מלווה כלה
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2007, 19:17
- דף אישי: הדף האישי של מלווה_כלה*
מלווה כלה
היי,
תודה שנכנסת לכאן !
כל מה שתכתבו יעזור גם לי להתכונן ל"תפקיד" שלי
תודה שנכנסת לכאן !
כל מה שתכתבו יעזור גם לי להתכונן ל"תפקיד" שלי
-
מלווה כלה
זה יהיה רק היא ואני - במשך היום כך שמעגל נשים הוא לא כל כך אופציה. חשבתי על משהו לקרוא ביחד, מתנה מסויימת,
מאכל או איזושהיא פעילות אחרת שאני יכולה להביא לזמן הזה.
תודה
מאכל או איזושהיא פעילות אחרת שאני יכולה להביא לזמן הזה.
תודה
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2004, 09:18
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ב_פ*
מלווה כלה
אהלן מלווה, רק על עצמי לספר ידעתי....
אם מתאים לך אנחנו יכולות לעשות פגישה אינטימית משולשת, או- רק אני והכלה ,ואת תלווי אותה לפגישה. אני עוסקת בחינוך למיניות ויש מקום מאד נעים במרכז ת"א שבו אנחנו יכולות לקיים מעין שיחת 'חונכות' על כל מה שקשור למין, מיניות וזוגיות, רגשות, תנוחות וכל מה שבעצם מסקרן את הכלה. את יכולה לברר קצת פרטים נוספים. תיכנסי לדףבית שלי ענת ב פ
בהצלחה }@
אם מתאים לך אנחנו יכולות לעשות פגישה אינטימית משולשת, או- רק אני והכלה ,ואת תלווי אותה לפגישה. אני עוסקת בחינוך למיניות ויש מקום מאד נעים במרכז ת"א שבו אנחנו יכולות לקיים מעין שיחת 'חונכות' על כל מה שקשור למין, מיניות וזוגיות, רגשות, תנוחות וכל מה שבעצם מסקרן את הכלה. את יכולה לברר קצת פרטים נוספים. תיכנסי לדףבית שלי ענת ב פ
בהצלחה }@
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2006, 02:49
- דף אישי: הדף האישי של אורגנית_מתחילה*
מלווה כלה
אני חושבת על מלוות הכלה שלי.
היה לי חשוב שזאת תהיה מישהי שתהיה רגועה איתי ביחד.
שתשרה עלי שמחה.
שפשוט תהיה איתי.
אמרתי לה את זה. זה עבד יופי.
אולי כדאי פשוט לתאם איתה ציפיות.
היה לי חשוב שזאת תהיה מישהי שתהיה רגועה איתי ביחד.
שתשרה עלי שמחה.
שפשוט תהיה איתי.
אמרתי לה את זה. זה עבד יופי.
אולי כדאי פשוט לתאם איתה ציפיות.
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
-
- הצטרפות: 17 ינואר 2006, 13:45
- דף אישי: הדף האישי של נילי_קו*
מלווה כלה
שלום מלווה כלה
אני יכולה לתרום לך שני רעיונות מיום החתונה שלי:
בהצלחה
אני יכולה לתרום לך שני רעיונות מיום החתונה שלי:
- הרבה מגע ופינוק לגוף - להעניק לה עיסוי ממישהו שעוסק בכך, או פשוט להזמין עוד שתי חברות ולעסות לה את הגוף בשמן בשש ידיים. מכיוון שחשבת על טבילה, שזה המשך מעולה לעיסוי, הייתי הולכת על מקום שאפשר לעשות בו ווטסו - להשיט אותה על המים. זה מנקה, משחרר וממלא.
