אוהבת חיות
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2008, 21:22
- דף אישי: הדף האישי של אוהבת_חיות*
אוהבת חיות
שלום לכולם שמי אוהבת חיות!
אני נולדתי באוקראינה עליתי לארץ בגיל 5, עכשיו אני גרה בצפון בשכונה נעימה וחביבה,
אני גרתי במישפחה גדולה עם הרבה חיות ביגלל זה אני אוהבת חיות.
אני מבינה הרבה בחיות .
אז עם אתם צרכים עזרה או עצה אני תמיד השמח לעזור.
אני נולדתי באוקראינה עליתי לארץ בגיל 5, עכשיו אני גרה בצפון בשכונה נעימה וחביבה,
אני גרתי במישפחה גדולה עם הרבה חיות ביגלל זה אני אוהבת חיות.
אני מבינה הרבה בחיות .
אז עם אתם צרכים עזרה או עצה אני תמיד השמח לעזור.
-
אוהבת חיות
ברגע הזה יש לי בבית חתול פרסי,שני ארנבים ועוד מאת היי לי כלב פנצ'ר מה זה חמוד...
אהה והארנבת שלי בהריון אז מי שרוצה ארנב שיכתוב לי ב דף בית אישי שלי
ועל תישכחו עם אתם צרכים עזרו או עזה משהו כזה .. אני תמיד השמח לעזור ואני הנסה לענות כמה שיותר מהר.
אז קדימה......
אהה והארנבת שלי בהריון אז מי שרוצה ארנב שיכתוב לי ב דף בית אישי שלי
ועל תישכחו עם אתם צרכים עזרו או עזה משהו כזה .. אני תמיד השמח לעזור ואני הנסה לענות כמה שיותר מהר.
אז קדימה......
-
אוהבת חיות
היי מה ניש...?
היום הביאו לי כלב פינצ'ר מזה חמוד.. קראתי לו סקובי.
נו אנשים איפה התגובות?
יאלה אני מחכה לכם.....
היום הביאו לי כלב פינצ'ר מזה חמוד.. קראתי לו סקובי.
נו אנשים איפה התגובות?
יאלה אני מחכה לכם.....
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2005, 12:03
- דף אישי: הדף האישי של בן_עמי*
אוהבת חיות
בס"ד
לדרינה
גם אני אוהבת חיות, גידלתי כלבת קוקר ספניאל וכלבת רועה גרמני.
כלבים שכייף לאלף.
כשהיינו ילדים, היינו מוצאים כלבים, עושים להם "שיפוץ" ומוצאים להם בית.
לא היה כלב שלא מצאנו לו מקום.
לדרינה
גם אני אוהבת חיות, גידלתי כלבת קוקר ספניאל וכלבת רועה גרמני.
כלבים שכייף לאלף.
כשהיינו ילדים, היינו מוצאים כלבים, עושים להם "שיפוץ" ומוצאים להם בית.
לא היה כלב שלא מצאנו לו מקום.
-
אוהבת חיות
בס"ד
מה שלומך בן עמי?
זה מצחיק כי גם אני כשהייתי קטנה הייתי גם עוזרת לא רק לכלבים לכל מיני חיות,
הייתי מביאה כל-כך הרבה חיות הביתה עד שאמא שלי לא הסכימה לי להביא אז מה הייתי עושה?!
הייתי לוקחת את הכלבים למיקלט של הבלוק שלי שם הייתי מגדלת אותם כמה זמן, ואז הייתי מחפשת למי לתת אותם
הייתי עוברת כל בית ובית שועלת עם הם רוצים כלב עד... שמישהו היה לוקח אותם.
מה שלומך בן עמי?
זה מצחיק כי גם אני כשהייתי קטנה הייתי גם עוזרת לא רק לכלבים לכל מיני חיות,
הייתי מביאה כל-כך הרבה חיות הביתה עד שאמא שלי לא הסכימה לי להביא אז מה הייתי עושה?!
הייתי לוקחת את הכלבים למיקלט של הבלוק שלי שם הייתי מגדלת אותם כמה זמן, ואז הייתי מחפשת למי לתת אותם
הייתי עוברת כל בית ובית שועלת עם הם רוצים כלב עד... שמישהו היה לוקח אותם.
-
אוהבת חיות
ועוד טיפ קטן לכל אוהבי חיות:
זיכרו
חיות הם כמו בני אדם, גם להם יש רגשות, וגם להם לא נעים ולא נוח,
או אם דואגים להם אז נעים ונוח מאוד,
אז זיכרו זאת כשאתם מגדלים חיות, הם יודו לכם מאוד.
זיכרו
חיות הם כמו בני אדם, גם להם יש רגשות, וגם להם לא נעים ולא נוח,
או אם דואגים להם אז נעים ונוח מאוד,
אז זיכרו זאת כשאתם מגדלים חיות, הם יודו לכם מאוד.
-
אוהבת חיות
בס"ד
לאוהבת חיות
_קרציות בתוך הבית
מה עושים עם חתולה שמסתובבת בחוץ ומביאה הביתה קרציות, ובבית תינוקת קטנה ?
יש לציין שמסביב לבית ישנם מספר כלבים וגם להם יש קרציות (אבל הם בחוץ). ריסוס יעזור ?_
אם יש לך רעיונות -לענות ל"מיואשת" מכיכר השוק.
לאוהבת חיות
_קרציות בתוך הבית
מה עושים עם חתולה שמסתובבת בחוץ ומביאה הביתה קרציות, ובבית תינוקת קטנה ?
יש לציין שמסביב לבית ישנם מספר כלבים וגם להם יש קרציות (אבל הם בחוץ). ריסוס יעזור ?_
אם יש לך רעיונות -לענות ל"מיואשת" מכיכר השוק.
-
אוהבת חיות
בס"ד
לבן עמי
תראי ריסוס זה רעיון טוב!
אבל קצת יקר, אפשר לקנות חגורה מיוחדת שמונעת מי פישפשים וקרציות לעלות על החתולה,
זה פחות כסף ופחות מסובך.
לבן עמי
תראי ריסוס זה רעיון טוב!
אבל קצת יקר, אפשר לקנות חגורה מיוחדת שמונעת מי פישפשים וקרציות לעלות על החתולה,
זה פחות כסף ופחות מסובך.
