גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
בטלוויזיה ההולנדית משדרים סדרת כתבות על המזון שאנחנו צורכים. זה רעיון פשוט אדיר כי ידע רב פשוט הולך ונעלם והדור הצעיר לא יודע בכלל מה הטעם של מזון אמיתי מחמרים איכותיים.
למדתי שם משהו חדש: פיצריות וחברות שמכינות פיצות לסופרמרקטים משתמשות בתוך הגבינה המגוררת בכ- 30% גבינת דמה או כמו שההולנדים אומרים גבינה אנאלוגית. זה נראה כמו בלוק גבינה אבל עשוי משמן צמחי שעובר כל מיני תהליכים שמקשים אותו והופכים אותו למעין גוש צהבהב כזה מגעיל וחסר טעם. הגוש הזה מגורר, מוסיפים לו הרבה מלח ומערבבים עם גבינה אמיתית מגוררת.
לא מרגישים בהבדל בטעם, אלא אם כן אתם ממש אניני טעם... אבל אם אתם אוכלים פיצה של פיצריה ומשום מה נדמה לכם שאתם לועסים פלסטיק בתור ציפוי- אז לא השתגעתם.
אתם שואלים- למה לעזאזל לעשות כזה דבר ועוד גם בהולנד???? יש שם גבינה טעימה בשפע: כל אחד יודע.
אז שוב , הכל ענין של כסף ורווח גדול יותר. חיקוי הגבינה הרבה יותר זול. ואם חוסכים 5 יורו על מגש פיצה, תכפילו במאות אלפים ותקבלו רווח ענקי.
למדתי שם משהו חדש: פיצריות וחברות שמכינות פיצות לסופרמרקטים משתמשות בתוך הגבינה המגוררת בכ- 30% גבינת דמה או כמו שההולנדים אומרים גבינה אנאלוגית. זה נראה כמו בלוק גבינה אבל עשוי משמן צמחי שעובר כל מיני תהליכים שמקשים אותו והופכים אותו למעין גוש צהבהב כזה מגעיל וחסר טעם. הגוש הזה מגורר, מוסיפים לו הרבה מלח ומערבבים עם גבינה אמיתית מגוררת.
לא מרגישים בהבדל בטעם, אלא אם כן אתם ממש אניני טעם... אבל אם אתם אוכלים פיצה של פיצריה ומשום מה נדמה לכם שאתם לועסים פלסטיק בתור ציפוי- אז לא השתגעתם.
אתם שואלים- למה לעזאזל לעשות כזה דבר ועוד גם בהולנד???? יש שם גבינה טעימה בשפע: כל אחד יודע.
אז שוב , הכל ענין של כסף ורווח גדול יותר. חיקוי הגבינה הרבה יותר זול. ואם חוסכים 5 יורו על מגש פיצה, תכפילו במאות אלפים ותקבלו רווח ענקי.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
נתקלתי בזה גם בסופר פעם. זה היה ממש מחופש לגבינה, כמעט הכנסתי לעגלה בטעות.
מזל שאני כמעט תמיד מציצה ברכיבים לפני התשלום.
(אגב, דף בנושא דומה - מה גיליתי ברשימת הרכיבים)
מזל שאני כמעט תמיד מציצה ברכיבים לפני התשלום.
(אגב, דף בנושא דומה - מה גיליתי ברשימת הרכיבים)
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
ואיך זה נקרא כאן? או שראית רכיב של שומן ממקור צמחי שלא אמור להיות בגבינה?
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
זה לא קורה רק בהולנד אלא גם כאן. יש בעצם שלושה סוגי גבינה שמשמשים בציפוי הפיצה: מוצרלה בעלת אחוז שומן גבוה (22% אולי, לא סגור על זה), "צהובה רגילה" כמו ה-"עמק" וה"גלבוע" הוותיקים, והתחליף הסינטטי שעשוי מ-"מוצקי חלב" כפי שכתוב על האריזה. בנוסף, הגבינה שכבר נקנית מגוררת מעורבבת עם חומר שמונע את הדבקות פתיתי הגבינה.
כל פיצריה מערבבת לפי הבנתה ושיקוליה הכלכליים. אחת התערובות המקובלות היא שליש מכל סוג. בעיתות לחץ כלכלי, מקצצים בגבינה היקרה לטובת הזולה. כך שעם התקדמות המיתון אם אכן יתרחש, נהיה עדים לירידה באיכות ציפוי הגבינה.
עדיין בא לכם על פיצה?
