אפרת שרון
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2003, 01:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_שרון*
אפרת שרון
הי לכולן, אני חדשה באתר ובענין לידות הבית..
זה בא עם החיפושים והקריאה על הריון ולידה.. מרגישה שאני כולי בוערת מהתרגשות, ציפייה, פחדים ושמחה והרבה שאלות... נהניתי כל כך לקרוא מדבריכן, נסיונכן והתלבטויותיכן... אני בהריון ראשון וכל המצב נראה לי מופלא ומוזר...
היום ראיתי את התינוק/ת שלי בפעם הראשונה באולטרסאונד ונמסתי.. גם בן זוגי התרגש מאוד...
אשמח לשמוע מכן בדף שלי ולקבל עצות וחיזוקים על לידה טבעית, בבית והמלצות מעשיות של איך לעשות ומתי...
אני גרה בכפר הים, שזה ליד חדרה. והפחדים שלי כעת מרוכזים במה יקרה אם יצטרכו לפנות אותי לבי"ח באמצע לידת בית? ביה"ח הקרוב ביותר הוא הילל יפה ושמעתי עליו זוועות ממכרה קרובה שהיא אחות טיפת חלב... אני גם לא בטוחה שהבית שלי- שהוא דירה שכורה של 2 וחצי חדרים תתאים.. מה גם שהיא שכורה ואבוי אם יהיה "נזק בלתי הפיך" לרצפה או לרהיטים (שבאים עם הדירה)... ההורים הוא ענין נוסף.. טיפטפתי משהו לאמא שלי והיא נלחצה נורא וכבר נסתה לשכנע אותי שחבל על הכסף לקחת מיילדת פרטית ,שלא לדבר על ללדת בבית שזה לא אחראי וכו... מאוד חשובה לי התמיכה שלה. בעלי דווקא תומך- חמוד כזה... הוא רוצה להשתתף בלידה ואני גם משתפת אותו בחלק ממה שאני קוראת ומרגישה. הוא גם מפנק ועושה יותר בעסק (שנינו עובדים מהבית דרך האינטרנט- אגב דבר נהדר בהריון ואחרי לידה..)
כשאני רוצה לנוח או כשהבחילות משתלטות... אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הוא לא היה תומך.
אז אני כמעט סגורה על לידה בבית, אבל צריכה לסגור עוד כמה קצוות... וגם להחליט אם אני מוכנה לעמוד בכאבים ללא אופציה לאפידורל "אם המצב יהיה קשה ממה שחשבתי".. אשמח לעזרה. וגם לדבר בטלפון עם "מנוסות"... נשיקות לכולכן, ריגשתן אותי מאוד... אפרת.
זה בא עם החיפושים והקריאה על הריון ולידה.. מרגישה שאני כולי בוערת מהתרגשות, ציפייה, פחדים ושמחה והרבה שאלות... נהניתי כל כך לקרוא מדבריכן, נסיונכן והתלבטויותיכן... אני בהריון ראשון וכל המצב נראה לי מופלא ומוזר...
היום ראיתי את התינוק/ת שלי בפעם הראשונה באולטרסאונד ונמסתי.. גם בן זוגי התרגש מאוד...
אשמח לשמוע מכן בדף שלי ולקבל עצות וחיזוקים על לידה טבעית, בבית והמלצות מעשיות של איך לעשות ומתי...
אני גרה בכפר הים, שזה ליד חדרה. והפחדים שלי כעת מרוכזים במה יקרה אם יצטרכו לפנות אותי לבי"ח באמצע לידת בית? ביה"ח הקרוב ביותר הוא הילל יפה ושמעתי עליו זוועות ממכרה קרובה שהיא אחות טיפת חלב... אני גם לא בטוחה שהבית שלי- שהוא דירה שכורה של 2 וחצי חדרים תתאים.. מה גם שהיא שכורה ואבוי אם יהיה "נזק בלתי הפיך" לרצפה או לרהיטים (שבאים עם הדירה)... ההורים הוא ענין נוסף.. טיפטפתי משהו לאמא שלי והיא נלחצה נורא וכבר נסתה לשכנע אותי שחבל על הכסף לקחת מיילדת פרטית ,שלא לדבר על ללדת בבית שזה לא אחראי וכו... מאוד חשובה לי התמיכה שלה. בעלי דווקא תומך- חמוד כזה... הוא רוצה להשתתף בלידה ואני גם משתפת אותו בחלק ממה שאני קוראת ומרגישה. הוא גם מפנק ועושה יותר בעסק (שנינו עובדים מהבית דרך האינטרנט- אגב דבר נהדר בהריון ואחרי לידה..)
כשאני רוצה לנוח או כשהבחילות משתלטות... אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הוא לא היה תומך.
אז אני כמעט סגורה על לידה בבית, אבל צריכה לסגור עוד כמה קצוות... וגם להחליט אם אני מוכנה לעמוד בכאבים ללא אופציה לאפידורל "אם המצב יהיה קשה ממה שחשבתי".. אשמח לעזרה. וגם לדבר בטלפון עם "מנוסות"... נשיקות לכולכן, ריגשתן אותי מאוד... אפרת.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
אפרת שרון
ברוכה הבאה! 
אני ממליצה לך לקרוא פה את הדפים על מדור לידת בית, ובאתר אמנות הלידה את המאמרים (במיוחד דגים אינם יכולים לראות את המים של ד"ר מרסדן ואגנר ואת בטיחותן של לידות בית של אילנה שמש). אם את קוראת אנגלית, יש ספר נהדר של שילה קיצינגר שנקרא Homebirth. כל אלה כוללים מידע על הבטיחות של לידות בבית לעומת בבי"ח.
ויש כמובן את המוסף המיוחד של באופן טבעי על הריון ולידה.
המלצות מעשיות: להפגש עם מיילדת, יחד עם בעלך. אפשר להביא גם את אמא שלך. המיילדות מכירות את כל השאלת והפחדים, ויוכלו לעזור לכם למצוא את התשובות שלכם לדברים האלה. חוץ מזה, אני ממליצה מאוד על יוגה. זה נפלא להריון, זה עוזר בלידה, זה מצויין אחרי הלידה.
לגבי הדירה הקטנה, זה ממש לא משנה. לא צריך הרבה מקום בשביל ללדת. וזה גם לא עושה נזק בלתי הפיך לדירה -- מקסימום קצת לכלוך, בדרך כלל על סדיניות שאת מכינה מבעוד מועד.
תעשי חיים!

אני ממליצה לך לקרוא פה את הדפים על מדור לידת בית, ובאתר אמנות הלידה את המאמרים (במיוחד דגים אינם יכולים לראות את המים של ד"ר מרסדן ואגנר ואת בטיחותן של לידות בית של אילנה שמש). אם את קוראת אנגלית, יש ספר נהדר של שילה קיצינגר שנקרא Homebirth. כל אלה כוללים מידע על הבטיחות של לידות בבית לעומת בבי"ח.
ויש כמובן את המוסף המיוחד של באופן טבעי על הריון ולידה.
המלצות מעשיות: להפגש עם מיילדת, יחד עם בעלך. אפשר להביא גם את אמא שלך. המיילדות מכירות את כל השאלת והפחדים, ויוכלו לעזור לכם למצוא את התשובות שלכם לדברים האלה. חוץ מזה, אני ממליצה מאוד על יוגה. זה נפלא להריון, זה עוזר בלידה, זה מצויין אחרי הלידה.
לגבי הדירה הקטנה, זה ממש לא משנה. לא צריך הרבה מקום בשביל ללדת. וזה גם לא עושה נזק בלתי הפיך לדירה -- מקסימום קצת לכלוך, בדרך כלל על סדיניות שאת מכינה מבעוד מועד.
תעשי חיים!
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
אפרת שרון
היי אפרת. יש קשר למשפחת שרון המורחבת המסתובבת פה?
בדיוק לפני יומיים הייתי בכפר הים, או יותר נכון במרכז רפאל שלידו, כדי לראיין את חנה לדווין לגליון הבא של באופן טבעי . היא אישה מדהימה והייתי ממש ממליצה לך להיפגש איתה. היא תומכת לידה, מדריכת הכנה ללידה, יועצת הנקה ומטפלת בכל מיני טיפולים וזה ממש קל"ב.
חוצמזה, אנחנו ילדנו בבית ונשמח לעודד, לספר, להיפגש וכו'. אפשר גם עם הבעלים!

בדיוק לפני יומיים הייתי בכפר הים, או יותר נכון במרכז רפאל שלידו, כדי לראיין את חנה לדווין לגליון הבא של באופן טבעי . היא אישה מדהימה והייתי ממש ממליצה לך להיפגש איתה. היא תומכת לידה, מדריכת הכנה ללידה, יועצת הנקה ומטפלת בכל מיני טיפולים וזה ממש קל"ב.
חוצמזה, אנחנו ילדנו בבית ונשמח לעודד, לספר, להיפגש וכו'. אפשר גם עם הבעלים!

-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*
אפרת שרון
ברוכה הבאה! 

