בגיל 40 ומשהוא פתאום התאהבתי

פתאום_מאוהב*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

שליחה על ידי פתאום_מאוהב* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני מתנצל מראש - זה הולך להיות ארוך .

נשוי באושר + 3 מצב כלכלי טוב , בית יפה , אישה אוהבת ומסורה (אפילו אמא שלי מתה עלייה :)) .והחיים דבש !
מאז שאני עם אישתי לא ניסיתי להתחיל אם אף אחת , אפילו לו פילרטוט , למעשה אפילו הפנטזיות שלי הם כולם על אישתי .

לפני שנה עובדת חדשה הצטרפה לפרוייקט שלי, נקרא לה א'. היא בתחילת שנות ה30 שלה , חטובה , חייכנית ונשואה + .
צוות הפרוייקט מגובש ואנו עבדנו המון יחד , ארוחות צהריים משותפות של חברי הצוות וכו.
בערך לפני חצי שנה מצאתי את עצמי מפנטז עליה באופן מיני וזה מעולם לא קרה לי , אבל לא יחסתי חשיבות , בנתיים א' עברה לפרוייקט אחר אבל המשכנו להתראות , בעיקר בארוחות הצהרים ,בקפיטריה , תמיד עם עוד עובדים .

מידיי פעם יצא לנו לצאת לארוחת צהריים יחד לבד , בדרך כלל מחפשים שותפים לארוחה ואם אין אז "אין ברירה" והולכים שנינו יחד בלבד.
במפגשים האלו היו לנו שיחות על משפחה, בני זוג, ילדים , וקצת על עצמנו . השיחות הפכו לאינטימיות יותר , לא סקס אלא על יחסים עם בני הזוג , על רגשות ועל נשים וגברים. היא מעלה את הקשיים בבית
מדברת על הויכוחים , ואני באמפתייה טבעית מביע הזדהות , ומספר גם על הצד שלי ועל אישתי , עוזר לה , שותף איתה בבית/ילדים והיא נותנת לי את המרחב לדברים שלי - הרגשתי איזה שהוא ניצוץ קינאה.
זרקה לי פעם ש"חבל שבעלי לא כזה" (כמוני) .

עוברים שבועות ואני מוצא את עצמי באופן קבוע איתה בארוחות הצהריים , אותה שעה של שיחות נפש, אני מביע התעניינות והיא מספרת , כמו בצל קליפה אחר קליפה נפתחת - כל כך נעימות לי השיחות אלו , מצאתי את עצמי מחכה
לארוחות הצהריים להיפגש שוב, לדבר , ומקווה שלא יצטרפו עובדים נוספים, שתישאר רק לנו השעה האינטימית הזאת .
ההתקרבות נמשכת ,אנו משתפים פרטים מהחיים האישיים , אני מספר על אישתי והיא מספרת על בעלה , תיסכולים, ויכוחים ולעיתים מפרגנת לו , מידי פעם אני גם מספר על דברים שחסרים לי בזוגיות , בעיקר הכאב על הרומנטיקה
שהתנדפה לה באוויר וכמעט נעלמה במרוץ החיים .

בחודשיים האחרונים יש סימנים שהקשר מתחזק , אנו מנצלים הזדמנויות ליהיות ביחד - הכל כאילו בדרך אגב , יוצא איתה באותה שעה הביתה , מרגיש שגם היא אבל זה ממש לא ברור מספיק , לרגע נראה שהיא מתאמצת להיפגש (מוצאת סיבות "מוזרות" ) וביום למחרת התקררות , היא הלכה הביתה מבלי לומר שלום...
מידיי פעם היא מופיעה לי בחלום , אנחנו מתנשקים ואני מרגיש בשמיים, מתעורר אבל עדיין מרגיש אותה קרוב .

אנחנו אף פעם לא מדברים על הקשר בינינו , או מה אני מרגיש כלפיה ומה היא מרגישה כלפי, אני מרגיש שזה נמצא שם באוויר , מרחף.
אני כבר מבין שמה שקורה פה נכנס מבחינתי לתחום האסור , אפילו שאין שום מגע פיזי או משהוא ברור , אבל יש אינטימיות והיא מדהימה .

משהוא קורה לנו
התאבון ירד לי , רזיתי , אישתי מאוד מרוצה ומרעיפה מחמאות. נראה לי שגם א' מאבדת תאבון , יוצאים לאכול "כי צריך" , בדרך כלל רק שנינו ולעיתים מצטרפים אחרים אבל אני רוצה להיות יחד , וכל כך נעים לי לדבר איתה , להסתכל עלייה.
הפסקתי לפנטז על א' באופן מיני , זה מרגיש אחרת , מדמיין אותנו מתנשקים , אני כל כך רוצה אותה , לחבק ולהרגיש אותה קרובה .

השבועות האחרונים
עם הכמיהה ליותר קירבה הגיעו גם החששות , הפרפרים בבטן . האם היא מרגישה כמוני ? אולי מבחינתה אנחנו רק ידידים מאוד קרובים? אבל לא ריגשית? אני מחפש סימנים של משיכה, אבל זה לא ברור .
כך לפעמים היא מפזרת את הקוקו ליידי ונותנת לשיער להתבדר , ופעמים אחרות נשענת לאחור , מתרחקת , באה אלי קרוב ומדברת בשקט .

בסיטואציה הזאת אני חושש שהכל זה רק בראש שלי , ההיגיון אומר לי שלאור אופן הקשר הזה דיי ברור שהיא גם מרגישה !
אבל האם כמוני ? האם זה חזק אצלה כמו אצלי ? אני כל היום חושב עליה .
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

שליחה על ידי אם_ואחות* »

יקירי, תציץ קצת ב"איך שוכחים מישהו" ופתאום תרגיש שזה קורה לכולם.
תקרא קצת ותבין לאן זה יכול להוביל אותך...
סדרתית*

שליחה על ידי סדרתית* »

מתלבטת בשאלה דומה, אם כי עבורי ברור לי שאני לא מעונינת לקדם את הקשר עם הצד השני. גם אנחנו הולכים לאכול צהרים בעבודה לבדינו משוחחים על הכל. בעקר על הזוגיות החורקת שלי. הוא חתיך, מצחיק, נראה צעיר מגילו האמיתי. אנחנו שולחים אחד לשניה הודעות מצחיקות ללא רמיזות מיניות, אבל מלוות בהרבה אימוג'ים מצחיקים. ממש רוצה לפתוח את הנושא מולו, כי רוצה לדעת מה עומד מאחורי זה אבל לא רוצה להרוס את היחסים. הוא גורם לי לחייך, מפיג את השעמום במהלך היום, ואוהבת שהוא משמש לי אוזן קשבת גברית.
פתאום_מאוהב*

מצטער , ערכתי את הדברים שכתבתי כי היו שם פרטים שיכולים לחשוף זהות.

אם ואחות?
קראתי את :"איך שוכחים מישהו" . לא הכל , זה ממש ארוך ,אבל מעלף ! וכן זה נותן קצת תמונה של איך הדברים עלולים להיות ונראה לי שאני כבר עברתי איזו שהיא נקודה שיהיה ממש לא קל לחזור .

מיוחדת
אני לא רוצה להשיג כלום , אני מרגיש שבכלל לא "בחרתי" בזה , מצד שני ברור לי מאוד שהחיים הנוכחים שלי - הם החיים הנכונים ועלייהם אני לא אוותר !
עברו לי מחשבות בראש ( לא הכי נכונות...) כאילו זה דיי ברור שזה משהוא זמני ויעבור , ואני יכול קצת לשחרר את החבל .

מה שכתבת לי " נשים נוטות יותר להתאהב בטוטאליות" גרם לי ממש לחשוב על זה , וכן , אני מרגיש שהיא חשובה לי מאוד .

אז מה הלאה ? נמשיך במפגשים "תמימים" בארוחת הצהריים ? זה נראה לי עינוי , מתי שהוא זה יתפרץ.
נפתח הכל ואומר לה שאני עוצר את זה ? זה אומר שאחד מאיתנו יצטרך לעזוב את מקום העבודה . כי אם היא גם תדע מה אני מרגיש אליה (ובהנחה שהיא גם מרגישה כך ), זה לא יחזיק מעמד אם שנינו נשארים באותו מקום העבודה .

סדרתית
אני מתרשם שאצלך את לא מאוהבת , פשוט נהנת לך בכיף מצומת הלב , ואולי בגלל זה כל כך ברור לך שאת לא מעונינת לקדם את הקשר?
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

שליחה על ידי מיוחדת* »

פתאום מאוהב, אני מקווה שאתה מבין שמה שכתבתי נכתב בלי שמץ של ביקורת או שיפוטיות, רק בגלל שהייתי שם, בחברות הקרובה, בתחושה שקורה משהו אסור, למרות שלא קרה דבר, ובסופו של דבר, באופן אולי בלתי נמנע, גם בשלב שכן קרה. בהתרוממות וגם בנחיתה הכואבת. לבי אתך.
פתאום_מאוהב*

מיוחדת תודה .
זה היה ברור לי שזאת לא ביקורת , אני מעריך מאוד את מה שכתבת .
בנתיים אני לא עושה צעד לכאן או לכאן .
בכל תסריט שרץ לי בראש - זה לא נגמר בשושנים....
ליאת*
הצטרפות: 14 אוקטובר 2001, 12:05

שליחה על ידי ליאת* »

תברח! מוטב לאבד עבודה וריגוש מאשר להרוס אשה ומשפחה.
תמצא ריגוש כשר, אל תתגרה במזל שלך. תהיה בעל טוב. תאהב את עצמך ואת אשתך. אין יותר טוב מזה. גם אם הדמיון מתעתע בך לפעמים.
אם_ואחות*

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ליאת, מסכימה איתך.
לדעתי זה רמז כללי להתעוררות ולביצוע שינויים לטובתנו.
פתאום_מאוהב*

ליאת
אין ספק שהדימיון עובד שעות נוספות ....
רשמת "תמצא ריגוש כשר" , ואני חושב שלא הבנת כל כך את המצב (או שאני לא הסברתי טוב...) .
אני לא מחפש ריגושים בחוץ , זה לא ש"שמתי עליה עיין" והחלטתי לנסות - זה פשוט קרה מעצמו ! , פתאום יום אחד מצאתי את עצמי חושב עליה ,חשבתי שזה סתם , לא יחסתי לזה חשיבות , אחר כך שמתי לב שזה חוזר על עצמו - המחשבות.
הבנתי שמשהו פה שונה , אולי כיוון שהיא גם הראתה התעניינות הולכת וגוברת ומדברים על דברים אישיים - שאין כאלו שיחות בין עמיתים לעבודה.
זה פשוט היה נחמד שיש פתאום מישהו/מישהי לדבר איתו/איתה מעבר לשטויות של שיחות גברים/עבודה - כנראה שכנעתי את עצמי שזה תמים .
פתאום_מאוהב*

