המלצות מוסיקה לילדים
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
המלצות מוסיקה לילדים
שווה ביותר: טיול לארץ התוים מאת גידי קורן ושלמה ארצי. דיסק מלהיב (במיוחד לאלה שזוכרים אותו מילדותם) שמציג את האלמנטים הבסיסיים ב"שפת התוים": מפתח סול, שמיניות, רבעים, סטקטו, לגטו, ועוד. כששמעתי לראשונה עם הבן שלי הרגשתי שחסר דף עם כל הסימנים - אז עשיתי כזה, והילד הראה את זה מאז כבר לשני חברים שלו תוך כדי שהם שמעו את הדיסק (לא בנוכחותי). כולל את השיר הבלתי נשכח "סוּזוּ רוּזוּ קוֹקוֹ רוּזוּ / יום אחד לשוק הלך / הוא פגש את סנשוֹ פנשוֹ / ואמר לו כך: / סוּזוּ רוּזוּ קוֹקוֹ רוּזוּ / אישטה פישטה פנטה לוּזוּ / סנשוֹ פנשוֹ איש למנשוֹ / הוא ענה לו כך."}
המלצות מוסיקה לילדים
רועי המון תודה, אני מחפשת את התקליט הזה כבר המון זמן.
איזה כיף שהוא קיים אני מחר הולכת לרוכשו
שבוע-טוב}
איזה כיף שהוא קיים אני מחר הולכת לרוכשו
שבוע-טוב}
המלצות מוסיקה לילדים
הילדה שלי בת שנה וקצת מאזינה ורוקדת בהתמדה ובעליצות לצלילי "רמי קליינשטיין מספר: פטר והזאב, קרנבל החיות (בנוסף סימפוניית הצעצועים)".
אולי היתרון שלו שיש דיבורים ומוזיקה לסרוגין.. ואז זה מגוון וכל פעם כאילו מתחיל מחדש..
הקלטת (לא דיסק) עולה 30 ש"ח ויש בתוכה חוברת עם המילים. מומלץ.
אולי היתרון שלו שיש דיבורים ומוזיקה לסרוגין.. ואז זה מגוון וכל פעם כאילו מתחיל מחדש..
הקלטת (לא דיסק) עולה 30 ש"ח ויש בתוכה חוברת עם המילים. מומלץ.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
המלצות מוסיקה לילדים
למי שבא לו לחשוף את הקטנטנים לאנגלית,(דיברו על זה פה פעם),אז התקליטים של שירי הילדים של raffi, מקנדה ,הם ממש מקסימים ומה שחשוב שהם לא מעצבנים,ואפשר לשמוע אותם הרבה ברקע ולהרגיש שמקשיבים למשהו חמוד ואיכותי .על הקלטת שאנחנו קיבלנו היה כתוב "בייבי בלוגה" (שזה סוג של לוויתן),ואני לא יודעת אם זה שם התקליט או רק שם השיר הפותח. (מישהו נתקל בזה בארץ? בינתיים הלכה לנו הקלטת לאיבוד )-: )
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
המלצות מוסיקה לילדים
רק רציתי להעיר, שמאז השמיעו לי את פטר והזאב בילדותי, אני מחרימה את היצירה המבהילה והעצובה הזאת, ולא מוכנה לשמוע אותה יותר בחיים. אז גם בתי תצטרך לחכות.
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
המלצות מוסיקה לילדים
האם יכול להיות שלא הזכירו פה עדיין את הכבש הששה עשר? מכיון שאשתי לא הכירה אותו אז אני מניח שיש עוד אנשים כאלה (למרות שלי זה נראה כמו ה-COMMON KNOWLEDGE הכי בסיסי שיש).
-
המלצות מוסיקה לילדים
התקליט של ע.הלל "אני פשוש".(אולי הוא לא מתאים כאן כי הוא פותח בשיר "לאן לאן-לגן...),אבל לא מעטים ילדינו שכבר פתרו את הבעיה עם המילה הזו,והודיעו שכשאומרים גן מתכוונים גן שעשועים,אז אולי זה יעבור.
אני בספק אם יש אותו בדיסק,ובכלל ממליצה לכולם לחזור לפטיפונים.יש אוצרות נשכחים.למשל התקליט של קישקשתא,תקליטי סיפורים מעולים,ובכלל,ערימות מאובקות שאנשים לא הצליחו לזרוק וישמחו לתת לכם.
אני בספק אם יש אותו בדיסק,ובכלל ממליצה לכולם לחזור לפטיפונים.יש אוצרות נשכחים.למשל התקליט של קישקשתא,תקליטי סיפורים מעולים,ובכלל,ערימות מאובקות שאנשים לא הצליחו לזרוק וישמחו לתת לכם.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
המלצות מוסיקה לילדים
לחוה אלברשטיין 6 דיסקים עם שירים לילדים, בביצועה כמובן, חלקם מקרוסלה (מי זוכר? קרוסלה, מסתובבת לאן שרק נדמה לה...) וגם מתקליטי ילדים שלה, מומלץ במיוחד: טיקיליטון.
המלצות מוסיקה לילדים
לאן שרק יוצא לה. לא?
מצטרפת להמלצה.
מצטרפת להמלצה.
-
- הצטרפות: 12 יוני 2001, 22:14
- דף אישי: הדף האישי של נעה_גל*
המלצות מוסיקה לילדים
לגבי פטר וזאב עם רמי קליינשטיין.
גם אני מאוד לא אוהבת את היצירה הזו, מהטעם הפשוט שכל ילדותי שקשקתי מפחד מהמוסיקה ועד היום יש לי זכרונות ממש לא טובים כשאני שומעת את המוסיקה הזו. ואל תהרגו אותי, אבל מה היתרון של רמי קליינשטיין בתור מספר? אין לו קול מיוחד, או אינטונציה יחודית... סתם מישהו שמספר סיפור.
מלאת אופטימיות רכשתי את פטר והזאב עם רמי קליינשטיין, והדיסק עומד שומם ומסכן. היחידי שנהנה ממנו הוא דני (בעלי). אורן לא מוכנה להקשיב.
גם אני מאוד לא אוהבת את היצירה הזו, מהטעם הפשוט שכל ילדותי שקשקתי מפחד מהמוסיקה ועד היום יש לי זכרונות ממש לא טובים כשאני שומעת את המוסיקה הזו. ואל תהרגו אותי, אבל מה היתרון של רמי קליינשטיין בתור מספר? אין לו קול מיוחד, או אינטונציה יחודית... סתם מישהו שמספר סיפור.
מלאת אופטימיות רכשתי את פטר והזאב עם רמי קליינשטיין, והדיסק עומד שומם ומסכן. היחידי שנהנה ממנו הוא דני (בעלי). אורן לא מוכנה להקשיב.
-
המלצות מוסיקה לילדים
לא קשור לפה אבל אנחנו היינו די מכורים לקלטת הוידאו של דתיה בן דור,עם עכברצ'יק.מרוב התמכרות שכחתי את שמה פתאם.יש שם שירים נורא יפים.
אבל רציתי להגיב על הקרוסלה.מה ההמשך? אני תמיד נתקעת על הלאן שרק יוצא לה והשאר בהמהום...
אבל רציתי להגיב על הקרוסלה.מה ההמשך? אני תמיד נתקעת על הלאן שרק יוצא לה והשאר בהמהום...
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
המלצות מוסיקה לילדים
היא עולה והיא יורדת, מסתובבת (וכאן גם אני ממשיכה בזמזום)
המלצות מוסיקה לילדים
ויורדת ועולה ומתחילה מהתחלה. (וכך זה מסתיים)
-
המלצות מוסיקה לילדים
אגב נוסטלגיה, יש למצוא בשוק קלטות של 'רגע ודודלי' (זוכרים? לי חבר קוראים לו דודלי הוא נחמד מאוד מאוד לי) וגם פיסטוק, בקלטות נפרדות, בכל קלטות שני פרקים, בערך שעה. נפלא. כל כך כיף לראות ילדים בדור שלנו, מתמכרים לקלטות האיכותיות האלו ואומרים: "לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע ודודלי"
המלצות מוסיקה לילדים
מה מסתיים?
