צילום רחם הצילו
צילום רחם הצילו
כבר שנתיים מנסה ולא נכנסת להריון..
לפני שלוש שנים עברתי קיסרי (לידה ראשונה שלי). בעת קיום יחסי מין בתנוחה מסוימת, חשתי כאב שלא חשתי בעבר.. כאילו משהו השתנה בפנים. שיתפתי חברות שעברו קיסרי, ושאלתי אם הן מכירות כזה דבר. אף אחת לא הכירה, אז הנחתי לזה.. עברתי דיקור, מחשבות טובות וכל מיני באופן טבעי כאלה.. עד שאתמול, אמי שאלה את רופאת הנשים שלה, וההיא אמרה שייתכן ויש לי הידבקות בתוך צוואר הרחם או הרחם כתוצאה מהניתוח, וכן זה גורם לבעיות פוריות.
התחלתי לקרוא באינטרנט על הידבקויות רחם, ושאלוהים יעזור לי..
בכיתי מספר שעות ורצתי לרופא הזמין היחידי שהיה באותו הרגע.
הוא ביקש ממני להפסיק לקרוא דברים מפחידים באינטרנט ושלח אותי למספר בדיקות
הראשונה היא צילום רחם. התחלתי קצת לקרוא על זה, והנה אני שוב- מבוהלת, מזועזעת ומרגישה חסרת אונים לחלוטין.
אני שונאת בתי חולים ורופאים. עברתי הפלה טבעית ואחריה גרידה טראומתית, הקיסרי היה טראומטי (אחרי ניסיון ללדת במרכז לידה, הגעתי לניתוח) ועכשיו זה. הוא אמר שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה לפני הבדיקה, וחמישה ימים אחריה. רק זה נשמע לי קשה ..
ואין לי כח לזה
וכל הפחדים.. מה עם לא אוכל ללדת יותר?
אני מרגישה שפלשו לי לגוף וחיבלו לי בו, ורעעעעע לייי כל כך.
לפני שלוש שנים עברתי קיסרי (לידה ראשונה שלי). בעת קיום יחסי מין בתנוחה מסוימת, חשתי כאב שלא חשתי בעבר.. כאילו משהו השתנה בפנים. שיתפתי חברות שעברו קיסרי, ושאלתי אם הן מכירות כזה דבר. אף אחת לא הכירה, אז הנחתי לזה.. עברתי דיקור, מחשבות טובות וכל מיני באופן טבעי כאלה.. עד שאתמול, אמי שאלה את רופאת הנשים שלה, וההיא אמרה שייתכן ויש לי הידבקות בתוך צוואר הרחם או הרחם כתוצאה מהניתוח, וכן זה גורם לבעיות פוריות.
התחלתי לקרוא באינטרנט על הידבקויות רחם, ושאלוהים יעזור לי..
בכיתי מספר שעות ורצתי לרופא הזמין היחידי שהיה באותו הרגע.
הוא ביקש ממני להפסיק לקרוא דברים מפחידים באינטרנט ושלח אותי למספר בדיקות
הראשונה היא צילום רחם. התחלתי קצת לקרוא על זה, והנה אני שוב- מבוהלת, מזועזעת ומרגישה חסרת אונים לחלוטין.
אני שונאת בתי חולים ורופאים. עברתי הפלה טבעית ואחריה גרידה טראומתית, הקיסרי היה טראומטי (אחרי ניסיון ללדת במרכז לידה, הגעתי לניתוח) ועכשיו זה. הוא אמר שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה לפני הבדיקה, וחמישה ימים אחריה. רק זה נשמע לי קשה ..
ואין לי כח לזה
וכל הפחדים.. מה עם לא אוכל ללדת יותר?
צילום רחם הצילו
מישהי מכירה? יכולה לתמוך?
או לחילופין- ממליצה לא לעשות?
או לחילופין- ממליצה לא לעשות?
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2004, 14:40
צילום רחם הצילו
לא נכנסת לשאלה האם נכון או לא נכון,
כדאי או לא כדאי, לעשות צילום רחם.
רק יכולה לשתף , שעשיתי צילום רחם,
לפני כמעט שנה.
לא הגעתי מצויידת בסיפורי זוועה,
רק ידעתי שזו נחשבת בדיקה,
ממש לא נעימה.
...
לא אגיד לך שלא היה כאב, כי היה,
אבל הכאב, ממש, ממש, לא היה נורא.
(אני לא נטלתי כלום לפני הבדיקה ,
אבל אם אני זוכרת נכון, היו שם כמה נשים בתור, ששיתפו שנטלו משככי כאבים.
