סדרת הטלוויזיה עמוק באדמה

עדי_יותם*
הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*

שליחה על ידי עדי_יותם* »

עמוק באדמה - מדהימה, נכון? כל פעם מחדש. פספסתי פרק אחד - מה הסיפור עם הקעקועים "נתניאל" ו"איזבל" אצל ברנדה וג'ימי?
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

זו בדיוק הבעיה עם גרייניק ואלתרמן. מחזיק את הבכורה ערה ומאושרת, וכשירה לצפייה בפתיחה שהיא לרוב בעייתית. (תמיד מישהו חייב למות הרי, בהתחלה.)
אני מקווה שלא הפסדת את הפרק עם הטריפ של האמא.
הסיפור עם הקעקועים, הוא שמישהו, פסיכולוג חבר של ההורים או משהו כזה, כתב עליהם עצמם ספר, כדמויות נתניאל ואיזבל, והם נכנסו לענין ההזדהות עם הדמויות בספר חזק מאד. כנראה.
תודה, מסעדה, תודה. הייתי צריכה את זה.
עדי_יותם*

שליחה על ידי עדי_יותם* »

כן, ראיתי את הפרק עם הטריפ של האמא... הפרקים החביבים עליי עד כה - הראשון הגאוני, כף הרגל בלוקר, המאסר של דיוויד וזה ששודר ביום שישי האחרון. עוד משהו שפספסתי, כנראה מאותו פרק - למה דיוויד והשוטר נפרדו?
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

שליחה על ידי אביב_חדש* »

איך בכלל אפשר לראות את התוכנית הנוראית הזו עמוק באדמה?
אני ראיתי פעם אחת את הפתיחה של הפרק שבו איש אחד נפל למערבל ענק של בצק. מיד כיביתי.
ואת הפרק היחיד שראיתי כולו היה עם הטריפ של האמא.
פשוט סדרה נוראית.

לעומת זאת, אני בעד לופ שבועי של רצח מאדום לשחור. איזו סדרה!
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

אוי . )-:
(אפשר לוותר על קטע המוות בהתחלה. הוא אף פעם לא משמעותי. פשוט חייבים לקבור מישהו, כדי שיהיה סביב מה לחטוף את כל הג'ננות האחרות.) אבל אם לא נהנית בפרק הטריפ של האמא אז אני יכולה רק להצטער.
<ענת שוקלת לפתוח דף תמיכה למתחת לאדמה, או אפילו רק לפרק הטריפ של האמא. קודם כדאי שאני אהיה סגורה על איך קוראים לזה. עמוק או מתחת?>
עדי_יותם*

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אביב, היזהרי בדברייך. לפני כמה ימים נכנסתי ל-ייעוץ זוגי פילוסופי וראיתי שוב את הקטילה האגרסיבית שלך ל"תחזוקת בעל", שבה השתמשת במלה "פמיניסטית" כמלת גנאי, עכשיו את יורדת ככה על "עמוק באדמה" - תשמעי, אני מזהירה אותך לא ללדת ביום שישי בערב, כי אני עסוקה אז, או-קיי?
<אמהות רבות מוצאות ש"עמוק באדמה" היא סדרת מופת (-; >

ענת - אני דווקא אוהבת, בצורה חולנית מסוימת, את המוות בהתחלה (-: היה לי קשה רק עם הפרק שבו הרגו את האח הקטן של גייב )-: לא ראיתי איך מת התינוק בפרק האחרון - רוצה לספר לי?

עמוק, לא מתחת. מה יש מתחת לאדמה? במקור קוראים לזה Six Feet Under - תרגום מוצלח, לטעמי.
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

עזבי. על התינוק לא בא לי. (אביב את רואה מה עשית??)
בגלל האנדר נהיה לי המתחת כנראה.
איריס_ו*
הצטרפות: 20 ינואר 2004, 13:30

שליחה על ידי איריס_ו* »

פיספסתי את הפרק ב"עמוק באדמה" שהאמא על טריפ - מישהו מוכן להשלים לי מה קרה? גם לדעתי סידרה מצוינת.
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

