איך שוכחים מישהו

סהרורית*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סהרורית* »

אני מאוהבת באחר אני רוצה אותו ריגוש מילים חמות נועם אצילות לא מחפשת איתו סקס.לא יודעת בא לי אותו .מצד אחד רוצה לשכוח האחר אבל יהיה קשה כי עובדים ומתראים מדי פעם.אבל מצד השני אני לא רוצה לשכוח אני רוצה לפתח את זה והרגשות שיש לי אליו אני רוצה למצות את זה איתו.כרגע בעלי לא מעניין אותי מבחינה רגשית .אני רוצה לממש את הפנטזיה איתו ..הוא כזה מיוחד .לפחות אם היה מודה שגם לו יש משהו אולי הייתי יורדת מזה.אני חושבת שעד שלא אדע בוודאות אם יש לו רגש אליי לא ארד מזה.
דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אבל סהרהורית הוא אמר שאין לו. איך תדעי מה באמת הולך לו בלב?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

סהרורית
כמו שדתייה כתבה למעשה ממה שאת סיפרת, הוא צעק עלייך ואמר לך שאין לו רגש. ואיך העזת להתאהב בו.
הוא נהנה מה תשומת לב שלך, מהפלרטוט וכנראה שהבין שזה מעבר לזה, החליט שזה יכול ללכת למקומות מסוכנים.
ושוב, עזבי אותך כל הניתוחים האילו.
את נשואה, הוא נשוי. אין לי המלצה להגיד לך איך למשוך אלייך קשר עם גבר נשוי.
איפשהו אצל כל אחת פה, זה קשר שכן מומש בצורה כזו או אחרת ובאמת מנסות לשכוח, להחלים מזה.
תראי כמה בנות חוו פה האהבה נכזבת.
ולצערינו אין חכם כבעל נסיון. זא שאת מודה שאת צריכה לחוות את זה כדי להבין את זה.
מה שלא נגיד לך. כנראה שבשלב זה לא יעזור
את מכוונת למטרה וזה לכבוש אותו.
וזה קטונתי, ממש אין לי יכולת לייעץ בזה.
זו המשאלה הקטנה של רובנו פה. ואת רואה שאנחנו עדיין כותבות בדף הזה.
תחשבי על בעלך ולמה הוא לא מעניין אותך ריגשית
עזבי רגע את הבחור הזה. לרגע - עשר דק. לא יותר
ובעשר דקות תחשבי על בעלך. מה קרה שפתאום הוא לא מעניין. האם גם לך יש קצת אחריות במצב?
תנסי. רק לעשר דק
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי מה החלטת? אני בדאון רציני לא הצלחתי עקבתי היום והוא מחובר כל הזמן.. מוצאת תעצמי מקנאה כמו איזה מפגרת. די! אני באמת רוצה לשכוח ממנו. אבל באמת!!!!! האם אני באמת רוצה עמוק בלב? אולי לא? אני רוצה לרצות ודחוף.. נשבר לי . לא רוצה מישהו אחר. אולי ניתוק מהנט לכמה ימים? לא יעזור לי. לחסום אותו בלי להודיע ? אני אפתח.
לחסום עם להודיע? לא יהיה אכפת לו. הוא יחסום וישכח ממני. אוף
סהרורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סהרורית* »

בעלי לא מעניין אותי כרגע כי התאהבתי באחר. קשה לי להאמין שלאחר אין משהו אליי.זה שהוא צרח עליי זה היה בגלל שאחרי הגלוי הוא התקשר במשך כמה ימים עד שעניתי לו הוא היה כבר פקעת עצבים.הוא התעצבן יותר על זה איך אני מסננת אותו שהוא בכיר.ולמה חיזר אחר כך?ובא עד אליי?וסרנדות?וכו'?אז מה זה אם לא רגש?דתיה תורידי את הנראה לאחרונה הרבה יותר קל גם אצלי הוא כבר לא בספר טלפונים..הזבל שינה לי את השם לשם גל גבר...נבלה..לאן שהוא הולך אני חזרתי מזמן..אני לא ארגע עד שאסובב אותו על האצבע שלי...אמן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יודעות מה החלום שלי? החלום שלי זה לכתוב פה הודעה כזו:
בנות יש תקווה וזה קורה. הוא לא מעניין אותי יותר! שלח לי הודעה ולא עניתי. ביקש מפגש ונפנפתי. הוא יצא לי מהראש ומהלב ואני משוחררת וטוב לי.

מקווה שזה יקרה בקרוב. אמן!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מאמוש, זה בסדר. אמרנו שמותר לך כל 3 ימים. ובשלישי ובשישי. אל תחמירי עם עצמך! אז הסתכלת!
הבעיה שזה עושה לך רע :-(
מה שכתבת לגבי החלום שלך. תשנני את זה בדיוק, מה שכתבת ככה בזו הלשון ואני אומרת לך שתוך חודש את כותבת לנו את זה.
תשנני כל יום 10 פעמים ביום. אפילו יותר. איך שאת פוקחת את העניים, במקלחת, לפני השינה. ואת תראי שזה עובד
מחשבה בוראת מציאות.

תשמעי קטע הזוי. אני לתומי שלחתי מייל סוג של כזה פרידה. יעני בקטע שמי שאין לו זמן עבורי אין לי זמן עבורו. בסדר ענה משהו. עניתי חזרה. ואז לא ענה. אז שלחתי שאני מצפה לתגובה. לשים דברים על השולחן. וההוא מבחינתו הכל פיקס. לא מבינה כלום. הזוי רצח. הוא בהכחשה? לא הבנתי מה הולך פה. נראה לי אתנתק לכמה שעות מהסיפור הזה. אחזור לזה בערב. בראש צלול ושוב אחשוב מה לעשות.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי הוא לא מבין מה את רוצה ממנו ככה זה נשמע.שלחת הודעה או לא הוא לא שם לב. מבחינתו הכל סבבה והוא זורם עם מה שהולך ומתי שבא לו.. אנחנו הנשים חופרות לעומק למה ואיך אמר ומה והם שמעו וממשיכים הלאה.