- בבוקר החתונה אני וזוגי רשמנו כל אחד תפילה למען הזוגיות שלנו - מה אנחנו מאחלים לעצמנו, מה אנחנו מזמינים מהעולם, מה אנחנו חולמים... את התפילות טמנו באדמה תחת עץ ברוש שעמד במקום שבו ערכנו את טקס הנישואין שלנו (לא קשור- אבל אחרי הטקס כל אורח קיבל סרט, רשם עליו ברכה, ותלה אותו על העץ, וזה הפך לעץ הברכות שלנו)
בהצלחה
-
מלווה כלה
תודה לכולכן, על המחשבה וההצעות הטובות.
יכול להיות שאני לא צריכה להכין שום דבר ופשוט לבוא עם איזה מקום פנימי מתאים ולהיות איתה (כנראה זה יהיה רוב העניין)
אבל מעבר לזה , סתם חשבתי אם יש עוד משהו.
מפגש מעניין אם קלפים או ייעוץ מיני פחות מתאימים ליום הזה, כי היא ביקשה משהו אינטימי, בלי אנשים נוספים (תודה על ההצעה)
אני באמת חשבתי על טקסט מסויים שאפשר לקרוא יחד. אולי ברכה או משהו שמישהו כתב על נשיות, על חתונה והתכוונות לחתונה.
אם אפשר היה לקיים איזה טקס קטן וצנוע. משהו שלה, שנשאר ברמת הפשוט.
איזו ברכה או באמת תפילה כמו שנילי הציעה.
הייתי מביאה לה איזה ספר מרומם רוח (פשוטו כמשמעו).
אני חושבת תוך כדי שאני כותבת...
יכול להיות שאני לא צריכה להכין שום דבר ופשוט לבוא עם איזה מקום פנימי מתאים ולהיות איתה (כנראה זה יהיה רוב העניין)
אבל מעבר לזה , סתם חשבתי אם יש עוד משהו.
מפגש מעניין אם קלפים או ייעוץ מיני פחות מתאימים ליום הזה, כי היא ביקשה משהו אינטימי, בלי אנשים נוספים (תודה על ההצעה)
אני באמת חשבתי על טקסט מסויים שאפשר לקרוא יחד. אולי ברכה או משהו שמישהו כתב על נשיות, על חתונה והתכוונות לחתונה.
אם אפשר היה לקיים איזה טקס קטן וצנוע. משהו שלה, שנשאר ברמת הפשוט.
איזו ברכה או באמת תפילה כמו שנילי הציעה.
הייתי מביאה לה איזה ספר מרומם רוח (פשוטו כמשמעו).
אני חושבת תוך כדי שאני כותבת...
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2004, 14:10
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_כרגע*
מלווה כלה
אוף כתבתי תשובה ארוכה והילד מחק לי הכול!
טוב אז יש ספר שנקרא "תפילת נשים" אולי שם תמצאי טקסטים שידברו אלייך. ניתן להשיג את הספר בחנויות ספרים רגילות- לא של ספרי קודש ומדובר בטקסטים-תפילות שכתבו נשים וגברים על טקסים לאורך הדורות ועד ימינו אנו.
את יכולה למצוא עוד טקסטים אולי דרך ארגון "קולך" , שירים שמתחברים לך וליצור חוברת משלך בשבילה. יופי אני מתחילה להתלהב מהרעיון לעצמי רק שזה יהיה קצת באיחור..
טוב אז יש ספר שנקרא "תפילת נשים" אולי שם תמצאי טקסטים שידברו אלייך. ניתן להשיג את הספר בחנויות ספרים רגילות- לא של ספרי קודש ומדובר בטקסטים-תפילות שכתבו נשים וגברים על טקסים לאורך הדורות ועד ימינו אנו.
את יכולה למצוא עוד טקסטים אולי דרך ארגון "קולך" , שירים שמתחברים לך וליצור חוברת משלך בשבילה. יופי אני מתחילה להתלהב מהרעיון לעצמי רק שזה יהיה קצת באיחור..
-
- הצטרפות: 19 אפריל 2007, 15:37
- דף אישי: הדף האישי של אלנור_יה*
מלווה כלה
http://www.kipa.co.il/kolech/default.asp
ל"קולך" באמת יש אתר מקסים. חפשי ב"תרבות, ספרות ושירה". בהצלחה ושיהיה לה במזל.
