קישורים לעמודים ברשת בעברית
תפירת תחבושות רב פעמיות
גזרה עם כנפיים וכיס
עוד גזרה עם כנפיים וכיס
גזרה פשוטה
{- יצרניות של תחבושות רב-פעמיות בארץ
"המייסדת שירה לוריא, היום לימור בריף" - rose pads,תחבושות לבנה לשעבר.
החברה הראשונה והוותיקה לייצור תחבושות רב פעמיות- תחבושות לווסת , לאחר לידה, לבריחת שתן וליומיום
ניתן לקנות ישירות בחנות הוירטואלית www.rosepads.co.il
[email protected]
אצל לימור בזכרון יעקב 04-6373627
כותנה - מוצרים טבעיים מכותנה אורגנית www.cottna.co.il
המוצרים עשוייםמ100% כותנה אורגנית
תחבושות לווסת,תחבושות יומיומיות, תחבושות לדליפת שתן, תחבושות יומיומיות שחורות ולבנות, תחבושות לאחר לידה,רפידות הנקה, שמיכות לתינוק,בגדים, ועוד.
0522802900
04-9986493
אלונה
[email protected]
www.cottna.co.il
את המוצרים של אלונה אפשר למצוא גם אצל 'נולי'
www.nuli.co.il/151521
סהרה - תחבושות בד - (שרה הרמון sarah harmon) - http://sahara.amirim.com
אמירים blissland1234 [@] yahoo.com 04-6990661
אתר עננה תחבושות הגיניות רב פעמיות
אקולוגית, טבעית, נעימה ונשית
מיוצרות בדרגות ספיגה שונות גם לפי הזמנה.
שלומית: 052-5857671 [email protected]
תחבושות רב-פעמיות מיובאות
[email protected] 035225138 0544-899458
"פרולוג'ק"www.naturebaby.co.il
תחבושות מכותנה אורגנית של ImseVimse בגדלים שונים
054-5343695, [email protected], www.naturebaby.co.il
תגובות על התחבושות של שירה:
- אני משתמשת בתחבושות ליום יום, וזה פשוט מרגיש נפלא. נעים ונוח. (אביב חדש)
- נדמה לי שכמו את החיתולים הרב פעמיים, עדיף לכבס את התחבושות ללא מרכך מכיוון שהוא אוטם את הסיבים וכך הם לא סופגים טוב. (אביב חדש)
- אני משתמשת בתחבושות של שירה. היא מייצרת אותן ב-3 גדלים, אז יש פיתרון גם לימי "heavy duty". הן מאד נעימות ובטוחות לשימוש. מאז שהתחלתי להשתמש בתחבושות בד לא רציתי לחזור לתחבושות חד פעמיות או טמפונים (מלבד בבריכה או בים כשאין ברירה) (שירלי גורפיל)
- עברו כבר שני מחזורים עם תחבושות הבד, וזו שמחה גדולה . ממליצה בחום לכולן. (ענת גביש)
- כבר עברה שנה מאז שהתחלתי להשתמש בתחבושות של שירה ואני מצטרפת להמלצה החמה של ענת! (ויויאן מיוחס)
- הי שירה, קניתי ממך תחבושות לפני כמה חודשים ואני ממש מאושרת מהם. עכשיו עברנו לגור בקניה ולקחתי אותן איתי וממשיכה להשתמש בהן בכיף גדול. תודההההההה על שאת מכינה דברים ניפלאים כלכך! (אורית אוקו ערוסי)
- כחודש אחרי לידה, סוף סוף קניתי את התחבושות הרב-פעמיות. איזה טוב זה היה - כל כך הרבה יותר נוח ונעים מהתחבושות החד-פעמיות. אני מצטערת שלא היו לי אותם מהתחלה. (המכשפה הצפונית).
- לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בתחבושות רב פעמיות(חברתי ואני קנינו ביחד כדי לעודד אחת את השניה ולעבור את השינוי יחד, את התחבושות קנינו משירה), מאז הוסת הפכה לחגיגה, טקס ממש,ישנם כמה סיבות בגללם נראה לי נכון יותר להשתמש ברב פעמי קודם כל התחושה שהיא הרבה יותר נעימה, החומר ממנו עשויה תחבושת חד פעמית וכל הבישום שמוסיפים לה לא נראים לי כל כך בריאים בעיקר לאזורים כמו אברי מין (בחצי שנה האחרונה יצא לי להשתמש פעם אחת בתחבושת חד פעמית, באותו רגע הבנתי בברור שאני לנצח עם הרב פעמי), מהבחינה האקולוגית (שלא נדבר על האפשרות להשתמש במים שבהם הושרו התחבושות להשקיית הצמחים- פשוט מדהים שאפשר להפיק תועלת גם מזהֱ). ולסיום הצעה קטנה אם אתן באמת רוצות להפוך את העניין לחגיגה (מומלץ ביותר לאמהות שרוצות שבנותייהן ישתמשו בתחבושות האלה) אפשר עם חוט ריקמה לעטר את הכנפיים של התחבושת, אני הוספתי לשלי פרחים, ולסיום תודה שירה והיידד על האתר מלא החיים הזה, ווסת נעים לכולן. (יעל)
- סיפרתי לבעלי על התחבושות הרב פעמיות ועל השימוש במיים בגינה. ואז הוא אמר:"חשבתי שבגינה אורגנית אין שימוש בהורמונים":-D (מונו נוקי)
- עולמי השתנה! אין גירויים. ההרגשה נפלאה. לראשונה בחיי ציפיתי למחזור. רציתי אותו. ופלא פלא, הכאבים היו הרבה פחות חזקים ונגמרו הרבה יותר מהר. תוך כדי מחזור נאלצתי להשתמש פעם אחת בתחבושת חד-פעמית ותוך חצי שעה הרגשתי גירוי בעור ותחושה מאוד לא נעימה. תחושה שליוותה אותי שנים ולא קישרתי שזה בגלל תחבושות חד-פעמיות... התחבושות של שירה לא זזות מהמקום, מתכבסות בקלות, ועם מי השריה השקתי עציץ עקשן שבמשך שנים לא מוכן להצמיח יותר מחמישה עלים. אני מאוד סקרנית לגבי המשך ההתנהגות שלו (-8. שירה, המון תודה ואהבה! }{ (מאמא מאוהבת)
- תחבושות למחזור – להשרות במים קרים ולאחר מכן לכבס רגיל - במכונה זה מתקה טוב יותר אבל אפשר גם ביד.. ניתן להשקות עציצים עם מי השריה (מספרים שזה עושה פלאים לצמחים!).
- אין צורך להרתיח את התחבושות - כביסה ב- 30-40 מעלות מספיקה. בנוסף לזה הרתחה מכווצת ושוחקת את הבד, אבל למי שרוצה להרתיח- אפשר, התחבושת עמידה להרתחה.
- עדיף לא להשתמש במרכך כיון שהוא פוגע בכושר הספיגה של הבד. כנ"ל לגבי הגיהוץ.
- באחסון כדאי לקפל את התחבושות ולסגור עם התיקתקים – הן יתיישרו עקב כך.