אישור לחינוך ביתי והגשת תוצרים
בשנה שעברה קיבלנו אישור לחינוך ביתי לשנתיים.
האישור מותנה בהגשת "תוצרים" בסוף כל שנה.
מישהו הגיש תוצרים? ואם כן מה שלחתם/ כתבתם?
האישור מותנה בהגשת "תוצרים" בסוף כל שנה.
מישהו הגיש תוצרים? ואם כן מה שלחתם/ כתבתם?
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
מה פתאום!
הגשת תוצרים?
אין בעיה, את כל הציורים והיצירות בקרטון וגבס אשלח להם. שיהנו.
הגשת תוצרים?
אין בעיה, את כל הציורים והיצירות בקרטון וגבס אשלח להם. שיהנו.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
באיזה מחוז את? בני כמה הילדים?
את כל הציורים והיצירות בקרטון וגבס אשלח להם
אחלה רעיון, אולי צריך להוסיף סעיף של פליליידי
וגם כל השרבוטים ורשימות הקניות ומשחקי האיקס-עיגול.
אחלה רעיון, אולי צריך להוסיף סעיף של פליליידי

וגם כל השרבוטים ורשימות הקניות ומשחקי האיקס-עיגול.
הילדים בני 7 וחצי ו5 וחצי. מחוז ת"א
לא כ"כ מציירים וגם אם כן אני לא שומרת. כותבים מעט מאוד. יוצרים מעט.
הבן מפרק מכשירים בלי סוף, רק שאני לא בטוחה שפקס/מדפסת מפורק יתקבל בהבנה במשרד שלהם. קורא עדיין לא שוטף, כותב רק כשהוא ממש רוצה (בדר"כ לא רוצה).
הבת אוהבת ספורט, גלגלוני, עמידות ידיים.... מזהה אותיות ויודעת חשבון בסיסי.
בקיצור ה"רמה" שלהם בסדר רק שאין לי הוכחות כתובות.
האם מישהו התנסה בשליחת מכתב המפרט מה הם יודעים ומשרד החינוך קיבל את זה?
לא כ"כ מציירים וגם אם כן אני לא שומרת. כותבים מעט מאוד. יוצרים מעט.
הבן מפרק מכשירים בלי סוף, רק שאני לא בטוחה שפקס/מדפסת מפורק יתקבל בהבנה במשרד שלהם. קורא עדיין לא שוטף, כותב רק כשהוא ממש רוצה (בדר"כ לא רוצה).
הבת אוהבת ספורט, גלגלוני, עמידות ידיים.... מזהה אותיות ויודעת חשבון בסיסי.
בקיצור ה"רמה" שלהם בסדר רק שאין לי הוכחות כתובות.
האם מישהו התנסה בשליחת מכתב המפרט מה הם יודעים ומשרד החינוך קיבל את זה?
-
- הצטרפות: 16 מרץ 2009, 22:06
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_מוטאי*
אני שלחתי מכתב כזה לפני חודש וחצי. תגובה לא קיבלתי.
פשוט סיפרתי באופן כללי על דברים שעשינו במשך השנה.
אם הלכנו למפגשים שהיו בהם תכנים ציינתי את התכנים האלו.
ספרתי קצת גם אילו נושאים עניינו אותו במשך השנה ואיך הוא עסק בהם.
אפילו צירפתי כמה תמונות-חלק מהפעילויות עצמן חלק של עבודות יצירה.
מקווה שזה עוזר במשהו.
פשוט סיפרתי באופן כללי על דברים שעשינו במשך השנה.
אם הלכנו למפגשים שהיו בהם תכנים ציינתי את התכנים האלו.
ספרתי קצת גם אילו נושאים עניינו אותו במשך השנה ואיך הוא עסק בהם.
אפילו צירפתי כמה תמונות-חלק מהפעילויות עצמן חלק של עבודות יצירה.
מקווה שזה עוזר במשהו.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
וואללה, רעיון מצויין! לצלם את הילדים בסיורים לימודיים, במוזיאונים, בספרייה - אלה "תוצרים".
<בנוגע לנושא עצמו אין לי ניסיון>
<בנוגע לנושא עצמו אין לי ניסיון>
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
בנהלים לא כתוב שצריך להראות להם תוצרים, אלא שההורים צריכים לראות תוצרים. יש הורים שהתוצרים שהם רואים זה שיחה, פירוק מכשירים, ריקודים. לא ברור לי למה החליטו פתאום לדרוש להגיש תוצרים. לעוד מישהו היה את זה?
