות.. אבל לגבי התאמתו לפעוטות תצטרכי לבדוק בברא.
ספציפית לפות, וזה מנסיון עם הגדולה שלי שסבלה מפטריה, אני מורחת לה שמן שהבסיס שלו הוא שמן קוקוס או שמן קצח, שניהם בעלי תכונות אנטי-פטרייתיות, עם טיפה אחת - ובשום אופן לא יותר מאחת! - של שמן עץ התה. זה עוזר באופן ניכר לעין, לעומת כל מיני משחות לא יעילות שרופאת עור נתנה לנו...
את יכולה למרוח את השילוב שמנים הזה גם על כף הרגל.
מנסיוני, הפורמולה מברא,שנלקחת דרך הפה, מטפלת על הדרך גם בפטריה בלשון...
ואגב - ביסקוויטים ביתיים, ממותקים בתרכיז מיץ תפוחים הם פשרה נסבלת...
הרבה בריאות ואולי "תחזרו" למפגשים ונתראה?
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

יקירתי , אף אחד מהשמנים שציינת איננו אנטי פטרייתי (למעט שמן עץ התה )

מהשמנים הרלוונטים (לא כולם ביחד כמובן):
משחת פרופוליס
שמן תשרי אורגנו
שמן אתרי קמומיל כחול
קלנדולה
לוונדר
מור
ואחרים.

כמובן שדרוש טיפול פנימי רציני.
כמוסות שום/שמן אורגנו/gse

מועדים לשמחה ולצהלה...
ענבל_נתן_בר*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ענבל_נתן_בר* »

שמן עץ התה
אכן אנטיפטרייתי, אבל ממש ממש אסור לשים ברקמה רירית! (וגינה, פה, אף...)

ובכלל, מניסיון שלי עם מטופלים שסובלים מקנדידה, GSE לא הכי יעיל לקנדידה.
אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

אהלן קלייר! תודה לכולן על התשובות הזריזות. אפשר אולי למרוח את הGSE ישירות על הפריה ברגל? אולי לעשות לה אמבטיה עם כמה טיפות? או אולי עם לונדר? מה מן השמנים שציינת, ערסית, מתאים לפעוטות לשימוש חיצוני ובאיזה מינון? אפשר לשים לה טיפה או שתיים של GSE במים שלה? או אולי ביוגורט?
אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

הזמנתי GSE מארצות הברית שיגיע, אינשאללה, ביום ראשון ונקוה שהוא יהיה טעים יותר.
לגבי שמן עץ התה התבלבלתי לגמרי. כן או לא?
קלייר, את השמן קצח עם טיפת עץ התה את רוקחת במו ידייך או שזו גם תערובת מברא?
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

לגבי שמן עץ התה התבלבלתי לגמרי. כן או לא?
לא מתאים לנרתיק. מתאים לפטריה בציפורן, נניח.
אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

אוי, עוד משהו אחרון- במשך היום היא מבסוטית ובלילה נטרפת מגירודים וכאבים ברגל. מישהו יכול להאיר את עיניי?
קלייר*
הצטרפות: 12 יולי 2008, 00:15

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי קלייר* »

אני רוקחת את זה במו ידי, אבל גם אני מבולבלת מהתשובות כאן, כך שאפסיק לרקוח את זה. מישהי יכולה להגיד איזה שמן כן טוב למרוח בנרתיק?
ממה שהבנתי, gse לא מורחים ישירות, אלא מדללים. לא הייתי מורחת את זה בלי לבדוק...
ואגב, בגלל ההנקה, אולי גם את צריכה להקפיד על תזונת קנדידה
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי אפרת_מ* »

על הGSE שיש לי מצויין במפורש שמתאים גם לילדים. ובאנגלית מצויין גם שמתאין למניקות (ובעברית כיסתחו שיש לבדוק עם רופא..).
הוא מגעיל לאללה. ממש. היום עברה לי צמרמורת כששתיתי (שיעול).
גם על שמן עץ התה, וגם על GSE מצויין שעם דילול הם מתאימים לשטיפת נרתיק. כדאי פשוט לקרוא את כל הפרוט שמגיע איתם.

