סנדוויצ'ים חסכונים לעבודה מכירים כזה
-
- הצטרפות: 22 מאי 2013, 16:24
שאלת השאלות.. לפחות מבחינתי. סנדוויצ'ים לעבודה לבעל.. לא יודעת מה איתכם אבל הסנדוויצ'ים שלו לא חסכוניים בשיט. בגטים (אוקי אז אפשר לשנות ללחם) נקניקים פסטרמות וגבינות, טונה.. כל העסק יקר מאוד
אשמח לשמוע איך אפשר להוזיל בזה
אשמח לשמוע איך אפשר להוזיל בזה
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
האם הוא יכול לקחת אוכל לעבודה בקופסה?
כי את שולחת לו אוכל מהחי. זה הכי יקר שיש. וגם הכי מעובד.
אם יכולת להכין קופסה של מג'דרה למשל וליד זה כמה ירקות, זה היה עולה הרבה פחות. לטעמי אלו גם דברים שאפשר לאכול בטמפרטורת החדר.
כי את שולחת לו אוכל מהחי. זה הכי יקר שיש. וגם הכי מעובד.
אם יכולת להכין קופסה של מג'דרה למשל וליד זה כמה ירקות, זה היה עולה הרבה פחות. לטעמי אלו גם דברים שאפשר לאכול בטמפרטורת החדר.
-
לא אין לו שם מיקרו... :\ והוא בעיתי בעינין הזה אוכל מבושל הוא אוכל אך ורק ביום הבישול לא אוכל יום אחרי שיתפוצץ העולם מבחינתו.. :\
אם הוא חזק בקטע של טריות (גם אני פנטית כזו בעניין הזה) אולי יהיה לו נחמד להכין לעצמו בעבודה בשתי דקות את הסנדביץ בעצמו! אפשר לתת לו כמה פרוסות לחם בלי כלום, עגבניה אחת, מלפפון אחד, וקופסת גבינה לבנה פשוטה או קוטג'. וסכין חיתוך טובה כמובן. בשתי דקות (או פחות) אתה מכין לעצמך סנדביץ הכי טרי וטעים שיש, ולדעתי גם די זול. אפשר גם לבזוק טיפה מלח מעל אם רוצים. זה גם נחמד לאכול את זה לא כסנדביץ אלא רק פרוסה אחת למטה.
את הקוטג' אפשר גם לשמור במקרר של העבודה ליום הבא.
-
אני מכינה לו כאלו סנדוויצ'ים הוא לא יכין לעצמו:} חח בעל הודי מפונק !! אז אוק בוא נגיד שזהכריך יחסית זול.. הבעיה כריכים אחרים. חיבת להביא לו כריך בשרי גם כי הוא עובד משהו כמו 13 שעות ביום הוא חוזר רק בתשע וכבר לא אוכל משהו כבד בבית.
-
מה שאומר 3 סדוויצים שבד'כ זה חצאי בגטים. +פרי ולפעמים גם עוגיות וכאלה..
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2012, 10:38
- דף אישי: הדף האישי של סנונית_הסיפורים*
אני חושבת שאם זה האוכל היחידי שלו במשך היום אז זה יוצא די חסכוני בסך הכל
אני חושבת שאם זה האוכל היחידי שלו במשך היום אז זה יוצא די חסכוני בסך הכל
ראיה חכמה לגמרי.
במקום להשוות לכמה אפשר להוזיל את הכריך, אפשר להשוות לכמה היה עולה להאכיל את הגבר בארוחות מסודרות.
בגט ו-100 ג' נקניק וגבינות ב13 שעות עבודה???? על זה הדף???
אני זועק את מחאת הבעל ההודי!!! אפשר לחשוב שהוא דרש נאן ברד עם צ'אנה מסאלה ושאי פניר. באמת.
צוויל
ראיה חכמה לגמרי.
במקום להשוות לכמה אפשר להוזיל את הכריך, אפשר להשוות לכמה היה עולה להאכיל את הגבר בארוחות מסודרות.
