הנקה בציבור

אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אם_פי_3* »

לי יש שלוש רמות-היחשפות בהנקה.
  • בבית (בנוכחות בנזוגי והילדים, בני 5.5) - חשיפה מלאה. כלומר, לפעמים לא (אני לא מתפשטת במיוחד...) אבל לא שמה לב בכלל לאיך אני מיניקה. זה לא העירום היחידי שהילדים שלי נחשפים אליו באופן שוטף - גם כשמתלבשים, ועם אבא גם במקלחת (אני הפסקתי להתקלח עם הבן, כי הרגשתי שזה כבר לא מתאים).
  • בנוכחות נשית בלבד (או עם תינוקות/פעוטים) - חשיפה בינונית - עם בגדים, הצד הפנוי מכוסה, הצד הפעיל - נחשף חלקית, פשוט כי אני לא מקפידה, וגם כי הוא אוהב לינוק כשהוא יושב עלי, וזה יותר חושפני מתנוחה קלאסית. בעיקר יוצא לי להניק ככה בפעוטון של הילד, אם אין אבות בסביבה (ירדנו ל-25% יונקים, בגיל שנה וחצי-שנתיים...), או במפגשי הנקה.
  • בציבור (כל מקום אחר, וכשיש אורחים (גברים) גם בבית) - חשיפה מינימלית. לדעתי, לא רואים כלום. אם מאד מתאמצים, אולי אפשר לראות שברירים בזמן ההתחברות/התנתקויות (יש יותר מאחת), גם זה לא בטוח. אני נעזרת בחולצה לכיסוי, ומיניקה רק בתנוחה הקלאסית. הנקתי ככה גם בשכונות החרדיות בירושלים בזמן טיול (הוא היה פיצי, ונעזרתי גם במנשא להסתיר. הקפדתי שם עוד יותר מאשר בכל מקום אחר), ואני מיניקה בכל מקום שצריך (היום זה כבר קורה פחות, כי הוא יונק בעיקר בבית או בגן). לא רוצה, ולא רואה צורך, לחשוף את עצמי. גם בגללי - גם בגלל אחרים. אני לא מתביישת בהנקה (להיפך...), ואין לי בעיה שיודעים שאני מיניקה (להיפך...), אבל לא חושבת שיש מקום לחשיפה בציבור. מאמינה שיש מספיק פתרונות טכניים, כך שאפשר להניק בחשיפה מועטה, אם בכלל.
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

אני חושבת שמה שכתב אב גאה בהנקה מאוד מעניין....הוא כמובן לא מייצג את כל הגברים, אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שיש גברים נוספים שמרגישים כך. (אבקש מבן זוגי להיכנס לכתוב כאן. שאלתי אותו והוא אמר שלא מגרה אותו לראות נשים אחרות מניקות.)

אז קודם יש לי שאלה: זה מגרה אותך גם אם אתה לא רואה את השד אבל יודע שהתינוק יונק ומאחורי הראש לו יש שד חשוף?
מעניין אם יש פטיש הנקה. מעולם לא שמעתי על זה. אולי מישהו יודע? אני יודעת שיש גברים שמתחרמנים במיוחד מנשים בהריון, אבל לא שמעתי על גברים שמתחרמנים מהנקה. אם אין, אז זה די מוזר. תהיתי לא פעם על העניין. האם זה בגלל שאשה מניקה היא לא פנויה? (אבל גם אשה בהריון אינה פנויה, תיאורטית. לבובה זה לא הפריע ;-) ) האם זה בגלל שאשה מניקה מסמלת משהו שהוא סותר גירוי מיני? אשמח לפתח את הנושא.

קודם כל אפשר לראות שגברים רואים את העניין בצורה אחרת לגמרי מנשים. ולכן אולי זו טעות לפרשן את העניין מנקודת המבט הנשית שלנו. אם אשה רואה בחשיפת איבר מיני גברי הטרדה מינית, הרי שגבר רואה זאת בדבר מהנה וכיפי (לפחות זה שכתב כאן). ועוד יותר, הוא מנכס את זה כמשהו שהוא עשה "הוא הצליח לראות לה". :-D
אין ספק שמה שכתב יגרום לי להתנהג אחרת ליד בני משפחתי הגבריים. הם רואים אותי מניקה המון ואני לא משתדלת להסתיר את השד באופן מיוחד. אני לא יודעת אם זה מגרה אותם או לא, אבל אין לי כוונה לשאול את אחי או את אבא שלי אם זה מגרה אותו לראות אותי מניקה :-D
בציבור אני מניקה באופן חופשי, אני לא מתביישת ולא מפריע לי שרואים לי, גם אם זה מגרה מישהו - שיהיה לו לבריאות. אני כמובן לא חושפת את כל השד. מרימה את החולצה ומניקה. לדעתי לא רואים יותר מדי, אולי רק בהתנתקות.
לגבי הנקה בלי חולצה בכלל - עשיתי זאת רק לאחר הלידה, כי באמת לא היה לי נוח (הגעתי למסקנה למה - כי אחרי הלידה לובשים חולצות רפויות במיוחד, והן נופלות למטה). אם היו אורחים בבית, הלכתי לחדר שינה.

רציתי גם להתייחס לנושא של גירוי מיני של האשה מהנקה. זכור לי איזה דף שמישהי כתבה שהרופא אמר לה שהיא מניקה רק כדי לאונן, וזה זעזע אותי. אבל.....אי אפשר להכחיש שיש קשר בין השדיים, לרחם, להתכווצויות, לדגדגן ולהפרשת הורמונים. הרי אנחנו יודעות שאורגזמה מזרזת לידה ועיסוי פטמות מחזק את הצירים. זה הכל אותו הורמון - האוקסיטוצין. אני כמובן לא מתגרה כל פעם שאני מניקה, אבל בימים בחודש שבהם אני יותר חרמנית, ההנקה יכולה להגביר את החרמנות אצלי - במצבים מסוימים. ואני לא מרגישה לא בסדר עם זה!!! זה חלק מהמהות שלי כאשה. זה גם מאוד אבולוציוני שההנקה תהיה גם מהנה :-)
וזה גם קשור לשרון ובעלה שהתנגד להנקה. קודם כל שרון, זה מאוד עצוב מה שסיפרת. חבל שהיית צריכה לחוות התנהגות כזו דווקא בתקופה שאת הכי זקוקה לתמיכה. (()) וכל הכבוד שלא נכנעת לדרישות הלא סבירות של בעלך. הרבה נשים לא היו מחזיקות מעמד בסביבה כל כך עוינת, ונשברות. זה מוזר בעיני שגבר ירצה להפסיק את ההזנה של הצאצא שלו. מאוד לא אבולוציוני. טוב, אנחנו כמין ביולוגי כבר ממש לא מחוברים לעצמנו :-(

מכירים את הדף הנקה זה כמו אורגזמה ?
ויש גם את הנקה וחשק מיני.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

הנקה בציבור

שליחה על ידי פלונית* »

זה גם מאוד אבולוציוני שההנקה תהיה גם מהנה...טוב, אנחנו כמין ביולוגי כבר ממש לא מחוברים לעצמנו

הוידויים בדף הזה נורא יפים בעיני.
מחבר לזמן שאולי היה פעם, בו גם מין וגם הנקה היו דברים פשוטים יותר. מעיזה לנחש שאז היו גם פחות התעללויות מיניות, פחות פושעי מין, פחות אונס, פחות תסכול מיני ופחות פחד.
.מי*
הצטרפות: 07 ספטמבר 2003, 08:45

הנקה בציבור

שליחה על ידי .מי* »

קודם כל חיבוק לשרון.

ולכן אולי זו טעות לפרשן את העניין מנקודת המבט הנשית שלנו. אם אשה רואה בחשיפת איבר מיני גברי הטרדה מינית, הרי שגבר רואה זאת בדבר מהנה וכיפי (לפחות זה שכתב כאן). ועוד יותר, הוא מנכס את זה כמשהו שהוא עשה "הוא הצליח לראות לה".
אני חושבת שזו לא התייחסות נכונה, אותי אישית היא מעצבנת ויש בה הרבה פטרונייזינג. יש גם הרבה גברים שבטוחים שנשים "נהנות" ממראה זיוום ומתחרמנות מן ההטרדות המגעילות שלהם. איזו מין הצדקה זו?.

וחוץ מזה, יכול להיות שהענין עצמו מהנה (למרות שיש גברים שזה לא מהנה אותם אלא יביך אותם, למשל) אבל הבנאדם לא רוצה כעת להנות הנאה כזאת (יושב עם אשתו במסעדה למשל, אוכל בנחת, מהרהר הרהורים קיומיים, לא רוצה עכשיו חוויות מיניות).

הקטע של הכפיה, המחשבה ש"זכותי" בשביל "נוחותי" לכפות על מישהו חוויה מינית כשהוא לא ביטא נכונות לחוות עכשיו חוויה כזאת - ועוד לקבוע עבורו אפריורית שהוא "נהנה מזה" אז "מה הבעיה" - זאת בעיני משמעותה של "הטרדה מינית".
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

הנקה בציבור

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

אני לא יודעת אם זה רלוונטי עדיין.
רציתי להתייחס למה שנאמר לגבי העובדה שהשדיים במקור אינם איבר מיני.
מבחינה אבולציונית זה לא נכון. אילו כל תפקודם של השדיים היה להנקה הן היו נראות כמו אלה של הכלבה, חתולה, פילה, סוסה וכו'. לרוב, הגוש השומנים הזה שמקיף את בלוטות החלב (שיכולות להיות פניומיות בהחלט) די מפריע להנקה, לא מסייע. פטמה ארוכה ובולטת הרבה יותר פרקטית. השדיים בגירסתם האנושית הן איבר עם תפקוד מיני ברור, הן התפתחו כך שיהיו דומות ל"עגבות" אחרות בגוף האשה, אלא שנמצאות קצת יותר קרוב לאיבר המין העיקרי ... (מה שנקרא ישבנים). תעצרו רגע ותסתכלו, תראו כמה הן דומות....
המטרה שלהן זה למשוך את הגברים, וגם בתוך הקונטוציה של ההנקה אני מבינה את הגברים שלא יכולים להפריד (יותר ממבינה).
יחד עם זאת, אני ממש לא חושבת שחשיפה רגעית של ציץ מניק זה איזשהו סוג של הטרדה מינית, אפשר גם לחנך את המין הגברי להתאפק לכבד את האם המינקה, לא לבהות, לקבל בהבנה וכו' וכו' אבל זה יקח איזה דור או שניים (נראה לי), חלק מהחינוך הזה, מן הסתם הוא גם הנקה בציבור, לא חושפנית מדי אבל גם לא ביישנית מדי, כי המניקה המתביישת מעמידה את עצמה במקום של חולשה, וגם לה צריך לעזור ולהתגבר על הביישנות הטבועה בה.
מיכל_שץ*