אפרת שרון
ברוכה הבאה, אפרת!
מצטרפת להמלצות של יונת.
מעניין למה אנשים חושבים שצריך משהו מיוחד בשביל ללדת.
שימי לב שבבית החולים השטח ללידה הוא מיטה צרה אחת, שעליה פורסים סדינית חד פעמית.
לגבי נזק לרהיטים: טוב, אני כן יודעת שאם כל שק מי השפיר נפקע בסוף (אצלי הלידה מתחילה בירידת מים ואני מבלה את כל ההתחלה במקלחת בשביל כאבי הצירים, אז רוב המים נשפכים שם) אז יכולה להיווצר בריכה קטנה סביבך, שאולי עלולה להגיע לרגליים של רהיטי עץ
אבל בשביל זה כדאי להיות על משטח מרופד סופג (מרופד בסדיניות למשל, שמתחתיהן סדינים ומגבות ישנים למשל). זה בגלל שנזכרתי בחצאית של המסעדה מסיפור הלידה של אביב חדש ...
מצטרפת להמלצות של יונת.
מעניין למה אנשים חושבים שצריך משהו מיוחד בשביל ללדת.
שימי לב שבבית החולים השטח ללידה הוא מיטה צרה אחת, שעליה פורסים סדינית חד פעמית.
לגבי נזק לרהיטים: טוב, אני כן יודעת שאם כל שק מי השפיר נפקע בסוף (אצלי הלידה מתחילה בירידת מים ואני מבלה את כל ההתחלה במקלחת בשביל כאבי הצירים, אז רוב המים נשפכים שם) אז יכולה להיווצר בריכה קטנה סביבך, שאולי עלולה להגיע לרגליים של רהיטי עץ

-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
אפרת שרון
שום נזק לא נגרם אצלנו, למרות כמות מי השפיר שנשפכה מקערת הכסא ההולנדי. אני מניחה שהמסעדה כבר כיבסה את החצאית שלה, ואנחנו ייבשנו את השטיח ביומיים שאחרי הלידה. אם מאוד רוצים, אפשר לגלגל את השטיח בזמן הצירים.
כלל אצבע: מקום שניתן לגור בו, אפשר ללדת בו...
כלל אצבע: מקום שניתן לגור בו, אפשר ללדת בו...
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
אפרת שרון
אפרת, יופי שבאת.
תהני, ושילך הכל חלק!
תהני, ושילך הכל חלק!
-
אפרת שרון
אתן כל כך חמודות!!! כל כך כייף שעניתן והמוכנות לעזור ולשתף ממש מרגשת אותי...
אשמח להפגש ולהתרגש יחד- ורד לב.. וכמובן עם הבעלים!!! הם חלק חשוב בכל זה..
היכן אתם גרים? אפשר להתקשר? הפלאפון שלי הוא :052-533647
הספקתי כבר לקרוא המון, כולל ד"ר וגנר ושלחתי לאמא שלי את המאמרים לקרוא גם כן... היא לבורנטית לשעבר ונושא המחקרים בהחלט משפיע עליה.. היום דיברת קצת עם אחותי- גיששתי את השטח.. היא הראתה לי כתבה ב"לאישה" שעשו על נשים שילדו בבית - ממש מרגש, היא קצת חששה, סיכונים ומה אם תרצי אפידורל? דיברנו קצת ובסוף היא אמרה: מה שלא תחליטי לעשות, תחשבי על סבתא זיכרונה לברכה ואמצי את העוצמה הנשית שלה, (היא ילדה 9 ילדים לבד בבית ..-חלקם בתימן וחלקם בארץ) וגם הוסיפה: משום מה, לך אני לא דואגת, אם זו היתה מישהי אחרת הייתי דואגת יותר.. אני יודעת שאת תסתדרי.. בנות! אתן לא יודעות איזו הקלה חשתי! יש עוד מישהי שמאמינה בעוצמה שלי!!!!!
אגב- איך מוסיפים ציורים לטקסט?
אשמח להפגש ולהתרגש יחד- ורד לב.. וכמובן עם הבעלים!!! הם חלק חשוב בכל זה..
היכן אתם גרים? אפשר להתקשר? הפלאפון שלי הוא :052-533647
הספקתי כבר לקרוא המון, כולל ד"ר וגנר ושלחתי לאמא שלי את המאמרים לקרוא גם כן... היא לבורנטית לשעבר ונושא המחקרים בהחלט משפיע עליה.. היום דיברת קצת עם אחותי- גיששתי את השטח.. היא הראתה לי כתבה ב"לאישה" שעשו על נשים שילדו בבית - ממש מרגש, היא קצת חששה, סיכונים ומה אם תרצי אפידורל? דיברנו קצת ובסוף היא אמרה: מה שלא תחליטי לעשות, תחשבי על סבתא זיכרונה לברכה ואמצי את העוצמה הנשית שלה, (היא ילדה 9 ילדים לבד בבית ..-חלקם בתימן וחלקם בארץ) וגם הוסיפה: משום מה, לך אני לא דואגת, אם זו היתה מישהי אחרת הייתי דואגת יותר.. אני יודעת שאת תסתדרי.. בנות! אתן לא יודעות איזו הקלה חשתי! יש עוד מישהי שמאמינה בעוצמה שלי!!!!!
אגב- איך מוסיפים ציורים לטקסט?
-
אפרת שרון
וואו, איזה יופי! ואיזו סבתא!
(בשביל הציורים, יש הוראות בדף הבעות בצ'יק צ'ק)
(בשביל הציורים, יש הוראות בדף הבעות בצ'יק צ'ק)
-
אפרת שרון
לרוני היקרה!
שמחתי שהתקשרת כדי לשוחח על לידת הבית שלך, לצערי מספר הטלפון שרשמתי הוא בן 6 ספרות, מה שאומר שחסרה לי ספרה..(ואני לא הבנתי למה זה תפוס כל הזמן....) אנא התקשרי שוב ומסרי לי את המספר בשנית... תודה וסליחה על הטירחה..
שמחתי שהתקשרת כדי לשוחח על לידת הבית שלך, לצערי מספר הטלפון שרשמתי הוא בן 6 ספרות, מה שאומר שחסרה לי ספרה..(ואני לא הבנתי למה זה תפוס כל הזמן....) אנא התקשרי שוב ומסרי לי את המספר בשנית... תודה וסליחה על הטירחה..
-
אפרת שרון
אגב, לא נראה לי שאני שייכת ל"שרונים" שכאן, אצלנו זה מעוברת מ"שרעבי"...
אך אני כבר מרגישה ב"משפחה" עם כולכן.
אך אני כבר מרגישה ב"משפחה" עם כולכן.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
אפרת שרון
אפרת - לגבי הרופא והרגליים -
ברור שכדאי רופא טוב,
אבל בעקרון, לא עושים בדיקות וגינאליות לאורך כל ההריון.
בהריון שלי, שנחשב בסיכון בגלל שאלה היו תאומים, היו רק שתי בדיקות ואגינליות ממש בסוף, בעקבות צירים מאוד סדירים (שנגרמו בכלל מהנהיגה למרפאה), כדי לבדוק אם אני בלידה. (וגם - US. אבל זה סיפור אחר).
ברור שכדאי רופא טוב,
אבל בעקרון, לא עושים בדיקות וגינאליות לאורך כל ההריון.
בהריון שלי, שנחשב בסיכון בגלל שאלה היו תאומים, היו רק שתי בדיקות ואגינליות ממש בסוף, בעקבות צירים מאוד סדירים (שנגרמו בכלל מהנהיגה למרפאה), כדי לבדוק אם אני בלידה. (וגם - US. אבל זה סיפור אחר).
-
אפרת שרון
מישהי יודעת איך מגיעים לד"ר ברדה? וגם מה תחום ההתמחות שלו?
אני רוצה לנסות לנסוע אליו עם אמא שלי ובעלי כדי לרכך את השטח..
כרגע היא לאחר קריאת מס' מאמרים ובשלב שחושבת שכדאי ללדת בלניאדו עם מיילדת פרטית. אני כבר החלטתי שאני רוצה רק בבית.. ואין לי כוח ללחצים ממנה...
יש עוד רעיונות? האמת היא שאני קצת חוששת להעלות את זה שאני רוצה ללדת בבית
התגובה יכולה להיות חריפה מאוד.. עם זאת- זו אמא שלי וחשוב לי שתקח חלק בתהליך כל כך חשוב בחיי...
אני רוצה לנסות לנסוע אליו עם אמא שלי ובעלי כדי לרכך את השטח..
כרגע היא לאחר קריאת מס' מאמרים ובשלב שחושבת שכדאי ללדת בלניאדו עם מיילדת פרטית. אני כבר החלטתי שאני רוצה רק בבית.. ואין לי כוח ללחצים ממנה...
יש עוד רעיונות? האמת היא שאני קצת חוששת להעלות את זה שאני רוצה ללדת בבית
התגובה יכולה להיות חריפה מאוד.. עם זאת- זו אמא שלי וחשוב לי שתקח חלק בתהליך כל כך חשוב בחיי...
-
אפרת שרון
הולכת קצת לנוח, יש לי בחילות וסחרחורות עצבניות....
נתראה בערב...zzz
נתראה בערב...zzz
-
- הצטרפות: 25 ינואר 2003, 12:24
- דף אישי: הדף האישי של ושוב_מהתחלה*
אפרת שרון
הי אפרת,
אני חושבת שאנחנו בשלב דומה של ההריון (אם כי לא של החיים).
את מוזמנת להציץ בדף שלי, בטח נגלה שחלק מההתלבטויות שלנו דומות.
לגבי ד"ר ברדה - נסי בספר טלפונים. מסיפור לידה אחד ששמעתי של מישהי שילדה אתו (תאומים) בבית - אני לא בטוחה שאני הייתי יולדת אתו, אלא אם תהיה איזו סיבה שבגללה אף מיילדת לא תקבל אותי.
לגבי ההחלטה ללדת בבית - אולי עדיף שתפגשי עם אמך ובעלך דווקא עם מיילדת? ועוד - מה עם דברי החכמה של אחותך על סבתך - ניסית לומר לאמך?
בכל מקרה, תני לדברים זמן. את רק בתחילת ההריון (אני זוכרת נכון? איפשהו בחודש שלישי?), תני לרעיונות לשקוע. את לא צריכה להחליט כרגע, את לא חייבת להכריז על החלטתך כרגע, אמא שלך לא צריכה להסכים כרגע (האמת - היא לא צריכה להסכים גם אחר כך, אלא לתמוך. זה משהו שחשוב שתגידי לה כשהיא פתוחה לשמוע).
אין לי ספק שאם תחליטי ללדת בבית, גם אם זה נשמע לאמך מפחיד, ואם היחסים שלכן כאלה שאת רוצה שהיא תהיה אתך בלידה, היא תגיע לכל מקום כדי להיות שם אתך!
אני חושבת שאנחנו בשלב דומה של ההריון (אם כי לא של החיים).
את מוזמנת להציץ בדף שלי, בטח נגלה שחלק מההתלבטויות שלנו דומות.
לגבי ד"ר ברדה - נסי בספר טלפונים. מסיפור לידה אחד ששמעתי של מישהי שילדה אתו (תאומים) בבית - אני לא בטוחה שאני הייתי יולדת אתו, אלא אם תהיה איזו סיבה שבגללה אף מיילדת לא תקבל אותי.
לגבי ההחלטה ללדת בבית - אולי עדיף שתפגשי עם אמך ובעלך דווקא עם מיילדת? ועוד - מה עם דברי החכמה של אחותך על סבתך - ניסית לומר לאמך?
בכל מקרה, תני לדברים זמן. את רק בתחילת ההריון (אני זוכרת נכון? איפשהו בחודש שלישי?), תני לרעיונות לשקוע. את לא צריכה להחליט כרגע, את לא חייבת להכריז על החלטתך כרגע, אמא שלך לא צריכה להסכים כרגע (האמת - היא לא צריכה להסכים גם אחר כך, אלא לתמוך. זה משהו שחשוב שתגידי לה כשהיא פתוחה לשמוע).
אין לי ספק שאם תחליטי ללדת בבית, גם אם זה נשמע לאמך מפחיד, ואם היחסים שלכן כאלה שאת רוצה שהיא תהיה אתך בלידה, היא תגיע לכל מקום כדי להיות שם אתך!
-
אפרת שרון
גם אותי זה קצת מעניין. אבל בכל פעם שאני נתקלת בזה יש את אינסוף הדפים שצריך לקרוא בזה אחרי זה ואח"כ להתקשר לזה ואי מייל לזה.
איכשהו זה תמיד נראה לי sleazy ולא רציני והרי הם כ"כ מדברים על רצינות...
אז אם יש לך אור לשפוך על זה, בא לך ואת יכולה, אשמח גם לשמוע!
איכשהו זה תמיד נראה לי sleazy ולא רציני והרי הם כ"כ מדברים על רצינות...