-
אוהבת חיות
לענות ל"מיואשת" מכיכר השוק.
-
אוהבת חיות
בס"ד
עניתי לה!
עניתי לה!
-
-
-
אוהבת חיות
בס"ד
היתה לי כלבת זאב, קוקרית, והרבה כלבים שהיו עד שמצאו בית. חוץ מתוקים, צבי ים, ארנבים, וכו שהיו עד שלהורים נמאס.
אין לי חיות, כי חוץ מכלבים כבשים ועוד כמה חיות אני לא בעד להחזיק אותם בחצר או בבית. הם צריכים לחיות בטבע.
יש חתול גינגי אחד שבא לבקר, והוא ממש לא שלי, אבל הוא נולד בחצר ליד,
ואמא שלו עברה איתו ועם עוד תחלתול אפור לחצר שלנו, הם היו פה כל זמן שהם ינקו,
האמא והחתלתול האפור הלכו אחר כך, והוא תמיד חוזר לבקר...
היו פה הרבה גוקים, עד שהוא התחיל להרוג אותם, והוא עושה כבר יותר משנה עבודה נהדרת.,
והוא גם אלוף בלצוד ציפורים.
היתה לי כלבת זאב, קוקרית, והרבה כלבים שהיו עד שמצאו בית. חוץ מתוקים, צבי ים, ארנבים, וכו שהיו עד שלהורים נמאס.
אין לי חיות, כי חוץ מכלבים כבשים ועוד כמה חיות אני לא בעד להחזיק אותם בחצר או בבית. הם צריכים לחיות בטבע.
יש חתול גינגי אחד שבא לבקר, והוא ממש לא שלי, אבל הוא נולד בחצר ליד,
ואמא שלו עברה איתו ועם עוד תחלתול אפור לחצר שלנו, הם היו פה כל זמן שהם ינקו,
האמא והחתלתול האפור הלכו אחר כך, והוא תמיד חוזר לבקר...
היו פה הרבה גוקים, עד שהוא התחיל להרוג אותם, והוא עושה כבר יותר משנה עבודה נהדרת.,
והוא גם אלוף בלצוד ציפורים.
-
אוהבת חיות
בס"ד
יש דף "גידול ארנבונים", "עולם קטן של טבע", ו"אוף קרציות".
ואולי עוד כמה דפים על חיות. כדאי לראות.
יש דף "גידול ארנבונים", "עולם קטן של טבע", ו"אוף קרציות".
ואולי עוד כמה דפים על חיות. כדאי לראות.
-
אוהבת חיות
בס"ד
מה נישמה לכולם...?!
יוו.. אני מזה בבעיה יש לי ארנבת אתם זוכרים נכון?
ועכשיו הזמן שהיא צריכה להיזדבג ואני לא מוצאת ארנב(זכר) בשבילה חיפשתי וחיפשתי ואין..
עם מישהו גר בצפון קרוב לעיר עפולה, או בעפולה ויש לו ארנב(זכר) והוא רוצה לזבג את הארנב
אז בבקשה צרו קשר איתי במסנג'ר שלי u darina@hotmail.com
או לאייסי שלי498555297
אני השמח לעזרה:)
מה נישמה לכולם...?!
יוו.. אני מזה בבעיה יש לי ארנבת אתם זוכרים נכון?
ועכשיו הזמן שהיא צריכה להיזדבג ואני לא מוצאת ארנב(זכר) בשבילה חיפשתי וחיפשתי ואין..
עם מישהו גר בצפון קרוב לעיר עפולה, או בעפולה ויש לו ארנב(זכר) והוא רוצה לזבג את הארנב
אז בבקשה צרו קשר איתי במסנג'ר שלי u darina@hotmail.com
או לאייסי שלי498555297
אני השמח לעזרה:)
-
אוהבת חיות
בס"ד
זה קצת ארוך, ונמצא בדף שלי על רון, אז את יכולה לקרוא ולמחוק אחר כך.
תקציר נסיבות המקרה :
רון ארד נולד ב-5 במאי 1958 בישראל. הוא בנם של בתיה ודוב המנוחים, והוא הבכור מבין שלושה בנים. רון, נווט בחיל האוויר במטוס סילון פאנטום 4-F, סיים את שנת הלימודים הראשונה בהנדסה כימית בטכניון כאשר נקרא לשירות מילואים. ב-16 באוקטובר 1986 נשבה רון ע"י אנשי המיליציה השיעית אמאל אחרי שצנח ממטוסו הפגוע מעל לעיר הלבנונית צידון.
כאשר כשל המשא-ומתן בעניין שחרורו של רון ב-1988, הועבר רון ע"י מוסטפה דיראני, האחראי על הביטחון באמאל, לכוחות שנתמכים ע"י אירן בלבנון. מאז הגיעה כמות ניכרת של מידע סותר באשר לגורלו ולמקום הימצאו.
לדברי מקורות ישראליים גורלו של רון ארד נתון בידי אירן או כוחות לבנונים שנתמכים ע"י אירן. האירנים לא הודו אף פעם בפומבי שהם מחזיקים ברון ארד או שיש להם איזה שהוא מידע ביחס למצבו או למקום הימצאו. משך השנים לחצו ממשלות זרות רבות על אירן בעניין זה.
בן עמי (10.04.2008 01:03):
רון ארד
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
נולד 5 במאי 1958, מגדיאל, ישראל
השתייכות צבא הגנה לישראל
תקופת שירות התגייס ב-1976, נפל בשבי ארגון "אמל" השיעי ב-16 באוקטובר 1986
דרגה סגן-אלוף
תפקידים צבאיים נווט מטוס פנטום בטייסת 69
רון ארד (נולד ב-5 במאי 1958) הוא נווט קרב בחיל האוויר הישראלי שנפל בשבי ארגון "אמל" בלבנון ב-16 באוקטובר 1986. נחשב כנעדר ממאי 1988, אחרי שככל הנראה הועבר לאיראן או לארגון אחר בלבנון.
