אנט ש
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2001, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ג*
אנט ש
ברוכה הבאה
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
אנט ש
ברוכה הבאה!
(מה פירוש הניק? )
(מה פירוש הניק? )
-
- הצטרפות: 19 יולי 2004, 22:58
- דף אישי: הדף האישי של אנט_ש*
אנט ש
תודה על קבלת הפנים
ולטרה
שמי ענת, כמה חברים וגם אחיותיי קוראים לי אנט, אני משתמשת בשם זה גם באינטנרט, בעיקר בפורום אומנות הלידה , ועוד קצת בפורומים של עיצוב,ובפורומים אחרים,
ולטרה
שמי ענת, כמה חברים וגם אחיותיי קוראים לי אנט, אני משתמשת בשם זה גם באינטנרט, בעיקר בפורום אומנות הלידה , ועוד קצת בפורומים של עיצוב,ובפורומים אחרים,
-
אנט ש
כעת גם לי יש דף בית אישי קראתי פה בעבר בכל מיני נושאים, אבל כעת התעמקתי לראשונה באיך זה עובד, ובאיזה ים של נושאים עוד מחכה לי כאן, וזה נראה לי בהחלט מדליק.
פתחתי דף חדש בנושא אבות ומינשאים, כי זה נושא שמעניין אותי, ובחרתי לנתב זאת לכתיבת עבודה שאני חייבת.
אנו משפחה קטנה של אבא אמא וילדה בת שנתיים ורבע,
אני מעצבת מוצר, ועושה כעת את התואר השני בתחום זה,
שלום, תודה ובהצלחה
פתחתי דף חדש בנושא אבות ומינשאים, כי זה נושא שמעניין אותי, ובחרתי לנתב זאת לכתיבת עבודה שאני חייבת.
אנו משפחה קטנה של אבא אמא וילדה בת שנתיים ורבע,
אני מעצבת מוצר, ועושה כעת את התואר השני בתחום זה,
שלום, תודה ובהצלחה
-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשתיים_ועוד_אחד*
-
אנט ש
אמא לשתיים, תודה, אבל
אוהבת "אנט"
אוהבת "אנט"
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2004, 16:52
- דף אישי: הדף האישי של ב_דרך*
אנט ש
ברוכה הבאה תתחדשי
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
אנט ש
תתחדשי וברוכה הבאה
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
אנט ש
שלום שלום. ברוכה הבאה.
אפשר טיפ קטן? לא צריך לפזר פרסומות לדף חדש בכל מקום. כבר יגיעו לשם מ מה חדש או מקישורים תוכניים שיווצרו עם הזמן.
בכל מקרה, יש לך שם "טופס" מלא ראשון, אבל אל תפתחי ציפיות לאסוף פה שאלוני מחקר כי תוך כמה ימים הדף הזה יתמלא בדיון מסובך על נושא בעל קשר אסוציאטיבי מיקרי למדי למחקר שלך. אולי משהו כמו איזה שרוול הכי מתאים לתינוקיס או משהו כזה.
זה היופי באתר, אי אפשר לדעת לאן נגיע...
תהני ובהצלחה.
אפשר טיפ קטן? לא צריך לפזר פרסומות לדף חדש בכל מקום. כבר יגיעו לשם מ מה חדש או מקישורים תוכניים שיווצרו עם הזמן.
בכל מקרה, יש לך שם "טופס" מלא ראשון, אבל אל תפתחי ציפיות לאסוף פה שאלוני מחקר כי תוך כמה ימים הדף הזה יתמלא בדיון מסובך על נושא בעל קשר אסוציאטיבי מיקרי למדי למחקר שלך. אולי משהו כמו איזה שרוול הכי מתאים לתינוקיס או משהו כזה.
זה היופי באתר, אי אפשר לדעת לאן נגיע...
תהני ובהצלחה.
-
אנט ש
אהלן בועז,
זה בדיוק העניין, אני לא עושה "סקר" ולא מנסה להגיע לתוצאות וחתכים, אלא מחפשת מה באמת מעניין ליד וסביב השימוש במינשאים, בעיקר על ידי גברים.
ולגבי ה"פרסומות", סליחה,
אני חדשה כאן וחשבתי שזה כן העניין ליצור קישורים.
"פרסומת" ו"סקר" הם שני מילים שבכלל לא התכוונתי אליהם, ולוקחת על עצמי את זה שכנראה לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,
תודה על ההערות
אנט
זה בדיוק העניין, אני לא עושה "סקר" ולא מנסה להגיע לתוצאות וחתכים, אלא מחפשת מה באמת מעניין ליד וסביב השימוש במינשאים, בעיקר על ידי גברים.