אז בואו טהטהטם בקרוסלה, בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב,
הקרוסלה...
שגית - איפה קונים אותן?
אני שואלת, כי עוד מעט (שנה) מונדיאל, ונאלץ לקנות טלויזיה, וחייבים שיהיה בבית חומר טוב.
אז בואו טהטהטם בקרוסלה, בקיץ, בחורף, בסתיו ובאביב,
הקרוסלה...
שגית - איפה קונים אותן?
אני שואלת, כי עוד מעט (שנה) מונדיאל, ונאלץ לקנות טלויזיה, וחייבים שיהיה בבית חומר טוב.
-
המלצות מוסיקה לילדים
אני מצאתי בסופרמרקט של גן שמואל לפני כמעט שנה, ומאז גיסתי הזמינה ישר מהמקור, אשאל אותה בדיוק היכן
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
- דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*
המלצות מוסיקה לילדים
הביצוע הנכון של פטר והזאב הוא משנות השישים (אולי החמישים) והמספר הוא יוסי ידין ז"ל. רמי קליינשטיין עם כל הכבוד לא מגיע לקרסוליו. יש גם דיסק, אם אינני טועה מסדרת נוסטלגיה של הד ארצי (תזמורת רשות השידור), במחיר זול יחסית.
קצת מוזר לי שמישהו מפחד מהמוסיקה, אבל בל נשכח שמוסיקה יכולה לעורר את כל הרגשות שאנו מכירים, וזה חלק מהקסם שבה... זה לא אמור לפסול את הדיסק להשמעה לילדים. הבת שלי אוהבת מאוד, ומכירה גם את הכלים.
ואם כבר, עוד המלצות:
קצת מוזר לי שמישהו מפחד מהמוסיקה, אבל בל נשכח שמוסיקה יכולה לעורר את כל הרגשות שאנו מכירים, וזה חלק מהקסם שבה... זה לא אמור לפסול את הדיסק להשמעה לילדים. הבת שלי אוהבת מאוד, ומכירה גם את הכלים.
ואם כבר, עוד המלצות:
- קרנבל החיות מאותה סדרה, קריינות של אסתר סופר - הקריינות לא לטעמי אבל המוסיקה כן. (מישהו מכיר ביצוע אחר עם קריינות בעברית?) על אותו הדיסק, סימפונית הצעצועים של לאופולד מוצרט (האב) - חגיגה.
- שירולי - הרכב ישראלי שמבצע שירי ילדים ועוד, ביצועים קוליים וגם כלי הקשה חליליות ועוד. בהתחלה נשמע מוזר - שירה בסגנון אופראי - אבל די מהר מדליק. משום מה, הילדים נדלקו לפנינו. "שירולי" גם מופיעים בארץ בכל מיני מקומות.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
המלצות מוסיקה לילדים
זה לא של מדיה דיירקט, כמו כל האוספים?
ממש לפני שבועיים-שלושה הקלטתי ממישהי, וזה להיט ענק אצלנו - דיסק הבונוס נפלא (ביצוע משעשע ביותר ל"שמלות" של נורית זרחי/מתי כספי, למשל). ויש איפשהו בין השבעה את אשה בתוך אבטיח, אנשים שנשארו קטנים, ועוד הרבה בונוסים גם להורים. והשיר של תרצה אתר עם הדיאלוג בין האם לבת.... איי איי איי.
ממש לפני שבועיים-שלושה הקלטתי ממישהי, וזה להיט ענק אצלנו - דיסק הבונוס נפלא (ביצוע משעשע ביותר ל"שמלות" של נורית זרחי/מתי כספי, למשל). ויש איפשהו בין השבעה את אשה בתוך אבטיח, אנשים שנשארו קטנים, ועוד הרבה בונוסים גם להורים. והשיר של תרצה אתר עם הדיאלוג בין האם לבת.... איי איי איי.
המלצות מוסיקה לילדים
את האוסף של חווה אלברשטיין יש ב-טאוור רקורדס.
מה ששגית הולכת לברר זה וידאו של רגע עם דודלי. (התחלנו במו"ם נוראי: ומה אם יהיה מונדיאל רק בכבלים? נתחבר ל yes?)
מה ששגית הולכת לברר זה וידאו של רגע עם דודלי. (התחלנו במו"ם נוראי: ומה אם יהיה מונדיאל רק בכבלים? נתחבר ל yes?)
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
המלצות מוסיקה לילדים
את פטר והזאב בביצוע יוסי ידין מצאתי במיתוס ב18.20. לא בדקתי כמה המשלוח...
-
- הצטרפות: 20 יולי 2001, 17:42
- דף אישי: הדף האישי של שיר_החופש*
המלצות מוסיקה לילדים
אני ממליצה על זרעים של מסטיק של: דפנה דקל קנינו את זה לאחותי (בת 4) לפני כמה ימים והיא לא מפסיקה לשמוע את זה (האמת גם אני נהנת...
)
מקווה שגם אתם תהנו מהדיסק הזה
שירה
נ.ב. אני מצטרפת להמלצה של רועי שרון טיול לארץ התווים

מקווה שגם אתם תהנו מהדיסק הזה
שירה
נ.ב. אני מצטרפת להמלצה של רועי שרון טיול לארץ התווים

-
המלצות מוסיקה לילדים
שירה, מצטרפת להמלצה של זרעים של מסטיק, ומי שיש לו את המקור עם דליה פרידלנד, מרוויח. זה נוסטלגי מאוד.
-
המלצות מוסיקה לילדים
"לנטע ולי יש סוד נחמד שעוד לא גילינו לאאאאף אחד..."
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
המלצות מוסיקה לילדים
אה, כייף שהדף כבר קיים. חשבתי להקים כזה בעצמי...
אני דווקא זוכרת בהתלהבות רבה את "פטר והזאב" המקורי. זה היה אחד התקליטים האהובים עליי (בילד עם לילך, זהבה ושלושת הדובים וכל תקליטי הפסטיבלים).
אני דווקא גיליתי שאומני ממש קרועה על זמרות. אגב, שירי ילדים ממש לא מעניין אותה כרגע (טוב, היא פיצקעל'ה). היא מאד אוהבת קולות מיוחדים ומעניינים ואני רוצה להמליץ בשמה על:
אני דווקא זוכרת בהתלהבות רבה את "פטר והזאב" המקורי. זה היה אחד התקליטים האהובים עליי (בילד עם לילך, זהבה ושלושת הדובים וכל תקליטי הפסטיבלים).
אני דווקא גיליתי שאומני ממש קרועה על זמרות. אגב, שירי ילדים ממש לא מעניין אותה כרגע (טוב, היא פיצקעל'ה). היא מאד אוהבת קולות מיוחדים ומעניינים ואני רוצה להמליץ בשמה על:
- כמובן, הכבש השישה עשר, לא צריך להסביר למה.
- דיסק של יאיר דלאל ואנסמבל עלעול דרך הבשמים עם קטעי השירה המדהימים של נורית עופר (אומני 'מתה' עליה ואנחנו גם מכירים אותה, אז אני מפנטזת שכשהיא תגדל אולי היא תלמד אצלה קצת שירה). בעקרון כל הדיסקים שלהם שווים ביותר, זה כרגע אחד מדיסקי הבית פשוט!
- בוב מארלי, כל מה שתמצאו. מאז שהיא קטנטונת זו המוזיקה שהיא הכי אוהבת pure רגאיי!
המלצות מוסיקה לילדים
אני מצאתי ב- 9.99 את "עוד שירי משחק" של בתיה בן דור בהגשת נירה רבינוביץ' ומיד טסתי במנהרת הזמן אחורנית אל שנות השבעים וקישקשתא. נורי מאד אוהב את הדיסק הזה שמתאים במיוחד לחינוך ביתי כי יש בו המון רעיונות להפעלות.
אם כבר מוסיקה קלאסית אז אני תמיד מעדיפה את המקור ולא גירסאות עבריות. אמ.סי.איי מייבאים את הסדרות המעולות של נקסוס, יש שם את קרנבל החיות ואת פטר והזאב. יצירות קלאסיות שטובות לילדים הן בעיקר בארוקיות(באך- ועדיף קונצ'רטים ולא פוגות- או ויואלדי) או רומנטיות כמו של צ'ייקובסקי(ואז אפשר גם לספר את הסיפור כמו מפצח האגוזים או אגם הברבורים).