נעוריו ותחילת דרכו
ארד גדל במגדיאל, הוד השרון, למד בפנימיה הצבאית לפיקוד בתל אביב. סיים את קורס הטיס כנווט קרב בשנת 1979 (קורס מספר 87), ושירת כנווט מטוס פנטום. באוקטובר 1986 היה סטודנט להנדסת כימיה בטכניון שבחיפה. בעת נפילתו בשבי היה סרן במילואים. נשוי לתמי ואב לבת בשם יובל.
נפילתו בשבי
במסגרת שירות מילואים בטייסת 69 ("טייסת הפטישים"), ב-16 באוקטובר 1986, ארד טס כנווט מטוס פנטום לגיחת תקיפת מטרות מחבלים באזור צידון שבלבנון. תקלה טכנית גרמה לפיצוץ תחמושת בקרבת המטוס ושני אנשי הצוות נטשו, ביוזמת ארד. הטייס אבירם חולץ על ידי מסוק קוברה, והנווט ארד נפל בשבי ארגון "אמל" השיעי.
שוביו העבירו שלושה מכתבים שכתב ותמונה אחת, אך הצלב האדום הבינלאומי לא הורשה לבקרו, ומספטמבר 1987 הקשר עימו נותק. הנסיונות לשחרר אותו באמצעות עסקה נכשלו, ובשנת 1988 הוא ככל הנראה נמכר על ידי בכיר אמל, מוסטפא דיראני, לאיראן או לארגון שיעי אחר. עקבותיו של ארד נעלמו לחלוטין במאי 1988.
במהלך שביו הועלה ארד לדרגת סגן-אלוף.
מאמצי החיפוש
בין השנים 1986 ל-1994 נחטפו מלבנון ונאסרו בישראל 21 לבנונים, בהם דיראני ובכיר החזבאללה עבד אל-כרים עובייד, במטרה שישמשו קלפי מיקוח במשא ומתן אפשרי לשחרור ארד. הוקמה עמותת "לחופש נולד", עמותה ציבורית שמטרתה זירוז שחרורם של ארד ונעדרים נוספים.
באוקטובר 1997 טענו גורמים גרמנים ורוסים שעסקו בנושא, שארד ככל הנראה אינו בחיים. ישראל דחתה את הטענות, והבהירה שהנחת העבודה שלה היא שארד חי, ומוחזק באחריות איראן. בשנת 2002 הוקמה ועדה מיוחדת להערכת המצב בעניינו של ארד, בראשות השופט אליהו וינוגרד. הוועדה קבעה שאין סיבה לשנות את הערכת המצב הקיימת, לפיה ארד חי.
בשנת 2003 גילה ראש הממשלה אריאל שרון, כי במסגרת המאמצים להשיב את ארד נהרג סוכן מודיעין. באוקטובר 2003 טענו בכירים איראנים שערקו למערב, שארד חי ומוחזק באזור העיר טהרן. בנוסף, טענו שהוא אושפז מספר פעמים בגלל בריאותו הרופפת, וכן שניסה להימלט מכלאו. בדצמבר 2004 הכריזה עמותת "לחופש נולד" על פרס בסך 10 מיליון דולר למי שימסור מידע שיוביל למציאתו.
בשנת 2005 הגיש אמ"ן דו"ח סודי לראש הממשלה, אריאל שרון, לפיו רון ארד איננו בין החיים. ראש הממשלה החליט לשלול את הדו"ח, כנראה מסיבות פוליטיות. באותו דו"ח צוין שרון ארד הוחזק עד שנת 2003 בוודאות באירן.
בספטמבר 2006 שידרה רשת הטלוויזיה הלבנונית LBC סרט המכונה "החטיפה" המתעד את רגעי חטיפת החיילים בני אברהם, עומר סוועאד ועדי אביטן, וקטעים בהם מצולם רון ארד מדבר מהשבי, כנראה משנת 1989. בסרט נצפה ארד מעשן, ועונה על שאלות קצרות של אחד משוביו. הוא ציין את שמות הוריו, ולאחר מכן הצהיר באנגלית: "אני חייל בצבא הישראלי". כמו כן, סיפר בסרט היכן למד, ומה עשה בחיל האוויר הישראלי [1]. סרט זה הוא אות החיים הראשון שקיבלה ישראל בעשרים השנים האחרונות מלבד מכתב ותמונה מהתקופה הראשונה לחטיפתו.
ב-15 באוקטובר 2007 ביצעה מדינת ישראל עיסקת חילופי שבויים עם חיזבאללה. בעיסקה הועברו לישראל היומן שכתב רון ארד בשבי
זיכרון
מדי שנה, מתקיימת בעיר הוד השרון צעדה שבה משתתפים אלפי אנשים. באותו היום מתקיים יריד גדול בפארק ארבע העונות, שם גם נמצאת נקודת הזינוק של הצעדה. הצעדה כוללת שלושה מסלולים: מסלול בן 2 קילומטרים המיועד לנכים, מסלול שאורכו 4 קילומטרים המיועד לילדים וצעירים, ומסלול ארוך שאורכו 8 קילומטרים.
הפזמונאי אהוד מנור כתב את השיר "לא מפקירים חבר". את הלחן הלחין חנן יובל, ובפזמון השיר, מציינים את שמו : "אנחנו, רון, לא מפקירים חבר".
שיר נוסף, מפורסם יותר, שנכתב בידי אהוד מנור, הולחן ובוצע על ידי בועז שרעבי הוא "כשתבוא". השיר מתאר את שובו של רון ארד הביתה. גם כאן מופיע שמו בפזמון השיר: " ואז נשיר ברון, נשיר ברון ".
הכרזה "רון ארד - לחופש נולד" הופצה במאות אלפי עותקים ונתלתה על רבבות בתים בישראל
זה קצת ארוך, ונמצא בדף שלי על רון, אז את יכולה לקרוא ולמחוק אחר כך.
תקציר נסיבות המקרה :
רון ארד נולד ב-5 במאי 1958 בישראל. הוא בנם של בתיה ודוב המנוחים, והוא הבכור מבין שלושה בנים. רון, נווט בחיל האוויר במטוס סילון פאנטום 4-F, סיים את שנת הלימודים הראשונה בהנדסה כימית בטכניון כאשר נקרא לשירות מילואים. ב-16 באוקטובר 1986 נשבה רון ע"י אנשי המיליציה השיעית אמאל אחרי שצנח ממטוסו הפגוע מעל לעיר הלבנונית צידון.
