טיפול בחתך לידה
טיפול בחתך לידה
~ראו גם:
מדור לידה / מדור רצפת האגן
טיפול בצלקת
ומניעה: להמנע מקרעים בלידה / אפי נו / חתך חיץ איך להימנע / מחקר על הכנת החייץ ללידה / לחיצות בלידה~
מדור לידה / מדור רצפת האגן
טיפול בצלקת
ומניעה: להמנע מקרעים בלידה / אפי נו / חתך חיץ איך להימנע / מחקר על הכנת החייץ ללידה / לחיצות בלידה~
-
- הצטרפות: 13 יוני 2010, 11:02
- דף אישי: הדף האישי של טיפול_בחתך_לידה*
טיפול בחתך לידה
אני כבר חצי שנה אחרי הלידה,
ועד היום אני עדיין מרגישה את החתך.
בישיבה, ביחסי מין. לא כאב רצוף, וגם זו תחושת אי נעימות, לא כאב כמו אחרי הלידה.
אתם מכירים דרך לטפל בזה, להקל על תחושת אי הנעימות?
ועד היום אני עדיין מרגישה את החתך.
בישיבה, ביחסי מין. לא כאב רצוף, וגם זו תחושת אי נעימות, לא כאב כמו אחרי הלידה.
אתם מכירים דרך לטפל בזה, להקל על תחושת אי הנעימות?
טיפול בחתך לידה
שלום יקר,
אני סבלתי מאותה הבעיה בדיוק, לאחר קרע רציני ביותר. טיפלתי בדיקור. אחרי טיפול אחד הוקל לי מאד, ואחרי השני הכאב עבר (וגם אני סבלתי כמה חודשים טובים).
אני לא חושבת שכל מדקר ידע לטפל בזה, אז כדאי לחפש מישהו טוב. אם תרצי, אוכל להמליץ לך על מי שטיפל בי.
בהצלחה
אני סבלתי מאותה הבעיה בדיוק, לאחר קרע רציני ביותר. טיפלתי בדיקור. אחרי טיפול אחד הוקל לי מאד, ואחרי השני הכאב עבר (וגם אני סבלתי כמה חודשים טובים).
אני לא חושבת שכל מדקר ידע לטפל בזה, אז כדאי לחפש מישהו טוב. אם תרצי, אוכל להמליץ לך על מי שטיפל בי.
בהצלחה
טיפול בחתך לידה
מציעה לך בחום להגיע ליעל שוראקי שהיא אוסטאופתית שעוסקת בעניינים גניקולוגים..היא מקבלת בר"ג תוכלי למצוא את האתר שלה באינטרנט.
היא מטפלת בצלקת ופותחת הידבקויות שיש שם, מבטיחה לך שתחושי שיפור מיידי.
אגב מאוד חשוב לטפל בצלקת גם בשביל הלידות הבאות.
בהצלחה!
היא מטפלת בצלקת ופותחת הידבקויות שיש שם, מבטיחה לך שתחושי שיפור מיידי.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2009, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של שירי_ג*
טיפול בחתך לידה
שאלת רופא נשים? יש סיכוי שאת סובלת מווסטיביוליטיס, בעיקר אם את לוקחת גלולות המתאימות להנקה (מכילות רק נגזרת פרוגסטרון, ללא אסטרוגן כמו גלולות רגילות ולכן גורמות ליובש של הרירית, מחלישות את מערכת החיסון באזור ומתקבלת דלקת מקומית המורגשת בעיקר בתאי הצלקת הצעירים). רופא נשים מאבחן בקלות ויש טיפולים הן קונבנציונאלים (במשחות הורמונליות וסטרואידליות מקומיות) והן לא (למשל תזונה עשירה בפיטואסטרוגנים). כמה מהסימנים הם תחושת גרד לעיתים (לכן יכול להיות מאובחן בטעות כפטריה), הרגשת מתיחה גם כשסתם יושבת/עומדת/הולכת, כאב בזמן יחסי מין וישיבה בשרותים והרגשה של הנרתיק חלק גדול משעות היום, שאינה כואבת אך מציקה.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
טיפול בחתך לידה
סבלתי כמוך. דיקור סיני שיפר, שיטת פאולה פתרה את הבעיה לגמרי.
