תולעים במעיים

יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

תולעים במעיים

שליחה על ידי יעל* »

האם גרעיני דלעת טובים לסילוק תולעי מעיים ולא רק את סוג התולעים שמגרד בפי בטבעת ?
אור*
הצטרפות: 22 יולי 2002, 01:27

תולעים במעיים

שליחה על ידי אור* »

האם מישהו שמע או שהיה לו טפיל במעיים( מיקרוסקופי) בשם blastocystis גילו את זה לבן שלי בן השנתיים בבדיקת צואה, הילד מאוד סובל מכאבי בטן ופחד לעשות קקי
הרופאה אומרת שהטיפול הוא סוג של אנטיביוטיקה, השאלה שלי היא האם זה אכן יעזור ואולי יש אלטרנטיבה טובה יותר
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

תולעים במעיים

שליחה על ידי לילה_טוב* »

ראיתי תולעים חיות יומיים אחרי ה וורמוקס - האם זה אומר שהיא לא השפיעה וצריך לתת שוב, או שלוקח לה זמן לעבוד?
שרון_ג*
הצטרפות: 30 אפריל 2004, 16:29

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

המיואשת:
הפורום הזה אינו פורום מקצועי, אלא דף מתוך אתר שלם שבו אנשים חולקים מהידע שלהם, שברוב המקרים איננו מקצועי.

לילה טוב - מצטערת. לא יודעת לענות לך. אולי עניין של תנועתיות מעיים - עד שהורמוקס מגיע לקצה מערכת העיכול?

אור - בלסטוציסטיס הומיניס הוא טפיל של המעיים שיש הטוענים שבכלל לא צריך לטפל בו. הטיפול הוא בתרופה שנקראת פלג'יל או מטרוג'יל (שניהם שמות מסחריים של מטרונידאזול). אני לא מכירה טיפול אלטרנטיבי.

יעל - לא יודעת. אבל גרעיני דלעת טובים להרבה דברים. למיטב זכרוני הם מכילים הרבה אבץ, שחשוב מאד בעונה הזו של ההצטננויות.

דפנה 14 - ביצי התולעים מיקרוסקופיות. נדמה לי שבצבע לבן. תנסי לחפש במעלה הדף קישור שנתנה נדמה לי שרה ק של כל מיני תמונות מגעילות של טפילים. באחת מהן רואים את הביצים סביב פי הטבעת. יכול להיות שאני נתתי את הקישור המדוייק אח"כ. אני לא זוכרת.
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

Average eggs' size is 50-60x25-30 micrometers.
ואת זה הוצאתי מתוך האתר שהכיל גם את התמונה המיקרוסקופית הזאת: ביצים
בלועזית קוראים לתולעים enterobius vermicularis, אם מישהו רוצה לחפש עוד מידע ברשת.
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

תולעים במעיים

שליחה על ידי לילה_טוב* »

שרון, תודה. אני אחכה ואראה. ובינתיים אנסה לעשות שרירים (כמו שאמרה שן לוי).
דפנה_14*
הצטרפות: 25 ינואר 2005, 16:32

תולעים במעיים

שליחה על ידי דפנה_14* »

תודה רבה , לאחר עיון יותר מעמיק ראיתי שהנקודות השחורות הן חלקי תולעים שחורות מתות , התולעים באורך
של כחצי סנטימטר , מוכר למישהו ?
העונה*
הצטרפות: 23 פברואר 2005, 21:10

תולעים במעיים

שליחה על ידי העונה* »

אני יודעת רק שאם מכניסים שן של שום, לא צריך להוציא אותה. היא יוצאת מעצמה, בדרך כלל בחרבון הבא. אין מה לדאוג על זה.

אבל כמה זה עוזר אני עדיין לא יודעת, כי אני עדיין מנסה את זה בעצמי.
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

תולעים במעיים

שליחה על ידי אמא* »

אני חושדת בתולעים אצל הקטן. האם זה מלווה בכאבי בטן וגזים, או רק בגירוד?
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

האם זה מלווה בכאבי בטן וגזים
עלול
מתלבטת*
הצטרפות: 28 מאי 2003, 11:16

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתלבטת* »

לילדי יש שוב תולעים, הפעם הקודמת היתה לפני חודשיים ובסוף טיפלתי עם וורמוקס לכל המשפחה כולל החתולים זאת לאחרנסיונות ארוכים מאוד בטבעיים למיניהם -כולל הכל שהיו מאוד מייגעים אבל לא יעילים
זה לא פשוט לשכנע ילד בן שנתיים לשתות טיפות מרות , לדחוף לו לטוסיק נרות - בשקט בשקט אחרי שהוא נרדם -ואז פתאום הוא מתעורר בבכי- שלא נדבר על גרעיני דלעת שאפילו בתי בת השבע לא מוכנה להכניס לפה- ביננו - זה לא ממש טעים בלשון המעטה. ושום- רק מבוגר יכול לבלוע בכמות מספיקה
שני הילדים היו רזים עצבניים, חסרי תאבון והמצב השתפר מאוד לאחר שנפתרו מהתולעים
ושלא תבינו לא נכון- אני מאוד בעניין טבעי- אני לא לוקחת תרופות בדרך כלל ומשתמשת הרבה בתרופות סבתא למיניהן ותרופות טבעיות ואנחנו אוכלים בריא יחסית
אבל לגבי התולעים עברה בי מחשבה- מה מזיק יותר- לתת וורמוקס או להכריח ילד שלוש פעמים ביום לבלוע משהו שהוא לא רוצה- וזה לתקופה של לפחות שבועיים (לפי הוראות של מטפל טבעי) וזם זה לא עזר.
אני חושבת שחוקן עם חלב עיזים ושום זה מאוד יעיל- מנסיון. אבל זה ממש עינוי להכריח ילדים לקבל את זה
אין לי לב לעשות לו את זה שוב, הוא צרח ממש, וגם הגדולה ממש סבלה
מישהו יודע אולי מידע יותר מבוסס לגבי הוורמוקס- מה בעצם הסיכון- זאת התלבטות קשה
כי לדעתי במקרה הזה הנזק הרגשי שבלהכריח הוא גדול ויוצר הרבה מתח אצל כולנו
מרינה*
הצטרפות: 12 פברואר 2004, 20:23

תולעים במעיים

שליחה על ידי מרינה* »

בתי בת 9 חודשים. היא יונקת בתוספת מזון מוצק (ירקות ופירות) מגיל 6 חודשים. החל מגיל 5 חודשים היא מתעוררת לעיתים מאוד קרובות בלילות. במקרה הטוב 3-4 פעמים, ולפעמים גם כל שעה. היא מסתובבת, מתהפכת, נאנחת, ואז מתעוררת בבכי, ואני מרגישה שהיא מכווצת את בטן, מנסה לשחרר גזים ובוכה, ממש "שומעים" את פעילות המעיים. רק לקראת הבוקר היא נרגעת.

במשך היום היא מתנהגת כרגיל, גם היציאות שלה רגילות, ללא בכי.

לא מזמן פנינו לרופא הומאופט, שאמר שיש לה תולעים ורגישות לחלב פרה (אני אוכלת מוצרי חלב).
אני לא יודעת איך להתייחס לאבחנה זו. מה דעתכם? איך ניתן לבדוק את זה? מה הם הסימפטומים של תולעים? מה יכול להיות הסבר אחר?