בגט ו-100 ג' נקניק וגבינות ב13 שעות עבודה???? על זה הדף???
אני זועק את מחאת הבעל ההודי!!! אפשר לחשוב שהוא דרש נאן ברד עם צ'אנה מסאלה ושאי פניר. באמת.
צוויל
גם הוא מוטרד מזה? מזה שזה עולה הרבה כסף? או רק את?
כי אם זה מטריד אותו,אפשר להציע לו פתרונות,אבל הוא צריך גם להציע בעצמו (אפילו חלקי ימים כן בשיטה היקרה וחלק בשיטה זולה יותר).
ואם זה לא מטריד אותו, למה זה מטריד אותך כל כך? איך בכלל המצב הכלכלי ואיך השותפות בדאגה לזה?
כי אם זה מטריד אותו,אפשר להציע לו פתרונות,אבל הוא צריך גם להציע בעצמו (אפילו חלקי ימים כן בשיטה היקרה וחלק בשיטה זולה יותר).
ואם זה לא מטריד אותו, למה זה מטריד אותך כל כך? איך בכלל המצב הכלכלי ואיך השותפות בדאגה לזה?
-
ואי... הרגת אותי. חחחחחחחח
זה לא מדויק.. אבל נו מילא אולי אתם צודקים.
זה לא מדויק.. אבל נו מילא אולי אתם צודקים.
-
המצב הכלכלי חרבני ביותר בחודשים האחרונים כי השקעתי המון כסף על עסק עצמאי שרק פתחתי. יוצא לי משהו כמו 2000 שח לקניות בחודש ואנחנו רק זוג בלי ילדים. הוא זה שמציק לגבי להוזיל בהכל.. אבל אני חושבת שאני מסכימה עם חבריי מלמעלה .
-
- . וזה ממש לא מדויק. אפילו יותר. אני לא יודעת לנהל כסף לקניות מזון בשיט. בהכל אני יודעת לחסוך אך בסופר לא חוסכת.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
אפשר לקנות חזה הודו ולהכין פסטרמה בעצמך. זה בטוח יותר זול.
-
להכין פסטרמה בעצמי... מממ תודה אבל אוותר על הרעיון.
אפשר להכין ממרח טחינה בקלות, ממרח חומוס בזול, חביתה או ביצה קשה בתוך פיתה, אפשר לאפות לבד אז זה בכלל זול.
בכל מקרה שיאכל בתאבון ושלא יתקע לו בגרון
בכל מקרה שיאכל בתאבון ושלא יתקע לו בגרון
אפשר לקנות חזה הודו ולהכין פסטרמה בעצמך. זה בטוח יותר זול
אני מסכימה עם סאלי. בזמנו הייתי מכינה את זה מסיבות תזונתיות. הילד שלי היה משוגע על פסטרמה ואני הייתי משוגעת מהג'יפה התעשייתית.
אם את מכינה פעם בשבוע, זה יספיק לו לכל השבוע. ויש לזה טעם של עוף צלוי עשיר. זה כלום עבודה. בעיקר זמן של השרייה במרינדה (יומיים) ואז אפייה.
אני מסכימה עם סאלי. בזמנו הייתי מכינה את זה מסיבות תזונתיות. הילד שלי היה משוגע על פסטרמה ואני הייתי משוגעת מהג'יפה התעשייתית.
אם את מכינה פעם בשבוע, זה יספיק לו לכל השבוע. ויש לזה טעם של עוף צלוי עשיר. זה כלום עבודה. בעיקר זמן של השרייה במרינדה (יומיים) ואז אפייה.
ויש לזה טעם של עוף צלוי עשיר. זה כלום עבודה
וואיי. נשמע מפתה. וזה מחזיק שבוע?
ונוס, נראה שהבעיה אינה ספציפית בכריך לבעל (מקס' תחליפי בעל בדגם חסכוני יותר), אלא בשינוי באופן קניית המזון. אולי תתקפי את זה משם.