כל פיצריה מערבבת לפי הבנתה ושיקוליה הכלכליים. אחת התערובות המקובלות היא שליש מכל סוג. בעיתות לחץ כלכלי, מקצצים בגבינה היקרה לטובת הזולה. כך שעם התקדמות המיתון אם אכן יתרחש, נהיה עדים לירידה באיכות ציפוי הגבינה.
עדיין בא לכם על פיצה?
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אחת הטענות של פיצה מטר (נדמה לי) לפני שפשטו את הרגל, היא שהם יקרים כי הם לא עושים את זה.
לרוב האנשים לא אכפת, לא מהטעם ולא מהתזונה. רק מהמחיר.
אז מי שלא עושה את זה, אוכל אותה ונסגר.
ואז לאניני הטעם אין מה לאכול.
<ניצן אנינת טעם
>
<בבוסטון יש פיצריות אורגניות בתנורי אבן בבעירת עצים.>
לרוב האנשים לא אכפת, לא מהטעם ולא מהתזונה. רק מהמחיר.
אז מי שלא עושה את זה, אוכל אותה ונסגר.
ואז לאניני הטעם אין מה לאכול.
<ניצן אנינת טעם

<בבוסטון יש פיצריות אורגניות בתנורי אבן בבעירת עצים.>
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
הגבינה הצהובה הכי פחות מזיקה
מוצרלה, צפתית 5% לחסכני שומן (חוטית כשהיא נמסה), שמעתי על כאלה שמרוצים (באופן מוגבל) מגבינה כחושה "טוב טעם".
מוצרלה, צפתית 5% לחסכני שומן (חוטית כשהיא נמסה), שמעתי על כאלה שמרוצים (באופן מוגבל) מגבינה כחושה "טוב טעם".
-
- הצטרפות: 12 יוני 2008, 04:44
- דף אישי: הדף האישי של Honeysuckle_Rose*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
מוצרלה בעלת אחוז שומן גבוה (22% אולי, לא סגור על זה)
פה זה בערך 45%
פה זה בערך 45%
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
מה רע בגבינות הממש ממש קשות? (פרמזן, פקורינו)
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
בשבילי כל העניין הזה עם חלופות לגבינהצהובה זה חידוש.
האמת היא, שאני תמיד מכינה פיצה בעצמי. ומזל שאף פעם לא קניתי תערובות מגוררות מוכנות.
האמת היא, שאני תמיד מכינה פיצה בעצמי. ומזל שאף פעם לא קניתי תערובות מגוררות מוכנות.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2008, 11:03
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אצלנו הילדים אוהבים גבינת חמד (היא לא צהובה, היא לבנה) ואומרים שהיא יותר טעימה בהמסה מהצהובה הרגילה. (לא נמסה הם לא אוכלים אותה. היא משמשת רק כגבינה נמסה).
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
- דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אני תוהה, אם יש תקן לעניין הזה. אם כתוב על משהו שיש בו גבינה, האם אני יכולה להיות בטוחה שזה 100% גבינה? או שמותר אחוז מסויים של לא-גבינה? כמו עם קמח "מלא" שמספיק 51% מלא כדי לכתוב "קמח מלא" ולא לפרט שיש גם וגם?
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
סליחה, מצאתי את התשובה באחד הקישורים של קרוטונית מהמרק הגדול{{}}:: כל הוספת שומן צמחי שוללת מהמוצר את ההגדרה גבינה.
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
מבחן הגבינה המזויפת בפיצה לא ביתית: מלבד מרקם הפלסטיק (בדרגות שונות) אני חוטף צרבת מהגיהנום.
-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 09:33
- דף אישי: הדף האישי של יוחנן_בצק*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
הן לא נותנות את הטקסטורה הצמיגית הנכונה.
אגב, זה לא רק בגבינה צהובה.
תסתכלו על בית הנבחרים שלנו. התחליף הסינטטי למנהיגים השאיר אותנו עם הרבה פחות מ30% מהדבר האמיתי.
(בניגוד לגבנ"צ זה גם עולה לנו יותר, אבל הריח דומה)
הן לא נותנות את הטקסטורה הצמיגית הנכונה.
אגב, זה לא רק בגבינה צהובה.
תסתכלו על בית הנבחרים שלנו. התחליף הסינטטי למנהיגים השאיר אותנו עם הרבה פחות מ30% מהדבר האמיתי.
(בניגוד לגבנ"צ זה גם עולה לנו יותר, אבל הריח דומה)
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
בנוסף למרקם, גם טעמן עז מדי. אפשר להשתמש בהן כתוספת לגבינת בסיס כמו מוצרלה.