תודה רבה מראש על תשובה.
מתלבטת*
הצטרפות: 28 מאי 2003, 11:16

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתלבטת* »

מנסיון עם בני -בן שנתיים עכשיו, פעם כשהוא התעורר והתפתל פשוט הסתכלתי לו בטוסיק- לפעמים צריך להסתכל קצת בפנים לפתוח עם האצבע ואז רואים תולעת בעובי של חוט, לבנה
הייתי מאוד מופתעת לגלות שבגיל כ"כ צעיר הוא נדבק- כנראה מאחותו או מהחתולים ובאמת לאחר טיפול שנתו השתפרה מאוד. הבעיה שעכשיו זה חזר שוב.
אני שוקלת להוציא את החתולים שיגורו בחצר- הבעיה שחבל לי כי הילדים מאוד אוהבים שהם בבית. נתתי להם כדורים אבל אי אפשר לשלוט על זה הם אוכלים גם בחוץ ונדבקים שוב
[הערה – בהנחה שאלה התולעים שההדבקות בהן מגיעה מפרעושים – יש לטפל נגד פרעושים כדי שהחתולים לא יידבקו שוב; ושוב, סוג זה אינו עובר לבני אדם]

לעודד- ניסיתי גם את החלב עם השום וזה לא עזר או שאולי היא נדבקה שוב.
שני הילדים אצלנו רגישים לזה מאוד. יש ילדים ואנשים שפשוט לא נדבקים- או שלא סובלים מזה. מעניין אם יש לזה קשר לאופי של הילד.

אני לא חושב שהיתה לו טראומה מזה.
מבחינת המוכנות וההבנה של ילד לאכול או לשתות משהו שלא טעים לו יש הבדל משמעותי בין גיל שנתיים לשלוש- הוא אומנם מבין המון והיתה תקופה של כחודש שהוא שתה שלוש פעמים ביום מיץ עם טיפות מרות- בעזרת סיפורים שסיפרתי לו על גור נמר שהרופא אמר שהוא צריך לשתות - מדהים איך שזה עבד .אבל כנראה שממש נמאס לו מזה כי עכשיו בשום אופן הוא לא מוכן לחזור לשתות את זה.
היום ניסיתי להכניס לו ליוגוט גרעיני דלעת טחונים אבל הוא לא אהב את זה.
עודד_המחפש*
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

יש הבדל משמעותי בין גיל שנתיים לשלוש
נכון. מה שכתבתי לא היה ספציפי אלייך. באמת בגיל שנתיים אי לא יודע אם הוא היה מסכים.
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

אתמול התייעצתי עם רופא גסטרואנטרולוג, והוא אמר ככה:
ורמוקס 1 ביום למשך שלושה ימים ואחרי שבועיים אותו כנ"ל. חוצמיזה כל החיטוי הרגיל.

והכי חשוב - למניעת הישנות המקרים - לטפל ב עצירות ! כי כשיש "גושים" של צואה במעי (וייסלחו לי כל רכי הלב וחלשי הקיבה) יכול להיות בתוכם מאגר של ביצים והבעיה לעולם לא תפתר.
רוית_ג*
הצטרפות: 09 אפריל 2005, 15:23

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוית_ג* »

אנחנו בחרנו בטיפול הומאופטי שמאד מאד עוזר. לטיפות קוראים cina בפוטנציה של CH12
משיגים בכל בית מרקחת הומהופטי. הום גליל בבן יהודה בת"א אפשר להתקשר הם עונים מאד יפה.
יש לי בת בת שנתיים שמאד אוהבת שוקולד בכל פעם שהיא אוכלת ולו במעט אני צופה ללילה לבן. עשר טיפות בשעות הערב רחוק מאוכל עוזרות מאד.
חשוב לדעת שאם בוחרים בטיפול הומאופטי יש מספר דברים שמנטרלים אותו, ויש להמנע מהם: שום שוקולד מנטה (אפילו משחת שיניים בטעם מנטה) קפה ונענע.
רוית_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוית_ג* »

למיטב ידעתי התולעים מגיעות מארגז החול בגן השעשועים. בפרט אם הילד אוכל בגינה. הבעיה הגדולה היא אצל הבנות בגלל שהתולעים יוצאות מפי הטבעת בשעות הערב והלילה על מנת להטיל ביצים בחוץ ואז הן נכנסות לילדות המסכנות לתוך הפות. זה נורא נורא מציק בתי הגדולה משתפת פעולה אני מורחת לה דזיטין בפות כוון שהתולעת מתקשה להתהלך כאשר יש משחה וכעבור חצי שעה הן מתלכדות אחת ליד השניה ואז אני מוציאה אותן עם מקל אוזניים או נייר טישו. ברגע שהוצאתי את האחת או השתיים שמטיילות אז היא מפסיקה לגרד. הקטנה שלי לא מאפשרת להתעסק לה שם ולכן אני שוטפת לה את הטוסיק והפות בכיור ואז שמה מעט וזלין על צמר גפן קטן, מצמידה לפי הטבעת וכך הן לא מטיילות.

לצערי לפני שלושה שבועות גם אני נדבקתי בזוועה הזו, לקחתי את הטיפות וזה נעלם אך מסיבות אחרות אכלתי מלא מתוק השבוע והיום גיליתי שנדבקתי שוב. איו מה לעשות יש חשיבות רבה להתמדה לאורך זמן בטיפול
מתגרדת*
הצטרפות: 10 אפריל 2005, 18:57

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתגרדת* »

לגבי המתוק אני שמה לב לקשר ההדוק בינה לבין תופעת הגירוד, .עשיתי נסוי עם הסוכר באמבטיה לא זיהיתי תולעת אחד לרפואה. איך יודעים שזה זה? מראה , חפירות ארכיאולוגיות וכו' לא הולידו ממצאים.
רוית_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוית_ג* »

[אצל בנות]
הבנות שלי משתגעות כשהן נכנסות להן לפות ואז אני מפסקת היטב את השפתיים ורואה אותן ממש בסמוך לנרתיק בהתחלה הן לא זזות אז אני מניחה להן למספר שניות כלומר מפסיקה את הפיסוק ואז שוב מסתכלת ורואה את הראש שלהן מתרומם. אם אני מצליחה להוציא את התולעת אז הבכי בבית נפסק בו במקום.
דבר נוסף- לתולעים שלנו יש תחביב להסתובב בטוסיק אך בסיומו כלומר בשקע שליד עצם הזנב אבל הן פחות מציקות מאלו שנכנסות לנרתיק וסביבתו. כמובן שאצל בת השנתיים התהליך הרבה יותר קשה כי היא לא משתפת פעולה
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אם גירדתי בישבן, ובוודאי אספתי בגירודי ביצים או אפילו תולעים ממש קטנות ובלתי נראות (יתכן?), ומיד אחר כך שטפתי ידיים בסבון - ידיי בטוחות? ניתן לאכול איתן, לגרד את איזור הפנים למשל וכדו'? או שיש אולי צורך בנקיון יותר יסודי..
תודה.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

מתגרדת יקרה!
מדוע לא ללכת לרופא משפחה? זה לא כרוך בבדיקה, הלכתי לרופאת המשפחה שלי לפני כשבוע ואמרתי לה שמגרד לי בישבן ואני חושבת שיש לי תולעים והיא אמרה שאין בעיה ורשמה וורמוקס כי לדבריה גירוד בישבן זה כניראה זה. (גם אני עוד לא ראיתי תולעת)
רוית_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוית_ג* »