אני שלחתי מכתב כזה לפני חודש וחצי
את מסודרת
האם שלחת את המכתב לאותם אלו שנתנו אישור?
את מסודרת

האם שלחת את המכתב לאותם אלו שנתנו אישור?
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
D-:
תוצרים...
יאללה, זה פשוט לא מובן לי - אני מעדיפה לא להמשיך, כדי לא להעליב אותם.
אני מניחה שהם קוראים פה - לא?
מה זה תוצרים? מה הילד בית חרושת למוצרי הוכחה על פועליו???
אני יש לי ילדה(חמש וחצי) שמאוד מאוד אוהבת יצירה ויש המון מה להראות: ריקמות, ציורים, פיסולים בנייר (שהיא ממציאה לגמרי לבד), חוברות לימוד שהיא מקפידה לבקש לעשות ועוד ועוד.
אבל הקטן יותר? (ארבע וחצי) לא היה לי מה לתת! אולי את המכוניות הרבות שהוא שבר? אולי את השעות הרבות שהוא יושב במשחקי דמיון ומדבר אל עצמו בזמן שהוא בורא עולמות? אולי את החיוכים המקסימים שלו, אולי את החול הרב שנשפך כשהוא משחק בו, אולי את אריות הפלסטיק, אולי, אולי, אולי...
לא כולם מייצרים מוצרים! תכירי להם את הדדאיסטים, הם היו יוצרים ואז כאות להדגשת התהליך ואי חשיבותו של התוצר- הם היו משמידים את עבודותיהם.
עכשיו ברצינות - אם אין תוצרים, באמת לצלם זה רעיון לא רע, אולי לכתוב מכתב ארוך המתאר את פעילותו ואת גישתך בעניין תהליכים ותוצרים.
תוצרים...
יאללה, זה פשוט לא מובן לי - אני מעדיפה לא להמשיך, כדי לא להעליב אותם.
אני מניחה שהם קוראים פה - לא?
מה זה תוצרים? מה הילד בית חרושת למוצרי הוכחה על פועליו???
אני יש לי ילדה(חמש וחצי) שמאוד מאוד אוהבת יצירה ויש המון מה להראות: ריקמות, ציורים, פיסולים בנייר (שהיא ממציאה לגמרי לבד), חוברות לימוד שהיא מקפידה לבקש לעשות ועוד ועוד.
אבל הקטן יותר? (ארבע וחצי) לא היה לי מה לתת! אולי את המכוניות הרבות שהוא שבר? אולי את השעות הרבות שהוא יושב במשחקי דמיון ומדבר אל עצמו בזמן שהוא בורא עולמות? אולי את החיוכים המקסימים שלו, אולי את החול הרב שנשפך כשהוא משחק בו, אולי את אריות הפלסטיק, אולי, אולי, אולי...
לא כולם מייצרים מוצרים! תכירי להם את הדדאיסטים, הם היו יוצרים ואז כאות להדגשת התהליך ואי חשיבותו של התוצר- הם היו משמידים את עבודותיהם.
עכשיו ברצינות - אם אין תוצרים, באמת לצלם זה רעיון לא רע, אולי לכתוב מכתב ארוך המתאר את פעילותו ואת גישתך בעניין תהליכים ותוצרים.
-
רק למען ההבהרה - אני כן חושבת שצריך להיות איזה פיקוח על החינוך הביתי - רק שהוא צריך להיות עם המון טאקט והגישה שלו צריכה להיות כזו שמבינה לאן החינוך הביתי חותר.
הוא דווקא צריך לבחון יותר את ההורים , זו משימה לא פשוטה לוודא שאין שם ניצול ושההורים מתנהגים באחריות כלפי הילדים. אני חושבת שבכלל אלה שמפקחים על החינוך הביתי צריכים לבוא מתוכו, או לפחות להבין אותו לעומקו.
הוא דווקא צריך לבחון יותר את ההורים , זו משימה לא פשוטה לוודא שאין שם ניצול ושההורים מתנהגים באחריות כלפי הילדים. אני חושבת שבכלל אלה שמפקחים על החינוך הביתי צריכים לבוא מתוכו, או לפחות להבין אותו לעומקו.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13
תוצרים? מוזר... האם פירטו למה הכוונה? אנחנו במחוז אחר, לא דרשו תוצרים. כן יש סעיף במסמך שהם מבקשים, לפירוט דרכי הערכה (=איך אתם יודעים שהילד קולט משהו ואינו נותר כסיל ובור גמור עקב המנעותכם מבי"ס
).