אז אם יש לך אור לשפוך על זה, בא לך ואת יכולה, אשמח גם לשמוע!
-
- הצטרפות: 16 פברואר 2003, 22:08
אפרת שרון
אני מצטרף לורד. האתר רק בילבל אותי. מה בעצם עושים?
-
אפרת שרון
לכל המתעניינות/ים בעבודה מהבית, אני עוסקת בזה כבר כמעט 9 שנים, וזה אחלא של עסק... מה לעשות, אם רוצים לעשות משהו ברצינות צריך לקרוא ביסודיות וללמוד את הנושא, אני לא יכולה לאמר לכם כמה כבר קראתי על לידה ולידה מהבית ועדיין אינני מבינה בדיוק איך עושים את זה...הא, הא... מי שבאמת רציני, חשוב לעבור על כל החומר וגם כדאי לרכוש את חבילת ההחלטה דרך האתר - יש שם מידע שוו ערך לכ3-
4 שעות כולל סרט וידאו, ואם לא מתאים לכם אפשר להחזיר ולקבל את הכסף חזרה.
אם לאחר קריאה ארוכה וקבלת כל המידע האפשרי דרך האתר תרצו להפגש או לדבר, אשמח לשתף בעסק שלי. אני ובעלי עובדים מהבית, בחדר האטום... יש לנו שם 2 מחשבים, ואנחנו רוב היום בפיג'מה... ממש כייף . מטיילים על חוף הים בכל יום שאינו סוער, וגם שוחים בבריכה ומתפנקים בג'קוזי... (גרים בכפר הים המדהים!!!)
אנחנו מתפרנסים רק מזה, ואפילו נוסעים לחו"ל 2-3 פעמים בשנה!
אני מאוד אוהבת את העסק הזה, אבל זה לא מתאים לכל אחד, רק לאנשים שאוהבים אנשים ואוהבים לעזור (כמו חלק גדול ממי שכאן כמו ששמתי לב...) וגם חשוב להיות למיד, סבלן ומסוגל/ת לעקוב אחר הוראות.. מי שמתאים עובר הכשרות רציניות בעיקר באינטרנט אבל גם בסמינרים וגם מקבל חונכות אישית של אדם שכבר מנוסה בעסק ומוביל אותו/ה צעד אחר צעד.. בהצלחה!!!:-]
האתר שוב למי ששכח: www.bigopportunity4u.com
4 שעות כולל סרט וידאו, ואם לא מתאים לכם אפשר להחזיר ולקבל את הכסף חזרה.
אם לאחר קריאה ארוכה וקבלת כל המידע האפשרי דרך האתר תרצו להפגש או לדבר, אשמח לשתף בעסק שלי. אני ובעלי עובדים מהבית, בחדר האטום... יש לנו שם 2 מחשבים, ואנחנו רוב היום בפיג'מה... ממש כייף . מטיילים על חוף הים בכל יום שאינו סוער, וגם שוחים בבריכה ומתפנקים בג'קוזי... (גרים בכפר הים המדהים!!!)
אנחנו מתפרנסים רק מזה, ואפילו נוסעים לחו"ל 2-3 פעמים בשנה!
אני מאוד אוהבת את העסק הזה, אבל זה לא מתאים לכל אחד, רק לאנשים שאוהבים אנשים ואוהבים לעזור (כמו חלק גדול ממי שכאן כמו ששמתי לב...) וגם חשוב להיות למיד, סבלן ומסוגל/ת לעקוב אחר הוראות.. מי שמתאים עובר הכשרות רציניות בעיקר באינטרנט אבל גם בסמינרים וגם מקבל חונכות אישית של אדם שכבר מנוסה בעסק ומוביל אותו/ה צעד אחר צעד.. בהצלחה!!!:-]
האתר שוב למי ששכח: www.bigopportunity4u.com
-
אפרת שרון
אגב, לא כדאי שאעלה את נושא סבתא שלי, כי היו לה גם שני תינוקות שמתו.. וחוץ מזה זה היה בתקופה שלידות בבית היו ללא פיקוח רפואי. לא ממש דוגמא טובה למה שקורה היום. אמא שלי היא פריקית של הקידמה, למרות שגם היא בכל מה שקשור לריפוי העצמי שלה לא סומכת על הרופאים ומעדיפה לפנות לרפואה אלטרנטיבית. היא קוראת הרבה על צמחי מרפא ותזונה נכונה ומנהלת בבית עם אבא שלי אורח חיים טבעי על סף צמחוני. אבל הראש עדיין בנורמות בכל מה שקשור למיילדות. היא ילדה אותי ואת אחותי בבי"ח, ומבחינתה זוהי הקידמה ולידה בבית זה חזרה אחורה וחוסר אחריות...
תודה על העיצות, בכל אופן אקח את הזמן, ואהיה בררנית לגבי למי אני מספרת ומתי.. ואקווה שהיא תכבד את מה שאחליט בסוף.
אגב, מישהיא ילדה בהילל יפה? אם בלידה יהיה צורך בפינוי לבי"ח, זהו הקרוב ביותר, לצערי שמעתי שזה על הפנים.
לגבי ד"ר ברדה, רק חשבתי שאם אמא שלי תשמע מרופא דברים טובים על לידת בית, היא תתרצה.. לא התכוונתי ללדת איתו. אני רק עם אישה!!!
תודה על העיצות, בכל אופן אקח את הזמן, ואהיה בררנית לגבי למי אני מספרת ומתי.. ואקווה שהיא תכבד את מה שאחליט בסוף.
אגב, מישהיא ילדה בהילל יפה? אם בלידה יהיה צורך בפינוי לבי"ח, זהו הקרוב ביותר, לצערי שמעתי שזה על הפנים.
לגבי ד"ר ברדה, רק חשבתי שאם אמא שלי תשמע מרופא דברים טובים על לידת בית, היא תתרצה.. לא התכוונתי ללדת איתו. אני רק עם אישה!!!
-
אפרת שרון
אפרת - אבל מה העסק עושה בדיוק? במה את עוזרת לאנשים?
-
אפרת שרון
סליחה, לחצתי לפני הזמן:
למה יש מעטה של סודיות בעסק הזה? וגם את, לא בדיוק מנדבת אינפורמציה. זה נשמע לא כל כך אמין כשלא מקבלים אינפורמציה.
למה יש מעטה של סודיות בעסק הזה? וגם את, לא בדיוק מנדבת אינפורמציה. זה נשמע לא כל כך אמין כשלא מקבלים אינפורמציה.
-
אפרת שרון
הלכתי לאתר.
רפפרפתי לפי הסדר על כל העמודים, כדי לגלות בסוף שלא הבנתי כלום (פרט לחשיבות הרבה של כסף שיאפשר לי לחיות טוב בהיום ולפרוש בכבוד בעתיד, ולכך שהעבודה הזאת מכניסה הרבה ממנו), ושאם אני רוצה לדעת מה העבודה - אני צריכה להוציא כסף על ערכת מידע.
אני לא אוהבת ככה.
רוצה לדעת במה מדובר - מכירות? ייעוץ? הדרכה? הוראה? פיתוח? מידענות? הגהה?
רפפרפתי לפי הסדר על כל העמודים, כדי לגלות בסוף שלא הבנתי כלום (פרט לחשיבות הרבה של כסף שיאפשר לי לחיות טוב בהיום ולפרוש בכבוד בעתיד, ולכך שהעבודה הזאת מכניסה הרבה ממנו), ושאם אני רוצה לדעת מה העבודה - אני צריכה להוציא כסף על ערכת מידע.
אני לא אוהבת ככה.
רוצה לדעת במה מדובר - מכירות? ייעוץ? הדרכה? הוראה? פיתוח? מידענות? הגהה?
-
אפרת שרון
אני מקווה שזה בסדר מבחינתך, אפרת ש"שיחקתי" קצת עם דף הבית שלך.
-
אפרת שרון
בנות, בנות... לא פתחתי את הדף כדי לדבר על עסקים.. אבל כדי לענות על סקרנותכן..בשתי מלים, זהו עסק שעוסק בתעשיית הwellness (איכות חיים, בריאות טבעית,קוסמטיקה טבעית וכו...) אנחנו מפתחים מערכות שווק בינלאומיות דרך האינטרנט ועוזרים לאנשים להרגיש טוב, לנהל אורח חיים בריא ומהנה ולהרויח מכך!
מעבר לכך אשמח להמשיך קשר אינפורמטיבי על העסק דרך האימייל שלי. [email protected]
אני מצטערת אם התקבל הרושם שאני מסתירה משהו, ממש לא, אני פשוט מעדיפה לעשות הפרדה ובדף הזה לשוחח על הריון ולידה ומה שמסביב, ולא על דברים אחרים. אנא, על כל שאלה בקשר לעסק מהבית, פנו אלי למייל. תודה וסליחה.@}