לאכול גרעיני דלעת לא קלויים בבוקר על בטן ריקה. (מוצאים בכל חנות טבע, אפילו אורגני). זה כלל לא נורא הבנות שלי אוכלות ובבוקר אני מוצאת תולעים מתות . זה פשוט מדהים. שוב פעם הכי חשוב להתנזר משוקולד סוכר ארגז חול ולגזור ציפורניים. כמובן שההתנזרות הזו חשובה עד שכל הביצים יעלמו לאחר שממגרים את התופעה אפשר לחזור לשפיות
הסיבה היא שתולעת רעבה מאד מתה מהר מאד אז פשוט להרעיב אותן
אגב את התולעים אל תחפשו רק באזור הישבן אני דווקא מצאתי אותן ברוב המקרים באיזור הפות
רוית*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2002, 00:31

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוית* »

הגירוד יכול להיות פסיכולוגי בהחלט כן, בדיוק כמו בעניין הכינים ברגע שמישהו מדבר על כינים כולם סביב מתגרדים. המלצה שלי היא לנסות ולחשוב על זה כמה שפחות - זה עוזר. וכדאי להחליף תחתונים יותר מפעם ביום
פלוני_אלמוני_ביותר*
הצטרפות: 22 אפריל 2005, 16:36

תולעים במעיים

שליחה על ידי פלוני_אלמוני_ביותר* »

ודרך אגב, חשבתי על זה וניראה לי שאפשר להרוג אותן עם סיגריות (לא שאני ממליצה לעשן..) - אחרי הכל ידוע שהסיגריות משפיעות על המעיים (יש צורך לחרבן אחרי סיגריות), ובכל זאת - יש שם ציאניד וכל מיני חומרים לא סימפטיים.. מה אתם אומרים ?:-)
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

ייתכן מאד שהגרד הוא "פסיכולוגי".
נסי להרגע קצת ולתת לענינים להתפתח, ורק אז להחליט אם הצלחת להפטר או לא.
וגם - אם את סובלת מעצירות או שלשול ויש לך לעיתים פציעה של פי הטבעת - ההחלמה עלולה לגרד אף היא.
חגשמח ושבתשלום
שרון
המיואשת*
הצטרפות: 01 פברואר 2005, 22:12

תולעים במעיים

שליחה על ידי המיואשת* »

רק תדעו ששום דבר לא עוזר לא וורמוקס ולא שום ולא גרעיני דלעת אני כבר סבובלת שנתים וניסיתי הכל פשוט יאוש.
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

וניסיתי הכל
גם טיפול בעצירות?
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

תולעים במעיים

שליחה על ידי א.א* »

בני בן הארבע סובל כנראה מתולעים. אני אומרת כנראה מכיון שלא ראיתי אבל כל סימני הגירוד והעצבנות מאשרים זאת .
פניתי לבית מרקחת ושם הומלץ לי על כמוסות של שמן שום .(עלי לציין שהכמוסה גדולה )כמוכן הומלץ לי לנקב בכמוסה חור עם מחט ואז להחדיר לרקטום . פעם אחת ביום בשעות הערב. שאלתי האם 1000מ"ג שמן שום (זוהי תכולת הכמוסה)היא לא כמות גדולה לילד
בן 4 ששוקל 14 ק"ג .האם יש תופעות לואי כל שהם לכמוסות הנ"ל? כמה זמן צריך להמשיך בטיפול ?
(הכמוסה היא של חברתvitalia
דניאל*
הצטרפות: 25 פברואר 2002, 12:43

תולעים במעיים

שליחה על ידי דניאל* »

גם אני בכדור האחרון של הוורמוקס קיבלתי בחילה ושלשולים.. ולקחתי כדור "קל בטן" כי הרגשתי ממש רע..
מתגרדת*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתגרדת* »

http://gamnon.cjb.net
לידיעת המתגרדים והמתגרדות, גילית את האתר המצויין מעלה אתמול, הוא מפרט בהרחבה בנושא התולעים ומרחיב על ההמלצות שניתנו פה,
למשל שימוש בחליטת תה הלענה,
השריית בצל בליטר מים , 12 שעות ושתייתו לאחר מכן במשך ארבע ימים
ורשימת צמחי מרפא.

חוץ מזה ישהו פירוט באתר לגבי סיכונים אפשריים, סוגי תולעים וכו'.

אני לא קיבלתי המלצה על האתר הזה, אבל בעייני הלא מקצועית הוא נראה בהחלט רציני.
אני אעדכן באשר לתוצאות הטיפול.
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

הרבה פעמים לא רואים אותן. אין טעם, בד"כ, לעשות בדיקת צואה. פשוט מטפלים - אם הסימפטומים מתאימים.
מתגרדת*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתגרדת* »

לא הבנתי שרון, נדמה לי שכתבת קודם שעלולה להווצר בעייה בכבד, בשימוש חוזר,
אני משערת שבכל מקרה הטיפול ב וורמוקס לא מוסיף בריאות, אז למה לא להתחיל בבדיקה הפשוטה של פרזיטים ותרבית צואה?
חוץ מזה יש ספציפיקציות של וורמוקס, כמו גם בפתרונות הטבעיים בהתאם לסוג התולעים.
<כמו שאתם רואים כבר עשיתי דוקטורט>

שיר,
אני עשיתי לביתי עכשיו את הבדיקות המפורטות, העניין הוא שהתשובות מגיעות תוך שלושה עד חמישה ימים:-(
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

נדמה לי שכתבת קודם שעלולה להווצר בעייה בכבד, בשימוש חוזר,
רק נדמה לך.
לא במינונים כאלה כמו שנותנים לתולעים שיש לנו בארץ. אלא בטיפול במינונים גבוהים לכל מיני תולעי-זוועה-מארצות-מתפתחות.

אז למה לא להתחיל בבדיקה הפשוטה של פרזיטים ותרבית צואה?
כי הסיכוי למצוא כך תולעים - אפסי. הבדיקה של פרזיטים מיועדת לאמבות וג'יארדיה ודומיהם. תרבית צואה - לחיידקי דיזנטריה.

ספציפיקציות של וורמוקס, כמו גם בפתרונות הטבעיים בהתאם לסוג התולעים.
אנחנו מדברים על התולעים הקטנות. pinworms. האחרות זה סיפור אחר לגמרי (וגם הסימפטומים שונים)

אני עשיתי לבתי עכשיו את הבדיקות המפורטות
ומה את מצפה לראות שם? מאד יפתיע אותי אם תקבלי תשובה שיש שם תולעים כאלה...
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

תולעים במעיים

שליחה על ידי מיכל* »

מישהו יודע למה אסור לתת לילדים ארתימיסיה (= שיבא ?) למניעת תולעים?
מצורף קישור
http://gamnon.cjb.net/

אהה! מצאתי את התשובות
באתר של http://www.gamnon.net/
יש אזהרות לגבי שימוש ב שיבא ובארטימיסיה. אמנם כותבים שהצמחים יעילים נגד תולעים אבל ה- FDA בארה"ב אסר על שימוש בשיבא.