ולגביי. אני אתחיל לשנן והלוואי וזה יקרה הלוואי. נמאס לי מלאת כעס על עצמי שהנה התשלום והבעיטה הגדולה שחטפתי ממנו. שילך...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

הוא קיבל את ההודעה. אבל את צודקת, אנחנו הופכות כל אות ומילה ומפרשנות. בעוד הוא לא מבין שאני בריפרש כל חצי שעה לראות אם קיבלתי משהו חחח
קצת לצחוק על המצב, מה אגיד לך.
הקטע שזה גזל ממני כוחות, כי תכלס כן שלחתי הודעה של זהו. אז מה שוב הוא מביא אותי לנקודת ההתחלה. לכתוב מהתחלה? אוווווווףףףףףף
זה קשה. זה לא פשוט לי.
אללללל תהיי מלאת כעס. לפעמים צריך עוד שיכורה כדי להבין. את מבינה. הנה, את כבר מדברת אחרת. באמת. אני שמה לה לשינוי. תשנני את תצליחי.
תתחילי מעכשיו. תשנני כמה פעמים.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סהרורית
השאלה למה התאהבת באחר. ברור שבעלך לא מעניין אותך כי כרגע הרגש שלך מופנה אל האחר.
מה קרה במערכת יחסים שלך עם בעלך להגיע למצב שהתאהבת במישהו אחר. או שזה דבר שבשיגרה אצלך?
וזו סיטואציה שכבר מוכרת לך.
אם את רוצה לצאת ״למלחמה״ על הלב שלו, תקחי בחשבון שבמלחמות אין מנצחים. יש מפסידים. השאלה מי מפסיד יותר. שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.
מי שמשחק באש שידע שהוא יכול להיכבות.
כשתהי פחות פגועה וכעוסה, ומעט יותר רציונאלית, תוכלי להגיע לתובנות יפות על עצמך ודפוסי הפעולה שלך.
ככל שתאחזי ב״נקמה״ וברגשות שלילים יותר, ככה יהיה לך יותר קשה
סהרורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סהרורית* »

לפעמים חלומות מתגשמים...אם נאמין בהם מה נסגר כל פעם שנכנסת לכאן צריכה לדפדף 6 שנחם אחורה לא הולך לי עם המשבצת הלבנה ואין לי חץ בפון..
סהרורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סהרורית* »

לפעמים חלומות מתגשמים...אם נאמין בהם ..מה נסגר כל פעם שנכנסת לכאן צריכה לדפדף 6 שנים אחורה לא הולך לי עם המשבצת הלבנה ואין לי חץ בפון..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

סהרורית איך תסובבי על האצבע? לצערי הרב כשלא בא להם על מישהי או שהאגו נפגע להם כלום לא עוזר. גם אני רציתי נקמה ובסוף לא רק שלא נקמתי עשיתי הפוך. אני מחקתי אותו כרגע בפעם ה200 כבר. בא לי להיות חזקה אחת ולתמיד ולא להחזיר! פשוט לא לדעת מה איתו כמו שלא מעניינים אותי רבים אחרים.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי אני מרגישה ששוב נופלת לבור וזועקת הצילו!!! לא רוצה להיות בחרא הזה יותר פשוט לא!!! הבנאדם הזה פוגע בי פעם אחר פעם במכוון או שלא זה לא משנה זו הסטירה הכי גדולה מכל הסטירות שקיבלתי עד עכשיו והיא כואבת.... אוהווו.... מתפללת שדי זהו.זה סבל! שיגיע היום שהוא יחפש אותי אבל אני כבר לא אהיה שם. הלוואי. הלוואי ואוכל לצחוק לעצמי בפנים. מה שהם עושים לנו הם אפילו לא מודעים!!! את מבינה שהבנאדם נעלם??? נעלם אחרי מרדף אחריי?? את קולטת את העניין? רדף כדי להשיג מטרה אז עכשיו אין אז אפשר להעלם?? אוףף
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

עוד משהו פנטי. גברים לא יכולים לחשוב על כמה דברים בבת אחת. כמה פעמים אנחנו רבים איתם ואז מחזיקות בלב והגבר בכלל עבר הלאה ושכח מה קרה? ככה זה גברים הם שונים מאיתנו מאוד מאוד
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מאמוש, אני ככ ככ מצטערת באמת. זה באמת קשה. זה מרגיש כמו דחייה ככל דבר
לא משנה כמה ידעת שזה יקרה, הבנת שזה יקרה. זה עדיין כואב.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

:( שורף ובוער בלב. שיעבור כבר
שבת שלום שנדע רק טוב
סהרורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סהרורית* »

דתיה את חייבת להגיד שאת לא מחזירה יותר ואל תסתכלי יותר גם הוא יראה שמחקת אותו דרך האפליקציה ..תתחילי מיומיים ולאט לאט תעלי..אני אפילו עכשיו שהשלמנו לא החזרתי לאנשי קשר ולא בפייס הכל השארתי על גחלים חח.איך אסובב אותו?לא יודעת שיגיע הרגע נראה...דבר שני אם לא היה לו רגש הוא לא היה מקרקר סביבי ..אחרי המריבה.נכון אחר כך נעלם ואז אני הופעתי.אם עכשיו הוא לא יתקרב נדע שבאמת לא היה רגש.כיף לי איתכן זה משחרר קצת..נראה מתי אקרא את הספור שלכן מההתחלה ..אני קוראת כל פעם קצת..שבת שלום ושנתחזק בעזרת השם ונעשה להם ביהס בזמן הקרוב אמן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חח סהרהורית יקרה מזל שיש את האתר הזה!! להרגיש שאנחנו לא לבד עם תמיכה מבנות מדהימות כאן.. ולפעמים גם מגברים כאן :)
רק טוב
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סהרורית
תשני את השם לסערורית - מלשון סערה :-)
את חייבת למצוא את הקטע של החץ והתיבת חיפוש. לדפדף 6 שנים זה באמת נורא. בהתחלה גם אני הייתי מדפדפת חחח. אבל קראתי הכל איזה פעמים.
תקראי, זה כמו ספר טוב, רק שבנות כמונו ואנחנו מרכיבות את העלילה.
תשמעי, הכנסת פה רוח מלחמה לדף. הרגת אותי מצחוק.
נעשה להם ביהס. הם לבנתיים עושים לנו אוניברסיטה.
את חייבת לדפדף ולקרוא, כדי להבין את הנפשות הפועלות בדף ואת הסיפור שלהן.
איל את מרגישה לבנתיים? קצת יותר מעודדת?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
לא הספקתי לכתוב לך שבת שלום ולהעמיק את התגובה שלי.
אז אכתוב עכשיו ותקראי במוצש.
ברור שזה קשה וזה דחייה לכל דבר - ככה לפחות זה מרגיש. קחי לך פרק זמן נגיד עוד 3 ימים, שאת עוד קצת עצובה ומבואסת, ביום שני, אנחנו קובעות שלא משנה מה את מסתובבת עם החיוך הכי ענקי שיש, הולכת לשופינג, אוכלת שוקולד, לא מענין אותי מה, העיקר לצאת מהמצב הזה קודם כל פיזית. אחכ הנפש תצטרף.
אל תחמירי עם עצמך בבקשה, תתני לקול הפנימי שלך לדבר אלייך ברכות, באהבה, גם אם זה מילים קשות. אפשר לרכך את הטון. תעשי את זה. תמשיכי לשנן את התגובה המהממת שתכתבי לנו בעוד חודש ב״ה.
וכל יום תכתבי דבר אחד חיובי שקרה לך.
מחזקת, מחבקת. שנדע ימים יפים
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

