קורא ת
קורא ת
פתחתי דף זה כדי שמי שרוצה לכתוב אלי אישית יוכל לעשות כן.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
קורא ת
ברוכה הבאה! וראינו שאת בהחלט גם כותבת! @}
קורא ת
תודה רבה. אחרי שניהלתי כמה שיחות אישיות באדיבות הדף של קמה לרקוד, חשבתי שאולי הגיע הזמן לפתוח דף אישי...
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
קורא ת
ברוכה הבאה!
קורא ת
תודה רבה על קבלת הפנים, מאד נעים!
שרון, באמת כשבחרתי בכינוי "קוראת" לא ידעתי שהיותו מלה אחת ימנע יצירת דף באותו השם.
בינתיים מאד נקשרתי אליו, כי גיליתי בו משמעויות שלא חשבתי עליהן בהתחלה. אני בחרתי בכינוי "קוראת" במובן של "קוראת מן השורה", כמו שתלמיד הכותב לעיתון יקרא לעצמו "תלמיד", או מישהו שכותב מכתב להנהלת הרדיו יחתום "מאזין", או כמו שחותמים מכתב למערכת ב-"אזרח". ההתייחסות היא לעיתון "באופן טבעי".
עכשיו אני בבעיה - מלה מחולקת במכף זה לא אותו הדבר. גם להוסיף מלה (חשבתי על "קוראת מן השורה") זה משנה את המשמעות.
כרגע, "קוראת" מאפשר לי להתחבר גם לעוד משמעויות שעלו עם התפתחות הדיון.
אני מבינה שאני צריכה לפתור את זה, אחרת אף אחד לא יוכל להגיע אלי סתם כך, וזו בעצם היתה מטרתי. אני הבנתי שכשאני רוצה להגיד משהו למישהו אני לוחצת על השם, ושכדאי שזה יהיה הדדי!
שרון, באמת כשבחרתי בכינוי "קוראת" לא ידעתי שהיותו מלה אחת ימנע יצירת דף באותו השם.
בינתיים מאד נקשרתי אליו, כי גיליתי בו משמעויות שלא חשבתי עליהן בהתחלה. אני בחרתי בכינוי "קוראת" במובן של "קוראת מן השורה", כמו שתלמיד הכותב לעיתון יקרא לעצמו "תלמיד", או מישהו שכותב מכתב להנהלת הרדיו יחתום "מאזין", או כמו שחותמים מכתב למערכת ב-"אזרח". ההתייחסות היא לעיתון "באופן טבעי".
עכשיו אני בבעיה - מלה מחולקת במכף זה לא אותו הדבר. גם להוסיף מלה (חשבתי על "קוראת מן השורה") זה משנה את המשמעות.
כרגע, "קוראת" מאפשר לי להתחבר גם לעוד משמעויות שעלו עם התפתחות הדיון.
אני מבינה שאני צריכה לפתור את זה, אחרת אף אחד לא יוכל להגיע אלי סתם כך, וזו בעצם היתה מטרתי. אני הבנתי שכשאני רוצה להגיד משהו למישהו אני לוחצת על השם, ושכדאי שזה יהיה הדדי!
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
קורא ת
שלום קורא ת.
ברוכה הבאה.
ברשותך, עשיתי העברה אוטומטית מהדף הקודם שפתחת (הדף של קוראת) לכאן. כל מי שיכנס לשם יגיע אוטומטית לכאן.
אני מקווה שזה מה שרצית, ואם לא אשמח להחזיר את המצב לקדמותו.
ברוכה הבאה.
ברשותך, עשיתי העברה אוטומטית מהדף הקודם שפתחת (הדף של קוראת) לכאן. כל מי שיכנס לשם יגיע אוטומטית לכאן.
אני מקווה שזה מה שרצית, ואם לא אשמח להחזיר את המצב לקדמותו.
קורא ת
חבל שלא קראתי את זה קודם, יכולתי להציע לך שמות חלופיים כמו:
ה קוראת
קוראת באופן קבוע
קוראת באופן טבעי...
יש דף שלם על זה שנקרא משהו כמו: שם דף מתאים.
בכולופן - שוב ברוכה הבאה.
אני הבנתי שכשאני רוצה להגיד משהו למישהו אני לוחצת על השם, ושכדאי שזה יהיה הדדי!
כשאת רוצה להגיד משהו למישהו תשתדלי שזה יהיה בדף בו נכתבה השאלה (אחרת יהיה לך עסק עם גילה)
מכירה את מה חדש?
צריכה הדרכה בנבכי האתר?
כולם כאן ישמחו לעזור. רק תבקשי.
ה קוראת
קוראת באופן קבוע
קוראת באופן טבעי...
יש דף שלם על זה שנקרא משהו כמו: שם דף מתאים.
בכולופן - שוב ברוכה הבאה.
אני הבנתי שכשאני רוצה להגיד משהו למישהו אני לוחצת על השם, ושכדאי שזה יהיה הדדי!
כשאת רוצה להגיד משהו למישהו תשתדלי שזה יהיה בדף בו נכתבה השאלה (אחרת יהיה לך עסק עם גילה)
מכירה את מה חדש?
צריכה הדרכה בנבכי האתר?
כולם כאן ישמחו לעזור. רק תבקשי.
-
- הצטרפות: 14 יוני 2004, 15:05
- דף אישי: הדף האישי של קורא_ת*
קורא ת
אורית - תודה רבה, זה באמת בדיוק מה שהתכוונתי אך עדיין לא התפניתי לברר איך מבצעים את זה.
-
קורא ת
שרון - תודה על ההתייחסות. ה קוראת זה רעיון מעניין.
אם להוסיף מלים, הייתי בוחרת "קוראת מן השורה".
אולי בינתיים אשאר עם "קורא ת", זה נשמע קצת יותר צנוע מ-"ה-קוראת", אשר עלול להתפרש כחיפוש ייחוד או יומרה, שזה בעצם הפוך מן הכוונה המקורית.
כפי שספרתי, היה לי חשוב לשמור על משקל "אזרח", מאזין", "תלמיד", וכו'.
בכל מקרה, תמיד אפשר להתחרט (כל עוד השם לא תפוס...).
אכן הצצתי ב-"שם דף מתאים" וגם ב-"מה חדש". אני מבינה שלפי האחרון מצאו אותי בדף שפתחתי.
כל טוב ושוב תודה על העצות,
קוראת, קורא ת...
אם להוסיף מלים, הייתי בוחרת "קוראת מן השורה".
אולי בינתיים אשאר עם "קורא ת", זה נשמע קצת יותר צנוע מ-"ה-קוראת", אשר עלול להתפרש כחיפוש ייחוד או יומרה, שזה בעצם הפוך מן הכוונה המקורית.
כפי שספרתי, היה לי חשוב לשמור על משקל "אזרח", מאזין", "תלמיד", וכו'.
בכל מקרה, תמיד אפשר להתחרט (כל עוד השם לא תפוס...).
אכן הצצתי ב-"שם דף מתאים" וגם ב-"מה חדש". אני מבינה שלפי האחרון מצאו אותי בדף שפתחתי.
כל טוב ושוב תודה על העצות,
קוראת, קורא ת...
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2002, 20:39
- דף אישי: הדף האישי של נגה_שפרון*
קורא ת
תתחדשי על ה דף בית אישי!
@}
@}
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
קורא ת
תתחדשי!
ואם זה בסדר להציע לך עוד רעיון ל-עיצוב הכינוי, אז אפשר גם קודם קוראת -- גם כי קודם היית קוראת, וגם דוגמא אישית טובה.
ואם זה בסדר להציע לך עוד רעיון ל-עיצוב הכינוי, אז אפשר גם קודם קוראת -- גם כי קודם היית קוראת, וגם דוגמא אישית טובה.
