האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
ליאת!
זהו, שדרך האתר הנ"ל אפשר רק על רקע לבן, ובכל המידות. חולצת הילדים זה רק במידות קטנות. אי אפשר להזמין דרכי, זה לא מוזיל כלום כי התמחור שלהם ולא שלי, לי אין כל רווח מזה.
אני מחכה ש קרן^ תברר אצל החברה שלה, נראה לי שהדפסה מאורגנת (יותר מ40 חולצות) כאן בארץ תצא יותר משתלמת וזולה פר חולצה. בינתיים ביררתי אצל מישהו שמדפיס בגיהוץ (חנות WOW), והדפסה של חולצת כותנה למבוגר היא 48 שקל ושל ילד 40. חולצת פוליאסטר זה זול יותר- 35 שקלים/ 30 לילד. אבל אני שונאת חולצות שאינן 100% כותנה ומאמינה שאינן טובות לעור ולגוף.
בדרך, את מלכה! איזה ציור מדהים.
גם אני רוצה כזו (אבל לבן? אני? תמיד היו לי שמלות לבנות עם כתם /-: ) יכולה לבקש צבע שכתמים פחות בולטים עליו (נניח אפור מוכתם (-:)?
כשאדבר איתך, נדבר גם על זה.
ב דרך
לדעתי בעצם הציור כמו שהוא הוא יפה גם ככה ולדעתי לא צריך שום תוספת אבל
אבא _מתחיל מציע עכשיו מאחורי(שאגב אהב מאוד גם את הציור!!)
"יונקים בטבע שלנו"
אפשר לכתוב את זה מאחורה..או שלזה בעצמם התכוונתם..
לשירה: אני יכולה להבין שלאדם מהצד, המחיר הזה ייראה גבוה. אני אשתף אותך בניסיוני - אני לא קשורה ולא אחראית על קביעת מחיר המשלוח, אבל קחי בחשבון שמי ששולח בדואר צריך לדאוג לקנות מעטפות מתאימות, להחזיק אותן בבית, לארוז היטב, להגיע לדואר שאולי הוא לא בדיוק מתחת לבית, לעמוד בתור, וכו'. אלה דברים שלוקחים זמן ואנרגיות (מניסיון רב). זכותה של השולחת לקבוע מחיר שיצדיק עבורה את הטרטור שבמשלוח. בנוסף, ההזמנות לא מגיעות כולן ביום אחד, ומי ששולח את הצ'ק רוצה לקבל את הסחורה מוקדם ככל האפשר, כך שייתכן שהשולחת תמצא את עצמה מבקרת בדואר ועומדת בתורים יותר מפעם בשבוע. (וזכותה אגב, גם להחליט שזה לא יקרה, והיא שולחת בתדירות שמתאימה לחייה). מאחר שהתשלום בדואר הוא בצ'ק ולא במזומן (אני מניחה וממליצה) יש גם הטרחה שבהפקדת הצ'ק. וכן, זו טרחה (לדאוג שיהיו מעטפות הפקדה בבית, להגיע לבנק, למצוא חניה, וכו').
18 ש"ח למשלוח בדואר זה קצת יקר לא? אפשר לפרט מה ההגיון של המחיר?
זה פחות או יותר מחיר העלות של משלוח גוביינא.
משלוח עד קילו + טופס הגוביינא.
מקבל המשלוח משלם עבור המוצר + המשלוח בבנק הדואר, ברגע שהחבילה מגיעה.
הדואר דואג להעביר לנו את הכסף.
יש גם אפשרויות אחרות. מי שמעוניין במשלוח שיצור עמי קשר ב "מייל" [email protected] בבקשה.
אפשר יהיה למדוד ביום העיון?
כי אני כבר לא יודעת מה המידה שלי...
(אני בטוח מזמינה אדומה גודל 2 ליונק, אבל לפני שאשלח לך דואל אני אשאל גם את הגדולה אם היא רוצה).
קחי בחשבון שמי ששולח בדואר צריך לדאוג לקנות מעטפות מתאימות, להחזיק אותן בבית, לארוז היטב, להגיע לדואר שאולי הוא לא בדיוק מתחת לבית, לעמוד בתור, וכו'. אלה דברים שלוקחים זמן ואנרגיות (מניסיון רב). זכותה של השולחת לקבוע מחיר שיצדיק עבורה את הטרטור שבמשלוח. בנוסף, ההזמנות לא מגיעות כולן ביום אחד, ומי ששולח את הצ'ק רוצה לקבל את הסחורה מוקדם ככל האפשר, כך שייתכן שהשולחת תמצא את עצמה מבקרת בדואר ועומדת בתורים יותר מפעם בשבוע.
בסניף דואר אחד בירושלים עשו מכונה לקבלת דברי דואר שנשלחו אליך. זה ניסויי. אולי יוסיפו גם אופציה לשליחה של דברי דואר, עם משקל צמוד, שאנשים יוכלו לשלוח בלי תור?
ב דרך, אני צריכה לעצמי מידה מדיום או לארג'?
המידות גדולות יחסית, ולנשים רזות מתאימות אפילו מידות 14 ו-18 של ילדים.
אני (למי שמכיר) לובשת S (אני! סמול!...).
ואפרסקית צריכה 2 או 4 ?
מקסימום נחליף במקום.
החולצה עצמה, היא חולצת T "של בנים" או משהו מהיותר צמודים, "של בנות"?
T פשוטה. המידות הקטנות יותר הן גם פחות ארוכות ולכן יותר "נשיות".
המידות הקטנות יותר הן גם פחות ארוכות ולכן יותר "נשיות"
פחות ארוכות באופן יחסי או באופן מוחלט?
ומה עם הציצים?
אפרסקים - נראה לי שהראשונה משתינו שתקנה, תגלה לשניה איזו מידה היא צריכה
גם אני רוצה להזמין! לא הבנתי את המידות של המבוגרים. ועכשיו עם הציצי שגדל לתפארת בכלל המידה שלי השתנתה מפטיט
איך אדע?
אני גרה בדרום ולא אגיע למפגש לה לצ'ה.
יש אפשרות לראות את הצבעים?
ב דרך - עד כמה שהבנתי החולצה עצמה לא חולצת הנקה אלא רק הכיתוב מעודד הנקה
אם הביקוש והשמחה יעשו לכן חשק להפיק אותה שוב כחולצת הנקה, תפנו אלי ואולי נוכל לעשות שיתוף.