במכתב שאני שלחתי להם השנה רוב הפירוט שלי היה מה עשינו בשנה החולפת, ופחות מה מתכננים הלאה משום שאני באמת לא יכולה לצפות מראש מה יהיו תחומי העניין של ילדיי, או באיזה קצב נתקדם ולאן. גם דברים כמו שאת כותבת על פירוק מכשירים, או דברים שעושים יחד בבית, אפשר לתאר להם באופן שימצא חן בעיניהם יותר. נסי למצוא ניסוח פדגוגי יותר למה שאת רוצה להגיד. לדוגמה: במקום לכתוב "אנחנו מבשלים יחד ארוחת צהריים כל יום", כתבי "הילדים שותפים בתכנון התפריט המשפחתי ובבישול, וכך לומדים על עקרונות התזונה הבריאה ואבות המזון, ונחשפים למידות ומשקלות שונים ולחישובים מתמטיים, בעזרת שימוש בכלים בעלי נפחים שונים, וחומרים בעלי משקלים שונים"... את מבינה את הרעיון
את יכולה לדעתי לנסח יופי של פסקה רק על פירוק מכשירים ומה הילד לומד מזה 
וגם - את יכולה לשמור קצת דברים, במיוחד דברים שיעניינו את המפקח/קב"ס כמו קצת עבודות יצירה וקצת דברים שהם קראו/כתבו/חישבו. אפילו אם זה רשימת קניות... שימי דברים מייצגים במגרה, ואז כשהם יבואו הביתה יהיה לך מה להראות להם. אצלנו הילדים הציעו מיזמתם (!!) להראות להן כל מיני דברים שהן שאלו אותן עליהם. לשמחתי שמרנו

במכתב שאני שלחתי להם השנה רוב הפירוט שלי היה מה עשינו בשנה החולפת, ופחות מה מתכננים הלאה משום שאני באמת לא יכולה לצפות מראש מה יהיו תחומי העניין של ילדיי, או באיזה קצב נתקדם ולאן. גם דברים כמו שאת כותבת על פירוק מכשירים, או דברים שעושים יחד בבית, אפשר לתאר להם באופן שימצא חן בעיניהם יותר. נסי למצוא ניסוח פדגוגי יותר למה שאת רוצה להגיד. לדוגמה: במקום לכתוב "אנחנו מבשלים יחד ארוחת צהריים כל יום", כתבי "הילדים שותפים בתכנון התפריט המשפחתי ובבישול, וכך לומדים על עקרונות התזונה הבריאה ואבות המזון, ונחשפים למידות ומשקלות שונים ולחישובים מתמטיים, בעזרת שימוש בכלים בעלי נפחים שונים, וחומרים בעלי משקלים שונים"... את מבינה את הרעיון

וגם - את יכולה לשמור קצת דברים, במיוחד דברים שיעניינו את המפקח/קב"ס כמו קצת עבודות יצירה וקצת דברים שהם קראו/כתבו/חישבו. אפילו אם זה רשימת קניות... שימי דברים מייצגים במגרה, ואז כשהם יבואו הביתה יהיה לך מה להראות להם. אצלנו הילדים הציעו מיזמתם (!!) להראות להן כל מיני דברים שהן שאלו אותן עליהם. לשמחתי שמרנו

הי, אולי "תוצרים" = הילדים עצמם????
חברים, חברות, הורי החנ"ב, הנה פתרון נמרץ וזול לשבוע מהחופשה הגדולה: שילחו תוצריכם-צאצאיכם למשרדי המפקחת-על-המשהו, ציידוהם בכריכים ליום הראשון ואח"כ הם כבר יאמרו בעצמם למזכירה של המפקחת-על-המשהו "מרגנית, אנחנו רעבים".
ארונית הציוד המשרדי תספק מבחר שעשועים בלתי נדלה וקירות גבס עשויים להוות - בשעת הצורך - כר יצירתי לציור אינטואיטיבי.
שלא לדבר על פקסים ומדפסות.
אני מתערב שיש במשרד כזה הרבה פקסים ומדפסות.
תנו להם מברג לדרך.