הנקה בציבור

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

הקטע של הכפיה, המחשבה ש"זכותי" בשביל "נוחותי" לכפות על מישהו חוויה מינית כשהוא לא ביטא נכונות לחוות עכשיו חוויה כזאת - ועוד לקבוע עבורו אפריורית שהוא "נהנה מזה" אז "מה הבעיה" - זאת בעיני משמעותה של "הטרדה מינית".
אולי כדאי להזכיר שאיבר המין החשוב והגדול ביותר בגופנו הוא המוח שלנו, אנחנו יכולים להתעלות מעל עצמנו, להסיט את תשומת הלב, ולא להתגרות מינית מאם מניקה, למרות הטבע וההורמונים, זה עניין של בחירה. (חופשית או אישית).
בהטרדה מינית המוטיב המרכזי הוא מוטיב של אלימות וכוחנות, מתוך מטרה להשפיל את הצד השני (לפעמים בשביל ההשפלה עצמה, לפעמים בגלל סטיה מינית). לא רואה איפה אם מניקה מנסה להפעיל איזהשהוא סוג של אלימות מכוונת כלפי הסביבה.
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

הנקה בציבור

שליחה על ידי ענת_גביש* »

אפשר גם לחנך את המין הגברי להתאפק

אנחנו יכולים להתעלות מעל עצמנו, להסיט את תשומת הלב, ולא להתגרות מינית
נראה לי גדול על רוח האתר (-:
לא עדיף לחנך את האם שזה בסדר אם נהנים מהציצים שלה?
טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

אילו כל תפקודם של השדיים היה להנקה הן היו נראות כמו אלה של הכלבה, חתולה, פילה, סוסה וכו'. לרוב, הגוש השומנים הזה שמקיף את בלוטות החלב (שיכולות להיות פניומיות בהחלט) די מפריע להנקה, לא מסייע. פטמה ארוכה ובולטת הרבה יותר פרקטית.

אני דווקא לא מסכימה שיש הבדל כל כך גדול, וגם לא עם הסיבה להבדל.

מבנה העטינים מותאם למבנה הלסת של החיה. מבנה הלסת של החיה מותאם לסוג המזון שהיא אוכלת בבגרותה.
כך לדוגמה, אוכלי עשב כמו עיזים ופרות זקוקים ללסת ארוכה שתכיל את השיניים הטוחנות הגדולות ללעיסת העשב. לכן הפטמות של האם ארוכות, כי לצאצא יש לסת מוארכת.
לטורפים יש לסת קצרה. השיניים לא תופסות הרבה מקום. הפטמות בהתאם קטנות - ולדעתי די דומות לאלה של נשים - לדוגמה אצל חתולים דומה מאוד, ואצל כלבים פטמות טיפה יותר ארוכות - אך גם הלסת שלהם יותר ארוכה קצת מזו של חתולים.
בני אדם נחשבים אוכלי כל, אך באבולוציה התפתחה לסת קטנה מאוד על חשבון מוח גדול. הפטמות בהתאם.

אצל כלבים וחתולים הגוף מכוסה שיער, ולכן לא רואים את העטין וזה נראה אחרת.
בנוסף, מספר העטינים מותאם למספר הצאצאים הממוצע, ולכן אצל האדם רק שניים ואילו אצל כלבים וחתולים יותר ואצל פרות ועיזים, פחות.

לגבי השומן. אצל בני אדם יש שומן גוף שונה לחלוטין מזה של כל החיות היבשתיות האחרות, ולכן אי אפשר להשוות (ואיליין מורגן אפילו פיתחה על זה תיאוריה אבולוציונית שלמה שטוענת שלאדם הייתה תקופה מימית, וזה מה שמסביר את חוסר השיער ואת פיזור השומן אצל בני אדם).

לגבי המיקום של השדיים, לא עולה לי שום רעיון. נראה לי שזה קשור להליכה על שתיים, למרות שדווקא מבחינת מרכז כובד, זה לא מקום מי יודע מה. אבל גם אצל קופים השדיים באזור החזה ולא באזור האגן.
ענת_גביש*

הנקה בציבור

שליחה על ידי ענת_גביש* »

לגבי המיקום של השדיים, לא עולה לי שום רעיון. נראה לי שזה קשור להליכה על שתיים,
אולי קשור להתפתחות הצורך בשיחה לפני? כאילו, לראות את הפנים של מי שעושים את זה איתו, להחליף איזה מילה לפני, ושגם יראו משהו שדומה לטוסיק באותו זמן? (לא רעיון שלי, נדמה לי דסמונד מוריס.)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

מצד שני, אני ממש לא מבינה אותך. את אומרת שאת נבוכה משד חשוף במלתחה (אני אמנם לא בוהה אבל אני גם לא ממש נבוכה) אך מאידך את יושבת חשופת חזה מול שני הורייך ומניקה. זה לא ממש מסתדר לי.
ראשית, זה עניין אישי שלי. מסתדר לך או לא, ככה זה.
שנית, זה פשוט: מהורי איני מתביישת. גם לא מבעלי או מילדי. זו משפחתי האינטימית.
מזרים - כן, ואני גם נבוכה. בכלל, אני די ביישנית (-; בדברים מסוימים.

איך היא יושבת חשופת חזה לגמרי מול
אה, זה לא ככה. היתה שם תינוקת! שכחת! תינוקת, שיונקת, בזרועותי!
וגם, זה היה רק בתחילת ה"קריירה" שלי כמיניקה. בתור מיניקה טרייה, לא הצלחתי להסתדר בלי להתפשט לגמרי, ולכן גם הנקתי בחדר השינה וזה היה ממש מעצבן. רק בעלי, הורי ואחותי יכלו להיכנס לדבר איתי כשהנקתי.
אבל:
כל משפחתי דומה לי. אין לנו בעיה עם עירום, אבל אנחנו לא נועצים עיניים! אבא שלי אולי נכנס (בעיקר הביא לי אוכל ומים וכאלה), אבל לא הסתכל.

גם אצלי יש דרגות כמו של אם פי 3.
לי יש חולצות הנקה, שאני מקפידה עליהן בכל יציאה, ואני מאוד מקפידה - ככל שהינוקא מאפשר - שלא תהיה שום חשיפה, אבל אני גם מתלבשת בלי מחשופים ובמכנסיים ארוכים. זה לא רק השד, ולא רק בקשר להנקה.
אבל בחוג המשפחה הקרובה וליד נשים, במיוחד מיניקות אחרות, אני פחות מקפידה, וגם מרשה לעצמי לבוא עם סתם חולצת טריקו שמרימים (יותר חושפני מחולצת הנקה, כי הילד זז והחולצה בכל זאת מורמת מהמותן, לא רק זוית של בד שמכסה).

אני רוצה בהקשר הזה לספר משהו שנראה לי מתאים:
כשהייתי בת עשרה, ראיתי פעם בטלביזיה אשה מוסלמית, עטופה מכף רגל ועד ראש, יושבת עם בעלה מול פקיד.
פתאום התינוק שבזרועותיה צייץ. האשה המכוסה כולה פשוט שלפה את השד בלי שום בעיה, והניקה מול הפקיד תוך המשך השיחה בלי שום שינוי.
אני זוכרת שבתור נערה, זה זיעזע אותי.
בעת ובעונה אחת חשבתי:
איך היא יכולה?!
וגם:
וואו, איך היא יכולה!
כלומר, מצד אחד ההנקה נראתה לי משהו, לא יודעת, לא יאה, לא מתאים (הפעם הראשונה בחיים שראיתי תינוק יונק?). החשיפה זיעזעה אותי, נראתה לי בוטה, או משהו.
מצד שני, חשבתי: כל הכבוד לה! כל הכבוד לה שהיא מסוגלת, ככה בטבעיות להניק את התינוק שלה.
באותו גיל נראה לי, שאני לא אהיה מסוגלת.
מה שמדהים, שהיא לא חשבה שכל הכבוד לה. בחברה שלה, זה לא הפר שום קוד של צניעות. רק אני , צופה מערבית מקוד אחר, קפצתי.
והנה חוויה מעצבת לגבי היסטוריית ההנקה שלי.
טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

למה זה צריך להיות דומה לטוסיק ? מה הרעיון ?
ענת_גביש*

הנקה בציבור

שליחה על ידי ענת_גביש* »

כי הטוסיק היה שם קודם. ליד העניין. זאת אומרת. ואז העניין הפך לזיוני מוח, יש לך אש, את באה לפה הרבה, משחקים מקדימים, כאלה.
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי סיגל_ב* »

ואז העניין הפך לזיוני מוח, יש לך אש, את באה לפה הרבה
:-D

<האגודה נמצאת גם כאן גברת גביש>
טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

כי הטוסיק היה שם קודם. ליד העניין.
עד כמה שאני זוכרת, הוא עדיין שם, ליד העניין ;-)
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

למה זה צריך להיות דומה לטוסיק
התיאוריה האבוךלוציונית:
כשהלכנו על ארבע, האיבר משדר המיניותצ לחלל היה הישבן. ראו קופים.
אז הזדקפנו, והישבן כבר לא בגובה העיניים, מושך את האיבר המוצנע שלידו.
אז השדיים והשפתיים הובלטו יותר ויותר כדי להחליף את הפונקציה שהיתה קודם לישבן.
ואז התלבשנו...
וגם הגורילות זקופות למדי והשדיים שלהן לא בולטים...
בקיצור, תיאוריה מעניינת, שיש עוד מקום לחשוה עליה - ובלי קשר, עוד אחת מהתיאוריות שמי שמשתמשים בהן עושים רדוקציה של המין האנושי למשהו שכל כולו תיכנות אוטומטי לגירויים ביולוגיים מושתלים.
עם כל הכבוד, ההומו סאפיינס זה מה שהביאנו עד הלום. אנחנו חושבים, לטוב ולרע. מתקשרים, לטוב ולרע. ומפתחים נורמות והתניות חברתיות, ןגםם קופי העל כמונו, לטוב ולרע.
אנחנו לא עכברים, שהכל אצלם מוכתב על ידי התיכנות שלהם.
טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לא קונה את הסיפור הזה. צ'טערת. נראה לי שהשדיים קיבלו צורתם לפני שעברנו לשלב וורבאלי באבולוציה.
תזמורת_הים*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

הנקה בציבור

שליחה על ידי תזמורת_הים* »

ע"פ ג'ארד דאימונד ("השימפנז השלישי", ויש לו עוד ספר שמתמקד במחקר על מיניות האדם שטרם קראתי) העובדה שהשדיים בולטים ומעוגלים גם אצל נשים שטרם הרו וילדו (להבדיל מיונקים אחרים, אצלם השדיים מתנפחים רק בעקבות הריון והנקה) נובעת מהברירה הטבעית- גברים נמשכו לנשים בעלות חזה גדול יותר ולכן הנשים האלו העמידו מספר רב יותר של צאצאים שהעבירו הלאה את הגנים של שדיים גדולים. העובדה שהשד הנשי כל כך מגוון בצורתו (באיזה דף הביאו קישורים לתמונות של ציצים מכל הסוגים?) נובעת מכך שבכל מקום הגברים נמשכו לציצים בצורה שונה (עגולים, מחודדים, פטמה כהה, פטמה בהירה וכן הלאה).
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הנקה בציבור

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

האמת שאני לא אוהבת להיניק בציבור. לא אידיאולוגיץ, ובטח שלא מפריע לי לראות מיניקות אחרות. לא הבנתי איך מיניקים במנשא מבלי שיראו? אגב הגוזל היה נוהג למשוך במחאה כל כיסוי(חיתול בד וכדומה) שאימו הצנועה היתה מנסה להשתמש...

