טיפול פסיכולוגי בזול
טיפול פסיכולוגי בזול
מישהו כתב פה פעם על שירות פסיכולוגי של מומחים, שניתן בתעריף
נמוך מאד. אם זכרוני אינו מטעני, משהו באיזור הרצליה.
אם מישהו יודע על מה אני מדברת,אנא ובבקשה ידעוני, אם מישהו
יודע על שירות כזה, או אחר או באיזור אחר בעיקר באיזור כל העמק והגליל, אודה מאד.
נמוך מאד. אם זכרוני אינו מטעני, משהו באיזור הרצליה.
אם מישהו יודע על מה אני מדברת,אנא ובבקשה ידעוני, אם מישהו
יודע על שירות כזה, או אחר או באיזור אחר בעיקר באיזור כל העמק והגליל, אודה מאד.
טיפול פסיכולוגי בזול
על פי חוק הבריאות בבתי החולים הגדולים אפשר לקבל ייעוץ פסיכולוגי
נדמה לי שללא תשלום ואם כן אז סמלי
נדמה לי שללא תשלום ואם כן אז סמלי
טיפול פסיכולוגי בזול
יש מספר אפשרויות:
- דרך ביטוח משלים בקופת החולים ניתן לקבל טיפול במחיר מסובסד. החיסרון - מס' פעמים מוגבל ואין ביטחון שהמטפל יהיה קבוע.
- אם המצב מצדיק זאת (לפי החלטת רופא המשפחה והפסיכיאטר המחוזי) טיפול במרכזים של משרד הבריאות חינם אין כסף וללא הגבלה. החיסרון הוא חוסר השליטה של המטופל בבחירת המטפל וכן שהרבה פעמים ישנן שביתות ועיצומים או חופשים מאורגנים ועוד השד יודע מה וטיפולים מתבטלים.
- למועצות מקומיות ועיריות יש הרבה פעמים שירות פסיכולוגי שניתן לתושבים במחיר מסובסד. שווה בדיקה.יכול להיות שהטיפול מותנה בהמלצה של רופא המשפחה או עובדת סוציאלית.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
טיפול פסיכולוגי בזול
ואם את סטודנטית - גם באוניברסיטאות יש שירותי יעוץ מסובסדים.
טיפול פסיכולוגי בזול
אני נגד לפנות לקופות החולים, אם את בבעיה כלכלית. הטיפול שם ניתן אמנם במחיר מסובסד אבל רק לפרק זמן מוגבל (נדמה לי שהעלות היא סביב ה-90 שקלים, למשך חצי שנה) כשאחר כך המחיר עולה לכיוון התעריפים הפרטיים (סביב ה-300 ש"ח).
לא הבנתי כל כך איפה את רוצה להיות מטופלת - בצפון או בהרצליה? בכל מקרה - יש רשימה ארוכה של מקומות ציבוריים שבהם הטיפול הוא מסובסד או ניתן בחינם. נכון שאין שליטה על בחירת המטפל, אבל כמעט תמיד יש התחשבות בבקשות של הפונים.
אני רושמת כאן את חלק מהמקומות בצפון. אם תצייני אזור מגורים מדויק יותר (גליל עליון או תחתון? חיפה גם בא בחשבון?), או את הכיוון הכללי של הבעיה (או לפחות אם מדובר בטיפול לילד או למבוגר), אוכל להפנות אותך בצורה מתאימה יותר:
בכל מקרה - בהצלחה.
לא הבנתי כל כך איפה את רוצה להיות מטופלת - בצפון או בהרצליה? בכל מקרה - יש רשימה ארוכה של מקומות ציבוריים שבהם הטיפול הוא מסובסד או ניתן בחינם. נכון שאין שליטה על בחירת המטפל, אבל כמעט תמיד יש התחשבות בבקשות של הפונים.
אני רושמת כאן את חלק מהמקומות בצפון. אם תצייני אזור מגורים מדויק יותר (גליל עליון או תחתון? חיפה גם בא בחשבון?), או את הכיוון הכללי של הבעיה (או לפחות אם מדובר בטיפול לילד או למבוגר), אוכל להפנות אותך בצורה מתאימה יותר:
- מרפאה לברה"נ קרית שמונה - ילדים ומבוגרים: 04-6958824.
- ת.ל.ם. (נדמה לי שהם יושבים בקרית טבעון) - ילדים ומבוגרים: 04-9835373.
- מרפאה בבי"ח זיו בצפת - ילדים ומבוגרים: 04-6828081.
- מרכז לייעוץ, טיפול וחינוך מיט"ב (נדמה לי שזה בראש פינה) - ילדים ומבוגרים: 04-6816367 או 04-6816368.