מרכז סאקר דוחף חזק GSE לטיפול בקנדידה, ואני מכירה כמה אנשים שזה עבד להם מצוין.
אגב, פטריה לא חייבת לנבוע מקנדידה. אבל גם שמן עץ התה וגם GSE אמורים לטפל טוב בפטריות.

מה עם טיפול הומיאופתי??
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

חמאת שיאה טהורה לפעמים מרגיעה את המקום.
עץ התה כיפי מאוד, אבל לא במגע ישיר. אני הייתי מטפטפת בזמנו על תחתונים וזה עזר לי לעבור את היום. אבל הוא חריף מאוד ולא בטוחה שהייתי משתמשת בו על ילדה.
עם GSE הייתה לי חוויה די מרגיזה. הוא מאוד עזר בהתחלה, כששתיתי אותו, ואחר כך הפך לבלתי יעיל לחלוטין. והוא מר!

אני מתמודדת עם קנדידה באמת כבר יותר מדי זמן, אז אולי התובנות שלי לא יועילו, כי הן לא הובילו לסוף טוב.
ויחד עם זאת, אני חייבת להדגיש, שאף אחד מהשמנים האלה לא מרפא. הם מקלים, אך לא מרפאים.

אני לא מכירה את האשה ברת המזל שתוספים ושמנים ריפאו אותה, בטח שלא לבדם.
תזונה דלת פחמימות ודלת סוכר יכולה בהחלט לעזור.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

גם על שמן עץ התה, וגם על GSE מצויין שעם דילול הם מתאימים לשטיפת נרתיק.
מה שכותבים על המוצר, זה חומר פרסומי ואינטרסנטי.
אני עייפתי מלהוכיח ולהסביר למה אני צודקת ואחרים לא. אז אני פשוט אכתוב: אני נטורופתית, ארומתרפיסטית, אין לי שום אינטרסים כלכליים ואני לא שליחה של אף חברה. חשובה לי מאוד בריאות האשה ולכן אני לא מקלה ראש בטיפול בה. אם הארומתרפיה מלמדת שעץ התה פוגע ברקמה רירית (נרתיק לצורך העניין)- אני אתייחס לזה במלוא מובן המילה.
להבדיל, יש אנשים (גם אנשי 'מקצוע') שרמת הידע וההבנה שלהם היא כזו:
יש פטריה--בוא נשים משהו אנטיפטרייתי---אה, עץ התה הוא אנטיפטרייתי--יאללה עץ התה
(לא משנה אם זה לנרתיק, לתינוק, לאשה הרה, לסבתא שלי. הטיפול הצליח אבל החולה מת. הרגנו את הפטריה אבל פגענו בנרתיק)
זו דרך מאוד רעה לעבוד בה.
מרכז סאקר דוחף חזק GSE לטיפול בקנדידה, ואני מכירה כמה אנשים שזה עבד להם מצוין.
התשובה בגוף השאלה.
תראי, אין לי אינטרס למכור GSE או כל חומר אחר, אני ממליצה למטופלים שלי להשתמש ב- X או Y לפי רמת היעילות של החומרים. זאת אומרת, שאם GSE עובד אצל 30% מהמטופלים, וחומר אחר עובד אצל 70% מהמטופלים, אז נכון, GSE עובד, אבל הרבה פחות מחומר אחר.
אני רוקחת את זה במו ידי, אבל גם אני מבולבלת מהתשובות כאן, כך שאפסיק לרקוח את זה. מישהי יכולה להגיד איזה שמן כן טוב למרוח בנרתיק?
תראי, ארומתרפיה היא תחום ברפואת צמחים, שהרבה אנשים לא מבינים שכמו שהוא יכול להועיל- הוא יכול גם להזיק. בגלל זה אנשים הולכים ללמוד ארומתרפיה.
הציבור קונה שמנים ומשתמש בהם כאילו אין מחר, בלי לדעת ששמן כזה אסור להריון, שמן אחר אסור מתחת לגיל 12, שמן כזה אסור לצאת לשמש 12 שעות אחרי שהשתמשת בו...
אני לא מדברת על לשים שמן לבנדר על פצע או עקיצה או חצ'קון, או שמן עץ התה לפטריה בציפורן- בזה אני תמיד שמחה לעזור ולתת המלצות ולהסביר איך וכו'.
אבל להרכיב תערובת שמנים לנרתיק- או להכין פורמולות כאלה או אחרות, זה כבר משהו שבעיני, אם לא למדת ארומתרפיה, זה יכול להיות קצת בעייתי. (והדוגמה של עץ התה ממחישה בדיוק למה). אם התחום מעניין אותך, למה שלא תלכי ללמוד? אני יכולה להמליץ לך על כמה בתי ספר מעולים.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