איריס, לבקשתך:
דיוויד חוזר מליל הוללות בגאי באר כשבכיסו הוא מגלה, למבוכתו, שני כדורי אקסטאזי שקיבל. מישהו נכנס לחדר והוא ממהר להחביא אותם בקופסת האספירין הביתית. במהלך הפרק האחות ניגשת ולוקחת כדור ועל כולנו עוברות דקות חרדה ארוכות. בינתיים האמא מתכוננת לפיקניק בהרים עם החבר היורם (לא הרוסי). היא בלחץ אטומי בגלל דובי הגריזלי ובפיקניק מתנהגת כל הזמן כמו קוץ בתחת, גוערת בחבר שמנסה לעשות הכל סבבה וכולי.
הם הולכים לישון והיא מפנה לו את הגב לוקחת אספירין ואומרת שיש לה כאב ראש.
נרדמת ומתעוררת כאילו שמישהו קרא לה. יוצאת מהאוהל, הלילה בהיר מאד, (מואר לגמרי בעצם) והיא הולכת בין העצים בכותונת רחבה שקופה לבנה מתנופפת ומלטפת אותם, מריחה, מנשקת אותם, מצחקקת באושר למראה כל עלה וכל ענף שעה ארוכה, עד שנעמדת ומולה דוב ענק. אבל לא דוב גריזלי אלא דוב צעצוע, דובי, ענק. היא עומדת ואומרת לו כמו ילדה "שלום" בהבעת הפליאה הזאת שלה, והוא מסמן לה ומתחיל לרוץ והיא אחריו. הוא נעלם לה והיא מחפשת ורצה עוד ועוד עמוק יותר אל תוך היער, עד שמגיעה אל מכונית הקבורה השחורה בה נהרג בעלה. היא מתקרבת לאט ומציצה פנימה, ואז, הוא גולש מתחת למכונית על דרגש נע של מוסכניקים ואומר לה :
? you surely took your sweet time to get here,did'nt you
והיא מחייכת כאילו זה הדבר הכי ברור בעולם שהוא יופיע שם, ואז הוא מתחיל לרדת עליה על המחזרים שלה, הרוסי והיורם, והיא מתגוננת "הם דווקא נחמדים מאד, היית מחבב אותם" וכולי. ואז הם מתחילים לתהות מה בעצם קרה להם, איך קרה שהאהבה שלהם דעכה כבר חמש עשרה שנים קודם. והיא מתחילה להצטער נורא, ולהתגעגע אליו, ולהתחרט על שלא שמרה על האהבה שלה כלפיו ונתנה לה כך לחמוק.
והוא, בטוב לב של מתים סלחניים, אומר לה שהנה, יש לה הזדמנות להנות מאהבה שוב, והיא לבטח תדע איך לעשות את זה טוב יותר הפעם.
והם מתחבקים, ומתנשקים, ונעים להם מאד.
וברגע הבא היא מתעוררת בבוקר ועלים בשערה, לריח האוכל שהחבר היורם מבשל בחוץ. היא יוצאת והוא מספר לה חגיגית שהיא מעולם לא היתה כל כך סוערת במיטה ושהוא נהנה מאד. היא נשארת עם מגוון ההבעות הרגיל שלה שמסביר הכל ולא מסביר כלום, וזהו. אולי היה עוד משהו חשוב בפרק, לא זוכרת.
איריס_ו*
הצטרפות: 20 ינואר 2004, 13:30

שליחה על ידי איריס_ו* »

תודה על העידכון המפורט, באותו ערב פשוט נרדמתי לפני שהסדרה התחילה עם בתי במיטה...פשוט סידרה מ ע ו ל ה
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור עם ברנדה מעמוק באדמה ?
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

זוחלת לצל בתנועות מוגזמות. דווקא אותה הכי חיבבתי.
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

רק עכשיו גיליתי את הדף הזה (אני בחופשת מחלה...)
איזה כיף לגלות שאני לא הפסיכית היחידה!, אך מסעדה, למה לא אמרת שאת מכורה לעמוק באדמה!. בסביבתנו הקרובה אף אחד לא מוכן לראות את זה אז אנחנו מגורשים לביתנו ביום שישי בלילה, שזה טוב כי הפספוסית נרדמת בדרך...
הצלחנו לא להפסיד אף פרק! ואנחנו די פאנטיים, אבל זו אחת התוכניות הבודדות שאנחנו רואים, (חוץ מ- that's 70's show - גדול מהחיים!.)
אחד הדברים היפים שהיו ב- six feet under (התרגום בעייתי לי), ב-2 הפרקים הראשונים, הפייד הלבן (פייד לבן!!!!!) היה לתוך מין פרסומות כאלה למוצרי קבורה. מקאברי לחלוטין, מצחיק בטרוף, כ"כ מיוחד, כ"כ חבל שהפסיקו עם זה.
התינוק דרך-אגב מת מ-sids , משנקרא בעברית "מוות בעריסה". אחד הפרקים העצובים ביותר!
ובתור פריקית אמיתית אני חייבת לענות על כל השאלות:
(...) פספסתי פרק אחד - מה הסיפור עם הקעקועים "נתניאל" ו"איזבל" אצל ברנדה וג'ימי?
קודם כל - אלה הם ברנדה ובילי, (שכבר לא ממש משתתף בסידרה), והקעקועים זה קטע ממש חולני - כשבילי היה קטן ברנדה היתה מקריאה לו את הסיפורים האלה , סיפורי הרפתקאות מורבידיים לילדים שנקראו נתניאל ואיזבל, שבהם פעמים רבות איזבל מצילה את נתנאל. מכיוון שמער' החסים בין האחים נרקמה באופן דומה כמו בסיפור והם כ"כ הזדהו עם זה הם אימצו להם את השמות, את הנאמנות וחלקי התנהגות כפיתית כמו בסיפור.
הספר שכתב עליה הפסיכולוג נקרא "שרלוט, אור ואפלה" לא זוכרת בדיוק את השם באנגלית, נדמה לי שאולי Sharlot light and darkness.
  • דיוויד נזרק ע"י החבר שלו כי הוא לא היה מספיק מחוץ לארון, קצת דבילי אבל לאחרונה יש התפתחויות מעניינות.
אחד הדברים המדהימים בסדרה הזאת זה הפיתוח של הדמויות, פחות התרכזות בפיתולי העלילה. דמויות דמויות דמויות! מ-ע-ו-ל-ה!
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