ל"קולך" באמת יש אתר מקסים. חפשי ב"תרבות, ספרות ושירה". בהצלחה ושיהיה לה במזל.
-
מלווה כלה
מלווה, אני בהחלט חושבת שמשהו של שתיכן יחד יכול להיות מיוחד ומספק. לאחר שתבחרי את המקום המתאים תדאגי לאווירה- נרות/ בדים/ מוסיקה מתאימה. ואז את יכולה לקחת איזושהי קופסא יפה ולהכין כמה פרחים/אבנים/פתקים, ושהיא כל פעם תיקח פרח/אבן/פתק ותאחל לעצמה מה היא רוצה שיהיה לה בזוגיות שלה. מעין קופסת חלומות. אם היא מציירת יפה אז אתן יכולות לקחת בלוק/מחברת ושהיא תצייר את הרגעים המרגשים שיהיו בחתונה, ובשאר הדפים את מה שהיא רואה בעיני רוחה לעתיד לבוא- איזשהו יום נישואין עתידי או איזשהי תמונה משפחתית עתידית דמיונית. או אם את הציירת- את תשאלי אותה שאלות מנחות ותציירי עבורה את החלומות שלה. אם את יתירתית את יכולה להיכנס לחנויות יצירה, יש שם כל מיני דברים שיכולים לתת לך רעיונות.
תיהנו מהיום המשותף }@
תיהנו מהיום המשותף }@
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2006, 13:23
- דף אישי: הדף האישי של רונית_נשר*
מלווה כלה
ופשוט לבוא עם איזה מקום פנימי מתאים ולהיות איתה
נשמע לי נפלא ומאד מדוייק.
כי גם הכלה עצמה עדיין לא יודעת איך היא תרגיש ביום חתונתה.ומה יהיה הצורך שלה.
( תמיד נזכרת בעצמי, שבלילה שלפני החתונה הזהרתי את כל בני הבית אצל חמותי, שם שהינו לקראת החתונה, שלא יעזו להעיר אותי לפני 11 בבוקר, כי אני רוצה לישון כמו שצריך...בסוף התעוררתי לפני שש בבוקר...כולי נרגשת. בקיצור- התכנונים יפים, אבל צרכי המציאות לעיתים משתנים)
אני ליוויתי ( כבר ממזמן..) 2 חברות-כלות, ועם כל אחת היה סיפור שונה לחלוטין.
אחת הייתה נרגשת כל כך, שכל מה שנותר היה להכיל אותה ואת תחושותיה, לא היה מקום לטקס.
השנייה, בחורה מאד מחוברת לעצמה, רצתה משהו ייחודי ביום זה.
הכנו, ביחד, טקס שמתייחס לאלמנטים-
אוויר, אדמה, אש ומים. - בחיי הנישואין.
מה שכן הכנתי לה מראש, זה מעין ספר מעשה יד, בו הלכתי לזוגות שנשואים שנים רבות באושר,
וביקשתי שישתפו מחוכמתם וניסיונם,
וזה יצא מקסים.
תהני, ומזל טוב.
נשמע לי נפלא ומאד מדוייק.
כי גם הכלה עצמה עדיין לא יודעת איך היא תרגיש ביום חתונתה.ומה יהיה הצורך שלה.
( תמיד נזכרת בעצמי, שבלילה שלפני החתונה הזהרתי את כל בני הבית אצל חמותי, שם שהינו לקראת החתונה, שלא יעזו להעיר אותי לפני 11 בבוקר, כי אני רוצה לישון כמו שצריך...בסוף התעוררתי לפני שש בבוקר...כולי נרגשת. בקיצור- התכנונים יפים, אבל צרכי המציאות לעיתים משתנים)
אני ליוויתי ( כבר ממזמן..) 2 חברות-כלות, ועם כל אחת היה סיפור שונה לחלוטין.