עץ התה כיפי מאוד, אבל הוא חריף מאוד ולא בטוחה שהייתי משתמשת בו על ילדה.
חס וחלילה!

_ויחד עם זאת, אני חייבת להדגיש, שאף אחד מהשמנים האלה לא מרפא. הם מקלים, אך לא מרפאים.
אני לא מכירה את האשה ברת המזל שתוספים ושמנים ריפאו אותה, בטח שלא לבדם.
תזונה דלת פחמימות ודלת סוכר יכולה בהחלט לעזור._
אני לא מכירה אף אחת שסובלת מקנדידה מאובחנת שאינה רק נרתיקית, שפתרה את הבעיה על ידי שימוש בשמנים בלבד, או בתזונה בלבד, או בתוספים בלבד. רק שילוב של הכל עוזר, ותוך כדי תמיכה בכבד (חשוב מאוד, כדי לא לפגוע בכבד). ומה עם הפן הרגשי.....

נראה לי שאני צריכה לערוך את הדף הזה לטובת האנושות ונשות באופן המתגרדות (-:
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

אני לא מכירה אף אחת שסובלת מקנדידה מאובחנת שאינה רק נרתיקית, שפתרה את הבעיה על ידי שימוש בשמנים בלבד, או בתזונה בלבד, או בתוספים בלבד. רק שילוב של הכל עוזר, ותוך כדי תמיכה בכבד (חשוב מאוד, כדי לא לפגוע בכבד). ומה עם הפן הרגשי.....

ומה זאת קנדידה מאובחנת?
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

קנדידה מאובחנת- שאובחנת כסובלת מקנדידה, על ידי תשאול נטורופתי מעמיק, ו/ או בדיקת מעבדה המתמחה בקנדידה (כמו זו בחיפה).
להחליט שיש למישהו קנדידה בלי זה- זה פשוט חוסר אחריות פושע (כי הטיפול בקנדידה הוא ארוך, מייגע, קשה ולא פשוט, ותחשבי איזה באסה אם מישהו עושה אותו ובכלל אין לו קנדידה...)
פשוט לקנדידה יש כל כך הרבה סימפטומים, שהרבה אנשים קוראים את הסימפטומים האלה ומתחברים לכמה מהם- ומכאן הדרך קצרה ל 'יש לי קנדידה'. (זה קורה עם עוד כמה מחלות שהסימפטומים שלהם רבים)
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