טרה- כמו שאורית כתבה, הרעיון הוא שהיתה קופת אדם אחת שהשדיים שלה היו קצת יותר עגולים מהשאר (וברור שלפני ההריון. בסוף ההנקה הרי יש שקיות שוקו;-) ) היא זכתה להצלחה מסחררת ולשפע בנות שלכולן היו שדיים קצת יותר עגולים וכך התכונה התפשטה באוכלוסיה.

בשמת - לגבי הרדוקציה- תסכימי איתי שבחירת בן הזוג היא לא עניין רציונלי. סביר שפרמטרים של משיכה ישפיעו כאן. הרבה יותר קל לבנות תאוריות משיכה עם פרמטר אחד בלבד:-D ברור שבחיים יש הרבה גורמים נוספים( שלמרביתם יש גורם ביולוגי, לפעמים אנחנו עושים רציונליזציה לגורם הזה.....)
אם_פי_3*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אם_פי_3* »

דיברתי עם בנזוגי. הוא אומר שלא מפריע לו לראות נשים מיניקות ברמות חשיפה שונות. הוא מאד נהנה לראות, אבל לא מהזוית המינית, אלא פשוט כי זה יפה. מבחינתו - מי שמרגישה נוח - יופי.
חיפושית*
הצטרפות: 16 מרץ 2004, 18:29

הנקה בציבור

שליחה על ידי חיפושית* »

זה מאוד מאוד יפה בעיני ומרגש , בדיוק ראיתי שתי חברות עם תינוקות ואחת הניקה וזה פשוט ריגש אותי :-)
אב_גאה_בהנקה*
הצטרפות: 13 דצמבר 2004, 17:06

הנקה בציבור

שליחה על ידי אב_גאה_בהנקה* »

וואו- לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות. מחמיא מאד...
אני רוצה להדגיש כי ייתכן ומשהו שאמרתי לא הובן כהלכה.
גם אני (אני חוזר ומדגיש) כמו רבים מהכותבים לא רואה בהנקה מעשה מיני. גם אינני רואה בשד המיניק אבר מין. אני לא רוצה שיובן כי אני מסתכל על אשה מיניקה וחושב מחשבות מיניות לגביה. לא כך הדבר. אני גם לא חושב שאשה המיניקה צריכה חלילה להתבייש או להסתיר את מה שהיא עושה. ולכן מה שכתבה טרה רוסה: אין ספק שמה שכתב יגרום לי להתנהג אחרת ליד בני משפחתי הגבריים. הם רואים אותי מניקה המון ואני לא משתדלת להסתיר את השד באופן מיוחד הוא בדיוק העניין. אין כוונה שתתנהגי אחרת- אל תשני את התנהגותך. את זו שעושה את הדבר הנכון.
מה שאני אמרתי הוא שאני, לבושתי, תוצאה של ההתניות החברתיות שדיברתן עליהן למעלה. אני רואה שד או פטמה ומוצא עצמי, בניגוד לדעתי, מגורה. אני יושב מול גיסתי (המוזכרת לעיל) כשהיא חלוצת שד וחשופת פטמה ומתגרה מן המראה ומתבונן בו על אף שאינני חושב שראוי להיות מגורה ממראה כזה. אגב ההתבוננות- גם כאן אני לעתים מוצא עצמי מסתכל "יותר מדי", מישיר מבט לגובה חזה במקום לגובה עיניים.
אמרתי, ואני חוזר ואומר, אני מתבייש בזה. הלוואי ויכולתי לשבת מול שד ולא להתבונן בו. הלוואי ויכולתי לא להיות מגורה כלל מפטמה.
יחד עם זאת אני מדגיש שאני לא רואה במעשה ההנקה אקט מיני או באשה המיניקה אובייקט מיני- ולכן אני גם מעודד את אשתי להניק בפומבי (ואגב, היא אכן מיניקה בכל מקום).
אני קורא גם לכן: אל תפסיקו. אל תשנו את התנהגותכן (כמו שטרה רוסה חשבה לעשות). המשיכו להניק כי רק כך אני נתגבר על המכשלה הציבורית הזאת ועל ההתניה החברתית המגונה הזאת שרואה בזה משהו שיש להסתיר או להתבייש בו (ורק כך נביא דור של גברים שלא רואים בזה משהו מגרה- כמו, אני מקווה, הילדים שלי).
שרה_ק*
הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*

הנקה בציבור

שליחה על ידי שרה_ק* »

זה המחיר ששילמתי על הרצון להניק ועל הויתור על דברים אחרים בשביל שאני אוכל להניק.
לא נכון. נראה לי שבעלך היה אלים. אם לא היית מניקה היה כבר מוצא דבר אחר לריב עליו. ברוך שפטרנו מעונשו של זה. נכון, זה קשה ואת עדיין מרגישה שהיית רוצה לחזור אליו, אבל אחרי שתצברי נסיון תראי שטוב שזה קרה. מאחלת לך שבעתיד תמצאי אהבה עם מישהו שיכבד אותך ואת צרכיך
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

הנקה בציבור

שליחה על ידי פלונית* »

מאחלת לך שבעתיד תמצאי אהבה עם מישהו שיכבד אותך ואת צרכיך
או שהוא ימצא דרך ללמוד לכבד את צרכייך, זו גם אפשרות. (אני מסכימה עם שרה שלפי מה שאת מספרת, חיית כנראה עם אלימות עד עכשיו וההנקה היתה רק טריגר שיכול להתחלף במשהו אחר.)
אל תתפשרי.
מאחלת לך שתחיי רק עם מי שטוב לך. בלי ויתורים כאלה גדולים, בלי השפלה וללא פחד. זה לא מותרות. כשחיים במערכת משפילה נוטים לשכוח עד כמה אנחנו זכאים וראויים למשהו אחר לגמרי. חופש וכבוד. ושמחה.
{@ (())
אמא_צעירה*
הצטרפות: 19 ינואר 2004, 15:18
דף אישי: הדף האישי של אמא_צעירה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אמא_צעירה* »