אולי כדאי לך להתקשר לשאול,
אם את ממש פוחדת ..)
כדאי או לא כדאי, לעשות צילום רחם.
רק יכולה לשתף , שעשיתי צילום רחם,
לפני כמעט שנה.
לא הגעתי מצויידת בסיפורי זוועה,
רק ידעתי שזו נחשבת בדיקה,
ממש לא נעימה.
...
לא אגיד לך שלא היה כאב, כי היה,
אבל הכאב, ממש, ממש, לא היה נורא.
(אני לא נטלתי כלום לפני הבדיקה ,
אבל אם אני זוכרת נכון, היו שם כמה נשים בתור, ששיתפו שנטלו משככי כאבים.
אולי כדאי לך להתקשר לשאול,
אם את ממש פוחדת ..)
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
צילום רחם הצילו
מבוהלת, יכולה לשתף אותך בסיפור שלי.
הריון ראשון הסתיים בהפלה טבעית ובגרידה. הוסתות אחר כך היו מוזרות מאוד (מיעוט וסת כלומר מעט דימום, הדימום חום מאוד ומעט מאוד ימים). לאחר שהתעקשתי שמשהו לא בסדר נשלחתי לצילום רחם. אבחנה: הידבקויות-תסמונת אשרמן. תראי, הצילום מאוד לא נעים לא לקחתי כלום לפני כן ותיכף אני אספר לך על אופציה הרבה פחות טראומטית. נקבעה היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה. הידבקויות נפתחו בחדר ניתוח, עניין של רבע שעה עשרים דקות, אחר כך קצת אופטלגין, כאבי מחזור של כשעה והיידה הביתה כמו חדשה. בהמשך הוסתות נורמליות.
הריון, לידה רגילה. אחרי לידה שוב מיעוט וסת. הפעם כבר למה לעבור צילום רחם. ישר היסטרוסקופיה ניתוחית, הרדמה מלאה פתיחת הידבקות וזהו.
הריון, לידה רגילה לפני שלושה חודשים. שוב מיעוט וסת. מניחה ששוב יש הידבקויות.
מה שאני רוצה להגיד לך שקוראים לזה תסמונת אשרמן. זה לא נורא. ניתן לטיפול.
את יכולה להתעקש על היסטרוסקופיה בחדר ניתוח תחת הרדמה מלאה ואז גם לא תרגישי כלום. אם יש משהו הוא ישר יפתח לך על המקום. כמעט אין כאבים אחר כך ובאותו יום חזרה לתפקוד.
יהיה בסדר, את רואה לי יש כבר שתי בנות אחרי היסטרוסקופיה. לפעמים הם מציעים לשים התקן אחרי ההיסטרוסקופיה למשך חודשיים כדי למנוע מההידבקויות לחזור.
לא קיבלתי שום אנטיביוטיקה לא בצילום הרחם ואפילו לא בהיסטרוסקופיה הניתוחית.
יש גם היסטרוסקופיה אבחנתית שזה בלי הרדמה אבל נדמה לי שיש איזשהו סוג של טשטוש.
את תוכלי גם תוכלי ללדת. זה ממצא שכיח והפיך.
ובקשר ללידה הטראומטית, גם הלידות שלי לא היו לפי הספר הבאופני. צריך לזרום. את יודעת שתהיה לידה אבל את אף פעם לא יודעת לאן היא תתפתח. מה שחשוב זה ילד בריא ואמא בריאה.
בהצלחה.
הריון ראשון הסתיים בהפלה טבעית ובגרידה. הוסתות אחר כך היו מוזרות מאוד (מיעוט וסת כלומר מעט דימום, הדימום חום מאוד ומעט מאוד ימים). לאחר שהתעקשתי שמשהו לא בסדר נשלחתי לצילום רחם. אבחנה: הידבקויות-תסמונת אשרמן. תראי, הצילום מאוד לא נעים לא לקחתי כלום לפני כן ותיכף אני אספר לך על אופציה הרבה פחות טראומטית. נקבעה היסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה. הידבקויות נפתחו בחדר ניתוח, עניין של רבע שעה עשרים דקות, אחר כך קצת אופטלגין, כאבי מחזור של כשעה והיידה הביתה כמו חדשה. בהמשך הוסתות נורמליות.
הריון, לידה רגילה. אחרי לידה שוב מיעוט וסת. הפעם כבר למה לעבור צילום רחם. ישר היסטרוסקופיה ניתוחית, הרדמה מלאה פתיחת הידבקות וזהו.