טוב...התברברתם כאן לגמרי .. אז כמה תשובות לי אליכן , לא לפי הסדר:(שכל אחת תתאים לעצמה את התשובה הרלוונטית)
  1. שמן תשרית קלנדולה מעולה /מצויין/אדיר לנרתיק(חיצוני) לכל גיל בכל שעה וכמה שיותר. תכונותיו הרבגוניות יכולות להקל על אחוז נכבד מן התסמינים המתלווים לפטריה .(גרד, כל סוג של אי נעימות, איחוי רקמות ואנטי כל מה שאתם רוצים..)
  2. שמן עץ התה , בוא נגיד הייתי מוסיפה ֵ1% לשמן בסיס זה או אחר
  3. כמו כן , שמן אתרי קמומיל כחול & קמומיל רומן יתקבל אף יתקבל בברכה
  4. ללקיחה פנימית : שמן תשרית אורגנו בצרוף שמן אתרי. ולמה ללכת רחוק... 1-2 שיני שום ביום יעשו עבודה יעילה וזולה גם כן.
  5. ענבל נתן , יקירתי , לא רק מי שלמד ארומתרפיה יכול להרכיב משחות ופורמולות , אלא גם ובעיר מי שלמד/לומד/ילמד הרבליזם/רפואת צמחים
  6. ושוב פעם ענבל נתן, את צודקת שהטיפול חייב ליהיות מורכב מכמה רבדים של טיפול פנימי\ וחיצוני .שינוי בתפיסת אורח החיים. ולכן המציאו את הנטורופתיה המשלבת בין תזונה טובה, אורח חיים בריא , תוספים (יאק-אני נגד) וצמחי מרפא (זה עוד לפני שנכנסנו לדיקור/רפלקסולוגיה /וגילגול נשמות :)
  7. לעומת זאת : מי שמגיע לכאן משמע שלא חפץ בטיפול עמוק , אלא בעצות קלילות להשלמת החסר ....או אולי לינק רו דעה צלולה אשר תוביל אותו אל התהליך הרצוי שעליו לעשות , ולפיכך (רושמים עם שני כ'?) העצות שניתנות פה הן מתומצתות , ריגעיות , ולא מבוססות דיין כיוון שבכדי לטפל טיפול שלם דרוש למטפל לראות את התמונה המלאה (מה הוביל את החולה לחלות במחלה ? מה ההסטוריה שלו ? וכו וכו) ולכן לא צריך לקחת את העצות פה בכובד ראש אלא כרמיזה קלה לכיוון הכללי. או בוא נאמר : כמו סוג של אופטלגין להשכחת המיגרנה! לא יותר מזה.
  8. מי שמעוניין בטיפול רציני שיפנה למטפל מוסמך!
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

אמא של נוקי היקרה,
איך היגעת ליוגורט קיבינימט ? את לא רצינית נכון?
בכדי לתת לך עצה מועילה , הייתי רוצה לשמוע את הסיפור המלא.
אוכל להרכיב לך מייד תרכובת שמנים שתועיל לעכשיו ומייד... אבל את חייבת לקחת בחשבון גם את הטיפול הפנימי אחרת זה יחזור שוב ושוב ושוב....

שולחת לך את זה לקריאה:
http://www.bara.co.il/sections/support/ ... icleID=146

וצמחי מרפא לטיפול בקנדידה:
http://www.bara.co.il/sections/support/ ... icleID=149
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

ענבל נתן , יקירתי , לא רק מי שלמד ארומתרפיה יכול להרכיב משחות ופורמולות , אלא גם ובעיר מי שלמד/לומד/ילמד הרבליזם/רפואת צמחים
כמובן! הרי כל הרבליסט לומד גם ארומתרפיה!! (אבל לא כל מי שלומד רפואת צמחים- אלה לימודים נפרדים מארומתרפיה) (כמו לומר- כל נטורופת הוא גם תזונאי.)

ולכן לא צריך לקחת את העצות פה בכובד ראש אלא כרמיזה קלה לכיוון הכללי. או בוא נאמר : כמו סוג של אופטלגין להשכחת המיגרנה! לא יותר מזה.
לא יודעת. לא מסכימה עם זה. ה'טיפוס' שרוצה אופטלגין להשכחת המיגרנה- היא היתה כבר הולכת לרופא ולוקחת אגיסטן להשכחת הפטריה.
בעיני, בבאופן, אנחנו אמנם לא נותנים טיפול רציני דרך האינטרנט, אבל מה שכבר כן כתוב- חשוב שיהיה מקצועי ורציני, ולא איזה עצות הזויות ולא קשורות.