ולגבי ה"פרסומות", סליחה,
אני חדשה כאן וחשבתי שזה כן העניין ליצור קישורים.
"פרסומת" ו"סקר" הם שני מילים שבכלל לא התכוונתי אליהם, ולוקחת על עצמי את זה שכנראה לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,
תודה על ההערות
אנט
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
אנט ש
ברוכה המצטרפת @}
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
אנט ש
שלום! @}
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
אנט ש
תמיד נחמד לראות שם חדש במה חדש!
-
אנט ש
תודה לכולם על סבר הפנים
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
אנט ש
פיספסתי את פתיחת דף הבית שלך, אז הנה כעת:
ברוכה הבאה!!!
והנה גם צרור @}@}@} קטן.
ברוכה הבאה!!!
והנה גם צרור @}@}@} קטן.
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
אנט ש
לא מאוחר? הרבה מזל טובים על דף הבית החדש. ברכות.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
אנט ש
הי ענת
האם את מכינה גם רהיטי ילדים?
האם את מכינה גם רהיטי ילדים?
-
-
-
אנט ש
הכי דחוף- מיטת נוער. פריטים יתקבלו בברכה. אם יש לך שרטוט או דגם אשמח לראות. אם תוכלי לתאר בקווים כללים אילו מיטות בתכנון אשמח מאד לשמוע .
-
אנט ש
מעניין, גם לי הכי דחוף היה מיטה, לפני כמה חדשים חשבתי שאני הולכת פשוט לקנות, חרשתי את השווקים והתאכזבתי מהמגוון שמסתכם בשטאנץ החוזר על עצמו כמעט אצל כל היצרנים, העממיים והיוקרתיים. במילה אחת אני מכנה את הסגנון הנפוץ "כפרי" ובמשפט אחד- למה להכניס הביתה טנק מעץ אורן מאסיבי ולצפות ממנו לפתור את כל הצרות של דירותינו הקטנות... (איחסון, אורחים...)
בסוף השבוע שעבר הגיעה סופסוף המיטה של נגה, והצילומים נמצאים בלינק. בנוסף - יש בלינק הדמיה פוטוריאליסטית של הרעיון החם הבא שלנו, את המיטה הראשונה נייצר במחיר עלות בלבד! כל הקודם זוכה
(עדכון, 4.2.05, עשינו זה מכבר מיטה לאחד מילדי באופן)
התמונות נמצאות "באתר הסטודיו שלי" www.studioarmadillo.com ,
הסברים:
המיטה של נגה היא מיטת במה העשויה מעץ מייפל מלא , המידות לא סטנדרטיות- 90X160 ס"מ, גובה 32 ס"מ, נמוך מאוד, אפשר לרדת לבד מהמיטה. פרופורציה של מיטה וחצי קטנטנה.
הכריות המלבניות שמאחור עומדות בתוך ארגז, מרופדות בבדים איכותיים, משמשות כספרייה לספרים האהובים לפני השינה, (אגב, רוחב המיטה מאפשר להשתרע ביחד ולהקריא סיפורים) הכריות גם נשלפות מן הארגז, הן גדולות- גובה 60 ס"מ, ומשמשות קוביות משחק גדולות או כל מה שעולה על הדמיון. זאת מיטה-משחק-פינת קריאה- הרבה כייף.
המיטה השניה, המכונה מיטת ספינה, עשויה מלבידי סנדביץ ליבנה מכופף, אפשרי גימור צבע אטום, בעיני עדיף גימור לכה שקופה כך שבקנטים רואים את השכבות של העץ המכופף. שלוש המגרות צבועות בצבעים לפי בחירה, בדוגמא זו המזרון 190X90 ס"מ . אפשר להזמין בכל מידה.
על ראשי המיטה משני הצדדים מולבש פריט תפור מבד ריפוד אשר כולל כרית מן הצד הפנימי של המיטה, וכיסים לספרים או צעצועים מן הצד החיצוני. פריט זה ניתן לתכנון והתאמה על פי דרישה.
ושוב- בשלב זה תיוצר המטה במחיר עלות בלבד!
