להיות טכנאית
להיות טכנאית
הרבה זמן אני משתעשעת עם הרעיון הבא, ואני רוצה לשמוע מה דעתכם:
לפני כמה שנים התקלקלה מכונת הכביסה שלנו ובא טכנאי לתקן. אדם נחמד, תקן צ'יק צ'ק , קיבל כסף (לא מעט) וכמעט הלך.
שאלתי אותו איך הוא יודע לתקן מכונות כביסה, והוא אמר שיש קורס בסיסי של כמה חודשים. שאלתי אותו אם היו נשים בקורס, ובכלל האם זו עבודה שמתאימה לנשים.
הוא אמר שלדעתו אין בעיה שנשים יהיו טכנאיות כמוהו. רק ארגז הכלים קצת כבד.
הוא שאל אם אני מחפשת מקצוע, אמרתי שאני סתם סקרנית. ואז הוא אמר שהוא מאד היה רוצה שותפה בעסק, כי כך הוא היה יכול לקבל את כל העבודות בבתים של החרדים מהעיר הסמוכה. הבעיה אצל משפחות חרדיות שתמיד זה סידור שלם- שהוא לא יהיה לבד עם האישה, צריך עוד מישהו או ילד מספיק גדול.
השיחה הזו נטעה בי את הרעיון להיות טכנאית. בהתחלה זה היה יותר בצחוק, אבל בזמן האחרון זה נראה לי ממש אחלה. מתחשק לי לתקן מכונות. נראה לי גם מקצוע מתאים לחינוך בבית. יש גמישות בשעות העבודה, אפשר להעמיס את הילדים על האוטו וללכת לתקן כשצריך.
יש גם חסרונות, או יותר מדויק - קשיים. ארגז הכלים כבד (איזו הבעה מתאימה לזה?); לפעמים כדי להגיע למכונת כביסה צריך 'רק' להרים ולהזיז מיבש כביסה (גם כבד);
כיוון שהרעיון לא עוזב אותי, אך גם לא מתקדם ליישום, אשמח לקרוא את תגובתכם, רעיונות נוספים וכדו'.
לפני כמה שנים התקלקלה מכונת הכביסה שלנו ובא טכנאי לתקן. אדם נחמד, תקן צ'יק צ'ק , קיבל כסף (לא מעט) וכמעט הלך.
שאלתי אותו איך הוא יודע לתקן מכונות כביסה, והוא אמר שיש קורס בסיסי של כמה חודשים. שאלתי אותו אם היו נשים בקורס, ובכלל האם זו עבודה שמתאימה לנשים.
הוא אמר שלדעתו אין בעיה שנשים יהיו טכנאיות כמוהו. רק ארגז הכלים קצת כבד.
הוא שאל אם אני מחפשת מקצוע, אמרתי שאני סתם סקרנית. ואז הוא אמר שהוא מאד היה רוצה שותפה בעסק, כי כך הוא היה יכול לקבל את כל העבודות בבתים של החרדים מהעיר הסמוכה. הבעיה אצל משפחות חרדיות שתמיד זה סידור שלם- שהוא לא יהיה לבד עם האישה, צריך עוד מישהו או ילד מספיק גדול.
השיחה הזו נטעה בי את הרעיון להיות טכנאית. בהתחלה זה היה יותר בצחוק, אבל בזמן האחרון זה נראה לי ממש אחלה. מתחשק לי לתקן מכונות. נראה לי גם מקצוע מתאים לחינוך בבית. יש גמישות בשעות העבודה, אפשר להעמיס את הילדים על האוטו וללכת לתקן כשצריך.
יש גם חסרונות, או יותר מדויק - קשיים. ארגז הכלים כבד (איזו הבעה מתאימה לזה?); לפעמים כדי להגיע למכונת כביסה צריך 'רק' להרים ולהזיז מיבש כביסה (גם כבד);
כיוון שהרעיון לא עוזב אותי, אך גם לא מתקדם ליישום, אשמח לקרוא את תגובתכם, רעיונות נוספים וכדו'.
-
אביב_חדש*
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
להיות טכנאית
אני מתה על אתגרים טכניים. זה נראה לי מקצוע סבבה, פרט לכך שצריך למצוא פתרון טכני לארגז הכלים. היום יש כל מיני ארגזי כלים על גלגלים והם נוחים להפליא ומתפרקים לחלקים קלים יותר.
לכי על זה אם את חושבת שזה מתאים לך.