יש מצבים שבהם באמת אפשר לטפל לבד ובבית, ואני מאוד בעד (אפשר לראות שאני נותנת עצות, טיפים, וכותבת הרבה למרות שכנטורופתית אני לא מרוויחה כסף מלכתוב בבאופן.) אבל קנדידה מערכתית הוא ממש לא מצב כזה. בגלל זה אני כותבת את זה ואין ספק ש
מי שמעוניין בטיפול רציני שיפנה למטפל מוסמך!
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

את האופטלגין נתתי כמטפורה לטיפול ארטילרי בכאב!
עד שאותה אמא של נוקי תגיעה למטפלת ראויה , היא צריכה לישון בלילה - ולכן אמליץ לה בינתיים על שמנים מאלחשים, נוגדי גרד, אנטי פיטרייתיים אנטי פשיסטים וככה וככה...
אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

אהלן ותודה רבה לכולן.
בינתיים, רופא העור אומר שהאבחון הקודם היה שגוי ושמדובר באקזמה.
אנחנו מורחים את המשחה שהוא רשם, אבל אני מרגישה שיש איזושהי פטריה בנוסף.
אז אני לוקחת GSE, כטיפול מנע ואנחנו ממשיכים בתהליך שהתבשל אצלנו בלי קשר לקנדידה, של הוצאת קמח לבן, סוכרים ומנסים להפחית בגלוטן ככל שניתן.

אנחנו יוצאים לטיול עד לאמצע השבוע הבא, אני מאוד מקוה שבמהלכו יהיה שיפור משמעותי ובסופו אדוח ואתייעץ כאן.
תודה רבה לכולכן עזרתן והחכמתן אותי עד מאוד.
אמא_של_נוקי*

טיפול בקנדידה

אהה, ערסית, מה הבעיה עם יוגורט? אני כן רצינית, גם בגלל שזה אחד הדברים הבודדים שהיא מוכנה באופן עקבי לאכול וגם בגלל שהבנתי שיוגורט מאוד עוזר בשיקום הפולה. הבנתי לא נכון?
נטע_ש*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי נטע_ש* »

שימו לב |L| לאחרונה טיפלתי בקנדידה שהייתה בעיכול ולא בוגינה, ורוב הזמן יש הצלחה מרובה.
בעיכול הכוונה מלא גזים בריחות מבושמים, כאבי בטן לפעמים
אז ככה: דבר ראשון, למצוא מה מייצר בי לחץ, לא חייבת מיד לפתור את מקור הלחץ, אבל גם ההבחנה עצמה עוזרת להתחיל לשחרר.
דבר שני: אומגה 3 מסוג מעולה (אומגה 3 גליל), 4 פעמים ביום. מאאאאד עוזר לי, אם לא הייתי מנסה, לא הייתי מאמינה.
איזון הורמונלי גם מאד עזר, עשיתי דיקור אחד לצורך זה.
ו... גולת הכותרת לאחרונה זה חשיפת הבטן לשמש :-) אולי זה קשור אצלי גם לעובדה שזה מרגיע אותי, אבל גם לסוג של תרפיית אור טבעית! ממליצה באופן כללי לחשוף איברים בגוף לשמש 10-15 דקות כל יום, עד תחושת שיפור או שובע מהשמש.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

_אה..כפרה , את יורדת איתי לדקויות נו מה...אז אני לומדת נטורופתיה ובתוך זה הרבליזם, רפואת צחים וארומתרפיה- איך זה?!
די עם הפטפטת- גשי לגופו של עיניין . .. במקום לצעוק איך זה שאף אחד לא מבין שום דבר ...בואי , תפתחי, תני מהידע שלך ...._

מה...אני עד כדי כך לא ברורה?
הערסית מהשכונה ,
אין לי ריב איתך, ולא ברורה לי ההתנפלות הזו שלך.
אני כותבת פה כל כך הרבה, בלי תמורה, עוזרת ועורכת דפים שלמים וחולקת את הידע שלי בשמחה ובאהבה, מתוך אמונה שכך צריך להיות. מוזר לי שאת לא יודעת את זה בתור ותיקה באתר. ולא רק כאן, אלא גם באתר שלי, ניתן למצוא המון מידע מעשי ופרקטי, כתבות ומאמרים שמציעים רעיונות וטיפולים ביתיים (להבדיל מכתבות של שאר אנשי המקצוע, שכל הכתבה שלהם היא מידע תאורטי).
כשתוכלי להתבטא בצורה קצת יותר עדינה- אני כאן (-: @}
בינתיים את יכולה לבחור אם להשאיר את הדיון הזה כאן או להעביר אותו לדף שלך/ שלי. שיהיה סופשבוע רגוע @}
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

