רעיונות לפרויקטים של עריכה (חלק מהרעיונות שלי וחלק של אחרים, כל הרעיונות טובים בעיניי ואינשאללה שיהיה לי זמן לבצע. אם מישהו קורא כאן, מתלהב ורוצה לקחת על עצמו - תפדלו)
לרכז את כל המידע על הודו עם ילדים שם ( מתוך טיפים להודו, ארץ הודו, חו''ל עם ילד לא מחוסן, לטוס עם ילדים, האם כדאי להתחסן למזרח. ולשים קישורים במקומות הרלוונטיים. כולל מסע בהודו עם מכוניות מרוץ בלי חיתולים למשל)להוציא מ-מעבר לאוכל מוצק את ההודעות הרבות בנושא האם להקדים מתן מוצקים ולהעבירן לשם. (נכון יותר הגיוני מאשר ההפך?)
הדף כניסה להריון: לשקול איחוד (מלא או חלקי) עם הדף בעיות פוריות תחת השם קושי בכניסה להריון
מעבר לזה אפשר לעשות שם קצת פירוק לגורמים - יש שם מידע שיכול לעבור לדפים אחרים (כמו תכנון הריון באופן טבעי, כניסה להריון בזמן הנקה, נידה וכניסה להריון),
מצב סיכום - לחלק את מה שנשאר לנושאים ולסכם בתוך כמה יחידות של טקסט נפרש.
להעביר את תוספת ברזל לתינוק יונק ל{{}}מצב סיכום
גמילה מהנקה משווע ל{{}}מצב סיכום.
רוב הדפים ב{{}}מדור בלי חיסונים משוועים ל{{}}מצב סיכום.
לעשות סדר בדפים: אבא שלי בבית אבות ולבי שבור, אל תשליכני לעת זקנה, ההורים מזדקנים צריכים עזרה, הורי עוברים לגור אצלנו, ילדים מטפלים בהורים, איך לעזור לסבא שלי - ובסופו של דבר לאנדקס אותם ב{{}}מדור הורות ומשפחה תחת "הגיל השלישי" או משהו כזה
פתקים של קרוטונית מהמרק הגדול על המקרר:
להעביר את וירוס שילשולים והקאות למצב סיכום.
פתקים של טלי מא על המקרר:
רוצה להתעלק על הרשימה שלך במשימה שלעולם לא אעשה (גדול עלי): לערוך את הגריינים!! (גריינים כפולים)
^פעם הייתה אחת, עורכת הגריינים, שהיו לה אומץ לערוך ובמיוחד אומץ למחוק. זה חשוב, כי אנשים מגריינים משהו שכבר מגוריין פעמיים אבל נקשרים אליו שחבל"ז.
בקיצור - צריך לעבור על כל ה{{}}גריינים בצ'יק צ'ק, לראות מה כפול (ומשולש, ומרובע...), מה לא מגרה, מה מפנה לדף לא קיים, מי הפנה לדף בית - ולמחוק!!^
בוצעו:
מדור דת ומיסטיקה פוצל ל{{}}מדור רוחניות ומיסטיקה ו{{}}מדור יהדות דת ואמונה
נעשתה עריכה אינטנסיבית לכל דפי שאלות ותשובות בנושא תזונה לפי נושאים - תודה ל{{}}טלי מא!
עבודה מהבית שושואיסטית ו{{}}הפצת הרבלייף - אוחדו תחת השם שיווק רב שכבתי
ריהוט טבעי וזוגיות - כל מה שקשור ל{{}}המלצות מזרונים הועבר לשם, וכל השאר קיבל את השם ריהוט טבעי <בוצע ב-5 דקות בהשראת שאלה של יושי י בככר השוק, תודה יושי!>
פרידה מילד בגן הועבר ל{{}}_מצב סיכום ע"י קרוטונית!
קודם היו 3 דפי חלומות עם מטרה מוגדרת זהה. עכשיו החלומות שלנו הפך לדף דיון על חלומות, חלומות מוזרים בוטל, כל ה{{}}חלומות ומשמעותם ערוכים יפה.
פירקתי חלקית לגורמים את בית בטבע (חלקים ממנו הועברו ל-איפה לגור, חלום של בית פרטי, לקנות משק במושב). בסוף הגעתי למסקנה ששם הדף הנוכחי מתאים למה שנשאר. גם בניגוד לתכניות לא העברתי את המידע על האפשרות לגור בקרוואן על שטח חקלאי לשם; זה מתאים יותר ל-בית בטבע, ורק הוספתי קישורים רלוונטיים למעלה).
הדיון על התרבות הוצא מתוך פשטות מרצון והועבר אל צריכת תרבות ופשטות מרצון
נפתח מדור גוף נפש (ותודה ל{{}}מי מה על הרעיון)
ועוד ועוד
דפים שהשתתפתי בהם בחודש האחרון:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=ע ע ע&time=30&sort=-T]