לכי על זה אם את חושבת שזה מתאים לך.
-
תזמורת_הים*
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
להיות טכנאית
נשמע רעיון מצוין. אני מניחה שיש לך את החוש הטכני הדרוש? קשיים של ארגזי כלים כבדים והזזת מכונות כביסה אפשר לפתור, זה רק ענין של יצירתיות. ומהנסיון שלי, עבודה שדורשת מאמץ גופני גם נותנת המון סיפוק. חוץ מזה, את רוצה להתעסק דווקא עם מכונות כביסה? מה עם מכשירי טלוויזיה ווידאו, למשל? (פחות כבדים). או אפילו חשמל, או אינסטלציה?
להיות טכנאית
אורית ואביב חדש תודה על התגובות.
אורית,
אני לא רוצה לעודד שימוש במכשירי טלויזיה, מצידי שישארו מקולקלים...
אינסטלציה - רעיון טוב, אבל משום מה אין לי אמונה בכוחות שלי שאצליח בזה.
חשמל - כנ"ל וגם אני קצת מפחדת מהתחשמלות (סיפור ארוך).
בהחלט כן - מכונות כביסה, שואבי אבק, טוסטר אובן, תנורים, מקררים (!!)
דרך אגב, נדמה לי שלומדים על כל המכשירים באותו קורס.
אורית,
אני לא רוצה לעודד שימוש במכשירי טלויזיה, מצידי שישארו מקולקלים...
אינסטלציה - רעיון טוב, אבל משום מה אין לי אמונה בכוחות שלי שאצליח בזה.
חשמל - כנ"ל וגם אני קצת מפחדת מהתחשמלות (סיפור ארוך).
בהחלט כן - מכונות כביסה, שואבי אבק, טוסטר אובן, תנורים, מקררים (!!)
דרך אגב, נדמה לי שלומדים על כל המכשירים באותו קורס.
להיות טכנאית
אה, ואני יכולה לתקן גם מחשבים כמובן, אבל זה נראה לי משעמם.
-
אביב_חדש*
להיות טכנאית
מה עם מכשירי טלוויזיה ווידאו, למשל
זה מאוד מתאים לעבודה מבית מכיוון שיכולה להיות לך מעבדה בבית באחד החדרים. ואז כנ"ל שואבי אבק, טוסטרים ושאר מכשירים חשמליים קטנים.
זה מאוד מתאים לעבודה מבית מכיוון שיכולה להיות לך מעבדה בבית באחד החדרים. ואז כנ"ל שואבי אבק, טוסטרים ושאר מכשירים חשמליים קטנים.
-
אביב_חדש*
להיות טכנאית
אינסטלציה - יש לך את המכנסיים הדרושים?
-
תזמורת_הים*
להיות טכנאית
אגליה, אהבתי את מצידי שישארו מקולקלים...
עדיין, יש מכשירים קטנים למכביר. כמעט כל דבר חוץ ממכונת כביסה, למעשה. דווקא מקרר זה יותר פשוט. לא כל כך קשה להזיז מקרר ולא יצפו ממך להרים אותו...
אני חושבת שלא כדאי לקבוע מראש באופן שרירותי מה את יכולה או לא יכולה לעשות. אם יש לך ידיים טובות למה שלא תצליחי כאינסטלטורית באותה מידה שבה תצליחי כטכנאית טוסטרים? לא שאני יודעת אם זה באמת קשה באותה מדה, כן? אבל במקומך לא הייתי פוסלת שום דבר בשלב ראשון.
עדיין, יש מכשירים קטנים למכביר. כמעט כל דבר חוץ ממכונת כביסה, למעשה. דווקא מקרר זה יותר פשוט. לא כל כך קשה להזיז מקרר ולא יצפו ממך להרים אותו...
אני חושבת שלא כדאי לקבוע מראש באופן שרירותי מה את יכולה או לא יכולה לעשות. אם יש לך ידיים טובות למה שלא תצליחי כאינסטלטורית באותה מידה שבה תצליחי כטכנאית טוסטרים? לא שאני יודעת אם זה באמת קשה באותה מדה, כן? אבל במקומך לא הייתי פוסלת שום דבר בשלב ראשון.
-
ה_עוגיה*
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
להיות טכנאית
אביב
LOL
-
חוה_ש*
- הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*
להיות טכנאית
לנו יש מייבש שאוהב להיות מקולקל וכל הטכנאים, והיו פה כבר כמה וכמה, ביקשו שיהיה מישהו בבית שיוכל לעזור להם להזיז אותו. אולי גם את תוכלי לבקש את זה לפני שאת מגיעה לבתים. בכל מקרה בהצלחה.