ענבל יקירה

אני מצטערת אם פניתי אליך בבוטות האפיינית שלי (תמיד אפשר להאשים את הpms :-)
כשיהיה לי זמן הערב אשתדל לערוך את הדף לנסח את תשובתי קצת אחרת .
תודה שהערת והארת

וסליחה אם נפגעת ...

אשמח אם תשאירי את הדיון הזה כאן
אשמח אם תשלחי לינק לאתר שלך
אשמח ללמוד ממך

ובכלל..יללה רבותי..פורים עכשיו..צהלה ושמחה
(לה לה לה)
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

הערסית מהשכונה,
מזל שאני מכירה את דרך ההתבטאות המיוחדת שלך, אחרת הייתי ממש לוקחת את זה קשה @}

תודה על ההבנה, ושיהיה פורים שמח (-:

קישור לאתר שלי
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

לחזור שוב על הציטוט שמראה שGSE לא יעיל באופן מוחלט מול זיהומים חיידקיים ופטרייתיים אלא החומרים המשמרים (הרבים) שיש בו?
נבדקו שש תמציות, חמש היו יעילות ופעילות, בכולן היה חומר שאת שמו אני לא זוכרת ובחלקם פראבנים שונים.
התמצית השישית היתה נטולת חומרים משמרים, והיא, וגם מרקחות ביתיות של זרעי אשכולית וציפת אשכולית - לא היה להן שום אפקט.
מי שלוקחת, זה כאילו שהיא לוקחת אנטיביוטיקה תעשייתית כלשהי. כלומר, סוג של רעל.
לא לגעת עם מקל.
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

ענבל..אתר נהדר!
ניצן, מעניין אותי לדעת מאיין את מביאה את תוצאות המחקר הללו. אין היום הרבליסט/נטורופת שלא משתמש ב gse ...יכול ליהיות שאת מתכוונת למוצר ספציפי?
הריי גם באומגה 3 יש כל כך הרבה שרלטנים ...אבל עדיין זה לא שולל את עובדת היותו יעיל (כשמגיע בהרכב התקני שלו)
לתשובתך אודה
חג שמח
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ערסית, מעניין שבדברים אחרים לא מבקשים תוצאות מחקריות וזה לא כזה קריטי לקוראים. את מתעקשת?
בבקשה.
  1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10399191
  2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16719494
  3. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11453769
מי שדוחף את הפופולריות של GSE בשוק הוא בעלים של חברת תוספים אמריקאית, וכפי שנאמר - זה אכן עובד. בגלל המשמרים, לא בגלל האשכולית.
טבעי, זה לא.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

ענבל..אתר נהדר!
תודה...

אין היום הרבליסט/נטורופת שלא משתמש ב gse
אני לא (-:
שמן אורגנו, למשל, יעיל בצורה מדהימה לקנדידה- אין מה להשוות בכלל מבחינת התוצאות ל- GSE. (אסור להרות ומיניקות)
פלונית_מבולבלת_ומתגרדת*
הצטרפות: 19 מרץ 2011, 18:18

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלונית_מבולבלת_ומתגרדת* »

כבר שבועיים שאני סבולת מגרד בלתי נסבל בנרתיק.
בתחילה השתמשתי בשטיפה של מים עם GSE ואח"כ יוגורט עם אבקת אסידופיליס על טמפון.
לא עזר.
דחפתי שום לנרתיק - הקלה זמנית ואח"כ הכל חזר.
מגרד לי כל כך עד שנראה לי שכל האזור פצוע והשילוב הזה של שורף ומגרד ממש גרוע.
אין הפרשה קוטג'ית מסריחה, למען האמת ממש לא מסריח שם, מה שכן, אם אני מגרדת בפנים השפתיים אני מרגישה חומר גרגירי כזה.
בבקשה בבקשה עזרה לפני שאני מכניסה מבער לנרתיק ושורפת אותו.
ענבל_נתן_בר*

טיפול בקנדידה

הי פלונית, ביקשת שאענה לך כאן, אז באתי.

