האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
אהלן חוה
תודה על תשומת הלב
רציתי לשלוח לך יותר מציור אחד ולאורך תקופה אחרונה
אז לקח זמן למצוא ב"פינת היצירה." של בתי את הציורים.
שולחת ביום ראשון.
תודה רבה רבה
קרן
הי חווה
כמו שראית לא ממש הצלחתי למצוא תמונות עם דמויות שוכבות
אבל נראה לי שהתעלומה התגלתה
אתמול שוב ציירה ציור עם דמותה שוכבת ואנחנו עומדים.
"אמא, את יודעת למה אני מציירת את עצמי שוכבת ואתכם עומדים?"
"זה בגלל שאני תמיד הולכת לישון כשכולכם נשארים ערים!"
לאחרונה אחותה מסרבת ללכת לישון ונשארת איתנו ערה
וכנראה שזה די קשה. היא אמרה את זה הרבה פעמים אבל לא היה לנו מה לעשות.
עכשו נעשה עם זה משהו.
מאוד סקרנית מה יש לך לומר.
היי חווה. עניינתי את הגננת שלנו בהרצאה שלך והיא אמרה שהיא מכירה אותך ולמדתן ביחד אצל מלכה האס... היתכן? קוראים לה סמדר שניידרמן..
בכל אופן היא מאוד התלהבה והיום אני אתן לה את הטלפון שלך..
קוראים לי הדס (אם היא תזכיר מאיפה היא קיבלה את הטלפון שלך...כי את אינדי אנית היא לא מכירה:-) )
זהו. עליתי על עוד משהו.
כולנו ישנים בחדר אחד אבל היא ישנה על מיטה שנמצאת למרגלותינו (עד שנולדה אחותה
היא ישנה לצידנו)
כךשאם למשלהיינו "מעמידים" את המיטות היה יוצא שאנחנו עומדים והיא שוכבת!
וואו...לא יודעת אם אני רוצה לחשוף.
תלוי...אולי רק את הדברים הטובים.
אם היית מפענחת אותי אז ממש לא היתה לי בעיה אבל לחשוף את בתי
וכל מיני דברים אישיים שלה...לא יודעת.
מה את אומרת?
היי חוה, קראתי את הדברים שכתבת על ציורי ילדים והוקסמתי.
יש אפשרות שתגיעי להרצאה/ סדנה בגן של בתי ( בחולון )
הכוונה היא להרצאה להורים בלבד ( אני בועד הגן ומחפשת פעילות ליום המשפחה להורים).
אם זה רלוונטי צרי איתי קשר בדף הבית בבקשה,
יום נעים
טלי
שלום לך יקירה
שמחה לקרוא אותך ועליך כאן
משוטטת בין הדפים ונהנית מהצעירים כאן
איזה חכמים הם
איזה צמאון בריא לדעת
איזו הקשבה
וראיתי גם את המצגת על סמכו מורית וואו ,
ומערכת החינוך שדורשת לעצמה כבוד מעיזה
לוותר על המבריקים והחיים ובועטים שביניהם
לקטלג אותם ולהרחיקם
אז אין על מי לסמוך, איך ישיגו סמכות?.....
אי אפשר לרבע את החיים העגולים האלה
אולי כבר יבינו
עזבתי את ההתכתבות שלנו בדף על הרצף באמנות של ילדים. אנחנו כבר לא מתעסקים בזה. הילד מצייר איך ומה שבא לו, ואני לא מתערבת גם האבא והבייביסיטר הפסיקו להתערב. ראי זה פלא - הילד החל לצייר יותר ויותר. לא מתערבת.
באתי לכתוב לך משהו שישמח אותך. אני מאד אוהבת מנדלות, ומאד נהנת לצבוע. לא הצלחתי לצייר מנדלה בעצמי, עד שיום אחד התארחנו אצל חבר של הילד. הבנים שיחקו, והאחות בת השמונה ואני דיברנו. היא הציעה לי לצייר, ואני הסכמתי. הביאה דף ועיפרון ואמרה "אני אצייר משהו, ואת תציירי מסביב, ואז אני אצייר מסביב, ואז יהיה התור שלך". ציירנו ויצאה מנדלה. מדהים, ככה למדתי לצייר מנדלה, בגילי היפה (שלושים פלוס) מילדה בת שמונה. שמחה גדולה.