אם כבר מוסיקה קלאסית אז אני תמיד מעדיפה את המקור ולא גירסאות עבריות. אמ.סי.איי מייבאים את הסדרות המעולות של נקסוס, יש שם את קרנבל החיות ואת פטר והזאב. יצירות קלאסיות שטובות לילדים הן בעיקר בארוקיות(באך- ועדיף קונצ'רטים ולא פוגות- או ויואלדי) או רומנטיות כמו של צ'ייקובסקי(ואז אפשר גם לספר את הסיפור כמו מפצח האגוזים או אגם הברבורים).
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2002, 23:13
- דף אישי: הדף האישי של עין_לציון*
המלצות מוסיקה לילדים
גם אצלנו "עוד שירי משחק" מככב, וגם דיג דיג דוג והמשכו פים פםפה (שאני לא אוהבת אבל הקטנה מבקשת הרבה). חוץ מזה - כל מה שעם פסנתר (כשהיא שומעת פסנתר היא אומרת "זה שיר יפה"), הכבש ה16 .
חוץ מזה, באנגלית, יש את ה"וויגלס" WIGGLES האוסטרליים החמודים שמדברים מהר בלי להתחנף והשירים שלהם מלאי הומור, ססמי סטריט - האוספים הקלאסים וגם הרבה אלמו (ויש להם וידאו שנקרא LETS MAKE MUSIC עם להקת סטומפ - ממש מצויין).
חוץ מזה, באנגלית, יש את ה"וויגלס" WIGGLES האוסטרליים החמודים שמדברים מהר בלי להתחנף והשירים שלהם מלאי הומור, ססמי סטריט - האוספים הקלאסים וגם הרבה אלמו (ויש להם וידאו שנקרא LETS MAKE MUSIC עם להקת סטומפ - ממש מצויין).
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2001, 19:44
- דף אישי: הדף האישי של רועי_כשר*
המלצות מוסיקה לילדים
דיסק נהדר לילדים של מתי כספי בובה מתי דיסק פשוט מדהים כדי לקנות מומלץ בייי
רועי
רועי
-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 09:33
- דף אישי: הדף האישי של יוחנן_בצק*
המלצות מוסיקה לילדים
אני בספק אם יש אותו בדיסק,ובכלל ממליצה לכולם לחזור לפטיפונים
A Memo to myself:
לקנות פטיפון , להוציא מהמחסן ולשמוע את שמוליקיפוד - תקליטון במהירות 45:
קריינות - דליה פרידלנד
שריטות צד א: יוחנן בצק
שריטות צד ב: אח של יוחנן בצק
כתמים של שוקו על העטיפה: כל יתר בני השמרים
מוטו: אני קיפוד. פשוט מאד. קוראים לי - שמוליקיפוד
A Memo to myself:
לקנות פטיפון , להוציא מהמחסן ולשמוע את שמוליקיפוד - תקליטון במהירות 45:
קריינות - דליה פרידלנד
שריטות צד א: יוחנן בצק
שריטות צד ב: אח של יוחנן בצק
כתמים של שוקו על העטיפה: כל יתר בני השמרים
מוטו: אני קיפוד. פשוט מאד. קוראים לי - שמוליקיפוד
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2004, 01:50
- דף אישי: הדף האישי של פטריוט_כחול_לבן*
המלצות מוסיקה לילדים
גדלתי על טיול לארץ התוים ומחפש אותו כבר שנים. הוא ניתן עדין לקנייה? מישהו יכול לומר לי איפה ניתן להשיג אותו? תודה!
המלצות מוסיקה לילדים
גדלתי על טיול לארץ התוים ומחפש אותו כבר שנים. הוא ניתן עדין לקנייה? כן. תסתכל בקישור הבא:
"טיול לארץ התוים"_http://www.musicaneto.com/[po]disk details[/po].asp?disk id=899
"טיול לארץ התוים"_http://www.musicaneto.com/[po]disk details[/po].asp?disk id=899
המלצות מוסיקה לילדים
האם יש דיסק לילד, שגם אתם אוהבים??
מחפש רעיונות
אני אוהב את הכבש הששה עשר, לא מכיר שום דבר חדש,
לא אוהב רק סיפורים שאני יכול לספר בעצמי.
מחפש רעיונות
אני אוהב את הכבש הששה עשר, לא מכיר שום דבר חדש,
לא אוהב רק סיפורים שאני יכול לספר בעצמי.
המלצות מוסיקה לילדים
אני אוהבת את השירים של אריק אינשטיין לילדים....
-
- הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*
המלצות מוסיקה לילדים
זרעים של מסטיק
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
המלצות מוסיקה לילדים
מישהוא מכיר את "כמו גדולים" קלטת ילדים מעולה של אריק איינשטין ומוני מושונוב
-
- הצטרפות: 21 יולי 2005, 14:13
המלצות מוסיקה לילדים
דיסק קסום ומרגש "הגידה לנו כוכב" של "הגן של דניאל" ניתן למצוא בחנויות "צליל"
סיפור אגדה מוסיקלי על מלך היוצא למסע בעולם בעקבות האושר . עיבוד מוסיקלי מושקע ונדיר , ילדיי ואנוכי נהנים מכל רגע.
מומלץ בחם.
סיפור אגדה מוסיקלי על מלך היוצא למסע בעולם בעקבות האושר . עיבוד מוסיקלי מושקע ונדיר , ילדיי ואנוכי נהנים מכל רגע.
מומלץ בחם.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
המלצות מוסיקה לילדים
קיבלנו במתנה את הדיסק שירי ילדים של אבנר שטראוס שנקרא "החברים של הקרנף". מאז הוא לא מפסיק להתנגן אצלנו. שירים נחמדים ומצחיקים, לחנים יפים וקליטים עם נגיעות של בלוז כמו שאבנר יודע לנגן. אבנר (ודין דין אביב) שרים לילדים "בגובה העיניים" ומבלי להתיילד. כולנו ממליצים.
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
המלצות מוסיקה לילדים
ocean of love by Ari Frankel and Friends
(הבן של אלונה פרנקל ומוסיקאי מוכשר בזכות עצמו)
תקליט ילדים מקסים, עשוי באהבה, שלא זכה להצלחה הראויה לו.
שום פדגוגיה מורעלת, המון הומור, מנגינות יפהפיות.
אנחנו שומעים כבר 6 שנים, וזה עדיין לא עלה לנו על העצבים...
sr]באמזון 11 1[/po]/002-6657673-4608863?ie=UTF8
(הבן של אלונה פרנקל ומוסיקאי מוכשר בזכות עצמו)
תקליט ילדים מקסים, עשוי באהבה, שלא זכה להצלחה הראויה לו.
שום פדגוגיה מורעלת, המון הומור, מנגינות יפהפיות.
אנחנו שומעים כבר 6 שנים, וזה עדיין לא עלה לנו על העצבים...
sr]באמזון 11 1[/po]/002-6657673-4608863?ie=UTF8
המלצות מוסיקה לילדים
לילדים אני מאוד ממליצה לקנות את הדיסקים שהיו פעם תקליטי הילדות שלי,ראיתי עכשיו בחנויות תקליטים דיסקים מעולים ב-20 שקלים.
בינהם:קרוסלה,הכבש השישה עשר(האוטנתי)הצריף של תמרי הנגר ועוד רבים ומשובחים.
יש גם דיסק מעולה של מיטב שירי הערש,ומה שמקסים בו שאלה לא שירי ילדים דווקא,יש בו את שיר לשירה הנהדר,תינוקי של רמי קלינשטיין ועוד רבים טוביםמאוד.
בינהם:קרוסלה,הכבש השישה עשר(האוטנתי)הצריף של תמרי הנגר ועוד רבים ומשובחים.
יש גם דיסק מעולה של מיטב שירי הערש,ומה שמקסים בו שאלה לא שירי ילדים דווקא,יש בו את שיר לשירה הנהדר,תינוקי של רמי קלינשטיין ועוד רבים טוביםמאוד.