מעבר לכך אשמח להמשיך קשר אינפורמטיבי על העסק דרך האימייל שלי. [email protected]
אני מצטערת אם התקבל הרושם שאני מסתירה משהו, ממש לא, אני פשוט מעדיפה לעשות הפרדה ובדף הזה לשוחח על הריון ולידה ומה שמסביב, ולא על דברים אחרים. אנא, על כל שאלה בקשר לעסק מהבית, פנו אלי למייל. תודה וסליחה.@}
-
אפרת שרון
הי ורד, אני לא אוהבת את הכינוי, וממש לא בא לי להתחיל דיון על כך. אנא כבדי את בקשתי . אשמח לתת מידע באופן אישי למי שבאמת רציני בנושא. למייל או בטלפון. וגם להזמין לשיחה באינטרנט אם יהיה צורך...
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2002, 19:57
- דף אישי: הדף האישי של מרב_סגל*
אפרת שרון
הי אפרת,
מצטערת על התשובה המאוחרת, רק עכשיו פתאום ראיתי שכתבת לי. אני ילדתי בבית בארה"ב. הלידה הראשונה שלי, שהיתה אמנם במשגב לדך, היתה עם אילנה שמש שהיתה נהדרת. אם תלדי בבית - אני ממליצה מאד לשכור בריכת לידה - זו חויה מדהימה. אין בעיה להכניס בריכת לידה (מתקפלת) לחדר בכל גודל כמעט - וממש אין לכלוך. המון בהצלחה! אשמח להוסיף פרטים אם תרצי.
מצטערת על התשובה המאוחרת, רק עכשיו פתאום ראיתי שכתבת לי. אני ילדתי בבית בארה"ב. הלידה הראשונה שלי, שהיתה אמנם במשגב לדך, היתה עם אילנה שמש שהיתה נהדרת. אם תלדי בבית - אני ממליצה מאד לשכור בריכת לידה - זו חויה מדהימה. אין בעיה להכניס בריכת לידה (מתקפלת) לחדר בכל גודל כמעט - וממש אין לכלוך. המון בהצלחה! אשמח להוסיף פרטים אם תרצי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אפרת שרון
056-918189
-
-
אפרת שרון
אגב, הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את הדף הייתה שרציתי להפריד את העניין מהדף האישי שלך!
-
אפרת שרון
הכל מובן, נסלח ונשכח...
ברשותך אערוך את הדף. אשמח אם תאמרי לי כיצד להעביר תכתובת מהדף הזה לדף האחר.
לילה טוב.
ברשותך אערוך את הדף. אשמח אם תאמרי לי כיצד להעביר תכתובת מהדף הזה לדף האחר.
לילה טוב.
-
אפרת שרון
לכל הבנות המקסימות שהתקשרו אלי, השאירו הודעה או מספר טלפון, תודה תודה תודה!!!
הייתי יומיים עסוקה מאוד ומחוץ לעניינים, אם זה בסדר, אתקשר במהלך השבוע.
שוחחתי ביום חמישי עם סאלוש, תודה רבה לך, עשית לי טוב!
הרגעת אותי בהרבה דברים, ואני יודעת שאם ההריון ילך חלק, אני רוצה ללדת רק בבית!!!
גם לשגית תודה רבה... נדבר עוד השבוע...
ורד, לגבי הכדור הפיזיוטומי (אם אני קוראת לו בשמו..), קיבלתי את המייל, לא הבנתי ממש, היכן כתבת לי על זה?
ביי בינתיים:-)
הייתי יומיים עסוקה מאוד ומחוץ לעניינים, אם זה בסדר, אתקשר במהלך השבוע.
שוחחתי ביום חמישי עם סאלוש, תודה רבה לך, עשית לי טוב!
הרגעת אותי בהרבה דברים, ואני יודעת שאם ההריון ילך חלק, אני רוצה ללדת רק בבית!!!
גם לשגית תודה רבה... נדבר עוד השבוע...
ורד, לגבי הכדור הפיזיוטומי (אם אני קוראת לו בשמו..), קיבלתי את המייל, לא הבנתי ממש, היכן כתבת לי על זה?
ביי בינתיים:-)
-
אפרת שרון
מספר שאלות על השלב הזה...
אני בחודש שלישי, האם מותר לי לטוס? אמורה לטוס בעוד שבוע לצרפת...
בנוסף, האם יש משהו שמומלץ לי לתרגל או לעשות בשלב זה של ההריון שיכול להקל את הלידה, לשמח את העובר או בכלל חיובי ורצוי? או שאני סתם ממהרת...
בכל אופן זו הפעם הראשונה, ואשמח ללמוד מנסיונן של ותיקות וחכמות ממני..
הגיגים:
בינתיים, זהו תחילתו של המסע שלי לאמהות וזוהי התחלה מהנה, מרגשת (אם כי בגוף קורים דברים מוזרים... ולא תמיד נעים..) ומלאת צפיה...!
סיפורי "הלידה בבית" שלכן מרתקים ואפופי רומנטיות ודרמה, ואני מוצאת את עצמי (אני, שפחדתי פחד מוות מללדת!)
עורגת לחוויה, (אם כי מקווה שלא תהיה כאובה עד לרמות בלתי נסבלות) ותוהה האם אני קורצתי מאותו החומר העוצמתי המופלא, הנשי הזה, שכולכן ניחנתן בו...שאיפשר לכן לעבור דרך הפחד והכאב וללדת טבעי כל כך, כאילו רק נזכרות במשהו שתמיד ידעתן...
להביא תינוק לעולם, בבית שלו, עם כל האהבה מסביב, אור רך,רוגע, אוירה משפחתית וחמה- אין דבר יפה מזה בעיני,
אין נכון מזה בעיני, כך אני רוצה עבור ה"ג'וניור שלי"!
שולחת אהבה לכן ולבני ביתכן, ולילה טוב... *
אני בחודש שלישי, האם מותר לי לטוס? אמורה לטוס בעוד שבוע לצרפת...
בנוסף, האם יש משהו שמומלץ לי לתרגל או לעשות בשלב זה של ההריון שיכול להקל את הלידה, לשמח את העובר או בכלל חיובי ורצוי? או שאני סתם ממהרת...
בכל אופן זו הפעם הראשונה, ואשמח ללמוד מנסיונן של ותיקות וחכמות ממני..
הגיגים:
בינתיים, זהו תחילתו של המסע שלי לאמהות וזוהי התחלה מהנה, מרגשת (אם כי בגוף קורים דברים מוזרים... ולא תמיד נעים..) ומלאת צפיה...!
סיפורי "הלידה בבית" שלכן מרתקים ואפופי רומנטיות ודרמה, ואני מוצאת את עצמי (אני, שפחדתי פחד מוות מללדת!)
עורגת לחוויה, (אם כי מקווה שלא תהיה כאובה עד לרמות בלתי נסבלות) ותוהה האם אני קורצתי מאותו החומר העוצמתי המופלא, הנשי הזה, שכולכן ניחנתן בו...שאיפשר לכן לעבור דרך הפחד והכאב וללדת טבעי כל כך, כאילו רק נזכרות במשהו שתמיד ידעתן...
להביא תינוק לעולם, בבית שלו, עם כל האהבה מסביב, אור רך,רוגע, אוירה משפחתית וחמה- אין דבר יפה מזה בעיני,
אין נכון מזה בעיני, כך אני רוצה עבור ה"ג'וניור שלי"!
שולחת אהבה לכן ולבני ביתכן, ולילה טוב... *
-
אפרת שרון
הי אפרת,
אני שמחה שהתגובות לעבודה שלך לא הבריחו אותך מכאן!
את יכולה לטוס חופשי, רק אולי כדאי להזהר יותר מהרגיל מהקאות. בשלבים מתקדמים יותר של ההריון, יש חברות תעופה שלא יתנו לך לטוס אצלן (כל חברה בשלב אחר).
כתבת: האם אני קורצתי מאותו החומר העוצמתי המופלא, הנשי הזה
כן! וזה בדיוק כמו שכתבת: להזכר במשהו שבעצם את כבר יודעת.
לילה טוב
אני שמחה שהתגובות לעבודה שלך לא הבריחו אותך מכאן!
את יכולה לטוס חופשי, רק אולי כדאי להזהר יותר מהרגיל מהקאות. בשלבים מתקדמים יותר של ההריון, יש חברות תעופה שלא יתנו לך לטוס אצלן (כל חברה בשלב אחר).
כתבת: האם אני קורצתי מאותו החומר העוצמתי המופלא, הנשי הזה
כן! וזה בדיוק כמו שכתבת: להזכר במשהו שבעצם את כבר יודעת.
לילה טוב