עידכון
רוב העובדים לא במשרד היום.
אתמול בערב היא כתבה לי שהיא לא בטוחה שתגיע למשרד היום, אני עניתי שאני אהיה במשרד עד הצהריים .
לבסוף היא כן הגיעה היום למשרד (משום מה היתה לי הרגשה שהיא "תתאמץ" ותגיע ), דיברנו המון יחד בחדר , אחר כך בקפיטריה , כל כך נעים לי איתה , וכשחזרתי למשרד שלי , היא עדיין לא יוצאת לי מהראש .
כשיצאנו הביתה , שוב יצאנו יחד , רגע לפני שנפרדים, אין אף אחד באיזור , היא הסתכלה לי בעניים ואני בעינייה , עמדה שם כל כך יפה , כל כך קרוב , עברו שם כמה שניות של שקט ,
העברתי את היד בשיער שלה וגלשתי לכיוון הכתף , רציתי לחבק ולנשק אותה ..ואז התעשתתי לרגע, אמרתי "שלום " , הסתובבתי והמשכתי לרכב שלי - כמעט התעלפתי !
לרגע רציתי להסתובב ולחזור ... אוףף !
אפילו עכשיו שאני כותב את זה אני מתרגש .
אחר כך ברכב בדרך הביתה , ניסיתי לחשוב איך זה נראה מהצד שלה , אכזבתי אותה ? סתם השארתי אותה עם שאלות באוויר ?.
גם אם אני רוצה להתנתק (ובפנים בלב אני ממש ממש לא רוצה ) , איך ? להתחיל בהתחמקויות ? זה נראה לי עלוב . איך אני מפסיק ללכת איתה לצהריים ? אני מניח שהיא תרגיש שיש פה שינוי , אולי היא תיפגע מזה ? כי זה יהיה ללא הסברים !
ליאת*

שליחה על ידי ליאת* »

אני מבינה. זה מצב קשה. אבל תסתכל על החיים שלך, על אשתך, על איזה מין בן אדם אתה?
אתה בוגד באשתך.
דמיין כאילו יש מצלמה נסתרת . איך היית מרגיש להסתכל על ההתנהגות שלך? האם היית מתבייש?
ואם אשתך גם בוגדת בך? איך היית מרגיש?
סדרתית*

שליחה על ידי סדרתית* »

במקרה שלי, מרגישה שבכל פעם שאני מתחילה להתבלבל הוא לוקח צעד אחורה וככה היחסים חוזרים ל"מוטב" . מצד שני אנחנו לא עובדים יחד בכל יום. בכל פעם שטנט מתחילה להתבלבל מעבירה את התקשורת מהוואטסאפ (שלדעתי זו פלטפורמה פלרטטנית ביסודה...גורמת לך לפלרטט גם בלי להתכוון) למיילים שהם יותר רשמיים וגם יודעת שאולי עוד מישהו יקרא אותם.
במקרה שלך אולי הייתי אומרת לה שכל הקשר הזה קצת מתחיל לבלבל והיא יקרה לך ובגלל זה אתה לוקח צעד אחורה.
פתאום_מאוהב*

ליאת
את כותבת מילים קשות... (זאת לא ביקורת)

"ואם אשתך גם בוגדת בך? איך היית מרגיש? "
האמת שפעם חשבתי שלאישתי יש מישהו , בעצם אני הרבה פעמים חושב שאולי יש שם מישהו, אבל זה לא מבוסס לחלוטין , סתם תחושות שבאות והולכות.

היה פעם אחת שראיתי התכתבויות שלה עם מישהו - מצידה זה היה תמים - מצידו היו שם רמיזות שהוא מנסה את מזלו... וקבעו להיפגש.
לאחר שיחת הבהרה שציינתי בפנייה שראיתי את ההתכתבויות היא נתנה תשובות סבירות, הסבירה שזה סתם מישהו איש שיווק שהגיש הצעה למכרז שיצא מהמשרד שלה ,
והיא החליטה לא לקבל את ההצעה שלו ,אבל הוא היה דיי "נודניק" ובפגישה היא הודיעה לו שהם לא מתכוונים לקבל את ההצעה שלו.
כמה זה נכון - אין לי מושג .
ליאת - לשאלתך , זה ישמע לך אולי מוזר אבל ההרגשה שלי תיהיה תלוייה באופן הבגידה שלה .

אם זה סטוץ חד פעמי -
לא יודע , אולי אפילו היתי מפרגן לה ( לא באופן גלוי כמובן ) .

אם זה רק סקס שחוזר על עצמו כל X זמן -
הייתי מאוד מאוד כועס ומפוצץ את זה - לפחות מ 2 סיבות : זה בא על חשבון הסקס שלנו שגם ככה זה רק ביוזמתי (אולי פעם/פעמיים בשנה בא לה ליזום ) והיא תמיד עייפה בערב (אלא אם יש סרט טוב...) .
ובנוסף זה כנראה אומר שהסקס שלנו לא מספק (פגיעה קשה באגו? ) , ואני מיליון פעמים שאלתי אותה אם היא רוצה שינוי או לשפר את זה או משהו אחר , תמיד התשובה "הכל טוב אני נהנית" .

אם זאת היתה התאהבות -
הייתי שבור ! לא יודע אפילו מאיפה להתחיל , זה מרגיש כמו התחלה של הסוף...
פתאום_מאוהב*

סדרתית
אכן הווטסאפ בעייתי - בימים האחרונים אני משתדל להמנע מכך - עונה תשובות ענייניות בלבד, ולא יוזם.

המצב שאת מתארת - צעד קדימה ואחד לאחור" נראה לי בעייתי זה יכול להמשך המון זמן וכך גם המחשבות .
חוץ מזה שזה משאיר את המצב ככזה שיכול להתלקח ברגע אחד של אי שפיות זמנית .
פתאום_מאוהב*

מיוחדת
הסיבה שהיתי שבור היא לא מזה שהיא תתאהב באחר , אלה מהחשש שהיא לא אוהבת אותי יותר - ואם זה קורה , זה התחלה של הסוף ...
במקרה שלי , אני מרגיש שגם אם התאהבתי באחרת (בתקווה שזה זמני ויעבור) , אני עדיין מאוד אוהב את אישתי ומשקיע בה המון , אני לא רואה עצמי חי ללא אישתי ,

ניסיתי המון לחשוב מה לעזאזל חסר לי עם אישתי שהקשר החדש יכול לספק - אז יש דברים ביני לבין אישתי שצריכים שיפור (הינו ביעוץ/טיפול זוגי ).
אבל לא יכול להיות שא' מספקת את זה , אנחנו לא שם .
פתאום_מאוהב*

אלינור ,
לא הבנתי את מה שכתבת
כרגע המחשבות שלי עליה בכלל לא כוללות מאפינים מיניים , בהתחלה היה קצת .

היום בבוקר עידכנה אותי שהיא מאחרת ,והיא מגיעה לצהריים .
קבעתי עם עוד חבר שיצטרף אלינו לצהריים - קצת לצנן את האווירה , למרות שבלב מאוד היתי רוצה להיות רק איתה .
לאחר מכן שאלתי אותה למה בכלל הגיעה למשרד ולא נשארה כבר בבית , אז היא ענתה "רציתי לבלות איתכם " , היא לא ידע קודם שהחבר מצטרף....
אוףףף - באותו רגע ממש רציתי לחבק אותה.
פתאום_מאוהב*

הי אלינור
קודם כל תודה ! את נותנת לי פה פרספקטיבה שבחיים לא היתי מגיע אליה לבד - ואם כן זה בטח היה מאוחר מידיי .
אני אבדוק את הנהלים כמו שהמלצת .
"מתפוצצת" ? למה הכוונה ? את מלחיצה p-: כי על פני השטח כביכול הכל תמים ....

כמה זמן אנחנו ככה ? אין לי מושג , קשה לי לומר איפה הקו - תיחקרתי שוב את ההודעות טקסט אחורה , עוזר לי להיזכר , ואני כותב את זה פה כדי שיהיה לי מול העניים ולך יהיה יותר מידע - זה לפעמים עוזר כשרואים את הדברים שחור על גבי לבן .
ליאת*

שליחה על ידי ליאת* »

תסתכל קצת קדימה, מה בתכלס אתה רוצה שיקרה?
אתה נהנה מההווה אבל זה נראה כמו פיתוי שמוביל למקום לא טוב.
אם_ואחות*

שליחה על ידי אם_ואחות* »

פתאום מאוהב, עכשיו כשכל הכימיה בגוף מטורפת זה כמעט נראה לך הגיוני כל מה שקורה. כשכל האנדרופינים מפסיקים להיות מופרשים ואתה שוב חוזר לחשוב כמו בן 40 ומשהו אתה אומר לעצמך מה עשיתי? על מה חשבתי? נקודה למחשבה מבעלת נסיון..
פתאום_מאוהב*

ואי אלינור איזה ניתוח מאלף .

אני מתרשם שזה עומד איפה שהוא בין מה שכתבת למה שמיוחדת כתבה .
קשה לי לאמין שהיא תבוא בטענות אם זה ימשיך בסטטוס-קוו הנוכחי , מצד שני האופצייה של ליזום חיבוק/מגע כל שהוא ממנה היא אפשרית (בספק אם אני אשאר אדיש).

לגבי הניסיון שהצעת כדי לבדוק את ההתנהגות שלה במצב לחץ - אין סיכוי ! אני לא הולך לשחק לה ברגשות בצורה כזאת , זה ממש לא אני וכמו שכבר כתבתי - היא חשובה לי!
גם לנתק את הקשר בלי הסברים לא יקרה מאותה סיבה. במקרה הכי הטוב שאני מדמיין , אני אתפוס אותה לשיחה בנימה אוהבת אבל רציונלית (רק שנראה שאבדה לי קצת הרציונליות בימים האלו ...אם ואחות אני מנסה להפנים את מה שכתבת ) .

קרעת אותי מצחוק עם "ואני חייכתי ואמרתי ברור ובשעה טובה (בתוכי רציתי לחנוק אותו)"

עידכון מהיום
הגעתי מאוחר לעבודה (מסיבה שלא קשורה) ועברתי דרך החדר שלה להגיד שלום.

היא הגיע היום למשרד עם שמלה שהוציאה לי את העניים...
ביום רגיל הייתי בטח מחמיא לה , אבל זה ממש בלבל אותי , מזל שהיא התחילה לקשקש .
פתאום_מאוהב*

ליאת
חשבתי על מה שכתבת
מה אני רוצה שיקרה ? שאני והיא נתנשק , ואישתי תפרגן לי ....
אבל זה כנראה לא יקרה .
השאלה צריכה להיות אחרת , על מה אתה מוכן לוותר?
או מה אתה מוכן לסכן? שהתשובה לזה קשורה בצורה ישירה לסיכוי להיתפס.