-
- הצטרפות: 23 פברואר 2004, 03:08
- דף אישי: הדף האישי של מור_וקנמון*
המלצות מוסיקה לילדים
הדיסקים שהיו פעם תקליטי הילדות שלי
סדרה כזאת של אן.אם.סי "אן.אם.סי ילדים- ההקלטות המקוריות"
כמעט בכיתי מהתרגשות כשמצאתי את "שירים וסיפורים שענת אוהבת במיוחד" עם שושיק שני...
וכאן נשאלת השאלה: האם ה"חומרים" המוסיקליים של ילדותנו הם בהכרח גם איכותיים??? או איכותיים יותר (ממה שיש היום)? או שפשוט הילת הנוסטלגיה והזכרונות והגעגועים שורה עליהם?
סדרה כזאת של אן.אם.סי "אן.אם.סי ילדים- ההקלטות המקוריות"
כמעט בכיתי מהתרגשות כשמצאתי את "שירים וסיפורים שענת אוהבת במיוחד" עם שושיק שני...
וכאן נשאלת השאלה: האם ה"חומרים" המוסיקליים של ילדותנו הם בהכרח גם איכותיים??? או איכותיים יותר (ממה שיש היום)? או שפשוט הילת הנוסטלגיה והזכרונות והגעגועים שורה עליהם?
המלצות מוסיקה לילדים
חלק מהחומרים אכן איכותיים יותר,אך גם היום אפשר למצוא דברים טובים,
בתור גננת אני מגלה כל הזמן דברים חדשים,
יש דיסק נהדר של נגה גבע "יש לי הכל" מוסיקת עולם לילדים,עבודה על תכנים רגשיים שזורה בסגנונות מוסיקה מהעולם הגדול.
מעבר לשירים הנעימים והקליטים,יש כאן התמודדות עם רגשות כמו כעס,פחד,בדידות ועוד,ממש מומלץ!
ממליצה גם על הדיסקים של דורית הראל מס"ע מוסיקה סובבת עולם,גם כאן יש שירים עם מנגינות ומקצבים מארצות שונות,מלא שמחה וחיוניות.
בתור גננת אני מגלה כל הזמן דברים חדשים,
יש דיסק נהדר של נגה גבע "יש לי הכל" מוסיקת עולם לילדים,עבודה על תכנים רגשיים שזורה בסגנונות מוסיקה מהעולם הגדול.
מעבר לשירים הנעימים והקליטים,יש כאן התמודדות עם רגשות כמו כעס,פחד,בדידות ועוד,ממש מומלץ!
ממליצה גם על הדיסקים של דורית הראל מס"ע מוסיקה סובבת עולם,גם כאן יש שירים עם מנגינות ומקצבים מארצות שונות,מלא שמחה וחיוניות.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
המלצות מוסיקה לילדים
האם איכותיים יותר? התכנים מעט בעייתיים לפעמים אבל המוסיקה.... אין ספק שהיתה איכותית למדי בעיקר שהשתתפו שפע של כלי נגינה חיים ולא מוסיקה מתוכנתת וזמרים שהם בכלל שחקנים, אופס סליחה, דוגמנים... לנו מהסדרה המיתולוגית יש את קורסלה (מסתובבת לאן שרק יוצא לה, היא עולה היא יורדת ומסתובבת ורוקדת ויורדת ועולה ומתחילה מהתחלה. אז בואו נסתובב בקרוסלה, למטה ולמעלה וסביב. אז בואו נסתובב בקרוסלה בקיץ בחורף בסתיו ובאביב-למי ששאל) שהוא להיט בעיני הבת בת השנתיים וחצי, את שירי ח.נ ביאליק שהיא גם אוהבת אבל מדכא אותי עד מוות, את זרעים של מסטיק המקורי שבעיקר משמח אותנו, נראה שהדור הנ"ל מעדיף מדיות יותר ויזואליות לסיפורים והספר של היצירה לא ממש מספק את הסחורה..., יש גם את אלוף בצלות ואלוף השום ששוב משמח רק את מי שזכה לראות את דני ליטני בטלויזיה ואת שירי ע. הלל שמבחינת הלחנים הם מקסימים אבל יש שם כמה שירים עם מילים בעיתיות כמו למשל "מה ברגליים הולכים ומה בראש כובע חובשים.... ומה על הטוסיק? מכות!" ודליה פרידלנד עוד שרה את זה בכזה אושר...ת שירי ע. הלל שמבחינת הלחנים הם מקסימים אבל יש שם כמה שירים עם מילים בעיתיות כמו למשל "מה ברגליים הולכים ומה בראש כובע חובשים.... ומה על הטוסיק? מכות!" ודליה פרידלנד עוד שרה את זה בכזה אושר...
אני גם רוצה להמליץ בחום על משהו יותר עכשוי ומצויין, "החברים של הקרנף" של אבנר שטראוס, בסיפורים שבשירים מקסימים ולא מתפלצנים אין נסיון להיות מחנכים אלא לעשות נעים וכייף, הלחנים מגוונים ופותחים את האוזניים לסגננות כמו מוסיקה אירית או אפילו בוב דילן והחיפושיות מציצים שם בין התוים. יש לזה גם גרסת מצויירת שעל עף היותה מפתה היא פחות אהודה על החיפושית שלנו והיא מעדיפה לשמוע את הדיסק שוב ושוב בנסיעות ובזמן המשחקים בבית.
אני גם רוצה להמליץ בחום על משהו יותר עכשוי ומצויין, "החברים של הקרנף" של אבנר שטראוס, בסיפורים שבשירים מקסימים ולא מתפלצנים אין נסיון להיות מחנכים אלא לעשות נעים וכייף, הלחנים מגוונים ופותחים את האוזניים לסגננות כמו מוסיקה אירית או אפילו בוב דילן והחיפושיות מציצים שם בין התוים. יש לזה גם גרסת מצויירת שעל עף היותה מפתה היא פחות אהודה על החיפושית שלנו והיא מעדיפה לשמוע את הדיסק שוב ושוב בנסיעות ובזמן המשחקים בבית.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
המלצות מוסיקה לילדים
רגע, רגע, קרטונית, מה עם כוורת? סיפורי פוגי זה גם להיט לילדים.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
המלצות מוסיקה לילדים
כן, נכון! היתה תקופה שהיה מכור ל"שיר המכולת" 
לנו מהסדרה המיתולוגית יש את קרוסלה (מסתובבת לאן שרק יוצא לה, היא עולה היא יורדת ומסתובבת ורוקדת ויורדת ועולה ומתחילה מהתחלה. אז בואו נסתובב בקרוסלה, למטה ולמעלה וסביב. אז בואו נסתובב בקרוסלה בקיץ בחורף בסתיו ובאביב-למי ששאל) שהוא להיט בעיני הבת בת השנתיים וחצי
קרוסלה הוא להיט לאחרונה גם אצלנו -הלחנים והעיבודים בדיסק הזה עשירים ומדהימים (מתי כספי, קובי אושרת...), בסטנדרט של מבוגרים (ולא חלטורה כמו כל מיני דיסקים של "עיבודים מיוחדים לילדים" עם סינתיסייזר). ממש ממתק לאוזן.

לנו מהסדרה המיתולוגית יש את קרוסלה (מסתובבת לאן שרק יוצא לה, היא עולה היא יורדת ומסתובבת ורוקדת ויורדת ועולה ומתחילה מהתחלה. אז בואו נסתובב בקרוסלה, למטה ולמעלה וסביב. אז בואו נסתובב בקרוסלה בקיץ בחורף בסתיו ובאביב-למי ששאל) שהוא להיט בעיני הבת בת השנתיים וחצי
קרוסלה הוא להיט לאחרונה גם אצלנו -הלחנים והעיבודים בדיסק הזה עשירים ומדהימים (מתי כספי, קובי אושרת...), בסטנדרט של מבוגרים (ולא חלטורה כמו כל מיני דיסקים של "עיבודים מיוחדים לילדים" עם סינתיסייזר). ממש ממתק לאוזן.
