מפגשים במוזיאון המדע חיפה
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2010, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של זרח_הפרח*
בוקר טוב.
זה כמה פעמים שהיינו בטכנודע בחיפה (שיסלחו לי כולם, כחיפאית כל חיי אני לא מסוגלת לקרוא למקום "מדעטק"...), אני עם בן ה 1.2 שלי, לבד או עם עוד חברות.
אני יודעת שיש דף כזה, מפגשים במוזיאון המדע ירושלים, ומאוד הייתי שמחה אם היו מפגשים סדירים שכאלה גם בחיפה.
(באופן כללי בחיפה קשה למצוא מפגשים קבועים שאינם במקומות מוסדרים כמו גן עם אמא ודומיו)
אז אני בודקת פה, האם יש היענות..?
כמובן שלא רק בגילאים שלנו אלא בכלל, אפילו עוד יותר מעניין כשיש גם ילדים גדולים יותר.
מה אתם אומרים?
זה כמה פעמים שהיינו בטכנודע בחיפה (שיסלחו לי כולם, כחיפאית כל חיי אני לא מסוגלת לקרוא למקום "מדעטק"...), אני עם בן ה 1.2 שלי, לבד או עם עוד חברות.
אני יודעת שיש דף כזה, מפגשים במוזיאון המדע ירושלים, ומאוד הייתי שמחה אם היו מפגשים סדירים שכאלה גם בחיפה.
(באופן כללי בחיפה קשה למצוא מפגשים קבועים שאינם במקומות מוסדרים כמו גן עם אמא ודומיו)
אז אני בודקת פה, האם יש היענות..?
כמובן שלא רק בגילאים שלנו אלא בכלל, אפילו עוד יותר מעניין כשיש גם ילדים גדולים יותר.
מה אתם אומרים?
ממליצה לך לקבוע עם חברה או שתים שאת מכירה ממפגשים מוסדרים, ולפרסם יום ושעה קבועים ולהתחיל....
בלי לשאול.
בהצלחה!
בלי לשאול.
בהצלחה!
-
מסתמנת קבוצה קבועה במדעטק בימי ראשון בעשר. גם מחרתיים. תבואו 

אם אני לא טועה בראשון המוזאון נפתח בשתיים עשרה
-
מסתמן מפגש ברביעי הקרוב בעשר. הכניסה חופשית!
-
מעדכנת שיש מפגשים די קבועים בימי רביעי, שבהם הכניסה חינם (חוץ מאשר בחגים ובחופש הגדול).