אמרו לי ש קליפת רימון שמרתיחים במים הורגת תולעים.
הנה קישור
http://www.tevalife.com/article.asp?id=2381

דיברתי עם נטורופתית שהבת שלה מאד סבלה מתולעים ואפילו נהיו לה פצעים בגוף.. והדבר היחיד שפתר לה את הבעיה היה קליפת הרימון מורתחות במים בשילוב פרוביוטיקה. היא שילבה את הרימון עם חלב שקדים.
היא מרוקנת את הרימון ומרתיחה כרבע שעה עשרים דקות ונותנת לבת שלה לשתות כרבע כוס מס' ימים וזה הורג את התולעים.
הנה קישור על קליפת הרימון
http://www.tevalife.co.il/article.asp?id=982

גם שמעתי שתה שיבא הורג את התולעים, אבל נראה לי שצריך לתת במינון קטן לילדים בערך כפית שיבא פעם בכמה ימים.
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

הסברים יש לגרד בפי הטבעת
החלמה לאחר פציעה של פי הטבעת (פיסורה) או טחורים.
מתגרדת*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתגרדת* »

רוצה לספר כי הפתרון הארוך והיסודי שמצאתי לבעיה הוא שנוי רדיקלי ב תזונה ,
הורדת הסוכר הפשוט מהתפריט, אכילה של פחמימות מורכבות (אורז מלא פסטה מקמח מלא וכו')
המכת מצריים הזו נפלה עלי ועל ביתי יחד, אז השינוי חל עלינו ברמה המשפחתית.
אני חייבת לאמר שמעז יצא מתוק, כי התזונה שלנו הפכה לבריאה יותר באלפי מונים, בתי החלה לאכול מזונות שלפני כן היא לא נגעה בהם וזה ממש תענוג.
עם זאת כל פעם שאני קצת משחררת את היד מההדק, הסימפטומים חוזרים, השיטה הזו עובדת רק לטווח הארוך, כי הביצים כמו שכבר נכתב פה בוקעות לאחר כשבועיים, ואם נותנים להם את סיבות מתוקות הן עורכות מסיבה.
אגב ב בדיקת תרבית צואה וב בדיקת טפילים התוצאה היתה שלילית כפי שרון ג חזתה.
מ_י_כ_ל*
הצטרפות: 08 דצמבר 2003, 10:54

תולעים במעיים

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

לא בדיוק תולעים, אבל בהחלט טפיל מעי - ג'יארדיה
הטיפול הרגיל הוא באנטביוטיקה, האם מישהו מכיר טיפול אלטרנטיבי?
מצפה_ר*
הצטרפות: 15 יוני 2005, 21:50

תולעים במעיים

שליחה על ידי מצפה_ר* »

בני בן השנתיים סובל מזה יומיים מתולעים לבנות שיוצאות בערב עם הצואה לטיטול
הרופאה רשמה לו וורמוקס . יומיים רצופים כפית בערב וסט נוסף של יומיים אני לא זוכרת אם כעבור 10 ימים או 14 יום
מי יוכל לעדכן אותי
במקביל כל המשפחה קיבלה כדור מתי הסט הנוסף לשאר המשפחה?
הילד מאוד אוהב לאכול טונה האם מותר לו
שרון_ג*

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרון_ג* »

כעבור 10-14 יום. זה לא ממש קריטי.
הטיפול לשאר בני המשפחה צריך להיות במקביל לטיפול בילד.
מותר לו לאכול מה שבא לו, בגדול. טונה זה בסדר גמור.
כדאי לתת גרעיני דלעת (טחונים) ואם אפשר - שום.
ביום לאחר הטיפול יש לקחת את כל המצעים/מגבות/פיג'מות ולכבס בטמפרטורה של לפחות 60 מעלות.
בהצלחה!
רוני*
הצטרפות: 25 ספטמבר 2002, 23:19

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוני* »

ביתי בת ה3 וחצי סבלה במשך חודשים ארוכים מתולעים. כל ערב ראינו אותן יוצאות מפי הטבעת.
ניסיתי להשתמש בהומאופטיה (בשני תכשירים שונים), גרעיני דלעת ( היא לא כל כך הסכימה לאכול) וכלום לא עזר. כל ערב היא התלוננה שמגרד לה, כל ערב הוצאינו והרגנו את התולעים וככה זה נמשך תקופה ארוכה עד שנישברתי ובלב כבד נתתי לה וורמוקס ו..
כלום לא קרה! התולעים המשיכו לצאת ואפילו בכמות גדולה יותר.
ביום הראשון ניחמתי את עצמי שהן בורחות מהתרופה אבל אחרי יומיים נוספים כאלה גם הניחומים כבר לא עזרו.
ואז במקרה גיליתי את הפורום הזה ובו ההמלצה ל שן שום מצופה בשמן זית. באותו יום קניתי ראש שום ובזמן שהיא ישנה הכנסתי לה שן אחת. כבר למחרת נעלמו התלונות על גירודים. ביומיים אחרי זה המשכתי בטיפול וגם שבוע אחרי זה עשיתי שוב טיפול של שלושה ימים. והתולעים והגירודים והתלונות נשכחו.
עד לפני כמה ימים שהתלונות חזרו. כמובן שמיד רצתי לקנות ראש שום, אבל, וזאת הסיבה שבגללה אני כותבת, בהמלצות כתוב לקחת שן שום קטנה. בפעם הקודמת לא היו לי כאלה היו רק גדולות (לא גדולות גדולות אבל בטח שלא קטנות) הפעם היו לי קטנות אז שמתי אותן וזה לא עזר רק כשעברתי לגדולות יותר התולעים הפסיקו לצאת. בקיצור ממליצה לכולם. עובד מצוין והבת שלי בכלל לא יודעת מה הטיפול מעבר לזה שהיא צריכה לישון כדי שהוא יקרה שזה הרבה יותר פשוט מלהתחנן שתאכל גרעינים או שתקח את התרופה (ההומאופטית או הרגילה).
איריסרוןלוינגר*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 01:02

תולעים במעיים

שליחה על ידי איריסרוןלוינגר* »

עשיתי לילדה שלי עכשיו אמבטיה עם חצי קילו סוכר, לא ראיתי אפילו תולעת אחת. אולי בגלל שהן לבנות וכך גם האמבטיה שלי? אולי בגלל שכלום לא יצא? לא יודעת. לילדה הוקל כבר מהשלב שבו היא התיזה קצת מיים פושרים על האיזור כולו.
סיפרתי לה את הבדיחה עם ההוא שהיתה לו תולעת במעיים, והרופא אמר לו לבוא כל יום עם לחמניה ומלפפון למירפאה והוא הכניס לו אותם לטוסיק. יום אחד הוא אמר לו שיביא רק לחמניה ופטיש. האיש היה מופתע אך הביא. הרופא הכניס את הלחמניה כרגיל, ואז חיכה, התולעת הוציא ראשה ושאלה ומה עם המלפפון? אהה !!! קרא הרופא והנחית את הפטיש.
הבת שלי צחקה, קצת הומור מסביר גם את תהליך האמבטית סוכר... אם לא מועיל אז לא מזיק...
נעמה*
הצטרפות: 29 ינואר 2002, 22:03

תולעים במעיים

שליחה על ידי נעמה* »

טיפ לכל המבוגרים שסובלים מתולעים.
מניסיון וגם לפי דברי הרופאים מי שמסוגל לאכול חריף במיוחד פלפל ירוק חריף אז התולעים לא יכולות להיתקיים במעיים שלו.
אני לא סבלתי מאז מהבעיה של התולעים (גם בכל הפעמים בהם הילדה נידבקת) וגם למדתי להנות מאכילת מאכלים חריפים.
תמר_איל*
הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*

תולעים במעיים

שליחה על ידי תמר_איל* »

[הומאופטיה קלאסית]
באופן מאד כללי, לא מומלץ לקחת טיפול הומאופטי בבית מרקחת.
הרמדי ההומאופטית אינה מורכבת מחומר בעל תכונות מרפאות, כמו תכשירים רפואיים אחרים.
מסיבה זו לא נהוג לחזור על המנה כמה פעמים.
גובה הרמדי שקניתה בכלל אינה בשימוש ע"י הומאופטיה קלאסית.
אני ממליצה לפנות להומאופט.