אחת הייתה נרגשת כל כך, שכל מה שנותר היה להכיל אותה ואת תחושותיה, לא היה מקום לטקס.
השנייה, בחורה מאד מחוברת לעצמה, רצתה משהו ייחודי ביום זה.
הכנו, ביחד, טקס שמתייחס לאלמנטים-
אוויר, אדמה, אש ומים. - בחיי הנישואין.
מה שכן הכנתי לה מראש, זה מעין ספר מעשה יד, בו הלכתי לזוגות שנשואים שנים רבות באושר,
וביקשתי שישתפו מחוכמתם וניסיונם,
וזה יצא מקסים.
תהני, ומזל טוב.
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של שקדים_ירוקים*
מלווה כלה
ממליצה גם ללכת לחתן ולאם הכלה ולבקש שיכתבו מכתבים אישיים לכלה עם ברכות וחלומות ותקוות.
מנסיון שלי,זה מרגש מאוד.
מנסיון שלי,זה מרגש מאוד.
-
מלווה כלה
רעיון נוסף- לקחת טי שירט גדולה, כזו שכיף לישון איתה, להצטייד בכמה טושים עם צבע עמיד
וביחד למלא את החולצה בכל האיחולים, הגיגים, ציורים שמחים, משפטי מזל וכו'.
זו תהיה "טי שירט החלומות" שגם תהיה מזכרת מהרגעים האינטימיים שלכן.
מכיוון שעליה לא ידוע לי דבר אני מציעה כל העולה על רוחי
וביחד למלא את החולצה בכל האיחולים, הגיגים, ציורים שמחים, משפטי מזל וכו'.
זו תהיה "טי שירט החלומות" שגם תהיה מזכרת מהרגעים האינטימיים שלכן.
מכיוון שעליה לא ידוע לי דבר אני מציעה כל העולה על רוחי
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
-
- הצטרפות: 27 מאי 2005, 12:17
- דף אישי: הדף האישי של אילת_מ*
מלווה כלה
איזה כיף, עשיתי את זה פעמיים, (ללות חברות) וכל פע זה אחרת.
פעם אחת הלכנו לכותל, נכנסנו למנהרות (הם לא מבקשים תשלום ממי שמביאה הזמנה ופמלייתה)
והתפללנו בנקודה הקרובה ביותר לקודש הקודשים. מתחת לאדמה, חוויה חזקה ביותר.
אפשר ללכת לטבול במקווה, במעיין או בים ויש המון ריטואלים שקשורים לזה.
הכלה מרגישה לפעמים שכל האנרגיה מתרכזת בה, חוויה שקצת קשה לשאת, אז אפשר לנסות לעשות משהו ביחד שיכלול את שתיכן באותה מידה.
זה מה שאני זוכרת כרגע, אולי יעלו לי עוד דברים.
ב פ! טוב לראות אותך....
פעם אחת הלכנו לכותל, נכנסנו למנהרות (הם לא מבקשים תשלום ממי שמביאה הזמנה ופמלייתה)
והתפללנו בנקודה הקרובה ביותר לקודש הקודשים. מתחת לאדמה, חוויה חזקה ביותר.
אפשר ללכת לטבול במקווה, במעיין או בים ויש המון ריטואלים שקשורים לזה.
הכלה מרגישה לפעמים שכל האנרגיה מתרכזת בה, חוויה שקצת קשה לשאת, אז אפשר לנסות לעשות משהו ביחד שיכלול את שתיכן באותה מידה.
זה מה שאני זוכרת כרגע, אולי יעלו לי עוד דברים.
ב פ! טוב לראות אותך....
-
מלווה כלה
אני אכתוב מחר יותר ,
אבל הרעיונות מקסימים ועוזרים לי להבין טוב יותר מה ואיך...תודה על השיתופים מהניסיון שלכן,
כולנו כלות...
לילה טוב
אבל הרעיונות מקסימים ועוזרים לי להבין טוב יותר מה ואיך...תודה על השיתופים מהניסיון שלכן,
כולנו כלות...