אצלנו הכי אוהבים מוצרלה לטוסט ועמק לכריכים
האמת שרשימת הרכיבים על "עמק" היא מזעזעת. לעומתה, מוצרלה לא מכילה צבעי מאכל ומייצבים כלל.
הקשה כן מכילה חומר משמר (גם זו של גד, שלא הכילה פעם) -- הלבנה מכילה חלב ומלח בלבד, ולכן היא המועדפת עלינו לפיצות.
הגבינות הלבנות המלוחות, החצי קשות (כמו צפתית, חמד ושות') מכילות חומר משמר כולן -- אם הן לא אורגניות. לפעמים אפשר לקנות בחנויות אורגניות גבינות כאלה שהן "טבעיות" -- כלומר מיוצרות מחלב של עדרים לא אורגניים, אבל מכינים אותן כמו את האורגניות ולכן לא מוסיפים חומר משמר. אלה בדרך כלל אותם יצרנים שמייצרים את הגבינות האורגניות, פשוט הם עובדים עם כמה מגדלים, אורגניים ושאינם אורגניים, כך הסבירו לי בחנות.
מאחר שהן יקרות יותר -- אנחנו פשוט צורכים פחות גבינות. אבל מאחר שלא שמתי לב להבדלים תהומיים בין חיי המדף של הגבינות עם וללא החומר המשמר (אולי אנחנו פשוט מחסלים לפני הזמן) -- אני לא מבינה למה משתמשים בו בכלל. לפני שהכרתי את הגבינות האורגניות חשבתי שבגבינות האלה החומר המשמר הוא רע הכרחי, אבל מסתבר שלא.
בנוסף למרקם, גם טעמן עז מדי. אפשר להשתמש בהן כתוספת לגבינת בסיס כמו מוצרלה.
אצלנו הכי אוהבים מוצרלה לטוסט ועמק לכריכים
האמת שרשימת הרכיבים על "עמק" היא מזעזעת. לעומתה, מוצרלה לא מכילה צבעי מאכל ומייצבים כלל.
הקשה כן מכילה חומר משמר (גם זו של גד, שלא הכילה פעם) -- הלבנה מכילה חלב ומלח בלבד, ולכן היא המועדפת עלינו לפיצות.
הגבינות הלבנות המלוחות, החצי קשות (כמו צפתית, חמד ושות') מכילות חומר משמר כולן -- אם הן לא אורגניות. לפעמים אפשר לקנות בחנויות אורגניות גבינות כאלה שהן "טבעיות" -- כלומר מיוצרות מחלב של עדרים לא אורגניים, אבל מכינים אותן כמו את האורגניות ולכן לא מוסיפים חומר משמר. אלה בדרך כלל אותם יצרנים שמייצרים את הגבינות האורגניות, פשוט הם עובדים עם כמה מגדלים, אורגניים ושאינם אורגניים, כך הסבירו לי בחנות.
מאחר שהן יקרות יותר -- אנחנו פשוט צורכים פחות גבינות. אבל מאחר שלא שמתי לב להבדלים תהומיים בין חיי המדף של הגבינות עם וללא החומר המשמר (אולי אנחנו פשוט מחסלים לפני הזמן) -- אני לא מבינה למה משתמשים בו בכלל. לפני שהכרתי את הגבינות האורגניות חשבתי שבגבינות האלה החומר המשמר הוא רע הכרחי, אבל מסתבר שלא.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אנחנו משתמשים בבולגרית 24% לפיצות. נכון, זה לא המרקם של פיצה עם גבינה צהובה, אבל זה טעים מאוד, וזה פשוט משהו אחר. אצלי זה לא נתפס כפחות טוב מצהובה. אנחנו משתמשים בבולגרית גם לסלט ולפסטה. זו גבינה שימושית
(נדמה לי שיש בה חלב, מלח וחומר משמר).

-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אנחנו עברנו לאכול גבינה שוויצרית אמיתית שמצאנו רק ב"טיב-טעם", והיא מיובאת, אז קונים רק פעם בכמה חודשים, כשהרעב לטוסטים מכריע אותנו.
לא הסכימו לתת לי להסתכל ברשימת הרכיבים (לדבריהם אין כזאת
) אבל הטעם שלה בהחלט לא דומה לפלסטיק הרגיל.
יש מישהו שיחרוץ לי את דין השוויצרית?
לא הסכימו לתת לי להסתכל ברשימת הרכיבים (לדבריהם אין כזאת

יש מישהו שיחרוץ לי את דין השוויצרית?
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
לא הסכימו לתת לי להסתכל ברשימת הרכיבים (לדבריהם אין כזאת ) לדעתי זה לא חוקי ומעורר חשד.
