חיזוק המערכת החיסונית
-
- הצטרפות: 10 אפריל 2002, 21:51
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_איסתרא_ובלגינא*
חיזוק המערכת החיסונית
איך ?
כמה?
על ידי מה?
סליחה על התמצות , תודה מראש על התגובות.
כמה?
על ידי מה?
סליחה על התמצות , תודה מראש על התגובות.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*
חיזוק המערכת החיסונית
עד כמה שאני יודעת אחד הכללים הראשונים לחיזוק המערכת החיסונית זה לגרום למערכות אחרות לעבוד פחות קשה.
לדוגמא: מערכת העיכול זו מערכת שבד"כ יש לה עדיפות על פני המערכת החיסונית. כך שאם את לא מפסיקה לאכול את לא נותנת זמן לגוף לנקות את התאים לבנות תאים חדשים וכו'. אחד הכללים הוא לא לאכול אחרי שש בערב - ואם כן אז רק פירות (כי זמן העיכול קצר) ולא לאכול כשעתיים אחרי שהתעוררת.
הגוף מוציא רעלים בכל מיני דרכים - אז גם פה צריך להקל עליו. שפשוף של העור במים קרים כדי להמריץ את פעולת הדם.
כמובן שגם מה שאת אוכלת משפיע על המערכת החיסונית.
לדוגמא: מערכת העיכול זו מערכת שבד"כ יש לה עדיפות על פני המערכת החיסונית. כך שאם את לא מפסיקה לאכול את לא נותנת זמן לגוף לנקות את התאים לבנות תאים חדשים וכו'. אחד הכללים הוא לא לאכול אחרי שש בערב - ואם כן אז רק פירות (כי זמן העיכול קצר) ולא לאכול כשעתיים אחרי שהתעוררת.
הגוף מוציא רעלים בכל מיני דרכים - אז גם פה צריך להקל עליו. שפשוף של העור במים קרים כדי להמריץ את פעולת הדם.
כמובן שגם מה שאת אוכלת משפיע על המערכת החיסונית.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
חיזוק המערכת החיסונית
וגם המצב הנפשי -- מתח ולחץ מחלישים את המערכת.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
חיזוק המערכת החיסונית
לשתות הרבה מים?
להקפיד לצאת אל האור לסיבוב לפני רדת החשכה?
לשיר, ליצור עם הידיים, לצחוק, להיות עם אנשים שנהנים מחברתם. להימנע מאנשים שמעיקים.
<לזכור את מה שכתוב פה>
להקפיד לצאת אל האור לסיבוב לפני רדת החשכה?
לשיר, ליצור עם הידיים, לצחוק, להיות עם אנשים שנהנים מחברתם. להימנע מאנשים שמעיקים.
<לזכור את מה שכתוב פה>
-
חיזוק המערכת החיסונית
לגבי המים יש חילוקי דעות.
בקינגסטון טוענים ששתיה מרובה של מים יכולה לגרום למחלות וגורמת עומס לא רצוי בכליות
לטענתם אם אוכלים תזונה נכונה מקבלים את מירב הנוזלים מהירקות והפירות שאנו אוכלים. ולא צריך כמעט להוסיף נוזלים. בכל אופן כמו בכל דבר במקום להגיד לאנשים לשתות 20 כוסות מים בקיץ צריך להגיד לאנשים שישימו לב לתחושת הצמא שלהם.
בקינגסטון טוענים ששתיה מרובה של מים יכולה לגרום למחלות וגורמת עומס לא רצוי בכליות
לטענתם אם אוכלים תזונה נכונה מקבלים את מירב הנוזלים מהירקות והפירות שאנו אוכלים. ולא צריך כמעט להוסיף נוזלים. בכל אופן כמו בכל דבר במקום להגיד לאנשים לשתות 20 כוסות מים בקיץ צריך להגיד לאנשים שישימו לב לתחושת הצמא שלהם.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
חיזוק המערכת החיסונית
לילד? למבוגר?
הרבה ויטמין C, רצוי טבעי. שום.
שיטת IPEC מזהה מה מפריע לגוף ולכן מסייעת גם למערכת חיסונית חלשה (אני מתחילה להרגיש כמו מסיונרית, אבל אני פשוט נפעמת).
הרבה ויטמין C, רצוי טבעי. שום.
שיטת IPEC מזהה מה מפריע לגוף ולכן מסייעת גם למערכת חיסונית חלשה (אני מתחילה להרגיש כמו מסיונרית, אבל אני פשוט נפעמת).
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
חיזוק המערכת החיסונית
וגם המצב הנפשי – מתח ולחץ מחלישים את המערכת
בעיקר.
כל מצב פיזי הוא תוצאה של מצב נפשי/רוחני/רגשי.
מערכת חיסונית לא ממש אפשר לחזק. אפשר לנסות לגעת ולטפל בבעיות וקשיים שעולים ביומיום, וכך לנסות ולשמור על מצב פחות או יותר מאוזן - נפשי . כדי לא להגיע למחלה קשה.
מצב מאוזן הוא גם לדעת לצאת מאיזון, לחלות למשל, ולחזור "מחוזקים".
אצל ילדים זה מאוד בולט, הם חולים קצת ואז כשהם החלימו הם עושים קפיצה משמעותית בגדילה, בהתפתחות.
לא להזניח קשיים נפשיים זה בעיקר הדרך למנוע מחלות.
אם מדובר בילד, אז ההורים צריכים לבדוק (גם את עצמם) מה קרה לפני "הנפילה", והטיפול - תלוי בסמפטומים. הרבה בריאות.
בעיקר.
כל מצב פיזי הוא תוצאה של מצב נפשי/רוחני/רגשי.
מערכת חיסונית לא ממש אפשר לחזק. אפשר לנסות לגעת ולטפל בבעיות וקשיים שעולים ביומיום, וכך לנסות ולשמור על מצב פחות או יותר מאוזן - נפשי . כדי לא להגיע למחלה קשה.
