יעל גלעדי
-
- הצטרפות: 29 דצמבר 2010, 11:03
- דף אישי: הדף האישי של יעל_גלעדי*
-
- הצטרפות: 29 דצמבר 2010, 11:03
- דף אישי: הדף האישי של יעל_גלעדי*
יעל גלעדי
שלום לכם
אני גרה בגבעת עדה עם בעלי נועם וביתינו הקטנטונת ענבלי. ענבל כבר בת שלושה חודשים ומדהים כל כך לגלות את העולם מחדש איתה ודרכה.
האמת שעברנו לכאן ממש לא מזמן, כשהייתי בחודש שמיני, עברנו מירושלים, חשבתי שזה יהיה קשה אבל האיזור הזה כל כך מסביר פנים, אני ממש שמחה בשביל ענבל שנולדה פה ולא בירושלים, האוויר פה פשוט פחות טעון.
אני אוהבת מאוד לטייל פה בשדות, במטעי הרימונים, בכרמי הזייתים, מצאתי גם אפרסמונים, אבוקדו ותפוחים, אני לוקחת את ענבלי ומראה לה שהפירות האלו לא תמיד היו על המדפים בסופר.
לכבוד המעבר אני פותחת את הקליניקה שלי. אני מטפלת בנטורופתיה, שזה כולל התאמה תזונתית בהתאם למצב אישי, בניית פורמולה של צמחים (מעדיפה כאלו ארצישראליים) לפעמים קצת תוספי תזונה ומי שרוצה טיפול רפלקסולוגי... (הכי כיף)
תחום ההתמחות שלי הוא נשים ופיריון, אבל יצא לי לטפל גם בבעיות עיכול שונות, בעיות קשב וריכוז, השמנה והרזיה, והכי כיף- ניקוי הגוף מרעלים...
אתם מוזמנים לפנות אלי ל yaeli2307 ב gmail
עכשיו אתם גם יודעים את תאריך היומולדת שלי
וגם אשמח אם תקשטו לי את הדף
י
אני גרה בגבעת עדה עם בעלי נועם וביתינו הקטנטונת ענבלי. ענבל כבר בת שלושה חודשים ומדהים כל כך לגלות את העולם מחדש איתה ודרכה.
האמת שעברנו לכאן ממש לא מזמן, כשהייתי בחודש שמיני, עברנו מירושלים, חשבתי שזה יהיה קשה אבל האיזור הזה כל כך מסביר פנים, אני ממש שמחה בשביל ענבל שנולדה פה ולא בירושלים, האוויר פה פשוט פחות טעון.
אני אוהבת מאוד לטייל פה בשדות, במטעי הרימונים, בכרמי הזייתים, מצאתי גם אפרסמונים, אבוקדו ותפוחים, אני לוקחת את ענבלי ומראה לה שהפירות האלו לא תמיד היו על המדפים בסופר.
לכבוד המעבר אני פותחת את הקליניקה שלי. אני מטפלת בנטורופתיה, שזה כולל התאמה תזונתית בהתאם למצב אישי, בניית פורמולה של צמחים (מעדיפה כאלו ארצישראליים) לפעמים קצת תוספי תזונה ומי שרוצה טיפול רפלקסולוגי... (הכי כיף)
תחום ההתמחות שלי הוא נשים ופיריון, אבל יצא לי לטפל גם בבעיות עיכול שונות, בעיות קשב וריכוז, השמנה והרזיה, והכי כיף- ניקוי הגוף מרעלים...
אתם מוזמנים לפנות אלי ל yaeli2307 ב gmail
עכשיו אתם גם יודעים את תאריך היומולדת שלי

וגם אשמח אם תקשטו לי את הדף
י
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
- דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*
יעל גלעדי
ברוכה הבאה
(-:
(-:
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2010, 15:37
- דף אישי: הדף האישי של דינה_לענין*
יעל גלעדי
קישוט לדף!
איזה יופי לראות שהוא נולד.
מזל טוב, בשעה טובה, בשנה טובה:) (אני רוסיה ומחר חוגגים "נוביי גוד")
איזה יופי לראות שהוא נולד.
מזל טוב, בשעה טובה, בשנה טובה:) (אני רוסיה ומחר חוגגים "נוביי גוד")
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
יעל גלעדי
תתחדשי על הדפבית 

-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
יעל גלעדי
הלו מותק!
פתאום ראיתי את השם שלך ב{{}}מה חדש וירד לי אסימון... נכנסתי לראות האמנם, ואכן! איזה כיף!
תשמעי, העוגת בננות שלך מדהימה 9-: (נעם כיבד אותי הבוקר אחרי הטיפול)
זה הדף שאמרתי לך עליו: מעבר לאוכל מוצק
נשיקות לענבלולי

פתאום ראיתי את השם שלך ב{{}}מה חדש וירד לי אסימון... נכנסתי לראות האמנם, ואכן! איזה כיף!
תשמעי, העוגת בננות שלך מדהימה 9-: (נעם כיבד אותי הבוקר אחרי הטיפול)
זה הדף שאמרתי לך עליו: מעבר לאוכל מוצק
נשיקות לענבלולי

יעל גלעדי
לחנות מצעים ליד קיבוץ העוגן,האם זו חנות עודפים? מה מיוחד בה? אני מחפשת לקנות מצעים טובים בזול, מישהי מכירה?
החנות מציעה מצעים במחירים אטרקטיביים, והאיכות נראית טובה (טרם כיבסתי, קניתי רק עכשיו).
החנות מציעה מצעים במחירים אטרקטיביים, והאיכות נראית טובה (טרם כיבסתי, קניתי רק עכשיו).
יעל גלעדי
שלום יעל,
זאת באמת את מרידמן?
אם כן אז המוני מזל טוב - את אמא. איזה כיף.
כמה טוב לקרוא שטוב לך והכל מסתדר.
שיהיה בהצלחה ובכיף ובאהבה.
אפרת אמיר
זאת באמת את מרידמן?
אם כן אז המוני מזל טוב - את אמא. איזה כיף.
כמה טוב לקרוא שטוב לך והכל מסתדר.
שיהיה בהצלחה ובכיף ובאהבה.
אפרת אמיר