מישהי אולי יודעת על התופעה של דימום מהאף בהריון
זה מצויין בד"ר בר- ובעוד כמה מקומות בקיצור זה שכיח.
בהחלט כן זה תופעה ידועה. זה לא מפריע לתינוק (פשוט כי, גם אם את בולעת אז זה מתפרק במע' העיכול ולא מגיעות כדוריות דם שלך דרך חבל התבור לעוברית

זה קורה לי בעיקר באף ...
_לפעמים במשך היום אני מרגישה את הדופק מאוד מהיר, אך אתמול בלילה ממש הורגש מהיר כל הזמן, ובנוסף..
גלי חום פנימי, והזעה._
גם נורמלי- אצלי אפילו הגיע לילה אחד למצב שממש אבל ממש לא הצלחתי לנשום כלומר נשמתי אבל זה הרגיש לגמרי לא מספיק שתיתי קצת הערתי את האיש עשה לי מסג' שינתי תנוחה וזה עבר, כל מה שקורה לנו בהריון מאוד מאוד מפחיד כי אולי זה אומר שמשהוא לא בסדר- א-ב-ל , צריך לזכור שקודם כל נושמים עמוק עוצרים לרגע מתבוננים ולקוחים פסק זמן של כמה דקות בד"כ זה עובר מעצמו- וחוץ מזה מותר לנו להרגיש הכי מוזר בעולם כי הכל חדש עבורנו ובשביל זה אנחנו כאן אחת עבור השנייה. ומשתפות כדי לא להרגיש לבד בעיניין.
אני רוצה לשאול לעצתכן אני בשבוע 28 כבר ונראה לי מאוחר לי כבר להתחיל ביוגה או הכנה ללידה
אנחנו בשבוע 29 והתחלנו שבוע שעבר את קורס ההכנה ללידה זה ממש אבל ממש לא מאוחר אלא בדיוק הזמן להתחיל
לגבי יוגה גם כן אם את חשה צורך לכי לכמה שיעורים שיתחשקו לך עד הלידה גם שלושה שיעורים לדעתי יעשו את ההבדל,
לגבי קראיה של דברים - תתחילי פשוט לקרא - ולקרא- ולקרא , ולשאול (במקומות הנכונים כדי לקבל מידע נכון)
חוץ מזה פחד מהלידה הוא דבר טיבעי לגמרי ונורמלי ממשהוא שאנחנו לא מכירות,
אישית אני ממליצה לך לנסות לקרא את הפרקים הרלונטים בספר גופה של אישה תבונתה של אישה - לדעתי הוא חובה לכל אישה באשר היא- ואותי הוא חיזק המיוחד בעינין הלידה וטיבעית והיכולות של הגוף שלי.
אני כל הזמן אומרת לעצמי שהכי חשוב שהוא בריא, אבל כל-כך רציתי בת. אמנם זה הריון ראשון, אבל החלום שלי היה להתחיל עם בת. פתאום יש לי פחות סבלנות לכל תהליך ההריון.
מבינה אותך לחלוטין- קודם כל כי אצלי זה הפוך אני רציתי בן וכולם אמרו בת - רק בסקירה המוקדמת ניתן היה לראות שזה בן.. (טוב התמזל מזלי), אבל גם אני עברתי עם עצמי תהליך של קבלה מה עושים עם בת לא רוצה בת רוצה בן...אבל דעי לך, שאם אמרו לך שאולי זה בן יש סיכוי טוב לטעות אלא אם כן את סומכך ב- 1000 על הבודק- מניסיון חכי כשזה יהיה ודאי ויהי צילום @} בהצלחה לך.
האם למישהי ברזל עשה שלשול
כן זה אחת מתופעות הלואי של ברזל או עודף יציאות או עצירות...
בהצלחה לכולן @}