גם אני האמת לא מבינה איך עוברים למטה דרך הטלפון תמיד לוקח לי המון זמן להגיע למטה יש המון מלל וזה לא נגמר ... תמיד רציתי לשאול והתביישתי...
במחשב אני דווקא הסתדרתי עם זה.
איפה החץ נמצא בטלפון?

והעצה שלך פנטי לציון דברים טובים - מדהימה. אני נוהגת לעשות זאת כל יום. אם לא לרשום אז לפחות לחשוב על זה. גם כשקשה למצוא . זה מאוד עוזר
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אנסה להסביר - שלפחות משהו אחד יעבוד חחח
כשנפתחת המקלדת בפלאפון, מעל האותיות יש שני חיצים: למעלה למטה בפינה הימנית ובפינה השמאלית יש סיום.
אז תיגשו לתיבת חיפוש, כאילו אתן רוצות להקליד משהו- תפתח המקלדת של הפלאפון ואז תלחצו על החץ למטה.
תעדכנו אם עבד :-)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערונת
מה איתך? איך את מתמודדת?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פנטי תודה על ההסבר אני אנסה שוב
אין לי כ"כ מה לעדכן. מרגישה שחזרתי לאותה נקודה.
לפחות הצעיר גורם לי לחייך קצת לאחרונה.
(יערה)
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

הייי אין חיצים אצלי בפון...שמעתי בקולך פנטי שיניתי לסערורית באמת זה יותר אני אהבתי...אני ברוך השם יותר טוב לא יודעת כנראה בגלל שאני רואה כמה אתן סובלות ולא בא לי להרגיש כך.מחר נדע אם לא אבכה ברכב .וגם הכנסתי לראש שזה חד צדדי וככה יהיה לי יותר קל.גם מאז שנפגשנו ירד לי קצת ממנו לא יודעת למה תכלס אם הייתי רואה אותו ברחוב לעולם לא הייתי מסתכלת לכיוונו נראה לי שהכל בגלל הבכירות שבו .הוא ממש לא הסגנון שלי.וכמה שהוא בכיר אני מחנכת אותו ..אין ליקוקים וקוצי מוצי ..אצלי הכל בפנים.אני עכשיו הולכת לקרוא את הסיפור שלכן שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך מלא בבשורות טובות אמן כיף לי פה איתכן .
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סערורית
שמחה שלקחת עצה שלי :-)
תקשיבי, לא יודעת אם זה ״נכון״ לכתוב, אבל וואלה טוב שבאת. חחח. את הורגת אותי בכנות שלך, בחוסר ״עידון״, תמשיכי ככה
ותני בראש! תקראי חביבה תקראי, זה יעשה לך חשק לברוח ממנו כל עוד נפשך בך
#פוקסי#*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי #פוקסי#* »

מזכירה קצת את ליבי שבור שנכנסה הנה בסערה (-:
אולי היא כאחת שחיה את הריגוש בלב שלם תוכל לטכס לך עצה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פוקסי
נעים מאוד, נחמד שאת משמיעה קול :-)
גם אני נזכרתי בליבי שבור. מעניין מה איתה.
סערורית לדעתי צריכה צד מאזן.
נו סערורית- קראת? הזעזעת? הבנת שכדאי לברוח כל עוד אפשר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי איזה קטע עם החיצים אני הייתי תמיד מגלגלת למטה חחח. והצלחתי וזה עובד!!
היום יום השנה לפרידה . בדיוק לפני שנה. כמה כואב
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
ייאייייייי עזרתי למישהי חחחחחחחח
עשית לי את היום!!!
סוף סוף משהו במה שכתבתי עבד למישהי :-)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פוקסי... סערעורית לא יכולה לעשות צעד אם אין לה ממש שותף לזה כרגע. השאלה איך זה יתפתח
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מעדכנת שניסיתי אבל עדיין לא מצאתי את החיצים במקלדת בטלפון .
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח תודה אין עלייך.. הגלגלת הזו חח

בא לי לשלוח לו הודעה: היום לפני שנה נפרדנו. היום לפני שנה חטפתי את המכה הקשה. לעולם לא אשכח את היום הזה ובאיזה צורה כואבת זה נעשה. וכן לא מאמינה שאחרי כל זה עוד נפגשנו..
וכמה רחוק ממני אתה כמה. ההבדל בין אז לעכשיו. הייתי רוצה לחזור ליום הזה לתקן את מה שקרה ולחזור להיות חברים טובים. :(
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יערה זה למעלה במקלדת
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

חיפשתי אבל אין אצלי חיצים. לא יודעת.
(יערה)
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