לילה טוב
-
מלווה כלה
יש תפילות מיוחדות לטבילה, הטבילה היא זמן מיוחד לניקוי, סוג של "תשליך" וגם זמן לבקשת בקשות.
בכלל חתונה זה סוג של יום כיפור אבל אני אשאל כאלה שמתמצאים בזה יותר ממני וארחיב כאן יותר מאוחר.
בכלל חתונה זה סוג של יום כיפור אבל אני אשאל כאלה שמתמצאים בזה יותר ממני וארחיב כאן יותר מאוחר.
-
- הצטרפות: 01 יולי 2007, 09:35
מלווה כלה
היי אני מטפלת בעיסוי פנים יפני שנקרא קובידו.
הקובידו הוא טיפול מיוחד שמעצים את האנרגיה
בפנים בצוואר וקרקפת משחרר בקלילות מתחים ,מזרים דם
מנקה לימפה בקיצור מלא דברים טובים
מכיוון שהקובידו רק נלמד בארץ אז הפרסום עובד לאט.
במיוחד הוא מרגיע ,ממש מרגיע ומרפה את כל הגוף
ונותן תחושה נהדרת ומרחפת.אפשרי לשלב עם כל עיסוי גוף אחר או כפות רגליים.
זוהי מתנה נהדרת לפני החופה וכבר עשיתי למספר כלות טיפול כזה
הטיפול טיבעי לחלוטין ומשאיר את הפנים גמישות רעננות וקורנות.
כמובן שאפשר להגיע אליכן אם אתן באיזור תל אביב פנו בדף בית
או 0504232255
הקובידו הוא טיפול מיוחד שמעצים את האנרגיה
בפנים בצוואר וקרקפת משחרר בקלילות מתחים ,מזרים דם
מנקה לימפה בקיצור מלא דברים טובים
מכיוון שהקובידו רק נלמד בארץ אז הפרסום עובד לאט.
במיוחד הוא מרגיע ,ממש מרגיע ומרפה את כל הגוף
ונותן תחושה נהדרת ומרחפת.אפשרי לשלב עם כל עיסוי גוף אחר או כפות רגליים.
זוהי מתנה נהדרת לפני החופה וכבר עשיתי למספר כלות טיפול כזה
הטיפול טיבעי לחלוטין ומשאיר את הפנים גמישות רעננות וקורנות.
כמובן שאפשר להגיע אליכן אם אתן באיזור תל אביב פנו בדף בית
או 0504232255
-
מלווה כלה
נוגה תודה, אבל
זה לא קרוב לתל אביב לצערי ...הרבה יותר צפונה.
בהצלחה בכל מעשייך זה נשמע מצויין.
זה לא קרוב לתל אביב לצערי ...הרבה יותר צפונה.
בהצלחה בכל מעשייך זה נשמע מצויין.
-
מלווה כלה
נזכרתי בספרון מצויין של ר' שלמה קרליבך עם כל מיני
ציטוטים ורעיונות לגבי החתונה, לא יודעת אם אפשר בכלל להשיג אותו
אבל שווה להציץ בחנויות של ספרי יהדות וכאלה. מלא ברעיונות מעוררי השראה,
אידאלי לבילוי זמן של שתיכן יחד.
ציטוטים ורעיונות לגבי החתונה, לא יודעת אם אפשר בכלל להשיג אותו
אבל שווה להציץ בחנויות של ספרי יהדות וכאלה. מלא ברעיונות מעוררי השראה,
אידאלי לבילוי זמן של שתיכן יחד.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
מלווה כלה
אם את מלווה את הכלה ביום חתונתה, קחי בחשבון שבנוסף להתרגשות מהאיחוד הרוחני עם החתן וכל המשתמע מכך,
יש גם את ההתרגשות מהאירוע עצמו (כולל מתחים, חששות, אי ודאות וכדומה), וכמובן- יש הכנות מעשיות לקראת האירוע.
