חיפוש כיוונים חדשים

רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי רונית* »

שלום לכם אנשים יקרים.
שמי רונית ואני גרה ברמת-גן, ואני בת-45 רווקה.
אני כעת אינני עובדת ויש לי המון התלבטויות לגבי מציאת עבודה, וכן לגבי חיפוש אחר האני עצמי שלי.
אני אוכל להסביר.
תמיד עבדתי עם קשישים ונכי-צה"ל, וכן גם כסייעת בגני ילדים פרטיים, וכן בנעמ"ת .
אני מאד מאד רוצה בשינוי חיובי ואמתי. התנסיתי בהמון דברים, למדתי גם כן דברים רבים, אינני פוסלת דבר, אך עדיין עדיין אינני מוצאת את הדבר שאליו אשתוקק ואשמח כל בוקר לקום לקראתו.
בשינוי, כוונתי היא, מבחינת קריירה, שעדיין אין לי, וגם מבחינה אישית, זה מאוד חשוב לי.
אם אתם מכירים מישהי שיכולה לעזור בעיניין זה (שתהיה כמובן אמינה, סבלנית, וגם לא יקרנית) או לכם יש משהו לכתוב לי בעיניין זה, אשמח מאוד לשמוע.
אפשר לכתוב לי כאן, בדף הבית החדש שלי, או באימייל:ronit656@walla.com או לנייד, 052-4661321
תודה לכם,
ויום נפלא,
רונית
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי או_רורה* »

סאלי תדמור. יש לה דף כאן באתר, והיא מקסימה......
(())*
הצטרפות: 23 יוני 2010, 16:30
דף אישי: הדף האישי של (())*

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי (())* »

כשאת אומרת שינוי, למה את מתכוונת בפרטים? נאמר, איך את רוצה שהיומיום שלך יראה אחרת?
רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי רונית* »

שלום לכם
טלי_מא*
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי טלי_מא* »

שלום רונית.
האם זהו דף בית אישי?

ממליצה באיזור שלך על עירית לוי וחני בונה.
נועה_ברוך*
הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי נועה_ברוך* »

הי רונית,
ברוכה הבאה @}
אינני מוצאת את הדבר שאליו אשתוקק ואשמח כל בוקר לקום לקראתו.
ראשית מאחלת לך בהצלחה.
שנית לצורך ליווי מצטרפת וממליצה על עירית לוי או חני בונה, שתיהן בר"ג. אולי תזמיני אותן לדף הזה.

ועכשיו לעניין - מציעה לך להפריד בין חיפוש התשוקה לחיפוש אחר פרנסה, לפחות בשלב הראשון, כשאת ללא עבודה.
כדי להתחבר לתשוקה עלייך פשוט מאוד לשאול את עצמך - מה אני רוצה?
זו שאלה פשוטה אבל לא קלה.
הקול הפנימי, זה היודע והקיים בתוכך, מושתק ומודחק שנים רבות. חסר ההרגל לפנות אליו ועוד יותר להקשיב לו.
מציעה לך בשלב הראשון של החיפוש לרשום לעצמך, רשימה אינטואיטיבית, של הדברים שהיית רוצה להתנסות בהם בחיים, ללא קשר לפרנסה.
מה מושך אותך?
צניחה חופשית, ריקוד סלסה, טבע, גינון, מלאכת יד... ??
איזו אוכלוסיה מעניינת אותך?
אנשי עסקים, אומנים, מטפלים, שחקנים, ילדים... ??

חשוב שתתחילי לפרוט לעצמך - מי את , מה את אוהבת. הכרות והתרועעות עם עצמך, בדרגות שונות.

מוזמנת לכתוב כאן אם זה לא חושפני לך מידי :-)
מחשבת_מסלול*
הצטרפות: 24 מאי 2020, 13:32

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי מחשבת_מסלול* »

בלחץ התקופה, פוטרתי מהעבודה בתירוץ התקופה, אני מחפשת את הדבר הגדול הבא, יועצת אירגונית בהשכלתי (תואר שני), נסיון תעסוקתי קודם במשרד פרסום גדול, טבעונית, אוהבת ספורט ואנשים, מחפשת המלצות לעבודה שאשמח לקום לקראת כל בוקר, מעדיפה לא במשרד ולהפגש עם אנשים מעניינים ומכילים, עדיפות באזור המרכז. כל כיוון ישמח אותי מאוד.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מחשבת מסלול הייתי ממליצה לך לפרט בדיוק באיזה תחום, אזור, צפי שכר, ממליצה בחום לחפש הכוונה מקצועית, שיחה עם בעלת מקצוע שתספרי לה מה בדיוק את מחפשת, מה החוזקות שלך וכדו' והיא תוכל לכוון ולמקד אותך בחיפוש, בהצלחה
בר_ברה*
הצטרפות: 25 מאי 2020, 12:11

חיפוש כיוונים חדשים

שליחה על ידי בר_ברה* »

היי מחשבת מסלול כמו שפלוני אלמונית רשמה לפני הייתי מתייעצת עם בעלת מקצוע, אבל אפשרי גם לנסות להתחבר לעצמך ולזקק יותר את מה שיעשה לך טוב בעבודה, ממש לרדת לרזלוציות של מיקום, שכר, שעות עבודה, חופשות וכו', ברגע שתתחברי לעצמך ויהיה לך את "רשימת הדרישות" (רשום על דף) באופן פלא הכיוון והעבודה יופיעו, לא לפחד לעוף עם הדימיון.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”