צוויל
חברים, חברות, הורי החנ"ב, הנה פתרון נמרץ וזול לשבוע מהחופשה הגדולה: שילחו תוצריכם-צאצאיכם למשרדי המפקחת-על-המשהו, ציידוהם בכריכים ליום הראשון ואח"כ הם כבר יאמרו בעצמם למזכירה של המפקחת-על-המשהו "מרגנית, אנחנו רעבים".
ארונית הציוד המשרדי תספק מבחר שעשועים בלתי נדלה וקירות גבס עשויים להוות - בשעת הצורך - כר יצירתי לציור אינטואיטיבי.
שלא לדבר על פקסים ומדפסות.
אני מתערב שיש במשרד כזה הרבה פקסים ומדפסות.
תנו להם מברג לדרך.
צוויל
-
על מכתב האישור היתה כתובת. נדמה לי שזה של המפקחת. שלחתי הכל בדואר רשום וליתר ביטחון גם שמרתי העתק.
באמת מעניין שבמקומות אחרים לא מבקשים לראות שום דבר.
באמת מעניין שבמקומות אחרים לא מבקשים לראות שום דבר.
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
הנסיון העדכני שלנו בנושא המדובר-
על האישור שקיבלנו השנה עבור השנתיים הקרובות (זו החולפת וזו שתגיע) ממחוז ת"א
כתוב שהאישור תקף בתנאים הבאים (מעתיקה רק את הרלוונטי לדיון) -
עמידה בתכנית הלימודים הביתית כפי שפורטה בבקשת ההורים ואושרה ע"י הועדה המחוזית
נציגת משרד החינוך גב'....תהיה איש הקשר אליה יש להעביר במועד הבא-1.6.2010 את ההערכה ו/או תוצרי הלמידה, כפי שפורטו בבקשת ההורים ואושרו ע"י הועדה המחוזית
כששלחנו להם בתחילת השנה מכתב כללי לגבי התכניות לשנה הקרובה - הם ביקשו תכנית לימודים מוגדרת ברוח הדוגמאות בחוזר המנכ"ל
לאחר מכן הגשנו תכנית כזו שנראית יותר "מובנית", למרות שבתכל'ס רק הכנסתי הכל לסעיפים מסודרים יותר.
אני מבינה מבקשתם להערכה ו/או תוצרים שאפרט מה עשינו מהתכנית שהגשנו. אני עובדת על זה בימים אלו.
על האישור שקיבלנו השנה עבור השנתיים הקרובות (זו החולפת וזו שתגיע) ממחוז ת"א
כתוב שהאישור תקף בתנאים הבאים (מעתיקה רק את הרלוונטי לדיון) -
עמידה בתכנית הלימודים הביתית כפי שפורטה בבקשת ההורים ואושרה ע"י הועדה המחוזית
נציגת משרד החינוך גב'....תהיה איש הקשר אליה יש להעביר במועד הבא-1.6.2010 את ההערכה ו/או תוצרי הלמידה, כפי שפורטו בבקשת ההורים ואושרו ע"י הועדה המחוזית
כששלחנו להם בתחילת השנה מכתב כללי לגבי התכניות לשנה הקרובה - הם ביקשו תכנית לימודים מוגדרת ברוח הדוגמאות בחוזר המנכ"ל
לאחר מכן הגשנו תכנית כזו שנראית יותר "מובנית", למרות שבתכל'ס רק הכנסתי הכל לסעיפים מסודרים יותר.
אני מבינה מבקשתם להערכה ו/או תוצרים שאפרט מה עשינו מהתכנית שהגשנו. אני עובדת על זה בימים אלו.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
הי, אולי "תוצרים" = הילדים עצמם????
האם אני היחידה כאן שבקשה לבדיקת תוצרים של הילדים מעוררת בי רצון לשלוח דגימת צואה?
האם אני היחידה כאן שבקשה לבדיקת תוצרים של הילדים מעוררת בי רצון לשלוח דגימת צואה?

-
- הצטרפות: 01 יולי 2008, 21:51
- דף אישי: הדף האישי של תפוח_אדמה*
לא.
לא.
-
לא.
גם אני חשבתי על זה וחשבתי לכתוב פה...אבל הרגשתי קצת...אז עזבתי.
גם אני חשבתי על זה וחשבתי לכתוב פה...אבל הרגשתי קצת...אז עזבתי.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13

עכשיו בדקתי את המכתב משנה שעברה, מחשש שמא גם מאתנו נדרשו "תוצרים" ולא זכרתי את זה... אז אצלנו כתוב שניתן אישור בתנאים הבאים:
א. האישור הוא לשנת תשע (שלא נחשוב שהוא לכל החיים, חלילה)
ב. עמידה בתכנית הלימודים הביתית כפי שפירטנו והם אישרו לנו
ג. המפקחת תבצע מעקב.