בננות אני חולה עליכן אתם נותנות לי רגעים של חיוך פוקסי כמה את צודקת אני חייבת לנסות בשביל לדעת אבל בינתיים אני כמו כלבה יושבת בשקט ...חכו בעלי לא נותן לי לקרוא כל שנייה בא אליי מה אני עושה..הרי השלמנו בשישי אמרתי לו שאני זקוקה לאהבה ולא לבולבול שלו חחח לליטוף וכו..אז הוא עכשיו נדבק .בנתיים לא עוזר אני רוצה את המכוער הזההה.עכשיו מתקלחת ואקרא ..מתה כבר מסקרנות מה עבר עליכן במיוחד על דתייה נראה לי שמאוד סובלת לבי איתכן..אל תדאגנה אני אעלה לכן חיוך כל יום..דתייה צודקת .כרגע אני לבד במערכה..נראה לי יש לו פיצוי אישיות חודש הראה את עצמו וחיזר בשושו..ואחרי חודש שלח תמונה קבוצתית עם שרשרת הנשואים יעני אני נשוי..ומאז נעלם.אציין שהשרשרת נראתה רק בתמונה ויותר לא ראיתי אותה עליו.לא לפני התמונה ולא אחרי. היום קצת חזר לי הדיכי אבל שאני רואה הילדים מנסה קצת לחייך ולא לחשוב.(מה יהיה עם החיצים?)רק מלדפדף אני מתייאשת קראתי המון על ניקי מזדהה איתה למרות שאצלי נדמה או היה נדמה שהוא מחזר לפני ואחרי.לא מבינה אותו למה בשושו ולא בגלוי חיזרת?שילך לחפש לא בא לי לחשוב עליו.כל כך הרבה מקרים לא להאמין מה שקורה זה לא נראה אמיתי.ואני תמיד חשבתי לתומי שרק הגברים בוגדים.לא האמנתי שיש כזו כמות ועוד של נשים...עצוב..אבל כמה אפשר לאכול כנפיים?צריך לגוון עם אנטריקוט ואם האנטריקוט לא רוצה יש גם חלוואת חחח
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

טוב בננות הגעתי ל2018 כרגע הגעתי לדתיה ממשיכה לקרוא ..לבי שבור קרעתי עליה ממש לא אותו סיפור אצלנו אין סקס בנתיים..גם לא אתן .ואני גם לא אתחנן אליו הוא יודע שאני גאוותנית וקשה רק מקווה שלא עשיתי טעות שהלכתי והשלמתי איתו והתנצלתי ..אולי אם הייתי מחכה הוא שוב היה מראה סימן?אני מתה לדעת אם זה נגמר בפגישה או שזה השקט שלפני?למה הוא נעצר?אין מצב שלא פיתח משהו אליי לא נראה לי שדמיינתי או שכן????הצילו!!!! פנטי ...פלוני אלמוני..חכו אני רק ב2018 עכשיו חחח
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מחקתי חלק גדול מההודעות כדי לא להיחשף. מקווה שתצליחי לחבר את הפאזל חח
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סערורית
תקשיבי, מודה שהעלית לי חיוך כזה גדול. וואי הרגת אותי, לא צריכה תבולבול שלו חחחח
זה שכבר אמרת לו שאת רוצה אהבה, זה ממש טוב
בעלך עוד יתאהב בך מחדש, יהיה קזנובה את תראי.
אני לבנתיים נראה לי אכלתי לאחר את הראש עם כפית חחחח והוא מכיל. פחחחחח. לא איכפת לי כבר. באמת.
קולטת עוד יומיים בשירותים מגג׳דרת חחח. סתם חס ושלום.
גם שלי לא להיט במראה. מה נתפסתי מה.

דתייה מאמי שלי, שינית את המשפט? מה קרה לך חיובי היום?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח סער את ניק ארוך מידי חח קצרי לסערית חחחח .. את קורעת מצחוק . צריכות לפתוח קבוצת וואצאפ של שרוטות
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את חמודה פנטי. היום יש לי משהו חיובי בלי לפרט חחח.. מחר אפרט לך :)))
ואין ספק שכשיש פה עוד אקשן מרגישה לא לבד.

ספרי מה היה עם האחר
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
הופה משהו חיובי וקטן בלי לפרט אלא רק מחר. מחקה בשקיקה.
אכלתי לו תראש, שלחתי לו הודעה, שעבורי היא הייתה ברורה. ומסתבר שהוא הבין אותה אחרת. מפה לשם, כל מיני שאלות וניתוחים. תכלס לא ענה לי מהצהריייפ על משהו, נראה לי התאבד חחחחחחחחחח
וואי הצחקתי כת עצמי עכשיו. אבל יצא מכל ההתכתבויות האילו מחמישי רצוף, משהו חיובי. העזתי. להגיד כל מה שאני חושבת, בלי פילטרים. וקיבלתי תגובה (בדרכו) מפתיעה. הייתי בטוחה שיסגור את הדלת. כמו פעם שעברה. אבל וואלה לא. נראה מה יהיה
לבנתיים מתחזקת זוגיות עם הבעל. מנסה כמה שאפשר להיות שם. כרגע מרגיש אחלה. שב״ה יהיה לי שבוע אחד לפחות של יציבות ובלי כאבי לב ולחצים, אמן!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יאלה באמת הגיע הזמן שתנוחי. מה עדיף עם אחרים או בלי.. חחח ניראה לי בלי פחות חפירות ומחשבות מה הוא אמר וחשב. גם בלי זה מלא מחשבות אז עם חח
שמחה שגם בזוגיות רגוע. שישאר כך אמן!
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