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אני יודעת שבעלי ההולנדי, שגדל בבית עם אנינות טעם מיוחדת לגבינות קשות, לא אוכל שום גבינה צהובה פה בארץ. הוא אומר שהכל בטעם פלסטי. הוא סבור שגבינה אמיתית לא נמתחת בהמסה כמו שנמתחת הגבינה הצהובה כאן.
הוא גם לא קונה גבינות הולנדיות שמקורן תעשייתי, אלא רק גבינות שמייצר האיכר בכפר ואלו נמכרות רק במעדניות בהולנד.
הגבינות האלו לא מכילות שום חומר משמר, כי בתהליך הייצור שלהם הן משתמרות בגלל ריכוז המלחים ואטימה לחיידקים ארוביים. לא יודעת להסביר יותר מזה.
הגבינות היחידות שמרגישות לו טוב הן גבינות עיזים שמיוצרות במחלבות קטנות בארץ. הוא הסביר לי שאיכות המזון שאוכלת הבהמה קובעים את איכות הגבינה, החלב והחמאה. לעולם לא ידמה טעם החלב מעשב רענן לטעמו מחציר או תערובת.
הוא גם לא קונה גבינות הולנדיות שמקורן תעשייתי, אלא רק גבינות שמייצר האיכר בכפר ואלו נמכרות רק במעדניות בהולנד.
הגבינות האלו לא מכילות שום חומר משמר, כי בתהליך הייצור שלהם הן משתמרות בגלל ריכוז המלחים ואטימה לחיידקים ארוביים. לא יודעת להסביר יותר מזה.
הגבינות היחידות שמרגישות לו טוב הן גבינות עיזים שמיוצרות במחלבות קטנות בארץ. הוא הסביר לי שאיכות המזון שאוכלת הבהמה קובעים את איכות הגבינה, החלב והחמאה. לעולם לא ידמה טעם החלב מעשב רענן לטעמו מחציר או תערובת.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
מוצרלה גד, לפעם האחרונה שבדקתי היא מחלב ומלח וזהו. אם מישהו רוצה להכין בבית.
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 03:26
- דף אישי: הדף האישי של השוטה_על_הגבעה*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
בדיוק אתמול בדקתי את מדף הגבינות בסופר רגיל כי התחשק לי טוסט או פיצה.
אחרי שפסלתי כל מה שהיה בו E או חומר משמר, יצאתי בלי גבינה
.
כולל גד (פעם אהבתי אותם מאד כי היו להם גבינות טעימות שרשימת המרכיבים שלהם כללה רק חלב ומלח).
שוקלת לגדל פרה, אבל בספק אם החתולה תסכים.
אחרי שפסלתי כל מה שהיה בו E או חומר משמר, יצאתי בלי גבינה

כולל גד (פעם אהבתי אותם מאד כי היו להם גבינות טעימות שרשימת המרכיבים שלהם כללה רק חלב ומלח).
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
D-: <מדמיינת את המשא ומתן עם החתולה>
D-: <מדמיינת את המשא ומתן עם החתולה>
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה

"זה או אני או הבהמה!"
"בסדר גמור! אם הי נשארת - אני עוזבת!"
האפשרויות הקומיות הן כמעט אינסופיות!
-
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
"מה יש לה שאין לי?"
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
"מה יש לה שאין לי?"
חלב מיצי, חלב טרי מיאו אחוז 9-:
חלב מיצי, חלב טרי מיאו אחוז 9-:
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2008, 03:26
- דף אישי: הדף האישי של השוטה_על_הגבעה*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
פלוני - הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
בנוגע לטעם הפלסטיק - מערבבים חומץ (כמו חומר משמר?) וחלב רגיל ומחממים. מניחים להצטנן וממה שיצא מפסלים משהו. מניחים עד שיתקרר לגמרי - והרי לכם פסל מפלסטיק! נסו ותהנו.
<ודי לחכימא>
<ודי לחכימא>
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
ועוד תגלית במחלקת הגבינות לטוסט ולפיצה -- "סולוגוני" ו"גלגל" של מחלבת עברי.
פעם היה חומר משמר, אבל עכשיו רשימת הרכיבים כוללת חלב מלא ומלח בלבד.
נכון, זה יותר יקר (כ 70 ש"ח לק"ג), אבל עדיין לא במחיר של הגבינות האורגניות. וחוץ מזה -- יותר יקר אז צורכים פחות. לא בטוח שזה כזה אסון.
