שלום חברים,
אני שמחה להיות חלק מהאתר הזה, מצאתי כאן קהילה שמאוד תואמת לי בכל מיני נושאים והבטים של החיים ואני רוצה לשתף אתכם בכנות ובפתיחות ולספר לכם קצת מהסיפור האישי שלי
אני מאמנת הוליסטית בשילוב דמיון מודרך, ואני מנחת קבוצות מודעות ותודעת העל אילו מידעים מתוקשרים המועברים על יד זאב אבירז .
אני נשואה כבר 19 שנה לבן זוגי אני בת 42 ויש לי שלושה ילדים מקסימים בני 18 15 ו- 12. אני עברתי מסע ב-10 שנים האחרונות של חיפוש עצמי והתחברות שלי לעצמי ולהוויה הגבוהה שלי
המסע היה לא קל אבל ככול שהתמדתי לטפס בסולם וככל שנצמדתי לאחריות האישית שלי למצות את הפוטנציאל שטמון בי והתחברתי לאמת הנכונה והמדוייקת שלי, הפכתי לאדם שבאמת אוהב את עצמו ואז יכולתי לאהוב גם את האחרים ביתר קלות ובצורה הנכונה ללא רצון שליטה, וללא תנאים.
פשוט למדתי מחדש לאהוב את עצמי ומכיון שכך כל האנשים מסביבי החלו להשתנות , לא הסכמתי לעשות את מה שלא תואם לי וכל פעם שעשיתי משהו על מנת לרצות מישהו אחר הרגשתי את זה בפנים, זה עשה לי רע ברמה הפיזית וכך לאט לאט למדתי להיות מדוייקת עם עצמי ולא לעשות דברים למען ריצוי הסביבה, האמינו לי זוהי תחושה נהדרת ואף אחד לא נפגע מזה בסביבתי הקרובה נהפוך הוא הילדים שלי חווים אמא שמחוברת לעצמה ולתחושות שלה, אמא שחיה מתוך שמחה וחווה רגעי חסד רבים, המשפט לחיות מתוך עוצמה פנימית מאוד ברור לי היום וזה כבר לא בגדר סיסמה.
אנחנו חווים פה בעולם הזה זמן קצוב שבסופו אנו מחזירים את הדרכון של העולם הפיזי וחוזרים לעולם האמת , עולם של חלקי תודעה גבוהה וכל ההתפתחות שאנו חווים כאן נשארת איתנו והיא חלק בלתי נפרד מאיתנו וככל שאנו מתפתחים כך האור תופס מקום גדול יותר ומרחיק את המקומות החשוכים בתוכנו .
אני רוצה לשתף אתכם בתחושה הפנימית שמציפה אותי כל פעם שאני מבינה שנפלה בחלקי ההזדמנות והיכולת לעזור לאחרים התחושה היא מדהימה, עילאית ממש לזה חיכיתי כל חיי אך כל זה התאפשר רק כאשר אני חוויתי את הכל על עצמי, את השינוי הזה שהתרחש בכל המישורים בחיי בזוגיות באמהות וגם במעגל המשפחתי המורחב, כאשר התחברתי להבנות גבוהות והבנתי שאנו מעבר לגוף הפיזי ואנו חלק תודעה בתוך גוף פיזי ויש לנו יכולות במסגרת התסריט האישי שלנו יכולות בלתי נידלות של מחשבה מייצרת מציאות ויצירתיות עד כדי דילוגים על במת המשחק שנקראת החיים ולא הכל צריך להיות כל כך קשה ומסובך אנחנו פשוט התרגלנו לסבך כל דבר ברגע שאנו מבינים שאנו נצחיים ובאנו לכאן לחוויה מעצימה ומפתחת ואיך שנחליט שיראו חיינו כך הם אכן יהיו.
אורלי הלל
-
- הצטרפות: 11 ינואר 2011, 13:28
- דף אישי: הדף האישי של אורלי_הלל*
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
אורלי הלל
ברוכה הבאה אורלי היקרה!
תתחדשי על ה דף בית אישי
תתחדשי על ה דף בית אישי
-
- הצטרפות: 14 אוקטובר 2007, 07:22
אורלי הלל
אני מבינה שעברת דרך מעננת
מלים שלך ממש ריגשו אותי
רציתי לשאול אותך איך התחלת את התהליך "גדילה"?
הגב שמי אורלי שמאי
מלים שלך ממש ריגשו אותי
רציתי לשאול אותך איך התחלת את התהליך "גדילה"?
הגב שמי אורלי שמאי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אורלי הלל
אני מצטערת שלא הייתי מחוברת לאתר הרבה זמן אבל הייתי עסוקה מאוד אני מאוד מודה לך ושמחה שהדברים ריגשו אותך הסיפור שלי הוא בהחלט לא קצר
ויש לי כמה דברים שכתבתי בקפה דה מרקר אך מה שגרם למפנה הכי מרכזי ולעובדה שאני חיה היום מהרמוניה ואני חיה אנרגיה חדשה של אש ואויר זוהי העובדה שאני לומדת ומלמדת את מידעי תודעת העל והתהליך שלי קיבל האצה והסתכלות ממקום אחר לגמרי זה למעשה כל מה שחיפשתי עוד לדעת ולא ידעתי התגלה לי במידעים האלה ובנוסף וחשוב מאוד שאילו הם תדרים חדשים שנכנסים לפלנטה שלנו ועוזרים לנו בשינוי וזה היה הפאנץ' לין שסגר לי את כל הקצוות..
אני אשמח להיות איתך בקשר ואת יכולה לכתוב לי למיל' אם תרצי [email protected]
ביי יום טוב
ויש לי כמה דברים שכתבתי בקפה דה מרקר אך מה שגרם למפנה הכי מרכזי ולעובדה שאני חיה היום מהרמוניה ואני חיה אנרגיה חדשה של אש ואויר זוהי העובדה שאני לומדת ומלמדת את מידעי תודעת העל והתהליך שלי קיבל האצה והסתכלות ממקום אחר לגמרי זה למעשה כל מה שחיפשתי עוד לדעת ולא ידעתי התגלה לי במידעים האלה ובנוסף וחשוב מאוד שאילו הם תדרים חדשים שנכנסים לפלנטה שלנו ועוזרים לנו בשינוי וזה היה הפאנץ' לין שסגר לי את כל הקצוות..
אני אשמח להיות איתך בקשר ואת יכולה לכתוב לי למיל' אם תרצי [email protected]
ביי יום טוב
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*