הריון, לידה רגילה לפני שלושה חודשים. שוב מיעוט וסת. מניחה ששוב יש הידבקויות.
מה שאני רוצה להגיד לך שקוראים לזה תסמונת אשרמן. זה לא נורא. ניתן לטיפול.
את יכולה להתעקש על היסטרוסקופיה בחדר ניתוח תחת הרדמה מלאה ואז גם לא תרגישי כלום. אם יש משהו הוא ישר יפתח לך על המקום. כמעט אין כאבים אחר כך ובאותו יום חזרה לתפקוד.
יהיה בסדר, את רואה לי יש כבר שתי בנות אחרי היסטרוסקופיה. לפעמים הם מציעים לשים התקן אחרי ההיסטרוסקופיה למשך חודשיים כדי למנוע מההידבקויות לחזור.
לא קיבלתי שום אנטיביוטיקה לא בצילום הרחם ואפילו לא בהיסטרוסקופיה הניתוחית.
יש גם היסטרוסקופיה אבחנתית שזה בלי הרדמה אבל נדמה לי שיש איזשהו סוג של טשטוש.
את תוכלי גם תוכלי ללדת. זה ממצא שכיח והפיך.
ובקשר ללידה הטראומטית, גם הלידות שלי לא היו לפי הספר הבאופני. צריך לזרום. את יודעת שתהיה לידה אבל את אף פעם לא יודעת לאן היא תתפתח. מה שחשוב זה ילד בריא ואמא בריאה.
בהצלחה.
צילום רחם הצילו
יש גם היסטרוסקופיה אבחנתית שזה בלי הרדמה אבל נדמה לי שיש איזשהו סוג של טשטוש
בלי הרדמה, בלי טשטוש, לא כואב, מקסימום אי נוחות קלה.
אני חושבת שהידבקויות אפשר לאבחן גם בהיסטרוסקופייה אבחנתית, ולא מבינה למה בדר"כ מפנים לצילום רחם שהיא בדיקה הרבה יותר קשה. אולי כדאי לשאול את הרופא שהפנה אותך, למה דווקא צילום רחם ולא היסטרוסקופייה אבחנתית.
אני, אחרי הניתוח הקיסרי שעברתי סבלתי מכאבים קשים מאוד בכל ביוץ, והרופאים שדיברתי איתם קישרו את זה בסבירות גבוהה להידבקויות. הבעיה נפתרה בעזרת דיקור סיני בלבד.
בוודאי שתוכלי ללדת.
בלי הרדמה, בלי טשטוש, לא כואב, מקסימום אי נוחות קלה.
אני חושבת שהידבקויות אפשר לאבחן גם בהיסטרוסקופייה אבחנתית, ולא מבינה למה בדר"כ מפנים לצילום רחם שהיא בדיקה הרבה יותר קשה. אולי כדאי לשאול את הרופא שהפנה אותך, למה דווקא צילום רחם ולא היסטרוסקופייה אבחנתית.
אני, אחרי הניתוח הקיסרי שעברתי סבלתי מכאבים קשים מאוד בכל ביוץ, והרופאים שדיברתי איתם קישרו את זה בסבירות גבוהה להידבקויות. הבעיה נפתרה בעזרת דיקור סיני בלבד.
בוודאי שתוכלי ללדת.
צילום רחם הצילו
אני עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ולקחתי כדור אופטלגין כשעה לפני (בהוראת האחיות, לאחר ששאלתי), חברה שלי בהליך דומה מאד חששה, הלכה לרופא אחר והוא שם לה משחת הרדמה מקומיתבאזורף נדמה לי שאפילו הציע לה זריקת הרדמה מקומית אם זה לא יספיק. אפשר גם לעשות פרטי בהרדמה מלאה.
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2006, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נמש*
צילום רחם הצילו
על הידבקויות שווה לדבר עם יעל שוראקי - האוסטאופתית היחידה בארץ שעושה עבודה על שיקום ואגינאלי
לפחות תתקשרי להתייעץ איתה לפני הכל ותנסי עד שתצליח לתפוס אותה, היא אשה מאד עסוקה
אבל גם מקבלת אס .אם.אסים
בהצלחה 0522754272
לפחות תתקשרי להתייעץ איתה לפני הכל ותנסי עד שתצליח לתפוס אותה, היא אשה מאד עסוקה
אבל גם מקבלת אס .אם.אסים
בהצלחה 0522754272
צילום רחם הצילו
מבוהלת, אני לא בדיוק מבינה על מה אתן מדברות מה שיש לי לעשות הוא לתמוך בך ולאחל לך בהצלחה. הכי חשוב שתהיי רגועה ושמחה ותסמכי על הקב"ה שיעשה לך את ההכי טוב.
