גלי אמיר
-
- הצטרפות: 23 ינואר 2005, 12:23
- דף אישי: הדף האישי של קים_קלר*
גלי אמיר
גולי...
סבבה!
לא יודע אם אתה נכנס לדף הבית שלך
אז תודיע לי אם כן ואם לא אז לא
סבבה!
לא יודע אם אתה נכנס לדף הבית שלך
אז תודיע לי אם כן ואם לא אז לא
-
גלי אמיר
עלי ענבר היה אומר
בעזרת השם או השם משפחה...
מורינו ורבינו צ בין צדיקים
או ח בין חטאים
הבנת או לא?
בעזרת השם או השם משפחה...
מורינו ורבינו צ בין צדיקים
או ח בין חטאים
הבנת או לא?
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2005, 10:50
- דף אישי: הדף האישי של גלי_אמיר*
גלי אמיר
אין אני. אני אכתוב אצלכם. יאללה באיי דף בית.
-
גלי אמיר
אני פורים שמייח ומבדייך
אז חג שמייח
גם לך
המתחפש המחפש
אז חג שמייח
גם לך
המתחפש המחפש
-
גלי אמיר
אכן כן....בתחרות עם יהודית תמיד אני אפסיד....
לך תתמודד עם דיוות אגדיות....גם אם ממש תרצה זה לא ילך!
והרי ידיעה שהגיע זה עתה....
קים קלר מגיע לסיבוב הופעות בשבועיים שבין ה13 ל 27 באפריל
ד'-יח' בניסן היות ואתה מקפיד....
בליווי להקת "המשפחה" הידועה לשמצה )נא לא להשמיץ(
יש להזמין כרטיסים מראש באינטרנט או במשרד הראשי )שיכון א' אצל רחלי(
נא להצטייד בחזיות/תחתונים וכל דבר שאפשר לנפנף או לשרוף על מנת להביע הערצה..
ולא....לא צריך לזרוק מטבעות,מחיאות כפיים יספיקו
לך תתמודד עם דיוות אגדיות....גם אם ממש תרצה זה לא ילך!
והרי ידיעה שהגיע זה עתה....
קים קלר מגיע לסיבוב הופעות בשבועיים שבין ה13 ל 27 באפריל
ד'-יח' בניסן היות ואתה מקפיד....
בליווי להקת "המשפחה" הידועה לשמצה )נא לא להשמיץ(
יש להזמין כרטיסים מראש באינטרנט או במשרד הראשי )שיכון א' אצל רחלי(
נא להצטייד בחזיות/תחתונים וכל דבר שאפשר לנפנף או לשרוף על מנת להביע הערצה..
ולא....לא צריך לזרוק מטבעות,מחיאות כפיים יספיקו
-
- הצטרפות: 05 יולי 2001, 23:15
גלי אמיר
זהו
שהתגובה עדיין חיה ונושמת
והשוקולד היה רוזמרי - אם מייצרים אותו עדיין........
שהתגובה עדיין חיה ונושמת
והשוקולד היה רוזמרי - אם מייצרים אותו עדיין........
-
גלי אמיר
אנחנו לא....
אבל ההורים שלנו???
אבל ההורים שלנו???
-
גלי אמיר
הלו, מה זה?
הספינה טובעת והעכברים בורחים?
וגם - אני חייב לך התנצלות כי בגללי לא באנו אני ויהודה לבקר אותך בשבת.
אבל - נתראה במשחקים הבאים
הספינה טובעת והעכברים בורחים?
וגם - אני חייב לך התנצלות כי בגללי לא באנו אני ויהודה לבקר אותך בשבת.
אבל - נתראה במשחקים הבאים
-
גלי אמיר
ג'י!
ענק כתמיד!!!
ועכשיו לתשובות קונקרטיות...
אכן ברחנו הרבה לפני שהצרעות עזבו. הם עקצו אותנו מה רצו שנעשה....?
וגם, לברכה ושי - וכנראה כבר לאף אחד לא אכפת אם תעשה חוג תפירה כל עוד תשלם מיסי קהילה
בקשר לאיומים - שים זין. אושיות האתר אומרות שפה האנרכיה שולטת.
פה אנחנו בערך במיין סטרים.
ובקשר לדעות - הכי טוב להיות חסר דעה - הולכים עם המנצחים. אולי זה לא תמיד מוסרי - אבל משתלם בריאותית.
ובקשר ללברוח. אין בעיה, תברח. רק אל תשכח לחזור בסוף.
טוב שחזרת.
חג משק שמח
נ.ב. - אפשר לגדל את העכבר בתוך מלכודת בתוך דלי מים.
ככה הוא לא מביא מחלות
ענק כתמיד!!!
ועכשיו לתשובות קונקרטיות...