מצב מאוזן הוא גם לדעת לצאת מאיזון, לחלות למשל, ולחזור "מחוזקים".
אצל ילדים זה מאוד בולט, הם חולים קצת ואז כשהם החלימו הם עושים קפיצה משמעותית בגדילה, בהתפתחות.
לא להזניח קשיים נפשיים זה בעיקר הדרך למנוע מחלות.
אם מדובר בילד, אז ההורים צריכים לבדוק (גם את עצמם) מה קרה לפני "הנפילה", והטיפול - תלוי בסמפטומים. הרבה בריאות.
-
- הצטרפות: 10 אפריל 2002, 21:51
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_איסתרא_ובלגינא*
חיזוק המערכת החיסונית
איך אוכלים שום?
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
חיזוק המערכת החיסונית
אפשר לאכול אותו כך, או בכמות גדולה יותר במזון.
יש גם כמוסות, אם לא רוצים את הריח...
לגבי חיזוק המערכת החיסונית- צריך להבין מה החולשה קודם לכן. לא לירות באפילה. לא מחזקים הכל, סתם, כי ככה...אולי בכלל אין צורך? טוב, ברור לי משאלתך שיש צורך. אם את לא רוצה/ יכולה לפרט נסי לברר עם עצמך (או עם הזקוק לחיזוק) מהי החולשה ומה זקוק לשיפור.
האם זה קשור לסדר היום, לעבודה- לשעות העבודה, ללחץ במקום העבודה, לחוסר פעילות, לתזונה לקויה, למערכות לחצים שונות ומשונות, למשהו אישי שעובר על האדם, לחוסר בשינה, לשינה שאינה איכותית, לנטייה מולדת/גנטית/אנרגטית וכו' וכו'.
יש גם כמוסות, אם לא רוצים את הריח...
לגבי חיזוק המערכת החיסונית- צריך להבין מה החולשה קודם לכן. לא לירות באפילה. לא מחזקים הכל, סתם, כי ככה...אולי בכלל אין צורך? טוב, ברור לי משאלתך שיש צורך. אם את לא רוצה/ יכולה לפרט נסי לברר עם עצמך (או עם הזקוק לחיזוק) מהי החולשה ומה זקוק לשיפור.
האם זה קשור לסדר היום, לעבודה- לשעות העבודה, ללחץ במקום העבודה, לחוסר פעילות, לתזונה לקויה, למערכות לחצים שונות ומשונות, למשהו אישי שעובר על האדם, לחוסר בשינה, לשינה שאינה איכותית, לנטייה מולדת/גנטית/אנרגטית וכו' וכו'.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
חיזוק המערכת החיסונית
עוד משהו: חוסר תנועה גם פוגע במערכת. זה קשור לכך שהתנועה מביאה לזרימה במערכת הלימפטית. ביוגה יש כל מיני תרגילים שמכוונים במיוחד בשביל להמריץ את המערכת הלימפטית, אז זה יכול לעזור.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
חיזוק המערכת החיסונית
אכילת שום: לחתוך שן קלופה (או יותר), לחתיכות פצפונות, ולבלוע כמו כדור (אפשר הרבה ביחד, אבל בחתיכות קטנות זה יותר קל) - ככה לא מרגישים את הטעם החריף.
מי שמסוגל, כדאי לטחון קצת בשיניים, כדי להוציא את החומרים הפעילים - טוב גם נגד כאב שיניים, כטיפול אנטיביוטי מקומי (עד לטיפול מעמיק יותר של רופא/ת שיניים).
מיניקות - לא להגזים ולנסות בעדינות, כי עלול לגרום ליונק קקי חומצי ומכאיב.... (כנראה גם משנה את טעם החלב, אבל בד"כ זו לא בעיה.)
מי שמסוגל, כדאי לטחון קצת בשיניים, כדי להוציא את החומרים הפעילים - טוב גם נגד כאב שיניים, כטיפול אנטיביוטי מקומי (עד לטיפול מעמיק יותר של רופא/ת שיניים).
מיניקות - לא להגזים ולנסות בעדינות, כי עלול לגרום ליונק קקי חומצי ומכאיב.... (כנראה גם משנה את טעם החלב, אבל בד"כ זו לא בעיה.)
חיזוק המערכת החיסונית
אולי מדברים על מחירים גבוהים של תרופות הומאופתיות, ואנשים חולים / סובלים ממחלות מסויימות פונים אל הומאופתים בסופו של דבר, כדי להרגיש יותר טוב, אבל רק כשהתחלתי לקחת תוספי מזון והתחלתי להרגיש איך המערכת החיסונית שלי הרבה יותר טובה, איך התחזקתי , איך קמתי רעננה בבוקר, הבנתי כמה חשוב לשתות תוספי מזון. אז אולי תרופות הומאופתיות אולי עולות יקר ונלקחות לתקופה קצרה, אני מדברת על תוסף מזון בשתיה, שעולה לי 3 שח ביום. ואולי כשחושבים על מחיר חודשי אומרים: זה יקר, אבל חברה שלי אמרה לי פעם, כשדחיתי את השתיה: לבטח את האוטו שלך, חתיכת פח, יש לך כסף? ולבטח את הדבר היקר ביותר - הגוף שלך אין לך? גם אני בהתחלה הייתי סקפתית ולא האמנתי, אבל היום אני יודעת שעל השתיה הזו לא אוותר ולא אפסיק לשתות. יותר מזאת, קניתי אתמול ספר מעולה שהמליצו בפני והוא ממש מדהים, שמו: מה שהרופא שלך אינו יודע על רפואה תזונתית עלול להרוג אותך. של ד"ר ריי סטראנד.
אני ממליצה בחום על תוספי מזון. כשתקראו, תבינו שתוסף מזון עוזר לכל בעיות הגוף, כי כשלגוף יש את החומרים הזמינים הוא יכול לתפקד מצויין !!! בהצלחה.