תולעים במעיים אכן מציקות, מעצבנות, קשה לסבול.
האם נרצה להסתכל קצת מעבר לסבל הפיזי? האם נרצה לנסות להבין את פשרן?
התולעים באות באופן טבעי. ויש להם תפקיד משמעותי ביותר.
לפעמים גועל נפש שלנו מהיצורים האלה לא מאפשר לנו להפעיל הגיון פשוט.
כמו כל חיה בטבע, התולעת משתכנת במקום שבו יהיה לה אוכל בשפע.
מה הן אוכלות? מה שהאדם לא מצליח לפרק, בכך הן עוזרות לו לפרק מזון.
בעזרתן ונמנע מהחולה מצב של חוסר יכולת ספיחה ,של אותם הדברים שכן יש לו יכולת לעכל.
אדם שסובל מתולעים מאמין שלכולם יש, זה לא נכון.
בדומה לכינים, הן מתישבות על ראשים של מי שיש לו מה לתת להם. יחסים של קח ותן כולם מרוויחים. למרות שלפעמים קשה לנו להבין או לראות את הייתרונות מתוך הסבל היום יומי. נקודת הסתכלות הוליסתית לוקחת את הבריאה כמיכלול וכל דבר שקורה לנו בא לטובתינו, מתוך מחשבה שבאה להציל אותנו מסבל גדול יותר.
איך נדע מה הוא הסבל? חיבים לבדוק את הסבל הנפשי, יש לו הקבלה לסבל הנפשי.
אדם יש לו חוסר יכולת לעכל דבר מסוים ברמה רוחנית, תהיה לו גם חוסר יכולת לעכל דבר ברמה גשמית.
החוכמה הגדולה היא לקשור בין הדברים. לטפל באדם ובחוסר יכולת האיכול שלו, לא בתולעים.
נעשה נזק גדול אם נטפל בתופעות חיצוניות, גשמיות.
לטפל באדם החולה, לתת לו מידע שיאפשר לו לעבד לאכל. לשכלל את היכולות שלו.

זו היא תפיסת עולם בסיסית עליה מתבססת ההומאופטיה הקלאסית.

זה חומר למחשבה.
אני מודעת לקשיים של האנשים היום לחיות על פי תפיסת עולם זו.
הקושי להתמודד עם סבל והחינוך שקבלנו שכל הזמן נלחמים במחלות, במקום לטפל ולעזור לאנשים מגביל את האופן הטבעי בו כדאי שנתיחס לדברים.

למרות כל אלה, חשבתי שכאן כן המקום להחלות פלוסופיות חיים מסוג זה.

שבת שלום.
מרב_מ*
הצטרפות: 27 ינואר 2005, 12:15
דף אישי: הדף האישי של מרב_מ*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מרב_מ* »

הי תמר..
ולא ברמה הפילוסופית..ממה הן ניזונות? מהם המאכלים שאנו לא מסוגלים לעכל? או שאצל כל אחד מדובר בדברים שונים? אולי בהתאם לקשיים הנפשיים?
חג שמח, ותודה על ההארה!!
תמר_איל*

תולעים במעיים

שליחה על ידי תמר_איל* »

[הומאופתיה קלאסית]
לכל אדם יש סטייה מסוימת מהמרכז, מנקודת האיזון שם מצויה הבריאות השלמה.
כל סטיה מהמרכז יהיה לה ביטוי בחוסר יכולת עיכול של דבר מה, פיזי ורוחני גם יחד.
לא לכל אדם יש טולעים, מכך אנו מבינים כי אין הן אוכלות כל דבר.

חוסר האיזוין יקבל ביטוי פיזי בשני אופנים שעומדים אחד כנגד השני:
  • דברים שהאדם לא יכול לסבול, אותם יש לו יותר ממה שזקוק.
  • דברים להם הוא מכור או שיהיה לו אליהם חשק מוגבר, מהם יהיה לו פחות מדי.
בדרך כלל החולה יהיה לו חשק לאכול את הדברים המזיקים עבורו. לדוגמא: חולה סכרת ירצה לאכול מתוק או אנשים עם כאבים בפרקים תהיה להם תשוקה לחצילים.

ההגיון שמאחורי הסבל של החולה מצוי בהצלבת המידע משתי העולמות פיזי ורוחני גם יחד.
כאשר אנו מבחינים בין הדברים אותם הוא לא יכול לסבול מצד אחד ומצד שני יש את התשוקות.
כל אילו יקבלו ביטוי בתחושות ובמעשים של האדם.
מרב_מ*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מרב_מ* »

שוב תודה..ונשארנו בפילוסופיה....ובכל זאת??מה הן אוכלות?פסולת לא מעוכלת מעולם החי?הצומח? אני מניחה שיש לזה תשובה...
תמר_איל*

תולעים במעיים

שליחה על ידי תמר_איל* »

[הומאופתיה קלאסית]
הסביבת המגורים הטבעית של התולעים היא המעיים, זה הבית שלהם.
מכך אנו מבינים כי תנאי המגורים האידיאלים יש לטולעת במעיים (חום, לחות ומזון).
בכדי לבוא לאויר העולם ביצת התולעת זקוקה לסביבה חומצית יותר. לשם כך הן צריכות להגיע אל הכיבה.
באיזה דרך? הן לא שוחות נגד הזרם כמו דגי הסלומון.
בכדי להגיע לשם, הן צריכות להתפס בציפורניים ולהיכנס לפה משם יש רכבת אקספרס לבריכה החומצית. איזה חוכמת חיים. עכשיו ניתן להבין למה הן מגרדות כל כך.
המזון של הטולעת הבוגרת מצוי במעיים. במעיים מצוי מזון שכבר עבר תהליך מסוים של פירוק.
יש מצב שהאדם לא מצליח לפרק למצב שמאפשר ספיחה ויש מצב שלא יכול לספוח את המזון המפורק. בכל מקרה, גם לצמחונים או לילדים שלא אוכלים בשר כלל יש תולעים. לכן ניתן להבין שהתזונה שלהם לא מבוססת על בשר.
המזון במעיים כבר מפורק ומצוי ברמה של חלבונים פחממות ושומנים.
התולעת ניזונה מהסוכרים והחלבונים, עד כמה שאני יודעת.

הסוג המדוייק לאופן שבו האדם לא מצליח לעכל את מזונו, מצוי ברמה הרוחנית.
לעולם דברים גופניים לא יהיו הסיבה לכך שאדם מצליח או לא מצליח לעשות דבר מה.

אין לנו ברירה, תמיד בסוף נחזור ל"פילוסופיה", לרמה הרוחנית שם מצויות התשובות לשאלות.

