רצון עז לחבר

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רצון עז לחבר

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אומנם אני רק בת 22 , אבל הגעתי כבר לזמן הזה שאני צריכה זוגיות רצינית כי עד היום לא כל כך הייתה לי.
אני מסתכלת על כל הסובבים אותי ו90% מהם/ן עם נמצאים בזוגיות.. ואני מוצאת את עצמי מקנאה בהם.
כל פעם אומרים לי שיש בי הכל ובקלות אני יכולה למצוא אחד שיתאים לי ושעוד מעט זה יקרה.
האמת שאני לא נראית רע (שיער חום, רזה ועיניים ירוקות) אני יוצאת למלא דייטים שמסתיימים בפגישה הראשונה כי אני מרגישה או שההורים שלי לא יאהבו אותם (וזה מאוד חשוב לי!) או כי אני פשוט לא נמשכת אליהם.

אני מוצאת את עצמי מחפשת בנים בכל סביבה ושנייה שאני לא נמצאת אם זה בעבודה, בחדר כושר, בתחנת אוטובוס וסתם אפילו כאלה שעוברים ברחוב. אני מרגישה רע עם עצמי בקטע הזה כי אני לא מתרכזת כמעט בכלום מלבד זה. אני כל היום פשוט במרדף אחרי זוגיות.
נמאס לי מזה ונמאס לי מהנואשות שיש בזה, נמאס לי לראות בנות אחרות שגם רווקות והן חיות עם זה בשלום ולא ממהרות ולא חושבות על זה כל הזמן.
מרוב מחשבות על זוגיות לפעמים אני פועלת בפזיזות ומתחילה עם גברים יותר מידי מהר ולא נותנת להם את ה"אתגר" שהם אוהבים, והרבה חברות שלי שרואות את זה מהצד אומרות לי שחבל שאני מורידה מהערך העצמי שלי כי אין לי על מה -"את נראית טוב, את בדרך לסיום תואר, באה מבית מעולה, מצחיקה ומשוגעת בטירוף, ועובדת במקום מסודר".
אז כן אני עדיין לא מבינה אם כל זה נכון איך זה שכל מי שאני רוצה, כל מי שהוא באמת הטעם שלי לא רואה את זה בי, ורק בנים שמחפשים רק סקס פונים אליי?! אני כן מרגישה שאני בחורה איכותית אבל למרות זאת האיכותיים כאילו לא רואים את זה עליי..

כבר התייאשתי מחיפוש אחרי הגבר שלי, אבל עדיין אני לא מצליחה להפסיק את זה....
פלוני_אלמונית*

רצון עז לחבר

מה הכוונה באה מבית מעולה ? זה קשור לזוגיות ?
פלוני_אלמונית*

רצון עז לחבר

מבית טוב.. גם מבחינת זוגיות ההורים שלי הם הדוגמא הכי יפה לזוג שנועד אחד לשני וגם מהבחינה שהם פשוט הורים אוהבים כמו שצריך שיודעים לתמוך לדחוף ולעזור בהכל
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

רצון עז לחבר

שליחה על ידי אחת* »

ההצעה שלי היא פשוט להחליט שעכשיו למשך תקופה מסוימת את לא נכנסת לשום מערכת יחסים רומנטית , נאמר חצי שנה או תשעה חודשים, או שנה.
את יכולה רק להתידד עם נשים\אנשים, רק לאחר התקופה הזו תחזרי לחשוב על זוגיות.
יש לי הרגשה שזה יפתור את הבעיה.
פלוני_אלמונית*

רצון עז לחבר

היום שוב ישבתי עם כל המשפחה וכל אחת עם הבן זוג שלה ושוב זה יצר אצלי את התחושה של בדידות.

אולי באמת עדיף שאנסה מה שאת הצעת.. למרות שקשה לי לשנות תפיסה בחשיבה..
שקטה*
הצטרפות: 25 ספטמבר 2012, 14:14

רצון עז לחבר

שליחה על ידי שקטה* »

זה נשמע קצת כאילו הבדידות שאת מרגישה עולה רק כשאת משווה את עצמך לאחרים או מודאגת ממקומך ונסיונך ביחס אליהם. נשמע כאילו הזוגיות בשבילך היא קצת משהו שאת רוצה להראות לאחרים, או שתוכלי להגיד שהנה גם לך יש, להרגיש שהתנסית במה שאת רואה סביבך כל הזמן.
אני לא אומרת שזה לא בסדר, זה פשוט חשוב בעיני להפריד בין תחושה אמיתית של בדידות או רצון אמיתי להיות בקשר משמעותי עם מישהו, ובין הציפיות של החברה או הדימוי שהיא שולחת.
ואולי ההבחנה הזו תגרום לך לקצת יותר שלווה בנוגע לזה.
פלוני_אלמונית*

רצון עז לחבר

ההפך.. זה משהו שאני רוצה נטו בשביל ההרגשה האישית שלי, ולא כדי להראות לאחרים.
קורא*
הצטרפות: 20 אוקטובר 2005, 22:16

רצון עז לחבר

שליחה על ידי קורא* »

את נשמעת בחורה נפלאה. מאיפה את?
פלוני_אלמונית*

רצון עז לחבר

אני מעדיפה לא לרשום פה..