כאשר כשל המשא-ומתן בעניין שחרורו של רון ב-1988, הועבר רון ע"י מוסטפה דיראני, האחראי על הביטחון באמאל, לכוחות שנתמכים ע"י אירן בלבנון. מאז הגיעה כמות ניכרת של מידע סותר באשר לגורלו ולמקום הימצאו.
לדברי מקורות ישראליים גורלו של רון ארד נתון בידי אירן או כוחות לבנונים שנתמכים ע"י אירן. האירנים לא הודו אף פעם בפומבי שהם מחזיקים ברון ארד או שיש להם איזה שהוא מידע ביחס למצבו או למקום הימצאו. משך השנים לחצו ממשלות זרות רבות על אירן בעניין זה.
בן עמי (10.04.2008 01:03):
רון ארד
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
נולד 5 במאי 1958, מגדיאל, ישראל
השתייכות צבא הגנה לישראל
תקופת שירות התגייס ב-1976, נפל בשבי ארגון "אמל" השיעי ב-16 באוקטובר 1986
דרגה סגן-אלוף
תפקידים צבאיים נווט מטוס פנטום בטייסת 69
רון ארד (נולד ב-5 במאי 1958) הוא נווט קרב בחיל האוויר הישראלי שנפל בשבי ארגון "אמל" בלבנון ב-16 באוקטובר 1986. נחשב כנעדר ממאי 1988, אחרי שככל הנראה הועבר לאיראן או לארגון אחר בלבנון.
נעוריו ותחילת דרכו
ארד גדל במגדיאל, הוד השרון, למד בפנימיה הצבאית לפיקוד בתל אביב. סיים את קורס הטיס כנווט קרב בשנת 1979 (קורס מספר 87), ושירת כנווט מטוס פנטום. באוקטובר 1986 היה סטודנט להנדסת כימיה בטכניון שבחיפה. בעת נפילתו בשבי היה סרן במילואים. נשוי לתמי ואב לבת בשם יובל.
נפילתו בשבי
במסגרת שירות מילואים בטייסת 69 ("טייסת הפטישים"), ב-16 באוקטובר 1986, ארד טס כנווט מטוס פנטום לגיחת תקיפת מטרות מחבלים באזור צידון שבלבנון. תקלה טכנית גרמה לפיצוץ תחמושת בקרבת המטוס ושני אנשי הצוות נטשו, ביוזמת ארד. הטייס אבירם חולץ על ידי מסוק קוברה, והנווט ארד נפל בשבי ארגון "אמל" השיעי.
שוביו העבירו שלושה מכתבים שכתב ותמונה אחת, אך הצלב האדום הבינלאומי לא הורשה לבקרו, ומספטמבר 1987 הקשר עימו נותק. הנסיונות לשחרר אותו באמצעות עסקה נכשלו, ובשנת 1988 הוא ככל הנראה נמכר על ידי בכיר אמל, מוסטפא דיראני, לאיראן או לארגון שיעי אחר. עקבותיו של ארד נעלמו לחלוטין במאי 1988.
במהלך שביו הועלה ארד לדרגת סגן-אלוף.
מאמצי החיפוש
בין השנים 1986 ל-1994 נחטפו מלבנון ונאסרו בישראל 21 לבנונים, בהם דיראני ובכיר החזבאללה עבד אל-כרים עובייד, במטרה שישמשו קלפי מיקוח במשא ומתן אפשרי לשחרור ארד. הוקמה עמותת "לחופש נולד", עמותה ציבורית שמטרתה זירוז שחרורם של ארד ונעדרים נוספים.
באוקטובר 1997 טענו גורמים גרמנים ורוסים שעסקו בנושא, שארד ככל הנראה אינו בחיים. ישראל דחתה את הטענות, והבהירה שהנחת העבודה שלה היא שארד חי, ומוחזק באחריות איראן. בשנת 2002 הוקמה ועדה מיוחדת להערכת המצב בעניינו של ארד, בראשות השופט אליהו וינוגרד. הוועדה קבעה שאין סיבה לשנות את הערכת המצב הקיימת, לפיה ארד חי.
בשנת 2003 גילה ראש הממשלה אריאל שרון, כי במסגרת המאמצים להשיב את ארד נהרג סוכן מודיעין. באוקטובר 2003 טענו בכירים איראנים שערקו למערב, שארד חי ומוחזק באזור העיר טהרן. בנוסף, טענו שהוא אושפז מספר פעמים בגלל בריאותו הרופפת, וכן שניסה להימלט מכלאו. בדצמבר 2004 הכריזה עמותת "לחופש נולד" על פרס בסך 10 מיליון דולר למי שימסור מידע שיוביל למציאתו.
בשנת 2005 הגיש אמ"ן דו"ח סודי לראש הממשלה, אריאל שרון, לפיו רון ארד איננו בין החיים. ראש הממשלה החליט לשלול את הדו"ח, כנראה מסיבות פוליטיות. באותו דו"ח צוין שרון ארד הוחזק עד שנת 2003 בוודאות באירן.
בספטמבר 2006 שידרה רשת הטלוויזיה הלבנונית LBC סרט המכונה "החטיפה" המתעד את רגעי חטיפת החיילים בני אברהם, עומר סוועאד ועדי אביטן, וקטעים בהם מצולם רון ארד מדבר מהשבי, כנראה משנת 1989. בסרט נצפה ארד מעשן, ועונה על שאלות קצרות של אחד משוביו. הוא ציין את שמות הוריו, ולאחר מכן הצהיר באנגלית: "אני חייל בצבא הישראלי". כמו כן, סיפר בסרט היכן למד, ומה עשה בחיל האוויר הישראלי [1]. סרט זה הוא אות החיים הראשון שקיבלה ישראל בעשרים השנים האחרונות מלבד מכתב ותמונה מהתקופה הראשונה לחטיפתו.