מקווה שהפעם הצלחתי לתת את התשובה המספקת לשאלה.
מרב_מ*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מרב_מ* »

תודה חביבתי! לפני שיתחיל לגרד לי...(( ))
תולעת_מתה_לדעת*
הצטרפות: 12 נובמבר 2005, 09:15

תולעים במעיים

שליחה על ידי תולעת_מתה_לדעת* »

שרון –תהיה בענין ההגיינה –חזרת כמה פעמים על כך שיש לכבס במינימום 60 מעלות תחתונים ומצעים ומגבות
באחד הקישורים מדובר על שרידה של 6 שעות של הביצים מחוץ למערכת עיכול;
רוקחת ששאלתי אמרה "עם טפילים אנחנו מדברים על 24 שעות" (או 48? אוי מה שקורה לזכרון עם ההנקות...)
כך או כך, נראה שמספיק שהמצעים/תחתונים מונחים בסל הכביסה יום יומיים, כדי שהביצים ימותו.
אם כך, מה מקור ההמלצה לכבס ב60 מעלות לפחות?
(האם זה סתם שריד אוטומטי מהתקופה בה אמותינו לא הבדילו בין חיידקים לתולעים לסקאביאס ולכל טפיל אחר?)
ועוד דבר – לפי זה שהביצים עוברות מהטוסיק ליד לחפצים/לפה, בנגיעה, נשמע שהן לא צמודות בחזקה למשטח – כולל לא לפי הטבעת; אם כך, לא רק שטיפת טוסיק במים וסבון אלא אפילו ניגוב במגבון או בצמר גפן רטוב מיד בבוקר, יועילו – נשמע הגיוני?
<סליחה שבשמי איני מתוודעת, אך אצלנו בפולניה תופעת התולעת נחשבת מזעזעת>
שרונגימל*
הצטרפות: 11 נובמבר 2005, 18:15

תולעים במעיים

שליחה על ידי שרונגימל* »

תולעת, וואלה לאיודעת. ככה לימדו אותי. ואני חייבת לציין שלא טרחתי לקרוא את החומר הכה מעניין הזה בספר...

ניגוב במגבון או בצמר גפן רטוב מיד בבוקר, יועילו – נשמע הגיוני?
כן

בספר שלי כתוב על הביצים כך:
After a 6-hr maturation period, a single coiled larva can be seen within each ovum. These larvae may remain viable for 20 days.
עונה לך?

<ממשיכה לקרוא>
ולסיכום כתוב:
Although personal cleanliness is a useful general recommendation, there is no proof that it has a significant role in control of enterobiasis.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לפי מה שכתוב בקישור http://www.rofeyeladim.co.il/template1.asp?[po]category id[/po]=507
הביצים שורדות שבועיים
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

שרון ג , את יודעת כמה זמן התולעים חיות?
בחלק מהמקומות כתוב20 יום חלק 30
תודה
פלונית_אלמוני*
הצטרפות: 04 יוני 2005, 18:06

תולעים במעיים

שליחה על ידי פלונית_אלמוני* »

remain viable for 20 days
  • האם גם על בגדים ומצעים בסל כביסה או רק על (או בתוך...) הגוף?
  • למה דווקא 60 מעלות. יש על זה אסמכתא בדוקה? חבל על הבגדים.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

מישהו ניסה את התרופה ההומאופטית נגד תולעים של הום גליל? תודה
Mise*
הצטרפות: 11 דצמבר 2005, 17:43

תולעים במעיים

שליחה על ידי Mise* »

מי כתב מעל הדברים שתמר איל כתבה "הומיאופתיה קלאסית"? כלומר.. רצוי לשאול את הכותב לפני שנותנים כותרת לדבריו, לא?
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

היי,
רציתי ליידע את כל הסובלים ממכת התולעים שיש מוצר של חברת עשבי קדם שמטפטפים לפי הטבעת והורג את התולעים. אני קיבלתי את ההמלצה מרוקחת ושעדיין לא ניסיתי, אבל אני מכירה את מוצרי החברה והם מצויינים.
הטיפות אמורות להרוג את כל התולעים שיוצאות לטייל בלילה מהמעיים וכך הילד/ה יכולים לישון לילה שקט. גם לבנות שלפעמים זה מגיע לפות מורחים באיזור. אני הרבה זמן חיפשתי מוצר שיטפל מיידית והנה סוף סוף יש מוצר כזה.
הנה קישור לאתר שלהם ויש מחלקת הדרכה בירושלים שעונה לטלפונים -
http://www.herbsofkedem.co.il/default.asp
המוצרים הם טבעיים על בסיס צמחים.
למוצר קוראים ניטפיל והבנתי שהוא מצויין: מיצוי בשמן של לענה הדס ובת קורנית.
אם באמת הוא כ"כ טוב אז זאת בשורה לכל הסובלים מהמכה הזו.
ביי
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

ועוד דבר לגבי הניטפיל - החברה מבטיחה החזר כספי אם לא מרוצים .
רק_רציתי_לומר*
הצטרפות: 20 דצמבר 2005, 03:33

תולעים במעיים

שליחה על ידי רק_רציתי_לומר* »

לפי כל מה שקראתי, הרוב מדובר על ילדים בגן-מעון. ואם אני ילדה בת 23..? :'(
בכל אופן אני עדיין ערה, כיון שלפני יותר משעה הרגשתי מן גירוד ממש ממש בחריץ של הטוסיק למעלה
וראו זאת הפתעה! תולעת מבחישה ומגעילה. אני אולי קצת מסתלבטת על כך אבל האמת היא שהגבתי בדמעות היסטריות
על למה זה מגיע לי.....
רציתי להודות על כל הפורום מאוד מאוד הרגיע אין ספק. ובנוסף, הייתה לי דלקת בשתן לפני מספר חודשים וטופלתי פעמיים באגיסטן ואגינלי.
האם יש קשר בין התולעים לדלקת שהייתה? תודה שוב מראש.
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

תולעים במעיים

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

הדבר היחידי שבאמת מנקה את המעיים מהטפילים זה- שילשול טוב.
של כמה ימים.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לי נאמר שמריחת שמן הדס טובה אף היא נגד טפילים. טרם ניסיתי.
אחת_פלונית*
הצטרפות: 05 ינואר 2006, 15:13

תולעים במעיים

שליחה על ידי אחת_פלונית* »

יש למישהו ניסיון עם הידרוטרפיה ניקוי עמוק של המעיים?
אמא_לשלושה*
הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*

תולעים במעיים

שליחה על ידי אמא_לשלושה* »

האם מישהו יודע אם יש צורך בכל הטיפול הטבעי - שום/גרעיני דלעת גם אחרי שנתתי לילדים ורמוקס?
זאת כבר הסידרה השניה של תולעים במשפחתינו, הילדים סובלים נורא!!! עד שעלינו על זה שמדובר בתולעים...

ועוד שאלה? אני מניחה שהפעם התולעים כבר די ותיקות כי הרבה זמן הלדים לא רגועים, האם זה הגיוני שאני - אימם - לא נדבקתי??? (ממש לא מגרד לי אף פעם...)
אמא_לשלושה*

תולעים במעיים

היי אמא לשלושה
כמו שאת רואה הניק הזה כבר "תפוס"
כדי לא לבלבל בין שתינו תמצאי לך בבקשה ניק אחר.
תודה :-)
אמא_לשלושה*

תולעים במעיים

היי אמא לשלושה
מצטערת, לא ידעתי, )-:
ובענין התולעים, יש לך תשובות לשאלותי מאתמול?
אמא_לשלושה*

תולעים במעיים

ממש לא :-)
אבל תנסי בדף שאלות לשרון ג היא רופאת ילדים.
בן_18*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 21:38

תולעים במעיים

שליחה על ידי בן_18* »

