ההריון הכי טוב שלי
ההריון הכי טוב שלי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
הריון.
תקופה של קסם, של יצירה ובריאה, של קשב וסוד.
מה אנחנו יכולות לעשות כדי להפוך את התקופה הזו למשמעותית יותר עבור עצמינו, ועבור מי שצומח/ת בתוכנו?
אשמח אם תשתפו-
רעיונות למאכלים בריאים שכדאי לאכול בהריון
ספרים מעוררי השראה, על הריון ולידה, ולא רק
פעילויות פיזיות שנהנתן לעשות בזמן ההריון
ובכלל, כל מה שעולה בדעתכן, שיכול להפוך הריון לשביל נעים לצעוד בו
הריון.
תקופה של קסם, של יצירה ובריאה, של קשב וסוד.
מה אנחנו יכולות לעשות כדי להפוך את התקופה הזו למשמעותית יותר עבור עצמינו, ועבור מי שצומח/ת בתוכנו?
אשמח אם תשתפו-
ספרים מעוררי השראה, על הריון ולידה, ולא רק
פעילויות פיזיות שנהנתן לעשות בזמן ההריון
ובכלל, כל מה שעולה בדעתכן, שיכול להפוך הריון לשביל נעים לצעוד בו
-
יעלי_לה
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
ההריון הכי טוב שלי
אומגה 3.
עשה את ההבדל בשבילי בין טירוף לשפיות.
2 הריונות בלי אומגה 3 - הייתי רוב הזמן בעצבים, התחשק לי להרוג את בעלי כמה פעמים ביום, הרבה בכי, דרמות.
בהריון שלקחתי בו אומגה 3 הייתי יציבה ושלווה (ודווקא בו היו לי סיבות אובייקטיביות לדיכאון, חרדות ואובדן שפיות כללי).
עשה את ההבדל בשבילי בין טירוף לשפיות.
2 הריונות בלי אומגה 3 - הייתי רוב הזמן בעצבים, התחשק לי להרוג את בעלי כמה פעמים ביום, הרבה בכי, דרמות.
בהריון שלקחתי בו אומגה 3 הייתי יציבה ושלווה (ודווקא בו היו לי סיבות אובייקטיביות לדיכאון, חרדות ואובדן שפיות כללי).
ההריון הכי טוב שלי
בהריון שלקחתי בו אומגה 3 הייתי יציבה ושלווה
וואו, באמת? מדרבן אותי להתחיל לקחת. לא יודעת למה יש לי קצת היסוס לגבי אומגה 3.
את ממליצה על סוג מסוים?
אני אשמח בעיקר לזה, כי התזונה שלי מתדרדרת בקצב שיא. כמעט שום דבר טוב לא בא לי (חוץ מאבוקדו, תודה לאל על האבוקדו) ורק בא לי לבלוס ג'אנק כל היום.
מחפשת רעיונות יצירתיים, מעניינים וקלים להכנה. כי כל הירקות חתוכים, תבשילי עדשים, ערבובי אגוזים וכד' לא עובדים כרגע, לפחות לא בכמות ובתדירות שתעצור את הג'אנק.
אני גיליתי שאני שומעת אחרת שירים בתקופת ההריון. לא רדיו, אלא שירים שאני שמה במיוחד כדי לשמוע, להאזין. ההקשבה אחרת, ההבנה שלהם אחרת. אני צוללת יותר לתוכם (מוזיקה אבל גם המילים משפיעות עלי חזק).
לי זה עושה ממש טוב לשמוע מוזיקה אהובה (הרבה שירים עבריים ישנים, לאונרד כהן וכאלה אבל כל אחת והעדפותיה מן הסתם).
וואו, באמת? מדרבן אותי להתחיל לקחת. לא יודעת למה יש לי קצת היסוס לגבי אומגה 3.
את ממליצה על סוג מסוים?
אני אשמח בעיקר לזה, כי התזונה שלי מתדרדרת בקצב שיא. כמעט שום דבר טוב לא בא לי (חוץ מאבוקדו, תודה לאל על האבוקדו) ורק בא לי לבלוס ג'אנק כל היום.
