בעקבות התייחסות של מס' משתתפים באתר לקישור שהביא לשם רון ג ,
הגיב פלוני אלמונית במישפט :
איך פוליטיקה הגיעה גם לדף הזה?
ועל כך אני משיבה:
שוב אותה התיחסות, משונה מאוד, לדעתי, למילה "פוליטיקה"...
או שיש כאן היתממות, או שזו הטמנת ראש בחול, או מה? אולי פלוני אלמונית (שבודאי יש לו/לה כניראה... כינוי מוכר יותר ) יסביר לי בבקשה את
הקושי והאנטגוניזם של חלק מהקוראים אל מול העיסוק ב"פוליטיקה" ?!?
אין עיניין פוליטי יותר ממהות האתר הזה, מההתעסקות בלבחור אחרת מה"מקובל",מלזעוק להכרה בזכויותינו הבסיסיות ללידה, להורות , להנקה, לחופשת לידה,
לבחירת דרכנו לגדל את ילדינו, למזון בריא, אוויר נקי, תרבות מגוונת, מנגנונים רפואיים הוגנים, ועוד ועוד...
אבל לא...
כשמדובר בעיניין הזה (ששש...), ליתר דיוק העיניין ההוא... כאילו הוא רחוק מאיתנו אלפי שנות אור... אלפי קילומטרים...
הס מלהזכיר, ואיך אפשר להתייחס כך? הרי זה כאן ממול.
למה לזעוק אל מול רופא לא סימפטי ולא לנוכח מניעת קבלת טיפול רפואי?
יש לעיתים תגובות לדפים הפוליטיים שנותנות את התחושה שלחלק מהחברים באתר חבל שאי אפשר להקיא ולהוקיע מכאן את אלו שמתעקשים לאחוז בקשר שבין באופן טבעי לקונפליקט הישראלי פלשתינאי.
נו, טוב, אז מזל שלפחות יש "דפים פוליטיים" , שהם יחידה נפרדת מעיניינים טבעיים, משפחה, זכותנו לחינוך ביתי (זכויות אדם?) וכו'.
לי באופן אישי וטבעי, הקשר ברור, אבל אני חייבת להודות שלא מעט פעמים חשתי את הכעס/זעם/איבה/הוקעה של אי אילו אנשים כאן, אל מול העלאת נושאים אלו כאן באתר.
בעצם מה שמשונה הוא, שחלק מהאנשים אפילו הבהירו שגם אותם זה מטריד, אבל האתר אינו מתאים לנושאים מסוג זה...
שמוטב שהם ידונו באתרים שזו מטרתם.
האם אני מפספסת משהו? אני מנסה להבין.
אני פותחת את הדף הזה בלא מעט התלבטויות ותחושה מעורבת, מתוך ידיעה שיש כאן אנשים שלא אוהדים ,בלשון המעטה, את הדפים מהסוג הפוליטי (ושוב, ההפרדה אינה ברורה ואינה טבעית לי) שמפרים את השלוה הסטואית הקיימת , לכאורע, בבועה הבאופנית.... (אני כבר "סומנתי"

אז זהו, שאני חושבת שאין שלוה(לא יותר מבכל מקום אחר), ואין בועה (וטוב שכך)
וקיים קשר ישיר בין רצוננו ופועלנו להשגת כל הדברים שציינתי בראש הדף לבין המצב המדיני וגרורותיו.