אני ממליצה בחום על תוספי מזון. כשתקראו, תבינו שתוסף מזון עוזר לכל בעיות הגוף, כי כשלגוף יש את החומרים הזמינים הוא יכול לתפקד מצויין !!! בהצלחה.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
חיזוק המערכת החיסונית
אולי מדברים על מחירים גבוהים של תרופות הומאופתיות
סמדר, בעיני הבעייתיות של תוספי מזון אינה בהכרח המחיר שלהם. את מערבבת בדברייך בין הומיאופתיה, שהיא טיפול מאד מסויים שניתן על ידי מטפל, ובין תוספי מזון טבעיים. הבעייתיות בתוספי מזון היא שהם לא ספציפיים לאדם ספציפי, כל אחד יכול לקחת אותם, בדיוק כמו כל תרופה שרופא ירשום לך- הם לא אישיים, יכול להיות שלחלק מהאנשים הם מאד עוזרים, אבל לאחרים אותו תוסף עצמו במקרה הטוב לא יגרום נזק ובמקרה הרע עלול להזיק.
איך אמר לי המטפל בצמחים אחרי התמצית הראשונה שהוא נתן לי, שהכילה ג'ינג'ר, שנהוג להמליץ עליו בקלילות לנשים בהריון: "לרוב הנשים בהריון ג'ינג'ר זה מתאים, כנראה שלך לא" . והאמיני לי שתופעות הלוואי שהיו לי היו די מדאיגות. העניין הוא, שבניגוד למוצר שהייתי קונה בבית טבע בלי אחריות, היה כאן מטפל שיכולתי לפנות אליו ושהחליף את התמצית במשהו שיותר מתאים לי אישית. זה שמוצר הוא "טבעי" עוד לא עושה אותו מתאים לכולם. בדיוק לכן יש מטפלים ברפואה הוליסטית. רופא בקופת חולים מתייחס לכאב ראש כאל כאב ראש. המטפל הסיני, יפריד בין כל מיני סוגים של כאבי ראש.
ובקשר להומיאופתיה- היא סוג של רפואה הוליסטית, בעלת עומק ודורשת מטפל, ולכנות כל מיני מוצרים שמונחים על המדף בשם "הומיאופתים" זה לא אחראי בעייני.
סמדר, בעיני הבעייתיות של תוספי מזון אינה בהכרח המחיר שלהם. את מערבבת בדברייך בין הומיאופתיה, שהיא טיפול מאד מסויים שניתן על ידי מטפל, ובין תוספי מזון טבעיים. הבעייתיות בתוספי מזון היא שהם לא ספציפיים לאדם ספציפי, כל אחד יכול לקחת אותם, בדיוק כמו כל תרופה שרופא ירשום לך- הם לא אישיים, יכול להיות שלחלק מהאנשים הם מאד עוזרים, אבל לאחרים אותו תוסף עצמו במקרה הטוב לא יגרום נזק ובמקרה הרע עלול להזיק.
איך אמר לי המטפל בצמחים אחרי התמצית הראשונה שהוא נתן לי, שהכילה ג'ינג'ר, שנהוג להמליץ עליו בקלילות לנשים בהריון: "לרוב הנשים בהריון ג'ינג'ר זה מתאים, כנראה שלך לא" . והאמיני לי שתופעות הלוואי שהיו לי היו די מדאיגות. העניין הוא, שבניגוד למוצר שהייתי קונה בבית טבע בלי אחריות, היה כאן מטפל שיכולתי לפנות אליו ושהחליף את התמצית במשהו שיותר מתאים לי אישית. זה שמוצר הוא "טבעי" עוד לא עושה אותו מתאים לכולם. בדיוק לכן יש מטפלים ברפואה הוליסטית. רופא בקופת חולים מתייחס לכאב ראש כאל כאב ראש. המטפל הסיני, יפריד בין כל מיני סוגים של כאבי ראש.
ובקשר להומיאופתיה- היא סוג של רפואה הוליסטית, בעלת עומק ודורשת מטפל, ולכנות כל מיני מוצרים שמונחים על המדף בשם "הומיאופתים" זה לא אחראי בעייני.
חיזוק המערכת החיסונית
ממליצה על הספר "שביל הזהב לריפוי הטבעי" של שרה חמו. שרה חמו הבריאה מסרטן בעקבות השיטה (נקראת קינגסטון קליניק). בספר מוסברת גישה הגורסת כי מחלות הן למעשה הדרך של הגוף לחזור לאיזון ולנקות זיהומים (רעלים הנקלטים מהאויר, מהמים ומהמזון) וכי הדרך לעזור לגוף הוא להמנע מהכנסת רעלים ולהכניס לגוף חומרים מזינים (פירוט לגבי התזונה יש בספר). להשקפתה, תרופה, כל תרופה (טבעית או סינטטית) אינה עוזרת לגוף לעזור לעצמו אלא מדכאת את המחלה ולא מאפשרת לזיהום לצאת.
הספר ממליץ על אורח חיים ותזונה לא פשוטים (לי לפחות) אבל הרעיון נשמע לי מאוד מאוד נכון...
אני ממלאת את ההמלצות, אמנם עם חריגות לא מעטות ומרגישה שיפור אפילו כך...
יש לי אוטופיק דרמטיטיס בידיים (אקזמה של העור) והמצב ללא ספק השתפר (פחות אדום יבש ומגרד) וגם עור הפנים מראה סימני התאוששות.
שווה לבדוק!
הספר ממליץ על אורח חיים ותזונה לא פשוטים (לי לפחות) אבל הרעיון נשמע לי מאוד מאוד נכון...
אני ממלאת את ההמלצות, אמנם עם חריגות לא מעטות ומרגישה שיפור אפילו כך...
יש לי אוטופיק דרמטיטיס בידיים (אקזמה של העור) והמצב ללא ספק השתפר (פחות אדום יבש ומגרד) וגם עור הפנים מראה סימני התאוששות.
שווה לבדוק!