ב-15 באוקטובר 2007 ביצעה מדינת ישראל עיסקת חילופי שבויים עם חיזבאללה. בעיסקה הועברו לישראל היומן שכתב רון ארד בשבי
זיכרון
מדי שנה, מתקיימת בעיר הוד השרון צעדה שבה משתתפים אלפי אנשים. באותו היום מתקיים יריד גדול בפארק ארבע העונות, שם גם נמצאת נקודת הזינוק של הצעדה. הצעדה כוללת שלושה מסלולים: מסלול בן 2 קילומטרים המיועד לנכים, מסלול שאורכו 4 קילומטרים המיועד לילדים וצעירים, ומסלול ארוך שאורכו 8 קילומטרים.
הפזמונאי אהוד מנור כתב את השיר "לא מפקירים חבר". את הלחן הלחין חנן יובל, ובפזמון השיר, מציינים את שמו : "אנחנו, רון, לא מפקירים חבר".
שיר נוסף, מפורסם יותר, שנכתב בידי אהוד מנור, הולחן ובוצע על ידי בועז שרעבי הוא "כשתבוא". השיר מתאר את שובו של רון ארד הביתה. גם כאן מופיע שמו בפזמון השיר: " ואז נשיר ברון, נשיר ברון ".
הכרזה "רון ארד - לחופש נולד" הופצה במאות אלפי עותקים ונתלתה על רבבות בתים בישראל
-
אוהבת חיות
שלום אנשים...!
היום אני הולכת לים עם החבר שלי אחותי והחבר שלה,
אני הולכת להנות..
וגם אתם על תפשפשו שום רגע,ותנסו להנות מהחיים כמה שיותר הרבה,
כי החיים יפים.
היום אני הולכת לים עם החבר שלי אחותי והחבר שלה,
אני הולכת להנות..
וגם אתם על תפשפשו שום רגע,ותנסו להנות מהחיים כמה שיותר הרבה,
כי החיים יפים.
אוהבת חיות
אוהבת חיות, בת כמה את? רוב המבוגרים בישראל מכירים את הסיפור של רון ארד, אז אני מבינה שאת יתר צעירה.
-
אוהבת חיות
בס"ד
לפלמונית
כן.. את צודקת אני לא מבוגרת ורוב המבוגרים מכירים את הסיפור של רון ארד
אני עוד מאת בת18
ואף פעם לא מאוחר לדעת!
לפלמונית
כן.. את צודקת אני לא מבוגרת ורוב המבוגרים מכירים את הסיפור של רון ארד
אני עוד מאת בת18
ואף פעם לא מאוחר לדעת!
-
אוהבת חיות
בס"ד
בת 18, איזה גיל ..
אף פעם לא מאוחר לדעת.
ורוב האנשים מכירים את הסיפור של רון ארד והשבויים.
אבל להרבה זה נשאר "סיפור".. האדישות הורגת.
לא רק בסיפור של רון ארד, בכל דבר.
בת 18, איזה גיל ..
אף פעם לא מאוחר לדעת.
ורוב האנשים מכירים את הסיפור של רון ארד והשבויים.
אבל להרבה זה נשאר "סיפור".. האדישות הורגת.
לא רק בסיפור של רון ארד, בכל דבר.
-
אוהבת חיות
בס"ד
הילדה הגדולה שלי עוד מעט בת 14 , בשבילי היא עוד ילדה, אבל פתאום גיל 18 נראה קרוב כל כך...
הילדה הגדולה שלי עוד מעט בת 14 , בשבילי היא עוד ילדה, אבל פתאום גיל 18 נראה קרוב כל כך...
-
-
אוהבת חיות
בס"ד
כן. גם בנים וגם בנות. הילד הכי קטן- בגיל הגן.
אני לא כותבת יותר מידי פרטים, כי אני לא כותבת בלינק.אלא בשם שלי.
כן. גם בנים וגם בנות. הילד הכי קטן- בגיל הגן.
אני לא כותבת יותר מידי פרטים, כי אני לא כותבת בלינק.אלא בשם שלי.
-
אוהבת חיות
בס"ד
שלום לכולכם
יש לי עצה בשבילכם תנצלו כל דקה ודקה בחיים
כי אף פעם לא נידע מה היי מחר
תבלו,תישמחו,תעשו חיים כי זה מגיעה לנו ועוד יותר..
שלום לכולכם
יש לי עצה בשבילכם תנצלו כל דקה ודקה בחיים
כי אף פעם לא נידע מה היי מחר
תבלו,תישמחו,תעשו חיים כי זה מגיעה לנו ועוד יותר..
אוהבת חיות
לאוהבת חיות ...
קודם כל תודה על העזרה
אבל איך אני ידע שהיא לא תמות חס וחלילה לפני שהיא תמליט אם הבדידות וגם אני פוחדת שכשאני יביא לה אחד חדש אז הוא יהרוג אותה או היאאותו ..
אני גם רציתי לשאול איך אני יכולה לדעת בודאות שהארנבת שלי בהריון ??
תודה ... אשמח לתשובה במהירות האפשרית ....
תודה
קודם כל תודה על העזרה
אבל איך אני ידע שהיא לא תמות חס וחלילה לפני שהיא תמליט אם הבדידות וגם אני פוחדת שכשאני יביא לה אחד חדש אז הוא יהרוג אותה או היאאותו ..
אני גם רציתי לשאול איך אני יכולה לדעת בודאות שהארנבת שלי בהריון ??
תודה ... אשמח לתשובה במהירות האפשרית ....
תודה
-
אוהבת חיות
בס"ד
לדיה
עניתי לך בגידול ארנבונים באופן טיבעי
לדיה
עניתי לך בגידול ארנבונים באופן טיבעי
-
אוהבת חיות
מה נישמה אנשים...?!
אצלי הכול בסדר הארנבת שלי עדיין לבדה בודדה מסכנה אני עדיין לא הצלחתי לימצוא לא ארנב זכר.
נולדו לי באקווריום דגים קטנים וחמודים אני מזה שמחה...
תענו אנשים...
אצלי הכול בסדר הארנבת שלי עדיין לבדה בודדה מסכנה אני עדיין לא הצלחתי לימצוא לא ארנב זכר.
נולדו לי באקווריום דגים קטנים וחמודים אני מזה שמחה...
תענו אנשים...
-
אוהבת חיות
בס"ד
לא עצוב לך לגדל ארנבונים ? הם צריכים לרוץ המון בטבע, מה הם עושים כל היום בחצר?