יש לא מעט אתרים ושיטות ופטנטים, אולי אפילו פה באתר.
צוויל
וואיי. נשמע מפתה. וזה מחזיק שבוע?
ונוס, נראה שהבעיה אינה ספציפית בכריך לבעל (מקס' תחליפי בעל בדגם חסכוני יותר), אלא בשינוי באופן קניית המזון. אולי תתקפי את זה משם.
יש לא מעט אתרים ושיטות ופטנטים, אולי אפילו פה באתר.
צוויל
אפשר לקנות חזה הודו ולהכין פסטרמה בעצמך. זה בטוח יותר זול
איך מכינים? נראה לי שגם לילדים זה יהיה טוב אצלי.
איך מכינים? נראה לי שגם לילדים זה יהיה טוב אצלי.
-
- הצטרפות: 27 מאי 2005, 12:17
- דף אישי: הדף האישי של אילת_מ*
המתכון שהבאת, אילת, שונה ממה שאני הכנתי ודורש כל מיני כלים יעודיים.
אני עשיתי בתנור ועם חזה עוף.
בכל מקרה אפשר לגגל "הכנת פסטרמה" ולקבל המון מתכונים וסגנונות הכנה.
אני עשיתי בתנור ועם חזה עוף.
בכל מקרה אפשר לגגל "הכנת פסטרמה" ולקבל המון מתכונים וסגנונות הכנה.
תתחילו לקנות ברמי לוי. 80 אגורות לקילו עגבניה, מלפפון, בצל. 10 שח לעוף טרי שלם. 20 שח לחזה עוף. גבינות מכל הסוגים זולות ב-30 אחוז. לחמים, לחמניות וכו' כנל.
להמשיך?
יש גם דרך האינטרנט, במידה ואתם נמצאים באזורי החלוקה, והם מתרחבים כל הזמן.
חסכון של 300 שח על כל קנייה של 1000 שח (עשיתי חישוב).
לגבי סנדוויצים חסכוניים - תשמעי זמן שווה כסף. וזה עובד לשני הצדדים. חלק מעלויות הפסטרמות והגבינות הן העבודה שהושקעה בהכנתם. כשאת פונה לחסכון, אתם צריכים להשקיע גם יותר זמן.
בגלל שהוא אוהב טרי, אפשרלהכין מחבת גדולה ממשהו ולחלק לסנדביצ'ים של אותו יום שניים ומה שנשאר - בשבילך לאותו יום או למחרת (הרי את לא כמוהו).
שקשוקה, להכין פעם בשבוע מחבת עם 4 ביצים, לחלק לארבע סנדביצים - לא צריך ממרח ולא כלום אבל לעטוף היטב.
חביתת ירק - עם פטרוזיליה בצל וכו' - גם להכין מחבת גדולה ולחלק ל-3 סנדביצים עם מעט חרדל או מיונז.
פסטרמה לא לקנות ארוז - רק פרוס במקום ובכמות גדולה - יוצא יותר זול.
חזה עוף מטוגן - חתיכה אחת גדולה שמניחים שלוש דקות מכל צד על מחבת חמה, חותכים לשניים ומפצלים לשני סנדביצ'ים.
קציציות - קילו בשר טחון קפוא עולה גג 30 שח. חצי שעה עבודה מקסימום - מקילו יוצאים 20 קציצות - כלומר 10 סנדביצ'ים. אם את מבשלת עם רוטב אדום אז גם לא צריך שום ממרח. וכמו שכתבתי - זה שהו אלא אוכל אוכל מאתמול, מאפשר לך להכין סנדביצים לאותו היוםוכל היתר - עבורך למשך השבוע.
דגי בקלה - עולים 15 שח לקילו. מטגנים אותם בקמח וביצה, הם נטולי עצמות - ומתאימים ל-8 סנדביצים - עם מיונז ומעט בצל.
פירות - אבטיח חתוך בקופסא גדולה לא זקוק לחימום וזה משביע כמו ארוחת בינים אחת.
