רק עכשיו ראיתי שיש פה עוד התיחסויות מלבד זו של
ה עוגיה.
סליחה!
אם את לא פנויה את דואגת לעזרה הכי מתאימה 
נראה לי שבמשפט הזה, ובעוד כמה בדבריך את מחדדת את הבעיתיות שלי עם הסיטואציה:
אני מעריכה שאם אמא שלי היתה איתו, או איזו בייביסיטר נחמדה רבת תשומת לב, והוא היה רגוע עם המצב, גם אני הייתי רגועה ופנויה לענייני.
העניין הוא שלבעלי זה עול קשה, וכך גם הילדים חשים את זה.
הוא נפלא בכל מה שקשור לעשייה, אבל במה שקשור ל"סתם להיות", להיות קשוב לצרכים שלהם, אם משהו לא נוח להם - לרוב קשה לו
להכיל, ואז הכל משתבש, ואני גם כבר לא שקטה, ולא יכולה להיות פנויה לענייני.
אבל לקחת בייביסיטר כששנינו בבית, נראה לי פדיחה במצבנו הנוכחי.
האם הוא לא יכול להסתדר 3 שעות ביום בלי אימא ובלי ציצי צמוד?
אולי הוא יכול. כיום ישנה פעם בשבוע שאני לא נמצאת 4 שעות בערב, וזה סיוט עבורו ועבור בעלי.
אני לא בנויה לאלף את בני בעניין ההנקה.
זה מנוגד לצורך שלי. אני מרגישה שזה ממש לא נכון לי.
התינוקי (ענר) בן שנה, וזה הגיל שהכנסתי את בני הגדול, עומרי לגן - ואז שלפתי אותו משם בגיל שנתיים, והמשכנו עוד דרך פתלתלה (תיארתי בדף הבית שלי).
אני שוקלת האם להכניס את ענר למסגרת. הוא מאוד חברותי, מאוד נהנה עם ילדים ואנשים אחרים.
בעוד מספר שבועות עומרי יתחיל, כנראה, ללכת לגן עד 16:00. עשוי להיות לכך יתרון בהשוואה לתקופה האחרונה, בה חזר מהגן ב - 14:00 עייף, (כשגם אנחנו עייפים), לא רוצה לנוח, נשאב לטלויזיה, לא נותן לנו לנוח, אנחנו עצבניים והדפים אותו, בקיצור - חוויה מאוד לא חיובית.
יתכן שחלק מהקושי שלו קשור למסגרת ממנה הגיע בכל יום, ואם יהיה בבית אולי תהיה לנו חוויה אחרת. חיובית יותר. לכולנו.
היום הוא יצא לחופש ואני שמחה על ההזדמנות למשהו אחר.
ואני שוב עם לבטים לגבי זה. ביחס לשניהם:
מה נכון לי, להם, לסיטואציה שבה אנחנו נמצאים כיום?
אם את לא ממש אוהבת את עבודתך אני מאוד אוהבת את עבודתי, ומשום כך הקושי.
לימדתי תאטרון הרבה שנים. ותאטרון הרי בנוי מקונפליקטים.
קונפליקט הוא קונפליקט רק משום שיש שם שני רצונות שמושכים לכיוונים שונים, וכל רצון הוא המעצור של הרצון השני.
אז פה אני נמצאת בלבטי.
הרבה תודה על העניין והמעורבות שאתן מגלות.
<נורית מאוד מתרגשת> [-: