צרחה וירטואלית
צרחה וירטואלית
וווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההה
די נמאס לי כבר!
תלכי לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
די נמאס לי כבר!
תלכי לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צרחה וירטואלית
ישנה. סופסוף. באמת הייתי על סף התמוטטות עצבים.
תודה על ההזדהות.
מסתבר שפורקן וירטואלי עוזר. בהחלט אופציה עדיפה על להבהיל את התינוקת בדמעות שליש ויפחות
מקווה שלא אזדקק יותר לדף הזה, אבל יש לי הרגשה שכן.
בכל אופן ממליצה לכולן להשתמש בו ברגעי הצורך
תודה על ההזדהות.
מסתבר שפורקן וירטואלי עוזר. בהחלט אופציה עדיפה על להבהיל את התינוקת בדמעות שליש ויפחות
מקווה שלא אזדקק יותר לדף הזה, אבל יש לי הרגשה שכן.
בכל אופן ממליצה לכולן להשתמש בו ברגעי הצורך
צרחה וירטואלית
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף הוא לא מתקשר אלי מטומטם וחוצפן כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- הצטרפות: 04 פברואר 2010, 14:38
צרחה וירטואלית
בהחלט אופציה עדיפה על להבהיל את התינוקת בדמעות שליש ויפחות
בהחלט-בהחלט.
הוא לא מתקשר אלי מטומטם וחוצפן
נכון, והוא גם לא שווה את זה!
(זוכרת גם איך זה)
בהחלט-בהחלט.
הוא לא מתקשר אלי מטומטם וחוצפן
נכון, והוא גם לא שווה את זה!
(זוכרת גם איך זה)
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
צרחה וירטואלית
יש גם הדף במקום לצעוק - שנועד לשחרור קיטור.
אבל כאן ממש צועקים - אז יותר שווה !
אז סתם בשביל הכיף:
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
(אוף, נגמר לי האוויר....)
אבל כאן ממש צועקים - אז יותר שווה !
אז סתם בשביל הכיף:
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
(אוף, נגמר לי האוויר....)
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאארררררררררררררררררררררררר
(מה יהיה?!!???? ברגע שאני מתחילה להקליד, המרגיעון אומר לי "עוצמה היא לא להשתמש בכוח העומד לרשותך"
תודה באמת. הרי בשביל זה אני פה, כדי לא ללכת לצרוח באמת על מי שעלול לעוף רק מההדף של הצרחות שמגיע לו שאצרח עליו)
(מה יהיה?!!???? ברגע שאני מתחילה להקליד, המרגיעון אומר לי "עוצמה היא לא להשתמש בכוח העומד לרשותך"
תודה באמת. הרי בשביל זה אני פה, כדי לא ללכת לצרוח באמת על מי שעלול לעוף רק מההדף של הצרחות שמגיע לו שאצרח עליו)
צרחה וירטואלית
דדדדדדאאאאאאאאאאאיי!!
נמאס!! נמאס!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!
אני תקועה תקועה תקועה הכי תקועה בעולם פשוט כ"כ תקועה לא מצליחה להזיז תטוסיק מהמחשב!!!!!!!!!!!
פוחדת לצאת החוצה
פו-ח-ד-דתדתדתדתדתדתדתדתד!!
נמאס!! נמאס!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!!
אני תקועה תקועה תקועה הכי תקועה בעולם פשוט כ"כ תקועה לא מצליחה להזיז תטוסיק מהמחשב!!!!!!!!!!!
פוחדת לצאת החוצה
פו-ח-ד-דתדתדתדתדתדתדתדתד!!
-
צרחה וירטואלית
ררררררררררררררררוצה שינוווווווווווווווויייייייי כמה שיותר מהרררררררררררררררר עכשיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ננננננוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כבר
ננננננוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כבר
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאא
אאאאאאאאאא
אאא
אא
אא
א
אא
א
א
א
א
אאאא
אאאאאאאא
אאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אלוהים תעשה שהוא יפסיק להיות מטומטם.
אאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאא
אאאאאאאאאא
אאא
אא
אא
א
אא
א
א
א
א
אאאא
אאאאאאאא
אאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אלוהים תעשה שהוא יפסיק להיות מטומטם.
-
צרחה וירטואלית
א נ י ל א י כ ו ל ה עם הוסטיבוליטיס המחורבן הזה יותר!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וגם אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
צרחה וירטואלית
רוצה שיזרום בינינו יותר בקלות שהקשיים האלה וחוסר הביטחון והבישנות שאני סוחבת על עצמי ירדו מעלי, שאצליח להתנקות מהם .. בבקשה, זה כבר בלתי נסבל זה מעכב אותי מפריע לי מאוד. די להיות פחדנית וחששנית כל כך. תתחילי להביא את עצמך, לומר את דעתך. לאהוב. בבקשה בבקשה בבקשה שזה יסתדר בינינו שזה מתאים שנקבל אחד את השניה ככה עם הכל עם הבנה ואהבה ורצון גדול לחיות ביחד, להתחתן, להביא ילדים משלנו, די ליסורים! די למאבק! בבקשה בבקשה בבקשה שאצליח להיות מי שאני חופשיה אהובה רצויה נינוחה בבקשה. שיאהב אותי וכל הפחדים הללו יתמוגגו מעצמם כלא היו. לא רוצה יותר.
מרגישה כמו נרקומנית . חיייבת את האהבה שלו . אחרת לא יכולה להרגע. עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
מרגישה כמו נרקומנית . חיייבת את האהבה שלו . אחרת לא יכולה להרגע. עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
-
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!
וזה בכלל לא אשמתם. אני סתם עצבנית היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!יש לי עוד!!!!
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
וזה בכלל לא אשמתם. אני סתם עצבנית היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!יש לי עוד!!!!
בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
צרחה וירטואלית
זה כל כך עזר לי הצרחות האלה מלפני כמה ימים ועכשיו בא לי רק לצרוח מאושר תווווודדדדדהההההההההההה
תודה תודה תודה
D|L|-: D-:
תודה תודה תודה
D|L|-: D-:
-
- הצטרפות: 18 פברואר 2010, 22:27
צרחה וירטואלית
אאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאההההההההה!
בעלי לשעבר משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!
ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!
הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!
ברשותכן, כתבתי סונט. אני קוראת לו: סונט.
אני שונאת אותו, שונאת אותו, שונאת .
טובה, איזה יופי שזה עזר לך ככה
בעלי לשעבר משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!
ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!
הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!
ברשותכן, כתבתי סונט. אני קוראת לו: סונט.
טובה, איזה יופי שזה עזר לך ככה
צרחה וירטואלית
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!
נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאסססססססססססססס לללללללללללללליייייייייייייי!!
נמאס לי לחיות, לדווח, להוכיח, לשדרג, לחפש, למצא, להיות חייבת, להיות לבד, להרגיש לבד,
להרגיש לא מסופקת , שאין לי כלום, לעולם לא יהיה לי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההה1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יכולה לשבור עכשיו פסנתר!
למרות שזה הכלי האהוב עלי.........
כמה ,כמה עצבנות יכולה להיות בי?!?????????????????????????!?!?!???????????????????????????!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאסססססססססססססס לללללללללללללליייייייייייייי!!
נמאס לי לחיות, לדווח, להוכיח, לשדרג, לחפש, למצא, להיות חייבת, להיות לבד, להרגיש לבד,
להרגיש לא מסופקת , שאין לי כלום, לעולם לא יהיה לי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההה1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני יכולה לשבור עכשיו פסנתר!
למרות שזה הכלי האהוב עלי.........
כמה ,כמה עצבנות יכולה להיות בי?!?????????????????????????!?!?!???????????????????????????!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אשה מטומטמת החליטה היום שהבת שלי,בת שנה וקצת, היונקת האינסופית, תתחיל לישון מחוץ לבית שני לילות בשבוע ועוד כמה חצאי ימים תהיה בלעדי.
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
חבורת מטומטמים כל הפסיכולוגים האלה והעובדות הסוציאליות הסתומות המרובעות השמרניות
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה ההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה
איזה אידיוט דפוק הוא האיש שהכניס אותי להריון בטעות ועכשיו הולך להרוס את החיים של הבת שלי
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ושילכו להזדיין כל יפי הנפש של 'אבא ואמא זה אותו דבר', של שיוון לגבר, כל חבורת המטומטמים שפשוט
לא יודעים איך לגדל ילדים! שיתרגלו הם!
וחושבים שהם יודעים הכי טוב. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה
אשה מטומטמת החליטה היום שהבת שלי,בת שנה וקצת, היונקת האינסופית, תתחיל לישון מחוץ לבית שני לילות בשבוע ועוד כמה חצאי ימים תהיה בלעדי.
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
חבורת מטומטמים כל הפסיכולוגים האלה והעובדות הסוציאליות הסתומות המרובעות השמרניות
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה ההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה
איזה אידיוט דפוק הוא האיש שהכניס אותי להריון בטעות ועכשיו הולך להרוס את החיים של הבת שלי
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ושילכו להזדיין כל יפי הנפש של 'אבא ואמא זה אותו דבר', של שיוון לגבר, כל חבורת המטומטמים שפשוט
לא יודעים איך לגדל ילדים! שיתרגלו הם!
וחושבים שהם יודעים הכי טוב. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
צרחה וירטואלית
אוי, סף יאוש, הדופק עלה לי ממה שכתבת. כמה נורא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ואוו!!! איזה כייייף!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!
ואוו!!! איזה כייייף!!!!!!
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!
צרחה וירטואלית
בת שנה וקצת, היונקת האינסופית, תתחיל לישון מחוץ לבית שני לילות בשבוע
מה??
מה??
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
כייף לי
אני לבד
איזה כייף זה לצרוח כשכייף
כייף לי
אני לבד
איזה כייף זה לצרוח כשכייף
צרחה וירטואלית
אאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי מהבחילות, הצרבת, ההרגשה הכללית הרעה, השינה השטוחה והגרועה. נמאס לי מחוסר השקט הפנימי, מהגודש באף, מהעדר התאבון. אאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הריון כ"כ רצוי אבל קשה לי. חסרת אנרגיה.
נמאז לי גם מהשיעמום בבית - לא עובדת. אאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
נמאז לי גם מהשיעמום בבית - לא עובדת. אאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
צרחה וירטואלית
אבבבאאאאאאאאאאאאאא מה איתי? לא מגיע לי? מה יכולה לעשות ? רוצה מאוד להתקדם. קשששששה לי ככה, בבקשה תעזור לי , אני לא מצליחהההההההההה אני מרגישה תקועהההההה כבר הרבה זמןןןןןןןןן מספיק זמן לאאא? תגיד שדי, הלוואי שזה הכל עד לכאן
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2007, 16:28
- דף אישי: הדף האישי של סקאלד_מודרני*
צרחה וירטואלית
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ממש ממש בא לי על מישהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(אבל הרבה יותר בא לי להשאר בזוגיות הנפלאה בה אני נמצא)
ממש ממש בא לי על מישהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(אבל הרבה יותר בא לי להשאר בזוגיות הנפלאה בה אני נמצא)
צרחה וירטואלית
אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה
סתם כי זה כייף!
סתם כי זה כייף!