ואולי כבר מישהו יסביר לי מה הקטע עם ברנדה? אני לא ראיתי את כל הפרקים ברציפות. ראיתי חלק מהפרק שהיא עשתה ביד למטופל שלה. מה הקטע? זה לא היה חלום שלה, נכון? ובפרק אחרי התברר שהיא הייתה פעם נערת ליווי? לא הבנתי מי זאת החברה שלה ומה הקטע שם.

ד"א
קצת מפריע לי מה שמתחיל להסתבר, שכל המשפחה הזאת מסובבת, כאילו שאם יש מישהו מהמשפחה שהוא סכיזופרן, זה בגלל יחסים דפוקים במשפחה ושכולם מתוסבכים. מה דעתכם?
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

ואולי כבר מישהו יסביר לי מה הקטע עם ברנדה? אני לא ראיתי את כל הפרקים ברציפות. ראיתי חלק מהפרק שהיא עשתה ביד למטופל שלה. מה הקטע? זה לא היה חלום שלה, נכון? ובפרק אחרי התברר שהיא הייתה פעם נערת ליווי? לא הבנתי מי זאת החברה שלה ומה הקטע שם.
ברנדה היא הפסיכית הראשית של הסדרה, היא די שמה את הפסיכוזות של כל האחרים בפורפורציה...
היא אכן עשתה ביד למטופל שלה, לא בחלום. יש לה איזה קטע שהיא נהייתה חברה של אחת המטופלות שלה שהיא יצאנית צמרת (נערת ליווי יותר טוב?), על פניו נראה שהכל חלק מהתחקיר שהיא עושה לספר שהיא כותבת, כולל הנישואין...
א גרויסע מויש בטח יכולה להאיר כמה זויות חדשות... את רואה את זה בכלל?
קצת מפריע לי מה שמתחיל להסתבר, שכל המשפחה הזאת מסובבת, כאילו שאם יש מישהו מהמשפחה שהוא סכיזופרן, זה בגלל יחסים דפוקים במשפחה ושכולם מתוסבכים. מה דעתכם?
זה כל הקטע של הסדרה הזאת, היא לא נקראת six feet under בגלל שהם עוסקים בקברנות.
המשפחה הזאת, כביכול משפחה "כל אמרקינית" all American family , שכולם נורא יפים ונורא בסדר, אבל מתחת לפני השטח, איזה סערות! בעצם כל החיים הרגשיים של האנשים האלה נמצאים עמוק באדמה (או בתוך הארון). רק דוגמא קטנה: כמה פרקים אחרי שהאבא נהרג, מגלים שהוא נהג לעשן חשיש...
זה מה שעושה את הקטרזיס כ"כ מוצלח - הם הרי הרבה הרבה יותר מתוסבכים מאתנו, חוץ מקלייר אולי, היא די שפויה, יחסית לבני משפחתה היא ממש שפויה.

<קצת ארוך, עם הצופים הסליחה>
א_גרויסע_מויש*
הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47

שליחה על ידי א_גרויסע_מויש* »

_א גרויסע מויש בטח יכולה להאיר כמה זויות חדשות... את רואה את זה בכלל?המממ. כנראה שלא, כי אין לי מושג על איזו סדרה אתן מדברות.

זה כל הקטע של הסדרה הזאת, היא לא נקראת six feet under בגלל שהם עוסקים בקברנות.
או קיי, אז הנה התשובה. מתי ואיפה היא משודרת? (כבר הבנתי שיש לה פוטנציאל התמכרותי, אז אני חייבת לבדוק).
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

יום שישי ברבע לאחת עשרה בערוץ שתיים. אם יש לך די וי די שמעתי שיש את כל הפרקים וממליצה לראות מהתחלה. (להתחיל בברנדה עם המטופל זה מפספס את הקטע).
א_גרויסע_מויש*
הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47

שליחה על ידי א_גרויסע_מויש* »

יום שישי ברבע לאחת עשרה בערוץ שתיים
אה. זה מסביר את העניין.

<מויש שייכת למגזר שמחמיץ באופן קבוע את כל התוכניות הטובות. שוין>
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

ומי שותף לרגשות האיבה המתפתחים והולכים כנגד ברנדה מ"עמוק"?
מההתחלה לא אהבתי אותה. אני מתה שהם ייפרדו.
יער_נורווגי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*

שליחה על ידי יער_נורווגי* »

גם אני שונאת את ברנדה עד מאד. נייט כזה בונבון והמכשפה הזו...
טובי_י*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 06:09

שליחה על ידי טובי_י* »

אבל ניית וברנדה מתאימים. הוא אוהב פסיכיות והיא עונה להגדרה הזו בלי כחל וסרק...
יער_נורווגי*

היא לא טובה בשבילו! הוא צריך אשה יותר סימפטית ולא אחת שעושה ביד לאחרים ושאר ירקות.
משפחה די אומללה. בן זוגי ראה איתי פעם ראשונה פרק השבוע ולא הבין למה אני צופה בסידרה כזו דכאונית (באמת למה?)
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

גיסתי (בת 21 וכבר יודעת כל מה שיש לדעת על החיים היקום והכל)
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

היא לא טובה בשבילו! הוא צריך אשה יותר סימפטית ולא אחת שעושה ביד לאחרים ושאר ירקות.