-
-
- הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*
המלצות מוסיקה לילדים
תלוי לאיזה גיל. המומלצים שלנו- העשיריה הפותחת: ילדי אדמה (בדיוק בדיוק כמו שאני ככה זה טוב), ברייט מיוזיק, שירי חיות (עם חיים הארנב האלמותי), הנשיקה שהלכה לאיבוד (דניאל פאר מספר מעולה), החברים של קישקשתא (תכניות שהיו בילדותנו. יעיף לכם את הראש אחורה. פיצקה חוגגת עם "דלת הקסמים"), דודי שמחה (מילים מצחיקות וחכמות של ע הלל ושירים יפימאד), נעמי שמר ועודד תאומי (ג'ינג'י ובועז קלי קלות) וכמובן אלו שהוזכרו מקודם. כמו כן אבא שלי צרב לה דיסק עם מוסיקה במיוחד לקפיצות על הספה: רמאיה, ספידי גונזלס, לה במבה וחבריהם הנושנים שעושים ת'עבודה היטב. אח שלי הכין ליומולדת דיסק קפיצות מעודכן- עם פיט בול (חתול שחור חתול לבן), פרי סטיילר, מיסטר בומבסטיק (שאגי) ואחרים. דיסק שגעת הג'ונגל. עוד אוסף אהוב כולל את לורד אוף ד'ה דאנס, הנוער המוסיקלי ועוד. יש אוסף מדהים שהורידו לנו של שירי לילה טוב- אבל תהיו יצירתיים ותמצאו- יש על הרשת מגוון עצום ואיכותי לטעמכם, צריך רק לשבת רגע ולהתרכז. לנו אין טלביזיה. משקיעים במוסיקה יותר יצירתיות ויש ותר זמן פנוי לאיכות. נשיא ותהני.
-
- הצטרפות: 06 ינואר 2005, 21:49
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ופיצקה*
המלצות מוסיקה לילדים
דיסק חדש שקיבלנו-ו ממש אהבנו- "שיר מבוקר ועד ליל". זה של הוצאה שקוראת לעצמה "מוסיקה אורגנית"(-אני יודעת שזה נשמע פלצני)אבל הם כותבים על זה ש"בפרוייקט מיסיקה אורגנית ניסינו "לצלם" את השירים כאילו הם מנוגנים עכשיו בחדר....נוגנו בצורה חיה,ולא נעשה שימוש בסינטיסייזרים ...ואפקטים אלקטרוניים...."בקיצור-זה עשוי כמו פעם. טבעי,פשוט,מקסים.
היוצרים הם אנשי חינוך בחלקם,ועוסקים באנטרופוסופיה. השירים עצמם חלקם ידועים (שיר ליקינטון) חלקם מקוריים(הם הדווחים שזה מהגן שלהם)וחלקם שירי עם אפריקיים. יש בשירים אווירה רוחנית כזו(כמו בכל מה שקשור לאנטרופוסופיה) כמו-"מזוהר חמה,משמי כוכבים מלב אדמה ממי הגשמים אורג א-לוהים יוצר ובורא נותן לאדם מזון ומשקה" וגם קלילה.
בקיצור,מותק של דיסק. אני לא יודעת איפה אפשר להשיג,אבל מי שיתעניין מוזמן לשאול אותי (בדף-בית) ואני אברר מחברה שלי,שנתנה לי.
היוצרים הם אנשי חינוך בחלקם,ועוסקים באנטרופוסופיה. השירים עצמם חלקם ידועים (שיר ליקינטון) חלקם מקוריים(הם הדווחים שזה מהגן שלהם)וחלקם שירי עם אפריקיים. יש בשירים אווירה רוחנית כזו(כמו בכל מה שקשור לאנטרופוסופיה) כמו-"מזוהר חמה,משמי כוכבים מלב אדמה ממי הגשמים אורג א-לוהים יוצר ובורא נותן לאדם מזון ומשקה" וגם קלילה.
בקיצור,מותק של דיסק. אני לא יודעת איפה אפשר להשיג,אבל מי שיתעניין מוזמן לשאול אותי (בדף-בית) ואני אברר מחברה שלי,שנתנה לי.
המלצות מוסיקה לילדים
אצלי
0524603278
40 ש"ח ביד, 45 במעטפת פצפצים בדואר.
קישור (יש גם דוגמאות שירים)
אצלי

0524603278
40 ש"ח ביד, 45 במעטפת פצפצים בדואר.
קישור (יש גם דוגמאות שירים)
-
- הצטרפות: 15 יולי 2009, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אב_מוסיקלי*
המלצות מוסיקה לילדים
שלום.
שאלה לי-
בני בן ה(כמעט) שנתיים, מתעניין מאוד בכלי נגינה. הוא מאוד אוהב לשמוע מוסיקה ולרקוד, אך מלבד זאת יש לו אובססיה רצינית לראות את הכלים עצמם.
הגיטרה שלי למשל מונחת באופן קבוע על הספה בסלון, ואבוי למי שיחזיר אותה למקומה..
בכל אופן הוא ממשיך לחפש כלי נגינה כל היום.
שאלתי היא האם מישהוא מכיר דיסק טוב שבו מראים או אפילו מלמדים ילדים בגיל כזה (2) על כלי נגינה ?
אולי יש למישהוא רעיון נוסף מעבר לצפייה בסרטים (יש לו כלים מפלסטיק כבר..).
תודה. <;
שאלה לי-
בני בן ה(כמעט) שנתיים, מתעניין מאוד בכלי נגינה. הוא מאוד אוהב לשמוע מוסיקה ולרקוד, אך מלבד זאת יש לו אובססיה רצינית לראות את הכלים עצמם.
הגיטרה שלי למשל מונחת באופן קבוע על הספה בסלון, ואבוי למי שיחזיר אותה למקומה..
בכל אופן הוא ממשיך לחפש כלי נגינה כל היום.
שאלתי היא האם מישהוא מכיר דיסק טוב שבו מראים או אפילו מלמדים ילדים בגיל כזה (2) על כלי נגינה ?
אולי יש למישהוא רעיון נוסף מעבר לצפייה בסרטים (יש לו כלים מפלסטיק כבר..).
תודה. <;
-
המלצות מוסיקה לילדים
למה צריך דיסק? לראות אנשים אחרים מנגנים?
קנה/השג לו כלים אמיתיים, כאלה שהוא יכול להסתדר איתם בגילו - מפוחית, חליל, מקושים וצלצלים למיניהם, אורגן... אפשר ללכת לחנות כלי נגינה (אולי עדיף יד שנייה...) ולאפשר לו להתנסות, אם המוכרים במצב רוח טוב.
בשלב שני אפשר להכין כלי נגינה - צפצפה מעלי דשא, חליל מגזע במבוק יבש, רעשנים מקופסאות זהות שמכניסים בהן חומרים שונים (עדשים / חרוזים / חול...) ולראות את ההבדל בצליל.
לא חושבת שמלמדים בגיל כזה, ואם כן, זה ממש טכני, כמו מדבקות צבעוניות על האורגן לציון התווים, נראה לי פחות כייף מנגינה ספונטנית.
למה צריך דיסק? לראות אנשים אחרים מנגנים?

בשלב שני אפשר להכין כלי נגינה - צפצפה מעלי דשא, חליל מגזע במבוק יבש, רעשנים מקופסאות זהות שמכניסים בהן חומרים שונים (עדשים / חרוזים / חול...) ולראות את ההבדל בצליל.
לא חושבת שמלמדים בגיל כזה, ואם כן, זה ממש טכני, כמו מדבקות צבעוניות על האורגן לציון התווים, נראה לי פחות כייף מנגינה ספונטנית.
המלצות מוסיקה לילדים
סדרה מקסימה של קונצרטים לילדים, שהלכנו אליה כבר 3 שנים.
גם כאן יש שתי אופרות לילדים, את סינדרלה ראינו (פעמיים נדמה לי...) וזה היה נפלא. אופרה לילדים זה מושלם, כי זה מוסיקה קלאסית בלווי משחק, שממחיש את המוסיקה ועוזר להם להתחבר.
כל זה בחיפה.
גם כאן יש שתי אופרות לילדים, את סינדרלה ראינו (פעמיים נדמה לי...) וזה היה נפלא. אופרה לילדים זה מושלם, כי זה מוסיקה קלאסית בלווי משחק, שממחיש את המוסיקה ועוזר להם להתחבר.
כל זה בחיפה.