מיוחדת
אני מניח שחוויה שלך היא הכי קרובה למה שאני חושב , כרגע אני לא מרגיש שזה מיני (לא יודע אם זה ימשיך כך אם היא תמשיך להופיע כמו היום ).
אבל אני לא יודע מה היא חושבת , אם היא חושבת כמו אלינור , הלך עלי ...
אם_ואחות*

שליחה על ידי אם_ואחות* »

פתאום מאוהב דווקא מעניין מה שכתבת, אם תשאל את אשתך בצחוק איך היתה מגיבה לכל מני מצבים שונים לדוגמא אם היית מנשק מישהי אחרת? בעייני זה בכלל לא סוף העולם. אצלינו אין בכלל פתיחות אבל אם יש בינכם אולי גם אשתך תשמח לקצת פלפל בחיים מי יודע?!
פתאום_מאוהב*

אלינור ואם ואחות
כשכתבתי שאישתי תפרגן לי , זה אולי מה שאני חולם אבל ברור אין לזה קשר למציאות .

אם ואחות , אני לא חושב שאישתי כל כך פתוחה לדברים כאלו ,המון שנים מכירים ואת הפנטזיות הכמוסות שלה היא לא גילתה לי , קצת רמזים וזהו! רק לאחרונה שיחררה קצת , ולדעתי חלקית בלבד .
אבל בכל זאת אני חושב שאאמץ את הרעיון שלך לשאול אותה , אני צריך לחשוב טוב על אופן הצגת השאלות וכמובן זמן אינטימי מתאים ומצב רוח חייובי , זה יהיה מעניין .
פתאום_מאוהב*

הלילה לא הצלחתי כמעט להירדם .
המחשבות ,הפרפרים, אני כל הזמן חושב עליה .
כל השבוע שעבר לא היה לנו רגע אחד של ביחד ברביעי כבר ממש רציתי לצאת איתה לבד לצהריים , תיאמנו בווטסאפ , ובכל זאת מישהו "תפס" אותנו והצטרף .
חמישי גם לא הסתדר ... בקיצור סיימתי את השבוע בהרגשה מחורבנת

אתמול
היא אמרה שהיא מתכוונת לעזוב .
מאז אני ביסורים ... חזרתי הביתה נשארתי לבהות בתיקרה עם מיליון מחשבות עליה , על הזדמנויות שפיספסתי , על כמה שאני רוצה אותה .
בבוקר שוב אותה הרגשה , מועקה , הינה עוד רגע וזה נגמר עוד לפני שהתחיל .
הגעתי למשרד , היא הגיעה מעט אחריי , פתחה את הדלת ונכנסה למשרד שלי להגיד שלום עם החייוך הכובש שלה. עברנו לקפיטריה בקומה למטה , דיברנו על כל מיני עניינים , יושבים ומתמהמהים לחזור .
ההרגשה שלי מייד השתפרה , יצאנו יחד לצהריים רק אני והיא .
עכשיו אני במשרד והיא יצאה הביתה , קשה לי להיתרכז בעבודה .

פתאום כל דבר נראה לי כמו הסוף .
פתאום_מאוהב*

פתאום_מאוהב*

את כנראה שוב צודקת , גרמת לי להרגיש טוב יותר , תודה .
ובכל זאת יש משהו מרגיע ונוסח ביטחון שאני יודע שהיא במשרד שלה דלת אחת מהדלת שלי .
כיף לפעמים סתם לעבור אצלה/או שהיא נכנסת אלי , לקשקש 5 דקות ולהמשיך הלאה .

לגבי החמוד שלך , תיזהרי מקינאה של אנשים !!
אני מניח שהתכוונת שבגלל זה את לא מאפשרת לקשר הזה להיתפתח ?

אצלי כבר שמתי לב שאנשים מסתכלים על זה שאני והיא ביחד כל הזמן , ואפילו זורקים הערות מדיי פעם .
פתאום_מאוהב*

אני יודע שאת מנסה לתת תמונה אוביקטיבית על סמך מה שאני כותב פה ( ואני משתדל להיות עובדתי ) ,
ונניח שאת צודקת, אלו בדיוק הדברים שמכעיסים ופוגמים ביחסים ומוציאים את החשק (וגם בינינו לבני הזוג החוקיים) !
אני ממש לא צריך את זה ! , אלינור אל תפגעי - אבל זה בערך כמו שהאחר (לשעבר) שלך לא צריך את ההתפרצויות שלך ומוכן לוותר על הסקס איתך.

יש לי את אישתי , אוהב אותה מאוד והיא אותי , אצלנו אין משחקים , אומרים מה שבלב מהיום שהכרתי אותה (לפחות בדרך כלל - תראו איפה אני...)! לפעמים נעים לשמוע ולפעמים פחות .
פתאום_מאוהב*

אלינור
אצלך זה ברור שהוא שיחק איתך ! , את היית כנה איתו וגלית את רגשותייך , הוא מצידו תמרן אותך לאיך שהוא רצה , ברור שלא היה כנה איתך , ולכן אמר לך את מה שתוכלי להכיל מבלי לזרוק אותו .

"גם לך בא ואתה מתאפק"
כשאת מציגה את זה , זה נראה קצת שונה, לא ראיתי איך זה נראה מנקודת המבט שלה.
אבל שימי לב , זה לא בא ממקום רע , זה בעיקר בגלל קונפליקטים פנימיים שלי:
1) מעל הכל - אני לא יודע אם אני רוצה להתקדם לכיוון של קשר כזה
2) אני לא בטוח שהיא מרגישה כמוני , לפחות לא באותה עוצמה , אבל זה לא היה משנה משהו אם 1 היה ברור.
3) אני לא יודע מה עמדתה לגבי קשר עם אחר , אולי מבחינתה זה טאבו מוחלט .
למעשה סעיף 1 זה מה שגורם לי צעד אחורה כל פעם , כנראה שאני גם לא ברור , ומבלבל אותה .

מכניס פה עידכון מדף אחר

אני משתף קצת על איפוק ( או טימטום.. ).
אחרי הצהריים ,

תשובה של אם ואחות? (22.05.2016 18:32):

פתאום מאוהב?, התאור מהמם. גאה בך (כנראה) על זה שלא עשית כלום...
בגלל שהמפגשבלתי נמנע כנראה שכדאי להמנע...
סביר להניח שהיא היתה משתפת אתך פעולה ונהנת מסיפור. ואולי לא היית מרגיש נקיפות מצפון. מכאן זה רק מתדרדר במדרון תלול וקשה להתנתק.
אצלי זה יותר פשוט כי אני פשוט נמנעת ליצור קשר. אצלך זה יהיה מסובך קשה ואולי לא נעים.
מציעה לך להמנע ממצבים אלו למרות שזה ממש מפתה.

תשובה של פתאום מאוהב? (22.05.2016 20:08):

אם ואחות?
האמת שאיך שאני מרגיש היום , אני כבר במידרון .
אפילו ששום דבר פיזי לא קרה , התעוררתי למצב הזה כשכבר הרגשות שלי מאוד חזקים , להתנתק כבר היום יהיה לי מאוד מאוד קשה !
אני לא באמת יכול להימנע ממפגשים מבלי ליצור משבר (אמרת "מסובך קשה ואולי לא נעים").
ולפי השבוע האחרון , אחרי כמה ימים ללא "זמן איכות אחד על אחד" לא רק שלא נמנעתי , אלא גם יזמתי .
אם_ואחות*

שליחה על ידי אם_ואחות* »

פתאום מאוהב, לדעתי היא בדיוק במצבך. בחיים לא תארה לעצמה שאפשר להתאהב ככה באמצע החיים, בחיים לא חשבה שתבגוד בבעלה ומצד שני זה קרה. ויש ביניכם כימיה מטורפת ואם רק הייתם רווקים יכולתם כל כך לחגוג את זה. העובדה שאתם עובדים ביחד והיחסים בינכם שקופים לסביבה מסבכת יותר את הנושא.
לא יודעת איך אתה מצליח להחזיק את כל זה בבטן. אני אחרי שני מפגשים ידידותיים ו3 התכתבויות עם גוון מפלרטט (פעם ראשונה בחיי הנישואים) הייתי בשוק ואמרתי לו דוגרי בפנים שזה ממש מתאים ובלה בלה בלה וכל השאר מאז היסטוריה.
סדרתית*

שליחה על ידי סדרתית* »

אוף, נמאס לי מכל הגברים הפלרטטנים והנחמדים שמזמינים אותי לצהרים. דווקא כשהייתי צעירה נראה לי שדברים היו יותר ברורים לי. היום אחרי גיל 40 עם סטטוס נשואה. לא מצליחה להבין מה גברים רוצים ממני. ומצד שני מרגישה שמצליחים לבלבל אותי בשניה, חצי מהימים מסתובבת מאוהבת בזה או בזה... עד ששוכחת...
מה יש לכם הגברים בני 40?
פתאום_מאוהב*

אלינור
"לנצל חולשה של מישהי ----- ---- ---- -- ---- ---- והיא כ"כ אוהבת אותך שמסכימה לשכב איתך ובלבד להיות איתך?"
כל כך הרבה רוע במשפט אחד ! אין לי מילים , לא יודע מאיפה להתחיל ?
זה בכלל לא משנה אם האדם לא אוהב, מה שהשארתי מהמשפט זה דיי והותר רוע , אדם יהיר שנהנה לראות אחרים מתרפסים לפניו .
זה לא ילד בין 16שהז*** שלו חושב במקומו , זה פאקינג מנתח שכבר עבר הרבה בחיים !
כגבר ,לא היתי מסכים להיות איתו בכלל בקשר, ואני מניח שגם לא קשר מקצועי/מסחרי , אני לא מבין איך בכלל את חושבת לפגוש אותו ??

הפצצת אותי בתהיות על האפשרויות שרצות לה בראש , בשבילי היא כל כך "מספיק מושכת" , כל כך "מספיק יפה" , ואני מת על הטיזינג שהיא עושה , רק חבל שאני לא יכול/מסוגל להגיד לה את זה כרגע .

אם ואחות
(מחיקה -----)

להחזיק בבטן ??זה קשה בטירוף! .
אני משחרר מידי פעם רמז קטן כי אני באמת כבר לא יכול

למזלי גיליתי את המקום הזה ואותכן .
כשפתחתי את הדף , וכתבתי פוסט ראשון לשתף , הרגשתי הקלה עצומה .
התמיכה שאני מקבל ממכן , העצות , ניתוח המצב - זה עוזר לי מאוד !
אני רק מקווה מאוד שגם לה יש מקום שהיא יכולה לשתף...