מחפשת רעיונות יצירתיים, מעניינים וקלים להכנה. כי כל הירקות חתוכים, תבשילי עדשים, ערבובי אגוזים וכד' לא עובדים כרגע, לפחות לא בכמות ובתדירות שתעצור את הג'אנק.
אני גיליתי שאני שומעת אחרת שירים בתקופת ההריון. לא רדיו, אלא שירים שאני שמה במיוחד כדי לשמוע, להאזין. ההקשבה אחרת, ההבנה שלהם אחרת. אני צוללת יותר לתוכם (מוזיקה אבל גם המילים משפיעות עלי חזק).
לי זה עושה ממש טוב לשמוע מוזיקה אהובה (הרבה שירים עבריים ישנים, לאונרד כהן וכאלה אבל כל אחת והעדפותיה מן הסתם).
-
יעלי_לה
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
ההריון הכי טוב שלי
את ממליצה על סוג מסוים?
אומגה3 גליל.
_אני גיליתי שאני שומעת אחרת שירים בתקופת ההריון. לא רדיו, אלא שירים שאני שמה במיוחד כדי לשמוע, להאזין. ההקשבה אחרת, ההבנה שלהם אחרת. אני צוללת יותר לתוכם (מוזיקה אבל גם המילים משפיעות עלי חזק).
לי זה עושה ממש טוב לשמוע מוזיקה אהובה (הרבה שירים עבריים ישנים, לאונרד כהן וכאלה אבל כל אחת והעדפותיה מן הסתם)._
גם אצלי זה ככה!
(כשהשיא בלידה כמובן)
<לא בהריון כרגע>
אומגה3 גליל.
_אני גיליתי שאני שומעת אחרת שירים בתקופת ההריון. לא רדיו, אלא שירים שאני שמה במיוחד כדי לשמוע, להאזין. ההקשבה אחרת, ההבנה שלהם אחרת. אני צוללת יותר לתוכם (מוזיקה אבל גם המילים משפיעות עלי חזק).
לי זה עושה ממש טוב לשמוע מוזיקה אהובה (הרבה שירים עבריים ישנים, לאונרד כהן וכאלה אבל כל אחת והעדפותיה מן הסתם)._
גם אצלי זה ככה!
<לא בהריון כרגע>
ההריון הכי טוב שלי
בהריון שלקחתי בו אומגה 3 הייתי יציבה ושלווה
בדיוק אתמול קניתי לי חפיסה קטנה (הכי קטנה האפשרית, זה פאקינג יקר) של אומגה 3. מעניין.
_רעיונות למאכלים בריאים שכדאי לאכול בהריון
אני אשמח בעיקר לזה, כי התזונה שלי מתדרדרת בקצב שיא_
רעיונית- אני מנסה עכשיו (זה היום השני, כן? לא משהו שקורה כבר תקופה) לעשות raw until 16:00, כמו אלה שצמחונים רק ביום שני, אז לאכול רק מזון חיוני עד ארבע אחר הצהריים. אתמול אכלתי מלא פירות בבוקר, ושתיתי שייק עם אגוזים, ואחר כך אכלתי סלט ואז עוד פירות (ועוד לא היה ארבע! חהחה, והייתי רעבה), ואחרי ארבע אכלתי אוכל מבושל וגם קצת ג'אנק, אבל בגלל שאני לא ממש טיפוס שאוכל הרבה בערב, זה הסתדר. לא בטוחה, כאמור, אם זה יחזיק מעמד.
מעשית- אני יושבת פה עכשיו עם שייק ממש טעים. אם יש לך בלנדר, ממליצה. בשלי ספציפית עכשיו יש: 2 בננות, חופן קשיו, חופן נענע, חופן עלי תרד, מלא אוכמניות, 5 תמרים, מים.
אלא שירים שאני שמה במיוחד כדי לשמוע, להאזין. ההקשבה אחרת, ההבנה שלהם אחרת. אני צוללת יותר לתוכם (מוזיקה אבל גם המילים משפיעות עלי חזק).
לינקים יתקבלו בברכה.
והמרגיעון- תפקידך הוא לחיות את חייך. לא להיות בשביל אף אחד שום דבר, אלא פשוט לחיות את חייך.
