טיפול אלטרנטיבי לחולי נפש קשים

אדית*
הצטרפות: 07 מרץ 2005, 22:33

שליחה על ידי אדית* »

שלום רב

דף זה נוצר כדי לעודד מודעות בעבור חולים המוגדרים כחולי נפש - ולכל קשת החולים שמוגדרים בעלי צרכים מיוחדים. המטרה שלי הנה שברבבות הימים המוסדות שמתעסקים בשיקום של חולים אלו יכניסו את נושאי הרפואה המשלימה כחלק אינטגראלי מסל ההבראה והסל שיקום.

50% מהמקרים שאני מטפלת בהם היום הם מקרים של חולי נפש המוגדרים קקשים שעברו את כל מדורי הגיהנום -כולל אישפוזים. מכות חשמל זריקות ואין ספור כדורים פסיכיאטרים. אני מטפלת בהם באמצעות שיטה שפיתחתי לה אני קוראת מוח- היהלום.
שיטת מוח היהלום נשענת על ידע מרובה שרכשתי ולא רק בגלגול הנוכחי הכולל מגוון מאוד גדול של שיטות ריפוי ברפואה משלימה בינהם : הומאופתיה נטורופתיה. ניקוי רעלים. ביו אורגונמי התמרה ועוד.

ואחרי תהליכים מורכבים ומסובכים מאוד שעברתי על עצמי ועם עצמי מלידה -כתינוקת שנולדה עם מחלת האנורקסיה -ולאור כך שרב שנותי המוות חשב שהוא אורח חובה ואורח כבוד אצלי. המאבק היום יומי במוות גיבש את הפחם אני קוראת לזה כך בסופו של דבר ליהלום וזהו קור המחצבת עליו אני בונה את המחצבת ממנה אני מעבדת את המוח -שהינו הכלי של הנשמה -אם כך למעשה את הנשמה של הלקוח ממצב של פחם -מלא בבעיות למצב של יהלום - המצב המואר הצד המואר של הירח.

תוכלו להתרשם באתר שלי ממלאי הידע שרכשתי לצד המאבק המתמיד שלי באדון מוות שלא עשה לי הנחות- www.dr-adit.com לכן היום גם אני לא עושה הנחות. כשמדובר בפרפקציוניזם טיפולי -אני קוראת לזה כך.

ההתמודדות בקליניקה מול הלקוח שמוגד כחולה נפש גרם לי לפתח התנהלות שיש כאלו מכנים אותי -את יותר פסיכיאטרית מכל פסיכיאטר שפגשתי-הכוונה לא שאני פסיכיאטרית כמובן כי אני לא וגם לא רופאה. התואר שלי הינו PHD ולא MD.

אך ההתנהלות שלי והרצינות שאני גם דורשת מהלקוח הם חד משמעית. סיסטמטיים ואני לא נמצאת בתפקיד הרוחניקית - שאליה מצפים אנשים להגיע כשהם מגיעים לטמפל בתחום השיטה האלטרנטיבית - אני נוקשה עד כדי קשוחה יחד עם לבבית. אבל חייבים להבין שכשלוקחים אחריות על מקרי התאבדות למשל - האחריות היא רבה. אני חושבת שמול הצורך להתנהל מול פסיכיאטרים ולתת את המענה שמצד אחת הפסיכיאטר דורש ממני ומצד שני הלקוח -אני הולכת דיי טוב על החבל הדק. תוך שמירת איזון של האמצע.

הסיבה שאני משתפת בכך היא כדי לתת תמונה על הדרך שלדעתי מטפל בתחום הרפואה המשלימה יכול לקדם מודעות לתחום זה -אם וכאשר הוא נוצק מכל האלמנטים של מצד אחד הקשיחות של המתכת מצד שני הרכות והזרימה של המים. השילוב הזה נותן אפשרות לצד עד הרבה מאוד דברים אחרים שמטפל צריך כדי להיות מסוגל להתמודד עם מקרים מורכבים - שכן להיות חשוף למקרים פסיכיאטרים יש צורך מצד המטפל להיות בנקודת איזון מאוד חזקה עם עצמו.

אני חושבת שאם אוכל להקים קבוצה של אנשים אולי דרך כאן שיש להם אינטרס משותף להביא לקידום הנושא בארץ למשל באמצעות יצירת קרקע למחקרים שיביאו אינדיקציה ברורה להחלמה מלאה באמצעות רפואה משלימה - זה יהווה מקדם מאוד חשוב מול הרפואה הרגילה - וגם יעזור לרופאים ופסיכיאטרים בעצמם לרכוש את הידע האלטרנטיבי ולא להתבצר רק בעמדה אחת.

אשמח לקדם הנושא ואשמח לקבל פניות למייל [email protected]
פזית*
הצטרפות: 20 דצמבר 2003, 07:58

שליחה על ידי פזית* »

שלום!
אני צריכה עזרה, אדם קרוב ויקר לי מאוד סובל ממחלת נפש חמורה ואינו מוכן לקחת כדורים פסיכיאטרים, אודה לעצות מה אפשר לעשות כדי לרפאו.
(אני לא אותה אחת שפתחה דף על אחיה)
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

איך פונים אלייך.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”