נכון!

זה יגמר בבכי!
בתנועה_מתמדת*
הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*

שליחה על ידי בתנועה_מתמדת* »

שלום!
קוראים לי אמא של ליבי ואני מכורה ל"עמוק באדמה"
אף אחד לא מבין אותי
בעלי משתדל לשתף פעולה ומקליט לי את הדקות שאני מפסידה כשליבי בדיוק קוראת לי להנקה
אבל הוא לא ממש מבין מה אני מוצאת בסדרה החולנית הזו(ואני לא רואה מה מעניין בלבהות בחבורת גברים רצים אחרי כדור...)
למרבה התסכול נרדמתי ביום ששי האחרון רבע שעה לפני התכנית והוא לא הצליח להעיר אותי
ובנוסף לא יכול היה להקליט כי היינו בצימר בצפון....

אולי מישהו יעזור לאשה במצוקה ויתן לי תקציר הפרק האחרון-כדי שאגיע מחר לפרק הבא בתחושה שאני בעניינים?

תודה מראש ותודה לכולם על הדף הנחמד והמנחם הזה!
עדי_יותם*

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אוי אוי אוי... הפרק האחרון היה לדעתי אחד הטובים ביותר.
ברנדה - כן, גם אני לא משתגעת אחריה, אבל קצת לא נעים לי מזה, בהתחשב בילדות ובמשפחה שלה... ונייט, תסלחו לי, כמה שהוא יפיוף וחמדמד, בכל זאת הסתיר ממנה את הבעיה הרפואית שלו כ"כ הרבה זמן, שזה לחלוטין לא לעניין. אין לי זמן לתקצר, מקווה שמישהי אחרת תעשה זאת (ומן הסתם טוב יותר ממני, שלא יודעת אפילו שלג'ימי בכלל קוראים בילי).
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

עכשיו הסתיים הפרק של "עמוק באדמה"
היה מ-ד-ה-י-ם!!!
איזה כיף הסיום עם התמונות (למי שעוסק בצילום), משהו שאני יכולה לקחת איתי לכל השבוע, כמו ספר טוב, שבאמת משלב את אהבתי הגדולה (צילום). מצטערת שלא יצא לי לדווח לגבי הפרק משבוע שעבר (בשביל אמא של ליבי), עכשיו זה כבר כנראה לא רלוונטי.
ובדיוק היום חשבתי את זה:
האוירה הזאת של "מאוחר בלילה וחיכינו כל השבוע"...
לא הצלחתי למצוא של מי הצטוט במקור (ראיתי אצל לילה טוב). אבל זה באמת קולע בול.
טובי_י*

שליחה על ידי טובי_י* »

תחשבו שאם לניית היתה חברה נורמלית אז היה די משעמם.

<טובי חושבת שלניית יש משיכה לפסיכיות דווקא בגלל שהוא כזה חננה >
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני, אף על פי שגם אני, כמו המסעדה, בכל זאת יש לי רגשות אליה בגלל מה שעוללו לה בילדותה.
וגם אני חושבת שניית הגזים וגם הוא לא היה בסדר שלא סיפר לה. בקיצור: קשר דפוק.

כן, אנחנו רואים את הסדרה הזאת. מוקלטת (ולכן לא ראינו עדיין את שני הפרקים האחרונים, לא הספקנו). השעה מאוחרת מדי בשבילי ועוד כל הפרסומות.
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

הפרק של אתמול:
ברור שנייט מנסה לצאת מהחתונה. השאלה אם זה בגלל הגידול או בגלל ברנדה (ביננו, גם היא קצת סוג של גידול... ).
בילי- פסיכי פסיכי פסיכי. אני צופה שחורות (משהו עם קלייר?).
האקסית ההריונית מהסופרמרקט... כאילו שנייט צריך עוד על הראש ! (תרתי משמע...).
ועוד קשר שמתחיל להסתמן בעייתי- דייויד וקית (טוב לא ציפינו שיקרו דברים נורמליים בסידרה הזאת!).
ואף מילה בבקשה על הנודניק עם הגבס ששורץ להם בסלון... :-)

כמובן הנאה צרופה. כל רגע.
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

בשמת... יופי גריאטרי... היפלת אותי מהכסא! :-P
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

שליחה על ידי בשמת_א* »

זו לא אני שאמרתי את זה. ציטטתי את שמיכת טלאים , אם אינני טועה. קראי למעלה.
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

