אמא של אריאל
-
- הצטרפות: 31 אוקטובר 2011, 13:15
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אריאל*
אמא של אריאל
אמא לילד מדהים...
אמא של אריאל
ברוכה הבאה @}
תתחדשי על דף בית אישי{{}}.
תתחדשי על דף בית אישי{{}}.
-
אמא של אריאל
תודה רבה
-
אמא של אריאל
אריאל בם חצי שנה כבר, הוא מתהפך ולאט לאט מתחיל לזחול.
אני נמצאת איתו בבית ומתי שיש מזג אוויר יפה אנחנו יוצאים לטייל, הייתי אמורה לחזור ללימודים בתחילת החודש אבל זה לא קרה, ואני לא חושבת שזה יהיה.
כיף לי להיות עם אריאל בבית, אני לא חושבת שאני יכולה לתת אותו למישהי אחרת וללכת לעבוד.
בעלי תומך בי, כל עוד אנחנו יכולים כלכלית אז זה בסדר, אמא שלי לא מפסיקה להגיד לי שאני צריכה לחזור לעיסוקים הקודמים שלי, לחזור ללימודים, לחזור לעבודה, אפילו חמתי התחילה להגיד לי את זה.
מה עושים?
אני נמצאת איתו בבית ומתי שיש מזג אוויר יפה אנחנו יוצאים לטייל, הייתי אמורה לחזור ללימודים בתחילת החודש אבל זה לא קרה, ואני לא חושבת שזה יהיה.
כיף לי להיות עם אריאל בבית, אני לא חושבת שאני יכולה לתת אותו למישהי אחרת וללכת לעבוד.
בעלי תומך בי, כל עוד אנחנו יכולים כלכלית אז זה בסדר, אמא שלי לא מפסיקה להגיד לי שאני צריכה לחזור לעיסוקים הקודמים שלי, לחזור ללימודים, לחזור לעבודה, אפילו חמתי התחילה להגיד לי את זה.
מה עושים?
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2004, 17:51
- דף אישי: הדף האישי של שרית_אמיר*
אמא של אריאל
עושים מה שהלב אומר לך לעשות.
אם כל הכבוד לאמא שלך, לה היו מחשבות ודרכי חינוך משלה ולך ולך יש דרכים משלכ.
עשי את שאת חשה הסברי לה
אם תבחר לתמוך נפלא
ולא
תבקשי לדעתי שהנושא ירד מהשיח בינכם
עשי את שתעשי בלב שלם כי אחרת תמיד נשארים סימני שאלה תלויים באויר
בהצלחה
אם כל הכבוד לאמא שלך, לה היו מחשבות ודרכי חינוך משלה ולך ולך יש דרכים משלכ.
עשי את שאת חשה הסברי לה
אם תבחר לתמוך נפלא
ולא
תבקשי לדעתי שהנושא ירד מהשיח בינכם
עשי את שתעשי בלב שלם כי אחרת תמיד נשארים סימני שאלה תלויים באויר
בהצלחה
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
אמא של אריאל
שלום למחפשים מקום
אני חובבת נדל"ן.
תוכלי לכוון קצת יותר?
בית? דירה?
כמה חדרים?
מהו התקציב?
לקנות או לשכור?
האם מתאים לכם לגור בחצר של מישהו?
כמה רכבים ברשותכם?
אשמח לנסות לעמוד באתגר ולעניין אתכם באפשרויות שונות!
אני חובבת נדל"ן.
תוכלי לכוון קצת יותר?
בית? דירה?
כמה חדרים?
מהו התקציב?
לקנות או לשכור?
האם מתאים לכם לגור בחצר של מישהו?
כמה רכבים ברשותכם?
אשמח לנסות לעמוד באתגר ולעניין אתכם באפשרויות שונות!
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
אמא של אריאל
(שכחתי לשאול אם מתאים לכם בשטחים - מגדיל מאוד את האפשרויות! חותך חצי מחיר, בלי להתפשר על המרחק, ומגדיל את האיכות.)