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
המלצות מוסיקה לילדים
מה עם התרנגולים ושיר השכונה ....D-:,ויוסי ילד שלי נחמד,
הכל זהב,איכותי ונוסטלגי
ומה עם טרמתי\דמתרמי\דם כלומר כרמן
מכירה כמה קטנטנים שפצחו בשירה פתוחת גרון כששמעו את כרמן בבצועה של מריה קאלאס.
וממליצה גם על "כיף לשיר" , של נעמי בכר ואסף רוזוב.מכבד ולא מתחנף ,
מוסיקה מבוצעת ממש יפה ומכבד את המבוגרים ואת הילדים,מכירה ילד שהתמכר לדיסק
וגם המליצו לי דיסק ג'אז לילדים נדמה לי שנקרא ילדוג'אז.
הכל זהב,איכותי ונוסטלגי
ומה עם טרמתי\דמתרמי\דם כלומר כרמן
מכירה כמה קטנטנים שפצחו בשירה פתוחת גרון כששמעו את כרמן בבצועה של מריה קאלאס.
וממליצה גם על "כיף לשיר" , של נעמי בכר ואסף רוזוב.מכבד ולא מתחנף ,
מוסיקה מבוצעת ממש יפה ומכבד את המבוגרים ואת הילדים,מכירה ילד שהתמכר לדיסק
וגם המליצו לי דיסק ג'אז לילדים נדמה לי שנקרא ילדוג'אז.
-
המלצות מוסיקה לילדים
_למה צריך דיסק? לראות אנשים אחרים מנגנים? קנה/השג לו כלים אמיתיים, כאלה שהוא יכול להסתדר איתם בגילו - מפוחית, חליל, מקושים וצלצלים למיניהם, אורגן... אפשר ללכת לחנות כלי נגינה (אולי עדיף יד שנייה...) ולאפשר לו להתנסות, אם המוכרים במצב רוח טוב.
לא חושבת שמלמדים בגיל כזה, ואם כן, זה ממש טכני, כמו מדבקות צבעוניות על האורגן לציון התווים, נראה לי פחות כייף מנגינה ספונטנית._
תודה קרוטונית, וכל הכותבים..
חשבתי על מה שכתבת-
יש לחמוד שלי כלים, בסיסיים ביותר אמנם, אך הוא כבר לא נמשך אליהם.
גם על הגיטרה שלי, שמונחת עבורו על הספה בסלון, הוא כבר לא פורט הרבה. כנראה שלא מעניין אותו 'לקשקש צלילים'
כנראה ש.. הוא אוהב מוסיקה.. וטובה ...
לכן אני מחפש את הכיוון של דיסקים טובים, שנראה לי הכיוון הכי מתאים לו.
וגם מגשש לכיוון של חוג כלשהוא שנראה לי קצת קשה לגיל הזה, גם עבור הורים שיש להם עוד שניים גדולים יותר..
לא חושבת שמלמדים בגיל כזה, ואם כן, זה ממש טכני, כמו מדבקות צבעוניות על האורגן לציון התווים, נראה לי פחות כייף מנגינה ספונטנית._
תודה קרוטונית, וכל הכותבים..
חשבתי על מה שכתבת-
יש לחמוד שלי כלים, בסיסיים ביותר אמנם, אך הוא כבר לא נמשך אליהם.
גם על הגיטרה שלי, שמונחת עבורו על הספה בסלון, הוא כבר לא פורט הרבה. כנראה שלא מעניין אותו 'לקשקש צלילים'
כנראה ש.. הוא אוהב מוסיקה.. וטובה ...
לכן אני מחפש את הכיוון של דיסקים טובים, שנראה לי הכיוון הכי מתאים לו.
וגם מגשש לכיוון של חוג כלשהוא שנראה לי קצת קשה לגיל הזה, גם עבור הורים שיש להם עוד שניים גדולים יותר..
-
- הצטרפות: 15 יולי 2009, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אב_מוסיקלי*
המלצות מוסיקה לילדים
סליחה, זה אני בתכתובת הזו ^
המלצות מוסיקה לילדים
אב מוסיקלי מהיכן אתה?
(לי יש אוסף גדול מאד של כלי נגינה)
ובכלל:
מה שממש נחמד: לרכוש דרבוקה מפח (לא המצריות שעליהן תיפוף לא מקצועי נשמע קצת חסר)
ולהתחיל לתופף עליה.
כל השאר (הבן שלך, ושאר מתעניינים )יכולים לנגן בכלים מאולתרים. (תיבות עץ אחת בשניה, כף עץ על סיר הפוך/מגש נירוסטה/כלים מפלסטיק)
ואם אתה בעניין של להשקיע אז אפשר תיבה, מרקס טובים, משולש, משרוקיות
אפשר לשיר שירי ילדים יחד עם זה כמו "השפן הקטן" או ללוות קלטת ילדים או גם קלטות של מוסיקה שאתה אוהב והשמחה רבה.
באופן כללי- תמיד שינחה אותך- למצוא דרך להנות בעצמך והוא כבר ימשך לזה.
(לי יש אוסף גדול מאד של כלי נגינה)
ובכלל:
מה שממש נחמד: לרכוש דרבוקה מפח (לא המצריות שעליהן תיפוף לא מקצועי נשמע קצת חסר)
ולהתחיל לתופף עליה.
כל השאר (הבן שלך, ושאר מתעניינים )יכולים לנגן בכלים מאולתרים. (תיבות עץ אחת בשניה, כף עץ על סיר הפוך/מגש נירוסטה/כלים מפלסטיק)
ואם אתה בעניין של להשקיע אז אפשר תיבה, מרקס טובים, משולש, משרוקיות
אפשר לשיר שירי ילדים יחד עם זה כמו "השפן הקטן" או ללוות קלטת ילדים או גם קלטות של מוסיקה שאתה אוהב והשמחה רבה.
באופן כללי- תמיד שינחה אותך- למצוא דרך להנות בעצמך והוא כבר ימשך לזה.
המלצות מוסיקה לילדים
אנו שמחים לבשר על לידתו של האלבום החדש שלנו, "פירורים".
זהו אלבום מקורי המבוסס על מוזיקה חיה במגוון סגנונות מהעולם.
השירים מתאימים לילדים וגם לגדולים, להאזנה ולפעילות חווייתית.
האלבום נכתב והופק ע"י אתי ואיתי אברמוביץ, זוג מוזיקאים והורים לשני קטנטנים.
פרטים נוספים באתר: http://www.perurim.com
זהו אלבום מקורי המבוסס על מוזיקה חיה במגוון סגנונות מהעולם.
השירים מתאימים לילדים וגם לגדולים, להאזנה ולפעילות חווייתית.
האלבום נכתב והופק ע"י אתי ואיתי אברמוביץ, זוג מוזיקאים והורים לשני קטנטנים.
פרטים נוספים באתר: http://www.perurim.com
-
- הצטרפות: 14 אוקטובר 2004, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אורית_אור*
המלצות מוסיקה לילדים
אנחנו מצרפים לכם בגאווה רבה לינק לקליפ חדש של שיר שנכתב ממש לפני 15 שנה בחורף 96 שבו נעם ילדתנו הבכורה עדיין שכנה חבויה בתוך בטן. אנחנו - אורית ושי - הוריה נכנסנו באותו חורף להתקף יצירתי של כחודש וחצי שבמהלכו ייצרנו 11 שירים לילדים. אפשר להגיד שמרוב שהתכוננו אליה ולא יכולנו להתאפק פשוט השפרצנו - היא את רוב המלים, אני את המנגינות - שירים שבהם ילדים מדברים על החופש לכעוס ועל אלוהים, ועל מוות ועל שמחה ועל דמיון חופשי ועל תודה ועל זה ש"יש לי אותי "... ככה קראנו לדיסק - יש לי אותי - והוא לא יצא מעולם לאור.