_ועוד קשר שמתחיל להסתמן בעייתי- דייויד וקית (טוב לא ציפינו שיקרו דברים נורמליים בסידרה הזאת!).
ואף מילה בבקשה על הנודניק עם הגבס ששורץ להם בסלון..._
כן, גם אותי הדאיג ששני האנשים שאפשר לסמוך עליהם מתחילים לפשל (קית עם היציאות המוזרות שלו והרוסי הנהדר מתאשפז בספה פתאם).
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

שליחה על ידי לילה_טוב* »

ואף מילה בבקשה על הנודניק עם הגבס ששורץ להם בסלון...
ורואה טלטאביז..
יער_נורווגי*

שכחתי להקליט עמוק באדמה! מישהו יכול לתת לי תקציר?
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

שליחה על ידי לילה_טוב* »

והפרק האחרון של עמוק באדמה? אוף, היה כל מדכא שאני לא מסוגלת לחזור עליו. וגם לא ראיתי מהתחלה כי בדיוק השכבתי לישון. טוב, אולי אחר כך יהיה לי כוח לתקציר.
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

טוב, אני מבינה שאתן מחכות שאני אתקצרר את הפרק, בסדר.
מארועי הפרק האחרון
שתי נשים זקנות/חולות שוכבות בחדר בבית אבות / הוסטל (מהסוג הגרוע) ואחת מקטרת שלא קיבלה את התרופות בזמן וכו'. חברתה לחדר שותקת. אחרי מס' דקות נכנסות שתי אחיות לפנות את מגשי האוכל, הן מגלות שהאשה המקטרת ללא נשימה ודופק, מנסות לבצע החייאה ללא הצלחה. אחת האחיות היא אשתו של ריקו (עובד אצל פישר אנד סנס).
הגופה מגיעה לבית הלוויות של משפחת פישר, במהלך ההכנה ריקו חושד שמשהו לא תקין. בדיקה קצרה מגלה שנקניקיה שלמה היתה תקועה בתוך קנה הנשימה של הנפטרת. לאחר חקירה משטרתית קצרה מאשימים את השותפה לחדר. אשתו של ריקו מפוטרת.
אמא של קלייר מחליטה לתפקד והולכת לדבר עם היועץ של בית הספר, הוא נותן לה ברושור של בית ספר לאומנות.
קלייר מקבלת פסל מוזר מדודתה ובו, בעזרתה של פרקר, מגלה כי יש פטריות הזיה. הן מנסות. תחת ההשפעה קלייר תופרת לאמה מכנסי לייצן עם פעמונים, שהאמא כמובן לובשת באהבה. אחרי ההתפכחות האמא נותנת לקלייר את הפרסום של המכללה לאומנות ובפרץ של אמהות לא צפויה אומרת לה שהיא חושבת שהיא מאוד מוכשרת, שהיא מאמינה בה, וחבל שהכשרון שלה יתבזבז. באיזשהו שלב רואים את קלייר עם היועץ והם מדברים והיא שואלת אותו איפה התמונה של החברה שלו, הוא מספר לה שהם נפרדו... אחרי כמה שניות של שתיקה מביכה היא הולכת. מתי נתנשק, אקרע את החולצה ממך....

בנתיים אמא פישר גם מספיקה לשלם את החוב הענק של החבר הרוסי שלה (איכס), קרוב ל-90 אלף דולר. הוא כמובן מתעצבן עליה.

דיוויד וקית' מארחים את הוריו של קית' שבאו כי הם רוצים לקחת את הילדה אליהם. דיוויד לא רוצה לוותר ומשכנע את קית' להתעמת עם אביו ובסוף הילדה נשארת אצלם. דיוויד סוף סוף אומר לחבר המסוקס שלו שהוא מתייחס אליו כמו את סמרטוט רצפה....

נייט וברנדה הולכים לייעוץ את הרבנית ארי (המקסימה והיפה) שאומרת להם שעליהם לבדוק אם הם מסוגלים להיות כנים זה עם זו. באותו רגע רואים קטע דמיוני ששניהם מסתכלים על החולצות שלהם ועל החזה שלו כתוב "שקרן" ואצלה כתוב "זונה". אח"כ הוא מספר לה שהוא הכניס את ליסה להריון. היא הולכת מעשנת כמה באנגים, ואח"כ מזדיינת עם שני בחורים שעברו ברחוב. אחרי יומיים היא חוזרת אליו ואומרת לו שהיא לא רוצה לוותר עליו. הוא הולך לאכול הרבה ח..א הבחור הזה. הוא מחבק אותה וזה סוף הפרק.
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

כבר לא יוצא לי לראות כמעט, אז אולי תוכלי גם להסביר לי מי זו ליסה ?
(דא, את מסבירה מעולה)

תודה מראש
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

ליסה- אקסית מעצבנת אחת. נייט שכב איתה בביקורו האחרון בסיאטל, כשכבר היה עם ברנדה.
מיכל, אחלה תקציר. ובאמת גם אני תוהה מה קורה עם היועץ בי"ס ההורס הזה...
טובי_י*

שליחה על ידי טובי_י* »