שלום רציתי לדעת שתי דברים:
1) כמה זמן הביצים של התולעים יכולים לחיות מחוץ לגוף(באויר)?
2) אני עומד להתגייס ואני נרתע מאוד כי אני מפחד והתופעה תחזור לי בצבא.. (זה כבר בערך הפעם השישית) ,מה אפשר לעשות כדי להפטר מזה סופית ו/או אם מופיע בצבא מה לעשות? (האם לפנות לרופא)
והכי חשוב לי לדעת זה כמה זמן התולעים יכולים לחיות מחוץ לגוף(באויר)? כי חבל לכבס כל דבר שלובשים פעם אחת ובמיוחד ג'ינסים ואם אפשר לקבל תשובה מהירה כי אני עומד להתגייס ממש בקרוב
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לבן 18 -
ממה שאני יודעת הביצים שורדות כשבועיים. http://www.rofeyeladim.co.il/template1.asp?[po]category id[/po]=507
התולעים מחוץ לגוף לא שורדות יותר מכמה שעות
כדי להפטר סופית אתה יכול לנסות שילוב של כמה דברים:
גרעיני דלעת כף ביום
תמצית שום של אלטמן קיוליק
R-56 הומאופטי
להוסיף ירקות כתומים לתפריט - גזר בטטות
לשמור על היגיינה הביצים נכנסות למערכת העיכול דרך הפה (תיקח מגבונים בתיק ותדאג לנקות ידיים לפני אוכל)
יש חומר שנקרא ניטפיל של עשבי קדם - מונע מהתולעים לצאת החוצה שמים אותו בפי הטבעת - http://www.herbsofkedem.co.il/default.asp
תה שיבא
תה שומר
הרתחה של קליפת רימון במים ושתייה של רבע כוס ביום אפשר להוסיף חלב
לגבי כיבוס הבגדים - נראה לי שכל עוד יש תולעים לכבס כל פעם לאחר שלובשים ב - 60 מעלות מינימום.

בהצלחה -
בן_18*

תולעים במעיים

שליחה על ידי בן_18* »

ממש תודה לך... עזרת לי מאוד מאוד תשובה רצינית ולעניין.... אני מעריך זאת... רק עוד שאלה אחת... מחוץ לגוף כמה זמן הם שורדות זאת אומרת כדי לא לכבס סתם כל הזמן בגדים כי כאשר התולעים חוזרות לפעמים אני לא מודע להם מיידית... כמה זמן אפשר להשאיר את הבגדים ללא שימוש ללא צורך בכביסה?
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לבן 18 היי,
לדעתי, כל בגד שאתה לובש ואתה מרגיש תולעים תכבס כי יכול להיות שהן הטילו ביצים ואז אתה עלול להידבק שוב. אל תיקח צ'אנס.
בכל אופן נראה לי שהכי הכי חשוב זה היגיינה. ברגע שתקפיד לשטוף ידיים לפני אוכל , אין מצב שהביצים של התולעים יכנסו למערכת העיכול.
והעתקתי לך תשובה של רופא מאתר רופאי ילדים:
"ביצי התולעת אינן פעילות במשך מספר שעות לאחר שבאו במגע עם העור. הן יכולות
לשרוד עד כשבועיים על הבגדים, כלי מיטה, וחפצים אחרים. אדם יכול להידבק על ידי
בליעת ביצי התולעת שהיו על משטח שבו נגע, ואחרי כן קרב את אצבעותיו לפיו. רוב
התולעים וביציהן עוברים מאדם לאדם בציפרני אדם נדבק, לאחר גרד מקומי. התולעים
אינן יכולות להתרבות במאחסנים אחרים זולת בני אדם".
בכל אופן אם לא לקחת וורמוקס ואתה חושש שיהיה לך בצבא אז אולי כדאי שתיקח וורמוקס ותחסל את הטפילים ואח"כ תשתמש בדרכים האלטרנטיביות למניעה.
לא מצאתי באינטרנט תשובה של כמה זמן הן חיות מחוץ לגוף אבל ממה שזכור לי שקראתי זה עניין של כמה שעות. הן לא שורדות מחוץ לגוף הרבה זמן. ומה שמטריד זה הביצים שלהן כי מהביצים יצא דור חדש בבטן של טפילים. הבנתי גם שהן שהתולעים רגישות לאורשמש אז אתה יכול לאוורר בשמש את הבגדים.
בכל אופן נראה לי שהכי הכי חשוב זה היגיינה. ברגע שתקפיד לשטוף ידיים לפני אוכל , אין מצב שהביצים של התולעים יכנסו למערכת העיכול
ועוד דבר שכחתי לרשום בתשובה הקודמת שרצוי לקחת פרוביטי של אלטמן או של חברה טובה לחיזוק מע' העיכול. וגם להימנע ממתוקים.
המון בהצלחה
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לבן 18
הנה קישוראחד שמסביר על התופעה: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Ar ... 031/xCT/49

ובגלל שמה שצריך להיזהר ממנו זה הביצים, אני חושבת שכדאי לך לדאוג לכביסה יומיומית של הבגדים.
ושוב בהצלחה
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

בן 18 נזכרתי בעוד שיטה :
לכתוש שן שום ולערבב עם כף חלב, לחמם טיפה מעל הלהבה ולשתות.
ביי
sistren :-)*
הצטרפות: 18 ינואר 2006, 01:51

תולעים במעיים

שליחה על ידי sistren :-)* »

אנחנו משתמשים בתרכיז רימונים + שן שום כתושה, מספר פעמים ביום למשך כמה ימים.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

sistren -
אשמח אם תספרי לי יותר על השיטה הזו.
הבת שלי בת ה- 7 כבר סובלת מהתולעים במשך שנתיים וחצי - ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עוזר.
אני שמעתי שקליפת רימונים מורתחת עוזרת, אבל על רכז לא שמעתי.
איזה סוג של תרכיז ?

תודה
מישהי*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2001, 07:42

תולעים במעיים

שליחה על ידי מישהי* »

אני סובלת מתולעים והתחלתי עכשיו בטיפול אבל יש לי עוד שאלה שאף אחד לא התייחס אליה כאן- מה עושים אחרי שהן כבר נכנסות לחלקי גוף אחרים\המעיים?
כי אני בדיוק קיבלתי ברונכיט ולמיטב הבנתי מהאתר הזה http://gamnon.cjb.net התולעים גם גורמות לברונכיט ושיעול כשהן חודרות לריאות. אז האם מספיק לעשות טיפול קונבנציונאלי לברונכיט+טיפול בתולעים או שצריך לעשות עוד משהו כדי להפטר מהתולעים שכנראה נמצאות בריאות?! בקשה תענו אני מאוד מפחדת מפגיעה בריאות בנוסף לגועל במחשבה שהן שם.
בן_18*

תולעים במעיים

שליחה על ידי בן_18* »

תודה לכולם אני ינסה את הכל.. ובקשר לוורמוקס ניסיתי את הטיפול בוורמוקס כבר 5 פעמים.. כאשר כל פעם מורכבת משלושה כדורים 1 פעם בשבוע
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

תולעים במעיים

שליחה על ידי פלונית* »