להיות טכנאית
הי, תודה על העידוד והעצות אולי אני באמת אלך על זה.
<אגליה מתמוגגת מההבעה שתהיה לסבים שלה "הרי יש לך תואר שני, בשביל מה את צריכה את זה">
<אולי זה יהיה מרד ההתבגרות שמעולם לא מרדתי>
<אגליה מתמוגגת מההבעה שתהיה לסבים שלה "הרי יש לך תואר שני, בשביל מה את צריכה את זה">
<אולי זה יהיה מרד ההתבגרות שמעולם לא מרדתי>
-
יערת_דבש*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
להיות טכנאית
אגליה,
כל הכבוד, לכי תקני מכשירים!
נראה לי שתהיי פופולרית מאד.
אני מזמן כבר אמרתי (לאנשים, בהקשר של אמנות)- מה שאתה נמשך אליו אתה טוב בו (גם אם לא התנסית)!
בהצלחה.
כל הכבוד, לכי תקני מכשירים!
נראה לי שתהיי פופולרית מאד.
אני מזמן כבר אמרתי (לאנשים, בהקשר של אמנות)- מה שאתה נמשך אליו אתה טוב בו (גם אם לא התנסית)!
בהצלחה.
להיות טכנאית
אביב, רק עכשיו הבנתי את הבדיחה <מקוה שבעיות במכשירים אוכל לאתר מהר יותר>
LOL גם ממני!
LOL גם ממני!
-
עין_הסערה*
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
להיות טכנאית
אגליה, סוף סוף - דף שאנחנו מתחברות בו!
מתחשק לי לתקן מכונות
גם לי! גם לי! אני נהדרת בלתקן ולבנות דברים, ותחושת הסיפוק היא מדהימה!
אני כבר המון זמן משתעשעת ברעיון להיות חשמלאית, או מאבחנת רכבים (זה מי שעושה את הדיאגנוזה במוסך, היום זה עם כל מיני מחשבים)
ופעם רציתי גם להיות שיפוצניקית, או מפקחת בניה, או ...
איש מקצוע טוב יכול להגיע לדרגת אומנות גבוהה - מספיק שהוא מסתכל על המכונה וכבר הוא יודע מה לא בסדר בה; הוא יודע בדיוק מה לחפש וקולע בניחוש ראשון. זה הישג לא פחות משמעותי ונותן סיפוק פנימי מכל תואר.
>רחלי עושה את זה עם קוד<
האם זו עבודה שמתאימה לנשים.
בעצם את רצית לשאול האם זו עבודה שמתאימה לך, לא?
מתחשק לי לתקן מכונות
גם לי! גם לי! אני נהדרת בלתקן ולבנות דברים, ותחושת הסיפוק היא מדהימה!
אני כבר המון זמן משתעשעת ברעיון להיות חשמלאית, או מאבחנת רכבים (זה מי שעושה את הדיאגנוזה במוסך, היום זה עם כל מיני מחשבים)
ופעם רציתי גם להיות שיפוצניקית, או מפקחת בניה, או ...
איש מקצוע טוב יכול להגיע לדרגת אומנות גבוהה - מספיק שהוא מסתכל על המכונה וכבר הוא יודע מה לא בסדר בה; הוא יודע בדיוק מה לחפש וקולע בניחוש ראשון. זה הישג לא פחות משמעותי ונותן סיפוק פנימי מכל תואר.
>רחלי עושה את זה עם קוד<
האם זו עבודה שמתאימה לנשים.
בעצם את רצית לשאול האם זו עבודה שמתאימה לך, לא?
להיות טכנאית
אגליה מתמוגגת מההבעה שתהיה לסבים שלה "הרי יש לך תואר שני, בשביל מה את צריכה את זה"
תמיד תוכלי להבטיח להם לתלות את התעודה על קירות משרדך/מעבדתך החדשים ולהדפיס MA על כרטיס הביקור שלך.
<עצה טובה שקיבלתי מחברה כשעשיתי הסבה מקצועית בעצמי>
לקבל את כל העבודות בבתים של החרדים
גם בקהל הלא-חרדים יהיו מי שישמחו בטכנאית אישה. אל תשכחי מי הלקוח האמיתי בתחום זה...
אולי אני באמת אלך על זה
יש מצב להנחות למכרים מ'באופן'?