הי חוה
כיף לפגוש אותך גם כאן.
מנצלת את ההזדמנות לומר לך שאני מציירת וכל הזמן חושבת על
לצייר ונהנית מזה מאד מאד מאד...
ממש הכניס מדיטציה לחיי היום יום שלי.
יש לך במקרה קבוצה באיזור עפולה?אמא שלי גרה בכפר תבור ומאד הייתה שמחה לקחת חלק במעגל שכזה.
נתראה ביום חמישי.
היי חוה, זיהיתי את השיר..
לגבי סדרת המפגשים, אני לא יודעת להגיד לך אבל בהחלט שווה לנסות. אין לך מה להפסיד בעיקר כי הפרסום הוא עליה
אני עצמי, אחרי שקראתי את הדף שלך, התחלתי להנות קצת מציור אחרי שלא נגעתי מכיתה ה' בערך.
מאוד אשמח אם תבואי שוב, כי הרגשתי שממש לא מוצא הנושא..(יש עוד כל כך הרבה להגיד בעניין)...
הי חוה. רוצה לספר לך שקיבלתי אישור רפואי לחזור לעולם החיצוני... וחזרתי היום בחדווה. מחכה כבר למפגש של יום חמישי. מתגעגעת. תודה על מתנת המנדלות, על שיחות העידוד הטלפוניות ובכלל. ניפגש בחמישי. שירה
הי
אם את רוצה יש לי את הספר של הלוחשת לתינוקות בערימת הדברים שאין לי מושג מה לעשות בהם
אשמח להעביר אותו למישהי שרוצה לקרוא אותו (כי אני לא רוצה)
אולי דרך יהונתן או מיכל
היי חווה
דווקא נחמד לי למצוא פתאום מכתב ממך אצלי בדף
חוצמזה הטלפון שלי רשורם בראש בדף וגם לא השתנה
גררתי איתי את מספר הטלפון לרמת גן
03 5289717
ובאשר לגמגום יש הצלחות עם מקרים דומים
שווה לקחת שעור נסיון ולבדוק את ההמשך אחכך
מה שלומך.? אני גדלתי בשנה נוספת
הילדים עדיין סופרים לי כל שנה
מתוקים שנייהם
אביב נפלא סביב,אז תהנו ממנו עם כל החידושים הקרבים ובאים
אוהבת
כוכבה
הי חוה יקרה,
חסר לי המפגש היום,ובכלל יחסר לי מעכשיו מאד!!!
מזל שתמיד אני יכולה לצייר-שזו מתנה חדשה ואדירה בשבילי-תודה לך
גם אגם מצייר מנדלות,מטחינה בעיקר,וזה לא מפריע לי כי מי אמר שזה צריך להיות יפה?!?!?
בכל אופן,רציתי להזכיר לך שאני עודני מזמינה אותך למסאג' אצלי,בימי שלישי בבוקר/צהריים אני בקליניקה שלי
ואם לא מתאים אפשא כמובן למצוא זמן אחר...
מאד אשמח שתפגשי את המדיטציית ריפוי שלי יש להציע.
גם אגם מצייר מנדלות,מטחינה בעיקר,וזה לא מפריע לי כי מי אמר שזה צריך להיות יפה?!?!?
כמה צחקתי ..... מכל הלב ...... אהבתי
שלומות לכל המתחדשים עם האביב @}@}@}@}
והרבה אהבה לחוגגים
שלום נקודות אור ,
"במקרה הכינותי מראש" ... P-: בדיוק מתארגן מעגל מנדלות חדש , 12 מפגשים , יעבוד בשעות הערב , מתחיל ביום ד' הקרוב .
03-5604891 בואי נדבר @}
חוה מתוקה רציתי להזמין אותך לדיון בדף אישה מתבגרת (הייתי צריכה לערוך כי כתבתי בעברית צחה )
נראה לי שדעתך ,סיפוריך ועמדותיך יתרמו רבות.
או שאולי נפתח דף דיון על מיתה בייתית או הכנה למוות טבעי בבית
מה דעתך? אותי זה מרתק וחשוב לי.
הי חוה יקרה,
האמת שיום שני זה מעולה,בימי שלישי בבוקר אני בכל מקרה באופן זמני לא מטפלת
ואפילו יש לי עכשיו טיפול קבוע בתל-אביב כל יום שני ב20-30
כך ש...יהיה לי אפשרי להגיע אלייך הביתה באיזה יום שני בסביבות 18-30 ולתת לך את מלוא השירות!!!