חיזוק המערכת החיסונית
גם אנחנו אוכלים עפ"י קינגסטון (פחות או יותר, מה שאנחנו מצליחים), מזה חצי שנה. אני מאוד ממליצה. אם למישהו יש ספרים נוספים, על קינגסטון, ועל מה שהגישה אומרת ביחס לתזונה לילדים, מאוד אשמח. כמו כן לספר על ההתנסות שלנו, אם יש שאלות ספציפיות.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
חיזוק המערכת החיסונית
אנחנו גם אוכלים לפי קינגסטון קליניק, כבר כמה שנים. אנחנו זה ההורים. הגדולה עושה מה שבא לה.
בזמנו קנינו אצל שטראוס בירושלים ספר על תזונה וטיפול בתינוקות, שמבוסס על שיטת קליניק, אפשר לנסות להשיג אצלם טל' 6536487-02.
בזמנו קנינו אצל שטראוס בירושלים ספר על תזונה וטיפול בתינוקות, שמבוסס על שיטת קליניק, אפשר לנסות להשיג אצלם טל' 6536487-02.
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
חיזוק המערכת החיסונית
דיקור זה חלק מהרפואה הסינית, ויש עוד שיטות רבות, השאלה היא מה בדיוק הבעיה?
חיזוק המערכת החיסונית, למה? היא חלשה? את חולה?
רוב השיטות הטובות מכוונות לאיזון. ומטפלות באופן אישי באדם, לפי צרכיו בהווה.
חיזוק המערכת החיסונית, למה? היא חלשה? את חולה?
רוב השיטות הטובות מכוונות לאיזון. ומטפלות באופן אישי באדם, לפי צרכיו בהווה.
-
חיזוק המערכת החיסונית
נחמה כנעני תרגמה מספר גדול של מאמרים של קינגסטון. היא הוציאה 6 חוברות שכוללות את המאמרים.
בעיניי מרתקים. ומבהירים כמה מזון יכול להיות פשוט. המאמרים הם לא רק על המזון אלא גם על התעמלות, וחשיבה וגורמים לכל מיני מחלות. ועוד
הטלפון שלה 03-7390032
בעיניי מרתקים. ומבהירים כמה מזון יכול להיות פשוט. המאמרים הם לא רק על המזון אלא גם על התעמלות, וחשיבה וגורמים לכל מיני מחלות. ועוד
הטלפון שלה 03-7390032
חיזוק המערכת החיסונית
תודה לחגית ולמים שקטים על ההמלצות על ספרים.
את החוברות של נחמה אני כבר כמה חודשים מאוד מעוניינת לקרוא אך לצערי יקר לי מדי לקנות, והאדם היחיד שאני מכירה שמחזיק בהן לא מתאים לו להשאיל אותן לקריאה. בעקבות הכתיבה הקצרצרה פה עברתי מתחושה קצת מרירה של "מה לעשות" לנחישות, ודיברתי עם נחמה ועם הספריה בכפר סבא על אפשרות שהם ירכשו את החוברות. אני מקווה שזה יצא לפועל, ובכל מקרה אני שמחה, כי ברור לי שלקיחת האחריות, אולי גם עבור אנשים נוספים שיגיעו אליהן כשיהיו בספריה, כשלעצמה מחזקת את המערכת החיסונית.
את החוברות של נחמה אני כבר כמה חודשים מאוד מעוניינת לקרוא אך לצערי יקר לי מדי לקנות, והאדם היחיד שאני מכירה שמחזיק בהן לא מתאים לו להשאיל אותן לקריאה. בעקבות הכתיבה הקצרצרה פה עברתי מתחושה קצת מרירה של "מה לעשות" לנחישות, ודיברתי עם נחמה ועם הספריה בכפר סבא על אפשרות שהם ירכשו את החוברות. אני מקווה שזה יצא לפועל, ובכל מקרה אני שמחה, כי ברור לי שלקיחת האחריות, אולי גם עבור אנשים נוספים שיגיעו אליהן כשיהיו בספריה, כשלעצמה מחזקת את המערכת החיסונית.
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2005, 21:13
- דף אישי: הדף האישי של אור_השמש*
חיזוק המערכת החיסונית
חוברות של נחמה כנעני - האם מישהו יודע כמה היא רוצה בעבורן? האם מישהו רוצה לקנות במשותף?
חיזוק המערכת החיסונית
אני חיזקתי עי שתית נוני כל יום יש פה פורום נוני ובקרוב אני עוברת לאינטרא בהצלחה
תקראו כאן
http://www.LiveCity.co.il/go/22860
תקראו כאן
http://www.LiveCity.co.il/go/22860
חיזוק המערכת החיסונית
האם יש המלצות לתוספי מזון שמחזקים את מערכת החיסן כגון סמבוקול או פרוטק?
יש מישהיא/ו שהצליח לחזק את מערכת החיסון שלו או של ילדיו באמצעות התכשירים האלו? ואיזה מהם?
תודה רבה.
יש מישהיא/ו שהצליח לחזק את מערכת החיסון שלו או של ילדיו באמצעות התכשירים האלו? ואיזה מהם?
תודה רבה.
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
חיזוק המערכת החיסונית
אומגה 3
ויטמינים ותוספי תזונה
שאלות ותשובות בנושא תזונה
מה הבעיות שמצביעות על מערכת חיסון שזקוקה לחיזוק? מה הסימפטומים? האם יש בעיות אחרות במקביל (למשל, במערכת העיכול, בעיות קוגניטיביות)?
מערכת חיסון שזקוקה לחיזוק לא נמצאת בחלל ריק. היא חלק מהגוף, ולעתים קרובות משפיעה או מושפעת מבעיות אחרות בגוף.
ויטמינים ותוספי תזונה
שאלות ותשובות בנושא תזונה
מה הבעיות שמצביעות על מערכת חיסון שזקוקה לחיזוק? מה הסימפטומים? האם יש בעיות אחרות במקביל (למשל, במערכת העיכול, בעיות קוגניטיביות)?