<חושבת קדימה...>
תמיד תוכלי להבטיח להם לתלות את התעודה על קירות משרדך/מעבדתך החדשים ולהדפיס MA על כרטיס הביקור שלך.
<עצה טובה שקיבלתי מחברה כשעשיתי הסבה מקצועית בעצמי>
לקבל את כל העבודות בבתים של החרדים
גם בקהל הלא-חרדים יהיו מי שישמחו בטכנאית אישה. אל תשכחי מי הלקוח האמיתי בתחום זה...
אולי אני באמת אלך על זה
יש מצב להנחות למכרים מ'באופן'?
<חושבת קדימה...>
-
אביב_חדש*
להיות טכנאית
אל תשכחי מי הלקוח האמיתי בתחום זה...
עם כל הכבוד, ויש כבוד, מקפית, לא כל אישה תשמח לקבל לביתה אשת מקצוע, לא משנה עד כמה מקצועית היא תהיה. אני אשמח.
עם כל הכבוד, ויש כבוד, מקפית, לא כל אישה תשמח לקבל לביתה אשת מקצוע, לא משנה עד כמה מקצועית היא תהיה. אני אשמח.
-
ג'ינ_ג'ית*
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
להיות טכנאית
קראתי ממזמן על כתבה בנושא של נשים שעוסקות במקצועות "גבריים". כגון מכונאיות רכב, כבאיות, מכוונות מטוסים וכו'.
כולן מאוד הצליחו וחשו מסופקות בעבודתן, וכמובן היו עמוסות בעבודה כי הן פנו לעבודה מוך מצוקה וכשראו ששם חסרות ידים עובדות הן פשוט מיהרו למקומן.
נראה לי על הכיפאק ללמוד להיות טכנאית. את צריכה רק לבדוק אם כל האספקטים של המקצוע מדברים אלייך ואל רק העובדה שזה לא מקצוע אקדמאי או "גברי". מעבר להתלהבות שיש לך מהנוחות של המקצוע, יש גם דברים אחרים.
למשל, העובדה שצריך יכולת טכנית, ויש מבחנים שבודקים את זה(חבל לשלם כסף על קורסים כאלה בלי לברר אם באמת יש לך את זה).
למשל שמדובר בעבודה די מסריחה, אני למשל רגישה לריחות בטירוף, אז היה לי קשה לעבוד עם ביוב, ריקבון, וכו'.
וכמובן העניין שהעבודה היא לא בדיוק מהבית - נכנסים לבתים של אחרים על כל המשתמע מכך. וכו'.
כולן מאוד הצליחו וחשו מסופקות בעבודתן, וכמובן היו עמוסות בעבודה כי הן פנו לעבודה מוך מצוקה וכשראו ששם חסרות ידים עובדות הן פשוט מיהרו למקומן.
נראה לי על הכיפאק ללמוד להיות טכנאית. את צריכה רק לבדוק אם כל האספקטים של המקצוע מדברים אלייך ואל רק העובדה שזה לא מקצוע אקדמאי או "גברי". מעבר להתלהבות שיש לך מהנוחות של המקצוע, יש גם דברים אחרים.
למשל, העובדה שצריך יכולת טכנית, ויש מבחנים שבודקים את זה(חבל לשלם כסף על קורסים כאלה בלי לברר אם באמת יש לך את זה).
למשל שמדובר בעבודה די מסריחה, אני למשל רגישה לריחות בטירוף, אז היה לי קשה לעבוד עם ביוב, ריקבון, וכו'.
וכמובן העניין שהעבודה היא לא בדיוק מהבית - נכנסים לבתים של אחרים על כל המשתמע מכך. וכו'.
-
ציירת_הקומיקס*
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2002, 14:27
- דף אישי: הדף האישי של ציירת_הקומיקס*
להיות טכנאית
נשמע לי כמו רעיון מעולה.
אני הייתי נותנת "אפליה מתקנת" לטכנאית ממין נקבה.
מה גם שלעיתים אני מזמינה טכנאי לא מוכר (מדפי זהב או איש שרות של החברה) ובהחלט עובר בי רגע של חשש מהמצאות לבד בבית עם איש זר (ואני ממש לא חרדית).
וטיפ- כשטכנאי היה צריך להכניס למרפסת אצלנו את מכונת הכביסה החדשה הוא ביקשה סמרטוט ריצפה לח והכניס אותו מתחת לחלק הקדמי של המכונה וככה דחף אותה בקלות יחסית אל החדר (מה שלא הפריע לו לנסות למכור לי , שתי דקות קודם לכן, גלגלים למכונת הכביסה).
