דלית ואור
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2003, 22:23
- דף אישי: הדף האישי של דלית_ואור*
דלית ואור
מחפשים קשר עם משפחות החינוך הביתי באזור הדרום. אנו מתגוררים במיתר. הורים לילדה בת 4 וילד בן שנה. 6512263 -08
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
דלית ואור
ברוכים הבאים לאתר! 

דלית ואור
דלית..יו הו... אנחנו כאן! ומתקרבים אליכם אפילו (להבים). להשתמע.
דלית ואור
Hey,
I hope you'll come to visit us soon...
I hope you'll come to visit us soon...
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2001, 12:42
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_גת*
דלית ואור
ברוכים הבאים
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
דלית ואור
הי דלית!
היה נעים לשוחח!
מקווה להתראות בשבוע הבא!
היה נעים לשוחח!
מקווה להתראות בשבוע הבא!
דלית ואור
דלית ואור,
ראיתי את המודעה שלכם,
האם אתם מגדלים את הילדים בחינוך ביתי?
אנחנו זוג + 2 (בת 5.5 בן 3) מרמת נגב. כרגע הילדים מתחנכים במערכת אבל אנחנו שוקלים מעבקר לחינוך ביתי.
הייתי שמחה לשמוע יותר/להפגש/לדבר על הבחירות
ענבל
ראיתי את המודעה שלכם,
האם אתם מגדלים את הילדים בחינוך ביתי?
אנחנו זוג + 2 (בת 5.5 בן 3) מרמת נגב. כרגע הילדים מתחנכים במערכת אבל אנחנו שוקלים מעבקר לחינוך ביתי.
הייתי שמחה לשמוע יותר/להפגש/לדבר על הבחירות
ענבל
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2005, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_ה*
דלית ואור
דלית שלום לך,
את אמנם לא מזהה אותי לפי ניק, אבל קבלת את הטלפון שלי מליאת מלהבים, ואף דיברנו בטלפון. אנחנו ממושב קרוב אליכם, מזהה?
האמת שמאז ששוחחנו, אתם כל הזמן בראש שלי, אבל הטרוף שהולך פה בגלל החגים, זה ממש נורא, ולא התאפשר לי לצאת מהמושב ולקפוץ לביקור.
אבל עוד מעט, אחרי סוכות אני ארגע מהבלאגן, ואז אנחנו נבוא לבקר, לשוחח, ולשמוע מנסיונכם האישי.
בכל מקרה, רציתי לספר לך שיש לנו תאריך לועדה שמאשרת חינוך ביתי, בתחילת נובמבר, ואני די במתח שהכל יעבור בשלום.
אז עוד נדבר...
את אמנם לא מזהה אותי לפי ניק, אבל קבלת את הטלפון שלי מליאת מלהבים, ואף דיברנו בטלפון. אנחנו ממושב קרוב אליכם, מזהה?
האמת שמאז ששוחחנו, אתם כל הזמן בראש שלי, אבל הטרוף שהולך פה בגלל החגים, זה ממש נורא, ולא התאפשר לי לצאת מהמושב ולקפוץ לביקור.
אבל עוד מעט, אחרי סוכות אני ארגע מהבלאגן, ואז אנחנו נבוא לבקר, לשוחח, ולשמוע מנסיונכם האישי.
בכל מקרה, רציתי לספר לך שיש לנו תאריך לועדה שמאשרת חינוך ביתי, בתחילת נובמבר, ואני די במתח שהכל יעבור בשלום.
אז עוד נדבר...