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 18:52
- דף אישי: הדף האישי של אגס_ותפוח*
אמא של אריאל
הי,
אני גם ירושלמית לשעבר...
מושבים באזור השפלה בקרבת 431 ו-6
טל שחר, פדיה, פתחיה, כפר שמואל, כפר בן נון, בית חשמונאי, קיבוץ גזר, קיבוץ חולדה, סתריה קיבוץ נען ועוד...
בהצלחה
אני גם ירושלמית לשעבר...
מושבים באזור השפלה בקרבת 431 ו-6
טל שחר, פדיה, פתחיה, כפר שמואל, כפר בן נון, בית חשמונאי, קיבוץ גזר, קיבוץ חולדה, סתריה קיבוץ נען ועוד...
בהצלחה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אמא של אריאל
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
תנסי את המודעה הזאת http://www.yad2.co.il/Nadlan/hotPicrent ... D=61&Code=
תנסי את המודעה הזאת http://www.yad2.co.il/Nadlan/hotPicrent ... D=61&Code=
-
אמא של אריאל
תודה רבה לכולם, אני יבדוק את המושבים.
טליה אלתמן אנחנו כרגע עם 2 רכבים, אנחנו יכולים להסתדר עם שלושה חדרים אבל עדיף ארבע, יש לנו עדפה לשכור קודם ואז אם האזור מתאים לקנות, בשטחים זה פחות מתאים היום אנחנו גרים בהר חומה והמשפחה של בעלי לא כל כך באה לבקר בגלל שיש פה כפר ערבי.
אנחנו מעדיפים לא לגור בחצר של מישהו וזה לא משנה עם זה בית או דירה אבל העדפה לבית שיש בו גינה או מרפסת.
כרגע אנחנו לא מוגבלים בתקציב ואין לנו מושג כמה משלמים שכירות
תודה על העזרה
טליה אלתמן אנחנו כרגע עם 2 רכבים, אנחנו יכולים להסתדר עם שלושה חדרים אבל עדיף ארבע, יש לנו עדפה לשכור קודם ואז אם האזור מתאים לקנות, בשטחים זה פחות מתאים היום אנחנו גרים בהר חומה והמשפחה של בעלי לא כל כך באה לבקר בגלל שיש פה כפר ערבי.
אנחנו מעדיפים לא לגור בחצר של מישהו וזה לא משנה עם זה בית או דירה אבל העדפה לבית שיש בו גינה או מרפסת.
כרגע אנחנו לא מוגבלים בתקציב ואין לנו מושג כמה משלמים שכירות
תודה על העזרה
-
אמא של אריאל
בעלי רוצה לגור בחולון ואני לא, אם כני עוזבת את ירושלים אז למקום ששווה את זה. העדיפות היא למקומות שליד המרכז חולון, ראשון אני לא מכירה אם יש בכלל
-
אמא של אריאל
הרבה זמן לא יצא לי להיות פה אבל עכשיו אחרי לידה שניה שעברה בניתוח קיסרי הפכתי להיות אמא לליה שעכשיו היא כבר בת חודש ואני מוצאת את עצמי חוזרת לפה ולידע הרב של כל האנשים פה ואני אסירת תודה על זה.
-
אמא של אריאל
מתחילה להיות קצת מתוסכלת
הילדה לא רגועה בכלל, יש לה גזים כנראה וכאבי בטן..., היא כל הזמן על החזה אוכלת ואני כבר לא יודעת אם יוצא לה מספיק חלב או שהיא בוכה כי היא רעבה.
בנוסף בגלל שאני איתה כל הזמן אריאל מתחיל להשתגע ולדרוש יותר יחס והבעל לא הכי עוזר ותומך, הוא אפילו מתחיל ללחוץ שאני יפסיק עם ההנקה כי הוא חושב שזה מה שעושה לה לא טוב (היא פורחת בפנים כבר שבוע)
לא יודעת כבר מה לעשות....
