שרון טל
שרון טל
שלום,
הוזמנתי לכאן ע"י שקדים ירוקים.
אני עוסקת בבישול הודי ומעבירה סדנאות בישול בבית הלקוח.
אשמח לענות על כל שאלה בנושא אוכל הודי, תבלינים, וכו'..
לפרטים נוספים ניתן לפנות לבמייל sharona tal@hotmail.com או לדף הבית שלי.
הוזמנתי לכאן ע"י שקדים ירוקים.
אני עוסקת בבישול הודי ומעבירה סדנאות בישול בבית הלקוח.
אשמח לענות על כל שאלה בנושא אוכל הודי, תבלינים, וכו'..
לפרטים נוספים ניתן לפנות לבמייל sharona tal@hotmail.com או לדף הבית שלי.
-
- הודעות: 2781
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
שרון טל
הי שרון
טוב להכיר אותך (-:
אני עושה בימים אלה את צעדי הראשונים מאוד בבישול ההודי כך שאני שמחה שהצטרפת.
איפה את מעבירה סדנאות? וגם מה פשר השיח שנמכר כקארי (ומפיץ בכל הגינה שלי ריח)?
טוב להכיר אותך (-:
אני עושה בימים אלה את צעדי הראשונים מאוד בבישול ההודי כך שאני שמחה שהצטרפת.
איפה את מעבירה סדנאות? וגם מה פשר השיח שנמכר כקארי (ומפיץ בכל הגינה שלי ריח)?
-
- הודעות: 2781
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
שרון טל
תודה בכל אופן, ויתכן שממש ברגעים אלה מתארגנת לנו קבוצה (-:
-
- הודעות: 1707
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
שרון טל
הי שרון, ברוכה הבאה
תתחדשי על ה{{}}דף בית אישי!
תתחדשי על ה{{}}דף בית אישי!
-
- הודעות: 362
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
שרון טל
הי שרון, ברוכה הבאה אני ובנזוגי נשמח להשתתף בקבוצה, אני כותבת גם לגבירה בחום
-
- הודעות: 5845
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
-
- הודעות: 362
- הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*
שרון טל
שלחתי לך מייל.
-
- הודעות: 1080
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
שרון טל
שלום
אשמח לשמוע עוד על הסדנאות
שוקלת לשכנע את המשפחה לעבור סדנה במקום לבקר במסעדה
אשמח לשמוע עוד על הסדנאות
שוקלת לשכנע את המשפחה לעבור סדנה במקום לבקר במסעדה
-
- הודעות: 5845
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
שרון טל
נראה לי שזה בסדר.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
שרון טל
ברוכה הבאה
ברכות!
ברכות!
-
- הודעות: 19
- הצטרפות: 27 מרץ 2008, 16:23
- דף אישי: הדף האישי של שרון_טל*
שרון טל
לכל המתעניינים בסדנה, אני מנסה לעשות קישור לברושור שלי, מקווה שיצליח לי...
-
- הודעות: 19
- הצטרפות: 27 מרץ 2008, 16:23
- דף אישי: הדף האישי של שרון_טל*
שרון טל
הינג, אספטידה עשוי משרף של הצמח אספטידה וקמח אורז.
יש להינג הרבה סגולות, קודם כל הוא עוזר בעיכול מאכלים הקשים לעיכול, מחזק את הקיבה, עוזר בטיפול תולעים. בנוסף הוא נחשב לסוג של אנטי-דלקתי כמו השום והג'נג'ר שעוזר לטיפול בזיהומים, בעיות בדרכי נשימה, אסטמה. וגם עוזר בבעיות לחץ דם.
ההודים משתמשים בו בעיקר במאכלים עם עדשים וקטניות.
יש דתות וכתות בהודו שלא אוכלים בצל ושום והינג לעתים מהווה תחליף בגלל הטעמים החזקים שלו.
יש לשים פחות מרבע כפית הינג בתבשילים ואני ממליצה להוסיף אותו בשלב הטיגון. לדוגמה אם צריך לטגן שום או בצל לתבשיל אני ממליצה לחמם מעט את השמן להוסיף פחות מרבע כפית הינג ואחרי כמה שניות להוסיף את הבצל, שום וכו' .. ולהמשיך רגיל.
הינג הוא תבלין מאוד דומיננטי ריחו חזק ולעתים מרתיע. ממליצה להתחיל לאט. אם משתמשים נכון הוא מוסיף טעם.
הרבה בריאות!
אשמח לענות על עוד שאלות.
יש להינג הרבה סגולות, קודם כל הוא עוזר בעיכול מאכלים הקשים לעיכול, מחזק את הקיבה, עוזר בטיפול תולעים. בנוסף הוא נחשב לסוג של אנטי-דלקתי כמו השום והג'נג'ר שעוזר לטיפול בזיהומים, בעיות בדרכי נשימה, אסטמה. וגם עוזר בבעיות לחץ דם.
ההודים משתמשים בו בעיקר במאכלים עם עדשים וקטניות.
יש דתות וכתות בהודו שלא אוכלים בצל ושום והינג לעתים מהווה תחליף בגלל הטעמים החזקים שלו.