אני ממש לא נוהגת לייעץ באינטרנט בנושאים כאלה- כי אני לא יכולה לדעת מה בדיוק יש לך! אני אנסה לעזור בכל זאת.
למה החלטת שזו קנדידה?
יש הבדל בין קנדידה מערכתית (אז נוטלים שמן אורגנו, אם הוא מתאים למטופל/ת) לבין קנדידה מקומית בנרתיק (שוב, אנחנו בכלל לא יודעים שזו קנדידה).

מגרד לי כל כך עד שנראה לי שכל האזור פצוע והשילוב הזה של שורף ומגרד ממש גרוע
כל השום, ה-GSE ושאר האינסטרומנטים לא רק שלא עוזרים, הם מחמירים את מצבך, כי הם מגרים מאוד את האזור הרגיש.

הפרשה של קנדידה נראית בצבע לבן גרגרי, כמו קוטג', יש ריח אבל לא נוראי. מה קורה שם מבחינת הפרשות? (כתבת לי מה לא, לא כתבת מה כן)ף צבע, מרקם, ריח. הגרגרים שאת מרגישה- יכול להיות שהם מהאבקת אסידופולוס. בכלל, האסידופולוס יכול לתעתע ולצאת החוצה ולהיראות כמו הפרשה לבנה.
אז- מה היה שם לפני כל הטיפולים.

מה שאני מציעה זה להתחיל לקחת פרוביוטיקה כמו פמינה של אלטמן, או ביו פימייל של סופהרב (לא שום אחת אחרת, אלה ספיציפיות לנרתיק)- את בולעת שתיים ביום (לא בבת אחת) ושתיים מחדירה לנרתיק.(שוב, לא בבת אחת).
יש גם מוצר יעודי להחדרה לנרתיק של אלטמן, הוא אמנם יקר יותר אבל הוא מכיל חיידקים שנקשרים טוב יותר לרקמת הנרתיק מהמוצרים האחרים שמיועדים לבליעה.

אני גם מציעה לך לרכוש שמן להרגעת האזור שהוא גם אנטיפטרייתי ואנטיחיידקי (מאחר שלא יודעים מה יש לך, כדאי להשתמש בשמנים רחבי טווח)- אפשר לקנות אצלי , אפשר בראן צמחים (יש להם נרות לנרתיק אבל צריך להגיע לקחת מהם כי זה בהקפאה).

אני מציעה להפסיק את כל ה- שום- חומץ- עניינים אחרים. אני חושבת שאת רק מחמירה את המצב איתם.

אם זה מצב שחוזר על עצמו, ממליצה לפנות לנטורופתית, ולעשות בדיקת קנדידה במעבדה בחיפה.

המון בריאות ורפואה שלמה
ענבל
מיכל_בז*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי מיכל_בז* »

כבר שבועיים שאני סבולת מגרד בלתי נסבל בנרתיק.

סליחה על השאלה ה"לא-באופנית", היית אצל רופא?

אולי משטח וגינאלי לפחות יכול לתת לך מושג של מה זה לא ומשם תמשיכי?
פלונית_מבולבלת_ומתגרדת*
הצטרפות: 19 מרץ 2011, 18:18

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי פלונית_מבולבלת_ומתגרדת* »

לא הייתי אצל הרופא.
זה התחיל וחשבתי שכמו בפעמיים האחרונות שזה בא (לפני כמה שנים) אצליח למגר את זה באמצעים טבעיים, אז הגיעה הוסת שקצת הקלה על הכל ואח"כ נפלתי למיטה עם שפעת.