היי בננות לבי איתכן ממש כואב אתן ממש מכורות מפחיד מה שקורה פה .לא רוצה להגיע למצבים כאלו.הבעלים כמה שננסה זה לא יעזור .זה לא זה האהבה נעלמה נשאר ההרגל.גם אני היום מתגעגעת אני כבר יכולה לגשת ולשלוח הודעה אחרי שהשלמנו אבל מחזיקה את עצמי .אני מתגעגעת אבל לא כמו אז..מה אעשה תעזרו לי אני רוצה שיתקשר כבר שבוע נתק מוחלט .בא לי לרשום שהתגעגעתי אבל לא אעשה זאת .מה עובר לו בראש אני מתה לדעת?לפי נסיונכן מה אומרות שיהיה איתי ועם האחר?יהיה משהו?אם לא הוא לא אעשה שוב את הטעות הזו עם אף אחד.אומרים שזה בדוק שאנחנו צריכות להיות מנותקות 30 יום מהם ואז יהיה קשר אצלי בפעם שעברה זה עבד.תנסו.אבל עכשיו זהו אצלי לא נראה לי שיקרה כלום .הדרדרתי באמצע העבודה נכנסתי לפה.תייעצו לי בנות תקראו טוב את מה שרשמתי גם בדף שלי התאהבתי בדמות בכירה חייבת לדעת מה עבר לו בראש ולמה נעצר פתאום
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי אז מה שהיה טוב זה שהיה לי סקס מעולה עם בעלי מאז הלידה. וקיבלתי גם תובנה מאוד מאוד חשובה
הבעל שלי אוהב אותי בצורה בילתי רגילה. באמת. כמו ביום שהתחתנו חח סתם כמעט
והרגשתי חרא!!! הרגשתי שלא מגיע לו מה שעשיתי בכלל. זה ממש סתם כי נסחפתי. בלי סיבה. הבעל שלי מאוהב בי ונשבעתי לעצמי שבלי נדר אני לא הולכת להיפגש עם אף גבר וודאי לא לסקס. והשם יעזור לי שאעמוד בזה ואהיה חזקה.חיבקתי אותו חזק חזק ואמרתי זהו דתיה!! נסחפת טעית נגמר. נכון אני אוהבת את האחר וזה כיף וזה חוויה מטורפת אבל לא! לא מגיע לאיש שאיתי. הרבה צביטות בלב.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

סערעורית נכון אומרים 30 יום לא ליצור קשר ואפילו 60 יום. נסי ותחכי
מה שתרוויחי מזה זה א לשכוח ממנו לאט לאט או שהוא יחזר שוב
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

דתיה אני כל כך שמחה שיש בך קצת אושר המשיכי כך!!אם יש לך כבר תקוות זה סימן טוב..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

נכון. הלוואי ולעולם יישאר כך. מה שהכי מכאיב לי בסיפור שמילא הייתי בוגדת עם מישהו שאכפת לו ממני או אוהב אותי או כל דבר דומה .. או לפחות מרגיש משהו אליי אפילו קטן. אבל איך אומרים? התלכלכלתי בשביל מישהו שלא אכפת לו ממני בכלום. תראי מה זה היה איתי וכבר עברו כמעט 3 שבועות ודממה! אף מילה ממנו. זה ככ הזוי לי ומכעיס אותי שלא הגיע לו בכלל להיות איתי.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
אני ככ ככ ככ שמחה לשמוע. ותראי איך את תכלס משקפת את המצב. את צודקת. ״מילא״ אם עבורך, בתחושה זה היה ״שווה״ את זה. אבל את מבינה שלא. אז משהו חיובי יצא מהמפגש איתו. הבנת שכמה את מעריכה את בעלך וכמה לא מגיע לו כי השיט הזה!!!!
תמשיכי לשנן את המשפט. ובואי נמשיך להגיד עוד דברים חיובים!!!!! יש לך את הכח, השיעורים שכל אחד מאיתנו מקבל, הם כאילו שיש לנו בפנים את היכולת להתמודד. רק צריך למצוא את הדרך. היא קיימת. מבטיחה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סערורית
אין לדעת מה יהיה איתך ועם האחר, מה שבטוח שלא נאמרה המילה האחרונה. כל עוד לא תירצי שתאמר המילה האחרונה. רק את ניסיונך והשקפת עולמך ינתבו את זה.
יכולה להגיד לך שאין חכם כבעל ניסיון ושהזמן באמת מרפא.
ועדיין אני פה בדף החמוד שלנו. מזל שיש את הדף הזה.
וכן, הרגל, שחיקה, לוגיסטיקות, שעמום, מובן מאליו, ועוד. מפה צריך לעבוד קשה קשההה מאוד מאוד כדי להבעיר את הלהבה מחדש בזוגיות. זה קשה אבל אפשרי.
למען הניסיון, למען הלא לוותר. לדעת שעשית כל מה שאפשר בשביל לתת לילדים שלך דוגמא. ואם כלום כל הקיצים אז יאללה כוסאומו. אבל אל תהיי ״חיה מתה״. חיים רק פעם אחת ואחת בלבד.
בנוגע לאחר, ברור שאת מתגעגעת, זה ממכר. התשומת לב הזו, שיכרון חושים, האנדרנלין הכי טוב שיש. יש בזה את כל המרכיבים כדי להישאב.
לבנתיים אל תשלחי כלום, את יודעת אם הוא בגד פעם?
חוץ מהתכתבויות ו פלרטוט פ, היה בינכם מגע? משהו נאמר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני משננת פנטי ומתחזקת את הקשר עם בעלי עד כמה שזה תלוי בי. אבל מיום ליום גובר בי הכעס על האחר. על ההתנהגות הפשוט צפויה כן? אך יותר מגעילה ממגעילה. אין לי מה לומר.ויודעת מה אפילו גורם לי לריחוק יותר. צריך להיות עשוי מאבן כדי לדפוק מישהי סליחה על הביטוי ואחכ להעלם כאילו אין ולא היה כלום. מכעיס שזו פעם ראשונה שהתקרבנו ככה באמת!! וגם זה כמובן מובן מאליו כניראה אצלו.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
תשמעי, זה באמת קטע קשוח. באמת. לא יודעת איל אפשר. לא מבינה גם מה הכיף בזה. אבל זה שלו.
מעז יצא מתוק. והבנת שההתנהלות הזו לא עבורך יותר
ומפה תצאי הכי מחוזקת שאפשר
ובעוד חודש את תכתבי לנו את המשפט!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

הכיף שלו היה להנות וללכת. אין צורך בי כרגע או שהוא מתמלא על ידי אחרות שאני יודעת שיש לו הוא מפורשות אמר לי שיש לו .מכאיב לי מאוד באמת לא מובן . עזבי אם יפנה אי פעם אני מאוד מקווה שאצליח לעמוד מולו ולומר לו את זה. או שפשוט להתעלם ממנו למרות שזה לדבר לעצים ןלאבנים קל יותר.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני אתקדם כמה צעדים קדימה .. כמה אחורה אבל אגיע ליעד כי ממש נשבר לי שהוא במוח שלי ככ הרבה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יש לו אחרות באיזה קטע? מה אמר מפורשות?
כשתהיי מספיק כואב ועייפה זה ״יפלט״ ממך, כשתמחק אצלך התקווה, זה יפלט ממך.
תמשיכי להתחזק. אנחנו נצליח לעבור את זה.