אני רוצה להגיד תודה לכל מי שכתב פה באתר- בעיקר לבשמת ולמניקה כמו גדולה.
אני סה"כ בת 19 אבל אני אמא. נכנסתי להריון לא מתוכנן ולא רציתי מכל מיני סיבות לבצע הפלה. היום אני אם חד הורית גאה ושמחה לתינוקת מקסימה בת חדשיים וחצי.
הוריי תומכים בי מאד ועוזרים המון ואני גרה בביתם.
לפני הלידה אמא שלי דברה אתי על הנקה והמליצה לי מאד להניק. אני חייבת לומר שבתור בחורה בת 19 זה לא ממש נראה לי- אבל החלטתי שאני אנסה.
ההנקה לא הלכה בקלות בכלל! היה לי קשה מאד להסתדר עם ההתחברות (latch on- כמו שאמא שלי קוראת לזה- היא בריטית במקור) וקשה לתמרן את האחיזה הנכונה. זה מאד תסכל אותי (ובעיקר את אמא שלי שמאד היה חשוב לה שאני אניק) וכמעט התייאשתי. בסוף מצאתי את התנוחה היחידה שהסתדרה לי. הצלחתי להניק תוך שכיבה על הגב עם עדן (זו הבת שלי) עלי- לרוחב או אפילו לאורך כשהיא בעצם שוכבת עלי ומתחברת לפטמה. הבעיה היתה שזה ממש לא הלך עם חולצה. הדרך היחידה שיכלתי לעשות את זה היתה אם הורדתי לגמרי את הכל - גם חולצה וגם חזיה.
ככה נכנסתי לתלם של הנקה וזה באמת שימח אותי ושיכנע אותי שאני עושה את הדבר הנכון. הבעיה היתה שהייתי כמעט כל היום מסוגרת בחדר- התביישתי. לא רציתי שמישהו יראה אותי ככה. אפילו מאמא שלי התביישתי.
אחרי בערך שלושה שבועות כך- הרמתי ידיים. סיפרתי לאמא שלי שאני לא מסוגלת יותר להיות כלואה כל היום בחדר ולא לראות אף אחד והכל בגלל ההנקה. היא הפתיעה אותי והציעה שאני לא אסתגר בחדר אלא אניק בסלון וכך אוכל להנות מחברתם של שאר המשפחה. היא אמרה לי שהיא חושבת שההנקה בשלב הזה היא מאוד מאוד חשובה וכי לא רצוי שאני אפסיק. אני אמרתי לה שאני לא יכולה להניק בסלון כי הדרך היחידה שאני מצליחה להניק זה במצב של topless. היא אמרה שהיא יודעת ובכל זאת אולי אשקול את זה כי בסה"כ זה רק משפחה. הייתי די המומה ממה שהיא אמרה אבל החלטתי לשקול את זה.
יש לי שלושה אחים: אח בן 22 (קצין בצבא, כמעט ולא נמצא בבית), אח תאום, ואח צעיר בן 16. לגבי אחי התאום לא היתה לי שום בעיה. אני מרגישה מאד נח לידו ואנחנו מדברים על הכל וגם לא מתביישים אחד מהשני. (ליומולדת 18 נסענו ביחד לאירופה, חלקנו חדר במלון, התלבשנו והתפשטנו והתרחצנו אחד מול השניה, ואני השתזפתי לידו topless וזה לא הפריע לי- אם כי השבעתי אותו שלא יספר כשנחזור לארץ). התחלתי לחשוב על איך אני ארגיש בחשיפה כזאת מול 2 האחים שלי ומול ההורים שלי. ידעתי שזה לא יהיה לי קל. ידעתי שיש כאן מחסום קשה מאד שאצטרך לעבור אותו ושיהיה לי קשה מאד לעבור אותו. יחד עם זאת, גם ידעתי שאני לא יכולה להיות אסירה בחדר כל הזמן ולא לצאת משם כמעט. החלטתי שאני אנסה- אמרתי לאמא שלי שאני חושבת שאני אנסה ושהיא תדבר עם אבא שלי ותשאל אותו מה הוא חושב. היא דיברה איתו ואמרה לי, להפתעתי, שהוא תומך בזה ושהוא חושב כמוה שהמשך הנהקה היא חשובה מכל השיקולים האחרים.
התייעצתי עם אחי התאום ושאלתי אותו מה הוא חושב. הוא אמר שהוא לא יודע עד כמה הנקה היא חשובה ואם זה שוה את החוסר נעימות שזה יגרום לי אבל אם אני רוצה אז הוא תומך בי. הוא גם אמר שלו אישית אין בעיה עם עירום שלי והוא יכול לבוא ולשבת אתי בחדר כמה שאני רוצה. הסברתי לו שאני בכל זאת לא רוצה להפסיק להניק ושאני מתכוונת לנסות את זה- ושאלתי אותו, בתור בן, מה הוא חושב לגבי ההשפעה של הדבר הזה על אחי הצעיר. הוא אמר לי שהוא מוכן לדבר איתו קודם ולהכין אותו לזה שאני אהיה חשופה לידו ושלא יובך מזה.
וכך, to make a long story short, לפני כשבועיים יצאתי לסלון בזמן שכולם היו מחוץ לבית- והפעם נשארתי שם גם כשהם חזרו.
אני חייבת לומר שכשאחי הצעיר נכנס זה לא כל כך הפריע לי. הוא ראה אותי יושבת שם בלי חולצה או חזייה ופשוט ברח לחדר שלו. כנראה שהוא הובך יותר ממני. לעומת זאת, כשאבא שלי הגיע מהעבודה, הוא נשאר לשבת בסלון ולנהל שיחה כאלו כלום. אני חצי ערומה והוא יושב ומדבר אתי רגיל. זה היה לי מאד מוזר ומאד מאד קשה. כאן המקום להודות לכן- ללא העידוד הכתוב שלכם בפורום אני לא חושבת שהייתי יכולה להביא את עצמי למצב הזה. אני רוצה להגיד תודה בעיקר לך בשמת על הסיפור שלך שממש נתן לי השראה! תודה תודה תודה!!!
וכך לאט לאט כל המשפחה התרגלה למצב. אני ממש כבר הייתי מסתובבת בבית חצי ערומה בלי לחשוב על זה ואפילו אחי הצעיר כבר לא התבייש והיה יושב ומשחק אתי קלפים או בפלייסטיישן בלי לשים לב לזה שאני עם ציצי חשוף.
בסוף שבוע שעבר אחי הגדול הגיע מהצבא. כנראה שאף אחד לא חשב לעדכן אותו לגבי המצב החדש בבית והפרצוף שלו, כשהוא נכנס ביום שישי מהצבא- אני לא יכולה לתאר. הוא פתח את הדלת, נכנס לבית, הגיע לסלון ורואה אותי שוכבת על הספה עם הראש על כרית, מחזיקה ביד אחת ספר מול העיניים וקוראת וביד השניה את עדן ששוכבת על הבטן שלי ומניקה בעודי חשופת חזה לחלוטין. הוא נעמד שם ופשוט לא אמר מילה- פיו פעור!
אני הורדתי את הספר לראות מי שם וראיתי אותו (אחרי ששלושה שבועות הוא לא היה) וקפצתי עם עדן מהספה להגיד לו שלום ולחבק אותו. לי המצב כבר היה "טבעי" ושכחתי שהוא לא "התרגל" לזה עדיין. הוא עצם את עיניו חזק ואמר לי- תגידי, את יודעת שהציצי שלך בחוץ? אמרתי לו לשבת ולפתוח עיניים והסברתי לו שהנקה היא חשובה ושאני לא רותה להפסיק להניק ושאני לא מצליחה אחרת וזה המצב עכשיו ושיתרגל לזה. הוא הסתכל עלי כאילו אני משוגעת וענה שאם זה מה שאני רוצה... מה אני אגיד לכם- הוא מהר מאד התרגל ולא נראה לי שזה הפריע לו (אם כי הוא אמר שהוא מקוה שאני לא אהיה במצב הזה כשהחברה שלו קופצים לבקר בשישי בערב לפני היציאה שלהם...) ולפני שהוא עזב ביום ראשון הוא אפילו אמר "יופי של ציצים יש לך"- נראה לי שזאת מחמאה :-)
זהו- מספיק עם הסיפור שלי. שוב תודה לכולם על העידוד גם אם לא ידעתם שאתם מעודדים כשכתבתם את הסיפורים שלכם.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

יופי של סיפור.
נורא צחקתי - את גם כותבת יפה.
יוחננ_ית*
הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*

הנקה בציבור

שליחה על ידי יוחננ_ית* »

ואמר לי- תגידי, את יודעת שהציצי שלך בחוץ?
D-:
כל הכבוד לך, באמת! האם חשבת להתייעץ עם יועצת הנקה שאולי תוכל לעזור לך למצוא תנוחה נוספת מתאימה, כדי שתוכלי גם לצאת מהבית?
סיגל_ב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי סיגל_ב* »

_יופי של סיפור.
נורא צחקתי - את גם כותבת יפה._

נהדר! כל הכבוד לך! |Y|
הבת שלך זכתה באמא נפלאה שמתעקשת לתת לה את הכי טוב. איזה כיף לה!
ענת_גביש*

הנקה בציבור

שליחה על ידי ענת_גביש* »

אוי, איזה סיפור נפלא (-: {@
תודה על השיתוף, ממש נהניתי לקרוא, ברוכה הבאה לאתר ומזל טוב על עדן, וברכות לכל משפחתך הנפלאה!!
ענת_גביש*

הנקה בציבור

שליחה על ידי ענת_גביש* »

ניסית כבר להניק אותה במנשא? זה מאד נוח ואולי היא תסכים לטייל תוך הנקה גם בחוץ. ממליצה על אובר דה שולדר בייבי הולדר. כדאי לקבל הדרכה פנים אל פנים איך להשתמש ואיך להניק בו.
ענת_גביש*

הנקה בציבור

שליחה על ידי ענת_גביש* »

הבת שלך זכתה באמא נפלאה
ובאיזה סבתא!
תבשיל_קדרה*

הנקה בציבור

האם חשבת להתייעץ עם יועצת הנקה שאולי תוכל לעזור לך למצוא תנוחה נוספת מתאימה
כן, נראה לי כדאי!

כדי שתוכלי גם לצאת מהבית?
דמינתי אותך ככה, מהחדר - לסלון, ומהסלון - לשכונה :-D
אמא_ל_5*
הצטרפות: 09 יוני 2003, 09:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_ל_5*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אמא_ל_5* »

כל הכבוד!!
איזה אמא נפלאה, ואיזה משפחה נהדרת! באמת יש לבת שלך מזל גדול.
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

תודה לכולם על התמיכה והעידוד.
אני רוצה לומר לכן שמה שאני עשיתי ועושה, בעיניי, זה לא כל כך מיוחד ובעיניי זה מה של אחת צריכה לעשות.
אני חושבת, אחרי מה שלמדתי מאמא שלי ומה שקראתי, שללא ספק ההנקה היא הדבר הכון עבור הבת שלי- והדבר הנכון עבור כל תינוק.
אני גם חושבת שאנחנו צריכים להיות יותר מודעים לזה ופחות להתבייש בזה- אפילו אם זה אומר שיראו לנו את השדיים.
אני יכולה להגיד בכנות שבשבילי לשבת ערומה (טוב, לא ערומה ממש, כי לבשתי מכנס טרנינג) עם האחים שלי ואבא שלי היה צעד קשה. אבל רק בהתחלה. אחרי קצת זמן (באמת לא לקח לי הרבה) מתרגלים. היום אין לי בעיה עם זה. היום, סה"כ שבועיים וקצת אחרי שעשיתי את הצעד הזה בפעם הראשונה, אני כבר ממש לא מתרגשת. אני עכשיו במצב שאם אני קמה מהספה ללכת למטבח לקחת משהו לשתות, או אם אני קופצת לשירותים אני לא בהכרח שמה עלי משהו. אז הלכתי עם הציצי בחוץ למטבח- so what??
אני עכשיו במצב ממש נוח- אני יכולה להניק בצורה חופשית ואני יכולה להרגיש חופשיה עם הגוף שלי בתוך הבית שלי גם אם האחרים נמצאים. אני רוצה לומר לכם שזו הרגשה טובה מאד ומשוחררת מאד ואני ממליצה לאחרות גם להציב לעצמן סטנדרט (לא בכל מקרה זה מתאים- אבל בהרבה מאד מקרים כן) של חופשיות לעשות את מה שצריך בכדי להרגיש חופשיה להניק בכל מצב.

ותמשיכו לכתוב כאן באתר- כי אני ממש קוראת בשקיקה את כל הדברים שאתם כותבות.
סיגל_ב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי סיגל_ב* »

אמא צעירה, זה נשמע ממש נפלא. ממש מחמם את הלב.

אני רק רוצה לחזור על מה ששאלו קודמותיי:
אולי את רוצה להתייעץ עם יועצת הנקה כדי למצוא לך תנוחת הנקה נוספת שתתאים לך ואיתה תוכלי להניק גם בחוץ (בצורה פחות מעורטלת כמובן)?
אם זה נשמע לך רעיון טוב נשמח לעזור לך למצוא יועצת מוסמכת הקרובה למקום מגורייך. (חשוב שהיא תהיה מוסמכת).
את יודעת מה, בכל מקרה, הנה הפנייה לדף הרלוונטי שיהיה לך:
יועצות הנקה.