רק השיר הזה - "בדיוק בדיוק כמו שאני..." בעיקר בזכות ההקלטה שעשינו לו בתקופת "ילדי אדמה" יצא לאור ב 2002 ובזכות עדי ופרנסואה ששרו אותו בסוף כל חתונה בהופעות של "לווש-קירי. ככה הוא התחיל להתגלגל ולרוץ בדרכו העצמאית ואשכרה להתפשט בעולם (במחלקה אונקולוגית של ילדים בבית חולים רמבם, באוטובוס בחזרה במחנות הריכוז מפולין, בסדנת אייווסקה בקנדה, בפסטיבל נשים בבית אורן, ברדיו 106 FM, בסדנאות רבות מכל הסוגים, במסיבות של צעירים על גגות תל אביב, באירועי בת ובני מצווה... ובעוד הרבה מקומות ובלוגים וברשת - כל זה מבלי שבכלל כיוונו וידענו והפצנו...).
זה תקציר הפרקים הקודמים.
והפרק של היום הוא כזה :
אלי שלנו לפני כחודשיים אמרה שליומולדת 9 היא מבקשת מתנה להופיע בסרט. עשינו סבב טלפונים רנדומלי בין חברים ויצא שבצירוף מקרים מעצבן בדיוק גם סטיבן , גם מרטין וגם קוונטין , בדיוק בדיוק לא זקוקים לילדה בת 9 לתפקיד הראשי בסרט שעליו עובדים כרגע...
מה עושים, מה עושים. ותוך חודש וחצי? אה!
א. יש יוטיוב.
ב. יש שיר שאלפי אנשים מכירים ורוצים לשמוע ואין לו קליפ.
הצענו לאלי את הפשרה העלובה והיא ממש שמחה. והתוצאות לפניך.
פתחנו בלוג שמוקדש לשיר הזה. שם יכתב הסיפור המלא שלו (בכלל הוא נולד עם שם אחר ). נשמח אם תגיבו עליו גם שם.
אנחנו רוצים להפיץ מדבקות, לתרגם לעוד שפות, להגיע לעוד ילדים... הכל יתרכז בבלוג החדש שעדיין בבנייה...
"http://bidyuk.wordpress.com/"
תודה רבה רבה.
אורית ושי אור.
רק השיר הזה - "בדיוק בדיוק כמו שאני..." בעיקר בזכות ההקלטה שעשינו לו בתקופת "ילדי אדמה" יצא לאור ב 2002 ובזכות עדי ופרנסואה ששרו אותו בסוף כל חתונה בהופעות של "לווש-קירי. ככה הוא התחיל להתגלגל ולרוץ בדרכו העצמאית ואשכרה להתפשט בעולם (במחלקה אונקולוגית של ילדים בבית חולים רמבם, באוטובוס בחזרה במחנות הריכוז מפולין, בסדנת אייווסקה בקנדה, בפסטיבל נשים בבית אורן, ברדיו 106 FM, בסדנאות רבות מכל הסוגים, במסיבות של צעירים על גגות תל אביב, באירועי בת ובני מצווה... ובעוד הרבה מקומות ובלוגים וברשת - כל זה מבלי שבכלל כיוונו וידענו והפצנו...).
זה תקציר הפרקים הקודמים.
והפרק של היום הוא כזה :
אלי שלנו לפני כחודשיים אמרה שליומולדת 9 היא מבקשת מתנה להופיע בסרט. עשינו סבב טלפונים רנדומלי בין חברים ויצא שבצירוף מקרים מעצבן בדיוק גם סטיבן , גם מרטין וגם קוונטין , בדיוק בדיוק לא זקוקים לילדה בת 9 לתפקיד הראשי בסרט שעליו עובדים כרגע...
מה עושים, מה עושים. ותוך חודש וחצי? אה!
א. יש יוטיוב.
ב. יש שיר שאלפי אנשים מכירים ורוצים לשמוע ואין לו קליפ.
הצענו לאלי את הפשרה העלובה והיא ממש שמחה. והתוצאות לפניך.
פתחנו בלוג שמוקדש לשיר הזה. שם יכתב הסיפור המלא שלו (בכלל הוא נולד עם שם אחר ). נשמח אם תגיבו עליו גם שם.
אנחנו רוצים להפיץ מדבקות, לתרגם לעוד שפות, להגיע לעוד ילדים... הכל יתרכז בבלוג החדש שעדיין בבנייה...
"http://bidyuk.wordpress.com/"
תודה רבה רבה.
אורית ושי אור.
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
המלצות מוסיקה לילדים
מקסים!
-
- הצטרפות: 21 אוקטובר 2010, 23:35
- דף אישי: הדף האישי של שבלול_ושבלולה*
המלצות מוסיקה לילדים
לפני זמן לא רב נחשפתי לשיר המקסים שלכם ואף כתבתי עליו בדף הבית.
כמובן שהוא לא נשאר רק שם וגם הופץ מיד לחברת הילדים בקיבוץ ובכלל לכל מי שאנחנו פוגשים
תודה על שיר נפלא
וכמובן מזל טוב לאלי המקסימה ולכם
נשמח לשמוע על עוד שירים שלכם!
כמובן שהוא לא נשאר רק שם וגם הופץ מיד לחברת הילדים בקיבוץ ובכלל לכל מי שאנחנו פוגשים
תודה על שיר נפלא
וכמובן מזל טוב לאלי המקסימה ולכם
-
- הצטרפות: 10 מרץ 2007, 21:04
- דף אישי: הדף האישי של הילה_גביש*
המלצות מוסיקה לילדים
שיר מקסים! קליפ מקסים!
אנחנו כל הזמן שרים אותו בבית.
אנחנו כל הזמן שרים אותו בבית.
-
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*
המלצות מוסיקה לילדים
_שיר מקסים! קליפ מקסים!
אנחנו כל הזמן שרים אותו בבית._
גם אנחנו! שיר מקסים וחשוב - ממש בעל איכויות טיפוליות
כמובן שהוא לא נשאר רק שם וגם הופץ מיד..
אנחנו כל הזמן שרים אותו בבית._
גם אנחנו! שיר מקסים וחשוב - ממש בעל איכויות טיפוליות
כמובן שהוא לא נשאר רק שם וגם הופץ מיד..
-
המלצות מוסיקה לילדים
מאוד אהבנו אני והילדים והגדול בן השבע ממש רצה עוד פעם ועד פעם להקשיב והרגשתי שהשיר מתחיל איזה שהוא תהליך ריפוי ..תודה
-
המלצות מוסיקה לילדים
שיר מקסים ומרגש. אנחנו,בן זוגי ואני,שומעים אותו ומשמיעים אותו....תודה@}
המלצות מוסיקה לילדים
הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה להשיג מדבקה של "בדיוק בדיוק"?
המלצות מוסיקה לילדים
אני הכרתי את השיר דרך הפייסבוק..
שיר מקסים, פשוט ומתחבר לכל אחד ואחת בכל גיל..
גמני אשמח לדעת איך ניתן להשיג מדבקה!
שיר מקסים, פשוט ומתחבר לכל אחד ואחת בכל גיל..

גמני אשמח לדעת איך ניתן להשיג מדבקה!
-
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2011, 19:58
המלצות מוסיקה לילדים
שיר נפלא מרגש ומלא חכמה!
תודה על השיר הזה, שמלווה אותי גם בימים קשים.
(ואיזה כיף סופסופ להכנס עם הילדות ליוטיוב..)
תבורכו
תודה על השיר הזה, שמלווה אותי גם בימים קשים.
(ואיזה כיף סופסופ להכנס עם הילדות ליוטיוב..)
תבורכו
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
המלצות מוסיקה לילדים
קראתי וצפיתי בסרטון וזה מאוד יפה ומרגש.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
המלצות מוסיקה לילדים
ממש משמח.
המלצות מוסיקה לילדים
מקסים! רק חבל שהשיר נתקע כל הזמן ביוטיוב... יש מה לעשות?
-
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
המלצות מוסיקה לילדים
איזה יופי של קליפ!
פשוט מתוק ומשמח.
פשוט מתוק ומשמח.
-
- הצטרפות: 26 נובמבר 2010, 08:01
המלצות מוסיקה לילדים
רק חבל שהשיר נתקע כל הזמן ביוטיוב... יש מה לעשות?
לעבור ספק? לנסות שעות גלישה שונות? אצלנו עם אינטרנט צב ומרכזיה דינוזאורית איומה של קיבוץ זה לא נתקע... נו, טוב, לא תמיד... אבל ברור שהשיר לא אשם.
