מניקה למרחקים

מניקה_למרחקים*
הצטרפות: 25 נובמבר 2008, 16:23
דף אישי: הדף האישי של מניקה_למרחקים*

מניקה למרחקים

שליחה על ידי מניקה_למרחקים* »

שלום לכל קהל באופן
אפתח מכמה מילות תודה לכל הנשים המדהימות שכותבות כאן.
אני גולשת קצת יותר משנה (מתחילת ההריון שלי בערך) וקיבלתי כל כך הרבה טיפים טובים
אז תודה...
אני בת29 ויש לי בן מקסים בן 9 חודשים
את השם מניקה למרחקים אימצתי ממייל שקיבלתי כתגובה לסיפור השנה האחרונה בחיי
וכך היה...
בן זוגי ואני גרנו בהררית שבמשגב כשגילינו לשמחתינו שבערך יום או יומיים אחרי שחגגנו מסיבת חתונה נפלאה במקום חלומי לא רחוק מהררית שאנחנו בהריון
עם הזמן תחושת בטן חזקה אמרה לי (או צעקה לי) תתקרבי לשבט שלך!!!
אז התקרבתי... (השבט גר ברמת גן(-:)
עברנו לגור בקיבוץ יד חנה במחשבה ששם נהיה גם יותר קרובים להורים ועדיין נחיה במקום שקרוב לטבע
תקופת ההריון היתה לי נפלאה מאין כמוה ונהנתי מהגישה המהירה למרכז (יחסית להררית) ומהגינה הנחמדה שטיפחנו לנו בחצר ביתינו הקט.
ילדתי לידת מים בבית, לידה קלה ומהירה ממש חלום
ואמי הנפלאה נשארה איתנו במשך השבועיים הראשונים, עזרה לנו עם אמבטיה ראשונה, ברית וכל הניסים והנפלאות של ההתחלה.
אחרי מספר חודשים מצאתי את עצמי נוסעת הלוך ושוב למשפחה וחברים שכולם גרים במרכז
והבן המקסים שלי הראה לי מה הוא חושב על נסיעות באוטו. ומספר פעמים בתוקף
בכל מקרה הנסיעות המרובות הפריעו לנו ופתאום הגיעה אלינו הצעה מהשמיים השותף האחרון שחלקתי איתו דירה בתל אביב הודיע שהדירה מתפנה ושאל אם אנחנו מכירים משהו שמעוניין?
חשבנו על זה שבוע והודענו באימפולסיביות מטורפת שאנחנו מעוניינים וכך מצאנו את עצמנו גרים בלב תל אביב
מגדלים את ילדינו בעיר הגדולה הרחק מכל החלומות על גידול משפחה בחייק הטבע וקרוב לחייק המשפחה הגדולה והתומכת.

כשגרנו ביד חנה הגעתי למפגשים המדהימים של ליגת לה לצ'ה בכפר יונה וכשעברנו לתל אביב המפגשים האלו חסרו לי
להפתעתי גיליתי שלא מתקיימים מפגשים בתל אביב (בעיקר מכיוון שלא נמצא מקום מיועד לכך) ולכן הצעתי לללל לקיים מפגשים אצלי בבית
אפשר למצוא פרטים על המפגשים בעמוד מפגשים ספונטניים בימים הקרובים
תלווה אותנו יועצת הנקה מוסמכת מטעם אירגון לה לצ'ה
המפגש הראשון יתקיים ב-3 בדצבר, יום רביעי (לא מחר אלא הבא) ולאחר מכן בכל יום רביעי
אצלי בבית
אתן מוזמנות להתייעץ, לשתף, לספר ו...להניק יחד
לכל המעוניינות אנא שלחו מייל לכתובת [email protected]
ואני אשלח פרטי הגעה.
אני ממליצה בחום על המפגשים, גם אם אין קשיים או בעיות זה עוזר לקבל פרופורציה על חיי הנקה
אפרת_נ_היא_עדיין_מתעגלת*
הצטרפות: 15 דצמבר 2008, 11:49

מניקה למרחקים

שליחה על ידי אפרת_נ_היא_עדיין_מתעגלת* »

נחמד לדעת שאת כאן
(-:
אפרת
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מניקה למרחקים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום לך
אני מתעניינת בקשר למפגשים.
האם יש נושאים מוגדרים שמלווים כל מפגש?
מי יועצת ההנקה שמלווה אתכן?
אשמח לתשובתך כאן בדף שלך
תודה
מניקה_למרחקים*
הצטרפות: 25 נובמבר 2008, 16:23
דף אישי: הדף האישי של מניקה_למרחקים*

מניקה למרחקים

שליחה על ידי מניקה_למרחקים* »

שלום פלונית
אז המפגשים בעיקרון מחולקים לנושאים, אבל למעשה בכל מפגש עוסקים בשאלות שהאמהות הנוכחות מעלות.
אם זה שאלות לגבי השבועות הראשונים, כמה תינוק צריך לינוק ואם זה נורמלי שהוא יונק כל חצי שעה? ועד מעבר למוצקים, שיניים ואיך מתמודדים עם נשיכות.
בקיצור כל שאלה שתרצי לשאול תתקבל בברכה. לי מאוד עזר לשמוע מאמהות אחרות פתרונות יצירתיים שלהן לכל מיני בעיות שגם אנחנו התמודדנו איתן, לפעמים משהי נתנה טיפ קטן ששינה לנו את החודש ולפעמים סתם לשמוע נקודת מבט שונה עוזר לעבור שבועות בלי שינה (-:
אז אם יש לך שאלות או טיפים לחלוק נשמח לראותך
מלוות אותנו שתי יועצות מקסימות ומצחיקות אפי נווה ומיקי
מקווה שעניתי לשאלתך
אפרת_נ_היא_עדיין_מתעגלת*
הצטרפות: 15 דצמבר 2008, 11:49

מניקה למרחקים

שליחה על ידי אפרת_נ_היא_עדיין_מתעגלת* »

תודה (-:
יש לי משאבה חשמלית ישנה של מדלה. לא כל כך השתמשתי בינתיים. לא בטוחה מה אנחנו צריכים (אבל כן מה לא- יש לנו המון בגדים, לא אוהבים פלסטיקים ודברים שצריכים בטריות). בכל אופן העיקר שיהיה פתק החלפה D-:
אנחנו בתהליכי שיפור... טפו טפו טפו עולה במשקל בקצב שיא אבל יש כל מיניי עניינים כל הזמן עם ההנקה (אני משפריצה, הלשון הייתה קשורה, ריפלוקס, סתימה בשד ושאר מרעין בישין).
איזה כיף שניפגש בשישי.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”