ירקות - סלט ירקות עשיר עם קצת אגוזים, וחתיכות גבינה מלוחה עם לחמניה קטנה ליד - משביע ומגוון.
בנוסף , לקנות את המאפים רק במבצעים - נגיד ברמי לוי יש 30 פיתות במחיר של 20 (לפעמים). בגטים - יש במגה 3 בעשר וכו'.
עוגיות - לקנות בחבילה גדולה והזולות ביותר. גם ככה אלה הקנויים מרגישים אותו טעם...
וכן אם הוא עובד 13 שעות הוא חייב חלבונים בכמות גבוהה, וגם מזון מבושל. לחיות על כל המעובד הזה גם יקר וגם לא בריא.
ועשית לי חשק לסנדביץ'
להמשיך?
יש גם דרך האינטרנט, במידה ואתם נמצאים באזורי החלוקה, והם מתרחבים כל הזמן.
חסכון של 300 שח על כל קנייה של 1000 שח (עשיתי חישוב).
לגבי סנדוויצים חסכוניים - תשמעי זמן שווה כסף. וזה עובד לשני הצדדים. חלק מעלויות הפסטרמות והגבינות הן העבודה שהושקעה בהכנתם. כשאת פונה לחסכון, אתם צריכים להשקיע גם יותר זמן.
בגלל שהוא אוהב טרי, אפשרלהכין מחבת גדולה ממשהו ולחלק לסנדביצ'ים של אותו יום שניים ומה שנשאר - בשבילך לאותו יום או למחרת (הרי את לא כמוהו).
שקשוקה, להכין פעם בשבוע מחבת עם 4 ביצים, לחלק לארבע סנדביצים - לא צריך ממרח ולא כלום אבל לעטוף היטב.
חביתת ירק - עם פטרוזיליה בצל וכו' - גם להכין מחבת גדולה ולחלק ל-3 סנדביצים עם מעט חרדל או מיונז.
פסטרמה לא לקנות ארוז - רק פרוס במקום ובכמות גדולה - יוצא יותר זול.
חזה עוף מטוגן - חתיכה אחת גדולה שמניחים שלוש דקות מכל צד על מחבת חמה, חותכים לשניים ומפצלים לשני סנדביצ'ים.
קציציות - קילו בשר טחון קפוא עולה גג 30 שח. חצי שעה עבודה מקסימום - מקילו יוצאים 20 קציצות - כלומר 10 סנדביצ'ים. אם את מבשלת עם רוטב אדום אז גם לא צריך שום ממרח. וכמו שכתבתי - זה שהו אלא אוכל אוכל מאתמול, מאפשר לך להכין סנדביצים לאותו היוםוכל היתר - עבורך למשך השבוע.
דגי בקלה - עולים 15 שח לקילו. מטגנים אותם בקמח וביצה, הם נטולי עצמות - ומתאימים ל-8 סנדביצים - עם מיונז ומעט בצל.
פירות - אבטיח חתוך בקופסא גדולה לא זקוק לחימום וזה משביע כמו ארוחת בינים אחת.
ירקות - סלט ירקות עשיר עם קצת אגוזים, וחתיכות גבינה מלוחה עם לחמניה קטנה ליד - משביע ומגוון.
בנוסף , לקנות את המאפים רק במבצעים - נגיד ברמי לוי יש 30 פיתות במחיר של 20 (לפעמים). בגטים - יש במגה 3 בעשר וכו'.
עוגיות - לקנות בחבילה גדולה והזולות ביותר. גם ככה אלה הקנויים מרגישים אותו טעם...
וכן אם הוא עובד 13 שעות הוא חייב חלבונים בכמות גבוהה, וגם מזון מבושל. לחיות על כל המעובד הזה גם יקר וגם לא בריא.
ועשית לי חשק לסנדביץ'
בדרך ל המחירים ממש השתנו אבל הרעיון עדיין עומד במבחן הזמן, ממש מפרט מצויין עם כיוון בריא, חסכוני ונכון יותר.