הילדה לא רגועה בכלל, יש לה גזים כנראה וכאבי בטן..., היא כל הזמן על החזה אוכלת ואני כבר לא יודעת אם יוצא לה מספיק חלב או שהיא בוכה כי היא רעבה.
בנוסף בגלל שאני איתה כל הזמן אריאל מתחיל להשתגע ולדרוש יותר יחס והבעל לא הכי עוזר ותומך, הוא אפילו מתחיל ללחוץ שאני יפסיק עם ההנקה כי הוא חושב שזה מה שעושה לה לא טוב (היא פורחת בפנים כבר שבוע)
לא יודעת כבר מה לעשות....
אמא של אריאל
אמא של אריאל וליה,
הנה חיבוק גדול בשבילך!
טוב שכתבת.
אכתוב לך את דעתי האישית ותבדקי בבקשה אם היא מתאימה לך.
אני חושבת שהפסקת הנקה אינה פיתרון טוב לפני שמוודאים מצב די נדיר של מחסור בחלב אם.
לרוב חלב אם ומגע קרוב הם הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לתת לה בגיל כזה (למשך כמה חודשים).
גם בעלך מתקשה וכולכם עדיין לא התרגלתם לתוספת החדשה למשפחה. תני לזה עוד זמן הסתגלות, יחד עם יד על הדופק לגבי הגדילה שלה
(לשים לב שעקומת הגדילה של יונקים היא יותר איטית משל תינוקות שמוזנים במזון תעשייתי).
איך יודעים אם יש מספיק חלב?
יש דפים על זה בבאופן, אבל בגדול עליה מספיקה במשקל, יחד עם מספר מסויים של הרטבות (פיפי) ביממה, נדמה לי לפחות 8 אבל שכחתי... וקקי בין מספר פעמים ביום ועד פעם בכמה ימים זה נחשב תקין.
עם כל עולל כמעט יש תקופות קשות מדי פעם, והדברים משתנים עם הזמן עד שהם עוברים ונעלמים, ומצבים חדשים מעסיקים עד שגם הם מתפוגגים להם בעבר.
האינטנסיביות מתעצמת בכמה רמות כשיש יותר מילד אחד.
יש באתר הרבה דפים שמתעסקים באיך להיות אמא לשניים ויותר, גם להניק וגם לטפל בילד הגדול יותר. יש בהם לא מעט תובנות ועיצות של אמהות מנוסות:
למשל להקריא לגדול בזמן שאת מניקה, לתת לו תפקידים לעזור לך בטיפול בתינוקת (להביא לך דברים בשבילה כמו מגבת לנגב פליטות, לנענע לה רעשן או לשיר לה שיר שהוא אוהב כשאת הולכת לשירותים...).
להשתמש המון במנשא שמשאיר אותה עליך אבל מפנה ידים לאלף הצרכים המיידים של אמא במשרה מלאה.
חוץ מאלה מה שעזר לי המון היה לצאת החוצה. למעט בשהיה בבית. וגם לפגוש עוד מבוגרים. בעיקר אמהות, מנוסות יותר או במצבי. אצלי או אצלן או בחוץ.
עדיף שיהיה לך כל הזמן תיק קבוע מוכן ליציאה עם דברים לתינוקת, ספר וצעצועים קלים לילד ומים ואוכל (פירות יבשים, קרקרים...) זה עוזר לצאת בקלות.
עוד משהו: להעזר מה שיותר בכל מי שיכול לעזור, וגם לבקש עזרה.
בהצלחה!
הנה חיבוק גדול בשבילך!
טוב שכתבת.
אכתוב לך את דעתי האישית ותבדקי בבקשה אם היא מתאימה לך.
אני חושבת שהפסקת הנקה אינה פיתרון טוב לפני שמוודאים מצב די נדיר של מחסור בחלב אם.
