שרון טל

שרון*
הודעות: 1234
הצטרפות: 27 ספטמבר 2002, 14:27

שרון טל

שליחה על ידי שרון* »

שלום,
הוזמנתי לכאן ע"י שקדים ירוקים.
אני עוסקת בבישול הודי ומעבירה סדנאות בישול בבית הלקוח.
אשמח לענות על כל שאלה בנושא אוכל הודי, תבלינים, וכו'..
לפרטים נוספים ניתן לפנות לבמייל sharona tal@hotmail.com או לדף הבית שלי.
הגבירה_בחום*
הודעות: 2781
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

שרון טל

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

הי שרון
טוב להכיר אותך (-:
אני עושה בימים אלה את צעדי הראשונים מאוד בבישול ההודי כך שאני שמחה שהצטרפת.
איפה את מעבירה סדנאות? וגם מה פשר השיח שנמכר כקארי (ומפיץ בכל הגינה שלי ריח)?
הגבירה_בחום*
הודעות: 2781
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

שרון טל

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

תודה בכל אופן, ויתכן שממש ברגעים אלה מתארגנת לנו קבוצה (-:
טלי_מא*
הודעות: 1707
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

שרון טל

שליחה על ידי טלי_מא* »

הי שרון, ברוכה הבאה {@
תתחדשי על ה{{}}דף בית אישי!
מיכל_ע*
הודעות: 362
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

שרון טל

שליחה על ידי מיכל_ע* »

הי שרון, ברוכה הבאה :) אני ובנזוגי נשמח להשתתף בקבוצה, אני כותבת גם לגבירה בחום
טרה_רוסה*
הודעות: 5845
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

שרון טל

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

הי שרון, ברוכה הבאה @}

(ערכתי חלק מהתכתובות כאן לתוך הדף בישול הודי)
מיכל_ע*
הודעות: 362
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

שרון טל

שליחה על ידי מיכל_ע* »

שלחתי לך מייל.
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*

שרון טל

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

שלום
אשמח לשמוע עוד על הסדנאות
שוקלת לשכנע את המשפחה לעבור סדנה במקום לבקר במסעדה :-)
טרה_רוסה*
הודעות: 5845
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

שרון טל

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

נראה לי שזה בסדר.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

שרון טל

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

ברוכה הבאה
ברכות!
שרון_טל*
הודעות: 19
הצטרפות: 27 מרץ 2008, 16:23
דף אישי: הדף האישי של שרון_טל*

שרון טל

שליחה על ידי שרון_טל* »

לכל המתעניינים בסדנה, אני מנסה לעשות קישור לברושור שלי, מקווה שיצליח לי...
תמונה
שרון_טל*
הודעות: 19
הצטרפות: 27 מרץ 2008, 16:23
דף אישי: הדף האישי של שרון_טל*

שרון טל

שליחה על ידי שרון_טל* »

הינג, אספטידה עשוי משרף של הצמח אספטידה וקמח אורז.
יש להינג הרבה סגולות, קודם כל הוא עוזר בעיכול מאכלים הקשים לעיכול, מחזק את הקיבה, עוזר בטיפול תולעים. בנוסף הוא נחשב לסוג של אנטי-דלקתי כמו השום והג'נג'ר שעוזר לטיפול בזיהומים, בעיות בדרכי נשימה, אסטמה. וגם עוזר בבעיות לחץ דם.
ההודים משתמשים בו בעיקר במאכלים עם עדשים וקטניות.
יש דתות וכתות בהודו שלא אוכלים בצל ושום והינג לעתים מהווה תחליף בגלל הטעמים החזקים שלו.
יש לשים פחות מרבע כפית הינג בתבשילים ואני ממליצה להוסיף אותו בשלב הטיגון. לדוגמה אם צריך לטגן שום או בצל לתבשיל אני ממליצה לחמם מעט את השמן להוסיף פחות מרבע כפית הינג ואחרי כמה שניות להוסיף את הבצל, שום וכו' .. ולהמשיך רגיל.
הינג הוא תבלין מאוד דומיננטי ריחו חזק ולעתים מרתיע. ממליצה להתחיל לאט. אם משתמשים נכון הוא מוסיף טעם.
הרבה בריאות!
אשמח לענות על עוד שאלות.
אביטל_אב*
הודעות: 44
הצטרפות: 03 מאי 2009, 15:38