- באזור עפולה יש את "תחנת העמקים" שמתמקדת בטיפול לילד ולמשפחה (לא יודעת אם זה מה שאת צריכה): 04-6533239.
- תחנה לטיפול וייעוץ - עמק הירדן - ילדים ומשפחות: 046751207.
בכל מקרה - בהצלחה.
טיפול פסיכולוגי בזול
שלום ותודה רבה לכל מי שהתייחסה, לא מתוך נימוס, מהלב.
מכיוון שהעזרה לא בשבילי אלא לחבר , לא יכולה לאמר יותר מאשר
שמדובר בדיכאון עמוק , אובחן אצל פסיכיאטר, התחיל טיפול תרופתי ומתבקשת תמיכה נפשית, מקצועית נוספת ,אלא שלאיש אין אמצעים לשלם, כרגע.
אני מחפשת עבורו מקום קרוב, כפי שכתבתי, באיזור העמקים, שם הוא חי. שאלתי לגבי הרצליה משום שזכרתי שמישהו כתב פעם משהו, אך לא זוכרת את הפרטים ולכן לא יכולה למצא.
אשמח למידע נוסף.
המון תודה.
מאשר
מכיוון שהעזרה לא בשבילי אלא לחבר , לא יכולה לאמר יותר מאשר
שמדובר בדיכאון עמוק , אובחן אצל פסיכיאטר, התחיל טיפול תרופתי ומתבקשת תמיכה נפשית, מקצועית נוספת ,אלא שלאיש אין אמצעים לשלם, כרגע.
אני מחפשת עבורו מקום קרוב, כפי שכתבתי, באיזור העמקים, שם הוא חי. שאלתי לגבי הרצליה משום שזכרתי שמישהו כתב פעם משהו, אך לא זוכרת את הפרטים ולכן לא יכולה למצא.
אשמח למידע נוסף.
המון תודה.
מאשר
טיפול פסיכולוגי בזול
בעפולה יש שני מקומות רלוונטיים (אחד מהם נראה לי יותר רלוונטי מהשני):
שיהיה בהצלחה, ושירגיש טוב.
- המרפאה בבית חולים העמק - יש שם גם מחלקה לאשפוז בבית החולים, אבל גם מרפאה "רגילה". טלפון: 04-6524136, 04-6524184. שיבקש בטלפון את מזכירות המרפאה.
- וכמו שכבר כתבתי - יש את תחנת העמקים, שאת הפרטים שלה רשמתי למעלה. אם הם לא יטפלו בו, לפחות הם יוכלו להפנות אותו למקום אחר שהוא עם תעריף מוזל.
שיהיה בהצלחה, ושירגיש טוב.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
טיפול פסיכולוגי בזול
מרכז לייעוץ, טיפול וחינוך מיט"ב (נדמה לי שזה בראש פינה) - ילדים ומבוגרים: 04-6816367 או 04-6816368.
זה בקרית שמונה.
זה בקרית שמונה.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
טיפול פסיכולוגי בזול
השאלה קודם כל מה אובחן.אם מדובר בדיכאון תת- קליני או דכאון מג'ורי.בראשון ניתן לטפל במסגרת הקהילה בשני רק במרפאות ובבתי חולים לבריאות הנפש.
בשרותי בריאות כללית,אם מדובר בסוג הקל יותר , הדכאון התת - קליני, הטיפול התמיכתי ניתן ע"י העו"ס של המרפאה שהנה עו"ס קלינית. בעוד המעקב והטיפול התרופתי ניתן ע"י הפסיכאטר או רופא המשפחה.
אני ממליצה מאוד לפנות לשרות הזה.
השרות נתן ללא תשלום וללא הגבלת זמן (עפ"י צרכי האדם הפונה) (כחלק מסל השירותים).היות ולא בכל מרפאה יש שרות כזה ,עליו לפנות לרופא המשפחה ולברר היכן יש.
במסגרת מה ניתן האבחון?מדוע הפסיכאטר המטפל לא הפנה אותו לכך?
גם במרפאות לבריאות הנפש יש עו"ס קליניות ופסיכולוגים אליהם ניתן לפנות. גם לשם ההפניה נעשית דרך רופא המשפחה.
בקופות חולים אחרות אופן הטיפול במקרים כאלו הוא כמו שטל תארה מדובר במימון של 90 ש"ח ל30 פגישות. בלבד ובסיומן משלמים תעריף מלא.
אך גם כאן ישנה אפשרות להגיע למרפאות לבריאות הנפש ע"י הפניה מרופא המשפחה .
בהצלחה
בשרותי בריאות כללית,אם מדובר בסוג הקל יותר , הדכאון התת - קליני, הטיפול התמיכתי ניתן ע"י העו"ס של המרפאה שהנה עו"ס קלינית. בעוד המעקב והטיפול התרופתי ניתן ע"י הפסיכאטר או רופא המשפחה.