באמת הם הביאו איתם את התכנית כשבאו לביקור השנה, כדי לראות ש"עמדנו בציפיות". לא ביקשו תוצרים, ובטח לא ביקשו שנשלח להם משהו בדאר. כן ביקשו (מאוד בנעימות, תו"כ שיחה עם הילדים ואיתי) לשמוע ולראות דברים שעשינו השנה, שאלו את הילדות כמה שאלות קטנות... מן הסתם אלו ה"תוצרים" שהיא רצתה לראות.
מחשבה: אולי הם ביקשו תוצרים משום שנתנו אישור לשנתיים? ואז הם רוצים שאחרי כשנה יראו להם משהו קונקרטי, שהם ידעו שהילדים לא מסתובבים בחוסר מעש? (ברור שהם לא, וברור שגם מה שנראה להם כחוסר מעש יכול להיות אחלה שבעולם, אבל אני מנסה לרגע לחשוב מנקודת המבט שלהם...)

עכשיו בדקתי את המכתב משנה שעברה, מחשש שמא גם מאתנו נדרשו "תוצרים" ולא זכרתי את זה... אז אצלנו כתוב שניתן אישור בתנאים הבאים:
א. האישור הוא לשנת תשע (שלא נחשוב שהוא לכל החיים, חלילה)
ב. עמידה בתכנית הלימודים הביתית כפי שפירטנו והם אישרו לנו
ג. המפקחת תבצע מעקב.
באמת הם הביאו איתם את התכנית כשבאו לביקור השנה, כדי לראות ש"עמדנו בציפיות". לא ביקשו תוצרים, ובטח לא ביקשו שנשלח להם משהו בדאר. כן ביקשו (מאוד בנעימות, תו"כ שיחה עם הילדים ואיתי) לשמוע ולראות דברים שעשינו השנה, שאלו את הילדות כמה שאלות קטנות... מן הסתם אלו ה"תוצרים" שהיא רצתה לראות.
מחשבה: אולי הם ביקשו תוצרים משום שנתנו אישור לשנתיים? ואז הם רוצים שאחרי כשנה יראו להם משהו קונקרטי, שהם ידעו שהילדים לא מסתובבים בחוסר מעש? (ברור שהם לא, וברור שגם מה שנראה להם כחוסר מעש יכול להיות אחלה שבעולם, אבל אני מנסה לרגע לחשוב מנקודת המבט שלהם...)
-
- הצטרפות: 30 יוני 2011, 23:38
אני רואה שהנושא כבר נשכח כאן
אבל מכיוון שבתאריך זה הוא שוב רלוונטי בדקתי בחוק ואכן כתוב בחוזר מנכ"ל :
ב. המפקח הרפרנט יעקוב אחר יישום התכנית לחינוך ביתי כפי שאושרה.
אם אני לא טועה זה גם כתוב באישור שנשלח בדואר - אנסה למצוא אותו ולוודא.
בכל מקרה אם מישהו שלח ומעוניין לחלוק דוגמא זה יהיה נחמד
או יותר מזה אם יש נסיון משנה שעברה מה הוגש ואיזו תגובה נתקבלה - גם טוב
כנראה שבזמן השנה זה לא יגיע....
לילה טוב
אבל מכיוון שבתאריך זה הוא שוב רלוונטי בדקתי בחוק ואכן כתוב בחוזר מנכ"ל :
- 9 דרכי פיקוח
ב. המפקח הרפרנט יעקוב אחר יישום התכנית לחינוך ביתי כפי שאושרה.
אם אני לא טועה זה גם כתוב באישור שנשלח בדואר - אנסה למצוא אותו ולוודא.
בכל מקרה אם מישהו שלח ומעוניין לחלוק דוגמא זה יהיה נחמד
או יותר מזה אם יש נסיון משנה שעברה מה הוגש ואיזו תגובה נתקבלה - גם טוב
כנראה שבזמן השנה זה לא יגיע....
לילה טוב
oypokeyouoyiiiihyy
לא נשכח הנושא,
חוברות לימוד, ישבנו עם הילדים ועשינו דוגמית מכל נושא.
בנוסף רשמנו את ההישגים שלהם לפי התוכנית (נצמדנו למציאות).