-
- הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*
טיפול בחתך לידה
יש שמנים טובים שאפשר להניח על האיזור אם מעניין אותך יש לי תערובת שמתאימה לשיקום צלקות
מוזמנת לפנות בדף בית לקבלת מתכון או מוצר מוגמר.
אם מסובך לך מדי אפשר למרוח שמן אובליפיחה נקי עם קצת לבנדר שאותם אין בעיה להשיג בבתי מרקחת
בהצלחה
מוזמנת לפנות בדף בית לקבלת מתכון או מוצר מוגמר.
אם מסובך לך מדי אפשר למרוח שמן אובליפיחה נקי עם קצת לבנדר שאותם אין בעיה להשיג בבתי מרקחת
בהצלחה
-
- הצטרפות: 20 יולי 2009, 20:18
- דף אישי: הדף האישי של אן_שרלי*
טיפול בחתך לידה
סבלתי גם מזה, ויעל שוראקי עזרה לי מאוד.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
טיפול בחתך לידה
אצלי יעל שוראקי אבחנה תפירה גרועה, ומה שפתר את הבעיה לגמרי היה תיקון של התפירה אצל רופא נשים עם ידי זהב (יעל יכולה גם להמליץ על גינקולוג שהוא גם פלסטיקאי, אני נעזרתי בויטמין P פרטי משלי). ההחלמה מהתיקון היתה מהירה וקלה והשיפור בתחושה באזור היה ניכר.
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2006, 07:09
- דף אישי: הדף האישי של רותי_תותי*
טיפול בחתך לידה
הריפוי המלא הגיע אחרי לידה שניה טובה ומעצימה. מזדהה וכואבת את שעברת, גמני אחרי חצי שנה הייתי בכאב מסויים שלא עוזב, ההצעות של הבנות על אוסטאופטית נשמעות לי טובות. אני לא הסכמתי בפנים לוותר על הכאב כי כעסתי מאוד על הלידה אופן התנהלותה בבית החולים, הפחד שליווה אותי. הכאב עזב מרצונו לאחר ההכנה הרוחנית לקראת הלידה השניה, בעת שקיבלתי שזו הלידה של בכורתי . ועשיתי את המיטב שיכולתי בעת ההיא. שחררתי את כעס ואיתו הלך גם מעט מהכאב. השחרור המלא הגיע כשהתאוששתי מהלידה השניה וגיליתי שהוא עזב אותי, לא כואב יותר גם כשיש שינויים במזג האויר. בהצלחה.
את השחרור המלידה הראשונה עברתי יחד עם יהודית שפמן- ואת ההכנה הרוחנית עם חגית נובק. ממליצה עליהם בחום.
רותי
את השחרור המלידה הראשונה עברתי יחד עם יהודית שפמן- ואת ההכנה הרוחנית עם חגית נובק. ממליצה עליהם בחום.
רותי
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
- דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*
טיפול בחתך לידה
_מציעה לך בחום להגיע ליעל שוראקי שהיא אוסטאופתית שעוסקת בעניינים גניקולוגים..היא מקבלת בר"ג תוכלי למצוא את האתר שלה באינטרנט.
היא מטפלת בצלקת ופותחת הידבקויות שיש שם,
בהצלחה!_
וגם-
יכול להיות שיש עוד דברים שהתיישבו על החולשה של הצלקת
יעל היא הכתובת
היא מטפלת בצלקת ופותחת הידבקויות שיש שם,
בהצלחה!_
וגם-
יכול להיות שיש עוד דברים שהתיישבו על החולשה של הצלקת
יעל היא הכתובת
טיפול בחתך לידה
מצטרפת להמלצות על יעל שוראקי. אני הגעתי אליה אחרי הלידה השניה.בגלל שלא טיפלתי בצלקת אחרי הלידה הראשונה (מתוך חוסר מודעות) היא גרמה לקרע גדול יותר בשניה. הגעתי ליעל והשיפור היה כמעט מיידי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
טיפול בחתך לידה
עכשיו בהריון שני. נוצרה לי מעין גולה במקום שהייתה פעם צלקת. מה זה אומר? יש קשר לבצקות? מה עושים שלא ייפתח?
טיפול בחתך לידה
שלום, אני אחרי לידה עם תפרים שחלק נפתחו. סובלת וכואבת ואשמח לכל תובנה או עזרה בנושא.