-
אפרת שרון
לגבי טיסה -
אם אני לא טועה, מומלץ, בהריון, ללכת יותר במטוס - להשתדל להקטין את הזמנים בהם את יושבת במקום בלי לזוז (חשש מקרישי דם, יחד עם אני לא זוכרת מה בהריון שמשנה את המצב בדם מבחינה זו).
אם אני לא טועה, מומלץ, בהריון, ללכת יותר במטוס - להשתדל להקטין את הזמנים בהם את יושבת במקום בלי לזוז (חשש מקרישי דם, יחד עם אני לא זוכרת מה בהריון שמשנה את המצב בדם מבחינה זו).
-
אפרת שרון
תודה.
אשמח לשוחח עם מישהי שילדה עם רונית קופליס או עם טיה.
אשמח לשוחח עם מישהי שילדה עם רונית קופליס או עם טיה.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
אפרת שרון
טיסה - אין בעיה עקרונית, אבל אני אישית הרגשתי מאד לא נעים בטיסה בשבוע 10 בערך (בהריון הקודם, עם תאומים, אבל לא היו לי הקאות) - כל תנודה הרגישה לי כמו כיס אוויר. הבנתי שזה ענין אישי, אבל המסקנה שלי היתה להמנע מטיסה בהריון כל עוד זה תלוי בי. משלב מסוים, מי שמגביל את הטיסות זה חברות הביטוח - אבל זה מתישהו בחצי השני של ההריון (ויכול להיות שאפשר בתשלום נוסף לדחות קצת את מגבלת הזמן).
תרגול רצוי במהלך ההריון: יוגה, יוגה, יוגה. אני לא טיפוס רוחני במיוחד, אבל זה פשוט משפר את ההרגשה, וגם מכין את הגוף ואולי גם את הנפש. בנוסף, הליכה מאד מומלצת, ושמירה על תזונה בריאה.
תרגול רצוי במהלך ההריון: יוגה, יוגה, יוגה. אני לא טיפוס רוחני במיוחד, אבל זה פשוט משפר את ההרגשה, וגם מכין את הגוף ואולי גם את הנפש. בנוסף, הליכה מאד מומלצת, ושמירה על תזונה בריאה.
-
- הצטרפות: 30 דצמבר 2002, 00:04
- דף אישי: הדף האישי של רוני_ב*
אפרת שרון
היייייייי !!!!!!!!
זאת רוני (מהקורס בניסים).
פתאום גיליתי אותך פה. איזה יופי. מזל-טוב (-: שמחה וששון !!!! את בהריון !!!! ברכותי !!!!!
שיהיה בהצלחה ובקלות (ההמשך...)
זאת רוני (מהקורס בניסים).
פתאום גיליתי אותך פה. איזה יופי. מזל-טוב (-: שמחה וששון !!!! את בהריון !!!! ברכותי !!!!!
שיהיה בהצלחה ובקלות (ההמשך...)
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*
-
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
אפרת שרון
בשמחה! @}
-
אפרת שרון
שלום לכולן!!!
מזמן לא כתבתי המחשב לא עבד ונורא התגעגעתי!
בינתיים עברו עלי חוויות רבות והספקתי להתקדם ממש!
נסעתי לחו"ל, לניס והיה נפלא!!! הייתי עם עוד 6 גברים ששמרו עלי כמו על אפרוח בצמר גפן... כולל בעלי המקסים,
נכון, בטיסה לא תמיד היה נעים, אבל עבר בשלום, והרענון של חו"ל עשה לי טוב.
כשחזרתי התחלתי יוגה והתעמלות להריון- ממש נפלא!!! מומלץ בחום
וגם יצרתי קשר עם רונית המילדת, ונקשרתי מיד!
אני ובעלי התאהבנו בה והחלטנו שזהו זה! קניתי לי גם פוף וכדור פיזיוטומי (נדמה לי שככה קוראים לזה..) בכדי להקל על כאבי הגב, והענינים מתחילים להסתדר במקום.. רוגע תופס את מקום החששות וסמני השאלה, ותחושת אמהות מבצבצת לה עם כל קפיצה של "פיצקי" בבטן הגודלת והולכת...
תודה לכולכן על העצות. אשמח לעזור בכל מה שאוכל עבורכן... עכשיו אני במסע איסוף מידע על הצעד הבא, ועל תחילת ההורות...
אז ככה, למי שיש מידע על בעד ונגד חיסונים, ועל גידול תינוק ללא חיתולים, אשמח לקבל.
וכמובן נסיון אישי תמיד מתקבל בברכה!!!
חזרתי למקלדת, ואני עכשיו כאן זמינה לפטפוטים!!!!
אז, לילה טוב וחיבוקים, ממני ומפיצקי שלי...
מזמן לא כתבתי המחשב לא עבד ונורא התגעגעתי!
בינתיים עברו עלי חוויות רבות והספקתי להתקדם ממש!
נסעתי לחו"ל, לניס והיה נפלא!!! הייתי עם עוד 6 גברים ששמרו עלי כמו על אפרוח בצמר גפן... כולל בעלי המקסים,
נכון, בטיסה לא תמיד היה נעים, אבל עבר בשלום, והרענון של חו"ל עשה לי טוב.
כשחזרתי התחלתי יוגה והתעמלות להריון- ממש נפלא!!! מומלץ בחום
וגם יצרתי קשר עם רונית המילדת, ונקשרתי מיד!
אני ובעלי התאהבנו בה והחלטנו שזהו זה! קניתי לי גם פוף וכדור פיזיוטומי (נדמה לי שככה קוראים לזה..) בכדי להקל על כאבי הגב, והענינים מתחילים להסתדר במקום.. רוגע תופס את מקום החששות וסמני השאלה, ותחושת אמהות מבצבצת לה עם כל קפיצה של "פיצקי" בבטן הגודלת והולכת...
תודה לכולכן על העצות. אשמח לעזור בכל מה שאוכל עבורכן... עכשיו אני במסע איסוף מידע על הצעד הבא, ועל תחילת ההורות...
אז ככה, למי שיש מידע על בעד ונגד חיסונים, ועל גידול תינוק ללא חיתולים, אשמח לקבל.
וכמובן נסיון אישי תמיד מתקבל בברכה!!!
חזרתי למקלדת, ואני עכשיו כאן זמינה לפטפוטים!!!!
אז, לילה טוב וחיבוקים, ממני ומפיצקי שלי...
-
אפרת שרון
מזל טוב, אפרת, ובקשר ל"מידע על", פשוט תיכנסי לדפים הרלוונטים!!
זה יכול לעזור!!
זה יכול לעזור!!

