הריון בארון

הריון_בארון*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2013, 09:33
דף אישי: הדף האישי של הריון_בארון*

הריון בארון

שליחה על ידי הריון_בארון* »

העולם שלי די התהפך כשגיליתי שאני בהריון. כל כך התרגלתי לתכנן את הילדים שלי ופתאום... הפתעה!
לאט לאט האיש שלי וגם אני מתרגלים לרעיון שאנחנו משאירים את התינוק שלנו למרות הטיימיניג .
חוץ מכל האמוציות סביב וההורמונים אני פיזית מרגישה רע מאד,
בחילות קשות,עצירות ואז שילשול וקושי לעכל ..
על אף האנונימיות אשמח לשמוע הצעות , מה יכול להקל עלי.
זה עדיין הריון בארון וגם מאד מוקדם לחשוף. תודה רבה.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הריון בארון

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לגבי שלשולים - אם ממשיך לאורך ההיריון שווה לבדוק אבנים בכיס מרה.
שני_מ*
הצטרפות: 11 פברואר 2013, 15:32
דף אישי: הדף האישי של שני_מ*

הריון בארון

שליחה על ידי שני_מ* »

קרה לי אותו הדבר לפני קצת יותר משנה וחצי.הריון בהפתעה שהרגיש כמו מחלה ולא כמו הריון.
מה שעזר לי היה שינוי תזונה. הורדתי את כל מה שבני האדם הוסיפו לתזונה שלהם בעשרת אלפים השנים האחרונות (דגנים בצים חלב ובשר) עברתי לחיות על תזונה שמורכבת מירקות פירות ואגוזים.פשוט כי מרוב בחילות לא הייתי מסוגלת לעכל שום דבר אחר.
תוך כמה שבועות התחלתי להרגיש טוב מכל בחינה אפשרית, רזיתי קצת, הרגשתי קלה ויפה מתמיד, כל התסמינים נעלמו למעט הקאות שבאו בהפתעה תוך שניות כמה פעמים בשבוע עד חודש חמישי. החזרתי לעצמי חלק ממה שהורדתי במנות מאד קטנות וההריון המשיך נפלא
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הריון בארון

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ממש לפני שנה גם לי היה הריון שכזה...אני זוכרת את היום הראשון שגיליתי- התהלכתי בהלם, לא הבנתי מאיפה זה נחת עליי, עיתוי ממש לא מוצלח. עברתי תהליך של השלמה- הרגשתי פיזית איום ונורא- אחרי 2 הריונות מדהימים...והיום יש לי כזה אוצר ביד, שאני חושבת על המקום שהייתי בו לפני שנה, זה פשוט נראה לי מנותק! אולי יעזור לך לחשוב קדימה- איזו מתנה מחכה לך שם...
שיהיה בהצלחה, בשמחה ובכיף...
לא_מתוכנן_אך_רצוי_מאוד*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2013, 12:51

הריון בארון

שליחה על ידי לא_מתוכנן_אך_רצוי_מאוד* »

אחרי שניים רצופים נקלעתי להריון בזמן בו יחסי עם בן זוגי הגיעו לנקודת משבר. לא שמחתי לגלות. וההריון לא התפתח. המשבר הזוגי נפתר באופן שלם ובביוץ הבא נקלטתי להריון לא מתוכנן אבל משמח מאוד ורצוי מאוד. שלישי ברצף . הולך להיות שמח אצלנו בבית. לא מרגיש לי כמו מחלה על אף העצירות והבחילה. להיפך, אני מרגישה קדושה וטהורה ומיוחדת. וגם מאוד יפה. לא סיפרתי אפילו לאמא שלי מהסיבה הפשוטה שאני לא מוכנה לשמוע ביקורת בשלב זה. שבוע שמונה. והבטן יוצאת...
הריון_בארון*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2013, 09:33
דף אישי: הדף האישי של הריון_בארון*

הריון בארון

שליחה על ידי הריון_בארון* »

תודה בנות על התגובות , העלתן לי חיוך..
אולי בכל זאת משהו טבעי להרגיע את הבחילות??
שבוע 9 וירדתי 2 קילו.
גוונים*
הצטרפות: 23 מרץ 2010, 16:12

הריון בארון

שליחה על ידי גוונים* »

אני שבוע 9 פלוס כמה ימים, כבר כמה שבועות עם בחילות, לפעמים עד כדי השבתה כללית..
מה שלי הכי עוזר:
למצוץ קוביות קרח
לאכול כל הזמן קצת קצת קצת בעיקר דברים חסרי טעם ומקמח לבן /-: כמו קרקרים ולחמניות, כל רבע שעה ביס, כדי שהקיבה תהיה כל הזמן בפעילות ובעיקר על הבוקר עוד לפני שאני מתרוממת בכלל כבר לתקוע בפה ביס של משהו (דוחה, כן, אבל עוד יותר דוחה גל הבחילה איך שאני קמה שלא עובר שעתיים אחר כך...)
להיות בחוץ
להיות כמה שפחות במצב מאוזן - אני ישנה חצי בישיבה כל השבועות האלה (היו לי המון בחילות בלילה דווקא)
גם אני ירדתי 2-3 קילו אבל כבר עליתי אחד בחזרה מאז שהתחלתי לטחון לחמניות בלי הפסקה...
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”