תודה!
תודה!
-
טיפול בחתך לידה
שלום, אני אחרי לידה עם תפרים שחלק נפתחו. סובלת וכואבת ואשמח לכל תובנה או עזרה בנושא.
אני השתמשתי בפדים טבולים בתמיסת מגנזיום סולפט וגם בתמצית קלנדולה מדוללת (אפשר לשים במין שפריצר קטן ).... והרבה מנוחה וסבלנות
אני ממליצה לך גם להגיע ליעל שוראקי ברגע שהצלקת מתאחה- היא אומרת שחשוב להגיע כמה שיותר מוקדם.
אני השתמשתי בפדים טבולים בתמיסת מגנזיום סולפט וגם בתמצית קלנדולה מדוללת (אפשר לשים במין שפריצר קטן ).... והרבה מנוחה וסבלנות
אני ממליצה לך גם להגיע ליעל שוראקי ברגע שהצלקת מתאחה- היא אומרת שחשוב להגיע כמה שיותר מוקדם.
-
טיפול בחתך לידה
כמה זמן אחרי לידה?
-
טיפול בחתך לידה
הי רחל,
מזדהה ביותר,קרה לי אותו הדבר ומה שעזר בסו היה משחת ויטה מרפן ששמתי לעולל אחרי הברית.. איחולי החלמה מהירה וחיבוק חיזוק!
מזדהה ביותר,קרה לי אותו הדבר ומה שעזר בסו היה משחת ויטה מרפן ששמתי לעולל אחרי הברית.. איחולי החלמה מהירה וחיבוק חיזוק!
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
טיפול בחתך לידה
מה שעוזר לי בימים אלו מאד זה משחת טראומיל - משחה הומאופתית להשיג בכל בית מרקחת, ולמרוח בעדינות על המקום או על פד-גזה ולהדביק בעדינות לתפרים.
טיפול בחתך לידה
שלום, גם אני אחרי לידה עם תפרים שחלק נפתחו. סובלת וכואבת ואשמח לכל תובנה או עזרה בנושא... גרה בחו"ל ולכן חלק מהעצות כאן לא רלוונטיות אבל נואשתי כבר מהכאבים... לא יכולה לשבת או לעמוד...
-
טיפול בחתך לידה
שלום אני לאחר לידה שניה הראשונה הייתה ניתוח קיסרי. המיילדת חתכה אותי וכרגע נפרמו לי התפרים בגודל 2 ס׳מ באזור שקרוב יותר לפת . האם זה יסגר לבד? ואם כן כמה זמן בערך אחרי הלידה אני כרגע 10 ימים אחרי הלידה וגם יש לי כאבים בעצמות שבאזור מה עליי לעשות על מנת להפחית את הכאבים? ומה עליי לעשות בשביל שייסגר לי המקום? אשמח אם תעזרו לי בדחיפות.
-
טיפול בחתך לידה
גם לי התפרים נפתחו. אני גרה בחול, והייתה לי לידה מאוד קשה. דחפתי 4 וחצי שעות, ואז עשו לי ואקום בחדר ניתוח. יש לי חתך מאוד גדול, התפרים נפתחו...לא ידעתי שהתפרים נפתחו עד כמעט 5 שבועות אחרי הלידה. לא יכולתי להסתכל כל המקום עד אז, וכשהסתכלתי נדהמתי לגלות שזה מקור הכאב וזה לא נורמלי...אז כבר אמרו לי שאין הרבה מה לעשות ושצריך לתת לזה זמן להחלים....היום אני 3 חודשים אחרי, עדין לא סגור לגמרי אבל ממש ממש הרבה יותר טוב. אני מחזקת את כולכם ויודעת כמה זה קשה...אני מנסה לזכור שהכל עובר עם הזמן ומה שלא עובר תמיד אפשר לתקן...תהיינה חזקות!
טיפול בחתך לידה
שלום. אני שבוע אחרי לידה והתפרים נפלו לפני שהתחבר.. זקוקה לגניקולוג פלסטיקאי/כירורג מומלץ. מישהו שיתפור טוב לפני שיהיה מאוחר מדי.. בביה"ח הם עושים עבודת נגרות ולא תופרים כמו שצריך) אפשר לענות פה או במייל שלי [email protected] תודה רבה!!!!! רותם