מערכת חיסון שזקוקה לחיזוק לא נמצאת בחלל ריק. היא חלק מהגוף, ולעתים קרובות משפיעה או מושפעת מבעיות אחרות בגוף.
חיזוק המערכת החיסונית
הי תמי,
הייתי רוצה להגן על ביתי מהוירוסים האלימים שמסתובבים עקב שתי מחלות לא נעימות שבאו אחת אחרי השניה.
אצלי הבעיה יותר קשה. דלקת חוזרת באוזן בשילוב פטריית קנדידה וגם שתי דלקות עיניים בחודש אחד. מעולם לא היו לי בעיות כאלה בעבר.
אקרא את הדפים שהצעת, תודה.
הייתי רוצה להגן על ביתי מהוירוסים האלימים שמסתובבים עקב שתי מחלות לא נעימות שבאו אחת אחרי השניה.
אצלי הבעיה יותר קשה. דלקת חוזרת באוזן בשילוב פטריית קנדידה וגם שתי דלקות עיניים בחודש אחד. מעולם לא היו לי בעיות כאלה בעבר.
אקרא את הדפים שהצעת, תודה.
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*
חיזוק המערכת החיסונית
הימנעות מסוכרים . בייחוד אם יש קנדידה ברקע.
אבץ וויטמין A (עדיף להתייעץ עם מומחה, בייחוד לגבי ה A)
ויטמין C
אבץ וויטמין A (עדיף להתייעץ עם מומחה, בייחוד לגבי ה A)
ויטמין C
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
חיזוק המערכת החיסונית
יש כבר כמה דפים על קנדידה, תעשי חיפוש.
חיזוק המערכת החיסונית
תודה מיכלונת ותמי,
התחלתי בדיאטת קנדידה. האם המנעות מסוכר תשפיע גם על הדלקות החוזרות?
התחלתי בדיאטת קנדידה. האם המנעות מסוכר תשפיע גם על הדלקות החוזרות?
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2005, 14:29
- דף אישי: הדף האישי של חן_נושי*
חיזוק המערכת החיסונית
מה שעזר לי להפטר מדלקות גרון חוזרות, קנדידה ועוד צרות שכאלה, זה ביקור אצל נטורופטית ובעקבותיו שינוי מהותי בתזונה -נפטרתי מהקנדידה ולא חליתי תקופה מאד ארוכה בשום דבר.
סוכרים ושמרים זה אסון בשביל קנדידה והיא מחלישה את כל הגוף.
סוכרים ושמרים זה אסון בשביל קנדידה והיא מחלישה את כל הגוף.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חיזוק המערכת החיסונית
שלום לכולם
לפני כמה ימים קבלתי לשמוש את פטרית הקמבוצה.
למי שלא יודע זו פטריה חייה שמגדלים בתה ירוק ואחרי 13 ימים שזה ביחד אם הפטריה שותים מזה כל יום כוס.
מי שנתן לי את הפטריה קמבוצה הפליא בכונות שלה חיזוק החיסון השער ועוד מעלות. די קשה להשיג את הקמבוצה כי צריך לטפל ולגדל.
הייתי רוצה לדעת אם משהו לוקח את הקמבוצה ואם זה עוזר.
לפני כמה ימים קבלתי לשמוש את פטרית הקמבוצה.
למי שלא יודע זו פטריה חייה שמגדלים בתה ירוק ואחרי 13 ימים שזה ביחד אם הפטריה שותים מזה כל יום כוס.
מי שנתן לי את הפטריה קמבוצה הפליא בכונות שלה חיזוק החיסון השער ועוד מעלות. די קשה להשיג את הקמבוצה כי צריך לטפל ולגדל.
הייתי רוצה לדעת אם משהו לוקח את הקמבוצה ואם זה עוזר.
חיזוק המערכת החיסונית
אנחנו מגדלים את הפטריה במסירות, לא יודעת אם היא באמת עוזרת במשהו, קראתי כמה מאמרים ששיבחו את אותה פטריה. אני לא אוהבת את הטעם ולא שותה אבל חבר שלי שותה מדי פעם.
אם מישו רוצה אפריש בשמחה.
אם מישו רוצה אפריש בשמחה.
-
חיזוק המערכת החיסונית
שלום לכולם
לאור ולאחרים אשמח אם תשלחו לי מאמרים על הפטריה.
ואנשים שזה ממש עזר להם במשהו
בתודה מראש פלונית אלמונית
לאור ולאחרים אשמח אם תשלחו לי מאמרים על הפטריה.
ואנשים שזה ממש עזר להם במשהו
בתודה מראש פלונית אלמונית
חיזוק המערכת החיסונית
כאן זה לא הדף על הפטרייה. למידע על הפטרייה אפשר להיכנס לדף פטרית תה קמבוצ'ה, פשוט ללחוץ על השם הדף (כמו כל מלים מחוברות בקו תחתי באתר, זה קישור)
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2006, 14:58
- דף אישי: הדף האישי של אומניקי_בבית*
חיזוק המערכת החיסונית
שלום לכולם, מקפיצה למה חדש...
אני מקווה שאני במקום הנכון, ואם לא, אתם מוזמנים להעביר אותי לדף הנכון..
ניקי, בתי הקטנה, בת שנתיים וחצי, והחלה ללכת לגן לפני חודש וחצי. זו בעצם הפעם הראשונה שלה מחוץ לבית, במסגרת.
בשל נטייתה בעבר לליחה מוגברת, שבדרך כלל עברה בקלות יחסית (שנה שעברה עשינו לה דיקור, פעמיים באמצע החורף, וזהו),
ויחד עם הגן החדש, אני חוששת עם בואו של הסתיו. היא כבר התחילה להשתעל קצת השבוע, שיעול יבש,
ויש לי הרגשה שיכול להיות חורף לא קל, בעיקר לאור הקירבה לכל הילדים האחרים בגן (חלקם לא מחוסנים, לא יודעת אם זה משנה - היא כן, אבל לא נגד שפעת).