יש לשים פחות מרבע כפית הינג בתבשילים ואני ממליצה להוסיף אותו בשלב הטיגון. לדוגמה אם צריך לטגן שום או בצל לתבשיל אני ממליצה לחמם מעט את השמן להוסיף פחות מרבע כפית הינג ואחרי כמה שניות להוסיף את הבצל, שום וכו' .. ולהמשיך רגיל.
הינג הוא תבלין מאוד דומיננטי ריחו חזק ולעתים מרתיע. ממליצה להתחיל לאט. אם משתמשים נכון הוא מוסיף טעם.
הרבה בריאות!
אשמח לענות על עוד שאלות.
שרון טל
שלום שרון,
שמי אביטל ואני רוצה ללמוד לבשל אוכל הודי, בעיקר בגלל המגוון הצמחוני שבו. אני לא בשלנית משהו משהו אבל מכינה אוכל בבית כמעט יום יום. גרתי באנגליה שנתיים ואפשר היה לאכול שם אוכל הודי בחוץ די בזול ופה בארץ המסעדות ההודיות רובן יוקרתיות או יקרות, איך שתקראי לזה. חוץ מזה שמאז אני כבר בעלת משפחה ואין לי זמן למסעדות גם ככה ורוצה לבסס תזונה בריאה בבית. הבעיה, אין לי זמן לארגן את הסדנא, חוץ מלהציע את המטבח שלי, בשיכון ותיקים ברמת גן. אם תשיגי את יתר המשתתפים, אני בפנים.
אנא כתבי לי בדף הבית או תתקשרי 03-5757635
שמי אביטל ואני רוצה ללמוד לבשל אוכל הודי, בעיקר בגלל המגוון הצמחוני שבו. אני לא בשלנית משהו משהו אבל מכינה אוכל בבית כמעט יום יום. גרתי באנגליה שנתיים ואפשר היה לאכול שם אוכל הודי בחוץ די בזול ופה בארץ המסעדות ההודיות רובן יוקרתיות או יקרות, איך שתקראי לזה. חוץ מזה שמאז אני כבר בעלת משפחה ואין לי זמן למסעדות גם ככה ורוצה לבסס תזונה בריאה בבית. הבעיה, אין לי זמן לארגן את הסדנא, חוץ מלהציע את המטבח שלי, בשיכון ותיקים ברמת גן. אם תשיגי את יתר המשתתפים, אני בפנים.
אנא כתבי לי בדף הבית או תתקשרי 03-5757635
-
- הודעות: 1
- הצטרפות: 09 יולי 2009, 22:15
שרון טל
הי, תודה על התשובה לגבי אנדמן,
אנחנו די בעניין של להרגע שם אז נראה לי בסדר.. הייתם במקרה עם ילדים?
אנחנו די בעניין של להרגע שם אז נראה לי בסדר.. הייתם במקרה עם ילדים?
שרון טל
יש שורש טרי להבדיל משורש יבש? אני קונה שורש שהוא יבש ומגרדת אותו על פומפיית פטנט לגירוד פרמזן-אבל זה קצת קשה.
אבקת הכורכום המתקבלת היא בצבע כמעט חום (לעומת הצהוב שקונים) והטעם הרבה יותר מעודן .
אני משתמשת באבקה במרקים, אורז צהוב, מרק קוסקוס.
אבקת הכורכום המתקבלת היא בצבע כמעט חום (לעומת הצהוב שקונים) והטעם הרבה יותר מעודן .
אני משתמשת באבקה במרקים, אורז צהוב, מרק קוסקוס.
שרון טל
אני אוהבת להשתמש רק באבקה שאני מגרדת. אם יש חתיכות(ויש אם טוחנים את השורש במעבד מזון. ניסיתי. עדיף בפומפיה מיקרופיין) אז אני לא אוהבת להשתמש בהן כי הן לא נמסות.
למה אני משתמשת בשורש? יותר טעים. הצבע גם שונה.
אולי זה כמו להשוות בין פלפל שחור טחון קנוי לבין פלפל שאת טוחנת. טעם אחר לגמרי.
למה אני משתמשת בשורש? יותר טעים. הצבע גם שונה.
אולי זה כמו להשוות בין פלפל שחור טחון קנוי לבין פלפל שאת טוחנת. טעם אחר לגמרי.
-
- הודעות: 118
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2008, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של כובע_קסמים*
שרון טל
הי שרון
האם עדיין בכוונתך לקחת את האופה?
אם לא היו שביקשו עוד. עדכני אותי בבקשה.
האם עדיין בכוונתך לקחת את האופה?
אם לא היו שביקשו עוד. עדכני אותי בבקשה.
שרון טל
דיברתי אם אחותך.
היא אמרה שהיא תגיע אתמול, אבל היא לא הגיעה וגם לא התקשרה.....
היא אמרה שהיא תגיע אתמול, אבל היא לא הגיעה וגם לא התקשרה.....
שרון טל
למכירה עץ ופאלה- עץ קארי, שני שתילים שנקלטו, כל שתיל 100 ש"ח.
052-4588488
052-4588488