(זה בערך ההפך מהתחושה שלי כרגע, תחושת השליחות ההריונית הזו)
בדיוק אתמול קניתי לי חפיסה קטנה (הכי קטנה האפשרית, זה פאקינג יקר) של אומגה 3. מעניין.
_רעיונות למאכלים בריאים שכדאי לאכול בהריון
אני אשמח בעיקר לזה, כי התזונה שלי מתדרדרת בקצב שיא_
רעיונית- אני מנסה עכשיו (זה היום השני, כן? לא משהו שקורה כבר תקופה) לעשות raw until 16:00, כמו אלה שצמחונים רק ביום שני, אז לאכול רק מזון חיוני עד ארבע אחר הצהריים. אתמול אכלתי מלא פירות בבוקר, ושתיתי שייק עם אגוזים, ואחר כך אכלתי סלט ואז עוד פירות (ועוד לא היה ארבע! חהחה, והייתי רעבה), ואחרי ארבע אכלתי אוכל מבושל וגם קצת ג'אנק, אבל בגלל שאני לא ממש טיפוס שאוכל הרבה בערב, זה הסתדר. לא בטוחה, כאמור, אם זה יחזיק מעמד.
מעשית- אני יושבת פה עכשיו עם שייק ממש טעים. אם יש לך בלנדר, ממליצה. בשלי ספציפית עכשיו יש: 2 בננות, חופן קשיו, חופן נענע, חופן עלי תרד, מלא אוכמניות, 5 תמרים, מים.
אלא שירים שאני שמה במיוחד כדי לשמוע, להאזין. ההקשבה אחרת, ההבנה שלהם אחרת. אני צוללת יותר לתוכם (מוזיקה אבל גם המילים משפיעות עלי חזק).
לינקים יתקבלו בברכה.
והמרגיעון- תפקידך הוא לחיות את חייך. לא להיות בשביל אף אחד שום דבר, אלא פשוט לחיות את חייך.
(זה בערך ההפך מהתחושה שלי כרגע, תחושת השליחות ההריונית הזו)
-
יולי_קו
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
ההריון הכי טוב שלי
גיליתי להפתעתי הרבה שאת הבננות עדיף לאכול בנפרד משאר הפירות, משום שיש בהן חומר שמפרק (מקלקל...) ויטמין סי.
כלומר שייקים עם בננות עניים בוטמין סי יחסית לשייקים זהים בהרכבם, רק בלי הבננות.
זהו. הלכו להם השייקים עם הבננות. חבל. אזכור אתכם לנצח. היה טעים.
ולכן, נשים יקרות, אני מאחלת הריונות נעימים וטובים, לידות נהדרות ומעצימות, ובעיתן, וידיים מלאות.
כלומר שייקים עם בננות עניים בוטמין סי יחסית לשייקים זהים בהרכבם, רק בלי הבננות.
זהו. הלכו להם השייקים עם הבננות. חבל. אזכור אתכם לנצח. היה טעים.
ולכן, נשים יקרות, אני מאחלת הריונות נעימים וטובים, לידות נהדרות ומעצימות, ובעיתן, וידיים מלאות.
-
פלוני_אלמונית*
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ההריון הכי טוב שלי
מה שחשוב וטוב זו חברת נשים מעצימות 
ההריון הכי טוב שלי
מה שחשוב וטוב זו חברת נשים מעצימות
כמה פשוט, כמה מסובך
עוד דבר שאני עושה בימים אלה, הוא להרדם עם הקלטה של דמיון מודרך. כל פעם בוחרת משהו אחר מהיוטיוב ומאזינה. אני נהנת מזה, ובעיקר- העפעפיים שלי ממש דבוקים למטה כשאני מסיימת את ההאזנה.
כמה פשוט, כמה מסובך
עוד דבר שאני עושה בימים אלה, הוא להרדם עם הקלטה של דמיון מודרך. כל פעם בוחרת משהו אחר מהיוטיוב ומאזינה. אני נהנת מזה, ובעיקר- העפעפיים שלי ממש דבוקים למטה כשאני מסיימת את ההאזנה.