מענטשל'ה ואמא
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2010, 23:53
- דף אישי: הדף האישי של מענטשל'ה_ואמא*
מענטשל'ה ואמא
שלום יקרות ויקרים, בכל ערב לאחר מרתון ההנקות אני מתגנבת לכאן, מניחה אחר כבוד את הלפטופ על ברכי, וקוראת עוד ועוד. מטעינה מצברים מרוח ההזדהות.
אבל אתחיל מהתחלה, לפני ארבעה חודשים ילדתי את מענטשל'ה, אדם קטן וחופשי. מחמם את הלב למצוא כאן נושאים המעסיקים אותי: הנקה מלאה וממושכת, חינוך ביתי, חשיבה חופשית אודות חינוך ובכלל. ועוד קצרה התיבה מלהכיל. בשביל תחושת החופש נהיה מענטשל'ה ואמא, בינתיים.
אבל אתחיל מהתחלה, לפני ארבעה חודשים ילדתי את מענטשל'ה, אדם קטן וחופשי. מחמם את הלב למצוא כאן נושאים המעסיקים אותי: הנקה מלאה וממושכת, חינוך ביתי, חשיבה חופשית אודות חינוך ובכלל. ועוד קצרה התיבה מלהכיל. בשביל תחושת החופש נהיה מענטשל'ה ואמא, בינתיים.
-
מענטשל'ה ואמא
שלום אני מענטשל'ה ואמא שלי כותבת כאן לכבודי ובזכותי. נולדתי לפני ארבעה חודשים, אני חייכן וחופשי, מחזיק את הראש מדהים, פותח זוג עיניים סקרניות לכל עבר. אני יונק ככל היונקים אבל יותר חמוד
אמא שלי (זאת אני מענטשל'ה ואמא) מתענינת בחינוך ביתי, בחשיבה חופשית, הנקה, וכל מה שהוא אורגני וירוק וטעים. אמא שלי היא גם משוררת אבל זה כבר סיפור אחר.
[email protected]

[email protected]
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
מענטשל'ה ואמא
ברוכים הבאים
האם זה דף בית אישי?

-
מענטשל'ה ואמא
בהחלט, וגם דף בית אישי. תודה לעורכת המוערכת
-
-
מענטשל'ה ואמא
מענטשל'ה ישן וחולם עכשיו. ואני חולמת בשבילו, שלא יפסיק לפטפט. כשהוא מגרגר אין מאושרת ממני, אני שרה והוא ממשיך את ההברות. אני חולמת שהאושר הזה לא יפסק.
פעם קיבלתי ב' בהתנהגות בגלל פיטפוט בכיתה. הייתי ילדה בישנית ומסוגרת, תלמידה למופת, והמורה למתמטיקה לא אהבה את ה"דברת”. אוי המישטור, הנזיפות, התחושה שרק כשאתה שותק אתה לומד. אז סיגלתי שתיקה, כלומר בריחה, כלומר כזאת המשתבללת לתוך עצמה ומשאירה רק מבט בוהה במורה.
אני חולמת על לימוד בחברותא, כמו זה התלמודי, חולמת על לימוד תוך כדי דיאלוג, ממש כמו אפלטון, חולמת על דיאלוג פתוח עם הילד שלי ושלו עם העולם. כשאתה מפטפט אתה לומד, אתה מתעניין, באופן טבעי אנחנו מפטפטים כאן ולומדים כל כך הרבה.
פעם קיבלתי ב' בהתנהגות בגלל פיטפוט בכיתה. הייתי ילדה בישנית ומסוגרת, תלמידה למופת, והמורה למתמטיקה לא אהבה את ה"דברת”. אוי המישטור, הנזיפות, התחושה שרק כשאתה שותק אתה לומד. אז סיגלתי שתיקה, כלומר בריחה, כלומר כזאת המשתבללת לתוך עצמה ומשאירה רק מבט בוהה במורה.
אני חולמת על לימוד בחברותא, כמו זה התלמודי, חולמת על לימוד תוך כדי דיאלוג, ממש כמו אפלטון, חולמת על דיאלוג פתוח עם הילד שלי ושלו עם העולם. כשאתה מפטפט אתה לומד, אתה מתעניין, באופן טבעי אנחנו מפטפטים כאן ולומדים כל כך הרבה.
-
מענטשל'ה ואמא
היום היה יום משונה, לא נרשמו אירועים מיוחדים ופתאום הבדידות בה' הידיעה הגיחה לה לאוויר - מרושעת ונונשלנטית. הכיור פתאום הצטבר כמו מעצמו, הכביסה אימה על גדותיה, כל העיסוקים והטלפונים שקטו, ואני? אני?! האופטימית כל כך נלכדתי ברישתה. בעודי מנסה לנהל שיחת נפש עם בעלי האהוב, שחזר מהעבודה...שבאמת אולי התופעה הזו מתחילה לדבוק גם בי, "כן באמת צריך...חחרררחחרר", הוא נרדם לי באמצע שיחה על בדידות! לא אופיני, לא יתכן, לא מוכנה!! לא רוצה ולא רוצה!! כל כך סטריאוטיפי, מי כתב את התסריט הזה? מתי הסכמתי לככב? עוד הנקה ועוד הקאה ועוד מנשא ועוד חיתול ועוד הנקה ועוד פליטה ועוד חיוך לאמאל'ה!!
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ריחות_של_יסמין*
מענטשל'ה ואמא
היי מותק
רוצה להקדים את הפגישה שלנו?אפשר יהיה לארגן משהו בחמישי אם בא לך!

-
מענטשל'ה ואמא

מענטשל'ה ואמא
הי שלחתי מייל ולא ענית. אני עם יהלי בן שנה +10 ברחוב משמר הירדן את יכולה לשלוח לי מייל עם טלפון? cocolona ג'ימייל נקודה קום