-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
אפרת שרון
היי אפרת.
את יכולה להתקשר אליי 03-5290161
עד יום ראשון כי אנחנו עוברים דירה!
את יכולה להתקשר אליי 03-5290161
עד יום ראשון כי אנחנו עוברים דירה!
-
-
אפרת שרון
ב- 15/6 יש הרצאה של חיים רוזנטל על חיסונים ב"דרך אם" בפרדס חנה.
זה בערב 20:30 אם אינני טועה.
יש גם את ארגון חסון שיכול לתת מידע על חיסונים.
זה בערב 20:30 אם אינני טועה.
יש גם את ארגון חסון שיכול לתת מידע על חיסונים.
-
אפרת שרון
תודה רבה, אגב, ההרצאה, אני אכן מתכננת לבוא. שם אני גם מתעמלת כך שבאמת
אני מתעדכנת על כל הפעילויות הנפלאות שלהם.
ענת יקרה, אתקשר בערב אם זה בסדר...
אנחנו יוצאים לבלות קצת... שבת שלום!
אני מתעדכנת על כל הפעילויות הנפלאות שלהם.
ענת יקרה, אתקשר בערב אם זה בסדר...
אנחנו יוצאים לבלות קצת... שבת שלום!
-
אפרת שרון
הי ענת!
חזרנו ונרדמתי עד 22:30
אני לא בטוחה שזה זמן טוב להתקשר.
אם את ערה, וזה בסדר, כיתבי לי- ואתקשר. אם לא, האם יש סלולרי או טלפון אחר שאוכל להתקשר מחר- יום ראשון?
חזרנו ונרדמתי עד 22:30
אני לא בטוחה שזה זמן טוב להתקשר.
אם את ערה, וזה בסדר, כיתבי לי- ואתקשר. אם לא, האם יש סלולרי או טלפון אחר שאוכל להתקשר מחר- יום ראשון?
-
אפרת שרון
הי לכולן!
היום ירדתי לים ועשיתי מדיטציה עם הגלים, זאת בעקבות יומיים קשים רגשית... שילוב של: ביאוס בנסיון למצוא בגד ים שאוכל להראות אתו קצת יותר טוב מאשר לוייתן ענק , ובשאיפה לא לחנוק את פיצקי בבד הלוחץ הזה...
לצערי, בגדי הים היחידים שלא לחצו היו ענקיים, ובגזרת ה"סבתות של 5 בבוקר בים.." לבסוף אחרי מדידות רבות ומפרכות
(לשים חלק תחתון בימים אלו הפך למבצע...) יצאתי משם מזיעה ומצוברחת... וזה ביחד עם נסיונות כושלים לשתף את בן זוגי בקריאת מאמרים בכדי לקבל החלטות חשובות כמו : האם לחסן ומה? ואיך בכלל נגשים לזה? ואיך מגדלים תינוק ללא חיתולים ולמה בכלל? וגם רצון עז בחיבוק חם ותשומת לב, בעודו נרדם תשוש מעייפות מול הטלויזיה דקה לאחר שביקש ממני להקריא לו ...(מסכן, הוא עובד כל כך קשה בזמן האחרון, בשביל שנינו, וגם בבית עושה הרבה דברים שקשה לי...
והרי אני יודעת שהוא ממש משתדל, אבל פשוט לא מצליח להיות סופרמן... אז מה אני בכלל רוצה ממנו...אגואיסטית שכמותי... ) אז ככה, דכאון של כיומיים, לגיטימי לגמרי, וללא נחמה.. ובדיוק כל החברות שלי נורא עסוקות וגם אחותי כל היום בתל אביב, החלטתי שעלי לקחת את עצמי בידיים, ולחבק את עצמי... ולתת לעצמי להתמלא באהבה עצמית, בכוחות עצמי.. רק אני, לבדי, עם פיצקון בתוכי, והים... וכן, גם כמה דפים ועט (ובקבוק מים...ושמשיה.. להיות על הצד הבטוח..)
אז זה היה מאוד נכון...וממש במקום... ועשה לי כל כך טוב.. ואפילו כתבתי שני שירים (לאחר שלא כתבתי יותר משנה..)
וחשבתי לשתף אתכן, את אלו שאולי גם כן עברו חוויות דומות בהריון, ואלו שעוברות אותן עכשיו, ואלו שאולי עוד יעברו..
אולי זה יעזור...
בהודעה הבאה יכנסו השירים... האחד הוא תפילה..
ושיהיה לכן לילה נפלא!!!
היום ירדתי לים ועשיתי מדיטציה עם הגלים, זאת בעקבות יומיים קשים רגשית... שילוב של: ביאוס בנסיון למצוא בגד ים שאוכל להראות אתו קצת יותר טוב מאשר לוייתן ענק , ובשאיפה לא לחנוק את פיצקי בבד הלוחץ הזה...
לצערי, בגדי הים היחידים שלא לחצו היו ענקיים, ובגזרת ה"סבתות של 5 בבוקר בים.." לבסוף אחרי מדידות רבות ומפרכות
(לשים חלק תחתון בימים אלו הפך למבצע...) יצאתי משם מזיעה ומצוברחת... וזה ביחד עם נסיונות כושלים לשתף את בן זוגי בקריאת מאמרים בכדי לקבל החלטות חשובות כמו : האם לחסן ומה? ואיך בכלל נגשים לזה? ואיך מגדלים תינוק ללא חיתולים ולמה בכלל? וגם רצון עז בחיבוק חם ותשומת לב, בעודו נרדם תשוש מעייפות מול הטלויזיה דקה לאחר שביקש ממני להקריא לו ...(מסכן, הוא עובד כל כך קשה בזמן האחרון, בשביל שנינו, וגם בבית עושה הרבה דברים שקשה לי...
והרי אני יודעת שהוא ממש משתדל, אבל פשוט לא מצליח להיות סופרמן... אז מה אני בכלל רוצה ממנו...אגואיסטית שכמותי... ) אז ככה, דכאון של כיומיים, לגיטימי לגמרי, וללא נחמה.. ובדיוק כל החברות שלי נורא עסוקות וגם אחותי כל היום בתל אביב, החלטתי שעלי לקחת את עצמי בידיים, ולחבק את עצמי... ולתת לעצמי להתמלא באהבה עצמית, בכוחות עצמי.. רק אני, לבדי, עם פיצקון בתוכי, והים... וכן, גם כמה דפים ועט (ובקבוק מים...ושמשיה.. להיות על הצד הבטוח..)
אז זה היה מאוד נכון...וממש במקום... ועשה לי כל כך טוב.. ואפילו כתבתי שני שירים (לאחר שלא כתבתי יותר משנה..)
וחשבתי לשתף אתכן, את אלו שאולי גם כן עברו חוויות דומות בהריון, ואלו שעוברות אותן עכשיו, ואלו שאולי עוד יעברו..
אולי זה יעזור...
בהודעה הבאה יכנסו השירים... האחד הוא תפילה..
ושיהיה לכן לילה נפלא!!!
-
אפרת שרון
לגלות את הריוני. (אפרת.ש.)
מתוק הוא רגע הידיעה,
מתוק מדבש!
מרטיט בריגושים ובכניעה,
מעיר חשש...
עמוק הוא רגע ההפנמה,
עמוק כים.
סוער ברחם מלאה,
שלו וחם...
סוחט הוא רגע הבחירה-
מכבש כביר.
עומס בלבטים ודאגה,
מנביט בי שיר...
מעצים הוא רגע הקבלה,
חזק-פלדה.
מכה בי בבהירות ואהבה
מתוק הוא רגע הידיעה,
מתוק מדבש!
מרטיט בריגושים ובכניעה,
מעיר חשש...
עמוק הוא רגע ההפנמה,
עמוק כים.
סוער ברחם מלאה,
שלו וחם...
סוחט הוא רגע הבחירה-
מכבש כביר.
עומס בלבטים ודאגה,
מנביט בי שיר...
מעצים הוא רגע הקבלה,
חזק-פלדה.
מכה בי בבהירות ואהבה
- כולי תודה.
-
אפרת שרון
תפילת ההרה (אפרת.ש.)
ברך אותי אלוהי
ברך את בן בטני- אמן.
אהוב אותנו ברואיך כתמיד
ויהי כן.
חבר אותי לתוככי נשמתי
אל הזכרון והידע העמוק
של האשה שבי, של ההרה והיולדת.
ויהי זה זמן מתוק.
ראה אותי אלוהי
בימי בכיי וכאבי
ושמע זעקתי- זעקת אם המתהווה
היה עמי- אבי.
חזק אותי בכל יום
הפלא פלאים בגופי ובנפשי
רפא כל פחד, כל ספק
שלחני לחופשי.
ברכני אלוהי
ברך את בן בטני- אמן.
אהוב אותנו כתמיד
ויהי כן.
ברך אותי אלוהי
ברך את בן בטני- אמן.
אהוב אותנו ברואיך כתמיד
ויהי כן.
חבר אותי לתוככי נשמתי
אל הזכרון והידע העמוק
של האשה שבי, של ההרה והיולדת.
ויהי זה זמן מתוק.
ראה אותי אלוהי
בימי בכיי וכאבי
ושמע זעקתי- זעקת אם המתהווה
היה עמי- אבי.
חזק אותי בכל יום
הפלא פלאים בגופי ובנפשי
רפא כל פחד, כל ספק
שלחני לחופשי.
ברכני אלוהי
ברך את בן בטני- אמן.
אהוב אותנו כתמיד
ויהי כן.
-
אפרת שרון
הערה: יש לקרוא את הבתים של השירים לפי סדר הטורים. טור ראשון לאחריו שני וכן הלאה...
באהבה..
באהבה..
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2001, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ג*
אפרת שרון
היי אפרת, ראיתי שפנית לאורית בקשר ללידת בית. אורית ילדה כבר לפני למעלה משנה ולא כל כך נכנסת לפה יותר, רק רציתי שתדעי ולא תמתיני לתשובה סתם (-:
אפרת שרון
האם מישהי יכולה להמליץ על מדריכת קורס הכנה ללידה באזור חיפה קריות?
-
אפרת שרון
אני התחלתי עכשיו קורס הכנה ללידה בפרדס חנה, בדרך אם. זה לא כ"כ רחוק לנסיעה עבורך, ומומלץ בחום.
כבר בפגישה הראשונה התרגשנו מאוד, גם בעלי וגם אני.
למדנו המון דברים שאין בספרים, והיה ממש כייף!!! זה 8 מפגשים, 7 לפני הלידה ועוד אחד אחרי עם התינוקות- ממש מדליק!!!
אשמח לתת פרטים אם זה לא מאוחר מדי...
כבר בפגישה הראשונה התרגשנו מאוד, גם בעלי וגם אני.
למדנו המון דברים שאין בספרים, והיה ממש כייף!!! זה 8 מפגשים, 7 לפני הלידה ועוד אחד אחרי עם התינוקות- ממש מדליק!!!
אשמח לתת פרטים אם זה לא מאוחר מדי...
אפרת שרון
אפרת, באיזה שבוע התחלת את הקורס ומחיר, אם אפשר...
-
אפרת שרון
הקורס מתקיים בדרך אם בפרדס חנה, התחלנו אותו בשבוע 33, אך רוב הבנות שם בשבועות מוקדמים יותר ממני.
עלות הקורס שם 490 ש"ח, והם גם נותנים מתנות, כמו חודש חינם יוגה להריון, והנחות על מוצרי הריון ותינוקות, תה צמחים מחזק לרחם ועוד..
האוירה מדהימה, ואנחנו ממש נהנים.
אני יודעת שיש להם גם קורס מזורז של סופשבוע, למי שמעדיף.
את יכולה להתקשר אלי אם את רוצה לדבר: 052-533647

