ביאטה שבון
-
- הצטרפות: 23 פברואר 2010, 15:58
- דף אישי: הדף האישי של ביאטה_שבון*
ביאטה שבון
שלום ביאטה, מעניין.. אני אחת מאלה..כן. רגישה מידי.. החושים עובדים באובר..
העניין שמעצם רגישותי אני לא מסוגלת לסבול שיעורי יוגה , בדיוק בגלל המצוקה של להיות באותו חדר עם אנשים זרים כביכול.. לשמוע אותם, להריח אותם, שלא לדבר על לגעת בהם..
הקירבה הזאת היא גורמת לי סבל. מה מנסיונך עם אנשים כמוני? תודה
העניין שמעצם רגישותי אני לא מסוגלת לסבול שיעורי יוגה , בדיוק בגלל המצוקה של להיות באותו חדר עם אנשים זרים כביכול.. לשמוע אותם, להריח אותם, שלא לדבר על לגעת בהם..
הקירבה הזאת היא גורמת לי סבל. מה מנסיונך עם אנשים כמוני? תודה
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
ביאטה שבון
ברוכה הבאה ותתחדשי על דף בית אישי @}
-
ביאטה שבון
תודה רבה על הברכות!
ברוכים הבאים לכל מי שנכנס לדף הזה!
ברוכים הבאים לכל מי שנכנס לדף הזה!
-
ביאטה שבון
אני מבינה את הקושי להיות ביחד עם עוד אנשים בשיעורי יוגה. זה לא מובן מאליו לתרגל יוגה בקבוצה. כשאנחנו מאוד רגישים, אנחנו קולטים הרבה מעבר לנראה בחדר בו נוכחים עוד אנשים. אפשר להתחיל מקבוצה קטנה. אפשר גם להתחיל עם כמה מפגשים של אחד על אחד כדי לבנות אסטרטגיות ויכולת הכלה. התהליך הוא מאוד אישי. לפעמים צריך התאמות לצרכים האישיים. וחשוב לזכור שיוגה משרתת אותנו, ולא להיפך. אנחנו לא צריכים להתאים את עצמנו ליוגה. להיפך, נרצה לבדוק איך אפשר להתאים את התנאים לצרכים שלנו.
זה מזכיר לי את הסיפור שלא מזמן מצאתי
זה מזכיר לי את הסיפור שלא מזמן מצאתי
-
ביאטה שבון
הרצאה עם ד"ר איליין ארון בנושא "אנשים רגישים מאוד"
ד"ר ארון חוקרת את הנושא של רגישות גבוהה (High Sensitivity) במשך למעלה מ-30 שנה במסגרת מחקרים מדעיים ועבודתה הקלינית עם מטופליה. במסגרת ביקורה בארץ בחודש יולי היא תעביר הרצאה מרתקת בנושא של אנשים רגישים מאוד ותשמח לענות על השאלות שלכם.
אנשים רגישים מאוד (The Highly Sensitive People) שומעים לעתים קרובות מהסביבה שהם "רגישים מדי" או שיש להם "רגישות יתר".
ההרצאה תסייע לאנשים רבים שחווים היום את הרגישות שלהם כפגם או כנכות להבין ולקבל את עצמם, ובעיקר ללמוד כיצד לצמוח ולהתפתח.
עבור בעלי מקצוע טיפוליים (פסיכולוגים, עובדים סוציאליים, מטפלי גוף נפש ומטפלים ברפואה משלימה), העלולים לערבב את התופעות של רגישות גבוהה עם תופעות פתולוגיות, ההרצאה תעניק מפתחות לעבודה מדויקת יותר עם מטופליהם הרגישים.
הפרטים על ההרצאה בלינק הבא:
http://yogaterapiya.com/2010/06/08/1
אנא העבירו את ההודעה לכל מי שהרצאה זו עשויה להיטיב עמו, קרובי משפחה שלכם, חבריכם או בעלי מקצוע טיפוליים, כמו פסיכולוגים, עובדים סוציאליים ומטפלים ברפואה משלימה.
בתודה,
ביאטה שבון
מנהלת הקהילה של אנשים רגישים מאוד
http://anashimregishim.com/
ד"ר ארון חוקרת את הנושא של רגישות גבוהה (High Sensitivity) במשך למעלה מ-30 שנה במסגרת מחקרים מדעיים ועבודתה הקלינית עם מטופליה. במסגרת ביקורה בארץ בחודש יולי היא תעביר הרצאה מרתקת בנושא של אנשים רגישים מאוד ותשמח לענות על השאלות שלכם.
אנשים רגישים מאוד (The Highly Sensitive People) שומעים לעתים קרובות מהסביבה שהם "רגישים מדי" או שיש להם "רגישות יתר".
- הם חווים רגשות ותחושות בגוף בעוצמה גבוהה
- מוצפים על ידי אורות חזקים, רעש או בדים מחוספסים
- זקוקים להיות עם עצמכם אחרי יום עמוס בהתרחשויות
- מבחינים בדקויות בסביבתכם
ההרצאה תסייע לאנשים רבים שחווים היום את הרגישות שלהם כפגם או כנכות להבין ולקבל את עצמם, ובעיקר ללמוד כיצד לצמוח ולהתפתח.
עבור בעלי מקצוע טיפוליים (פסיכולוגים, עובדים סוציאליים, מטפלי גוף נפש ומטפלים ברפואה משלימה), העלולים לערבב את התופעות של רגישות גבוהה עם תופעות פתולוגיות, ההרצאה תעניק מפתחות לעבודה מדויקת יותר עם מטופליהם הרגישים.
הפרטים על ההרצאה בלינק הבא:
http://yogaterapiya.com/2010/06/08/1
אנא העבירו את ההודעה לכל מי שהרצאה זו עשויה להיטיב עמו, קרובי משפחה שלכם, חבריכם או בעלי מקצוע טיפוליים, כמו פסיכולוגים, עובדים סוציאליים ומטפלים ברפואה משלימה.
בתודה,
ביאטה שבון
מנהלת הקהילה של אנשים רגישים מאוד
http://anashimregishim.com/
-
- הצטרפות: 20 פברואר 2019, 11:29
ביאטה שבון
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מדוע משתמשים במילה השלילית ",חרדה" בכותרת בישראל שלאנשים רגישים מאד זאת מילה מפחידה ולאנשים רגישים אינה מושכת להכנס לקבוצה
מדוע משתמשים במילה השלילית ",חרדה" בכותרת בישראל שלאנשים רגישים מאד זאת מילה מפחידה ולאנשים רגישים אינה מושכת להכנס לקבוצה
-
- הצטרפות: 20 פברואר 2019, 11:29
ביאטה שבון
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מדוע מופיעה המלה "חרדה" בכותרת הראשית של "אנשים רגישים" בישראל? זאת מלה מרתיעה גם אנשים לא רגישים!?
מדוע מופיעה המלה "חרדה" בכותרת הראשית של "אנשים רגישים" בישראל? זאת מלה מרתיעה גם אנשים לא רגישים!?