זה קטע דפוק, סתם הרס עצמי כל השטות הזו שבחרנו לעצמנו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יש לו אחרות ידידות שהוא בקשר קבוע איתן. וחלק נפגש חוץ ממני נפגש עם עוד כמה השנה...
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

פנטי כשהיינו נפגשים בקבוצות הוא תמיד רצה שאגיע אליו אבל הייתי בורחת היה מתקשר שאבוא אליו לא עניתי בכלל גם התביישתי וגם פחדתי אבל לא היה מגע .בפעם האחרונה הדלקתי אותו בהודעה פעם ראשונה שלי.שגלשתי לקטע כזה..אמרתי לו שהוא עושה לי את זה ...והוא היה להוט שאעלה אליו כמה ניסה להשיג אותי באותו ערב אבל לבסוף ברחתי הביתה.הוא אמר שרק רוצה לשאול מה נשמע..כל ההודעות שלי לעולם לא דברתי איתו על עבודה ..משגע אותי שאחרי שאמרתי לך מה מרגישה החלטת שזה חציה אסורה...מה כל הזמן הזה לא קלטת?הרי הוא לא טיפש..הוא זרם כל הזמן עם ההודעות שלי ושהיינו נפגשים הוא ישר היה בא ששומע שאני ברשת .גם העיניים שלו אני רואה שהן שונות.ואם אין רגש הוא לא היה זורק את הדובי אחרי שרבנו אין מצב.הדובי הזה היה אצלו בחדר כבר שנה עד הריב.נו באמת אני צריכה אברבאנל דחוף.מנסה עם בעלי לא הולך לא בא לי עליו..רוצה את המכוער שלי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סערורית
שנה התכתבתם באיזו תדירות? על מה דיברתם כל השנה הזו? אולי דיברת בכפל משמעות והוא נהנה מהרמיזה.
ופתאום שבאמת ושמת את הקלפים על השולחן הוא פשוט נלחץ
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

פנטי התכתבנו בתדירות של לפחות פעם בשבוע .כשהוא היה שולח הודעה זה היה סתם על תירוץ שקשור לעבודה. הרגשתי שזה דבילי.אבל אני תמיד הייתי שולחת לו הודעות ואומרת לו דברים שלבעלי לא אומרת ולאף אחד .כמה אני אוהבת.. כמה הוא ...ועוד ועוד..ממש לא על עבודה .רק פלרטוטים מצדי והוא נהנה מזה עם כל האמוגים ושהיה מתקשר לא הייתי עונה לו ..לא היה לי אומץ לענות אחרי מה שאני רושמת.אם אשתו הייתה רואה ההודעות גם היא הייתה בטוחה שיש פה משהו אבל אין .אם לא היה אומר לי בהתחלה שזה הדדי הייתי יכולה לשכוח אותו היום.והמבטים שלא ירדו אחד מהשני בטיול האחרון זה גם סתם?אולי הוא מפחד מתחרט נרתע מי יודע?כל החודש אחרי הריב התקרב התקרב התקרב ובום בשניה התרחק לגמרי.למה אני חושבת הרבה?אני אומרת אולי את סתם הוזה?לא יכול להיות הוא גם בדרג גבוה הוא גם נשוי אבל האחד ועוד אחד שנקשרים אליו לא מסתדר לי.לא יכולה לפרט יותר מדי אבל שצץ אחרי הריב ולא פעם אחת ולא פעמיים..לא יכול להיות שזה מקרי בגלל זה זה לא עוזב אותי.או שהפיצול אישיות אצלו ברמה קשה..אולי מתחרט?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לעולם לא נדע מה עובר להם בראש סער.. חכי בינתיים לדעתי. יכול להיות שאם תשלחי הודעה הוא יענה לך מגעיל או לא יענה ואז תתבאסי יותר. עדיף להשאיר ככה
#פוקסי#*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי #פוקסי#* »

סערירה,
נראה לי שאת המתעעלת בקשר והוא זה שצריך את התמיכה לכתוב. סה"כ בחור נורמטיבי ומעבר.
#פוקסי#*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי #פוקסי#* »

מתעללת*
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סערורית, ברשותך אקצא לסער?
מה הכוונה פעם בשבוע, מי היה יוזם?
היה שולח משהו שקשור לעבודה ואת היית מתארת לו מה את מרגישה לו?
אני פשוט לא מצליחה להבין את הדינאמיקה של ההתכתבויות. ולמה לא ענית לו?
את מבינה שזה נראה רע מאוד. תחשבי שהיה מתקדר אלייך ואת לא עונה אחרי שכתבת לו כאילו דברים.
את יכולה להסביר מעט?
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

אם היה שולח הודעה על העבודה הייתי עונה לו ביותר מתודה גולשת בסוף תמיד היה שולח לבבות וגם אני. למה לא יכולתי לענות.? כי הייתי מתביישת ונאלמת דום לא ידעתי מה להגיד מה ישאל אותי?כשהייתי רואה אותו בעבודה ישר אחר כך הייתי שולחת הודעות למה הוא מופיע מולי כי יהיה לי יותר קשה אחר כך להוציא אותי ממני.תמיד שאמרתי לו שאני חייבת להתנתק ממנו הוא היה מתקשר ולא הייתי עונה..וככה כל פעם שהיינו נפגשים בעבודה אני הייתי מתעלמת כאילו לא ראיתי אבל הוא היה בא נשיקות חיבוקים של ידידים האומץ במציאות הוא לאכמו בהודעה.למה נראה רע?נמקי
#פוקסי#*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי #פוקסי#* »