אני לא יודעת מה אופי האירוע המתוכנן...
למשל מי המוזמנים, כמה מוזמנים, האם האירוע מתקיים קרוב או רחוק ביחס לבית הכלה, איך הכלה מתארגנת על שמלה/ שיער/ איפור וכן הלאה.
מן הסתם כדאי לבדוק איך ההכנות האלו משתלבות עם התוכניות שלך לארגן לה משהו שהוא קצת מעבר להן
בכל מקרה, כל דבר שיכול לפקס את הכלה לגבי הציפיות שלה מהאירוע יכול לעזור לה להנות ממנו בהמשך.
הרבה פעמים כלות נלחצות בחתונה מכל מיני דברים שהן לא צפו אותם, מלוחות זמנים או עיצוב המקום ועד כלמיני התקלויות הזויות למשל עם בעלי המקום וספקי השירות
או עם ההורים שרואים את עצמם לפעמים כמרכז האירוע לא פחות מבני הזוג הנישאים...
את יכולה כמובן גם להרחיב את תפקידך וללוות את הכלה גם בחתונה עצמה
מדי פעם לבדוק שהכל מתקתק ומרגיש לה כמו שהיא רוצה, לעזור לה לסגור פינות איפה שצריך...
שיהיה במזל טוב ובכיף לשתיכן! @}
יש גם את ההתרגשות מהאירוע עצמו (כולל מתחים, חששות, אי ודאות וכדומה), וכמובן- יש הכנות מעשיות לקראת האירוע.
אני לא יודעת מה אופי האירוע המתוכנן...
למשל מי המוזמנים, כמה מוזמנים, האם האירוע מתקיים קרוב או רחוק ביחס לבית הכלה, איך הכלה מתארגנת על שמלה/ שיער/ איפור וכן הלאה.
מן הסתם כדאי לבדוק איך ההכנות האלו משתלבות עם התוכניות שלך לארגן לה משהו שהוא קצת מעבר להן
בכל מקרה, כל דבר שיכול לפקס את הכלה לגבי הציפיות שלה מהאירוע יכול לעזור לה להנות ממנו בהמשך.
הרבה פעמים כלות נלחצות בחתונה מכל מיני דברים שהן לא צפו אותם, מלוחות זמנים או עיצוב המקום ועד כלמיני התקלויות הזויות למשל עם בעלי המקום וספקי השירות
או עם ההורים שרואים את עצמם לפעמים כמרכז האירוע לא פחות מבני הזוג הנישאים...
את יכולה כמובן גם להרחיב את תפקידך וללוות את הכלה גם בחתונה עצמה
מדי פעם לבדוק שהכל מתקתק ומרגיש לה כמו שהיא רוצה, לעזור לה לסגור פינות איפה שצריך...
שיהיה במזל טוב ובכיף לשתיכן! @}
-
מלווה כלה
טוב,
אז עברה החתונה בשלום ובשמחה !
רציתי קצת לספר איך היה, אולי בשביל "הדורות הבאים" וגם בשביל עצמי וכל מי שהתייחסה כאן (המון תודה - אני מרגישה שעברתי מסע איתכן שבא איתי לחתונה)
הגעתי בבוקר. זו כלה מאד פתוחה לטבעיות ולשפה רוחנית, החתונה הייתה מצד אחד עם חופה כהלכתה ומצד שני היו מעט אנשים, רק אלו שיש להם חיבור לזוג. בנוסף היה אוכל שכל אחד מהאורחים הביא ולא קייטרינג (היה אוכל מצויין !) וחברים הם אלו שהפיקו את החתונה.
אז הגעתי בבוקר, הבאתי איתי התרגשות וספר שירים סופי שמדבר גם על אהבה ובדרך מאד יפה.
הכלה היקרה הזמינה לעצמה טיפול גוף מרגיע. לפני זה אכלנו ארוחת בוקר. אחרי הטיפול היא נרדמה. אחר כך ארוחה קלה, ושאר הזמן היה סביב התלבשות, שיער ואיפור.