תבשרי אותנו בשורות טובות.
תבשרי אותנו בשורות טובות.
צילום רחם הצילו
צילום רחם
בדיקה לא נעימה ואפילו כואבת.
חשוב להתקשר לקבוע תור מייד ביום הראשון של הווסת.
כדאי בבוקר לפני הבדיקה לעשות בדיקת הריון ביתית, לוודא שלא התפתח שום דבר...
ממה שאומרים כדאי לקחת לפני, כדור נגד כאבים
ממה שאומרים כדאי לקחת לפני, כדור נגד כאבים
צילום רחם הצילו
_צילום רחם
ממה שאומרים כדאי לקחת לפני, כדור נגד כאבים_
וכדאי לא ללכת לבד .
ממה שאומרים כדאי לקחת לפני, כדור נגד כאבים_
וכדאי לא ללכת לבד .
צילום רחם הצילו
תודה על התגובות...
מבררת מה שכתבתן.
תודה
מבררת מה שכתבתן.
תודה
צילום רחם הצילו
אל בהלה, קודם כל, זה לא מוביל לשום מקום. עברתי שתי היסטרוסקופיות אבחניתיות, בלי משככים בולי כלום. זה קצת תחושה לא נעימה וזהו, אל תקראי סיפורי זוועה. היתרון בהיס' הוא שאפשר לפתוח הידבקויות במקום ואומרים שהיא יותר נעימה מצילום רחם. בהצלחה בכל מקרה
צילום רחם הצילו
נשמע שבעבר המפגש שלך עם גניקולוגיה וכל הפרוצדורות היה די טראומטי.אני חושבת שאולי לפני שאת הולכת לעוד מהלך כל שהוא- קחי פסק זמן כדי להתבונן במה הגוף שלך מנסה לומר לך עם כל הדברים הללו.
כתבת שניסית כל מני דיקור וטיבעי.אבל האם קיבלת איזה מסר?האם יש משהו בתחום הפוריות /הרעיון הכללי של להביא עוד ילד/חיי המשפחה וכ'-משהו שם ?
נשמע שבעבר המפגש שלך עם גניקולוגיה וכל הפרוצדורות היה די טראומטי.אני חושבת שאולי לפני שאת הולכת לעוד מהלך כל שהוא- קחי פסק זמן כדי להתבונן במה הגוף שלך מנסה לומר לך עם כל הדברים הללו.
כתבת שניסית כל מני דיקור וטיבעי.אבל האם קיבלת איזה מסר?האם יש משהו בתחום הפוריות /הרעיון הכללי של להביא עוד ילד/חיי המשפחה וכ'-משהו שם ?
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2004, 14:40
צילום רחם הצילו
מבוהלת,
סתם נקודת אור..
יש מין אמונה תפלה, שרבות שניסו ולא הצליחו להרות, פתאום נכנסות להריון , מיד אחרי צילום רחם. הרופא שלי אמר שזו לא אמונה תפלה, לעיתים הבדיקה עצמה פותחת הידבקויות.
לי זה לא הצליח. טוב, האמת, אני לא מכירה עוד מישהי חוץ ממריה, שהרתה מרוח הקודש. אז אולי זו הסיבה
לגבי הכאב-
אין ספק שזה מאד משתנה מאדם לאדם.
נכון, יש כמה רגעים בבדיקה שדי כואבים, זכורה לי גם צעקת אאייי שברחה לי, אבל זו בדיקה לא ארוכה, שבסיומה, אני נהגתי מלניאדו לת״א, בלי שום בעיה.
מקוה שיעבור בקלות , ושתצטרפי לסיפורי הנסים של ״ההריונות של אחרי צילום רחם״
סתם נקודת אור..
יש מין אמונה תפלה, שרבות שניסו ולא הצליחו להרות, פתאום נכנסות להריון , מיד אחרי צילום רחם. הרופא שלי אמר שזו לא אמונה תפלה, לעיתים הבדיקה עצמה פותחת הידבקויות.
לי זה לא הצליח. טוב, האמת, אני לא מכירה עוד מישהי חוץ ממריה, שהרתה מרוח הקודש. אז אולי זו הסיבה
לגבי הכאב-
אין ספק שזה מאד משתנה מאדם לאדם.
נכון, יש כמה רגעים בבדיקה שדי כואבים, זכורה לי גם צעקת אאייי שברחה לי, אבל זו בדיקה לא ארוכה, שבסיומה, אני נהגתי מלניאדו לת״א, בלי שום בעיה.