את זו שמושכת לקירבה וכשהדג בולע את הפתיון את בורחת לו. שומרת אותו על אש קטנה.
מצד אחד את רוצה אותו, צד שני את דואגת להרחיק אותו כשהוא מנסה להתקרב בבוטות.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סער
לבבות באיזה קטע? יכול להיות שאתם ידידים לעבודה?
אימוגּי נשיקה וכאלה?
למה נראה רע, אסביר.
את כביכול היית חמימה אליו, שלחת אימוג׳י לב, פלירטטת איתו (שאת צריכה להסביר לי מה זה אומר), וכל זה במשך שנה. והוא היה מנסה להתקשר ואת פשוט לא עונה לו, מנסה לראות אותך ואת מתחמקת. משחקת חם קר.
אומרת שרוצה ואז לא רוצה. רוצה ואז לא רוצה.
ייתכן שפירשת לא נכון את ההתנהגות שלו?
באיזה קטע הבאת לו דובי למשרד?
מתי יכלתם להתחבק? התנשקתם?
היו לכם פעם שיחות בעניין? שיחות שלא קשורות לעבודה? הוא רמז שהוא רוצה, שהוא בגד פעם, משהו?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פוקסי,
היטבת להגדיר.
תכלס סער, פתאום אני רואה את הצג האחר
למה תכלס את מתנהגת ככה כלפיו?
ניכר שאת רוצה אותו ואז שהוא כביכול מראה לך עניין את הודפת אותו? למה? הרי נראה שאת רוצה. ושאין לך יסורי מצפון או משהו אחר שמונע ממך את זה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
איך את מאמוש?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי במקרה יצא לנו לדבר אתמול בפון וגם שיחת וידיאו. לא סקס אבל כן אמרתי לו שזה התנהגות מגעילה בלי שום פידבק אחרי מפגש. אמר צודקת. זהו לא היה יותר מידי. דיברנו שיחה של איזה שעה וזהו. סתם נגמר ככה באוויר לא מתלהבת כבר . מה איתך?

סער מה את מתכננת לעשות הלאה?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

בקיצור,
נראה שאנחנו לא פחות מהם אוהבות לשחק איתם.
כל עוד זה נוח לנו הכל זורם וסבבה. כשהם מחליטים לעשות מה שבא להם פתאום זה לא כל כך סבבה ואנחנו מאבדות את זה לגמרי כי אין לי שליטה על מה שקורה ולפעמים אנחנו לא באמת יודעות מה אנחנו רוצות מעצמנו.
לבעלים שלנו אין ברירה עם ההתנהגות הזו אבל לאחרים שלנו יש גם יש
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לא יודעת. אני רק לא מבינה ככ את הראש שלהם ואיך זה עובד. ביאס אותי . אנחנו אמנם דיברנו על הכל מה שהיה ולמה הוא לא אומר שום מילה . אני לא טיפוס אני לא כזה.. גברים לא אומרים. יאלה חירטוטים נון סטופ. אמרתי לו לי זה חסר.בקיצור זהו.. סתם שיחה בלי שום כיוון
שיר*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 13:59

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

בנות!!! קראתי פה הכל.. אלינור, פנטי וא.א. אתן מדהימות!!! המסקנה היחידה שלי היא זו - כשהם רוצים לכבוש, כשקיים בהם הריגוש להצליח לכבוש הם יעשו הכלללל יסמסו לכם 3 פעמים ביום, בוקר ערב הכללללל לאט לאט הם מרגישים שכבשו ואז מתחיל המסע המתיש, הכואב, העצוב... ואז הם מאשימים את לא יוזמת, תיזמי ... את נעלמת... פשוט אליפות שלהם! הם כבר לא צריכים להתאמץ ולהשקיע, פתאום הם נורא נורא עסוקים ואין זמן , הם בשלב שלא מזיז להם מה יהיה.. תקבלי סבבא לא תקבלי אז תלכי הם ימשיכו בדרכם ללא שום עצב או ים של מחשבות.. והרס עצמי! אולי מתישהוא אצליח לשתף פה.. תתחזקו מהמקום הזה שתבינו שאתם כלום ושום דבר עבורם, קשה לקבל את זה אבל ככה זה !!!!
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

דתייה אמרת שלא תתקשרי יותר..למה ענית לו? תהיי חזקה וקשה להשגה תאמיני לי תתרחקי הוא ירדוף אחרייך.אל תתני לו את הבמה שאת מובנת מאליו .תהיי קשוחה ישתלם לך.

פלוני אלמוני חסרות לי התשובות שלך התמכרתי אלייך
פנטי איפה את מה אומרות עכשיו אני הוזה או שגם לו יש משהו קטנטן אליי?אני לא מתכוונת לעשות כלום בא לי להחזיר אותו לפייס אבל לא אעשה זאת ..בא לי להוסיף אותו שוב לאנשי קשר אבל לא.
פוקסי את צודקת ..כזאת אני כי עד שלא אקבל הוכחה חותכת שיש לו משהו אליי לא אתקרב אליו.כבר שבוע שלא שומעת עליו והוא לא עליי גם לא בקבוצות המשותפות .פתאום לא שוכח כלום לעובדים.הוא כזה הורס יש לו רגליים כאלה וואי אני מתה....מתה רק נשיקה לא יותר.אעלק לשכוח...
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - את נהדרת ! כולכן בנות אתן מדהימות, מקווה כשתקראי מה שכתבתי ותביני איך הראש שלהם פועל.. רק שאצלך הסיפור קשה יותר מכיוון שהיה מצידו זילזול של ממש ברוב הדרך.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

נכון את ממש צודקת שיר. השאלה איך ממשיכים מפה . כל פעם מתסכל מחדש.
הייתי מאוד רוצה לשמוע את הסיפור שלך אם מתאים לך לשתף פה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
למה אז התקשר? מתכנן עוד מפגש? ענית לו, כי רצית לשמוע ובעיקר להגיד לו את כל מה שרצית. תמשיכי לשנן את המשפט. תחושת האופוריה תרד. תיזכרי, זה גלים. ואת כבר מכירה את זה. תחושת ההיי ואז הדאון
ככל שההיי גבוה יותר הדאון חזק יותר.
תיכף אפרט לגבי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פלוני אלמוני
אהבתי את מה שכתבת. זה ככה. פשוט כתבת יפה
גם אנחנו משחקות ואנחנו אוהבות את השליטה ופתאום שמרגישות שיש שליטה אז לוקחות את זה באיזי.
ועם הבעל ״אין ברירה״, הוא סופג אותנו ואנחנו אותו
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