סדרתית
אין לי תשובה טובה אלייך , אני לא נוהג לפלרטט ,עד המקרה המדובר פה היתה לי רק מטרה אחת לפלירטוטים/טיזינג - אישתי .
אני*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 17:25

שליחה על ידי אני* »

מתכון לאסון
קצת תובנות משלי - ואל תכעסו עלי בבקשה:

ואני מתייחסת לדף הזה ולדף "איך שוכחים מישהו" - שבעצם הוא בעיקר - איך ממשיכים ולא ממש מנסים לשכוח

פתאום מאוהב - אתה ממש בתחילת ה"המדרון החלקלק" - שכשמגיעים אליו - פסיעה קטנה - ואתה מתחיל להידרדר בתהום מבלי לדעת אם ומתי תצליח לעלות אותו.
היחסים האלה אף פעם לא ניגמרים בטוב - בעיקר אם יש לך זוגיות טובה בבית שאתה לא רוצה לפרק (ואלינור -זה תקף גם לגבייך)
מצד אחד שמחה לראות פה סוף סוף גבר שמיתרגש ומרגיש (בשונה מרוב האחרים שהם גברים מהסוג היותר שכיח הכובשים וזורקים) - אם באמת מתאהבים - אז באיזשהו שלב מאבדים שליטה ואין לדעת איך זה ייגמר כשמדובר ביחסים "אסורים". - מציעה להתרחק כל עוד ניתן. לב שבור זה דבר שקשה מאד לתקן והנזק רב על התועלת.

אלינור - הסיפור שאת מספר - על ניצול וכו' - הוא רק נק מבט אחת - אבל למעשה את שיחקת את המשחק המסוכן הזה שכלליו ידועים מראש בדכ - ואני מציעה לך פשוט להרפות מהאחר הזה שלך - שממילא אין לך כל כוונה לדהור איתו לשקיעה - כי הוא משעמם, נצלן, בוגדני (עזב כבר אשה אחת לטובת אחרת ועוד לא יבש הזרע שהכניס את אשתו החדשה להריון ו...) את לא רוצה לפרק את הזוגיות שלך - שלפי שאת בעצמך מספרת היא קרובה למושלמת.
פשוט תרפי ושחררי. שוב רגשות רעים- כעס ונקמה לא יעשו לך יותר טוב.

אנא שחררו פשוט.

וקבלו באהבה

אני
פתאום_מאוהב*

שוב יום קשה ....
התחיל רגיל , היא נכנסה אלי בבוקר , מדברים על כמה נושאים אישיים ומבינים שאי אפשר לדבר במשרד , זה נדחה לצהריים.
בצהריים שוב יצאנו לבד .
רציתי גם לדבר איתה על נושא

חשבתי איך אני מכוון את השיחה כך שאוכל לחשוף ולו מעט את הרגשות שלי , ממש קשה לי לשמור בלב .
אני אפרט יותר מאוחר בלילה , כי אני כרגע בעבודה וחייב לסיים פה .
בשורה התחתונה ... היא לא מרגישה כמוני .
זהו , הייתי חייב לרשום את זה עכשיו, כדי שאוכל להמשיך .
אוףף כמה כואב .
אני*

שליחה על ידי אני* »

פתאום מאוהב - לא רוצה להרוס את החגיגה -אבל כמו שכתבתי - זה לטובה! היחסים האלה לא ניגמרים בטוב...
ואני מבינה את הכאב שלך. באמת. אבל מאחר וממילא לא התכוונת לפרק את הזוגיות בבית ואתה רוצה לשמר אותה, הדברים האלה ניגמרים באסון - של גילוי של ריחוק מהמשפחה של לב שבור של מישהו (במקרה זה נראה ששלך לצערי) ויפה להניח לזה שעה אחת קודם.

אלינור - לפי מה שהבנתי מכל מה שכתבת - וקראתי גם באתר השני (וזה נורא מבלבל לקרוא ולכתוב גם פה וגם שם:)- אני דווקא הבנתי שחוץ מזה שהוא רצה לחזור הוא דווקא הסביר בדיוק את הכללים מה הוא מוכן ומה לא! ולכן גם קבע כללים חדשים - והסביר בדיוק מה הוא מרגיש ומה לא ומה הוא מוכן ומה לא ודווקא כאן היה הוגן איתך גם אם היתה תקופה של בילבול בשבילך ואולי גם בשבילו.
פשוט הניחי לו ובעיקר לעצמך - הסיחרור הזה וההתעסקות סביבו לטוב ולרע - לא עושה לך טוב את בעצמך אומרת. ובדף שכתוב איך שוכחים - מנסים לשכוח ואם אי אפשר לפחות להתגבר ובשביל זה צריך לשים את האשמות והעוולות והכעסים בצד ולהמשיך הלאה ולהינות ממה שיש - והבנתי שלך יש ואת צריכה לשמוח על כך, יקירתי.

חיבוק לשניכם (אפלטוני כמובן :)
פתאום_מאוהב*

אלינור
באמת תשחררי , תמשיכי הלאה .
תראי , לפחות לך יש זוגיות נהדרת ! שהוא כנראה רק יכול לחלום עליה , בסוף היום את עם בעל נפלא שאוהב אותך ואת אותו , והוא נשאר עם מישהי שכנראה כבר לא עושה לו את זה ולצערה "נהנת" מהאופי המחורבן שלו .
תחזרי הביתה , בלי עצבים, ( כעס כנראה תמיד יהיה שם ) עם מבט קדימה .
תמשיכי לצמצם למינימום את המפגשים איתו , לפחות עד שיעבור קצת הזעם עליו.

י}
פתאום_מאוהב*

אלינור
אני לא אעביר/אשנה כלום .

עידכון מהצהרים
שוב רק אנחנו בשיחה אינטימית ארוכה -
דיברנו על זה שהיא עוזבת

רציתי לחפור ולהבין איך היא מרגישה או מה היא מיחסת לקשר בינינו

---- מה אני מבין מזה ? שהיא דיי בטוחה שהקשר תמים לחלוטין !

כל השיחה הזאת , לא ראיתי ולו לרגע שיש לה משהו אלי מעבר לחברות טובה ואמיתית ,ציפיתי לשמוע ולו מעט חששות גם מצידה , התלבטויות
הכרה שמה שיש בינינו הוא טיפה יותר מסתם חברות .

היו דברים שנעשו/נאמרו בינינו שאולי לא פירשתי נכון .
פתאום קישרתי את המיקרים

אפשר להמשיך ולהראות שכמעט כל מה שנראה כמשיכה הדדית יכול להיות מפורש כחברות .
אבל מצד שני יש גם מפגשים או סיטואציות הזוייות שלתרץ את זה כחברות תמימה זה ממש חלש ודי ברור שזה הרבה יותר מזה .

לדוגמה הסיטואציה משבוע שעבר עם (מחיקה -----)

ועוד סיטואציה שאני מתקשה לתרץ כמשהו תמים ( באמת לא מבין למה לה להתאמץ כל כך ? אלא אם כן יש סיבה מאוד טובה שאני לא מצליח להבין):
(מחיקה -----)
מצד שני היו כל כך הרבה הודעות באותו יום על התיאום של המפגש שאם אני היתי בעלה וקורא את זה היתי מודאג ביותר .

הסיפור עם (מחיקה -----) חזר על עצמו שבוע לאחר מכן , (הרגשתי די בבירור שזה מאולץ - העיקר להיפגש) התיאום בינינו לא היה טוב והיא נאלצה לוותר ולהמשיך.

אני כבר כל כך מבולבל .
פתאום_מאוהב*

תודה אלינור
הדברים שכתבת נשמעים הגיוניים מאוד .
אם כי כנראה שיש סיטואציות שלעולם לא אבין.

מהיום הראשון שהבנתי מה אני מרגיש היה ברור לי שזה זמני .
אני חופר לעצמי בנפש כדי להבין מה אני רוצה ?
קל לי להגיד מה אני לא רוצה שיקרה .
מנסה לדמיין איך היתי רוצה שזה יגמר ? מה יספק אותי כדי לא להרגיש שבור ?
למה לעזאזל עד לפני שבוע הרגשתי בעננים ? בפועל לא השתנה כלום! מלבד ההתפקחות שלי ...

חצי הכוס המלאה ? כנראה שההורמונים במוח חוסמים לי את ההיגיון .

אני מניח שאם היתי שומע אותה אומרת לי --------, אבל אין סיכוי שהיא תסכים לעשות משהוא בכיוון ולא יקרה שום דבר .
במקרה הזה במקום לעמוד בצד הדרך עכשיו , היתי נוסע עכשיו לעבודה עם חייך קל ומוזיקה טובה . חוזר בערב הביתה לחבק את אישתי .

הלוואי והיתי יכול לספר לאישתי הכל .
פתאום_מאוהב*

ברור שהוא ניסה (האחר שלך) , חיכה קצת שתירגעי , ""שתעבור לך הג'אננה" ושתחזרי להיות הנכנעת של קודם , "משמן" קצת ע"י הבעת נחמדות , כנראה לוחץ לו למטה או שהאגו שלו דורש הבעת הוכחה שהוא עדיין "פטיש" , וברור שזה רק לסקס ! -משהוא אחר לא היה מספק לו את האגו .
בכל מקרה לדעתי קראת אותו היטב , היית מוכנה נפשית ועם הרבה ביטחון עצמי .
כל הכבוד , לא לאיך שענית לו( גם לזה אבל זה לא העיקר ) , אלא לאיך שהתמודדת נפשית , ברוגע , לא מתלהמת , זה משדר המון ביטחון עצמי .
גאה בך !
אני*

שליחה על ידי אני* »

פתאום מאוהב -מבינה את הכאב ואת ההתפכחות הכואבת אבל באמת עדיף כך בנסיבות אלה. לך הביתה - חבק את אשתך ושמח בה.
ואלינור - באמת כל הכבוד לך. תמשיכי להתחזק ולחזק. זה חשוב!
כל המציל נפש בישראל - כאילו הציל עולם ומלואו...

חיבוק לשניכם

אני
פתאום_מאוהב*

תודה אני
אני אוהב את אישתי .
אני מחבק אותה כל יום לפחות פעם אחת .
כל יום מתחיל ב"בוקר טוב" ומסתיים ב"לילה טוב" .
נשיקה כשנפרדים ועוד אחת כשנפגשים בחזרה .
אוהב להסתכל עליה , אוהב להשוויץ בה .
אוהב שטוב לה , ומוטרד כשפחות טוב .

