אימא ל4

אימא_ל4*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2005, 21:11
דף אישי: הדף האישי של אימא_ל4*

אימא ל4

שליחה על ידי אימא_ל4* »

שלום אני אימא לארבעת ילדים מאוד נחמדים ואני מתה עלהים
תמר_מתחילה*
הצטרפות: 26 מאי 2005, 18:33
דף אישי: הדף האישי של תמר_מתחילה*

אימא ל4

שליחה על ידי תמר_מתחילה* »

שלום לך @}
את יכולה להכנס לדף קשב וריכוז ובכלל להריץ חיפוש עם המילה ADHD ותמצאי כמה דיונים בנושא.
אנהאטה_א*
הצטרפות: 05 מרץ 2002, 22:00
דף אישי: הדף האישי של אנהאטה_א*

אימא ל4

שליחה על ידי אנהאטה_א* »

לילה טוב גם לך. או שמא נכון יותר לומר בוקר טוב? :-D
נאוה_פרנס*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*

אימא ל4

שליחה על ידי נאוה_פרנס* »

ערב טוב,
כתבת לי ו... מחקת.
למה?
אימא_ל4*

אימא ל4

שליחה על ידי אימא_ל4* »

ערב טוב,אני חדשה פו אבל לא מחכתי אולי משהוא אחר אבל אני לא זוכרת מה כתבתי פשוט ניסתי לדבר עים משהוא על הבעיה שלי יותר נכון איך אני עוזרת לבן שלי בחייםשיש לא בעיה עים קשב וריכוז
נאוה_פרנס*

אימא ל4

היי ,
זה מה שכתבת:

שלום הבנתי שיש לך ילד אחד והוא לא הולך לבית הספרלי יש 4 ילדים שניים הולכים לבית הספר השלשי הולך לגן ערוני והרביעת בבית איתי עכשיו חופש ומזה קשה שהם בבית ואין מסגרת כול הכבוד לך יש לי גם ילד שהןא לקוי למידה ואני כול הזמן דואגת ומנסה ללימוד איך אני עוזרת לא בבית בחוץ אפלו עים אחים שלו אבא שלו מנסה להבין אותו

בן כמה הילד? באיזו כיתה? - אני מבינה שהוא הולך לביה"ס
האם הוא אובחן? האם מטופל תרופתית? או אחרת?

מדבריך לא ברור מה הקושי שלך.
האם את רוצה לעשות חינוך ביתי?
האם את שואלת איך אפשר לעזור לו באופן כללי?
האם את אומרת שאת מרגישה שהמעמסה כבדה?

אם תפרטי, יהיה קל יותר לעזור לך
אימא_ל4*

אימא ל4

שליחה על ידי אימא_ל4* »

הילד בין 11 הוא הובחן שהוא לקוי למידה היפר בקיציר adhd הוא טופל בריטלין לגבי שנה הבא אני צירכה לקחת אותו שוב לנירולוג ולראות מה מתאים לא איך שזה נישמה שהוא לקוי למידה זה נישמה שהוא ילד קשה אבל בכיתה המורה לא התלוננה שהוא מפריע לה עים ריטלין ובלי פשוט מפריע לעצמו (לא קולט את החומר הנלימד והוא חלש בלימודים אני עתעקשתי שהוא ילמד בכיתה ריגילה כי מפחנת החברים הוא מסתדר ואני עושה הכול כדי לעזור לו ואני מעמינהפשוט אני נימצאת בעיר ובחברה שלא מבינה את ההתנהגות הזותואן לי עים מי לדבר על זה ואני קוראת על הריטלי שזה טובלא טוב אני כבר מבולבלת אז רציתי לשמוע מהורים לילדים כאלה איך הם מסתדרים ..? מקווה שהבנת אותי
נאוה_פרנס*

אימא ל4

אימא, האם ניסית לדבר עם אנשים ב פורום הפרעות קשב וריכוז ואפילו ב פורום לקויות למידה
אנהאטה_א*
הצטרפות: 05 מרץ 2002, 22:00
דף אישי: הדף האישי של אנהאטה_א*

אימא ל4

שליחה על ידי אנהאטה_א* »

אמא לארבעה, כתבת לי: את שם פשוט את מופיע שאת פעילה אז תעני לי בבקשה
הבהרה: לפעמים אני פותחת מספר דפים, אבל בינתיים הולכת לעשות דברים אחרים . לפעמים אני אפילו נרדמת ואף אחד לא יודע (-:
את מבינה? זה לא כמו במסנג'ר שאני יכולה לכתוב אם אני נמצאת או לא.
לכן לא עניתי לך און-ליין
רק עכשיו.
שרה_ק*
הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*

אימא ל4

שליחה על ידי שרה_ק* »

יש 50 מצבים דמויי היפר ADHD וגם יש דרכים טבעיות לטפל בזה.. יש גם אלטרנטיבה לריאטלין וכאן אתר שתומך בגישה טבעית עם סיפורי הצלחה
אימא_ל4*

אימא ל4

שליחה על ידי אימא_ל4* »

בוקר טוב שרה איזה דרכים יש ..?
אימא_ל4*

אימא ל4

שליחה על ידי אימא_ל4* »