שרון טל

שליחה על ידי אביטל_אב* »

שלום שרון,
שמי אביטל ואני רוצה ללמוד לבשל אוכל הודי, בעיקר בגלל המגוון הצמחוני שבו. אני לא בשלנית משהו משהו אבל מכינה אוכל בבית כמעט יום יום. גרתי באנגליה שנתיים ואפשר היה לאכול שם אוכל הודי בחוץ די בזול ופה בארץ המסעדות ההודיות רובן יוקרתיות או יקרות, איך שתקראי לזה. חוץ מזה שמאז אני כבר בעלת משפחה ואין לי זמן למסעדות גם ככה ורוצה לבסס תזונה בריאה בבית. הבעיה, אין לי זמן לארגן את הסדנא, חוץ מלהציע את המטבח שלי, בשיכון ותיקים ברמת גן. אם תשיגי את יתר המשתתפים, אני בפנים.
אנא כתבי לי בדף הבית או תתקשרי 03-5757635
איי_אנדמן*
הודעות: 1
הצטרפות: 09 יולי 2009, 22:15

שרון טל

שליחה על ידי איי_אנדמן* »

הי, תודה על התשובה לגבי אנדמן,
אנחנו די בעניין של להרגע שם אז נראה לי בסדר.. הייתם במקרה עם ילדים?
גינת_שמש*
הודעות: 157
הצטרפות: 20 אפריל 2009, 15:00

שרון טל

שליחה על ידי גינת_שמש* »

יש שורש טרי להבדיל משורש יבש? אני קונה שורש שהוא יבש ומגרדת אותו על פומפיית פטנט לגירוד פרמזן-אבל זה קצת קשה.
אבקת הכורכום המתקבלת היא בצבע כמעט חום (לעומת הצהוב שקונים) והטעם הרבה יותר מעודן .
אני משתמשת באבקה במרקים, אורז צהוב, מרק קוסקוס.
גינת_שמש*
הודעות: 157
הצטרפות: 20 אפריל 2009, 15:00

שרון טל

שליחה על ידי גינת_שמש* »

אני אוהבת להשתמש רק באבקה שאני מגרדת. אם יש חתיכות(ויש אם טוחנים את השורש במעבד מזון. ניסיתי. עדיף בפומפיה מיקרופיין) אז אני לא אוהבת להשתמש בהן כי הן לא נמסות.
למה אני משתמשת בשורש? יותר טעים. הצבע גם שונה.
אולי זה כמו להשוות בין פלפל שחור טחון קנוי לבין פלפל שאת טוחנת. טעם אחר לגמרי.
כובע_קסמים*
הודעות: 118
הצטרפות: 11 ספטמבר 2008, 22:52
דף אישי: הדף האישי של כובע_קסמים*

שרון טל

שליחה על ידי כובע_קסמים* »

הי שרון
האם עדיין בכוונתך לקחת את האופה?
אם לא היו שביקשו עוד. עדכני אותי בבקשה.
נועה*
הודעות: 1437
הצטרפות: 04 ספטמבר 2001, 13:21

שרון טל

שליחה על ידי נועה* »

דיברתי אם אחותך.
היא אמרה שהיא תגיע אתמול, אבל היא לא הגיעה וגם לא התקשרה.....
אילן_רגב*
הודעות: 2
הצטרפות: 11 יוני 2011, 22:16

שרון טל

שליחה על ידי אילן_רגב* »

למכירה עץ ופאלה- עץ קארי, שני שתילים שנקלטו, כל שתיל 100 ש"ח.
052-4588488
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”