האם יש אפשרות שהתולעים חודרות לנרתיק ויוצרות דלקת?
אתמול אחרי שנתקלתי בדף הזה, הבנתי שהגירוד שיש לי הוא כנראה תולעים.
אמנם לא ראיתי אותן אך נדמה היה לי שהבחנתי בביצים בפי הטבעת, מיד עשיתי חוקן שום,(מומלץ)
אני מטפלת באופן תזונתי במה שחשבתי שהוא קנדידה אבל עכשיו נראה לי יותר הגיוני שאלה טפילים. אולי גם וגם.
השאלה אם באמת הן יכולות ליצור דלקת בנרתיק או שמא זה טפיל אחר שיכול? איפה עושים בדיקת טפילים בנרתיק?(יש כזה דבר?)
והאם הבדיקה לזיהוי תולעים ופרזיטים אחרים היא בדיקת הצואה הרגילה בקופ"ח?
ועוד שאלה בקשר לכביסות, מה עם המזרון? הן גם חיות ומטילות עליו? ואם כן איך הכי מומלץ לנקות את המזרון? מאיפה הן מגיעות בכלל? ולמה דווקא בלילה?
האם זו חובה להבחין בהן בצואה?
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לפלונית-
התולעים יכולות להגיע לנרתיק, אבל אני לא יודעת אם הן יכולות לגרום לדלקת. אין לי מושג אם אפשר לראות את הביצים כי הבנתי שהן מיקרוסקופיות.
לא תמיד בבדיקת צואה יכולים לראות תולעים או ביצים.
לגבי השאלה על המזרן נדמה לי שלא צריך לנקות את המזרן אלא רק את המצעים.
ממליצה על שימוש בניטפיל תכשיר טבעי שתוכלו לשים בנרתיק וימנע את הגירודים, תבדקי בתשובות למעלה על ניטפיל ועל ההמלצות הנוספות בנושא .
בהצלחה
מגרד_לה*
הצטרפות: 18 מרץ 2006, 01:02

תולעים במעיים

שליחה על ידי מגרד_לה* »

יש לי ילדה בת 10 שסובלת נורא מתולעים, כל הזמן מגרד לה ואני כבר די מיואשת.
לפני כמה ימים היא כבר התחילה לנסות להוציא אותם עם הידיים....מה לעשות...?!?!?!
חשוב לציין שהיא קיבלה וורמוקס לפני 3 חודשים ועכשיו זה חזר!!!!!

איך אפשר ליצור נר שום? מה זאת אומרת שן קטנה?
נעמה*
הצטרפות: 29 ינואר 2002, 22:03

תולעים במעיים

שליחה על ידי נעמה* »

השתמשתי ב קומפוזר 13 במשך יומיים, 10 טיפות בתוך סירופים שונים. פעמיים ביום. הבעיה נפתרה תוך יומיים. להשיג בבתי טבע.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

_אפשר לכתוש ולשים במקום. יכול לשרוף, אבל גם לעזור.
אפשר לצפות שן שום ("נר שום") בוזלין ולהחדיר, כדאי להקפיד שלא לפצוע את השן בעת הקילוף, למניעת תחושת שריפה.
שמן שום למריחה במקום (להשיג בחנויות טבע, בתי מרקחת וכו').
כמוסות שום לשימוש בתור נר (להשיג בחנויות טבע, בתי מרקחת וכו').
אכילת מזונות עם שום.
אפשר לבשל חלב עם שום, להמתיק בדבש ולשתות. מופיע ב"ריפוי טבעי" של חיים ברנשטיין ומניסיון של חברה, זה עזר להם. (לילה טוב)_
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

בקשר לילדה בת ה: 10. מקלפים שן שום בינונית בזהירות שתהיה שלמה, אבל מקולפת. מצפים בכמות נדיבה בוזלין כולל האצבע המחדירה. מחדירים בזהירות עמוק לפי הטבעת. זהירות מרבית אם הילדה מיתנגדת להחדרה (אפשר להעזר באב). לחזור על כך מדי לילה שבוע עד 10 ימים.
שושנה*
הצטרפות: 07 דצמבר 2004, 11:08

תולעים במעיים

שליחה על ידי שושנה* »

האם ניתן לראות בצואה פרזיטים כמו אמבה או ג'יארדיה, או שרק תולעים ניתן לראות בצואה?
אני רואה משהו שנראה כמו תולעים, האם יש סיכוי שזה אמבה או ג'יארדיה, או סביר להניח שזה תולעים?
האם אעלה במשקל אחרי הטיפול בתופעה?
אם מישהו יודע, זה מאוד יעזור... :-)
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

למיטב ידיעתי, לא ניתן לראות אמבות ללא מיקרוסקופ. תולעים כן וזה מה שאת רואה.אמבות גורמות לחוסר תיאבון ובחילות ואף להקאה (מניסיון עם בני). לאחר טיפול חוזר התיאבון. טפלי בזאת גם אם זה לא נעים, עם שן שום מרוחה בואזלין, מקולפת ולא פצועה. החדירי עמוק לטוסיק כשבוע לפני השינה.בהצלחה מתוקה!
רויטל*
הצטרפות: 24 פברואר 2003, 13:10

תולעים במעיים

שליחה על ידי רויטל* »

בני בן ה-3 סובל מתולעים. אני לא מצליחה להכניס לו שום לפי הטבעת מבלי שהוא יצרח מכאב. ואז כמובן אני מפסיקה. אני נותה לחזור לוורמקס בלב כואב. איך מוצאים כוחות נפש לטפל ברפואה משלימה כשהילד סובל כל כך.
ענבר*
הצטרפות: 15 פברואר 2003, 17:04

תולעים במעיים

שליחה על ידי ענבר* »

גם בני בן ה-3 סובל מתולעים במעיים,וסובל מהם מאוד. טיפלנו בוורמוקס פעם אחת לפני כ 3 חודשים וזה חזר. אנו מנסים עכשיו לטפל בו באופן אלטרנטיבי במיצוי שום שקנינו בבית טבע, ואני חשה שיש הקלה רבה.השתמשנו בקומפוזר 13, כפי שנעמה ציינה בהודעה למעלה. מומלץ לנסות
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

לרויטל! יכול להיות שבנך בן ה: 3 לא צורח מכאבים, אלא מחוסר נוחות. נסי לחדיר אצבע משומנת היטב טרם החדרת השום על מנת להקל על ההחדרה. לאחר מכן החדירי שן שום מקולפת לא פצועה ומרוחה בכמות נדיבה של וזלין, עמוק לטוסיק. עשי זאת לאט.קל יותר לבצע כאשר הברכיים כפופות לכיוון הבטן! בהצלחה וספרי אם הצלחת ואם נפתרה הבעיה.
רויטל*
הצטרפות: 24 פברואר 2003, 13:10

תולעים במעיים

שליחה על ידי רויטל* »

ממש מחמם את הלב שכולם כאן רוצים לעזור אחד לשני. בינתיים התולעים לא חזרו, אבל אם תתחיל מלחמת התולעים שוב אני אשתמש בהצעתכן אימהות יקרות. תודה ושיהיה שלום על כל עם ישראל.
מתוקה_מתחילה_מחדש*
הצטרפות: 02 ינואר 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של מתוקה_מתחילה_מחדש*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מתוקה_מתחילה_מחדש* »

האחינית שלי בת 5.5 סובלת מתולעים כבר כמה חודשים. היא קיבלה את התרופה הקונבנציונלית ומקפידה על הגיינה ככל האפשר, אבל הן לא עוזבות אותה. היא היחידה במשפחה שסובלת מהן. ניסו לתת לה את גרעיני הדלעת אבל היא לא מוכנה לאכול את זה.
חשבתי להציע להוריה להשתמש בנר שום. איך עושים את זה? שן שום קלופה? מרוחה בוזלין? מה ז"א לא לפצוע את השום?
אודה למי שיכול להסביר לי.
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

תולעים במעיים

שליחה על ידי בת_ההרים* »

אני טיפלתי בשום.אבל פשוט-שן שום קטנה ושלמה מצופה שמן שקדים לתוך התחת. ומהצד השני לאכול שום וגרעיני דלעת. והנה לכם הפגזה דו כיוונית.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

מישהו ניסה את הפורמולה תול של חברת דרקוני? תודה
שליחת תגובה

חזור אל “צרכים ויציאות”