אז למה לעזאזל הגעתי למצב הזה ??
עזבו .. סתם שופך תיסכולים ...
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

שליחה על ידי א.א* »

נכנסתי גם אני לדף הזה ..
אומנם אני בת 50 אבל בכל זאת..
אלינור ופתאום מאוהב רוצה להזכיר שרובנו התחלנו ממשיכה מינית בשביל הסקס בלבד!! גם אתה וגם אלינור לא רציתם ולא רוצים לפרק משפחה .וגם האחר שלך אלינור יקירתי רוצה רק סקס וגם אני והאחר שלי רוצים רק סקס ולא לפרק את המשפחה .רוצים קצת לשבור שגרה להיות נחשקים ע"י משהו אחר חוץ מהבן זוג הקבוע שאוהב תומך והמובן מאליו רוצים ריגוש לדעת שאנחנו עדיין אטרקטיביים...אבל בנוסף לסקס הסתנן עוד משו שלא תכננו וזה תשומת לב ופה התערער לנו הבטחון ופה התחלנו להעלב מה הוא רוצה אותנו רק לסקס?? פתאום נראה לנו "זול" ולא שייך רק סקס פתאום אנחנו שינינו כיוון בגלל צרכים נפשיים ולא רק פיזיים.
אז אלינור יקרתי ואת יודעת שאני אוהבת אותך מאוד מה הפליאה שהוא לא בוחל בשום דבר להשיג את המטרה שלו? למה את מאשימה אותו ועל מה? וכמובן!!!!! שמדובר גם בי .אולי בראש ובראשונה מדובר בי .אני מנסה להסביר לעצמי שאם אני כועסת שמתנתק ואם עצובה שלא יוזם ..אני צריכה להתבונן קודם כל לתוך תוכי ולהבין שגם אני אשמה בדיוק כמוהו למצב .אף פעם לא חשבתי/רציתי שנפרק משפחות ונתאחד ונחיה באושר זה בכלל לא אופציה ..אז מה אני מצפה /רוצה? ושאני חושבת על כל הסטואציה בנינו זה נמשך ככ הרבה זמן בגלל שלא ערערנו את הקיים שלנו( חיי הנשואים ) רק רצינו יותר תיבול משו קצת פקנטי שובר שגרה סוטים מעט מהמסלול וחוזרים למסלול בלי לאבד את הצפון..סתם חומר למחשבה
אני*

שליחה על ידי אני* »

מאוהב - אני מאד מבינה אותך. זה ממש מבאס להתאהב ולהבין שהצד השני לא רוצה באותה מידה.
אבל מה - בכל מקרה אתה הרי לא רוצה לפרק את המשפחה שלך ולדהור איתה לשקיעה , כך שכל שהיה צפוי מקשר כזה הוא בעיקר - בעיות ושברון לב (של כל אחד ממעורבים) !
אא ואלינור - ברור שהקשר אצל שתיכן הוא מאד בעייתי - מצד אחד רציתן רק סקס ונקשרתן ריגשית ורוצות בונוסים מעבר לסקס אבל גם לא רוצות לפרק את המשפחה.
זו משוואה שלא ניתן לפתור אותה מתמטית :) (:
בכל מקרה אם הייתן מקבלות יותר תשומת לב בין לבין הרי שההתאהבות מתחזקת - ואז מה עושים עם זה בדיוק? מקיימות שתי מערכות יחסים מלאות תוך פיצול אשיות? ומה עושים אם אחד רוצה יותר?
אלינור - כל הכבוד על העבודה שעשית
ואא - מקווה שתצאי מזה ומתנצלת שוב אם הייתי קצת קשה איתך בפורום השני - וחטפתי שם על הראש על זה - אבל באמת כוונתי טובה.

ודרך אגב - לא כולם התחילו עם הקשר בגלל סקס - מבינה שזה לא המצב אצל מאוהב
ולא לכולם טוב בבית ולא רוצים לפרק...

חיבוק

אני
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אני
תודה על ההתיחסות ואין לי שום טענה כלפיך ברור שהכוונות פה טובות .
דרך אגב כמעט שנה שהיה בנינו משיכה מטורפת עד למימוש זה לא שראיתי אותו וישר נדלקתי ונכנסנו למיטה עבדתי אתו צמוד שנה עד שלא יכולתי יותר ועשיתי צעד ראשון .
ולגבי מה שכתבת שאם היינו מקבלות יותר תשומת לב אכן היינו בברוך יותר רציני ..בכל אופן אני .מצד שני זה היה יכול להרתיע ולהפחיד אותי שזה כביכול היה מאיים על חיי הנשואים שלי ויתכן והייתי חותכת אם הוא היה לוחץ יתר על המידה .
פתאום_מאוהב*

אלינור
זה ממש לא פאדיחות ! זה הרבה גאווה !
לגבי ההתנהגות הפסיכוטית אני לא בטוח .... אבל לגבי זה שחתכת אתמול - כל הכבוד ! לא פאדיחות ולא כלוום , פשוט הפגנת ביטחון עצמי ושאת מנווטת לעצמך את החיים .
את לא אמורה לדעת אם יש לו עומס או לא , לך לא היה נוח להיפגש ( גם מקצועית ) וזה מה שהייה ! בלי למצמץ ובלי רגשות חרטה !
את כבר לא נגישה 24/7 !
פרגני לעצמך !!!
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
אני מבינה את האכזבה שלך ממי .מאוד מבינה כי זה רק מחדד את הפערים שיש בנינו לאחרים ברמה הרגשית
שלחתי לו הבוקר הודעה בעבודה ? אחרי 3 שעות שאל מה המצב ושרק יצא מניתוח גדול .. שלחתי לו לא יצא להפגש כתב חבל וזהו!! זה גם כואב שהם לא קצת "נלחמים" עלינו אבל עזבי מה נעשה היום שישפר לנו את המצב רוח?כוס אמא שלהם!!!! את רואה למדת אותי לקלל
פתאום_מאוהב*

אלינור יקרה
אני שולח לך מפית וירטואלית כדי שתנגבי את הדמעות ותעמדי זקוף !
הוא הבין שהוא נתקל באלינור אחרת , וכדי לא לקבל דחייה , העדיף לא להכנס לזה -צריך לשמור לעצמו על האגו .
תאמיני לי שאם היית טיפה רומזת שאת בעניין הוא היה דוהר אליייך כמו קטר חרמן .
הרי הוא התחיל אתמול עם "מתוקה" - בודק את השטח , שלא יקבל שוב על הראש .
את חתכת והוא הבין שהוא כבר לא יכול לנווט אותך , ולכן היום הוא כבר הבין שהפסיד אותך .
עשית דרך ארוכה ומכובדת ! לאט לאט מתפנה לך מקום בלב וזה כואב , תשאירי לבעלך למלא אותו .
את לא התאהבת באיש הזה , את התאהבת בפנטזיה שהוא יצר עבורך ! .

ערכתי :
את כזאת אמיצה !!! למרות ההרגשה הקשה החלטת ללכת ולהתעמת עם הדברים שגורמים לך חרדות - יש לך לא סתם "ביצים גדולות" !ענקיות ! .
אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

שליחה על ידי אלינור* »

מרוב שהייתי עסוקה בעצמי היום...לא שאלתי מה שלומך פתאום מאוהב? איך הולך?
א.א את שבוע הבא בחו"ל. תשכחי מהאחר קצת ותהני...
אני, תודה רבה על העידוד.
פתאום_מאוהב*

אלינור
תודה על ההיתעניינות ,
היום בבוקר העברתי שעה של ספורט עם המון המון מחשבות (אימון רציני לא יצא מזה ..)
דווקא מרגיש טוב רוב הזמן , אולי בגלל שהרגשתי שקיבלתי ממנה over תשומת לב היום ? או שבגלל שהיתי מחוץ למשרד רוב היום?
אחה"צ הייתי עם הילדים ואישתי במדורת לג בעומר והיה ממש כיף ! בין לבין חשבתי עליה , אבל לא משהו שגרם לי להיות מוטרד .

א.א
הקשר שלך מעורר פליאה , בעיקר איך כל כך הרבה זמן את בקשר הזה ואף אחד מהסביבה שלך או שלו לא "עלה" על זה?
אל תאשימי את עצמך שהתחלת את הקשר הזה רק בגלל סקס .
את כבר המון שנים ב"עסק" הזה , אני חושב שכל 2 אנשים, שכל כך הרבה שנים נפגשים באינטימייות, מפתחים קשר אחד לשני.
אני אתן דוגמה , נניח 2 חברים , שנפגשים פעם בסופ"ש לפעילות ספורטיבית משותפת (טניס זוגות לדוגמה?) , מן הסתם אחרי תקופה , יהיה ביניהם קשר חברות , אולי יפגשו מעבר לזמן האימון .
אם אחד יעלם פתאום לחודש , זה יפגע בשני , הוא ינסה לברר מה קרה .
גם את א.א בקשר כל כך ארוך שברור שזה כבר יותר מסקס , יש פה חברות של המון שנים !

אני
תודה על ההתיחסות , זה עוזר.
אכן לא תיכננתי לדהור איתה לשקיעה .
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב .
תודה על ההתיחסות .אני חושבת ומרגישה שהחברות יותר מצידי מאשר מצידו הוא מאוד פסיבי בקשר שלנו .גם שאני מנסה לעורר יש פעמים שלא מגיב ומתעלם וזה פוגע!!
דוקא אחרי ככ הרבה שנים אני מרגישה שצריכה להפסיק עם התלות הזאת כי אם אתפס עכשו זה ממש מיותר כי באמת אין כמעט כלום בקשר הזה חוץ מהתעקשות שלי .
אתמול מחקתי את המס של המרפאה שלו והמס שלו מהנייד בכדי שלא אהיה עסוקה לחפש אם מחובר בווסאפ ..אבל כבר עשיתי את זה מליון פעמים אז אני קצת סקפטית לגבי הצעד הזה .
היום אני יודעת שהוא עם המשפחה בחופשה עד סוף שבוע אז יש בי מעט הרגשה של צביטה בלב אבל זה יעבור ..מקווה להיות חזקה ובאמת להפסיק עם כל הקשר הזה אחת ולתמיד מתוך הבנה עמוקה שזה מזיק ולא מתוך וויתור .
יום טוב לכולם.
ואתה מאוהב תתרחק מהאחרת כמו מאש של ל"ג בעומר!! תקרא שוב את הדף השני ותראה שלא יוצא מזה כלום אלא להיפך גם פעמים שהייתי בטוחה שהאחר ואני מגיעים לאיזה איזון הכל התפוצץ תלמד מהנסיון מאחת שגדולה ממך בעשור ן .בהצלחה
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

אלינור ממי
איך את? יותר טוב?
רוצה שנפגש לכוס קפה עוגה וקללות? יכול להיות אחלה
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

חחח אלינור יא קורעת!!
מפגר האחר שלך הפסיד!!!!!
אני היום יותר מידי שקועה במחשבות עליו ויש לי מועקה בלב ..יאללה שזה יעבור .
באמת בזבוז זמן
איך עברנו לדף הזה? אנחנו רודפות אחרי הגברים? :)
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

זה אני הפלוני אלמוני בטעות לא הכנסתי א.א
אלינור אני הזמנתי אותך לקפה !!!!
אם_ואחות*