לא יודעת, לי כייף לראות חיות בטבע, בחיים שלי אני לא אתן לילד להכניס צב לקופסה, כדי לגדל אותו, או משהו כזה..
לא עצוב לך לגדל ארנבונים ? הם צריכים לרוץ המון בטבע, מה הם עושים כל היום בחצר?
לא יודעת, לי כייף לראות חיות בטבע, בחיים שלי אני לא אתן לילד להכניס צב לקופסה, כדי לגדל אותו, או משהו כזה..
אוהבת חיות
והנה עוד סיפור מעניין:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7% ... 7%91%D7%A8
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7% ... 7%91%D7%A8
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
אוהבת חיות
את ע נ ק י ת!
תשמחי לדעת שגם אנחנו מצאנו בית לכלב בפסח.
אספנו אותו מהקניון. אני הייתי בטוחה שזה יגמר בבדיקת השבב וכבר באותו הערב הוא יחזור לבעליו.
אבל לצערי לא היה לו שבב, בן חצי שנה וכזב מחונך וטוב לב. סביר להניח שננטש.
תוך שלושה ימים אימץ אותו איש מקסים שהתאהב בו במבט ראשון.
@}
את ע נ ק י ת!
תשמחי לדעת שגם אנחנו מצאנו בית לכלב בפסח.
אספנו אותו מהקניון. אני הייתי בטוחה שזה יגמר בבדיקת השבב וכבר באותו הערב הוא יחזור לבעליו.
אבל לצערי לא היה לו שבב, בן חצי שנה וכזב מחונך וטוב לב. סביר להניח שננטש.
תוך שלושה ימים אימץ אותו איש מקסים שהתאהב בו במבט ראשון.
@}
-
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
אוהבת חיות
הי אוהבת חיות!
כתבתי לך בגידול ארנבונים, יש לי בן זוג חמוד בכפר תבור (ארנב )...
את מוזמנת לטלפן אלי לאפס חמש ארבע ארבע שמונה שבע שבע שלוש אפס תשע.
כתבתי לך בגידול ארנבונים, יש לי בן זוג חמוד בכפר תבור (ארנב )...
את מוזמנת לטלפן אלי לאפס חמש ארבע ארבע שמונה שבע שבע שלוש אפס תשע.
-
-
אוהבת חיות
בס"ד
יש לי ארנב זכר לארנבת שלי...
אני מזה מאושרת הביאו לי ארנב לארנבת שלי הם כבר הזווקו.
תודה לכול האנשים שרצו לתת לי ארנב!!!
()()
(+ )
יש לי ארנב זכר לארנבת שלי...
אני מזה מאושרת הביאו לי ארנב לארנבת שלי הם כבר הזווקו.
תודה לכול האנשים שרצו לתת לי ארנב!!!
()()
(+ )
-
אוהבת חיות
בס"ד
גינגי הלך לטייל, ולא חזר כבר מעל חודש, זמן ארוך מאוד.
הוא היה חוזר כמעט כל יום. מקווה שהוא רק מסתובב עם החתולה שלו,ולא נמרח על הכביש..
אמא שלו , זוזי, הגע לחצר רק כשהגורים היו בערך בני חודש, ונשארה עד שגמרה להניק .
מישהו יודע עד כמה זמן סביר שחתול יעלם ?
או שהם נעלמים כל פעם שמסתיים החורף?
גינגי הלך לטייל, ולא חזר כבר מעל חודש, זמן ארוך מאוד.
הוא היה חוזר כמעט כל יום. מקווה שהוא רק מסתובב עם החתולה שלו,ולא נמרח על הכביש..
אמא שלו , זוזי, הגע לחצר רק כשהגורים היו בערך בני חודש, ונשארה עד שגמרה להניק .
מישהו יודע עד כמה זמן סביר שחתול יעלם ?
או שהם נעלמים כל פעם שמסתיים החורף?
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
אוהבת חיות
שלום אוהבת חיות,
הרבה שאלו אותי מה אני מחפש. אין תשובה אחת אבל אפשר לומר שאני פשוט מחפש מה שיעשה לי טוב. כמו כולם, לא?
ובאותה הזדמנות אני אברך אותך בברוכה הבאה @}
ואתייג לך את הדף כ-דף בית אישי.
עודד
הרבה שאלו אותי מה אני מחפש. אין תשובה אחת אבל אפשר לומר שאני פשוט מחפש מה שיעשה לי טוב. כמו כולם, לא?
ובאותה הזדמנות אני אברך אותך בברוכה הבאה @}
ואתייג לך את הדף כ-דף בית אישי.
עודד
-
אוהבת חיות
לעודד המחפש
תודה...!
תודה...!
-
אוהבת חיות
בס"ד
ל בן עמי
מה שלומך? הרבה זמן לא כתבת לי
בואי אני יסביר לך.. כשחתולים מוצעים מקום טוב לחיות הם לא יעזבו,
אלה אם קרה משהו.
דוגמא: גם לנו יש בבלוק חתול אפור יפיפה.
לפני הוא לא היה בא הרבה התחלנו לתת לו אוכל בכל פעם שהוא היה בא,
אז ביגלל זה הוא בכלל לא עוזב את הבלוק.
ל בן עמי
מה שלומך? הרבה זמן לא כתבת לי
בואי אני יסביר לך.. כשחתולים מוצעים מקום טוב לחיות הם לא יעזבו,
אלה אם קרה משהו.
דוגמא: גם לנו יש בבלוק חתול אפור יפיפה.
לפני הוא לא היה בא הרבה התחלנו לתת לו אוכל בכל פעם שהוא היה בא,
אז ביגלל זה הוא בכלל לא עוזב את הבלוק.
-
אוהבת חיות
בס"ד
האמא עברה לחצר רק שהגורים היו בני חודשיים, והיא יכלה להעביר אותם.
הוא לא היה כל היום בחצר, אבל הוא היה בא לכמה שעות כמעט כל יום.
הוא היסתובב עם אותה חתולה שחורה לפני זה, היה יוצא ובא איתה לחצר.
יכול להיות ביגלל המלטה, או בגלל עוד חתולות?
נראה לי זמן ארוך מידי..
האמא עברה לחצר רק שהגורים היו בני חודשיים, והיא יכלה להעביר אותם.