אני ממליצה מאוד לפנות לשרות הזה.
השרות נתן ללא תשלום וללא הגבלת זמן (עפ"י צרכי האדם הפונה) (כחלק מסל השירותים).היות ולא בכל מרפאה יש שרות כזה ,עליו לפנות לרופא המשפחה ולברר היכן יש.
במסגרת מה ניתן האבחון?מדוע הפסיכאטר המטפל לא הפנה אותו לכך?
גם במרפאות לבריאות הנפש יש עו"ס קליניות ופסיכולוגים אליהם ניתן לפנות. גם לשם ההפניה נעשית דרך רופא המשפחה.
בקופות חולים אחרות אופן הטיפול במקרים כאלו הוא כמו שטל תארה מדובר במימון של 90 ש"ח ל30 פגישות. בלבד ובסיומן משלמים תעריף מלא.
אך גם כאן ישנה אפשרות להגיע למרפאות לבריאות הנפש ע"י הפניה מרופא המשפחה .
בהצלחה
טיפול פסיכולוגי בזול
אני מודה לכן, לכולכן .אשמח לעוד אינפורמציה .
האם יש ארגונים פרטיים כלשהם, שנותנים שירות לקהילה או האם ישנם ארגונים ציבוריים אך שאינם ממשלתיים?
האם יש ארגונים פרטיים כלשהם, שנותנים שירות לקהילה או האם ישנם ארגונים ציבוריים אך שאינם ממשלתיים?
-
- הצטרפות: 19 יולי 2005, 12:48
- דף אישי: הדף האישי של הכאב_שבנפשי*
טיפול פסיכולוגי בזול
מרכז יעוץ לאשה
נותן טיפולים פסיכולוגיים (לנשים בלבד מן הסתם)מסובסדים-לפי סולם מדורג (מ140 לפגישה בהתאם להכנסות)
מצהירים על עצמם כנותני טיפול באיכות מהגבוהה בארץ-לא ניסיתי אז אני לא יכולה להעיד
מתוך פרסום שלהם ששלחו לי בדואר לאחר שהתקשרתי-
"הטיפול והפעילויות השונות במרכז נועדו להתייחס לקשיים הייחודיים לנשים, לתמוך בהן ולהעצים אותן להכיר בכוחן.מטרת הטיפול היא לתרום לשיפור איכות חייהן, חיי משפחותיהן וחיי הקהילה סביבן."
נשמע לי חיובי וטוב.
אולי אנסה.
סניף אזור המרכז
ברמת גן טל.036129592 או 3 בסוף
סניף ירושלים
02-6785210
WWW.CCW.ORG.IL
נותן טיפולים פסיכולוגיים (לנשים בלבד מן הסתם)מסובסדים-לפי סולם מדורג (מ140 לפגישה בהתאם להכנסות)
מצהירים על עצמם כנותני טיפול באיכות מהגבוהה בארץ-לא ניסיתי אז אני לא יכולה להעיד
מתוך פרסום שלהם ששלחו לי בדואר לאחר שהתקשרתי-
"הטיפול והפעילויות השונות במרכז נועדו להתייחס לקשיים הייחודיים לנשים, לתמוך בהן ולהעצים אותן להכיר בכוחן.מטרת הטיפול היא לתרום לשיפור איכות חייהן, חיי משפחותיהן וחיי הקהילה סביבן."
נשמע לי חיובי וטוב.
אולי אנסה.
סניף אזור המרכז
ברמת גן טל.036129592 או 3 בסוף
סניף ירושלים
02-6785210
WWW.CCW.ORG.IL
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
טיפול פסיכולוגי בזול
תודה על המידע, כאב. @}
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של אליס_מיאו*
טיפול פסיכולוגי בזול
ומישהו יודע על שירות כזה באיזור המרכז? ת"א / הרצליה כזה?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
טיפול פסיכולוגי בזול
באוניברסיטה, לא רק לסטודנטים
-
טיפול פסיכולוגי בזול
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מחפש בחיפה את אותו הדבר מה שנכתה למעלה
אשמח לפרטים על מקום בחיפה לטיפול מסופסד
מחפש בחיפה את אותו הדבר מה שנכתה למעלה
אשמח לפרטים על מקום בחיפה לטיפול מסופסד
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
טיפול פסיכולוגי בזול
בחיפה יש את מרכז ברמן באוניברסיטה, במחירים נמוכים מאלה של השוק הפרטי. חוצמזה היום בכל קופות החולים יש אפשרות לטיפול פסיכולוגי מסובסד ברמות שונות של סבסוד לבעלי ביטוח משלים, לתקופה לא מבוטלת בכלל. שווה לברר בקופת החולים שלך.
