המשך - סיפור הפלה מאוחרת
סיפור ההפלה מתחיל ב - (23.04.2012 17:30):
{סיפורי הפלות
הפלה שמחה (סוף חודש רביעי)
הפלה טבעית בשבוע 15
הפלה נדחית וטיפול בציטוטק (שב' 8) - הנסיון שלי עם ציטוטק לא היה כ"כ נורא
שאריות אחרי הפלה
עובר עדיין ללא דופק - מ-11.02.2012 (עד ה-20.2) על הפלה ודימומים
כשהריון מסתיים בטרם עת - שרהלה
מאמר חשוב מאין כמוהו לכולן!
אני קראתי את הרשימה הזו חודשיים\שלושה לפני שגיליתי על הפסקת הדופק, זה גיבש אצלי דיעה בנושא, כיוון של המתנה למקרה הצורך והרפיה. לימים הבנתי שהמאמר מכוון יותר לטרימסטר ראשון ואני כבר הייתי בטרימסטר שני, אבל שאבתי ממנו ומשרהלה המון כוחות של סבלנות והמתנה ובחינה מחודשת של המצב בכל יום – זה ממש נתן לי כח של המתנה – תודה שרהלה!
אני חושבת שנשים שלא נפגשו עם אבדן הריון (ובעזרת ה' גם לא יפגשו), תאורים של סיפורי הפלות פחות נוגעים בהן – אבל הרשימה הזו מדוייקת, קלה לקריאה וחשובה מאד לכולן.
משהי כבר כתבה – ממש מצווה הרשימה הזו – תודה.
אמא ל 5 על הפלות ב בקשת עזרה בהפסקת הריון:
בראשונה חיכיתי בסבלנות, ובערך כעבור שבועיים החל דימום, כמו מחזור חזק, והכל נגמר מעצמו.
בשניה, בערך בשבוע 8 הרגשתי שהחזה מפסיק להיות רגיש, וסממני הריון אחרים נעלמים, ותוך כמה ימים החל דימום, תחילה הפרשה קלה, אחר כך דימום קשה עם כאבים חזקים שנמשך כמה שעות, לאחר מכן עשיתי אולטראסאונד שעדיין הראה שק הריון של כמה סנטימטרים, המשכתי לחכות בסבלנות, וכעבור עוד כמה ימים שוב התגבר הדימום, וכנראה נפלט שק ההריון. זה לקח כעשרה ימים.
ובפעם האחרונה היה לי כשבוע הפרשות מוזרות במקום המחזור הרגיל, ביצעתי בדיקת הריון שהיתה חיובית, אך כעבור כמה ימים החל דימום חזק שנמשך כעשרה ימים, והכל נגמר.
עשיתי בדיקה נרחבת בספרות הרפואית, ומצאתי שברורב המקרים ניתן לחכות בסבלנות. הסיבה לפנות לטיפול רפואי היא חום או דימום חזק מאד או כאבים חזקים מאד. גם לא נמצאו סיבוכים לטווח ארוך מאי ביצוע גרידה או שאיבה._
טיפול תרופתי או גרידה לריקון הרחם במקרים של הפלה טבעית? פרופסור דניאל זיידמן
דר' ברדה - מקבל ברח' שטראוס בירושלים ליד בית חולים "ביקור חולים".
מקבל בלאומית,לא מקבל בכללית.
_הוא בעיקר מרגיע ומאמין שהגוף יודע לעשות את העבודה לבד.
הוא גם בן אדם מקסים שמקשיב ורואה ומרגיש ונותן מקום לתהליכים להתרחש בעצמם.
את רוצה עיצות קחי נשימה וחכי בסבלנות._
הפלה בעזרת צמחים
- _לקרוא בסבלנות את הפלה באופן טבעי . (אבל נראה שמדובר בשבועות מוקדמים מאד) - שלא נצטרך
www.sisterzeus.com
אפשר גם ליצור איתי קשר למי שצריכה עזרה יותר מלקרוא באתר
[email protected]
תה סנה - אני הייתי בהרייון שתיתי אתו בלי מודעות אחרי יומיים שבו שתיתי כל יום כוס (המבוססת על חופן עלים- גודל כף ידבמים רתוחים מחכים עד שהעלים שקעו) תקפו אותי כאבי בטן והיתה לי הפלה לא שלמה, אחרי מספר חודשים שדיברתי עם רוקח הוא אמר שיש התוויה נגד שימוש בהריון מאחר והוא עלול לגרום להפלה, ושימש בימים קדומים לכך
רק יודעת שהתה הזה משלשל. שותים אותו בעצירויות קשות, כשאין פתרון אחר (הוא גם ממכר)_
- בבית החולים יש אשליה שמה שנדרש ממך הוא פסיביות מול סמכות הצוות המקצועי והנהלים, אבל למעשה דרושות הרבה עירנות, חשיבה עצמאית ועמידה על רצונותיך וזכויותיך.
- בעצם, אולי מה שחשוב לי אינו הויתור על העירוי אלא התחושה שאני לא פריט על פס ייצור. שיש לי קול.