אכן ברחנו הרבה לפני שהצרעות עזבו. הם עקצו אותנו מה רצו שנעשה....?
וגם, לברכה ושי - וכנראה כבר לאף אחד לא אכפת אם תעשה חוג תפירה כל עוד תשלם מיסי קהילה
בקשר לאיומים - שים זין. אושיות האתר אומרות שפה האנרכיה שולטת.
פה אנחנו בערך במיין סטרים.
ובקשר לדעות - הכי טוב להיות חסר דעה - הולכים עם המנצחים. אולי זה לא תמיד מוסרי - אבל משתלם בריאותית.
ובקשר ללברוח. אין בעיה, תברח. רק אל תשכח לחזור בסוף.
טוב שחזרת.
חג משק שמח
נ.ב. - אפשר לגדל את העכבר בתוך מלכודת בתוך דלי מים.
ככה הוא לא מביא מחלות
-
גלי אמיר
שלום שלום
ביליתי את הבוקר בהלחנת השיר המיטולוגי "יעשה מדבר"
ורציתי לשאול אותך )המשורר,או אחד מהם לפחות,לא?(
אם יש יותר מבית אחד לשיר...ואם כן האם כבודו יהיה מוכן לחרוז לי עוד בית או שניים?
וחוצמזה...מה שלומו...שלום מו...
ביליתי את הבוקר בהלחנת השיר המיטולוגי "יעשה מדבר"
ורציתי לשאול אותך )המשורר,או אחד מהם לפחות,לא?(
אם יש יותר מבית אחד לשיר...ואם כן האם כבודו יהיה מוכן לחרוז לי עוד בית או שניים?
וחוצמזה...מה שלומו...שלום מו...
-
גלי אמיר
לאלה שהחליטו (לא ברור למה) להתנתק משידורי ערוץ 2, או "עריץ 2", ולקרוא שיר שמר קלר הנכבד הזמין, ויצא לא רע בחשבון הבנק שלי, תודה רבה, ואני אעשה הכל כדי שתצטערו על השלוש דקות שהחלטתם לבזבז כאן, ולראות, אולי, הנה, יפתח האתון את פיו ונראה משהו אחר מלבד לשון.
השיר "יעשה מדבר" נכתב בכיתה ב', כשנעמדתי מול המראה בבית הילדים של קבוצת תות (על שם עץ התות שהיה בחצר), ויצאו לי המילים עם המנגינה. בשל ליקויים טכנולוגיים לא תוכלו לשמוע כרגע את הלחן, אך בוודאי תוכלו לדמיין אותו כשתקראו את המילים:
"יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר. פעם אחת, קראתי ספר, ושמו היה: "יעשה מדבר". יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר".
עם הלהיט הזה קמה להקת ה"דבורים", שכללה בהתחלה את אורי זלצר (אם אני לא טועה... 20 שנה לך תזכור. בכל אופן, עכשיו כשתקלידו "אורי זלצר" בגוגל יופיע המכתם הזה), וחרשנו איתו את כל בית הילדים. ההופעות היו סולד אאוט, ברגע שהודענו על זמן ומקום ההופעה. הלהקה התרחבה (עד היום יש כמה שמות אופציונאלים שיכול להיות שהיו שם). המגה להיט הזה, ביחד עם השירים "היתה לו בלורית בביצה השמאלית, ליובל מפרו שלנו" (אחרי כן, גנבו לנו את הלחן, והתאימו אותו לשיר "דודו" מנבי יושע), "בואי איתי אל האמבטיה בתיה. אני אראה לך את שלי, את תראי לי את שלך, וביחד נראה אחד לשני" ו"דב עלה על ההר, דב ירד מההר, דב עלה על ההר ואמר: "עליתי על ההר וירדתי מההר ולא יצא לי מזה שום דבר"" מכרו מיליוני עותקים (ויש אומרים שמבחינת אחוזים הוא הקף את ת'רילר של מייקל ג'קסון). בכל מקרה, השיר עדיין מקום ראשון במצעד הלהיטים של קבוצת תות. אי לכך, בוודאי תבינו שכל פגיעה בו, היא הרת גורל ועלולה להיתפס כאסון קבוצתי. לכן, גם, לא היה לי קל לשבת ולכתוב המשך, אחרי עשרים שנה, שישמור על הכתיבה של כיתה ב' עם העומקים האדירים שכבר ניחנו בתוך השיר. אבל, השמנת נראתה טעימה, כך ש... זה השיר החדש (סוף סוף, למען השם):
"יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר. פעם אחת, קראתי ספר, ושמו היה: "יעשה מדבר". יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
יום אחד, פגשתי הלך, והוא אמר: "יעשה מדבר". יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
לימים, נהייתי מלך, והוא חשב שיעשה מדבר. יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
ולבסוף, היכני מוות, והוא טען שיעשה מדבר. יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
לפני שנים, ראיתי ילד, ובעיניו יעשה מדבר. יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר".
