אימהות דרומיות
אימהות דרומיות
בואו לדבר על הנקה וכל מה שמסביב - מפגשי לה לצ'ה באשדוד - לאמהות, תינוקות ונשים בהריון
מפגשי בוקר באווירה חמה ותומכת. במקום יהיו יועצת הנקה מוסמכת, מדריכות הנקה ומדריכות לה לצ'ה.
במפגשים נדון ביתרונות ההנקה, בהתגברות על קשיים בהנקה, בהסתגלות לתינוק חדש במשפחה, מעבר למזון מוצק ובגמילה.
המפגשים מתקיימים בכל יום ג' האחרון של החודש בשעה 09:00
המפגש הקרוב יתקיים ב- 27 בספטמבר
ב קליניקה של ד"ר צביה קבלסקי, מרכז מג'יק, רחוב שבט לוי 17, אשדוד רובע י'ב, כניסה בשער 1, קומה א, בניין קופת חולים מאוחדת
אניטה 08-8674919
מפגשי בוקר באווירה חמה ותומכת. במקום יהיו יועצת הנקה מוסמכת, מדריכות הנקה ומדריכות לה לצ'ה.
במפגשים נדון ביתרונות ההנקה, בהתגברות על קשיים בהנקה, בהסתגלות לתינוק חדש במשפחה, מעבר למזון מוצק ובגמילה.
המפגשים מתקיימים בכל יום ג' האחרון של החודש בשעה 09:00
המפגש הקרוב יתקיים ב- 27 בספטמבר
ב קליניקה של ד"ר צביה קבלסקי, מרכז מג'יק, רחוב שבט לוי 17, אשדוד רובע י'ב, כניסה בשער 1, קומה א, בניין קופת חולים מאוחדת
אניטה 08-8674919
אימהות דרומיות
נפתחת קבוצת משחק חדשה בקרית גת:
הורים וילדים נפגשים פעם עד פעמיים בשבוע בשעות הבוקר,
לפעילות חופשית ומובנית (שעת סיפור, שירים וגיטרה, פעילויות יצירה ועוד), במקום ירוק וקסום.
(ללא תשלום!!!)
הפעילות מתאימה בעיקר לגילאי 2-6, אך גם אחים גדולים וקטנים מוזמנים להשתתף ולהנות.
לפרטים נוספים: טלי: אפס חמש ארבע ארבע - 764281
talituli שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
הורים וילדים נפגשים פעם עד פעמיים בשבוע בשעות הבוקר,
לפעילות חופשית ומובנית (שעת סיפור, שירים וגיטרה, פעילויות יצירה ועוד), במקום ירוק וקסום.
(ללא תשלום!!!)
הפעילות מתאימה בעיקר לגילאי 2-6, אך גם אחים גדולים וקטנים מוזמנים להשתתף ולהנות.
לפרטים נוספים: טלי: אפס חמש ארבע ארבע - 764281
talituli שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2011, 21:07
אימהות דרומיות
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום
אני מירוחם,אמא לילדה בת 3, מחפשת חברות למפגשים בסביבה הקרובה אבל גם בדרום הרחוק, מחפשת גם קבוצות קיימות,
שמעתי על משהו בבאר שבע ומשהו באורות ואין לי פרטים, מבקשת עזרה בנושא
אני בטלפון 052-3284418
תודהרבה מאוד
מיכל
שלום
אני מירוחם,אמא לילדה בת 3, מחפשת חברות למפגשים בסביבה הקרובה אבל גם בדרום הרחוק, מחפשת גם קבוצות קיימות,
שמעתי על משהו בבאר שבע ומשהו באורות ואין לי פרטים, מבקשת עזרה בנושא
אני בטלפון 052-3284418
תודהרבה מאוד
מיכל
אימהות דרומיות
שלום לכולם!!
אני גרה באשקלון, אמא לגיא בן 11 חודשים..מעוניינת ליצור קבוצה למפגשי אמהות בבית או בגנים ציבוריים.
כל המעוניינת נא להתקשר אלי 0507304171
סיוון
אני גרה באשקלון, אמא לגיא בן 11 חודשים..מעוניינת ליצור קבוצה למפגשי אמהות בבית או בגנים ציבוריים.
כל המעוניינת נא להתקשר אלי 0507304171
סיוון
אימהות דרומיות
שלום, אני מחפשת קבוצה של אמהות עבור חברה עם תינוק בן חודשיים, האם יש קבוצה שמתקיימת באשקלון?
אשמח מאוד אם ידוע למישהי על קבוצה כזו. אפשר לכתוב לי למייל [email protected].
תודה ושבוע טוב
שלום, אני מחפשת קבוצה של אמהות עבור חברה עם תינוק בן חודשיים, האם יש קבוצה שמתקיימת באשקלון?
אשמח מאוד אם ידוע למישהי על קבוצה כזו. אפשר לכתוב לי למייל [email protected].
תודה ושבוע טוב
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2012, 09:05
אימהות דרומיות
אמא לגוזל בן 5 חודשים מבאר שבע, מחפשת חברת אמהות וכוללים לבילויי בוקר/צהריים משותפים,אשמח לשמוע ממך:0528603016
אימהות דרומיות
שלום לכולם. אני אמא לדולב בן 5+ חודשים גרה ליד אשקלון בישוב בת הדר.
אשמח להכיר אמהות עם ילדים בני אותו גיל פחות או יותר או להשתייך לקבוצות קיימות. למפגשים ולחברה
אשמח להכיר אמהות עם ילדים בני אותו גיל פחות או יותר או להשתייך לקבוצות קיימות. למפגשים ולחברה
אימהות דרומיות
מחפשת אמהות בבאר שבע או בסביבה הקרובה למפגשים אני עם ילד בן שנתיים וחצי [email protected]
אימהות דרומיות
הי אנו עוברים לקיבוץ בדרום באזור ב"ש-להבים. אני צריכה המלצה על חברת נקיון טובה/עוזרת טובה, כדי לנקות נקיון ראשוני ויסודי של דירת חדר וחצי. אשמח לכל מידע!! תודה רבה!! אילנית [email protected]
הי אנו עוברים לקיבוץ בדרום באזור ב"ש-להבים. אני צריכה המלצה על חברת נקיון טובה/עוזרת טובה, כדי לנקות נקיון ראשוני ויסודי של דירת חדר וחצי. אשמח לכל מידע!! תודה רבה!! אילנית [email protected]
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2007, 03:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשניים*
אימהות דרומיות
האם עדיין ישנן משפחות שנפגשות?
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2012, 13:49
אימהות דרומיות
מתקיימים מפגשים בקרית גת.
גן גינה מפגשים בקרית גת
גן גינה מפגשים בקרית גת
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אימהות דרומיות
שלום אני אימא לגוזל מקסים בן 4 ונסיכה בת שנה ו4 מחפשת קבוצת מפגש חדשה או קיימת באיזור ערד 0544875854