עלות הקורס שם 490 ש"ח, והם גם נותנים מתנות, כמו חודש חינם יוגה להריון, והנחות על מוצרי הריון ותינוקות, תה צמחים מחזק לרחם ועוד..
האוירה מדהימה, ואנחנו ממש נהנים.
אני יודעת שיש להם גם קורס מזורז של סופשבוע, למי שמעדיף.
את יכולה להתקשר אלי אם את רוצה לדבר: 052-533647

-
אפרת שרון
אז ככה, ילדתי!!!!
לפני שבועיים ושלושה ימים, ב13 לספטמבר.
שחף נולד בבית לתוך בריכה עם ציורים של דגים...
וחשבתי שכבר אני לא עוברת את זה, ופתאום הוא יצא!
ואני הייתי בשוק, ולא ממש הבנתי מה קורה, ומי זה היצור הזה ששמו עלי, עדיין לא מעכלת את הלידה והכאב, בטח לא קולטת שזהו זה, הבן שלי, זה שבעט ורקד בבטן כל כך הרבה זמן...
וממש לא היה אכפת לי שהמים אדומים מדם, וששכחו לצלם בלידה, ושאני כולי כואבת...
ומלאת אמון במיילדת שלי, רונית, פשוט זרמתי הלאה... למה עושים עכשיו....
המשך ופרוט סיפור הלידה שלי אכתוב כשיהיה לי יותר זמן. והקטנצ'יק שלי ,שעכשיו התעורר במנשא על "אבא" יישן שוב.
לפני שבועיים ושלושה ימים, ב13 לספטמבר.
שחף נולד בבית לתוך בריכה עם ציורים של דגים...
- 800 ק"ג, יפה וחלק ושמח!!!
וחשבתי שכבר אני לא עוברת את זה, ופתאום הוא יצא!
ואני הייתי בשוק, ולא ממש הבנתי מה קורה, ומי זה היצור הזה ששמו עלי, עדיין לא מעכלת את הלידה והכאב, בטח לא קולטת שזהו זה, הבן שלי, זה שבעט ורקד בבטן כל כך הרבה זמן...
וממש לא היה אכפת לי שהמים אדומים מדם, וששכחו לצלם בלידה, ושאני כולי כואבת...
ומלאת אמון במיילדת שלי, רונית, פשוט זרמתי הלאה... למה עושים עכשיו....
המשך ופרוט סיפור הלידה שלי אכתוב כשיהיה לי יותר זמן. והקטנצ'יק שלי ,שעכשיו התעורר במנשא על "אבא" יישן שוב.
-
אפרת שרון
מזל טוב! איזה יופי לך! 

-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
אפרת שרון
מזל טוב !
-
אפרת שרון
מזל טוב! 

-
אפרת שרון
מזל טוב!
הייתי בטוחה שיש לך עוד זמן...
הייתי בטוחה שיש לך עוד זמן...
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
אפרת שרון
מזל טוב @}
-
אפרת שרון
מזל טוב 

-
אפרת שרון
תודה רבה על המזל"טים, וכל כך מהר...
איך אתם מספיקים להתעדכן בחדשות כ"כ מהר?
אתם ממש נכנסים לכל דף וקוראים כל יום? או שזה במקרה? כל הכבוד!!!
אני עדיין לא מצליחה להכנס לאינטרנט כל יום, ושחף הקטן דורש את רוב זמני כעת, הוא כ"כ מתוק, שזה לא יאומן!!!!
אנסה לצרף תמונה, אני לא ממש בטוחה איך..
בכל אופן, אנחנו מתמודדים עכשיו עם דברים חדשים, אתגרים חדשים: תפרחת ילודים שלא עוברת רק מחמירה.- ידוע למישהו?
גזים וכאבי בטן שמוציאים צרחות אימים מהקטנצ'יק, וגליכול לא ממש עוזר. וגם יציאות רק אחת ליומיים שלושה- אבל "שליכטות" רציניות.
אשמח לעצות.
ושוב תודה על הברכות.
איך אתם מספיקים להתעדכן בחדשות כ"כ מהר?
אתם ממש נכנסים לכל דף וקוראים כל יום? או שזה במקרה? כל הכבוד!!!
אני עדיין לא מצליחה להכנס לאינטרנט כל יום, ושחף הקטן דורש את רוב זמני כעת, הוא כ"כ מתוק, שזה לא יאומן!!!!
אנסה לצרף תמונה, אני לא ממש בטוחה איך..
בכל אופן, אנחנו מתמודדים עכשיו עם דברים חדשים, אתגרים חדשים: תפרחת ילודים שלא עוברת רק מחמירה.- ידוע למישהו?
גזים וכאבי בטן שמוציאים צרחות אימים מהקטנצ'יק, וגליכול לא ממש עוזר. וגם יציאות רק אחת ליומיים שלושה- אבל "שליכטות" רציניות.
אשמח לעצות.
ושוב תודה על הברכות.
אפרת שרון
מזל טוב ... מזל טוב ושוב מזל טוב . לגבי הגזים וכאבי הבטן מה שעזר לנו בעיקר תנוחת הערסול במנשא והרבה שעות על הבטן ( גם בלילה, יסלחו לי אחיות טיפת חלב ). אם הוא יונק יכול להיות מצב של יציאה אחת ל ..יומיים שלושה . שמענו על מקרה של אחת לשבוע והעולם המשיך להתקיים.שיהיו ימים קלים יותר
}

-
אפרת שרון
כדאי לדבר עם יועצת הנקה לגבי הגזים. ותציצי גם ב-גזים אצל תינוקות קוליק.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אפרת שרון
אפרת, פשוט מאוד למצוא את הטלפון שלי: אני מופיעה בספר הטלפונים של 03, בשמי המלא.
פשוט אני לא מוצאת כרגע את הדואל ששלחתי לך כדי לשלוח שוב...
פשוט אני לא מוצאת כרגע את הדואל ששלחתי לך כדי לשלוח שוב...
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
אפרת שרון
תחשבי על סבתא זיכרונה לברכה ואמצי את העוצמה הנשית שלה, (היא ילדה 9 ילדים לבד בבית ..-חלקם בתימן וחלקם בארץ)
did your grandmother gave birth to all of 9 children all ALONE, without attendants?
נושא סבתא שלי, כי היו לה גם שני תינוקות שמתו..
what happened, how did her 2 babies lost? do you think doctors could save her babies, or they were premature births or defected babies?
I hope its ok for you that I ask you so many questions. Thank you for any answer, because this issue is so interesting
My father told me that many yemenite women used to birth at home alone, so I am curious to hear about this from you.
did your grandmother gave birth to all of 9 children all ALONE, without attendants?
נושא סבתא שלי, כי היו לה גם שני תינוקות שמתו..
what happened, how did her 2 babies lost? do you think doctors could save her babies, or they were premature births or defected babies?
I hope its ok for you that I ask you so many questions. Thank you for any answer, because this issue is so interesting
My father told me that many yemenite women used to birth at home alone, so I am curious to hear about this from you.
-
אפרת שרון
my grandmother gave birth to most of her baybies alone at home.
I don't have all the details, but I know that when she gave birth alone, she used to clean after herself, so that in the morning
the children will not be afraid of the blood, & to keep clean.
isn't that amaizing?
anyway, she had passed away, & I can't ask her more about it,
I don't have all the details, but I know that when she gave birth alone, she used to clean after herself, so that in the morning
the children will not be afraid of the blood, & to keep clean.
isn't that amaizing?
anyway, she had passed away, & I can't ask her more about it,
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
אפרת שרון
The reason I write in english because my computer is having a virus that made hebrew impossible to type.
thank you for your explanation. That's too bad nobody thought about asking your granny details. because
everyone could learn from her births and also from the death of her 2 children. This is one of the reasons that unassisted homebirth looks bad. (by the way, I birthed my second baby at home alone like your grandmother)
Yes, babies die in hospitals, but then everyone says, doctors did everything to save the babies. and many times babies die because of medical malpractice.
thank you for your explanation. That's too bad nobody thought about asking your granny details. because
everyone could learn from her births and also from the death of her 2 children. This is one of the reasons that unassisted homebirth looks bad. (by the way, I birthed my second baby at home alone like your grandmother)
Yes, babies die in hospitals, but then everyone says, doctors did everything to save the babies. and many times babies die because of medical malpractice.
-
אפרת שרון
אני כל כך מסכימה, ותודה שאמרת לי על המחשב, יותר קל לי לכתוב בעברית...
סבתא שלי נפטרה בשיבה טובה, בגיל מאה!!!
היא בלבי ומחשבותיי, ובמיוחד הרגשתי שעזרה לי בהחלטתי ללדת בבית.
סבתא שלי נפטרה בשיבה טובה, בגיל מאה!!!
היא בלבי ומחשבותיי, ובמיוחד הרגשתי שעזרה לי בהחלטתי ללדת בבית.
-
אפרת שרון
רציתי לשאול: אני חצי שנה אחרי הלידה, ולא התאוששתי פיזית ונפשית, וזאת למרות שהיתה לי לידה קלה. (לא אוהבת את המונח הזה, כי לא היה לי קל, זה כאב נורא ובצירי הלחץ אמרתי לעצמי שאני לא רוצה ללדת יותר בחיים..)
קשה לי לשתף ולדבר על כך עם אחרות, כי עם כל האידילה- ללדת בבית, במים, לאור נרות... ובזמן כה קצר- 5 שעות, כאילו אין לי לגיטימציה לחוות קושי.
האם גם לך היה קשה? למרות הבחירה ללדת לבד, בבית, ולמרות שעשית מה שרצית? האם למישהי עוד קשה כמוני?
אני חייבת לפרט: קשה כמוני, זה קצת בעייתי.. איך משווים?!..
את חלק מהקושי אני מבינה אך לא את כולו.
היו לי בעיות קשות עם ההנקה, זה לא זרם בכלל, ונלחמתי עם זה עד לפני כחודש. ה"מלחמה" וגם ההנקה הפכו אותי ל"מכונת אכילה" , כל הזמן רעבה וכל הזמן אוכלת... עליתי המון במשקל אחרי הלידה דווקא, ואני לא מצליחה להביא את עצמי לעשות דיאטה..
מתחילה ושוברת כמעט כל יום..
ואני מרגישה "חרא" לגבי הגוף שלי!!!
הבטן נפולה ושמנה כמו בהריון, אני עדיין קונה בגדים בחנויות להריון וזה כל כך מבאס!!!
הגב והזרועות כואבים לי כל הזמן מהנשיאה של שחף המלאך, ואני לא מספיקה לעשות כלום מלבד המינימום- שטיפת כלים, בקבוקים, כביסות, בישולים וטיפול בקטנטן... אני מותשת.. .. וגם עולים לי כל מיני רגעי עצבות לא ברורים... אני מטורפת על שחף והוא מדהים ומצחיק ומהפנט ומשוש חיי!!!
איך יתכן שבצד הכייף המדהים הזה, אני גם כל כך סובלת? לפעמים אני בקושי מזהה את עצמי, מי אני עכשיו???
והכי קשה זו הבדידות.. התחושה שאף אחד לא יכול להבין אותי, והאמת היא שלא מתאים לי להתבכיין ככה לפני אנשים.. רק באינטרנט אני מרשה לעצמי..
מה קורה לי??? והכי חשוב- מה עושים???
קשה לי לשתף ולדבר על כך עם אחרות, כי עם כל האידילה- ללדת בבית, במים, לאור נרות... ובזמן כה קצר- 5 שעות, כאילו אין לי לגיטימציה לחוות קושי.
האם גם לך היה קשה? למרות הבחירה ללדת לבד, בבית, ולמרות שעשית מה שרצית? האם למישהי עוד קשה כמוני?
אני חייבת לפרט: קשה כמוני, זה קצת בעייתי.. איך משווים?!..
את חלק מהקושי אני מבינה אך לא את כולו.
היו לי בעיות קשות עם ההנקה, זה לא זרם בכלל, ונלחמתי עם זה עד לפני כחודש. ה"מלחמה" וגם ההנקה הפכו אותי ל"מכונת אכילה" , כל הזמן רעבה וכל הזמן אוכלת... עליתי המון במשקל אחרי הלידה דווקא, ואני לא מצליחה להביא את עצמי לעשות דיאטה..
מתחילה ושוברת כמעט כל יום..
ואני מרגישה "חרא" לגבי הגוף שלי!!!
הבטן נפולה ושמנה כמו בהריון, אני עדיין קונה בגדים בחנויות להריון וזה כל כך מבאס!!!
הגב והזרועות כואבים לי כל הזמן מהנשיאה של שחף המלאך, ואני לא מספיקה לעשות כלום מלבד המינימום- שטיפת כלים, בקבוקים, כביסות, בישולים וטיפול בקטנטן... אני מותשת.. .. וגם עולים לי כל מיני רגעי עצבות לא ברורים... אני מטורפת על שחף והוא מדהים ומצחיק ומהפנט ומשוש חיי!!!
איך יתכן שבצד הכייף המדהים הזה, אני גם כל כך סובלת? לפעמים אני בקושי מזהה את עצמי, מי אני עכשיו???
והכי קשה זו הבדידות.. התחושה שאף אחד לא יכול להבין אותי, והאמת היא שלא מתאים לי להתבכיין ככה לפני אנשים.. רק באינטרנט אני מרשה לעצמי..
מה קורה לי??? והכי חשוב- מה עושים???
-
אפרת שרון
גם קשיים טכניים ולפעמים גם דכדוך..
שחף בוכה, אחזור אחכ ואפרט
שחף בוכה, אחזור אחכ ואפרט
אפרת שרון
שלום, אפרת,
קראתי את מה שכתבת על המטפל הרפלקסולוג - נשמע ממש לא מוצלח ולא בריא.
אם את רוצה רפלקסולוגית אחרת אני ממליצה לך על חיה עגור (מהיכרות אישית עמוקה) מפרדס חנה. היא בן-אדם חם ומאיר ומטפלת באמת בחסד.
קראתי את מה שכתבת על המטפל הרפלקסולוג - נשמע ממש לא מוצלח ולא בריא.
אם את רוצה רפלקסולוגית אחרת אני ממליצה לך על חיה עגור (מהיכרות אישית עמוקה) מפרדס חנה. היא בן-אדם חם ומאיר ומטפלת באמת בחסד.
אפרת שרון
יש לי את הטלפון, אבל אני לא רוצה לפרסם ברשת. את יכולה לשלוח מייל ואז אשלח לך אותו . או שתחפשי בספר הטלפונים. חיה עגור בפרדס חנה.
-
אפרת שרון
איך אני שולחת לך מייל?
-
אפרת שרון
אוקיי מצאתי...
-
אפרת שרון
אני מאוד לא חזקה בלהתקשר. 055.783582 נעמה 