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אני גם מוזמנת?
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
נקרעתי מצחוק ....אני סבתא כוסית .וסליחה על החוסר ענווה.שבוע שעבר רצתי 30 ק"מ בלי הרבה מאמץ .. יש עליי לוק..
אם ואחות את מוזמנת אבל אני פוחדת לקלקל אותך ושלא נדבר על אלינור ..
ואלינור הפגישה שהייתה לך איתו מבעסת מבחינת היחס שלו..ואת תותחית על!!! אני מבינה אותך לגמרי שהתאכזבת
אני לא הייתי מתאפקת או שהייתי מגיעה עם בגד קצת חשוף שיצאו לו העיניים או שמדביקה לו נשיקה עם הלשון ויוצאת ..אבל חבל שאקלקל אותך סוף סוף התאזנת .
מכירה שיטת אקסס בראס ? אני רוצה לנסות ללכת לקורס זה שיטה שאמורה לעזור בקבעונות ותקיעות , חשיבה מעגלית, ועוד נושאים שיכולים לעזור בחיים ..כמה כסף אני מבזבזת על החרא הזה !!!
אם ואחות את בטוחה שרוצה להצטרף לקפה?
אלינור לא נראה לי שכדאי לפתוח מייל מסוכן מידי ..
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אחשוב על זה ..
צודקת אני מבזבזת כסף על שטויות פתחתי עסק ויש לי מלא הוצאות ..אני חושבת עליו עכשו והוא מבלה בתחת של אשתו ..בא לי לתלות אותו
פתאום_מאוהב*

א.א
כתבת תתרחק מהאחרת כמו מאש של ל"ג בעומר!!
להתרחק קצת קשה , זה לא רק שהיא פה בקומת המשרדים , בניגוד למה שהולך אצלכן שיש לכן מטענים נגד האחר , אצלי אין לי ולו תלונה אחת אליה , ההפך ! יש איכפתיות רבה , תשומת לב , רגעים מצחיקים , שוברים פה את השיעמום ...
עושה לי טוב ( ואני אשלם על זה אחר כך)
יאללה הולך הביתה לילדים ולאשה .
קבעתי דייט עם אישתי למחר .
אני*

שליחה על ידי אני* »

מהניתוח שלכן זו באמת בעיה מן התחת (:
שמחה שאתן יודעות לצחוק על זה
הומור מאד עוזר להתמודד
פתאום מאוהב מקווה שאתה לא מדי בשוק עם כל האסטרוגן השופע שהיגר לדף שפתחתומצליח לחייך מפעם לפעם גם
וברצינות זה לא מפריע לכן אף פעם שהאחר גם עם אשתו באינטימיות?
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב.
לא רוצה להפיל את רוחך אבל בשנים הראשונות היה לנו ממש טוב עבדנו באותו מקום ולפחות ראינו אחד את השני פעמיים בשבוע וחגגנו פעם בשבוע אחר כך עם השנים נהיה יותר מסובך ואז התחילה המרירות מצידי שלא מספיק מתראים ...מאז שאשתו גילתה את הקשר כבר עברו 3 שנים והוא בזכוכית מגדלת וממש קשה לשמור על קשר ויור מסובך להפגש..
כל הכבוד שקבעת עם אשתך דייט תשקיע בה מגיע לה !!
אני - חלק מהבעיה של האחר עם אשתו שהיא לא מתה על סקס זקוקה לזה לעיתים רחוקות והוא תמיד זה שיוזם אבל לדבריו הסקס שלהם טוב ..ויש תקופות שאני חושבת על זה אז זה מפריע לי אבל בגדול אני לא מתעכבת על זה משום מה יותר מפריע לי שהם מבלים ביחד זמן איכות חופשות וכאלו...זה דפיקות מצידי אבל אני לא שולטת בזה .
ואני לא ספרת לנו למה את פה .
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
נראה לי האחרים שלנו תאומים סיאמיים..
יבשים פחד ...אל תדאגי הגלגל מסתובב .
שיהיה סופאש כייפי ונעים עם המשפחה בלי לחשוב על האחר יותר מידי.חיבוקים ממי
מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

שליחה על ידי מאוהבת* »

פתאום מאוהב
סיפור מדהים,
מחזיר אותי להתחלה עם האחר,
ההבדל היחיד שהיו לו רגשות וידעתי
ושלי התפתחו עם הזמן.
כל הפרפרים וחוסר תאבון זה כל כך מוכר לי,
החוסר תאבון אגב קיים גם היום.
אם היא עוברת את זה אז יש שם רגשות מבטיחה לך.
מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחר בקשר הזה.
פתאום_מאוהב*

אישתי בודקת אותי ...
אני על חבל דק .

אתמול שמתי לב שאישתי בדקה את ----
האמת שכמה פעמים שמתי לב שהיא בודקת , אף פעם לא הפריע לי , עכשיו זה מלחיץ!
אני מניח שהיא הגיע גם ל א' - בסך הכל התכתבנו 3 שעות לפני שאישתי ראתה .
היו שם התכתבויות של 4 ימים אחרונים עם א' .
למזלי , כל ההודעות תמימות וענייניות , מלבד כמה אימוג'י של חיבה בשני הכיונים...

מצד שני א' כתבה על מחווה שעשתה בשבילי ואני בשבילה - קצת לא נעים אבל עדיין יכול להכלל בגדר חברות תמימה דיי בקלות.
בנוסף מופיע שם פעמיים תאום שלי עם א' לצהריים אבל אין שום רמז שזה "אחד על אחד".

די ברור לי שעכשיו אני תחת סוג של זכוכית מגדלת .

גם אתמול וגם היום אנו נפגשים המון , היא נכנסת רגע אלי לחדר סתם לקשקש ולהיתיעץ , אני עובר דרכה מידי פעם .
יושבים לקפה , יוצאים לאכול .
מאוהבת

הקטע עם התאבון זה ממש מדד למה אני מרגיש , ביום שאני חושב עליה המון אני ממש בצום .. אוכל בכוח .
היום בצהריים א' ציינה שבכלל לא בא לה לאכול , אבל באה בכל זאת ... "רק למשהו קל" .

כשזה יגמר , מחכה לי כזאת ריקנות ....
פתאום_מאוהב*

אלינור
תודה על היתיחסות , הפתעת אותי עם ה"קטע הנשי" , וקצת קשה לי להסכים איתך , למרות זאת אני מניח שאת יודעת על מה את מדברת .
לגבי בדיקת הטלפונים , את צודקת - יש בעיה של אמון , מצידי יש דברים מהותיים שאישתי סיפרה לי על עברה שלא מסתדרים , אני דיי בטוח שהיא מסתירה משהו , זה דיי ישן אז אני לא מטריד אותה עם שאלות .
פה ושם תפסתי אותה לא מספרת את כל האמת ( לא הגבתי) , כלומר, לא משקרת אבל גם לא מספרת הכל .
לגביי , אני לא מוצא שצריכה להיות לה סיבה לחוסר אימון , תמיד הקפדתי להיות אמין , לא משקר ומספר הכל ( עד ש א' הגיעה....).

מצד שני את אומרת שמעולם לא בדקתם אחד לשני ובכל זאת גם את מוחקת , אז איך את מסבירה את זה ?
אני חושב שכל אחד שאוהב את בין/בת הזוג שלו , מתעניין במה הולך שם בווטסאפ , לדעתי זה אפילו רומנטי במידה מסויימת , כי זה אומר שאנו מקנאים אחד לשני , ושומרים את בן/בת הזוג לעצמנו .
פתאום_מאוהב*

אלינור
לגבי האמון , עכשיו זה ברור אבל מאכזב .
אנחנו מבססים אמון כדי שלא יתפסו אותנו , למעשה זה למראית עין , כי כן יש לי מה להסתיר ! וכפי שאנו "מבססים אמון" אנו מייד חושבים האם גם בצד השני "מבסס אמון" והנה הלך האמון.....

להפתעתי אני מצליח לשמור על התנהגות רגילה לחלוטין , יש איזה סוויטצ במוח כשאני עם הילדים והאישה .
כשאני לבד, הכל צף ועולה .

לגבי ההודעות של א' , כשהבנתי שאישתי כנראה ראתה , הכנתי בראש תשובות , אבל זה היה דיי קל כי לא היה שם משהוא חריג במיוחד .
ולא ,היא לא שאלה כלום , התנהגה רגיל והיה לנו אחלה סקס למחרת .
אני חושב , שסך הכל אין שם כלום שרומז על משהוא מעבר לידידות ( ומאוד יכול להיות שזה באמת המצב מצידה של א'), זה לא ישנה את העובדה שאישתי כנראה תיהיה יותר דרוכה .
פתאום_מאוהב*

עידכון מהיום .
התחיל כרגיל , קפה בקפיטריה של הקומה למטה , הינו יחד ( לא לבד ) .
עבדנו יחד היום על מצגת משותפת כל היום.
היה ענייני/מקצועי , היו מדי פעם רגעים שאני מביט בעניים שלה מבט ארוך תוך כדי שהיא מקלידה .
היה כיף , לשבת אחד לייד השני .

באיזה שהוא שלב היא הלכה לקשקש עם עובד אחר .
פתאום קנאה ... הפריע לי מאוד .
ובעצם סתם .(מחיקה----------), ובכל זאת הדופק עלה ...
קיבלתי אחר כך הודעת טקסט ממנה שהיא אצלו במשרד ושאני אקרא לה כשאני יוצא לצהריים ( הדופק ירד... ) . הצעתי לה שנצטרף אל אותו בחור לצהריים, והיא פסלה (מחיקה----------).

שוב רק אני והיא יחד , מקשקשים על כל מיני דברים , (מחיקה----------)
ביומיים האחרונים , עלו בי מחשבות מה לעשות(מחיקה----------).

סיימנו את המצגת והיא חזרה למשרד שלה , אחרי בערך 10 דקות קראה לי אליה והציעה לי שנצא יחד שני זוגות לבילוי
צריך להתחמק ? אמרתי שאני אשאל את אישתי ( אולי יהיה לה תירוץ טוב לוותר ) וזאת ענתה בחיוב ....
תוכנית ב': ניסיתי לשכנע אותה שזה נופל על יום לא טוב . תוכנית ב' לא עבדה ! היא די התעקשה , וישבה איתי לקבוע יעד ליציאה - שרפנו עוד חצי שעה אחד עם השני ....

לא שאני מתנגד לבלות איתה ,להיפך אבל השתכנעתי מדברי אלינור שזה רעיון גרוע !
פתאום_מאוהב*

אלינור
הבוטות מתקבלת באהבה , לפחות אותי מישהי מנערת מידי פעם (-: .
כנראה של א' אין "אילינור" שתייעץ לה ...ממש לא מטומטמת ,אני דיי בטוח שהיא נוהגת כך מטוב לב אמיתי .

אוףף , עכשיו צריך למצוא דרך להתחמק -
פתאום_מאוהב*

אלינור , אחרי שקראתי את הדברים שכתבת , הלכתי ודיברתי שוב עם אישתי , לגבי היציאה , לנסות להבין לאן הרוח נושבת .
לא נראה לי שאישתי מוטרדת בכלל מהיציאה (יש סימנים שאני מכיר המעידים על שלווה אצלה ) , היא הרבה יותר מוטרדת אם שיעור ה TRX שלה יתקיים מחר ....