אז מה שרציתי בעצם לשאול הוא איך אני יכולה לחזק לה את המערכת החיסונית, ולתת לה משהו מראש, למניעה?
התשובה לשאלה הזו צריכה להתחשב בגיל הצעיר שלה, מה שמשפיע לא רק על המינון אלא על אופן ההגשה:
ניקי לא רגילה להרבה תרופות, והיא מוכנה בדרך כלל לבלוע רק סירופים במזרק (היכרות רבה מדי עם סירופ לשיעול).
שנה שעברה כשניסיתי לתת לה אצידופולוס, ומהלתי את זה (את האבקה) עם מיץ (!) היא עדיין סירבה לשתות את זה.
אז אשמח לשמוע מנסיונכם עם פעוטות בגיל הזה, מה אפשר לתת לה, וכמובן שאנו מתעניינים גם בדרכי טיפול אחרים שיש לכם להמליץ.
תודה מראש!
אני מקווה שאני במקום הנכון, ואם לא, אתם מוזמנים להעביר אותי לדף הנכון..
ניקי, בתי הקטנה, בת שנתיים וחצי, והחלה ללכת לגן לפני חודש וחצי. זו בעצם הפעם הראשונה שלה מחוץ לבית, במסגרת.
בשל נטייתה בעבר לליחה מוגברת, שבדרך כלל עברה בקלות יחסית (שנה שעברה עשינו לה דיקור, פעמיים באמצע החורף, וזהו),
ויחד עם הגן החדש, אני חוששת עם בואו של הסתיו. היא כבר התחילה להשתעל קצת השבוע, שיעול יבש,
ויש לי הרגשה שיכול להיות חורף לא קל, בעיקר לאור הקירבה לכל הילדים האחרים בגן (חלקם לא מחוסנים, לא יודעת אם זה משנה - היא כן, אבל לא נגד שפעת).
אז מה שרציתי בעצם לשאול הוא איך אני יכולה לחזק לה את המערכת החיסונית, ולתת לה משהו מראש, למניעה?
התשובה לשאלה הזו צריכה להתחשב בגיל הצעיר שלה, מה שמשפיע לא רק על המינון אלא על אופן ההגשה:
ניקי לא רגילה להרבה תרופות, והיא מוכנה בדרך כלל לבלוע רק סירופים במזרק (היכרות רבה מדי עם סירופ לשיעול).
שנה שעברה כשניסיתי לתת לה אצידופולוס, ומהלתי את זה (את האבקה) עם מיץ (!) היא עדיין סירבה לשתות את זה.
אז אשמח לשמוע מנסיונכם עם פעוטות בגיל הזה, מה אפשר לתת לה, וכמובן שאנו מתעניינים גם בדרכי טיפול אחרים שיש לכם להמליץ.
תודה מראש!
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
חיזוק המערכת החיסונית
אולי הומיאופתיה. אבל בטיפול - כלומר מטפל/ת שיכיר אותה וייתן לה מה שמתאים לה ולא תרופות מהמדף (אני לא מאמינה בתרופות כלליות, גם אם הן "אלטרנטיביות", אבל יש בהחלט כאלה שנעזרים בכל מיני ויטמין סי וכו'). אם היא לא רגילה לתרופות אזי תרופות הומיאופתיות דווקא ישפיעו טוב יותר. ככה אומרים.
בכל אופן, נכון בעיני להתחיל לחזק אותה מעכשיו. הבכורה שלי התחילה ללכת לגן בגיל שלוש והיתה לנו שנה של מחלות בזו אחר זו ושיעולים מזעזעים במשך שבועות רצופים, הגענו עד לדלקת ריאות בחורף וסטרופטוקוקוס בגרון בקיץ... ולפני כמה ימים דלקת אוזניים כואבת נורא... וכמעט הכל בצמדים, כלומר מה שהיא חוטפת הקטן חוטף מיד אחריה ולהפך.
ועדיין, עד עכשיו, לא מצאתי איך לחזק אותם... מלבד תמיכה רגשית וגופנית, כמובן.
וגם - משהו שעד עכשיו אני מתקשה ליישם אבל אל תהיי כמוני - ברגע שהיא חולה להשאיר אותה בבית הרבה זמן. עד שהיא לגמרי-לגמרי בריאה. זה נשמע מובן מאליו, אבל כשנכנסים לשגרה של גן משום מה זה נהיה קשה.
בהצלחה! אם את עולה על משהו מוצלח, בבקשה לדווח!
בכל אופן, נכון בעיני להתחיל לחזק אותה מעכשיו. הבכורה שלי התחילה ללכת לגן בגיל שלוש והיתה לנו שנה של מחלות בזו אחר זו ושיעולים מזעזעים במשך שבועות רצופים, הגענו עד לדלקת ריאות בחורף וסטרופטוקוקוס בגרון בקיץ... ולפני כמה ימים דלקת אוזניים כואבת נורא... וכמעט הכל בצמדים, כלומר מה שהיא חוטפת הקטן חוטף מיד אחריה ולהפך.
ועדיין, עד עכשיו, לא מצאתי איך לחזק אותם... מלבד תמיכה רגשית וגופנית, כמובן.
וגם - משהו שעד עכשיו אני מתקשה ליישם אבל אל תהיי כמוני - ברגע שהיא חולה להשאיר אותה בבית הרבה זמן. עד שהיא לגמרי-לגמרי בריאה. זה נשמע מובן מאליו, אבל כשנכנסים לשגרה של גן משום מה זה נהיה קשה.
בהצלחה! אם את עולה על משהו מוצלח, בבקשה לדווח!
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
חיזוק המערכת החיסונית
אני יודעת שאסטרגלוס הוא צמח שבטוח לשימוש גם אצל ילדים קטנים, והוא מחזק את מערכת החיסון מאד מאד. מטפלים בצמחים משוגעים עליו. אסור לקחת אותו במצב של מחלה אקוטית (שפעת למשל, כי כשחולים הוא מחזק גם את הפולשים ), אלא כשבריאים או במצבים של מחלות כרוניות.