לעבור ספק? לנסות שעות גלישה שונות? אצלנו עם אינטרנט צב ומרכזיה דינוזאורית איומה של קיבוץ זה לא נתקע... נו, טוב, לא תמיד... אבל ברור שהשיר לא אשם.
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
המלצות מוסיקה לילדים
מקסים! רק חבל שהשיר נתקע כל הזמן ביוטיוב... יש מה לעשות?
לעשות בהתחלה פאוז, לחכות שיטען עד הסוף ואז ללחוץ פליי.
לעשות בהתחלה פאוז, לחכות שיטען עד הסוף ואז ללחוץ פליי.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
המלצות מוסיקה לילדים
שרשור המלצות שירים ודיסקים בתפוז הורות טבעית:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewM ... =154681715
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewM ... =154681715
-
המלצות מוסיקה לילדים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
http://www.youtube.com/watch?v=d2cPu9OU ... ture=share
http://www.youtube.com/watch?v=7YQRjpdj ... re=related
הפרוייקט של אילן בן עמי "בייבי אוריינטל"
מומלץ מאוד!
http://www.youtube.com/watch?v=d2cPu9OU ... ture=share
http://www.youtube.com/watch?v=7YQRjpdj ... re=related
הפרוייקט של אילן בן עמי "בייבי אוריינטל"
מומלץ מאוד!
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*
המלצות מוסיקה לילדים
מעתיקה דיון על המלצות מוסיקה מככר השוק לטובת הכלל..
אולי יש דרך יותר מדוייקת להעביר דיונים אבל זה מה שאני יכולה לעשות בינתיים..
אשמח להמלצות לשירים בוגרים שילדים אוהבים.
בקטגוריה נמצאים כבר- "המדבר מדבר" של שרון מאור, וגם "איך אוכל להמשיך לישון עכשיו" של שי בן צור, שמתקבל רק בלווית ריקודים הודיים...ניחא. אבל מעל כולם מככב "בדיוק בדיוק כמו שאני" כמובן:)
מחפשים עוד שכאלה, שירים מושקעים מבחינה מוסיקלית, נעימים ובעלי מסרים חיוביים, שכיף לילדים לשמוע ולשיר, ולא מעליבים את האינטיליגנציה שלהם. יש המלצות?
תודה רבה!
מצטרפת להמלצה על שוטי הנבואה, יש גם את אברהם טל שראיתי כבר הרבה ילדים שמאד אוהבים ומתחברים
לא יודעת מי יודע מה לגבי המסרים אבל לדורי בן זאב יש כמה שירים מעולים לילדים (למון טרי הגאוני!! למשל) ולמתי כספי יש כל מני אוצרות לילדים שפזורים פה ושם באלבום "שטויות במיץ עגבניות" , בנוסף כמובן לאלבום המופת שלו לילדים "צד א' צד ב' " שבכל פעם מחדש עושה לי מחנק בגרון....
ויש גם את הכיוון ההפוך : שירי ילדים שעשו להם cover מעניין : מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה - של משינה, קילפתי תפוז - בגרסת גראיי של להקת איאם
וכמובן - בוב מארלי ! מסרים חיובים, הילדים מתחברים, נו טוב, זה באנגלית, אבל הם קולטים את הוויב.
happy
וכמובן ! איך שכחתי...אוסף השירים המרגש שליקטו, ניגנו שרו והקליטו בגן מקום לגדול. דיסק גאוני ומרגש עד דמעות..... אולי צריך לבקש מ משפחת אושר שתעלה אותו לרשת להורדה לטובת ההמון, אם זה אפשרי
או, מי שמעוניין, צרו איתי קשר ואשמח מאד להפיץ......לצרוב ולשלוח לכם בדואר.
happy
בדפ בית או ב morfire בוואללה נקודה קום.
טוב אז אם כבר פרץ שיתוף, אז יש גם את נעמי פולבר, ששרה ומספרת סיפורים, אפשר להקשיב ולהוריד את שלושת האלבומים שלה באתר המינימליסטי שלה כאן :
http://naomipulver.bandcamp.com/
זהו לילה טוב !!!
יו כמה זמן לא הייתי פה.... תודה לאני צ'ה? המהממת שקראה לי!
הנה כמה שירים שהקלטנו
}http://soundcloud.com/kedem-1
אנחנו מתלהבים לאחרונה מהדיסק "ילדת טבע" של חווה אלברשטיין. הוא לילדים בגדול, אבל כיף לנו לשמוע. גם התינוקת מרוצה happy
אולי יש דרך יותר מדוייקת להעביר דיונים אבל זה מה שאני יכולה לעשות בינתיים..
- גל הגלגל
אשמח להמלצות לשירים בוגרים שילדים אוהבים.
בקטגוריה נמצאים כבר- "המדבר מדבר" של שרון מאור, וגם "איך אוכל להמשיך לישון עכשיו" של שי בן צור, שמתקבל רק בלווית ריקודים הודיים...ניחא. אבל מעל כולם מככב "בדיוק בדיוק כמו שאני" כמובן:)
מחפשים עוד שכאלה, שירים מושקעים מבחינה מוסיקלית, נעימים ובעלי מסרים חיוביים, שכיף לילדים לשמוע ולשיר, ולא מעליבים את האינטיליגנציה שלהם. יש המלצות?
תודה רבה!
- יעל
מצטרפת להמלצה על שוטי הנבואה, יש גם את אברהם טל שראיתי כבר הרבה ילדים שמאד אוהבים ומתחברים
לא יודעת מי יודע מה לגבי המסרים אבל לדורי בן זאב יש כמה שירים מעולים לילדים (למון טרי הגאוני!! למשל) ולמתי כספי יש כל מני אוצרות לילדים שפזורים פה ושם באלבום "שטויות במיץ עגבניות" , בנוסף כמובן לאלבום המופת שלו לילדים "צד א' צד ב' " שבכל פעם מחדש עושה לי מחנק בגרון....
ויש גם את הכיוון ההפוך : שירי ילדים שעשו להם cover מעניין : מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה - של משינה, קילפתי תפוז - בגרסת גראיי של להקת איאם
וכמובן - בוב מארלי ! מסרים חיובים, הילדים מתחברים, נו טוב, זה באנגלית, אבל הם קולטים את הוויב.
happy
וכמובן ! איך שכחתי...אוסף השירים המרגש שליקטו, ניגנו שרו והקליטו בגן מקום לגדול. דיסק גאוני ומרגש עד דמעות..... אולי צריך לבקש מ משפחת אושר שתעלה אותו לרשת להורדה לטובת ההמון, אם זה אפשרי
או, מי שמעוניין, צרו איתי קשר ואשמח מאד להפיץ......לצרוב ולשלוח לכם בדואר.
happy
בדפ בית או ב morfire בוואללה נקודה קום.
טוב אז אם כבר פרץ שיתוף, אז יש גם את נעמי פולבר, ששרה ומספרת סיפורים, אפשר להקשיב ולהוריד את שלושת האלבומים שלה באתר המינימליסטי שלה כאן :
http://naomipulver.bandcamp.com/
זהו לילה טוב !!!
יו כמה זמן לא הייתי פה.... תודה לאני צ'ה? המהממת שקראה לי!
הנה כמה שירים שהקלטנו
}http://soundcloud.com/kedem-1
אנחנו מתלהבים לאחרונה מהדיסק "ילדת טבע" של חווה אלברשטיין. הוא לילדים בגדול, אבל כיף לנו לשמוע. גם התינוקת מרוצה happy
-
המלצות מוסיקה לילדים
מאיפה אני משיגה את הדיסק של דפנה דקל זרעים של מסטיק??
מאיפה אני משיגה את הדיסק של דפנה דקל זרעים של מסטיק??
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2009, 08:41
המלצות מוסיקה לילדים
אם התכוונת לדיסק שמע ולא DVD יש לי אותו בבית ואשמח לתת לך.
כתבי כאן פרטי התקשרות כלשהם ואשלח לך בכיף.
@}
כתבי כאן פרטי התקשרות כלשהם ואשלח לך בכיף.
@}
-
המלצות מוסיקה לילדים
אני צריכה דיוידי
אני צריכה דיוידי
-
המלצות מוסיקה לילדים