אגב, אני יודעת שהרבה פה שונאות את ברנדה אבל אני משוגעת עליה.
היא עושה כל מה שבא לה.
הלוואי עליי!
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

ולגבי ברנדה, גם אני חיבבתי בתחילה את ה-free spirit שהיא , אבל בפרקים האחרונים היא מתחילה להגעיל. וסליחה אם אני נשמעת שמרנית מדי....
עדי_יותם*

שליחה על ידי עדי_יותם* »

ועוד משהו שקרה בפרק האחרון - האשה המוכה שבעלה נקצץ במנוע של סירה ונייט נתן לה לראות את הגופה לפי בקשתה הנמרצת? היא תובעת אותם על עוגמת נפש בגלל שראתה אותו. מיצי מהחברה הגדולה של הלוויות, שרצתה לקנות את פישר ובניו, מגיעה לביקור ומודיעה לאחים שהיא המממנת את הייצוג המשפטי שלה. נייט שואל אותה אם היא אוהבת את מה שהיא רואה במראה. היא מתערערת לשנייה, ואז עונה שכן. נייט ודייוויד מבקשים מרות כסף כדי להגיע לפשרה איתה, אבל לרות כבר אין כסף כי נתנה אותו למאפיונר.
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

למה אתן אומרות שהרוסי מאפיונר ואיכס?
<דווקא חיבבתי אותו, זה בגלל שלא ראיתי כמה פרקים?>
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

גם אני, חיבבתי אותו והאמת עדיין. אני חושבת שהתכוונו שמאפיונר מי שהיא שילמה לו. אבל חוסר החיבה לרוסי כאן הפריע גם לי. וחיבתי לברנדה לעומת זאת, מה אני אגיד, מתחילה להתערער.
עדי_יותם*

שליחה על ידי עדי_יותם* »

הרוסי סביר, רק מכוער. וטרה צודקת - השני הוא המאפיונר.
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

מכוער אבל בעל סקס-אפיל (אל תהרגו אותי בבקשה)
מ_י_כ_ל*
הצטרפות: 08 דצמבר 2003, 10:54

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

האשה המוכה שבעלה נקצץ במנוע של סירה ונייט נתן לה לראות את הגופה לפי בקשתה הנמרצת
:-0
רגע, זה באמת קרה בתוכנית?
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

כן, זה קרה.
זאת אומרת, הענין עצמו היה לפני כמה פרקים אבל בפרק האחרון הגיע פתאום התביעה (וכפי הנראה גם נקרעה לגזרים).
עוברת_אורח*
הצטרפות: 15 פברואר 2003, 19:04
דף אישי: הדף האישי של עוברת_אורח*

שליחה על ידי עוברת_אורח* »

אגב, תודה פומבית ל ענת גביש שבזכותה ידעתי השבוע שיש עמוק באדמה, הקלטתי וזכיתי לערב מענג שלשום עם הצפיה.
אכן, ברנדה קצת נמאסה.
ההימור שלי - המפיונר הולך להפוך לדמות יותר משמעותית, אולי אפילו על רקע רומנטי...?
וכך גם הרבנית (אח, המגזר, המגזר)
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

האשה המוכה שבעלה נקצץ במנוע של סירה ונייט נתן לה לראות את הגופה לפי בקשתה הנמרצת
פאדיחות, שחכתי מזה, אכן קרה, ודיוויד היה מאוד אסרטיבי וגרם לה לבטל את התביעה.

ליסה- אקסית מעצבנת אחת.
אני רוצה לצאת חוצץ! בחורה מקסימה עדינה ויפה, שהיתה, ד"א משתלב יופי בקהילתנו באופן טבעי (שפית טבעונית פריקית). מחוברת לעצמה והרבה יותר טובה בשבילו!
וכך גם הרבנית (אח, המגזר, המגזר) אכן! יפיפיה אמיתית! שתי האחרונות שמות את ברנדה באור כ"כ רע שגם אני כבר מתחילה לא לסבול אותה.
ענת_גביש*

שליחה על ידי ענת_גביש* »

אוי אוי אוי, אתם לא נהרסים לגמרי מהסדרה הזאת?
חדשה_באתר*
הצטרפות: 23 אפריל 2004, 15:35

שליחה על ידי חדשה_באתר* »

"עמוק באדמה", כן, כן.
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

ללא ספק חוינו הערב את הטופ של הטופ של "עמוק באדמה".
אין מילים. קרה כל כך הרבה, מאיפה להתחיל ?!