הוא לא היה כל היום בחצר, אבל הוא היה בא לכמה שעות כמעט כל יום.
הוא היסתובב עם אותה חתולה שחורה לפני זה, היה יוצא ובא איתה לחצר.
יכול להיות ביגלל המלטה, או בגלל עוד חתולות?
נראה לי זמן ארוך מידי..
-
אוהבת חיות
בס"ד
אתמול נסעתי למושב רמת-צבי.
עשינו על האש,מסיבות....
היה כיף!!
אתמול נסעתי למושב רמת-צבי.
עשינו על האש,מסיבות....
היה כיף!!
-
-
אוהבת חיות
בס"ד
שלום לכולם...!
רוצים לישמועה משהו מצחיק?!
נכון aחיפשתי הרבה זמן ארנב(זכר) לארנבת שלי? בסוף מצאתי נכון?
אבל זה לא עוזר לי כי הארנב שהבאתי לארנבת שלי לא רוצה אותה
הוא נושח אותה והיא מיסכנה בפניקה.
אז חיכיתי וחיכיתי.. חשבתי שזה יעבור לא אבל.
אז עם מישהו מעונין לארנב בין 5 חודשים, לבן, אם אוזניים ומיסביב לעיניים בצבא חום,
אז הינה מסנג'ר שלי: u darina@hotmail.co
שלום לכולם...!
רוצים לישמועה משהו מצחיק?!
נכון aחיפשתי הרבה זמן ארנב(זכר) לארנבת שלי? בסוף מצאתי נכון?
אבל זה לא עוזר לי כי הארנב שהבאתי לארנבת שלי לא רוצה אותה
הוא נושח אותה והיא מיסכנה בפניקה.
אז חיכיתי וחיכיתי.. חשבתי שזה יעבור לא אבל.
אז עם מישהו מעונין לארנב בין 5 חודשים, לבן, אם אוזניים ומיסביב לעיניים בצבא חום,
אז הינה מסנג'ר שלי: u darina@hotmail.co
אוהבת חיות
אשמח אם תקראי את הבקשה שלי למציאת בית לכלבה בדף של בן עמי. אודה לך אם תוכלי גם כן לעזור לנו.
-
אוהבת חיות
בס"ד
שלום לכולם
אני יודעת שלא כתבתי כבר הרבה זמן פשוט עכשיו זה סןף שנה של לימודים כיתה י'ב מיבחנים וכולי...
ליפני כמה ימים מצאתי גור כלב לבן פרבתי מזה חמוד.
לקחתי אותו הביתה תיפלתי בו וכל זה אחרי שלושה ימים באו הבעלים של הכלב
מיסתבר שהכלב היה של מישהו:(
אבל בכל זה אני שמחה שמצאתי אותו כי עם לא הייתי לוקחת אותו אז אני חושבת
שהבעלים של הכלב לא היה מוצאה אותו יותר.
תיכתבו לי אנשים!
שלום לכולם
אני יודעת שלא כתבתי כבר הרבה זמן פשוט עכשיו זה סןף שנה של לימודים כיתה י'ב מיבחנים וכולי...
ליפני כמה ימים מצאתי גור כלב לבן פרבתי מזה חמוד.
לקחתי אותו הביתה תיפלתי בו וכל זה אחרי שלושה ימים באו הבעלים של הכלב
מיסתבר שהכלב היה של מישהו:(
אבל בכל זה אני שמחה שמצאתי אותו כי עם לא הייתי לוקחת אותו אז אני חושבת
שהבעלים של הכלב לא היה מוצאה אותו יותר.
תיכתבו לי אנשים!
-
-
אוהבת חיות
@} || @} || || @} || @}
שהיי לכולם שבועה טוב!
|| || || || || ||
שהיי לכולם שבועה טוב!
|| || || || || ||
-
אוהבת חיות
בס"ד
טוב, החתול שלי, גינגי, כנראה נאלם סופית. אין הרבה סיכוי שהוא יחזור.
הוא היה החתול הכי גינגי בעיר, וכנראה החתול היחיד שבאמת צד ציפורים ועכברים, והרג את כל הגוקים..
החתולה השחורה שלו פומה הגיע יום אחד אבל בלעדיו..
נשאר רק לקוות שהוא לא סובל יותר מידי, אלא רק מת.. אבל אין הרבה סיכוי שהוא יחזור.
לא אחרי כל כך הרבה זמן, הוא היה בא כמעט כל יום..
אולי הוא בכל זאת יצוץ לו מתי שהוא..
טוב, החתול שלי, גינגי, כנראה נאלם סופית. אין הרבה סיכוי שהוא יחזור.
הוא היה החתול הכי גינגי בעיר, וכנראה החתול היחיד שבאמת צד ציפורים ועכברים, והרג את כל הגוקים..
החתולה השחורה שלו פומה הגיע יום אחד אבל בלעדיו..
נשאר רק לקוות שהוא לא סובל יותר מידי, אלא רק מת.. אבל אין הרבה סיכוי שהוא יחזור.
לא אחרי כל כך הרבה זמן, הוא היה בא כמעט כל יום..
אולי הוא בכל זאת יצוץ לו מתי שהוא..
-
אוהבת חיות
בס"ד
היום הלכתי לבקר את הילדה שנתנתי לה את הארנב הזכר שלי,
כשראיתי אותו ניבהלתי!
הילדה הזניחה אותו לא החליפה לו את הנסורת,
הארנבת היה מורעב כי היא לא האכילה אותו.
עלה לי כל הפיוזים ולקחתי אותו מימנה
האכלתי אותו,החלפתי לו את הנסורת, תיפלתי בו.
איזה טעות עשיתי שנתנתי לה אותו.
החלטתי שהוא נישאר אצלי אני לא התן אותו יותר לאף אחד!
היום הלכתי לבקר את הילדה שנתנתי לה את הארנב הזכר שלי,
כשראיתי אותו ניבהלתי!
הילדה הזניחה אותו לא החליפה לו את הנסורת,
הארנבת היה מורעב כי היא לא האכילה אותו.
עלה לי כל הפיוזים ולקחתי אותו מימנה
האכלתי אותו,החלפתי לו את הנסורת, תיפלתי בו.
איזה טעות עשיתי שנתנתי לה אותו.