-
קורא ת
נגה, תודה רבה!
תודה גם לך יונת. אני אשמור לעצמי את הרעיונות וההצעות, ובינתיים אתגלגל קצת ככה.
תודה גם לך יונת. אני אשמור לעצמי את הרעיונות וההצעות, ובינתיים אתגלגל קצת ככה.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
קורא ת
ברוכה הבאה!
-
קורא ת
תודה רבה, רועי!
אני ממש נרגשת מקבלת הפנים, איזה כיף.
אני ממש נרגשת מקבלת הפנים, איזה כיף.
-
קורא ת
יונת, אם כבר מדברים, אני מבינה שלך האחריות על המתכונת. אני מאד נהנית מהרבה דברים בה - הבהירות, הגרפיקה הנעימה לעין, הקישוריות הנוחה, ומעל לכל - היכולת למחוק ולערוך...
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
קורא ת
תודה! האחריות היא גם של רועי (הגרפיקה הנעימה לעין זה רק רועי, אני אסון בתחום הזה).
-
קורא ת
אחלה, אז רועי, אני מצרפת אותך למחמאה.
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*
קורא ת
מזל טוב על דף הבית החדש.
ולגבי הערתך בדף התינוק המאומץ - no hard feelings.
ולגבי הערתך בדף התינוק המאומץ - no hard feelings.
-
קורא ת
אמא נוגי, תודה רבה (על שני הדברים @})
.
.
-
קורא ת
א גרויסע תודה!
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*
קורא ת
קוראת יקרה, שימי לב שכאן לפעמים יש התנפלות גדולה על נושא, ואז יש קצת תחושת שובע ממנו ועוזבים אותו קצת, ואז פתאום שוב מתחילים. תוכלי לראות איך זה קורה ב: לבשל ילדים, נסיעה בטוחה עם ילדים ועוד המון דפים כאלו.
אני מניחה שעכשיו כולם עסוקים ב לשמור על רוח האתר. קורה לי לפעמים שאני מדפדפת כל השמן ב מה חדש ומחפשת איפה כולם.
אני מניחה שעכשיו כולם עסוקים ב לשמור על רוח האתר. קורה לי לפעמים שאני מדפדפת כל השמן ב מה חדש ומחפשת איפה כולם.
-
קורא ת
אמא נוגט (אוי, טעות כתיב אבל חמודה אז השארתי אותה), כנראה שאת צודקת. ראיתי תופעות כאלה אבל הפעם הייתי קצת מופתעת. רגע אחד הכל היה כל כך סוער ופתאום.... וכן: א. מכיוון שהתחלתי את הדיון, הרגשתי אחריות מסויימת לגבי התהליך, כולל הסיום האפשרי - לברר אם זה היה דעיכה טבעית, או שמע קיטוע עקב בעיה כלשהי (למשל, מישהו נפגע, או מישהו כתב משהו שהקשה על המשך התייחסות, וכו'). ב. מכיוון שהייתי המגיבה האחרונה באותה נקודה בה הדיון נדם, לא יכולתי להמנע מהשאלה - הכל בסדר? משהו שאמרתי? (מה גם שכבר ארע בעבר...) ג. ההקבלה המחלטת להעלמות הנושא בתקשורת (עקב הוראת בית המשפט לצדדים שלא לחשוף יותר) היתה מעניינת ורציתי לברר אם יש קשר. מכיוון שכמובן, גם על כך יש לי מה להגיד (השתיקה התקשורתית).
-
- הצטרפות: 17 יוני 2004, 18:23
קורא ת
שלום גם לך. קראתי את מה שכתבת בדף על פרשת התינוק המאומץ. כתמיד הסכמתי עם כל מלה.
אגב, את נשמעת קצת אחרת. שלווה יותר. מקווה שאת בטוב.
אגב, את נשמעת קצת אחרת. שלווה יותר. מקווה שאת בטוב.