מתאים?כמובן שאפשר גם בקליניקה אם זה יותר מתאים לך.אז דברי איתי(או כיתבי!)
לא לא לא לא הבנת אותי בכלל
דווקא הדיבור על זה יביא לנו מזלD-:
כלומר,התכוונתי לדיון תאורטי לא שזה יקרה לך ובטח לא לי,כרגע
אנחנו לא נמות כל כך מהר...... אלא מאי.....
לכשיגיע הרגע בעוד שלושים ארבעים שנה בכל זאת הייתי רוצה
מיתה ביתית , וליווי חמולתי הולם,ובחירה באופן הזדקנותי, ובאופן קבורתי,ובמידת ההתערבויות של הרופאים והסביבה,
לא צריך להבהל D-: איך שלא יהיה, זה יהיה.
את חייבת להיכנס לקישור הזה,זה תמונות של כוכבים,כדור הארץ ועוד כוכבי לכת מהחלל,
פשוט מדהים כמה זה מזכיר את המנדלות שלך(שלנו).האור על השחור.
אם הקישור לא עובד(קצת ארוך),את יכולה פשוט לכתוב esa בגוגל ותגיעי,שווה הצצה. http://www.esa.int/esa-mmg/mmg.pl?b=b&t ... b&start=41
בינתיים נשיקות ולהתראות
הי לך יקירה. אין לי כאן דף בית. שמחתי לשמוע מדנה שתרצי להשתתף בקבלת הפנים לקטנטון שמארגנת לי רקפת. נחכה ליוני, כשלדנה יהיה קל יותר להסתובב. מתגעגעת. ציירתי רק מנדלה אחת מאז שנגמרו הפגישות שלנו אבל אני רואה ומרגישה מנדלות ויודעת שזה עוד יצא ממני. חיבוק גדול. שירה
שלום חוה,
שלחתי לך דוא'ל והוא חזר(הכתובת מהאתר שלך).
ראיתי שאת מתכוונת להעביר סדנא בחודש יולי במצפה רמון. אודה לך על פרטים נוספים,בעיקר תאריכים,שעות ומחיר. בברכה,נועה [email protected]
שירה !@} !@} !
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ! אז אני מחכה ליוני . ציירתי רק מנדלה אחת מאז שנגמרו הפגישות שלנו אבל אני רואה ומרגישה מנדלות ויודעת שזה עוד יצא ממני |לב| ברור . נמצא שם ויצא משם. נשיקות .
תודה חווה @}
לא התכוונתי שאת כתבת את זה במילים אחרות - אלא שדברייך נשמעים לי כמו הגישה הרווחת וכו'.
לכן לא ציטטתי אותך, אלא רק התייחסתי לאווירה הכללית שאני הרגשתי מדברייך. מכיוון שאין לי עניין להפוך את זה לאישי לא ביקשתי הסברים או יותר פירוט. את כמובן יכולה לפרט או לנסות להבהיר בכל זאת, אם הרגשת לא מובנת.
המשך יום מקסים!
חזרתי מנסיעה ואני מתחילה מחדש לגלגל מעגלי מנדלה . יהיו מפגשים בימי ד' בערב ובימי ה' בבקר .
זאת לידיעת כל המתעניינים מן העבר וכל המתעניינים מן ההווה.
@}
בקרוב נתראה. אמן.
אחותי ילדה ביום ראשון שעבר ומיום שני אני איתה אצל אמא.
אוטוטו נחזור הביתה ואולי סוףסוף נבוא לבקרך.
מתגעגעת וחושבת עליך
בינתיים נשיקות חיבוקים ושנה נפלאה{@
שלום לך,
איפשהו באתר (אולי בבלוג של קרוטונית?) קראתי את מה שכתבת על הצורך הטבעי של בנים זכרים לזרוק חפצים.
שיתפתי בזה חברה שבדיוק קיבלה לחייה ילד קטן, לאחר שלפני כן היתה אם לבנות בלבד, והיא הרגישה שזה הפיל לה אסימון בגודל סלע בקשר לילד וצרכיו.