כדאי לקרוא עליו כדי לדעת איך מכינים חליטה (משתמשים בשורש) ובאיזה כמויות שותים. הסינים מכינים ממנו מרק, כך שזו גם אופציה.
כדאי לקרוא עליו כדי לדעת איך מכינים חליטה (משתמשים בשורש) ובאיזה כמויות שותים. הסינים מכינים ממנו מרק, כך שזו גם אופציה.
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
חיזוק המערכת החיסונית
זה כמה שבועות שאני מרגישה על סף מחלה. לשמחתי המחלה לא מגיעה אך גם התחושה אינה חולפת ואפרט: עייפות, חולשה כללית, כאבי שרירים לפרקים, גרון "מורגש" (לא כמו אנגינה).
מחפשת הצעה לחיזוק מיידי, מה לעשות לטווח הרחוק אני יודעת ויש לי גם השערות מדוע כך אני מרגישה כעת (תזונה לא מאוזנת, שינויים בשגרת החיים). אני זקוקה למשהו שיתן לי כוחות עכשיו כיוון שמתוך המצב החלש הזה אין לי כוח לבשל לעצמי אוכל מזין או לארגן לעצמי את היום בצורה טובה יותר.
אודה להצעות
מחפשת הצעה לחיזוק מיידי, מה לעשות לטווח הרחוק אני יודעת ויש לי גם השערות מדוע כך אני מרגישה כעת (תזונה לא מאוזנת, שינויים בשגרת החיים). אני זקוקה למשהו שיתן לי כוחות עכשיו כיוון שמתוך המצב החלש הזה אין לי כוח לבשל לעצמי אוכל מזין או לארגן לעצמי את היום בצורה טובה יותר.
אודה להצעות
-
- הצטרפות: 22 מרץ 2005, 14:55
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נחה*
חיזוק המערכת החיסונית
קיבלתי המלצה חמה מההומאופטית של הילדים לקחת אסטרגלוס לחיזוק מערכת החיסון.
מישהי משתמשת, שמעה משהו לגבי מינונים? קראתי בדף של חיזוק מערכת חיסונית שלא כדאי לקחת בזמן מחלה אקוטית כי זה מחזק גם את ה"פולשים". נכון/לא נכון??
אשמח מאוד אם מישהו עם ידע בנושא יוכל לענות לי ובכלל להמליץ על משהו ממש טוב לחיזוק מערכת חיסונית אצל פטועות וילדים (חוץ משום.......).
אם מישהו רואה לנכון להעביר את הדף למקום מתאים יותר - בבקשה (-:
מישהי משתמשת, שמעה משהו לגבי מינונים? קראתי בדף של חיזוק מערכת חיסונית שלא כדאי לקחת בזמן מחלה אקוטית כי זה מחזק גם את ה"פולשים". נכון/לא נכון??
אשמח מאוד אם מישהו עם ידע בנושא יוכל לענות לי ובכלל להמליץ על משהו ממש טוב לחיזוק מערכת חיסונית אצל פטועות וילדים (חוץ משום.......).
אם מישהו רואה לנכון להעביר את הדף למקום מתאים יותר - בבקשה (-:
-
- הצטרפות: 20 יוני 2007, 12:44
- דף אישי: הדף האישי של חופש_גדול*
חיזוק המערכת החיסונית
אפשר לקנות שורש אסטרגלוס ולבשל חתיכות ממנו בתוך מרקים. צריך להוציא לפני האכילה. אני שמה בתוך פד גזה ושולפת את הצרור בתום הבישול, זה יותר פשוט מלדוג פיסות. את השורש קונים בחנויות טבע, מגיע באריזת ניילון פשוטה.
אפשר לקנות גם תמצית יבשה טחונה, ואז להוסיף למרק, משקאות חמים, דייסות וכו'. הטעם מתקתק-מריר ולא מאוד דומיננטי. יותר יקר אבל יותר יעיל ופעיל. קניתי בראן צמחים (תמצאי בגוגל, אפשר להזמין בדואר).
האסטרגלוס מתאים באמת יותר לחולשה מתמשכת של מערכת החיסון ולחיזוק ופחות יעיל במצב אקוטי.
עוד דרכים לחיזוק - ויטמין סי באבקה, יש חומצי (חמוץ) ולא חומצי (קצת מלוח) וניתן להוסיף למזון - סלט, טחינה ביתית, סלט אבוקדו, מזון מבושל שהתקרר. אני קונה משני פרופסורסקי, זה יוצא מאוד משתלם וזול גם למבוגרים. היא מוכרת גם ערכות לבדיקת ויטמין סי המסייעות למדוד את הכמות הדרושה לכל אחד.
בנוסף, לצרוך מזון מבושל (תיכף with passion יזנק עלי), במיוחד ירקות כתומים, גריסים, ירקות שורש. להימנע ממזון קר - מוצרי חלב, ירקות ופירות קיציים וכו'.
זה הבסיס.
<חופש גדול היא נטורופתית ואמא לשלושה>
אפשר לקנות גם תמצית יבשה טחונה, ואז להוסיף למרק, משקאות חמים, דייסות וכו'. הטעם מתקתק-מריר ולא מאוד דומיננטי. יותר יקר אבל יותר יעיל ופעיל. קניתי בראן צמחים (תמצאי בגוגל, אפשר להזמין בדואר).
האסטרגלוס מתאים באמת יותר לחולשה מתמשכת של מערכת החיסון ולחיזוק ופחות יעיל במצב אקוטי.
עוד דרכים לחיזוק - ויטמין סי באבקה, יש חומצי (חמוץ) ולא חומצי (קצת מלוח) וניתן להוסיף למזון - סלט, טחינה ביתית, סלט אבוקדו, מזון מבושל שהתקרר. אני קונה משני פרופסורסקי, זה יוצא מאוד משתלם וזול גם למבוגרים. היא מוכרת גם ערכות לבדיקת ויטמין סי המסייעות למדוד את הכמות הדרושה לכל אחד.