-
טיפול פסיכולוגי בזול
גם בבר אילן ובאונ' תל אביב. לחפש באתרים או בטל המח' לפסיכולוגיה
-
טיפול פסיכולוגי בזול
מי שרוצה דווקא מטפל מסוים או מכל מקום רוצה ללכת לטיפול באופן פרטי - מותר להסביר שיש קושי כלכלי ולשאול אם יש אפשרות לקבל הנחה. דעו שזו שאלה לגיטימית. למשל, יש לא מעט פסיכולוגים שמטפלים בסטודנטים בתעריפים של 200-250 ₪ לפגישה.
בהצלחה לכולם @}
בהצלחה לכולם @}
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2014, 15:00
טיפול פסיכולוגי בזול
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני מחפש דחוף חודשים לדבר עם מישהו בספרדית. כל ה"מומלצים" מבקשים כסף שלא יכול לשלם ולא רוצים לדעת כלום עם "מכבי". במכבי נותנים רשימה מאוד קצרה ולפי מה שהתקשרתי לא מתאים לי וגם כמעט אין להם שעות קבלה. אפילו את התעריפים של 200-250 ₪ לפגישה לסטודנטים יקר למישהו שבמצוקה נפשית בלי פרנסה. ואין עם מי לדבר! לפחות לא מצתי
אני מחפש דחוף חודשים לדבר עם מישהו בספרדית. כל ה"מומלצים" מבקשים כסף שלא יכול לשלם ולא רוצים לדעת כלום עם "מכבי". במכבי נותנים רשימה מאוד קצרה ולפי מה שהתקשרתי לא מתאים לי וגם כמעט אין להם שעות קבלה. אפילו את התעריפים של 200-250 ₪ לפגישה לסטודנטים יקר למישהו שבמצוקה נפשית בלי פרנסה. ואין עם מי לדבר! לפחות לא מצתי
-
- הצטרפות: 28 דצמבר 2014, 09:19
- דף אישי: הדף האישי של שלמה_ואהובה*
טיפול פסיכולוגי בזול
תנסה את פטריסיה מן מרחובות. תבקש הנחה כי אתה סטודנט ואם היא לא פנויה היא מכירה עוד פסיכולוגים שמדברים ספרדית, תבקש ממנה שתפנה אותך.
אפס חמש אפס 3351622.
אפס חמש אפס 3351622.
טיפול פסיכולוגי בזול
יש גוף שנקרא ט.נ.א, מחיר לטיפול הוא 230 ש"ח ל-30 פגישות, בפגישה ה 31 המחיר עולה והוא מוחלט בין המטפל למטופל
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2017, 14:15
- דף אישי: הדף האישי של שקופה_א*
טיפול פסיכולוגי בזול
וזה נקרא זול?
כי אני מכירה מטפלות רגשיות מקצועיות ומדהימות (תואר שני, אבל לא זה הענין)
שלוקחות לפגישה 220 ו 250
באופן קבוע , לכל הפגישות...
כי אני מכירה מטפלות רגשיות מקצועיות ומדהימות (תואר שני, אבל לא זה הענין)
שלוקחות לפגישה 220 ו 250
באופן קבוע , לכל הפגישות...
טיפול פסיכולוגי בזול
בעיניי, כן זה נחשב זול. הייתי אצל מטפלות שלקחו גם 400.
מטפל אחר שהייתי אצלו כבר מזמן לקח 250 וגם זה כי הייתי אצלו מספר שנים אז השאיר לי את המחיר.
זו גם סביבת המחירים של הטיפולים המסובסדים דרך הקופה.
שקופה אם יש לך המלצות על אותן מטפלות, בהחלט זה המקום או בדף של המלצות על מטפלים
מטפל אחר שהייתי אצלו כבר מזמן לקח 250 וגם זה כי הייתי אצלו מספר שנים אז השאיר לי את המחיר.
זו גם סביבת המחירים של הטיפולים המסובסדים דרך הקופה.
שקופה אם יש לך המלצות על אותן מטפלות, בהחלט זה המקום או בדף של המלצות על מטפלים
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2017, 14:15
- דף אישי: הדף האישי של שקופה_א*
טיפול פסיכולוגי בזול
בשמחה אני אמליץ . אם מישהי מתענינת במטפלות דתיות באיזור ירושלים.
מכירה 5 אבל מתוכן אני ממליצה בלב שלם על שתיים.
אחת מטפלת באומנות ואחת בתנועה.
מכירה 5 אבל מתוכן אני ממליצה בלב שלם על שתיים.
אחת מטפלת באומנות ואחת בתנועה.
טיפול פסיכולוגי בזול
קיבלתי המלצות על פסיכולוגים קליניים בתל אביב: אורי נח, מיה וולף ודני פרידלנדר. מישהו מכיר?