אז תודה, בשם חברה טובה וילד שצרכיו זוכים להבנה והכרה (-:
וואו ירדנה מדהימה
כל הכבוד!!!
איך אפשר לפגוש אותה שוב?
קצת התנתקתי ואפילו שלמתי על שעורים מראש...
היא מלמדת לפעמים עדיין?
אני בearthworkשטרודל 013.net
תודה
היי חוה
איזה קטע, אני קוראת אדוקה של הדף שלך עקרון הרצף באמנות של ילדים
ורק עכשיו גיליתי שאני בעצם מכירה אותך - נפגשנו ממש ממש מזמן לפני שנים
אני הייתי בת זוג של עוזי (מאוסטרליה). יש לנו עכשיו שני ילדים ואנחנו גרים (בנפרד) בישובי גדרות
מקווה שהכל טוב אצלך ואולי עוד נפגש יום אחד
היי חוה
נעמה דיברה עם עוזי היום - יהיה נחמד אם זה יסתדר עם העבודה
בכל אופן, הם אמורים לקבוע להפגש מתישהו אז אולי תצטרפי לביקור?
יהיה ממש כיף להתראות שוב
הי חווה!
הגבת לי בדף בן שלוש מרביץ לאמא ורשמת ש "אם תעשה את זה שוב תלך לחדר" להתבטא כך ,זו טעות לדעתי .
לא לקחתי שום דבר ממה שרשמת כתוקפנות האם תוכלי להסביר לי למה לדעתך זו טעות להתבטא כך ואני שואלת כדי להחליט בראש שלי אם את צודקת או לא לטובת ילדתי הקטנה (שעדיין לא צריכה שיגידו לה ללכת לחדר ואני גם מקווה שהיא תכבד את ההורים שלה כדי שזה לעולם לא יצטרך להגיע למצב שכזה)
אשמח לתשובה שלך
לילה טוב
שלום חוה, ראיתי עכשיו שכתבת לי בדף הבית. התרגשתי מאוד!
ביקשת שאאסוף ואראה לך שירבוטים או ציורים של ביתי. בטח, בשמחה.
אשמח לפגוש אותך ולהתבונן מזווית הראייה שלך על הציורים.
אכתוב לך שוב בקרוב, כשיהיה לי מה להראות.
להתראות (-:
הי!
תודה על ההסבר שלך! אהבתי אותו מאוד והבנתי את הנקודה שלך אמא היא מנהיגה ,לפי הבנתי גם אני חושבת כך וכך גם גידל אותי אבי, אין יותר טוב מהורים מנהיגים זה מוריד המון עול מהילד שיודע שיש לו הורים חזקים להשען עליהם!
חוץ מזה לגבי השם זהירות חרצולים רשמתי על זה בדף שלי... באחד הקורסים שלקחתי בתואר ראשון סיפר הפרופסור על חקלאי שגידל עצי פרי ליד כביש ראשי וכל הזמן אנשים היו עוצרים ליד המטע שלו וקוטפים לו מהפירות עד שנמאס לו והוא תלה שלט : "זהירות חרצולים", מה זה חרצולים??? אין לי מושג, גם לחקלאי לא היה מושג וכנראה שאין דבר כזה חרצולים אבל מאז שהוא תלה את השלט אף אחד יותר לא קטף לו פירות מהעץ! וזה סוף הסיפור!!!!!
יאללה בי
היי,
כל שהוע אני רוצה לבוא, וכל יום רביעי זה זורח מפרחוני...
אבל השבוע כבר אמרתי לפרח הלימון שנלך (ושתינו שכחנו), אני מקווה שנזכור בשבוע הבא.
תודה על ההזמנה!
השיעור לדוגמה ביום ד' הקרוב (17/11) מתקיים בתל אביב . כך גם כל הקורסים שלי .
(אנשים מגיעים מכל הארץ) .(לפעמים כשיש קבוצה ביישוב מסוים אני באה אליהם ברצון . כמו במצפה רמון למשל .)
ונדמה לי שגם באתר שלך לא מצויין.
@} תודה לך , אכניס את הפרט הזה לאתר .
שלום חוה, אנחנו מתכננים רילוקיישן ללונדון, משפחה צעירה בת שלושה נפשות. שמעתי שכדאי לדבר עם חמוטל בת חוה ושאולי דרכך אפשר למצוא את הקשר אליה? אני במייל [email protected]. תודה רבה!