החלטתי שהוא נישאר אצלי אני לא התן אותו יותר לאף אחד!
-
אוהבת חיות
בס"ד
נו, איפו את? איך המבחנים עברו?
נו, איפו את? איך המבחנים עברו?
-
אוהבת חיות
בס"ד
ל בן עמי שלום
מה שלומך?
המבחנים עברו סבבי כבר קיבלתי את תעודת 12 שנות לימוד
עוד מאת צבא...
עכשיו אני נהנת מהחופש
ל בן עמי שלום
מה שלומך?
המבחנים עברו סבבי כבר קיבלתי את תעודת 12 שנות לימוד
עוד מאת צבא...
עכשיו אני נהנת מהחופש
-
אוהבת חיות
בס"ד
עוד מאת צבא..
אז זה "החופש הגדול" האחרון מבית הספר..
בהצלחה.
עוד מאת צבא..
אז זה "החופש הגדול" האחרון מבית הספר..
בהצלחה.
-
אוהבת חיות
בס"ד
נו, התגייסת?
נו, התגייסת?
-
אוהבת חיות
בס"ד
שלום לכולם
כבר הרבה זמן לא כתבתי כי אני עובדת אז אין לי זמן,
אבל בכל זאת כשיש לי זמן אז אני מנסה להיכנס כדי ליראות שהכול הולך טוב.
יש לי כלבה מזה חמודה כבר שלושה חודשים קראתי לה ליידי
היא עדיין גורה אולי בת 4 חודשים, עכשיו אני מנסה ללמד אותה
לעשות את הצרכים שלה בחוץ מקווה שהיא תילמד.
טוב.. אנשים מה קרה אתם לא כותבים לי יותר?! תכתבו אני מחכה!
שלום לכולם
כבר הרבה זמן לא כתבתי כי אני עובדת אז אין לי זמן,
אבל בכל זאת כשיש לי זמן אז אני מנסה להיכנס כדי ליראות שהכול הולך טוב.
יש לי כלבה מזה חמודה כבר שלושה חודשים קראתי לה ליידי
היא עדיין גורה אולי בת 4 חודשים, עכשיו אני מנסה ללמד אותה
לעשות את הצרכים שלה בחוץ מקווה שהיא תילמד.
טוב.. אנשים מה קרה אתם לא כותבים לי יותר?! תכתבו אני מחכה!
-
אוהבת חיות
בס"ד
מחכים שתחזרי לדף..
אבל מי יטפל בכלבה אים את מתגייסת?
ליידי, איזה שם.
ולי היה חתול "יחפן"..
מחכים שתחזרי לדף..
אבל מי יטפל בכלבה אים את מתגייסת?
ליידי, איזה שם.
ולי היה חתול "יחפן"..
-
אוהבת חיות
בס"ד
שלום לכולם!!!
כמה זמן לא כתבתי.....
מיצטערת אבל ממש לא היה לי זמן אני עובדת
בן עמי את צדקת לא יכולתי לישמור על הכלבה שלי (ליידי)
הייתי צריכה לתת אותה=(
אבל יש לי עדיין את הארנבת שלי ג'ינג'ית,
היה לי באוקטובר יום הולדת ידיד שלי נתן לי במתנה אקווריום ענק עם דגים...
ואני עוד מאת אני עוברת דירה.
אז אנשים איפה אתם!? תכתבו יאלה אני מחכה!
שלום לכולם!!!
כמה זמן לא כתבתי.....
מיצטערת אבל ממש לא היה לי זמן אני עובדת
בן עמי את צדקת לא יכולתי לישמור על הכלבה שלי (ליידי)
הייתי צריכה לתת אותה=(
אבל יש לי עדיין את הארנבת שלי ג'ינג'ית,
היה לי באוקטובר יום הולדת ידיד שלי נתן לי במתנה אקווריום ענק עם דגים...
ואני עוד מאת אני עוברת דירה.
אז אנשים איפה אתם!? תכתבו יאלה אני מחכה!
-
אוהבת חיות
|| שהיי לכולם שבת שלום!!!*
-
אוהבת חיות
בס"ד
לא בטוח שאני עדיין מיתגייסת ביום רביעי הקרוב אני
אני נוסעת ללשכת גיוס כדי לברר!
לא בטוח שאני עדיין מיתגייסת ביום רביעי הקרוב אני
אני נוסעת ללשכת גיוס כדי לברר!
-
אוהבת חיות
מצאתי מין חיבור קטן בספר שאני קוראת
בפורטוגזית.
אני הכתוב אותו ואת פירושו:
_deus nao prometeu dias sem dor
risos sem sofrimentos
sol sem chuva
ele prometeu forca para o dia
conforto para as lagrinas
e luz para o caminho_
פירוש בעיברית :
אלוכים לא הבטיח ימים בלי כאב ,
שמחה בלי סבל ,
שמש בלי גשם ,
אלוכים הבטיח כוח כדי שנעבור את היום ,
נוחות לבכי
ואור לדרכנו... !
בפורטוגזית.
אני הכתוב אותו ואת פירושו:
_deus nao prometeu dias sem dor
risos sem sofrimentos
sol sem chuva
ele prometeu forca para o dia
conforto para as lagrinas
e luz para o caminho_
פירוש בעיברית :
אלוכים לא הבטיח ימים בלי כאב ,
שמחה בלי סבל ,
שמש בלי גשם ,
אלוכים הבטיח כוח כדי שנעבור את היום ,
נוחות לבכי
ואור לדרכנו... !
אוהבת חיות
ישלי שני ארנבים חדשים ואני לא יודעת מי זכר ומי נקבה איך אפשר לדעת ??
-
- הצטרפות: 23 יוני 2012, 22:10
אוהבת חיות
קצת רקע על ארנבים קטנים ועל הריון שלהן
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אוהבת חיות
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני יכולה לתת לארנב שלי גזר ודברים כאלו ? מה בכללי הם יכולים לאכול? תודה מראש.
אני יכולה לתת לארנב שלי גזר ודברים כאלו ? מה בכללי הם יכולים לאכול? תודה מראש.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אוהבת חיות
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
עוד פעם אני... יש אוכל לארנבים עם ויטמינים ?
עוד פעם אני... יש אוכל לארנבים עם ויטמינים ?