זהו.
זה כאילו היה הדבר הבנאלי ביותר - דאגתי שתאכל, תישן, שתהיה סביבה חביבות וחיוביות. שכל מה שהיא מביאה מתקבל.
הגיעה עוד חברה שלה באיזשהו שלב שכיוונה למקומות קצת אחרים כמו ברכות מילים יותר רוחניות, וכמו לתת לכלה זמן להיות קצת עם עצמה לפני הטקס.
בסוף הזמן פשוט עבר. בלי הזמן של לקרוא שירה ביחד, בלי יותר מדי תובנות עמוקות או שיחות נפש של הרגע האחרון.
הייתה אווירה מאד שלווה וזורמת.
כל זה עבר בצורה מלאה לחתונה שברובה הייתה גם נעימה ומרגשת. בלי מוסיקה חזקה, בלי ריקודים, עם אוכל מצויין, עם חופה פשוטה ומרגשת, טבע ואינטימיות.
יום אחר כך הכלה התקשרה להודות לי ואמרה שהיא הרגישה מאד בנוח, שמשהו שהבאתי איתי יצר אצלה את ההרגשה שהכל בסדר, שכל מה שהיא רוצה להיות ביום הזה
זה בסדר.
בהרבה ברכות לבאות הדף ובכלל. שכולנו נדע שלווה ואהבה.
אז עברה החתונה בשלום ובשמחה !
רציתי קצת לספר איך היה, אולי בשביל "הדורות הבאים" וגם בשביל עצמי וכל מי שהתייחסה כאן (המון תודה - אני מרגישה שעברתי מסע איתכן שבא איתי לחתונה)
הגעתי בבוקר. זו כלה מאד פתוחה לטבעיות ולשפה רוחנית, החתונה הייתה מצד אחד עם חופה כהלכתה ומצד שני היו מעט אנשים, רק אלו שיש להם חיבור לזוג. בנוסף היה אוכל שכל אחד מהאורחים הביא ולא קייטרינג (היה אוכל מצויין !) וחברים הם אלו שהפיקו את החתונה.
אז הגעתי בבוקר, הבאתי איתי התרגשות וספר שירים סופי שמדבר גם על אהבה ובדרך מאד יפה.
הכלה היקרה הזמינה לעצמה טיפול גוף מרגיע. לפני זה אכלנו ארוחת בוקר. אחרי הטיפול היא נרדמה. אחר כך ארוחה קלה, ושאר הזמן היה סביב התלבשות, שיער ואיפור.
זהו.
זה כאילו היה הדבר הבנאלי ביותר - דאגתי שתאכל, תישן, שתהיה סביבה חביבות וחיוביות. שכל מה שהיא מביאה מתקבל.
הגיעה עוד חברה שלה באיזשהו שלב שכיוונה למקומות קצת אחרים כמו ברכות מילים יותר רוחניות, וכמו לתת לכלה זמן להיות קצת עם עצמה לפני הטקס.
בסוף הזמן פשוט עבר. בלי הזמן של לקרוא שירה ביחד, בלי יותר מדי תובנות עמוקות או שיחות נפש של הרגע האחרון.
הייתה אווירה מאד שלווה וזורמת.
כל זה עבר בצורה מלאה לחתונה שברובה הייתה גם נעימה ומרגשת. בלי מוסיקה חזקה, בלי ריקודים, עם אוכל מצויין, עם חופה פשוטה ומרגשת, טבע ואינטימיות.
יום אחר כך הכלה התקשרה להודות לי ואמרה שהיא הרגישה מאד בנוח, שמשהו שהבאתי איתי יצר אצלה את ההרגשה שהכל בסדר, שכל מה שהיא רוצה להיות ביום הזה
זה בסדר.
בהרבה ברכות לבאות הדף ובכלל. שכולנו נדע שלווה ואהבה.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
מלווה כלה
@}