ושוב, כל הכבוד!
מניקה_כמו_גדולה*
הצטרפות: 09 ספטמבר 2004, 07:30

הנקה בציבור

שליחה על ידי מניקה_כמו_גדולה* »

כל הכבוד לך, אמא צעירה.
אני חושבת שמה שאת עושה זה נהדר והמצב אליו את הבאת את משפחתך הוא ראוי להערצה ולקנאה. אני אישית מאד מקנאת בך!
כמו שאמרתי פעם בעבר לבשמת: הלוואי עלי דרגת חופש שכזו.
תמשיכי ותצליחי!
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

הנקה בציבור

שליחה על ידי יונת_שרון* »

צעירה, אתם עושים רושם של משפחה נפלאה! איזה מזל יש לבתך שנולדה לך.
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

תודה לכל מי שהציעה את עזרתה והמליצה על מדריכת הנקה.
בשלב הזה אני ממשיכה עם מה שמצליח לי (סוס מנצח לא מחליפים), אבל ייתכן שבעתיד אם אני ארגיש צורך אני אפנה למדריכה.

היום שאלתי את אמא שלי שאלה, וזו שאלה שכבר כמה ימים אני חושבת עליה ולא שואלת משום מה). שאלתי אותה אם היא הייתה נוהגת כמוני ומה היא חושבת על מה שאני עושה. שאלתי אותה גם ספציפית לגבי הקטע של אחי הצעיר שנמצא הרבה בבית ומה דעתה על כך שהוא בעצם גודל בבית עם בחורה שמסתובבת בחזה חשוף (גם אם זו אחותו)- אם לדעתה זה משפיע באיזשהי צורה. שאלתי גם מה היא היתה עושה היום אם היה נולד לה עוד ילד והיא היתה נקלעת היום למצב דומה- האם היא היתה מוכנה לשבת topless מול דודים וסבא שלי (אחים שלה ואבא שלה) ומול דודים שלי האחרים (גיסים שלה). דבר אחרון שאלתי אותה אם היא חושבת שאני לא בסדר בזה שאני מרשה לעצמי להיות לבושה כך (או לא לבושה- ליתר דיוק) גם כשאני לא ממש מיניקה- כמו שאמרתי בפעם קודמת אני לא תמיד טורחת ללבוש חולצה בין לבין ההנקות ואני גם לפעמים קמה ומסתובבת כך בבית. [אני בדעה שאם כבר אני חצי ערומה מולם אז מה לעזעזאל זה משנה, ובשביל מה להתכסות סתם אם נוח לי כך?]
אני, אגב, גם מאד רוצה לשמוע את דעתכם- גם מבלי שאני מכירה אתכן אישית אני מאד מעריכה את הדעות שלכן.
אני חייבת לומר לזכותה של אמא שלי שהיא נתנה לי תשובות מאד רציניות ומחושבות- ולא סתם ענתה בלי לחשוב על זה.
אני אספר מה היא אמרה: קודם כל היא ענתה לגבי אחי הצעיר, והכלילה בזה גם את האחים האחרים. היא אמרה שאמנם לדעתה זה לא "טבעי" שאחות תהיה כך ליד האחים שלה אבל בגלל שהם מבינים שמדובר בצורך של הנקה היא לא רואה בזה בעיה. לדעתה, עצם העירום הוא לא משהו "לא בסדר" אלא הנסיבות, ובגלל שכאן הנסיבות ברורות והם הכרח אז אין בעיה. היא גם הוסיפה שהיא מבינה שעם אחי התאום המצב שונה- היא היתה מודעת, בלי שאני ידעתי שהיא יודעת, ליחסים המיוחדים בינינו ולכך ששנינו מאד פתוחים אחד עם השניה. אגב, לגבי אבא שלי משום מה היה נראה שזה מפריע לה יותר- אם כי היא לא אמרה את זה מפורשות.
היא אמרה שאם היא היתה באותו מצב כמוני (בת 19 בבית של ההורים והמשפחה) היא רוצה להאמין שהיא היתה עושה אותו דבר. היא גם אמרה שהיא מאד מכבדת אותי על ההחלטה שלי לעשות את זה והיא גם מרגישה באיזשהו מקום שהיא אחראית לזה ("אני דחפתי אותך לזה"). היא אמרה שזה נראה לה בעייתי שהיא תגיד לי לעשות משהו שהיא לא היתה עושה, ולכן היא רוצה להאמין שהיא אכן היתה מתנהגת אותו דבר- אבל היא לא מסוגלת להגיד בוודאות.
לגבי השאלה של מה היא היתה עושה אם זה היה קורה לה היום היא ענתה חד משמעית שהיא לא היתה עושה את זה. אין מצב שהיום הייתי יושבת ב-topless מול אבא שלי או האחים שלי או הגיסים שלי, היא אמרה. שאלתי אותה- ומה לגבינו? היית עושה את זה בבית מול הבנים שלך?? כאן היא חשבה קצת וענתה שכן.
לגבי האספקטים הלבושיים בזמן שאני לא ממש בהנקה- טוב, את זה אני אספר אחרי שאני אראה מה אתן חושבות.
אם_פי_3*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אם_פי_3* »

עירום בכלל הוא תלוי-תרבות.
בבית שלנו (משפחה קטנה), אמנם הילדים הגדולים ביותר עדיין לא בני 6, ואני לא יודעת איך ננהג כשהם יתבגרו, אבל נכון לעכשיו, להסתובב עירום (אבא, אמא או ילדים), כשאין זרים בבית - זה דבר טבעי ולגיטימי - גם בלי קשר להנקה. אמנם רוב הזמן אנחנו לבושים, אבל לא מסתתרים לפני ואחרי מקלחת, או כשמתלבשים (אבא עדיין מתקלח עם כולם, אני מקלחת את הבן הבכור כשאני לבושה, כי התחלתי להרגיש לא נוח עם זה).
בהנקה - בבית (שוב, בנזוגי וילדיי), כאמור, אני מניקה גם בחזה חשוף לגמרי. בנוכחות הורי (שאני לא גרה איתם ואין לי שום סיבה להתפשט לידם) אני מיניקה בחשיפה בינונית - לא עירום, אבל גם לא הקפדה עזה שלא יראו שום פיסה.
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

איזה סיפור יפה! ואני שמחה מאוד שתרמתי לך! {@
מאוד מאוד התרשמתי גם ממך וגם ממשפחתך. איזה מזל אדיר יש לך.

אני חושבת שכדאי בכל מקרה ללכת ליועצת הנקה, או לפגישות של ליגת לה לצ'ה (ראי למשל כאן ), כי הפיתרון שמצאת טוב לעכשיו, אבל עוד מעט תרצי גם לצאת לכל מיני דברים ותרצי בוודאי, כמונו, להניק בדרך לסופרמרקט, במסעדה כשחוגגים למישהו מהמשפחה יומולדת, וכן הלאה. זה לא אומר להחליף את תנוחת ההנקה ה"מנצחת" בתנוחות אחרות, אלא פשוט להוסיף לרפרטואר (כשמניקים פעוטות, תנוחות ההנקה שנוספות לרפרטואר דומות ללוליינות בקרקס (-; ).
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

תראו מה זה אינטרנט:
אני בזמנו חשבתי למחוק את כל הדיון שעסק בנושא היחס של משפחת המוצא שלי (בית הורי) לעירום (בעצם, גם היחס בביתי כעת. אצלנו אין שום בעיה עם עירום, והילדים בני 7 וחצי כמעט ושנתיים וחצי כמעט). נראה לי לא לעניין, אולי אפילו חושפני (-; מדי.
והנה מסתבר, שמשהו שכמעט מחקתי השפיע ממש על החיים של משפחה שלמה, ובמיוחד של תינוקת קטנה ויונקת!
נראה שלפעמים צריך אומץ לא למחוק P-:
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

בשמת:
אני יושבת ליד המחשב, לגופי שרוול בלבד (ממש שום דבר חוץ מזה), הדלת פתוחה ובחדר ליד אבא שלי ושניים מאחיי. בכל רגע הם יכולים להכנס ולראול אותי ככה- ואת יודעת מה? זה ממש לא מפריע לי!
לכן אני רוצה לומר לך- תודה. תודה לך שלא הורדת ולא מחקת שום דבר כי הרבה מזה אני זוקפת לזכותך.
תודה תודה תודה!!!
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

(-:
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

אני יודעת שאני חורגת קצת מנושא הדף, וזה כבר לא ממש קשור להנקה בציבור (או אולי כן) אבל אני רוצה לספר משהו.
היום קרה משהו, איך נאמר, מעניין.
אני הייתי אמורה להיות מחוץ לבית היום אחה"צ- הייתי אמורה לצאת עם חברה לקניון. אתמול תכננתי את זה די הרבה והמשפחה ידעה מזה. היום בשעות הבוקר החברה ביטלה ולכן מצאתי את עצמי בבית.
בערך בשעה שלוש, אחי הצעיר נכנס הביתה והביא איתו חבר- כנראה כי הוא הניח שאני לא אהיה שם. באותו זמן אני הייתי בחדר שלי והנקתי את עדן. אני שמעתי אותם נכנסים אבל לא ידעתי שיש שם חבר של אחי ולכן כשסיימתי להניק יצאתי מהחדר. אני לבשתי מכנס קצר וכמובן שהייתי topless. יצאתי לסלון ופתאום אני מוצאת עצמי מול החבר של אחי, בחור בן 15 שאני לא מכירה. ישר כיסיתי את הציצים והלכתי לשים חולצה אבל כשחזרתי הוא אמר לי ששנה שעברה אמא שלו ילדה (יש לו אח קטנצ'יק) והיא היתה מניקה גם בחזה חשוף.
הלקח הוא שיש הרבה יותר ממה שאנחנו חושבות שעושות את אותו הדבר.

אגב, הוא ביקש לטעום את החלב. אני סירבתי- זה נראה לי קצת חולני. לא?
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

נפגעתי. אני לא יודעת למה אתם כתבתם ככה עלי - אם אני לא רצויה בפורום אני לא אכתוב יותר. חשבתי שהאוירה כאן שונה.

לא אמצע ינואר אצלכם? בודאי שכן- אבל אצלנו יש משהו שנקרא חימום, הסקה, מיזוג אויר. מה, בגלל שינואר אני צריכה לשבת ולקפוא מקור??