מקוה שיעבור בקלות , ושתצטרפי לסיפורי הנסים של ״ההריונות של אחרי צילום רחם״
צילום רחם הצילו
עברתי פעמיים צילום רחם.
ממש עבר לי בקלות - ניסיתי לשחרר ולהיות רגועה - ונראה לי שזה עזר.
בהצלחה!!
ממש עבר לי בקלות - ניסיתי לשחרר ולהיות רגועה - ונראה לי שזה עזר.
בהצלחה!!
-
- הצטרפות: 19 יולי 2011, 00:06
צילום רחם הצילו
תודה תודה על כל התמיכה..
עברתי את הצילום. בדיעבד אני מבינה שבעיקר פחדתי מנזקים שעלולים לקרות כתוצאה מהבדיקה.
הפעם, בעצת חברה, ניגשתי לבדיקה אצל מישהי שקיבלה אותי , לא בפרטי, אבל עם ידיעה מי אני , ושהיא מטפלת בי הכי טוב שאפשר , כי חברה שלה היפנתה אותי.
זאת אומרת, שלא נפלתי חסרת אונים אל ידיים לא מוכרות, אלא דאגתי לזה שיטפל בי מי שמכיר אותי,או יודע מי אני, ו"כדאי"לו לטפל בי טוב.
הבדיקה כאבה לי מאוד, ועוד אחרי 2 אופטלגינים..
אבל זה עבר תוך מספר דקות.
ואמרה לי שהכל בסדר.. אז הקלה גדולה..
שוב תודה על כל התגובות,
ובאמת הלוואי שאספר בקרוב על הריון חדש.. ועל זה כבר בדף אחר לגמרי:)
לילה טוב
עברתי את הצילום. בדיעבד אני מבינה שבעיקר פחדתי מנזקים שעלולים לקרות כתוצאה מהבדיקה.
הפעם, בעצת חברה, ניגשתי לבדיקה אצל מישהי שקיבלה אותי , לא בפרטי, אבל עם ידיעה מי אני , ושהיא מטפלת בי הכי טוב שאפשר , כי חברה שלה היפנתה אותי.
זאת אומרת, שלא נפלתי חסרת אונים אל ידיים לא מוכרות, אלא דאגתי לזה שיטפל בי מי שמכיר אותי,או יודע מי אני, ו"כדאי"לו לטפל בי טוב.
הבדיקה כאבה לי מאוד, ועוד אחרי 2 אופטלגינים..
אבל זה עבר תוך מספר דקות.
ואמרה לי שהכל בסדר.. אז הקלה גדולה..
שוב תודה על כל התגובות,
ובאמת הלוואי שאספר בקרוב על הריון חדש.. ועל זה כבר בדף אחר לגמרי:)
לילה טוב
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
צילום רחם הצילו
היי היום עברתי צילום רחם בבית חולים ברזילי באשקלון אכן חוויה לא נעימה לא כל כך נורא כמו שמציינים ממליצה לקחת אופטלגין לפני ורסקיו רופאה מדהימה ממליצה בחום
-
צילום רחם הצילו
עברתי צילום רחם אתמול וזה ממש לא נורא, קצת מציק בבטן אבל לא כואב. המלצה שלי כמה שפחות לקרוא באינטרנט סתם מלחיץ ואין סיבה , קחו את זה בקלות .. (:
-
צילום רחם הצילו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
למישהי יש המלצה על רופא שעושה צילום רחם בבה"ח ברזילי ,או לחלופין באסותא אני חברת קופ"ח מכבי
בתודה לכל מי שיכול לסייע
למישהי יש המלצה על רופא שעושה צילום רחם בבה"ח ברזילי ,או לחלופין באסותא אני חברת קופ"ח מכבי
בתודה לכל מי שיכול לסייע
-
צילום רחם הצילו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
האם יש למישהי מושג איפה ניתן לעשות צ.רחם תחת הרדמה באיזור השרון דרך קופ״ח כללית?
האם יש למישהי מושג איפה ניתן לעשות צ.רחם תחת הרדמה באיזור השרון דרך קופ״ח כללית?
-
צילום רחם הצילו
היי אשמח לדעת מי הרנטגנאית ז"א מה שמה שאוכל לזמן תור בבית חולים ברזילי והאם את ממליצה לערוך שם את הבדיקה? אני השבוע רוצה לעשות ומתלבטת אם בסורוקה או ברזילי אשמח למענה מהיר בשורות טובות