פעם היה חומר משמר, אבל עכשיו רשימת הרכיבים כוללת חלב מלא ומלח בלבד.
נכון, זה יותר יקר (כ 70 ש"ח לק"ג), אבל עדיין לא במחיר של הגבינות האורגניות. וחוץ מזה -- יותר יקר אז צורכים פחות. לא בטוח שזה כזה אסון.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
מערבבים חומץ (כמו חומר משמר?) וחלב רגיל ומחממים.
ככה מכינים גבינה, עם חומץ או עם מיץ לימון, למשל גבינת פניר הודית.. החומצה מקרישה את החלב. עדיף עם האנזים שמופק ממעיי עז (שכחתי איך קוראים לו. רנין)?
ככה מכינים גבינה, עם חומץ או עם מיץ לימון, למשל גבינת פניר הודית.. החומצה מקרישה את החלב. עדיף עם האנזים שמופק ממעיי עז (שכחתי איך קוראים לו. רנין)?
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
רנין מיצרים ממעי עגלים יונקים 

-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
רנין מיצרים ממעי עגלים יונקים
כבר הרבה שנים שלא. הוא מיוצר כיום מחיידקים או פטריות.
כבר הרבה שנים שלא. הוא מיוצר כיום מחיידקים או פטריות.
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
איזה גבינות אתם מכירים שהן ללא חומרים משמרים אלא רק עם מלח?
קניתי קממבר של גד ורשום עליה רק חלב ומלח.
איזה עוד גבינות טובות אתם מכירים?
אני כל פעם בוחנת ולא מוצאת,אבל אין לי סבלנות לעבור על כל המדפים בסופר
קניתי קממבר של גד ורשום עליה רק חלב ומלח.
איזה עוד גבינות טובות אתם מכירים?
אני כל פעם בוחנת ולא מוצאת,אבל אין לי סבלנות לעבור על כל המדפים בסופר
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
מנסה שוב לשאול את שאלתי
בדגש על גבינות בריאות (למי שמאמין שכן צריך גבינות בתזונה)
בדגש על גבינות בריאות (למי שמאמין שכן צריך גבינות בתזונה)
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
לרוב אני מוצאת גבינות בלי חומרים בעיקר תוצרת חוץ (יקר!) בגבינות, בעיקר של המחלבות הגדולות, בארץ - המצב די על הפנים...
יש עכשיו ליין חדש של גבינות צהובות, אני חושבת של טרה, בשם נעם, הם טוענים שהגבינה ללא חומרים משמרים, כתוב בגדול ויש גם פרסומת בטלויזיה, השאלה אם להאמין לזה או לא...
יש עכשיו ליין חדש של גבינות צהובות, אני חושבת של טרה, בשם נעם, הם טוענים שהגבינה ללא חומרים משמרים, כתוב בגדול ויש גם פרסומת בטלויזיה, השאלה אם להאמין לזה או לא...
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
דוקא הסתכלתי על הגבינה הזו כדי לבדוק את כל הפרסום, ובאמת לא היו חומרים משמרים.
אבל היה משהו אחר. נדמה לי צבעי מאכל-אני לא לגמרי זוכרת. בכל מקרה הפרסום נכון,אבל מטעה ביותר.
אבל היה משהו אחר. נדמה לי צבעי מאכל-אני לא לגמרי זוכרת. בכל מקרה הפרסום נכון,אבל מטעה ביותר.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
בל היה משהו אחר. נדמה לי צבעי מאכל-
איזה חוסר מחשבה...אם הם פונים לקהל צרכנים שמחפש יותר בריאות - לא יכלו לוותר על צבע המאכל?? כאילו שזה באמת עושה לי יותר חשק לאכול אותה בגלל שהיא צהובה... אני כל הזמן שואלת : למה הם לא מכינים גם וגם? מי שרוצה יצרוך את זה ומי שרוצה יצרוך את זה
איזה חוסר מחשבה...אם הם פונים לקהל צרכנים שמחפש יותר בריאות - לא יכלו לוותר על צבע המאכל?? כאילו שזה באמת עושה לי יותר חשק לאכול אותה בגלל שהיא צהובה... אני כל הזמן שואלת : למה הם לא מכינים גם וגם? מי שרוצה יצרוך את זה ומי שרוצה יצרוך את זה
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
אני גבינה אנאלוגית בפיצה דיגיטלית
צוויל
צוויל
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
גבינה אנאלוגית דמה בפיצה
D-:
ממש בדיחה הגבינה האנאלוגית הזו...
חבל שהיא כל כך עצובה
ממש בדיחה הגבינה האנאלוגית הזו...