וכן, מה לעשות הוא ביקש לטעום. לא, הוא לא אמר: "תני לי לינוק ממך אני רוצה לטעום", הוא אמר שאמא שלו פעם שאבה והוא טעם את החלב שלה וזה היה לו טעים. [אגב, אני פעם טעמתי את החלב שלי וזה ממש לא היה לי טעים]. ואז הוא אמר משהו בסגנון (אני לא זוכרת בדיוק, זה כבר היה לפני שבוע): "את גם שואבת? יש לך חלב שאני יכול לטעום? מעניין אם זה כמו של אמא שלי". כמו שאמרתי- אני חשבתי שזה קצת חולני ולא בדיוק שיתפתי פעולה!

טוב- אמרתי את שלי (לא הייתי בטוחה בכלל אם אני אמשיך לכתוב). אם אני לא ברוכה הבאה כאן, אני לא אחזור.

שלום.
מיכל_שץ*

הנקה בציבור

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

אם אני לא ברוכה הבאה כאן, אני לא אחזור.
ברוכה, ברוכה! אל תברחי.
פלוני אלמונית מייצג רק את עצמו, וגם זה בקושי...
סיגל_ב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי סיגל_ב* »

אמא צעירה יקרה!
אל תלכי! הישארי עימנו!

אני מבינה בדיוק ממה נפגעת - והאמת - נפגעת בצדק. זו היתה הערה ממש לא במקום וממש לא לעניין ולכן מחקתי אותה. היינו צריכים למחוק אותה קודם כשהיא כבר נכתבה - אני מתנצלת על העיכוב במחיקה. ההערה הזו אינה מייצגת אף אחד מאיתנו כפי שכתבה מיכל שץ. מה שמייצג אותנו אלה המילים החמות שהחלפנו קודם להודעה המיותרת הזו. אז בואי נמשיך משם... כאילו לא היה. אם תרצי, את יכולה (או אני או מישהו אחר - אם תבקשי) למחוק את החלק בתגובתך שמתייחס לדברי הפלוני, ונמשיך כאילו לא נאמרו הדברים כלל. הפלוני הזה ממש לא שווה כל התייחסות.
מה את אומרת?
@}

ובכלל רציתי להציע לך - אם תרצי - לפתוח דף בית כאן באתר...
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

סיגל ב, תודה. אני מודה לך מאד על מה שכתבת.
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

חשוב נורא להגיד לאמא צעירה וגם לקוראים אחרים חדשים:
כשכותב פה איזה מישהו שלא מזדהה, למשל פלוני אלמונית , ותוכן הודעתו פוגע ומעליב - כדאי להניח שזה מישהו לא מפה, שסתם נכנס לדף באינטרנט. זה אף פעם לא "מייצג את האתר", בטח לא את כל אלה שכן הזדהו וקיבלו אותך יפה.
רק_טוב*
הצטרפות: 15 ינואר 2005, 01:32

הנקה בציבור

שליחה על ידי רק_טוב* »

אמא צעירה@ }

היום לראשונה קראתי את סיפורך,
את בחורה מקסימה ובוגרת, אמא נהדרת, ובת לשפחה מדהימה, אני מקווה שאת עדין "מסתובבת" פה באתר (הוא יכול לתרם המון), מאוד נהנתי מכתיבתך.
מאחלת לך דרך צלחה בהמשך האמהות |L|
אמא_צעירה*

הנקה בציבור

תודה.
כמו שאמרתי בעבר- אני נורא נהנית (וגם לומדת) מהסיפורים שלכן.
אז אנא, אם יש לך- כתבי!!
רק_טוב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי רק_טוב* »

צעירה יקרה @}
סיפור מיוחד אין לי, אך אספר לך שכשיצאתי מביה"ח החלטתי שאני לא אהיה מ"המתחבאות", אני אניק את לולי מתי שרק תרצה ולא אתן לה לחכות לאוכל עד שאמצא "מקום הולם להניקה". אני גם לא מחביאה אותה מאחורי חיתול או מתחת לחולצה כשהיא יונקת כי היא אוהבת לשלוח לי חיוכים במהלך היניקה שעליהם אני לא מוכנה לוותר ;-).
וכמו שאומרים, עם הנסיון בא הגובה, והיום אני מניקה תוך כדי קניות בסופר, נסיעה באוטובוס (ריצה לאוטובוס...) ובעצם בכל מקום ובכל מצב.
אני מצטרפת להמלצות על מנשא שמקל מאוד את ההנקה בחוץ, מקווה שהצלחת למצוא תנוחות חדשות להנקה.

<גם אני נתקלתי בהפנייה לפינת הנקה באיקאה, אמרתי בנימוס תודה והמשכתי להניק>
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הנקה בציבור

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לפני כמה שנים בטקס יום הזיכרון בבית העלמין
ראיתי בחורה שפשוט לבשה מינשא כזה מהמון המון בד
בתוכו שכב לו מכורבל תונוק קטן וחמוד בן בערך חודש וינק לו בשלווה, באיזשהו שלב האימא שלו פשוט הכניסה ידיים פנימה והפכה את הילד לצד השני, רק אז קלטתי בעצם שהיא מניקה בדיסקרטיות גמורה, בהיותה לא לבושה בעצם זה לא היה מסיבך אח"כ פשוט הכניסה עוד יד וסגרה את החצי שלא בשימוש
הייתי שפוט מופתעת מהנוחות ששניהם הפגינו
בחור_שתוהה*
הצטרפות: 03 מאי 2005, 20:10

הנקה בציבור

שליחה על ידי בחור_שתוהה* »

אין לי ספק שיש פה פתיחות יוצאת דופן, אז אני אנסה להרגיש בנוח, אני אשאל ויגיד את מה שאני חושב, ואולי לדעת מי שכבר הורה אני אשמע בור.
אני בחור צעיר, שבעתיד הלא כ"כ רחוק מתכוון להיות אב מאוד גאה.

לדעתי אישה שמניקה, זו אחת התמונות היפות בעולם. בעיני זו שיא הנשיות והאימהות.

וזה עוד לא מספיק מקובל בחברה שלנו.
כמובן שאני רוצה שגם אישתי ואם ילדי, לעתיד, תניק, וגם בציבור.
אבל הגילאים שהוזכרו פה בדף, נשמעים לי נורא גדולים להנקה?
עד איזה גיל מומלץ, או נפוץ להניק?
ילדים בני 3 מצטיירים לי כבר כילדים, ולא כתינוקות. מצטער אם זו שאלה בנאלית בשבילכן פשוט עוד לא התעמקתי בנושאי ההורות.
טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

יש הבדל גדול בין מה שמומלץ לבין מה שנפוץ. אם אני לא טועה, ארגון הבריאות העולמי ממליץ על הנקה לפחות עד גיל שנתיים. לדעתי נשים בודדות בלבד מניקות עד גיל 3, וחבל שכך. נדמה לי שיש על זה דיון בדף עד מתי להניק.
יוחננ_ית*
הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*

הנקה בציבור

שליחה על ידי יוחננ_ית* »

ילדים בני 3 מצטיירים לי כבר כילדים, ולא כתינוקות
גם לי פעם נראה מאוד מוזר לראות "ילד" יונק. אבל כשאני מניקה את הילד שלי בן השנה וחודשיים, הוא עדיין מרגיש לי "תינוק".
מצוין שאתה רוצה שאשתך תינק, תמיכת הבעל מאוד חשובה. בכל מקרה, אתה לא צריך להחליט עכשיו עד איזה גיל תניקו - תתחילו ותראו איך זה מרגיש לכם.
{@
תבשיל_קדרה*

הנקה בציבור

ילדים בני 3 מצטיירים לי כבר כילדים, ולא כתינוקות. מצטער אם זו שאלה בנאלית בשבילכן פשוט עוד לא התעמקתי בנושאי ההורות.
טוב, זה נכון, הם באמת כבר כמעט ילדים.
אבל כשמיניקים רצוף מגיל 0 עד גיל 4 (זה גילם של ילדי הגדולים), הם גדלים בהדרגה, והם לא פתאום נראים "גדולים מכדי לינוק".
בעולם יש מקומות רבים בהם מיניקים גם ילדים בני 6-7. לא הרבה, אבל כן יניקה קצרה לפי הצורך, ואולי כמה ימים יותר אינטנסיביים כשחולים.
חשוב, למשל, על שיני החלב, ומדוע הן נקראות כך :-)
אם_הבנים_שמחה*
הצטרפות: 11 מאי 2004, 23:14
דף אישי: הדף האישי של אם_הבנים_שמחה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אם_הבנים_שמחה* »

ילדים בני 3 מצטיירים לי כבר כילדים
תמיד זה מעלה לי את השאלה: ילדים בני 3 לא מוצצים מוצץ?

וסיפור. בליל הסדר האחרון היינו בבית מלון בירושלים. התינוקת שלנו "התנהגה" למופת. ינקה כל החלק הראשון של הסדר, נרדמה לקראת הארוחה והתעוררה בקינוח ולפני החלק השני (אותו עברנו לעשות בגינת המלון).
בזמן שינקה ואני שקועה בהגדה, אני פתאום רואה ראש ליד אזני השמאלית. גברת אחת, שלא שמעה את המושג מרחב אישי, נצמדה אלי כממתיקה (או ממררת) סוד ואמרה לי "תכסי אותו". כנראה שלא נראתי לה ממש מבינה מה אומרים לי והיא ליותה את אמירתה בהנחת מפית בד (כזאת של להניח על הבגדים) מעל ביתי היונקת. אמרתי לה בכעס שאני לא רוצה והסרתי את המפית. האישה אמרה לי ש"אנשים מסתכלים". עניתי לה שהם יכולים לא להסתכל או להניח מפית על הפנים שלהם. אוףףף.
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

הנקה בציבור

שליחה על ידי אמא* »

איזה כיף לאשתך ולתינוק שיהיה לכם שאתה בכלל חושב על דברים כאלה! (-:
(אני מיניקה ילדה בת שלוש וממליצה בכל פה וגם היא ממליצה בפה מלא (ציצי). )
ההתמודדות עם קשיים היא הרבה יותר קלה להורים כשיש ציצי, אבל זה גם ניג'וס לא קטן לאמא לפעמים.
צריך ללמוד להקפיד על נוחות בהנקה, שלא יהפוך לסיוט. לשבת נוח, לשכב נוח, להתלבש נוח, לאכול טוב ולשתות טוב, לקבל סביבה אוהדת מחזקת מחמיאה ואוהבת הנקה.
אני מיניקה הרבה זמן בזכות בן זוגי היקר, שידע להתרוצץ סביבי ולהביא לי כרית מים שמיכה אוכל טלפון ומה שצריך, והמשיך עם זה גם כשלא היה ממש צריך, בגיל שכבר יכולתי להגיד לה תעזבי את הציצי רגע, אני רוצה לקום.
הטעות הקריטית אצלנו היתה שהתינוקת למדה להירדם רק על הציצי, וכך החלוקה היתה בעייתית וכל ההרדמות היו ועדיין תלויות בי. זה קשור לניהול הנקה נכון על ידי שני בני הזוג, וחשוב ללמוד את זה, זה לא בא לבד. כאן באתר תוכלו להתייעץ ולקבל תשובות טובות על כל שאלות ההנקה, אבל התמיכה הכי טובה בהנקה היא פנים אל פנים עם יועצת הנקה טובה והכי טוב בחברה של מיניקות אחרות.
התמיכה שלך יכולה להפוך את אשתך למיניקה מאושרת.
נורא כיף שפנית כאן. משום מה זה ממלא אותי בשמחה רבה אז מה אכפת לי לכתוב את זה {@
רק_טוב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי רק_טוב* »