ניסיתילהכנס לסיפורי הצלחה וגם אלטרנטיבה ולא הצלחתי השמח השמח עים יש לך כמה טיפים אולי גם אוכל מה לתת לילד לאכול ומה לא כדאי לתת לו לאכול
שרה_ק*

אימא ל4

שליחה על ידי שרה_ק* »

מוזר שלא הצלחת.. זה מבעס שהקישורים לא עובדים בשבילך.
כל אחד לגופו של עניין. מה שחשוב לאבחן ממה נובע הADHD של ילדך, אם זה מחוסר וויטמינים\תזונה מאוזנת או מאלרגיה, או מחשיפה לרעלים כמו מתכות כבידות (מחיסונים או סתימות בשיניים).. ברגע שיודעים ממה זה, זה כבר חצי הפיתרון. כל ילד הוא כמו מנעול ממוספר. ברגע שמצליחים לפענח את המנעול אפשר לפתוח אותו :-D
זה השיעורי בית שלך, וברגע שתדעי יותר טוב, יהיה אפשר ללכת הלאה ואוכל להציע פיתרונות מעשיים.
בין השאלות ההכי חשובות: בן כמה היה הילד כאשר הבעיה התחילה? האם קרה משהו בתקופה הזאת?
לפעמים זה לא ADHD אמיתי, אלא שהבית הספר לא מתאים לילד, או מתח בבית.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אימא ל4

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לילה טוב בקשר לקישורים בסוף היצלחתי אבל כתוב באנגלית שם ולא קיבלתי תשובות
שרה_ק*

אימא ל4

שליחה על ידי שרה_ק* »

אם תוכלי לבקש ממישהו שיקרא על ה50 מצבים דמויי ADHD שתוכלי לדעת מה לבדוק ומה לשלול

לגבי סיפורי ההצלחה היה מדובר בילד שנמצא בדמו רמות גבוהות של נחושת ואלומיניום. כאשר נתנו לו את הוויטמינים המתאימים, שעזרו לגופו להתפטר מזה הסמפטומים של ADHD נעלמו והוא נהיה ילד חדש.
מה שאני ממליצה בשבילך למצוא מישהו הוליסטי שמבין בוויטמינים ובהרעלהובתזונה כדי לבדוק את שורש הבעיה של ילדך כדי לעזור לו.
אבל אם את רוצה לעשות את זה בעצמך, עליך לעשות שיעורי בית, לבדוק את ההסטוריה הרפואית שלו, לבדוק אם זה מאלרגיה, אם זה התחיל בגיל מסויים, אם זה מלידה, תצטרכי גם לבדוק את עצמך אם היו לך טיפולי שיניים בעת ההיריון? האם חתכו את חבל הטבור מדי מהר? אם שללת את כל האפשרויות תצטרכי לבדוק אם זה תגובה לחיסון שקיבל. ולתת מאכלים שמעודדים ניקוי ממתכות כבידות. ואם אפשר הכי אידיאלי למצוא מישהו שהיה רופא קונוונציונאלי שעבד עם תרופות לילדים עם ADHD ולמד שיטה הוליסטית לעזור להם להגמל מזה כולל לנקות מרעלים ולטפל באלרגיות
גם צפריר שפרון יכול לעזור פה
בהצלחה
אימא_ל4*

אימא ל4

שליחה על ידי אימא_ל4* »

אני חושבת שזה מילדה הוא הלרגי לדשא עכשיו אני שואלת עים אני הולכת לקופת חולים מה אני אומרת להם לעשות לו בדיקת דם הם יש מתכות כבדות כמו שכתבתה שאני ביכלל לא מבינה רק שאני כול הזמן מותרדתמקווה שהבנת
שרה_ק*

אימא ל4

שליחה על ידי שרה_ק* »

לעניות דעתי, בקופת חולים הם לא מעודכנים בנושא בדיקת הרעלה למתכות כבידות חוץ מבדיקת עופרת. אפשר לתת תזונה עשירה בירקות עליים ירוקים, פטרוזיליה, כוסברה, אגוזי מלך, שמן דגים (מחברה נורווגית, קארלסון, עדיף, שזה שמן דגים טרי ויעיל. האחרים בד"כ סתם ישנים ולא טריים. אפשר עם טעם לימון שיהיה טעים. להמנע מסוכר וצבעי מאכל. לא להגזים עם הדגנים. לתת גם חשיפה מבוקרת לשמש. עד שעה ביום עם הפסקות. (ללא קרם הגנה או משקפי שמש. צריכים לקבל את כל האור השמש, שמשפיע על אזורים במוח.
גם לתת אהבה ותשומת לב לילד. אם הילד לא מאושר בבית הספר או משועמם בבית הספר, לשקול שינויים אפילו שינוי בית ספר.
אני חוזרת על ההצעה לקחת את הילד לתזונאי הוליסטי שיוכל לבנות תוכנית תזונה או וויטמינים מה שחסר לילד. ואז הכל יתאזן. והספמטומים ישתפרו.
להמנע מסתימות כספית או מתכת כלשהי. אם תעשי שיעורי בית ותנסי ללמוד את הנושא, תוכלי לעזור לילד!
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”