אני אשן על זה הלילה. יש הרבה מה לעכל...
טובי_י*

שליחה על ידי טובי_י* »

נחמץ לי הלב על רות. מה נגמר עם בני או בנות הזוג שמשפחת פישר על כל דורותיה בוחרת לעצמה?!
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

היה פרק מעולה, אני חייבת להגיד!
איבי*
הצטרפות: 22 פברואר 2004, 00:24

שליחה על ידי איבי* »

איזה פרק היה אתמול? -ראינו את שלושת העונות הראשונות כבר - הורדנו בקאזה
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

נייט גילה את התחביב המענין של ברנדה (בדרך שרציתי שזה יקרה!) וזרק לה את הטבעת בפרצוף!
רות קולטת שניקולאי לא אוהב אותה ונפרדת ממנו (טובי, גם לי היו דמעות... ממש ריחמתי עליה)
עובד סוציאלי הומו בא לבדוק את כישורי ההורות של קית' ודייויד וכשנדמה שהכל מסתדר, קית' חוטף ג'ננה בזמן העבודה ומחטיף מכות למישהו.
קלייר מתלהבת מהקולג' אמנויות ומבקשת מבילי מכתב המלצה. בינתיים מסתבר שיועץ בי"ס החמוד פוטר עקב קיצוצים :-(
סיום הפרק- ליסה (המעצבנת!! כי היא "יעני" באופן טבעי ובעצם היא מניפולטיבית ומזוייפת ומעצבנת!! ) מצלצלת לרות ומספרת לה שהיא סבתא.
תגידו מה שתגידו- לא עושים את זה ככה!! עכשיו אני כבר ממש לא אוהבת אותה!.

זה התקציר למי שפיספס. אגב, בין הדמויות הכי ביזריות בסידרה בואו לא נשכח את ההורים של ברנדה... בבררר.....
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

הערה לטובת המפספסים או שומרי השבת: יש שידור חוזר של "עמוק" בימי שלישי ממש מאוחר בלילה... אבל אפשר להקליט :-)
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

נייט גילה את התחביב המענין של ברנדה (בדרך שרציתי שזה יקרה!)
איך ?

רות קולטת שניקולאי לא אוהב אותה
מה, לא? חשבתי שהוא ממש אוהב אותה!

<טרה כבר מזמן לא ראתה "עמוק", ולא ממש מעודכנת>
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

ברנדה בגדה בנייט בכל רגע נתון עם כל מי שהיה אפשר, ותיעדה את הענינים כאילו בחייה של הדמות ברומן שהיא כותבת.
אז בדיוק נייט קורא תיאורים חיצוניים של מישהו (פריטי לבוש וסלנג) ואח"כ כשהם יושבים בחוץ, הבחור ההוא עובר שם ובא לדבר עם ברנדה שכמובן נלחצת. ולנייט זה מספיק, הוא מצליב מידע וקולט.
היתה סצינה גדולה. קטונתי לתאר אותה למי שלא ראה.
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

:-D
חייבת להגיד שהדיבורים האחרונים על הסדרה הזאת שאני לא מכירה הזכירו לי...
נו טוב
נראה מי מזהה <מתנצלת מראש אם הציטוט לא מדויק>
  • איזה יפה ברנדה!!!!
  • ...וברנדון....!
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

שליחה על ידי אלמונית* »

בברלי....
טובי_י*

שליחה על ידי טובי_י* »

חגית, מסתבר שאני ואת התמוגגנו ונעצבנו מאותן סצינות בדיוק!
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

שכחתי לספר גם שריקו מקבל ירושה של 150 אלף דולר משכנה זקנה שהוא היה נחמד אליה.

לא הכל היה שלילי בפרק הזה !!
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

שליחה על ידי אלמונית* »

שכחתי לספר גם שריקו מקבל ירושה של 150 אלף דולר משכנה זקנה

יש לי שכנה בת 82 שאני מבקרת אותה כמעט כל יום. בעקבות הפרק הזה, בן זוגי החל לטפח תקוות
שאולי היא תוריש לנו משהו..... [סתם, סתם].
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

שכחתי לספר גם שריקו מקבל ירושה של 150 אלף דולר משכנה זקנה שהוא היה נחמד אליה.
אוי זה היה נורא מרגש... כמעט כמו טלנובלה, אבל איכותית. בכלל כל הקטעים של הפלאשבקים של ריקו שהוא נזכר כשאבא שלו מת, והוא הכיר את מש' פישר, היו סנטמטליים ורגשניים (אותו דבר או היינו-הך) עד דמעות. נורא נהניתי.
פלונית_בת_אלמונית*
הצטרפות: 03 מאי 2004, 23:36

שליחה על ידי פלונית_בת_אלמונית* »

מי זו הרבנית ב"עמוק באדמה"?

לדעתי - המאהבת הבאה של נייט ..
טובי_י*

שליחה על ידי טובי_י* »

לא חושבת שהיא תהיה המאהבת הבאה. היא הרי רבנית. מישהו צריך להיות הקול המוסרי בכל הסרט ההזוי הזה.
לפי דעתי היא תהיה ידידת נפש תומכת שתעזור לו בחיבוטי נפש שכאלה.
פלונית_בת_אלמונית*

לא חושבת שהיא תהיה המאהבת הבאה. היא הרי רבנית.

האם גבר ואישה יכולים להיות ידידים?

רבנית או לא - אני מהמרת שרבנית במערכה הראשונה משמעו ...... במערכה השניה.
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

שליחה על ידי אביב_חדש* »

רבנית או לא - אני מהמרת שרבנית במערכה הראשונה משמעו ...... במערכה השניה.
איך הולך המשפט המקורי? משהו עם אקדח?
פלונית_בת_אלמונית*

"אקדח שמופיע במערכה הראשונה יורה במערכה השלישית. "

חיפשתי ומצאתי את ההערה המקורית.