אני פתאום רואה ראש ליד אזני השמאלית. גברת אחת, שלא שמעה את המושג מרחב אישי

ליותה את אמירתה בהנחת מפית בד (כזאת של להניח על הבגדים) מעל ביתי היונקת.
השם ישמור אין גבול לחוצפה ?!?!>:(
אורית_אוקו_ערוסי*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 22:47
דף אישי: הדף האישי של אורית_אוקו_ערוסי*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אורית_אוקו_ערוסי* »

הטעות הקריטית אצלנו היתה שהתינוקת למדה להירדם רק על הציצי,
טעות??!!
כך תינוק קטן אמור להרדם, עם ציצי!
החלוקה בין ההורים אינה שווה כשיש תינוק יונק, ככה זה. כמו שהאמא היא זאת שנושאת בתוכה את העובר וזאת שיולדת אותו, כך היא גם זאת שמניקה אותו. כך הטבע יצר את זה. לאבא יש תפקידים שונים מלאמא!
קח את זה בחשבון, אבא לעתיד. אתה נישמע באמת ניפלא. רק זכור שחלוקת התפקידים משתנה עם בו תינוק למשפחה.
בהצלחה.
א_גרויסע_מויש*
הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47

הנקה בציבור

שליחה על ידי א_גרויסע_מויש* »

_אני פתאום רואה ראש ליד אזני השמאלית. גברת אחת, שלא שמעה את המושג מרחב אישי
ליותה את אמירתה בהנחת מפית בד (כזאת של להניח על הבגדים) מעל ביתי היונקת._
ווי ווי, איזה ויברציות של אגרסיביות הסיפור הזה מעלה בי. אני כבר כמה דקות מנסה להחליט איך הייתי מגיבה. מה שבטוח, את הטון מקפיא הדם כבר בחרתי...
אורית_אוקו_ערוסי*

הנקה בציבור

את הטון מקפיא הדם כבר בחרתי...
|Y|
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

הנקה בציבור

שליחה על ידי אמא* »

כך תינוק קטן אמור להרדם, עם ציצי!
ואצלנו, באופן פרטי לגמרי, זו היתה טעות לא להרגיל אותה להירדם גם על הכתף של אבא, מה שהביא לימים לתלות כמעט מוחלטת באמא (עד גיל שלוש בינתיים, כאמור) לצורך הרדמה בלילה. זה מעייף, מתסכל, ומעלה כעסים רבים. אשרייך אם אצלך לא, אבל אצלי כן, מה לעשות? (-:
אם_הבנים_שמחה*
הצטרפות: 11 מאי 2004, 23:14
דף אישי: הדף האישי של אם_הבנים_שמחה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אם_הבנים_שמחה* »

את הטון מקפיא הדם כבר בחרתי...
בדיוק בזה השתמשתי.
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

האישה אמרה לי ש"אנשים מסתכלים".
אני אומרת בחיוך גדול: "יופי, שייהנו!"
<בשמת מסתכלת על היונק הישן המלאכי והמתוק שמשמיע ברגע זה ממש שקשוקי בליעה ונשימות שינה, וחושבת שאין מראה מקסים ומתוק מזה בכל העולם, ואין תחושה מאושרת ומתוקה מזו בכל היקום>
אורית_אוקו_ערוסי*

הנקה בציבור

אמא,(מוזר לי לקרוא לך "אמא" :-) ).
צר לי לשמוע שזה כל כך מתסכל אותך.
ביתי השלישית כיום בת שלוש ועדיין יונקת מידי פעם ועדיין נירדמת עם ציצי.וזה כיף ונעים. כשזה לא יהיה כיף ונעים, אדאג שזה יגמר...
אבל זה לא שייך כבר לדף הזה...
רון_ג*
הצטרפות: 26 יוני 2004, 22:01
דף אישי: הדף האישי של רון_ג*

הנקה בציבור

שליחה על ידי רון_ג* »

יוני 2005- docs]סערה תורנית בארהב 2005[/po]/B060705Z.shtml
על הנושא של הנקה בציבור.
הערה של מישהיא בטלויזיה עוררה הפגנות ברחבי ארה"ב וכו.
יש שם נתון מענין על עליה באחוזי ההנקה בארה"ב ועל חוקים שמתירים הנקה.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הנקה בציבור

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

טוב,הנקה בציבור היא לא משהו רע...
ממה הם צוחקים?!
נו באמת,התינוקת שלך יותר חשובה,
ותגידי לבן שלך שישחק עם ילדים ברמה,שיש להם יותר צומי למשהו אחר מאשר להנקה! אלה ילדים פרימיטביים,ועוד משהו,תניקי בחדר של התינוקת,במקומות שאין ילדים...
פלוני אלמונית...
אב_גאה_בהנקה*
הצטרפות: 13 דצמבר 2004, 17:06

הנקה בציבור

שליחה על ידי אב_גאה_בהנקה* »

קטע נורא מצחיק!!
תהנו...
http://www.putfile.com/media.php?n=[po]upside down[/po]
סיגל_ב*

הנקה בציבור

שליחה על ידי סיגל_ב* »

אני זוכרת שקיבלתי את זה פעם במייל.
מקסים!
במבי_ק*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*

הנקה בציבור

שליחה על ידי במבי_ק* »

היא כתבה מאוד יפה ונכון, בעיקר על ההזדעקות מול ההנקה כמשהו "פרובוקטיבי" ו"לא צנוע", מול זה שמקבלים בשוויון נפש את ילדות ונערות ונשים שמתלבשות בצורה "פרובוקטיבית" ו"לא צנועה", בגלל התניה תרבותית (ולמי שראה את הקטלוג של פוקס קידס בשנה שעברה - זה היה אוסף של צילומים של ילדות במבטים מצועפים ופוזות מיניות עם בגדים של נערות ונשים)...

אני חייבת להיות קצת יותר אידאליסטית הפעם - כבר אז החרמתי את פוקס לאיזה חצי שנה, אבל זלגתי מנוחות בחזרה (בדרך לעבודה, והיה לי קר). אני מקווה הפעם להחזיק קצת יותר זמן מעמד.
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני באמת מחרימה את פוקס בגלל הקטלוגים הפורנוגרפיים שלהם, שהם עוד שמים על סף דלתי ברוב חוצפתם, ככה שהילדים שלי יכולים לפתוח את התועבה הזאת ('צטערת, המלה "תועבה" פשוט קופצת לי לראש כשאני רואה זבל כזה וביזוי נשים כזה).
וכל הכבוד לקרן נויבך.
אבל המגיבים... יו, כמה סוטים וחולי נפש יש )-:
במבי_ק*

הנקה בציבור

שליחה על ידי במבי_ק* »

המלה "תועבה" פשוט קופצת לי לראש כשאני רואה זבל כזה וביזוי נשים כזה

אני כל כך מסכימה איתך! זה דוחה... צריך לראות כדי להאמין! הסתכלתי עכשיו באתר שלהם - השנה זה הרבה הרבה יותר טוב משנה שעברה (אני מדברת על הקטלוג של הילדים, לא של יב"ז ויודה). שנה שעברה הקטלוג של הילדים היה כל כך מיני. השנה זה יותר בקטע של "חבורות" ואופנת רחוב, שזה גם די אידיוטי, אבל לפחות פחות מיני וגם יותר שייך לעולם של הילדים (איכשהו)

אבל המגיבים... יו, כמה סוטים וחולי נפש יש

קראתי שניים וזה הספיק לי...

אבל אני בטוחה שפוקס יקימו עכשיו פינות הנקה בתור משהו תדמיתי, כמו שטיב טעם משקיעים עכשיו הון בתיקון הנזק שנגרם להם עם הפרסומים...
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

הנקה בציבור

שליחה על ידי חוט_השני* »

_וכל הכבוד לקרן נויבך.
אבל המגיבים... יו, כמה סוטים וחולי נפש יש_
מתולתלת*
הצטרפות: 07 אפריל 2006, 19:58

הנקה בציבור

שליחה על ידי מתולתלת* »

עושה לי חשק לבוא ולניק עם כמה חברות ליד החנות הזו, אבל אני גרה ממש רחוק.

חוץ מזה, אולי כפשרה פוקס יחליטו שבקטלוג הבא יעל-בר זוהר תניק תוך כדי שהיא מדגמנת איזה מכנסון. בעצם, אולי זה לא יחשוף מספיק מהציצי שלה.
במבי_ק*

הנקה בציבור

שליחה על ידי במבי_ק* »

אולי כפשרה פוקס יחליטו שבקטלוג הבא יעל-בר זוהר תניק תוך כדי שהיא מדגמנת איזה מכנסון.

יעל בר זהר כבר לא תדגמן לפוקס בשנה הבאה. החליפו אותה באסתי גינזבורג (כנראה שיעל הפכה להיות זקנה מדי...)
טרה_רוסה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

אני באמת מחרימה את פוקס בגלל הקטלוגים הפורנוגרפיים שלהם,
גם אני, כבר ממזמן.

אבל המגיבים... יו, כמה סוטים וחולי נפש יש
אני דווקא התרשמתי שהיו לא מעט תגובות שקראו להחרים את החנות.
מיכל_צמות*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*

הנקה בציבור

שליחה על ידי מיכל_צמות* »

היום. בתכנית "בנות" בערוץ 3. העלו את הנושא. גלי עטרי שלחה אותנו לשירותים ומישהי שאני לא יודעת את שמה (וגם לא ממש מעניין אותי, אבל היא שם ומשפיעה) דיברה על כמה רע נראה השד של אישה אחרי הלידה. )-:
שתיהן, אגב, לא הניקו....