עדיין לא אישרו לנו, שנה נוספת
נצמדים לתוכנית לימודים אותה הגשתם, ומדווחים כי קויימה לפי כל סעיף וסעיף, שוב , להיצמד למציאות!
חוברות לימוד, ישבנו עם הילדים ועשינו דוגמית מכל נושא.
בנוסף רשמנו את ההישגים שלהם לפי התוכנית (נצמדנו למציאות).
עדיין לא אישרו לנו, שנה נוספת

הי, שאלה די דחופה: אנחנו כבר כמה שנים בחינוך ביתי. השנה הגשנו בקשה, אבל עדיין לא קבלנו שום תשובה. צלצלתי היום למשרד החינוך כמה פעמים, ולא עונים שם. אולי הם בחופשה. אנחנו שייכים למחוז תל אביב, ורציתי לשאול את מי שיודע האם במחוז הזה כבר ניתנו אישורים ואנחנו התפספסנו איכשהו, או שפשוט עדיין לא נתנו לאף אחד. (יש לנו היסטוריה שהם כמעט אף פעם לא מקבלים את המכתבים שלנו, לפעמים אפילו כשזה בדואר רשום)
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אנחנו עוד לאקיבלנו את האישור גם.
אבל ביקור בית של המפקחת [שרה שטרק?] כן היה אצלנו. [גם אנחנו שייכים לת"א]
אבל ביקור בית של המפקחת [שרה שטרק?] כן היה אצלנו. [גם אנחנו שייכים לת"א]
אוקי, די מרגיע שאנחנו לא היחידים... תודה...
יש עוד כאלה שקיבלו / לא קיבלו?
יש עוד כאלה שקיבלו / לא קיבלו?
אנחנו גם לא קיבלנו אישור וגם לא ביקור בית או כל התייחסות לבקשה.
את הקשה מסרנו אישית לא בדואר
את הקשה מסרנו אישית לא בדואר
נועה, במחוז ת"א?
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
גם אנחנו בגשנו בקשה, היה ביקור, ועוד לא קיבלנו אישור (אין לי מושג איזה מחוז. אולי דרום? אולי ירושלים? אנחנו מתגוררים ב"תלם").
-
גם אנחנו במחוז תל אביב. למרות שכמעט חלפו 3 חודשים מאז הגשת הבקשה, לא קיבלנו שום התייחסות.
ניסיתי לשלוח מייל לבדוק מה קורה, אבל גם אליו לא קיבלתי התייחסות. יודעת בוודאות שהעיריה אצלנו כן קיבלה את טפסי הבקשה.
ניסיתי לשלוח מייל לבדוק מה קורה, אבל גם אליו לא קיבלתי התייחסות. יודעת בוודאות שהעיריה אצלנו כן קיבלה את טפסי הבקשה.
נועה, במחוז ת"א?
כן
ודרך אגב, גם באישור הקודם לקח להם זמן להתייחס
כן
ודרך אגב, גם באישור הקודם לקח להם זמן להתייחס
-
- הצטרפות: 23 מאי 2010, 20:53
הצח;קתם אותי לקבל אישור משרד החינוך אחרי חודשיים? יש עוד לאן לשאוף הבקשות לא מטופלות לפני ספטמבר מכירה כמה מחוזות כי עברתי דירות ואני מגישה כבר שנים אישורים.
תשבו בשקט עד שהם יתעוררו אל תעירו את הגלמים שישנים אתם הגשתם בזמן שהם עכשיו יחפשו אותכם כי הם לא עובדים.
תנו להם לחזור מחופשת הקיץ להתארגן לשנה"ל הקרובה ואז להגיע לבקשות
תתחילו את השנה בפארק הירדן בכייף.
תשבו בשקט עד שהם יתעוררו אל תעירו את הגלמים שישנים אתם הגשתם בזמן שהם עכשיו יחפשו אותכם כי הם לא עובדים.
תנו להם לחזור מחופשת הקיץ להתארגן לשנה"ל הקרובה ואז להגיע לבקשות
תתחילו את השנה בפארק הירדן בכייף.
-
טוב אז אחריש אתמול כתבתי כאן.
היום האישור הגיע בדואר.
היום האישור הגיע בדואר.
-
אני יודעת שזה לא הפורום אבל מחפשת לקשר בין בני לחברים בחנב מאיזור המרכז/תא' אם יש כאלו מפגשים. תודה
-
-
אגב האם כל שכתבו כאן ב2011 עדיין בחנב..? מענין..