לגבי האחר שלך ,
אני מבין איך מצבים כאלו יכולים לגרום אצלך למתחים , בדיוק שהתחלת להרגיש משוחררת את נאלצת שוב להיפגש/ ולהעמיד למבחן את האסרטיביות שלך
יש לי שאלה :
התרחיש שחשבת עליו שיכול לקרות - הוא בעצם מה שהית רוצה שיקרה (ונשים רגע את ההיגיון בצד..)?
אולי המחשבות האלו עולות אצלך בגלל שלא "בירכת " אותו היום .
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב .
אני לגמרי מסכימה עם אלינןר זה שאשתך ראתה הודעות מא' זה כבר מחשיד וצריך להזהר. שאלתי את בעלי על זה שאם משו היה כותב לאחרת מה שכתבת הוא ממש הזדעזע ואמר שאין סיכוי שהוא היה כותב כזה דבר זה אינטימיות לכל דבר ..אז תבינו עם מי אני חיה ואיזה סיכון אני לוקחת
אם תצאו ביחד לסופש מספיק מבט אחד שלה או שלך לא לעיניין והדברים יכולים להתפוצץ לכם בפנים .
אני בחופשה עם בעלי וממש כייף לנו ביחד .
בצהריים התחברתי לאינטרנט וראיתי הודעה שלו מהבוקר ( יא בן ז..נזכר בי שאני לא באיזור)
כתב מתי את באיזור כבר שבועיים אני בלי .
חצוף אם הייתי מעיזה לשלוח לו הודעה בלי לבדוק קודם אם הוא בעבודה היה נותן לי על הראש.
התחשק לי לכתוב לו "רצית שקט" אז קבלת ובמקום זה רשמתי לו אני בחופשה מה קרה שבוע שעבר היית בחופש? ואני יודעת שאשתו לא מתה על סקס בלשון המעטה .
הוא שלח לי הינו עם הילדים ועוד 15 ילדים באוהל..
כתבתי לו שאני השלמתי חסכים..והוא לא פתח את ההודעה למשך שעה ואז מחקתי את הכל.
בקצור לא יודעת מה אני מרגישה באמת .ההודעה שלו לא הקפיצה לי את הלב כמו פעם .נשארתי אדישה בלי פרפרים בבטן בלי חשק לסקס איתו בלי פנטזיות עליו ..אולי אני בשלבי גמילה או שהחופש והנוכחות הכיפית של בעלי מטשטשים לי את הגעגועים..
אלינור נראה לי שאני יותר מתגעגעת אלייך מאשר אליו חחח.והקללות למעלה זה בהשראתך .
אלינור אני מחכה שימאס לי מהאחר ומבטיחה שלא אפזול לאף גבר יותר באמת שאין אף אחד שבא לי עליו ולא רוצה אף אחד למרות שיודעת שיש איזה פיזיוטרפיסט שמת שאני יעשה איתו איזה הרפיה (טיפל בי פעם והוא ממש שווה!!)ופעם בשבוע אנחנו נפגשים בעבודה אבל אני לא יעשה ולא רוצה לעשות שום צעד .
שיגמר עם האחר אני טוטלית לבעלי ( הגיע הזמן לא??).
לילה טוב לכולם.
פתאום_מאוהב*

א.א
תודה על ההיתיחסות .
נראה לי שאהמשפחה שלך "גומלת" אותך לאט לאט מהאחר... את לא צריכה לעשות כלום , להשען לאחור ולהנות מהמשפחה .

בגלל שלא דיברתי עם א' על הרגשות שלי אליה וכמובן שגם היא לא ,אנחנו למעשה על סטטוס תמים, אני לא ממש יכול להסביר לה איך להתנהג , כמו שאתן רואות זה קצת מתחיל להסתבך .
הניראות שלנו בעבודה יחד יותר מידי - במשרד כבר זרקו לנו עקיצות על זה שאנחנו יחד .
אני לא רואה איך אני אומר לה דבר כזה ( שמידיי פעם לא נצא לצהריים יחד לדוגמה ) מבלי לפגוע בה.
פתאום_מאוהב*

אלינור
מה שכתבת נשמע כמו פרידה ,הדרך שלך להשלים עם מה שהיה ולהגיד שלום. ואני יכול להרגיש מפה , מהדברים שאת כותבת , את העצב בלב .
תחזרי קצת אחורה ותקראי מה שכתבת בשבוע האחרון (גם פה וגם בדף המקביל) - נראה לי שזה יחזיר לך קצת מהאדישות.
אני מרגיש שיש לך צורך לשחזר את "הנפילה לאהבה" שהיתה לך עם האחר או אולי הצורך בתשומת לב ובגלל זה את מכוונת לחמוד , את כבר מחמשת את הנשק הנשי "ואמיס אותו עם החיוך שלי"
פתאום_מאוהב*

וואי אלינור היקרה ,מצער לשמוע , חיבוקים - המון חיבוקים ! .
כל המחשבות האלו שמציפים הכל שוב פעם מחדש .
מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו .
תנסי להיזכר באירוע טוב שהיה לך עם בעלך ולכי להניח ראש על בעלך .
פתאום_מאוהב*

יצאתי אתמול עם אישתי לבילוי .

היה רומנטי בטירוף .
ממש חזרנו XX שנים אחורה , אפילו הפרפרים בבטן חזרו לרגע . התנשקנו המון כמו פעם ! זוג חברים חרמנים , סגרנו את הערב בסקס טוב ,
אין ספק . אחת היציאות המוצלחות שלי איתה בשנים האחרונות.
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב
שמחה בשבילך שהה לך כייף עם אשתך.
אלינור איך את יותר טוב?
אני טיפה מתגעגעת אבל ממש טיפה למה ? לא יודעת בדיוק אולי רק לדבר איתו לבדוק שעוד זוכר רוצה ואולי מתגעגע אבל בהחלט בגדר השפוי!!!
סופ"ש נעים לכולם .
פתאום_מאוהב*

א.א ואלינור סופ"ש מקסים לכן .
בילוי עם המשפחה בהחלט מסיט את המחשבות לכיוונים טובים יותר .
הולך להיות חם בטירוף מחר ...
( גם מזג האוויר (-: )
אלינור*

שליחה על ידי אלינור* »

א.א ופתאום מאוהב, סופ"ש נעים לכם :)
אני בסדר גמור :) תודה
פתאום_מאוהב*

אין ספק שאת לוקחת ברצינות את "פרוייקט" הפרידה , וההיגיון אצלך עובד לא פחות מהרגש .
זה באמת יעבור עם הזמן , תחזיקי מעמד !
אני רק יכול לספר לך מניסיון ישן - היתאהבות הראשונה שלי ( גיל 20 ) , כשהיה צריך להגיד שלום ולהתראות היה לי קשה ! כמה קשה זה לא יאומן ! אפילו התחילה לי נשירה קלה ...
עבר זמן רב עד שהיתאוששתי , שבועיים ראשונים הייתי מפורק , לא יצאתי מהחדר .
לאט לאט חזרתי לדברים שאני אוהב לעשות , עברתי מהבית של ההורים לבוהמה של תא , הכרתי אנשים - יחסית למה שאת עוברת זה היה קל , הייתי רווק והתחלתי לפגוש אנשים חדשים , דייטים .. ואחרי חצי שנה בערך זה כמעט נשכח ,וכבר לא הפריע לי לחלוטין . אבל האמת שעד היום אני מידיי פעם חושב עליה , סתם סקרן מה עבר לה בראש באותם הימים , מה היא עושה עכשיו ?
ועברו יותר מ 20 שנה !
אישתי זאת האהבה השנייה ..

גם אני כמוך , הכל צף בלילות , אני בוהה בתקרה , וחושב המון על א' .

אתמול , היא הופיע כל כך יפה , בשמלה הדוקה , היה לי ממש עונג להיות ליידה .
וזה היה כל כך מוזר!!! , כי גם אישתי לידי , יפה וגם לבושה היטב כמו שאני אוהב, צוחקת ובמצב רוח טוב .ופשוט נהנתי מהחברה של שתיהן ...
היתי בטוח שאני יהיה לחוץ מהסיטואצייה , אבל ממש לא, הכל היה הפוך !
היתי נינוח , במצב רוח נהדר אבל עדיין שמרתי על הדיסטנס הנדרש מ א' .
רק נשיקה קלה על הלחי כשנפגשנו ...

וגם הלילה חלמתי עליה - שוב החלום לנשק אותה ...
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב
שמחה שהלך לך טוב אבל אל תתרגל לרעיון...
אלינור .עזבי את החמוד אם עוד לא פתחת תלות בו אז עזבי רק את תפגעי בבוף.
בקשר לאחר אם תוכלי לעשות איתו הסכם "חוזה"כל שהוא של פגישות פעם בכמה שבועות אולי אפשר להכנס ל"חיי שגרה" עם ריגוש וצפיה השאלה אם את מסוגלת לעמוד בהסכם ולא להיות הגורם המניע כל פעם..ו שאלה אם הוא יסכים זה תוכלי לדעת רק שתפגשי איתו ותשאלי אותו ( אבל הוא צריך לרצות ולרמוז ) בהצלחה אהובה
פתאום_מאוהב*

הי אלינור
אוף , את זריזה ....
התכתבות קלילה יכולה להיות נעימה ולא מחייבת .
יפה שציינת "אתנחתא קומית...ביום משעמם"
נתת לו להבין שנוח לך איתו , ושזה קליל .
אני לא חושב שיש לו ממש תובנות כרגע , הוא בטח טיפה מבולבל ולא כל כך מבין אותך או מה את רוצה , אבל הוא זורם איתך , נראה מה יהיה.
איך שלא תסתכלי על זה , זה קצת מחמיא לו ונחמד לו לקשקש איתך , אחרת היה מסיים איתך בתירוץ כל שהוא .
זה גם עניין של מינון , אם תפני אליו שוב בימים הקרובים , הוא כבר ירים גבה ... הופה הופה , "למה היא מכוונת?" , "מה קורה פה?"
מצד שני אם באמת נחמד לו וקליל , יכול להיות שהוא כבר יפנה אליך , תני לו שבוע ... וכמובן תלוי כמה הוא מודאג מיחסי העבודה בניכם , בכל מקרה הוא עדיין לא עשה שום צעד שיעמיד אותו במצב לא נעים אז לא נראה לי שיחסי העבודה ימנעו ממנו לפגוש אותך "במקרה "....
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

היום בבוקר קצת הבעל שלי עצבן אותי ולא מתאים לו שאנחנו בח"ול להתנהג ככה אבל עבר והיה יום מקסים.
הבוקר קצת שקעתי באחר לצערי הרב .שלחתי הודעה מה קורה ? איך אתה? הוא קרא אחרי 3 שעות ולא הגיב .
ממש עצבן אותי אני מחר בבוקר אשלח לו הודעה לא מוכנה להורדת מסך הזאת שלו .
אחרי שרשמתי שאני בחו"ל שחיפש אותי לזי.. נעלם....
פתאום_מאוהב*