בהצלחה!
אני הייתי נותנת "אפליה מתקנת" לטכנאית ממין נקבה.
מה גם שלעיתים אני מזמינה טכנאי לא מוכר (מדפי זהב או איש שרות של החברה) ובהחלט עובר בי רגע של חשש מהמצאות לבד בבית עם איש זר (ואני ממש לא חרדית).
וטיפ- כשטכנאי היה צריך להכניס למרפסת אצלנו את מכונת הכביסה החדשה הוא ביקשה סמרטוט ריצפה לח והכניס אותו מתחת לחלק הקדמי של המכונה וככה דחף אותה בקלות יחסית אל החדר (מה שלא הפריע לו לנסות למכור לי , שתי דקות קודם לכן, גלגלים למכונת הכביסה).
בהצלחה!
להיות טכנאית
אחלה.
גמני אוהבת לתקן, לפרק ולהרכיב. מה שאפשר אנחנו עושים בבית בעצמנו.
פתרון אפשרי לכלי עבודה - לחלק לשני ארגזים פחות כבדים?
גמני אוהבת לתקן, לפרק ולהרכיב. מה שאפשר אנחנו עושים בבית בעצמנו.
פתרון אפשרי לכלי עבודה - לחלק לשני ארגזים פחות כבדים?
-
אם_פי_3*
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
להיות טכנאית
ובכל זאת - צריך לחשוב גם על הנושא שאת לבד בבית זר - ואני משערת שלא תמיד האישה היא זו שמקבלת אותך. להיות מוכנה גם למצבים הפחות נעימים הכרוכים בכך. החל מהערות שסתם מעצבנות, ועד מצבים שאת צריכה לפעול בשביל להגן על עצמך.
(עוד יתרון למעבדה אצלך בבית...).
(עוד יתרון למעבדה אצלך בבית...).
-
תות_שדה*
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
להיות טכנאית
נשמע מדליק וקוסם!
ולגבי ארגז כלים - זו לא בעיה - לנו יש ארגז כלים על גלגלים עם ידית נשיאה כמו של מזוודה. פשוט וקל להסיע בכל מקום.
ולגבי ארגז כלים - זו לא בעיה - לנו יש ארגז כלים על גלגלים עם ידית נשיאה כמו של מזוודה. פשוט וקל להסיע בכל מקום.
-
איתי_שרון*
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
להיות טכנאית
קחי בחשבון שתצטרכי ללמוד לעשות דברים כמו:
או שבעצם לא, ואז תשאירי בבקשה את הפרטים כדי שנדע לקרוא לך במקרה הצורך
- להגיד שאת באה בין 8 ל-10 בבוקר ולהגיע ב-4 אחה"צ
- להציע מחיר אחד עם קבלה ומחיר אחד בלי
- להפוך תקלות קטנות ששוות כמה עשרות שקלים לתקלות עצומות שעולות מאות שקלים
- ללכלך על הטכנאי שהיה כאן לפניך
או שבעצם לא, ואז תשאירי בבקשה את הפרטים כדי שנדע לקרוא לך במקרה הצורך
-
תזמורת_הים*
להיות טכנאית
איתי

להיות טכנאית
כרגע היה פה אינסטלטור והתקין אסלה קטנה ונמוכה (שתתאים לקטן הנמוך).
טוב, הבה נקצר בעניין - אני לא אהיה אינסטלטורית. לא מתאים לי. ראיתי מקרוב. הרחתי.
ואין לי מכנסיים מתאימים (אבל זה לא תרוץ, אני יכולה להשתמש בחצאית מיני במקום...).
בשבת סיפרתי על הרעיון לאמא שלי, שעדיין חולמת על כך שתהיה לנו קליניקה משותפת (הייתה תקופה שבה רציתי להיות סקסולוגית, והיא יועצת נישואין אז זה מאד מתחבר, בררר, בררר), והיא מאד תמכה בשינוי.
כלומר אמרה: "תמיד טוב לדעת את הדברים האלה".
היא רגילה שאני באה עם רעיונות חדשים לקריירה (מונח שלה, כמובן), אבל זה באמת יוצא דופן מבחינת הכיוון.
ובינתיים אני חושבת להתחיל לברר היכן מתחילים השתלמות.