דנה ברגר ועוד מישהי שכן הניקה (וגם את שמה אינני יודעת) העלו את הנושא - ודיברו בזכות ההנקה. הן גם תקפו את השליחה לשירותים ואת האמירה האומללה על צורת השד של אישה אחרי לידה.

מישהי נוספת שהייתה שם סיפרה על שכתינוקת ינקה משדיים רבות ושאמה הכינה מחלב אם גבינה - ולקחה את הדיון למקום נלעג.

בסוף הם יצאו בקריאה "נלהבת" לחנות לייחד מקום להנקה והחתלה.

אני חושבת שהעלו את זה ממקום של לעזור - ונראה לי שעשו רק נזק... )-:
מיכלול_ה*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*

הנקה בציבור

שליחה על ידי מיכלול_ה* »

אני רוצה לציין שבynet יש לא מעט כתבות בחודשיםה אחרונים על נושא ההנקה, בסופו של דבר אני חושבת שזה נותן שירות לציבור המניקות כי אנשים מודעים לכך שנשים מניקות בציבור והם פחות מופתעים.
אז תודה לynet על החשיפה ובעיקר לקרן נוייבך על הכתבה היום.
בשמת_א*

הנקה בציבור

שליחה על ידי בשמת_א* »

ושאמה הכינה מחלב אם גבינה
כמובן קישקוש כי זה לא אפשרי.
עצוב.
אילה_בשדה_הדגן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*

הנקה בציבור

שליחה על ידי אילה_בשדה_הדגן* »

קטע מדהים :
אתמול הינו בטמבוריה ביהוד שנקראית טיב בלוק ,השירות שלהם נהדר ! הינו צריכים כל מני דברים לבית החדש והתלבטנו בקול רם לגבי הגדר וכ' , עזרו לנו , הסבירו וגם באו לקראתנו במחיר.
אבל זה לא קשור להנקה , נכון ,חוץ מזה שמאוד נוח להתישב על הדליים הגדולים שיש במקומות כאלה מלאים בצבע ותערובת שפכטל לעינין ההנקה.
האדון שעוסק שם בתחום של האינסטלציה אמר לי שהוא עושה הנחה על הברז שבחרתי "כי ראיתי אותך מניקה את התינוקת , כל הכבוד לך ."
מה אומר ומה אגיד ,ימות המשיח. ברכות ובריאות לאיש הטוב ההוא.
עדי_יותם*
הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*

הנקה בציבור

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אני מכינה כתבה ל"לאשה" על חדרי הנקה, ואשמח אם תשתפו בחוויות שלכן ספציפית לגבי חדרי הנקה בקניונים. האם השתמשתן בחדר הנקה בקניון מסוים, האם הוא היה נקי/מאובזר/נוח/מעניק תחושת פרטיות/פתוח בכל עת? אנא ציינו את שם הקניון ומתי זה היה. אפשר ישירות "למייל" [email protected] שלי, בדף זה או בדף הבית שלי. תודה רבה!
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

הנקה בציבור

שליחה על ידי אחת* »

אמנם לא קשור לקניון אבל...
היינו השבוע במשרד הפנים וזה שיגע אותי שאין שם חדר הנקה -
  1. רוב התינוקות מגיעים לשם בגיל כמה ימים או כמה שבועות להירשם
  2. יש שם המון דתיים וזה יעזור גם למניקות בכלל וגם לדתיות מניקות אם יהיה אזור סגור ונעים והנקה
  3. זה משרד ציבורי. זה לא מספיק??
חוץ מזה המקום הומה ילדים וטף ואין שם אפילו אזור קטן שמתאים לילדים -
רצפה רכה, קצת משחקים, משהו.
התוצאה: הילדים זוחלים על הרצפה המטונפת של המשרד, משחקים עם הכסאות והציוד המשרדי... סתם חבל
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

הנקה בציבור

שליחה על ידי קט_קטית* »

עדי יותם
כןןןןןן
השתמשתי בחדר הנקה בקניון גבעתיים
מומלץץץץץץץץץץ
פעם אחת הייתי שם עם עוד 3 (!) מניקות
בגלל חדר ההנקה ועמדת החתלה נוחה יש לקניון הזה יתרון על פני כל הקניונים האחרם

אחת!
קבלי קטע
באתי למשרד הפנים של ר"ג לרשום תינוקת או משו בסגנון לא זוכרת כבר
עזבי חדר הנקה או משחקים, אין איפה לחתל
יצאתי החוצה, חיתלתי על ספסל
באתי לחזור - השומר אומר לי אסור להכנס עם טיטול משומש
הייתי בשוק
אמרתי לו: חיפשתי פח באיזור ולא מצאתי, אתה ודאי יודע שאין פה פחים
אז הוא אומר לי - תלכי לחפש יותר רחוק
לקחתי נשימה עמוקה כדי לא לשלוח אותו בעצמו לחפש כמה שיותר רחוק
לא רק שלא דואגים לנוחות מינימלית של אמא עם תינוק במקום ציבורי,
אלא גם רואים בנו מטרד

אמרתי - הרי יש שירותים בפנים (תא קטן ומסריח שאישה בהריון לא תצליח להדחס לשם)
אז מה הבעיה שאזרוק שם???
הוא חשב קצת, גירבץ, לא מצא מה להגיד ונתן לי להכנס פנימה (רב תודות)
וזה עוד לפני שדיברתי על הנקה ו"הסחפויות" אחרות
חייבים להיות אסרטיבים ולדאוג לטובת התינוק ולא להתייחס לסוטים שמפריע להם
שעושים שימוש בציצי שלא למטרת חירמונים P-:
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

הנקה בציבור

שליחה על ידי קט_קטית* »

עדי יותם

ראיתי שאת רוצה שיפרטו אז אני מוסיפה (בקשר לחדר הנקה של קניון גבעתיים):
אמנם החדר הזה הוא "יותר טוב מכלום"
והכי טוב שפגשתי (1 מתוך 1)
הוא מאוד קטן!!!
יש קורסת הנקה אחת ושתי כיסאות פלסטיק של כתר (קטנים ולא נוחים להנקה בכלל, גם לא יציבים במיוחד לאמא אחרי לידה עם תינוק ביד)
יש עמדת החתלה מצויינת ותא שירותים, כיור וסבון וכו'
נחמד נחמד נחמד
באמת וברצינות תודה על זה שחשבו על המניקות
אבל בפועל תמיד יש כמה מניקות, כל אחת מביאה תינוק ועגלה ואנחנו די יושבות אחת על הראש של השניה
התא הוא כאילו "פרטי", ולא מתאים לכמה מניקות ביחד - אבל תמיד יש יותר מאחת!
וזה לעומת השירותים הענקיים שם, תאמיני לי אולם השמחות שהתחתנתי בו יותר קטן מהשירותים האלה
מן הסתם תמיד ריקים (שירותים יש בכל קומה וחדרון הנקה הוא רק בקומה העליונה)
היה הרבה יותר נחמד אם היו תורמים חצי מהשירותים לאמהות עם תינוקות
ככה גם אמא שרוצה לעשות פיפי יכולה להשאיר עגלה עם תינוק שאיזו מניקה תשגיח עליו
יצא לי גם לראות אמהות שמניקות באיזור האוכל המהיר שליד חדר ההנקה,
כי לא הצליחו להדחס לתוך החדר
בקיצור טעון שיפור אבל בהחלט תודה על מה שיש
תלתל_בתוך_תלתל*
הצטרפות: 17 יולי 2005, 18:15
דף אישי: הדף האישי של תלתל_בתוך_תלתל*

הנקה בציבור

שליחה על ידי תלתל_בתוך_תלתל* »

עדי,
ישנו חדר הנקה חדש בקניון רחובות.
עד עתה המקום המוסדר היחיד היה רק תא קטן מאוד בחנות "שילב" ששימש להנקה + החתלה.
חדר ההנקה החדש מאובזר (ניתן לחתל בו), מרווח מאוד (יש מקום לפחות לעשר מיניקות) ונקי.
@}
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

הנקה בציבור

שליחה על ידי אחת* »

ישנו חדר הנקה חדש בקניון רחובות
איפה?
(שואלת לשימוש עתידי)
צפונית*
הצטרפות: 17 ספטמבר 2004, 23:17

הנקה בציבור

שליחה על ידי צפונית* »

קראתי עכשיו על מפגשי "קפה על חלב" ש עדי יותם מארגנת, איזה יופי! חבל לי שזה מתקיים רחוק כ"כ מאיתנו, הייתי יותר משמחה לבוא... (לא תזיק קצת חברותא ואמפתיה בנושא הנקת פעוטות).
בקשר לכתבה שכתבת שאת אוספת אליה חומר, (אם אוכל לעזור במשהו לעידוד ההנקה- זכיתי!) אני אישית מניקה בכל מקום מתי שהגור רוצה, בלי שום הנחות לאף אחד...
עד היום (שנה ו-10) נתקלתי בחדר הנקה אחד: בנתב"ג החדש, הגעתי לשם לפני טיסה סתם בשביל להציץ ולראות "מה זה חדר הנקה?" והופתעתי ממש לטובה, מקום מרווח אך אינטימי ובעיקר נוח מאוד עם כורסאות, שידות החתלה, מיטות לתינוקות (לא שהייתי משתמשת בכאלו...) ושרותים פרטיים ומרווחים. ממש חדר המתנה vip.
יצא לי גם להניק בסופרים, שם קשה למצוא איפה לשבת, ובדר"כ אם לא הסתדר במנשא, ביקשתי מאחד העובדים הכוונה והובילו אותי לכסא פלסטיק ליד ערמות סחורה במחסן (נו באמת, כבר עדיף לטייל תוך כדי בסופר...)
בטבריה בשפע שוק, פינה לי המנהל את חדרו הפרטי ושמר על הדלת מבחוץ בחירוף נפש...(דבר שהערכתי אבל גם גרם לי קצת לגחך... הרי ביקשתי מקום נוח לשבת, ודווקא לא מפריע לי עניין הפרטיות, אבל סחתיין על הכוונה!).
וכך ראוי לציון גם הסופר פארם בטבריה, שם המנהלת אירחה אותי להנקה בחדרה ואף אירחה לי לחברה...
והכי הצחיק אותי , במסעדת יוקרה פלצנית בת"א (שם עבדה אחות של אישי-אחרת ללא ספק שלא הייתי מבקרת שם...), שאלתי אם זה בסדר להניק שם באמצע המסעדה, וענו לי "בטח, זה מאוד אופנתי"..... P-:
שליחת תגובה

חזור אל “מדור הנקה שאלות ותמיכה”