צ'כוב אמר [בהתייחס לכתיבת מחזות]

"אם במערכה הראשונה הזכרת שיש אקדח תלוי על הקיר - עליך לוודא שתשתמש בו עד המערכה האחרונה"
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

מי זו הרבנית ב"עמוק באדמה"?
הכי יפה בסט. בטוח יהיה שם משהו, אולי אהבה נכזבת?
אמא_נוגי*
הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*

שליחה על ידי אמא_נוגי* »

טוב אולי שאלה מטומטמת, אבל אני מה שנקרא "צופה ספורדית" בעמוק, אז השאלה שלי: שם המשפחה שלהם זה פישר נכון? אז האם הם יהודים? כי אם כן אני לא מוצאת למה אי אפשר לחבר את הרבנית לנייט, היא הרי לוקחת בכיס הקטן (יוםי, חוכמה וכו') כול דמות נשית אחרת בסדרה הזו.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אז האם הם יהודים?

לא, הפישרים הם לא יהודים. הם פרוטסטנטים. (הצופים הנאמנים הבחינו שחלקם הולכים מידי פעם לכנסיה).
אני מסכימה איתך שאין מתחרות לרבנית. ובכל זאת, כולם כאן מהמרים שהיא ונייט יהיו זוג (לפחות בחדר המיטות).
אם אני זוכרת נכון ברנדה היא חצי יהודיה וחצי קתולית או משהו כזה.
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

אנשים, הולך להיות לנו ממש משעמם החל משבוע הבא... כן, כן, פרק סיום העונה של "עמוק"... השבוע...
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

אויייייייי
באמממממתתתתתתתת ??????.

מה יהיה במקום?? אולי כל הפרקים שוב מההתחלה ?! (וסוף סוף אוכל לסגור חורים בהשכלה... )
מיכל_שץ*

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

מה יהיה במקום?? אולי כל הפרקים שוב מההתחלה ?! (וסוף סוף אוכל לסגור חורים בהשכלה... )
מתישהו בלפנות בוקר שבין שלישי לרביעי.
ועכשיו נחכה שנה עד שיביאו אותה עוד פעם. אוף! אולי יגיע בדי.וי.די.
המכורה*
הצטרפות: 08 מאי 2004, 11:51

שליחה על ידי המכורה* »

תגובות על אתמול?

מישהו ???
לרגע*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2003, 23:32

שליחה על ידי לרגע* »

היה עצוב. והקטע במשרפה גבל קצת בהתעללות (גם בנייט וגם בי).
אבל לא אהבתי את הסוף. הם עשו את זה זול, סטייל אופרת סבון - "מה יהיה? האם הוא ימות או יחייה???"
(כמובן שכבר לפני הפרק בדקתי מה קורה בעונה השלישית...)
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

לראשונה בחיי אני מתחננת לספויילר!
מישהו שיודע מה קורה בעונה הבאה, בבקשה לשלוח לי מייל עם תקציר !!
hagit perry@hotmail.com
או בדף הבית...

לרגע, מה ז"א עונה שלישית? זאת היתה עכשיו העונה השנייה?
לרגע*

שליחה על ידי לרגע* »

כן, זה היה הפרק האחרון של העונה השניה (העונה הראשונה והשניה שודרו פה ברצף).
בארצות הברית משודרת העונה השלישית.
sea3]וכאן eps1[/po].shtml תוכלי לעיין בקורות העונה השלישית.
אם את רוצה ספוילרים קטלניים תקראי את הטקסט של כל פרק, אם לא אפשר רק לדפדף בתמונות, זה רק נותן רמזים על מה שיקרה (לפעמים עבים, אז מה?)
פלוני_אלמונית*

אוי כל- כך רוצה לדעת את ההמשך והקישור לא פעיל - מה יהיה?
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

קישור חדש !!!!! אאאאההההההההההה !!!!
לרגע*

שליחה על ידי לרגע* »

הוא כן פעיל - צריך ללחוץ עליו ושמגיע דף לבן ללחוץ על הכתובת וללחוץ אנטר, לא יודעת למה אבל זה עובד ככה. ואם לא:
http://www.hbo.com/sixfeetunder/episode ... 3/[po]sea3 eps1[/po].shtml
טרה_רוסה*

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

אצלי נפתח ישר דף עם תמונה של מה שמו. נייט.
חגית_פ*

שליחה על ידי חגית_פ* »

טרה, מה שמו ?! מה שמו ??!!!!??!! באמת !!! :-P

אוקיי. נכנסתי, קראתי, התעדכנתי, והופתעתי... מאוד...

מענין מתי זה יגיע.
פלוני_אלמונית*

תודה גם אני הצלחתי בסופו של דבר, באמת מפתיע שנייט ....(טרה רוסה צינזרה. לא כולם רוצים לדעת את הסוף. תודה)
שליחת תגובה

חזור אל “למידה”