עין הסערה : ראיתי ברפרוף במוסף של "מקור ראשון" כתבה על אישה שהיא נגרית. אין לי את הכתבה המלאה כי העיתון לא שלי, קראת?
טוב, הבה נקצר בעניין - אני לא אהיה אינסטלטורית. לא מתאים לי. ראיתי מקרוב. הרחתי.
ואין לי מכנסיים מתאימים (אבל זה לא תרוץ, אני יכולה להשתמש בחצאית מיני במקום...).
בשבת סיפרתי על הרעיון לאמא שלי, שעדיין חולמת על כך שתהיה לנו קליניקה משותפת (הייתה תקופה שבה רציתי להיות סקסולוגית, והיא יועצת נישואין אז זה מאד מתחבר, בררר, בררר), והיא מאד תמכה בשינוי.
כלומר אמרה: "תמיד טוב לדעת את הדברים האלה".
היא רגילה שאני באה עם רעיונות חדשים לקריירה (מונח שלה, כמובן), אבל זה באמת יוצא דופן מבחינת הכיוון.
ובינתיים אני חושבת להתחיל לברר היכן מתחילים השתלמות.
עין הסערה : ראיתי ברפרוף במוסף של "מקור ראשון" כתבה על אישה שהיא נגרית. אין לי את הכתבה המלאה כי העיתון לא שלי, קראת?
-
תות_שדה*
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
להיות טכנאית
יש את אורית הנגרית מהתוכנית "עבודת בית"
להיות טכנאית
אפרופו תוכניות, בהקשר זה, יש את התוכנית "יצאת צדיק", אז אולי תצאי צדיקה, אבל רק בתנאי שלא תלכי אחרי התנאים שהציב איתי
להיות טכנאית
מצטער על האיחור בתגובה. רק עכשיו קראתי את הנושא.
אני טכנאי וותיק, 28 שנים, וגם מרצה במכללה לטכנאי שרות ברמת-גן ובירושלים.
אשמח לפרוס לך את כל האפשרויות ללימוד מיקצועות השרות (מכונות כביסה, מיבשים,מדיחים,מקררים,תנורים,מיקרוגלים וכו,).קחי בחשבון שלא צריך כח פיזי רב (לי אין)אך דרושה אותה סקרנות טבעית שנולדים איתה (אולי) כדי לדעת איך הדברים עובדים,ואז גם לדעת לתקן אותם. במסגרת קורס מזורז "ראש בראש" שכאלה העברתי לא מעט, תוכלי ללמוד את המקצוע בכ-30 שעות.
באמת שמחתי לקרא את ההודעה והתגובות
אלי טל
eli tal@hotmail.com
אני טכנאי וותיק, 28 שנים, וגם מרצה במכללה לטכנאי שרות ברמת-גן ובירושלים.
אשמח לפרוס לך את כל האפשרויות ללימוד מיקצועות השרות (מכונות כביסה, מיבשים,מדיחים,מקררים,תנורים,מיקרוגלים וכו,).קחי בחשבון שלא צריך כח פיזי רב (לי אין)אך דרושה אותה סקרנות טבעית שנולדים איתה (אולי) כדי לדעת איך הדברים עובדים,ואז גם לדעת לתקן אותם. במסגרת קורס מזורז "ראש בראש" שכאלה העברתי לא מעט, תוכלי ללמוד את המקצוע בכ-30 שעות.
באמת שמחתי לקרא את ההודעה והתגובות
אלי טל
eli tal@hotmail.com
-
אילה_א*
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
להיות טכנאית
דף למחיקה?
למרות חמידותו ?
למרות חמידותו ?
-
רוקדת_לאור_ירח*
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
להיות טכנאית
למה למחוק? חשוב מאד בעייני.
אני מאד נהניתי לקרוא עכשיו ובכלל לא ידעתי על קיומו. גם אני חשבתי בעבר להיות טכנאית ומאד אוהבת לתקן ולפרק... עניין אותי לקרוא את כל הדיון הזה.
אני מאד נהניתי לקרוא עכשיו ובכלל לא ידעתי על קיומו. גם אני חשבתי בעבר להיות טכנאית ומאד אוהבת לתקן ולפרק... עניין אותי לקרוא את כל הדיון הזה.
-
ריש_גלית*
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
להיות טכנאית
לא כדאי למחוק, דף שנותן השראה! מה שכן, נשארתי במתח - האם היא נהייתה טכנאית בסוף או לא? שאני אלך לדף הבית שלה לבדוק?