בנוסף, לצרוך מזון מבושל (תיכף with passion יזנק עלי), במיוחד ירקות כתומים, גריסים, ירקות שורש. להימנע ממזון קר - מוצרי חלב, ירקות ופירות קיציים וכו'.
זה הבסיס.
<חופש גדול היא נטורופתית ואמא לשלושה>
-
חיזוק המערכת החיסונית
לי מאוד עזר לחיזוק שילוב של מניפיקה עם מוצר בשם אימופקט תקראו באתר אור בטבע שם הזמנתי
www.orbateva.com כמובן שילוב מעט של ספורט חשובה ביותר
בהצלחה
www.orbateva.com כמובן שילוב מעט של ספורט חשובה ביותר
בהצלחה
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
- דף אישי: הדף האישי של חני_תה*
חיזוק המערכת החיסונית
לפעמים עוזר להוריד לגמרי מזונות אלרגניים מן התפריט למשך חודש חדשיים (לפעמים יותר), גם אם לא ידועה רגישות מיוחדת אליהם. לעיתים הרגישות מתגלה רק לאחר תקופת הימנעות.
מזונות אלרגניים לדוגמה: חלב ומוצריו, חיטה ומוצריה, דגנים המכילים גלוטן, מוצרים מן החי (בשר, ביצים), ירקות ממשפחת הסולניים (עגבניות, חצילים...), סויה ומוצריה, קשיו.
לאחר מספר חדשים של הימנעות מוחלטת, להוסיף מזון אחד לתפריט ולראות את השפעתו, אם לא משפיע לרעה, להשאיר.
עדיאל תל-אורן, רופא וטבעונאי טען בהרצאתו שלמזון מבושל יש השפעה שלילית על מערכת החיסון. כלומר אכילת מזון מבושל מאמצת את המערכת החיסונית ומחלישה אותה.
מזונות אלרגניים לדוגמה: חלב ומוצריו, חיטה ומוצריה, דגנים המכילים גלוטן, מוצרים מן החי (בשר, ביצים), ירקות ממשפחת הסולניים (עגבניות, חצילים...), סויה ומוצריה, קשיו.
לאחר מספר חדשים של הימנעות מוחלטת, להוסיף מזון אחד לתפריט ולראות את השפעתו, אם לא משפיע לרעה, להשאיר.
עדיאל תל-אורן, רופא וטבעונאי טען בהרצאתו שלמזון מבושל יש השפעה שלילית על מערכת החיסון. כלומר אכילת מזון מבושל מאמצת את המערכת החיסונית ומחלישה אותה.
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2014, 01:18
חיזוק המערכת החיסונית
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
כדאי לזכור שהגוף הוא מפעל משוכלל ליצור תרופות ובשביל לגרום לו ליצר את התרופה המתאימה צריך להזין אותו בחומרי הגלם המתאימים.בקיצור תאכלו את כל הירקות או לפחות את רובם כשהם טריים וחיים ואלו עשויים לספק את מירב הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך כדי להתמודד עם מירב המחלות שמטרידות אותנו.
חייתי שנים באפריקה ומעולם לא חליתי אפילו לא במלריה שהיא הכי מסוכנת והנפוצה ביבשת השחורה והודות ללעיסה מתמדת של כל הירקות הטריים שהשגתי שם גופי גילה עמידות שאפילו אותי הפליאה
רק שתהיו לי בריאים
כדאי לזכור שהגוף הוא מפעל משוכלל ליצור תרופות ובשביל לגרום לו ליצר את התרופה המתאימה צריך להזין אותו בחומרי הגלם המתאימים.בקיצור תאכלו את כל הירקות או לפחות את רובם כשהם טריים וחיים ואלו עשויים לספק את מירב הויטמינים והמינרלים שהגוף צריך כדי להתמודד עם מירב המחלות שמטרידות אותנו.
חייתי שנים באפריקה ומעולם לא חליתי אפילו לא במלריה שהיא הכי מסוכנת והנפוצה ביבשת השחורה והודות ללעיסה מתמדת של כל הירקות הטריים שהשגתי שם גופי גילה עמידות שאפילו אותי הפליאה
רק שתהיו לי בריאים
-
חיזוק המערכת החיסונית
גוף בריא בנפש בריאה
-
חיזוק המערכת החיסונית
שלום , בני חולה במחלת הקרואן (מחלת מעיים)יש למישהו מידע ידע , ניסיון? כמו כן אני מתעניינת בחוברת של נחמה כנעני על בעיות במעיים.
המערכת החיסונית שלו מאוד חלשה מאחר והוא מקבל תרופה כימותרפית.
[email protected]
תודה
שלום , בני חולה במחלת הקרואן (מחלת מעיים)יש למישהו מידע ידע , ניסיון? כמו כן אני מתעניינת בחוברת של נחמה כנעני על בעיות במעיים.
המערכת החיסונית שלו מאוד חלשה מאחר והוא מקבל תרופה כימותרפית.
[email protected]
תודה
-
חיזוק המערכת החיסונית
יש בארץ ארגון לחולים במחלת הקרואן. ויש בו הרבה הצעות.
יש בארץ ארגון לחולים במחלת הקרואן. ויש בו הרבה הצעות.
-
חיזוק המערכת החיסונית
שלום פלוני אלמונית , אוכל להמליץ לך על מטפל ש"מעורר" את המערכת החיסונית ע"יי עוקץ דבורים , במיוחד הוא מתמחה במטופלים עם מחלת קרוהן,
אם תרצי בבקשה האתר: http://www.aloeverabest.com שם נמצא גם מספר הטלפון , כמו כן הוא מוכר גם אלוורה , לדעתי שווה בדיקה
אם תרצי בבקשה האתר: http://www.aloeverabest.com שם נמצא גם מספר הטלפון , כמו כן הוא מוכר גם אלוורה , לדעתי שווה בדיקה