-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
אפרת שרון
אפרת, מאוד הזדהתי עם מה שסיפרת.
גם לי יש/היו בעיות גב. רציתי לומר לך שמה שעוזר זה דיקור סיני (דיקור עזר לכמה אנשים שאני מכירה עם בעיות גב) וגם יוגה (כי מחזקים את שרירי הבטן בצורה נכונה).
גם לי יש/היו בעיות גב. רציתי לומר לך שמה שעוזר זה דיקור סיני (דיקור עזר לכמה אנשים שאני מכירה עם בעיות גב) וגם יוגה (כי מחזקים את שרירי הבטן בצורה נכונה).
-
אפרת שרון
אין בעיה. אחרי החג
<אבל לא ביום שלישי>

-
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*
אפרת שרון
קציר ישוב נחמד, יש לנו שם חברים ויחסית זול שם ... החיסרון הוא קירבת יתר לישובים ערביים לא הכי אוהדים, היתרון : המחיר, הנוף וכביש חוצה ישראל שעובר קרוב ומקצר נסיעות. אתם יכולים לנסות בזיכרון - גם יש בי"ס קשת וגם יש בתים במאתיים אלף (אני מכירה קבלן שמוכר...) בהצלחה.
-
אפרת שרון
אהלן, אהלן!!!
המוןןןןןןןןןןן זמן לא כתבתי, עברנו דירה ותהפוכות רבות עם כך..
אז ככה, בסוף חזרנו חזרה למרכז הארץ, לחולון, ליד ההורים שלי...
עם כל האהבה לצפון, בסוף החלטנו שהכי קל עכשיו יהיה ליד ההורים, עם שחף הקטן והאנרגתי...
אשמח לקשר עם חברים מ"באופן", שגרים בסביבה.
כאן אני ממש לא מכירה נפשות עם צורת חשיבה כמו שלי ועם התכוונות לדרך חיים טבעית ורציפה... אני בטוחה שיש.. אנא כתבו.
תודה.
המוןןןןןןןןןןן זמן לא כתבתי, עברנו דירה ותהפוכות רבות עם כך..
אז ככה, בסוף חזרנו חזרה למרכז הארץ, לחולון, ליד ההורים שלי...
עם כל האהבה לצפון, בסוף החלטנו שהכי קל עכשיו יהיה ליד ההורים, עם שחף הקטן והאנרגתי...
אשמח לקשר עם חברים מ"באופן", שגרים בסביבה.
כאן אני ממש לא מכירה נפשות עם צורת חשיבה כמו שלי ועם התכוונות לדרך חיים טבעית ורציפה... אני בטוחה שיש.. אנא כתבו.
תודה.
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
אפרת שרון
היי אפרת,
לא מכירה את חולון אבל שיהיה בהצלחה בדרך החדשה...
לא מכירה את חולון אבל שיהיה בהצלחה בדרך החדשה...

-
אפרת שרון
אמנם שנה וחודש אחרי, אך הנה זה! שחור על גבי לבן. סיפור הלידה של שחף ראה: שחף נולד מול הים
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2005, 15:14
אפרת שרון
שלום בנות יקרות
אני מסיימת עכשיו קורס דולות ורוצה להכין עבודה בנושא "ללדת בתימן", אני מחפשת נשים שילדו בתימן ואח"כ בארץ
או אפילו נשים שהיו בתימן מיילדות, הלוואי
בכל אופן אשמח מאוד לקבל כל אינפורמציה שתעזור לי, כמו תמונות , סיפורים
כתובות וכו'
תודה רבה
אני מסיימת עכשיו קורס דולות ורוצה להכין עבודה בנושא "ללדת בתימן", אני מחפשת נשים שילדו בתימן ואח"כ בארץ
או אפילו נשים שהיו בתימן מיילדות, הלוואי

כתובות וכו'
תודה רבה
-
אפרת שרון
היי אפרת
אני קצת מתעניינת בעבודה מהבית עליה פירטת
אם את עדין כאן אשמח ליותר פרטים.
ניסיתי להכנס ללינק שנתת אבל הוא באנגלית ואני נטולת כישורי שפה
אני קצת מתעניינת בעבודה מהבית עליה פירטת
אם את עדין כאן אשמח ליותר פרטים.
ניסיתי להכנס ללינק שנתת אבל הוא באנגלית ואני נטולת כישורי שפה
אפרת שרון
הי אפרת_
האם יש משהו שמומלץ לי לתרגל או לעשות בשלב זה של ההריון שיכול להקל את הלידה, לשמח את העובר או בכלל חיובי ורצוי_
ממליצה מאוד לתרגל נשימות ותנועה במים. יעשה טוב לך ולקטנצ'יק בבטן.
מחר (שישי) נפתחת קבוצה של הריוניות במים
אם מעניין אותך אשמח לספר עוד 054-7696770
האם יש משהו שמומלץ לי לתרגל או לעשות בשלב זה של ההריון שיכול להקל את הלידה, לשמח את העובר או בכלל חיובי ורצוי_
ממליצה מאוד לתרגל נשימות ותנועה במים. יעשה טוב לך ולקטנצ'יק בבטן.
מחר (שישי) נפתחת קבוצה של הריוניות במים
אם מעניין אותך אשמח לספר עוד 054-7696770
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*