תודה רבה.
השיר "יעשה מדבר" נכתב בכיתה ב', כשנעמדתי מול המראה בבית הילדים של קבוצת תות (על שם עץ התות שהיה בחצר), ויצאו לי המילים עם המנגינה. בשל ליקויים טכנולוגיים לא תוכלו לשמוע כרגע את הלחן, אך בוודאי תוכלו לדמיין אותו כשתקראו את המילים:
"יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר. פעם אחת, קראתי ספר, ושמו היה: "יעשה מדבר". יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר".
עם הלהיט הזה קמה להקת ה"דבורים", שכללה בהתחלה את אורי זלצר (אם אני לא טועה... 20 שנה לך תזכור. בכל אופן, עכשיו כשתקלידו "אורי זלצר" בגוגל יופיע המכתם הזה), וחרשנו איתו את כל בית הילדים. ההופעות היו סולד אאוט, ברגע שהודענו על זמן ומקום ההופעה. הלהקה התרחבה (עד היום יש כמה שמות אופציונאלים שיכול להיות שהיו שם). המגה להיט הזה, ביחד עם השירים "היתה לו בלורית בביצה השמאלית, ליובל מפרו שלנו" (אחרי כן, גנבו לנו את הלחן, והתאימו אותו לשיר "דודו" מנבי יושע), "בואי איתי אל האמבטיה בתיה. אני אראה לך את שלי, את תראי לי את שלך, וביחד נראה אחד לשני" ו"דב עלה על ההר, דב ירד מההר, דב עלה על ההר ואמר: "עליתי על ההר וירדתי מההר ולא יצא לי מזה שום דבר"" מכרו מיליוני עותקים (ויש אומרים שמבחינת אחוזים הוא הקף את ת'רילר של מייקל ג'קסון). בכל מקרה, השיר עדיין מקום ראשון במצעד הלהיטים של קבוצת תות. אי לכך, בוודאי תבינו שכל פגיעה בו, היא הרת גורל ועלולה להיתפס כאסון קבוצתי. לכן, גם, לא היה לי קל לשבת ולכתוב המשך, אחרי עשרים שנה, שישמור על הכתיבה של כיתה ב' עם העומקים האדירים שכבר ניחנו בתוך השיר. אבל, השמנת נראתה טעימה, כך ש... זה השיר החדש (סוף סוף, למען השם):
"יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר. פעם אחת, קראתי ספר, ושמו היה: "יעשה מדבר". יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
יום אחד, פגשתי הלך, והוא אמר: "יעשה מדבר". יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
לימים, נהייתי מלך, והוא חשב שיעשה מדבר. יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
ולבסוף, היכני מוות, והוא טען שיעשה מדבר. יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר.
לפני שנים, ראיתי ילד, ובעיניו יעשה מדבר. יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר, יעשה מדבר".
תודה רבה.
-
גלי אמיר
ידוע גם ידוע שיש לחן
אבל אני עשיתי לו התאמה לשנות האלפיים עם פריטת גיטרה מסתורית סטייל ריידרס און דה סטורם
אני צריך לראות איך אני מעביר לך את התוצאה....
אגב - למה נדמה לך שהפסקתי להכין ארוחת ערב?
ההפך הוא הנכון
במקום להאכיל 3 פיות האכלתי 30!
ככה זה בריינבו
כמו שהיה במשק לפני 80 שנה
אבל אני עשיתי לו התאמה לשנות האלפיים עם פריטת גיטרה מסתורית סטייל ריידרס און דה סטורם
אני צריך לראות איך אני מעביר לך את התוצאה....
אגב - למה נדמה לך שהפסקתי להכין ארוחת ערב?
ההפך הוא הנכון
במקום להאכיל 3 פיות האכלתי 30!
ככה זה בריינבו
כמו שהיה במשק לפני 80 שנה
-
גלי אמיר
מדברים על מוסיקה ולא קראו לי???
-
גלי אמיר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
גלי אפשר לשאול אותך שאלה עלייך האם למשתה פעם בבית ספר תיכון חוגים במקרה?
גלי אפשר לשאול אותך שאלה עלייך האם למשתה פעם בבית ספר תיכון חוגים במקרה?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גלי אמיר
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני זוכר את תחילת השיר שנדון למעלה: היתה לו בלורית בביצה השמאלית, היתה לו גרבצת ְ בזין. מישהו זוכר את המדליה?
אני זוכר את תחילת השיר שנדון למעלה: היתה לו בלורית בביצה השמאלית, היתה לו גרבצת ְ בזין. מישהו זוכר את המדליה?