בסוף השבוע שעבר הגיעה סופסוף המיטה של נגה, והצילומים נמצאים בלינק. בנוסף - יש בלינק הדמיה פוטוריאליסטית של הרעיון החם הבא שלנו, את המיטה הראשונה נייצר במחיר עלות בלבד! כל הקודם זוכה
(עדכון, 4.2.05, עשינו זה מכבר מיטה לאחד מילדי באופן)
התמונות נמצאות "באתר הסטודיו שלי" www.studioarmadillo.com ,
הסברים:
המיטה של נגה היא מיטת במה העשויה מעץ מייפל מלא , המידות לא סטנדרטיות- 90X160 ס"מ, גובה 32 ס"מ, נמוך מאוד, אפשר לרדת לבד מהמיטה. פרופורציה של מיטה וחצי קטנטנה.
הכריות המלבניות שמאחור עומדות בתוך ארגז, מרופדות בבדים איכותיים, משמשות כספרייה לספרים האהובים לפני השינה, (אגב, רוחב המיטה מאפשר להשתרע ביחד ולהקריא סיפורים) הכריות גם נשלפות מן הארגז, הן גדולות- גובה 60 ס"מ, ומשמשות קוביות משחק גדולות או כל מה שעולה על הדמיון. זאת מיטה-משחק-פינת קריאה- הרבה כייף.
המיטה השניה, המכונה מיטת ספינה, עשויה מלבידי סנדביץ ליבנה מכופף, אפשרי גימור צבע אטום, בעיני עדיף גימור לכה שקופה כך שבקנטים רואים את השכבות של העץ המכופף. שלוש המגרות צבועות בצבעים לפי בחירה, בדוגמא זו המזרון 190X90 ס"מ . אפשר להזמין בכל מידה.
על ראשי המיטה משני הצדדים מולבש פריט תפור מבד ריפוד אשר כולל כרית מן הצד הפנימי של המיטה, וכיסים לספרים או צעצועים מן הצד החיצוני. פריט זה ניתן לתכנון והתאמה על פי דרישה.
ושוב- בשלב זה תיוצר המטה במחיר עלות בלבד!
-
אנט ש
נשמע מעניין. איך אפשר לדבר\להיפגש? יש לך את האימייל שלי
-
אנט ש
סבבה, אפשר להיפגש אצלך, כדי לראות את החדר, מדידות וכו', או צלנו בסטודיו בדרום ת"א. שולחת לך אימייל
-
אנט ש
דיברתי עם בעלי . כדי לזרז עניינים אולי תשלחי ל
-
אנט ש
הי ענת
אכן קצר ולעניין!
אכן קצר ולעניין!
אנט ש
שלום ענת
אני בדיוק כרגע בחיפושים אחרי מיטה לבן שלי בן השנתיים.
האם איך שהוא תוכלי ליצור איתי קשר כדי שאוכל לבוא ולראות את הדברים שלך ?
מאד אהבתי את 2 המיטות שאת מציגה באלבום התמונות.
המייל שלי הוא : [email protected]
תודה מראש
אני בדיוק כרגע בחיפושים אחרי מיטה לבן שלי בן השנתיים.
האם איך שהוא תוכלי ליצור איתי קשר כדי שאוכל לבוא ולראות את הדברים שלך ?
מאד אהבתי את 2 המיטות שאת מציגה באלבום התמונות.
המייל שלי הוא : [email protected]
תודה מראש
-
אנט ש
יש תמונות? אני מתה לראות ! לאו דווקא מאצלינו.
אנט ש
אנט קראתי את הדפים שפתח בנושא מנשאים ומסקרן אותי לקרוא את העובדה שלך בנושא זה. האם את נכנסת מדי פעם לכאן. אם כן האם וכיצד ניתן לקרוא את העבודה שכתבת?
-
- הצטרפות: 06 ינואר 2005, 21:49
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ופיצקה*
אנט ש
אנט קראתי את הדפים שפתח בנושא מנשאים ומסקרן אותי לקרוא את העובדה שלך בנושא זה. האם את נכנסת מדי פעם לכאן. אם כן האם וכיצד ניתן לקרוא את העבודה שכתבת?
גם אני הייתי מעוניינת לראות. ראיתי ששאלת בזמנו על אתר שבו תוכלי להעלות את העבודה. יש לי אחד כזה. האם מצאת כבר.?(זה היה ממש מזמן...)
גם אני הייתי מעוניינת לראות. ראיתי ששאלת בזמנו על אתר שבו תוכלי להעלות את העבודה. יש לי אחד כזה. האם מצאת כבר.?(זה היה ממש מזמן...)