א.א
בוקר לא משהו עבר עלייך ... הבעל , האחר , כל אחד בדרכו מעצבן אותך , לא נעים .
אני שמח שלפחות ההמשך היה יותר טוב.
אני יכול להבין שלפעמים יש צורך ביחס מהאחר , קצת לרומם את הרוח ולכן שלחת הודעה ,בתקווה לקבל תשובה/יחס , הבעיה שזה פועל גם נגדך , כי אם הוא לא מחזיר תשובה אז רק מרגישים עוד יותר רע!
אין לך מה לשלוח לאחר הודעה מחר , כי ככה הוא מקבל תשומת לב ממך (גם אם היא שלילית) , עושה לו טוב ! עכשיב ברור שהוא לא יצטרך לחזור אלייך , מבחינתו בין כה את לא זמינה אליו כרגע (חו"ל).
מצד שני אם תשלחי הודעה מספיק חריפה , הוא יאלץ לענות , לא כי הוא רוצה , אלא כי הוא יעריך שהגעת לגבול שהוא לא רוצה שתעברי .
לילה טוב , מקווה שעד הבוקר תצופי שוב מהשקיעה באחר .
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
אני בחו"ל עד חמישי .סתם התחיל היום בבעסה אבל מהצהריים השתפר תודה לאל.
פתאום מאוהב צודק אני לא אשלח מחר הודעה חבל לי לבזבז אנרגיות עליו מקווה שאחשוב עליו פחות מחר.
אלינור יא קורעת עם התאורים שלך שלי חושב שיש לו יהלומים בין הרגליים לא רק זהב חחח
לילה טוב תודה על העידודים ממכם עוזר מאוד!!!
מאוהבת*

שליחה על ידי מאוהבת* »

חחח איזה חלומות אלינור,

אני חלמתי יותר גרוע,
אני מאוד רוצה בת וניהלנו שיחה על זה עם אחר לא מזמן,
אז חלמתי שאני יולדת בת מאחר ורצה איתה ומסתירה אותה כי היא דומה לו נורא.
אלינור*

שליחה על ידי אלינור* »

אז כמעט אחרי ארבע שעות סיימתי לכעוס והפסקתי לקלל אותו :)
מבינה שאף אחד לא אשם במצב שנוצר והעבר עבר....
לפחות אני כבר מאופקת ולא שלחתי לו הודעה עם קללות כי זה מה שרציתי לעשות :)
פתאום_מאוהב*

אלינור
הוצא המון קיטור היום ... מקווה שהלב קצת יותר רגוע עכשיו, כי מרגישים את הכעס שלך עד פה !
תסתכלי רגע כמה סימני הקריאה מופיעים בהודעה הקודמת שלך (-:

מאוהבת - החלום שלך הזוי ומצחיק !
א.א*

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
שמחה שנרגעת אם לקלל אותו פה בדף זה מה שעושה לך טוב אז יאללה אנחנו בכוננות ספיגה!!
האחר שלח היום הודעה אחרי שלא הגיב אתמול (שלחתי לו איך אתה?) הוא כתב שאהיה בתוכך יהיה בסדר ..כתבתי לו שהוא היה צריך להיות בפוליטיקה..אחר כך שלח מתי את מגיעה? וכמובן שעניתי (איפוק ודחית סיפוקים זה לא אני)כתבתי אולי שבוע הבא, עדיין בחו"ל ..והצנון לא ענה .ואני אפילו לא יודעת אם בא לי עליו באמת או רק רוצה שיגיב אליי ויתן תשומת לב ושהוא לא יוותר על הקשר המסכן שלנו..
פתאום_מאוהב*

אני מרגיש שאני חייב לספר ...
קשה לי להחזיק הכל בלב , מרגיש שאני קצת מרמה , היא חייבת לדעת איך אני מרגיש , אני חייב לדעת איך היא מרגישה .
הקיצוניות הזאת מטלטלת אותי , רגע אחד מרגיש בשמיים - אופוריה אדירה , רגע אחרי הכל מחליק למטה.
זה הכל בראש שלי , ואני כבר לא מצליח להבחין בין פנטזיה , מציאות או שאיפות הלב .

אתמול בלילה , הילדים הלכו לישון מוקדם ואישתי האהובה כבר נירדמה ,אני יושב על כוס קפה וחושב עליה .... על א'
ואז מגיעה הודעת טקסט לטלפון , זאת א' !
עידכנה על משהו סתמי , קצת מסתמסים , צוחקים , ולילה טוב . זה היה כל כך מרענן .
היא ממש לא היתה צריכה לעדכן , זה אפילו לא ממש קשור אלי , ובגלל זה, זה ממש עשה לי טוב ! כאילו חיפשה סיבה לקשקש , או שזה בכלל שוב ההורמונים משבשים לי את ההיגיון ואני רואה מה שאני רוצה לראות .
ישבתי לחשוב איך אני אומר לה מה אני מרגיש , ופתאום זה בכלל לא פשוט , איך היא תגיב ? מה היא מרגישה ? וכמובן החשש שהיא תסתובב ותלך ...

בבוקר שוב פתחה את הדלת ונכנסה אלי למשרד , מקשקשים , קצת על אתמול בערב, סתם שיחת חולין , ויורדים לקפיטריה .
היה לי יום עמוס בעבודה לא התפנתי אליה כמעט , ראיתי אותה צוחקת עם אחד העובדים , ממש גרם לי לקנא , ואחר כך סתם יושבת לקשקש עם עובד אחר - ושוב הקנאה , משגע אותי .
יצאנו לאכול , הפעם ביקשה שנצטרף למישהו , לשימחתי לא התאים לו לצאת , ויצאנו שוב שנינו , לבד . צוחקים , מדברים על עבודה , בני זוג .
אני ממש רוצה להגיד לה , זה רגע אידיאלי ? אני והיא לבד בשולחן והאווירה נפלאה , אבל אני מתרגש מידיי (יש רעד קל בגוף) והביטחון העצמי לא בשיאו , ויתרתי.... .

ואיך בכלל לפתוח את הלב אליה ? להגיד לה שהיתאהבתי ?, בהתחשב שעל פני השטח הכל תמים זאת הצהרה חדה מידיי .
אז אולי רק לציין ש"היתעוררו רגשות אצלי " ,
אולי פשוט נספר שאני חושב עליה המון ?
אם רק הייתי יודע מה הולך אצלה בלב .

לעזאזל - בא לי לנשק אותה ולחבק .
פתאום_מאוהב*

בוקר טוב
קמתי עכשיו בבהלה - הלב דופק .
חלמתי שקיבלתי מייל (נשלח לכל המשרד) ..........
התעוררתי בכזאת בהלה שהפתיעה אותי בעוצמתה , ישבתי רגע על המיטה להרגע .
ירדתי למטבח להכין קפה ולרשום את זה פה , הדופק לא יורד לי .

קיבלתי כזה בום , "תזכורת" למצב
אלינור אני זוכר שכתבת לי שזה בכלל צריך להיות הפוך , אבל אני יודע שיהיה לי קשה

יאללה הילדים מתעוררים , צריך לנגב את העיניים ולהמשיך ....
ליאת*

שליחה על ידי ליאת* »

מאוהב חמוד, כרגע אתה נהנה מכל העולמות, אבל החבל דק מאוד וברגע שתעשה איזשהו צעד הכל ישתבש. אין לזה לאן להמשיך מכאן. תחליט בינך לבין עצמך שאתה משאיר את המצב כמו שהוא. אם היית רוצה להפרד מאשתך המצב היה שונה. אבל אתה גם לא רוצה לפגוע בה. אז תהנה ממה שיש בלי לסכן את עצמך. זה מסוכן מדי. אתה משחק באש. נשים לא כל"כך מטומטמות כמו שנדמה לך.
ליאת*

שליחה על ידי ליאת* »

ולדעתי הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך זה שיתפצלו דרככם ותוכל להסתכל על זה מהצד בחיוך על חויה נחמדה. כל תסריט עם סוף אחר נשמע לי עצוב.
מאוהבת*

שליחה על ידי מאוהבת* »

פתאום מאוהב
אתה כותב בצורה מדהימה,
מוכרת לי מאוד ההרגשה שלך שבא לך לפתוח הכל, לשמוע על רגשות שלה ולשתף בשלך.
עכשיו מנסיון ברגע שהכל יהיה פתוח תצטרכו להתקדם שלב ביחסים,
אני חושבת ש 99% היא מרגישה בדיוק את מה שאתה מרגיש,
השאלה היא האם אתה מוכן לזה נפשית ופיזית?
תגיע נשיקה, חיבוקים ומגע. זה ימשיך תקופה מסויות ואז יבוא גם החשק הלא נורמאלי ליחסי מין.
השאלה הגדולה האם תצליח לנהל שתי מערכות?
מנסיון יכולה לומר לך שזה נורא נורא קשה בכל המובנים.
אני נמצאת בדיוק בנקודה הזאת היום, יכולה להגיד לך שזה משבש לגמרה את החיים.
שנה כמעט עברה עד שהגענו ליחסים של היום,
חודש וקצת אנחנו ביחסים שכוללים סקס וניסינו לא לדבר על מה יהיה פשוט להנות,
אבל לפני כמה ימים הגיע ה"שיחה" ביוזמתו, לא ניכנס ממש מה נאמר,
אבל שורה תחתונה שכל אחד מאיתנו חושב על מה יהיה ומה לעשות בשביל שיהיה טוב לכולם.
הבשורה הכי נוראית שאנחנו נמצאים במצב שלא ניתן לצאת ממנו מבלי שמישהו ייפגע.
לא משנה מה נבחר להיות ביחד כמו היום או להיתנתק או לחיות ביחד בגלוי, כל פתרון זה פגיעה במישהו.
השיחה הזו שיבשה אותי מאוד מאוד, עברו שלושה ימים מאז ואני לא מצליחה להיתאפס ולהמשיך להנות מהקשר הזה.
כמובן כשאנחנו ביחד זה עולם אחר, אבל כשחוזרים למציאות ולבית הכל משובש לגמרה.
בשורה תחתונה לא יודעת מה לומר לך ומה יותר טוב, להישאר במצב שבו אתה נמצא היום או להתקדם ולהיות במצב שלי.
בהצלחה לך בכל מה שתבחר.
מאוהבת*

שליחה על ידי מאוהבת* »

ליאת
כמה שתה צודקת בהמלצה שלך,
אבל איפה מוצאים כח בשביל לסיים את הקשר הזה?
זה לא פשוט, יש לך נסיון/כלים בנושא?
באמת אשמח לשמוע.
אני שנה במקום הזה וגם כשהתנתקנו לחודש וגם לכמעט ארבעה חודשים,
הקשר חזר כי שנינו כל כך רוצים את זה מצד שני יודעים שניסינו ולא הצלחנו.
שליחת תגובה

חזור אל “תמיכה”