על ידי חתולה_על_גג_פח_לוהט* » 07 מאי 2004, 16:10
מיה, ניסיתי את הדייסה, היא טעימה ונפלאה, אבל... לבשל שש שעות, או ליתר דיוק להיות בבית שש שעות רצוף דורש תמרון בלתי אפשרי כמעט, או לבשל אל תוך הלילה. כרגיל אני מחפשת קיצורי דרך, אני אשמח לשמוע מה הערך האנרגטי של הדגנים האחרים, דייסת קוואקר (שמוכנה תוך 10 דקות מקסימום) או של חיטה מלאה או בורגול.
לגבי הדיון על החומוס, לצערי הרב אין לי ידע להוסיף לגבי אובדן הערך התזונתי בהקפאה לפני או אחרי בישול, רק להסכים שלבשל ולהקפיא זה נורא נוח ולתת מתכון למרק הירקות הטעים ביותר בעולם שמכיל שעועית, תרד, פרסה, תפוח אדמה, גזר, סלרי אמריקאי, בצל שמן זית ופסטו, ובגלל השעועית הוא כל כך סמיך ועשיר שחושבים שיש בו שמנת.
מיה, ניסיתי את הדייסה, היא טעימה ונפלאה, אבל... לבשל שש שעות, או ליתר דיוק להיות בבית שש שעות רצוף דורש תמרון בלתי אפשרי כמעט, או לבשל אל תוך הלילה. כרגיל אני מחפשת קיצורי דרך, אני אשמח לשמוע מה הערך האנרגטי של הדגנים האחרים, דייסת קוואקר (שמוכנה תוך 10 דקות מקסימום) או של חיטה מלאה או בורגול.
לגבי הדיון על החומוס, לצערי הרב אין לי ידע להוסיף לגבי אובדן הערך התזונתי בהקפאה לפני או אחרי בישול, רק להסכים שלבשל ולהקפיא זה נורא נוח ולתת מתכון למרק הירקות הטעים ביותר בעולם שמכיל שעועית, תרד, פרסה, תפוח אדמה, גזר, סלרי אמריקאי, בצל שמן זית ופסטו, ובגלל השעועית הוא כל כך סמיך ועשיר שחושבים שיש בו שמנת.