לרוב חלב אם ומגע קרוב הם הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לתת לה בגיל כזה (למשך כמה חודשים).
גם בעלך מתקשה וכולכם עדיין לא התרגלתם לתוספת החדשה למשפחה. תני לזה עוד זמן הסתגלות, יחד עם יד על הדופק לגבי הגדילה שלה
(לשים לב שעקומת הגדילה של יונקים היא יותר איטית משל תינוקות שמוזנים במזון תעשייתי).
איך יודעים אם יש מספיק חלב?
יש דפים על זה בבאופן, אבל בגדול עליה מספיקה במשקל, יחד עם מספר מסויים של הרטבות (פיפי) ביממה, נדמה לי לפחות 8 אבל שכחתי... וקקי בין מספר פעמים ביום ועד פעם בכמה ימים זה נחשב תקין.
עם כל עולל כמעט יש תקופות קשות מדי פעם, והדברים משתנים עם הזמן עד שהם עוברים ונעלמים, ומצבים חדשים מעסיקים עד שגם הם מתפוגגים להם בעבר.
האינטנסיביות מתעצמת בכמה רמות כשיש יותר מילד אחד.
יש באתר הרבה דפים שמתעסקים באיך להיות אמא לשניים ויותר, גם להניק וגם לטפל בילד הגדול יותר. יש בהם לא מעט תובנות ועיצות של אמהות מנוסות:
למשל להקריא לגדול בזמן שאת מניקה, לתת לו תפקידים לעזור לך בטיפול בתינוקת (להביא לך דברים בשבילה כמו מגבת לנגב פליטות, לנענע לה רעשן או לשיר לה שיר שהוא אוהב כשאת הולכת לשירותים...).
להשתמש המון במנשא שמשאיר אותה עליך אבל מפנה ידים לאלף הצרכים המיידים של אמא במשרה מלאה.
חוץ מאלה מה שעזר לי המון היה לצאת החוצה. למעט בשהיה בבית. וגם לפגוש עוד מבוגרים. בעיקר אמהות, מנוסות יותר או במצבי. אצלי או אצלן או בחוץ.
עדיף שיהיה לך כל הזמן תיק קבוע מוכן ליציאה עם דברים לתינוקת, ספר וצעצועים קלים לילד ומים ואוכל (פירות יבשים, קרקרים...) זה עוזר לצאת בקלות.
עוד משהו: להעזר מה שיותר בכל מי שיכול לעזור, וגם לבקש עזרה.
בהצלחה!
-
אמא של אריאל
תודה יוליקו
המצב יותר טוב, התרגלנו למצב וכך גם אריאל, פה ושם עדיין קשה...
לא ויתרתי על ההנקה, זה יותר מידי חשוב לי בשביל לוותר, ליה עולה יפה במשקל ובעקומות גדילה.
האמת שבזוגיות עדיין קצת קשה, אין לנו הרבה זמן אחד לשני אבל אני מקווה שזה יעבור ויהיה בסדר
עכשיו אני מנסה למצוא את עצמי עם כל השינויים שעוברים עלינו, לפעמים אני קצת מתוסכלת ואז יותר קשה אבל לאט לאט גם זה פוחת...
שוב, תודה
המצב יותר טוב, התרגלנו למצב וכך גם אריאל, פה ושם עדיין קשה...
לא ויתרתי על ההנקה, זה יותר מידי חשוב לי בשביל לוותר, ליה עולה יפה במשקל ובעקומות גדילה.
האמת שבזוגיות עדיין קצת קשה, אין לנו הרבה זמן אחד לשני אבל אני מקווה שזה יעבור ויהיה בסדר
עכשיו אני מנסה למצוא את עצמי עם כל השינויים שעוברים עלינו, לפעמים אני קצת מתוסכלת ואז יותר קשה אבל לאט לאט גם זה פוחת...
שוב, תודה