הבוקר כבר קבעתי תור, אחרי לילה ללא שינה.
תודה ענבל ותודה מיכל.
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי א* »

סובלת מקנדידה בנרתיק, מזה שמונה חודשים. אובחנתי רק היום. אני מתכננת הריון בקרוב מאד. האם לקנדידה יש משמעות בהקשר זה ? או במילים אחרות קודם לטפל ורק אחר כך הריון או שאפשר במקביל ?
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

בהריון אנחנו נוטות לקנדידה. הדעה המסורתית היא שלא מומלץ לטפל כי כל חוסר האיזון עובר לתינוק.
אני לא מסכימה עם זה, אבל גם אם כן, אם את עוד לא בהריון, עכשיו הזמן לטפל בעצמך.
אחרי שאת עוברת סד"ג של שבועיים בדיאטה בשלב המתאים לך, את בעצם עוברת את שלב ה"ניקוי" ויכולה להיות די רגועה בקשר לכניסה להריון, במיוחד אם את מקפידה על התזונה. אז זה רק לטובה.
זה ישמור עלייך מעוד הרבה רעות חולות אפייניות להריונות מערביים - סוכרת הריון, אנמיה, ועוד.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

קניתי פרוביוטיקה במינון של 5 מיליון.... כמה כדורים כאלה אני צריכה לקחת ביום?
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

שכחתי לציין שלפני כן לקחתי ביו פימייל במינון של 10 מיליארד פעמיים בבוקר ופעמיים בערב. האם הטיפול נפגם לאחר הורדת המינון?
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

המספר פחות חשוב מאשר אם הם חיים או לא.
הערסית_מהשכונה*

טיפול בקנדידה

ניצן, רפרפתי פה ושם על המחקרים ....אכן מצויין שם הכמויות של חומרים "לא ידידותיים" (בואי נקרא להם ככה)שנמצו ב GSE ובכל זאת......
משהו בטענה הזו נראה לי חד מיימדי לחלוטין...
האם יככול ליהיות שיש רק מוצר אחד שנקרא GSE ?
האם יכול ליהיות שהמחקרים נעשו על מוצר ספציפי?
האם עלינו להתיחס לכל אחד מהמחקרים בפאב מאד כאל מת מוחלטת?
האם יכול ליהיות שכל החברות הגדולות וגדולי הנטורופתים מברא ועד נחשונים ואלופי המורים בכל המכללות הגדולות לא שמעו על המחקרים הללו שאת מביאה כאן?
לא הגיוני!
אמנם לא ניסיתי את המוצר מעולם , אבל שמעתי ולמדתי עליו ממטפלים בעלי שם (עם קבלות כמובן)...
אז מה בכל זאת הקאץ'?
האמת שאני אחות של דוקטורית לביוכימיה בחברה שמייצרת תרופות ..והיא מספרת שגם ברפואה הקונבנציונאלית 60% הצלחה/התאמה....זה הישג גדול מאוד...עם חומרים משמרים או בלי...(כמובן שעם:-)
וחוצמיזה נתקלתי בך בכמה דפים מאוד מעניינים......ואני לא מבינה איך שניתקעתי איתך על הנושא המשעמם הזה ...שמתי לב שיש לך הרבה יותר להגיד לעולם מאשר להתעסק בשיט של זרעי אשכוליות......

אז בואי נחליף נושא כבר:-)
ניצן_אמ*

טיפול בקנדידה

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ערסית, חמישה מוצרים שונים.
מול מוצר אחד שהוא ללא חומרים משמרים, ומול מוצר ביתי שהוכן לבד על ידי מיצוי ביתי של זרעי אשכולית.
לא, אנחנו לא מאמינים עיוורים של פאב-מד, אבל תשמעי, פה זה כבר להיות על גבול המאמינים המפגרים שכל חרטא שיווקי (שמן נחשים) שווה את הזמן והכסף שלנו, ובמקרה הזה, את הבריאות שלנו - כי מדובר באנטיביוטיקה לא מפוקחת בעצם.
פלוני_אלמונית*

טיפול בקנדידה

מישהו יודע האם ריטלין משפיע על הקנדידה, שמתי לב שלאחר שאני לוקחת הסימפטומים מחמירים
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה קונבנציונלית”