ןדתייה הצחקת אותי שיכנס לפה אוי ואבוי גם לי...פעם הבאה שהוא מתקשר אל תעני!!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סער
תראי, מהמעט שאת מתארת, נראה שאת רמזת לו והוא לא לקח את זה בשתי ידיים. ויש לו המוווווןןןן סיבות לכך:
ראשית הוא נשוי - זו הסיבה הממש חשובה ועיקרית
שנית הוא ממונה עלייך באיזה אופן וזו סכנה ישירה לעבודה שלו
שלישית, ייתכן שאין לו אומץ להכנס לזה
יש לא מעט סיבות ללמה לא שיתף איתך פעולה ממש
אבל לא נראה שהוא שיחק איתך, באמת.
לא היה בינכם מגע רומנטי או דיבור רומנטי. הוא לא הבטיח לך ארמונות, או דיבר איתך שיחות אינטימיות
את אומרת שתמיד יצר קשר בעינייני עבודה. בוא לא פיתח את זה לדברים אחרים
כל אחד מוחמא שמחזרים אחריו ואז חיזרת אחריו והוא שיתף פעולה עם החיזורים, אבל לא לקח את זה לרמה הבאה.
תישארי בשלב הפלירטוטים, בכאילו הזה. עזבי אותך מלהכנס לזה. שנה שלמה את סביב וזה וזה לא התפתח.
ייתכן שהוא נמשך אלייך ועדיין מחזיק את עצמו. מכל הסיבות שרשמתי למעלה.
אם הוא היה רוצה הוא היה עושה. כשאת ממש רצית עשית, עזבת את האגו בצד והלכת לפגישה.
תחשבי טוב טוב טוב למה דווקא בו? מה הוא גורם לך להרגיש חוץ מהפרפרים.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
ברוכה הבאה. משתתפת בצערך :-)
תראי, הכללות זה דבר ״מסוכן״, הן גורמות לעיוות מסויים ולאו דווקא עוזרות. בגלל שזו אמירה נורא נורא קשה וכואבת.
תודה לך על המחמאה. ותודה שקראת את הסיפור שלי.
אני מסכימה שאנחנו כבר לא בשלב החיזור והכיבוש. אמת. יחד עם זאת אני כן חושבת שאיכפת לו ממני, נתתי לו מספיק נקודות יציאה והוא בחר לחזור או להישאר שם.
ואני ארצה להחזיר את המיקוד אלינו, לכל אחת מאיתנו. האחריות היא קודם כל שלנו, ההחלטה היא שלנו, גם ההשלכות. איפה שלא טוב, כדאי שנשכיל למה הגענו לשם וגם נקום ונלך. אני מבינה שזה תהליך שצריך לעבור ואני לוקחת את זה בדתי ידיים.
מבחורה תלותית, אובססיבית, מאוהבת עד כלות, הפכתי לבחורה שיודעת להעריך את עצמה, לבקש במילים ( לא בפרובוקציות) את מה שאני חושבת ״שמגיע לי״, ולנסות להבין איך אני מפסיקה עם ״הדבר״ הזה ממקום פנימי. לא נתק דרמטי, כי זה כואב לי פיזית. אני מאמינה שזה יגיע, התובנה תחלחל. אני רוצה להגיד שהצלחתי להתפתח ריגשית כם כל הסיפור הזה של האחר והוא עזר לי בדרכו זו להבין טוב יותר מי אני ולסמוך על עצמי. הייתי בשאול, הייתי בקרקעית ולאט לאט אני נתפסת מעלה, כשהוא עוד שם ברקע. עדיין יש תלויות בו, לא יכולה לנתק לגמרי, נניח אם לא נדבר יותר מיום. זה לא עושה לי טוב. והכוונה להודעה שמראה התעניינות בסיסית. לא חפירות.
כל מקרה לגופו, יש אחרים (כמו הגרוש של אלינור), שהיה לו מאוד איכפת ממנה, כמו האחר של א״ש, לא כולם בזה רק בשביל תאוות בשרים. ואין ספק שהאישה שלהם יותר חשובה מאיתנו מעצם היותה. כמו שהבעלים שלנו יותר חשובים מהם מעצם היותם.
כשתרצי לשתף תדעי שיש לך את האפשרות, את כמובן לא חייבת |L|
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ובאשר אליי, כיוון שהפוקוס צריך להיות בנו, אני מבינה שיש לי צורך לשלוט בדברים. ואני מנסה לעצב את המציאות. ביום שאבין שצריך להרפות ולשחרר ואישה זאת הלכה למעשה, אדע שהצלחתי בעוד דבר.
כרגע אנחנו בקשר שהוא בסדר, תמיד ארצה עוד יחס. אבל אני חושבת שבשבילו הוא כו מנסה ומשתדל. אני יודעת שיגיע שוב התסכול שלי, אבל אני נותנת לו את המרחב ליזום, כמו שאני צריכה להבין אותו הוא צריך להבין אותי וכל הסופש התכתבנו והסברתי לו בדיוק מה מפריע לי והוא הבין ואמר שלא תמיד יוכל. וזה תפקידי להבין. מתאים לי או לא. האם ארצה לשנות את עצמי?
יש דברים שכן. אבל זה מקור השליטה היחידי. אני.
אני יכולה להפליג בדימיון וללבות את הגעגוע אליו. ולשחזר בראש את ההודעות והמילים והמפגשים. אבל אני לא אעשה את זה, כי זה יגרום לי לרגש מועצם.
זה כמו לתדלק משהו. ימים יגידו מתי יהיה המכתב הבא שלי אליו. בטח עוד שבוע.
זה בערך הגלים, פעם בשבועיים. מתישהו זה יקרה
אמשיך לחזק את עצמי
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי, ברור שיש יוצאי דופן, בכללי וברוב המקרים זה דפוס ההתנהגות שלהם, את תראי שברגע שאת תפסיקי ליזום הקשר יתמוסס.. (אולי לא..)אם לך זה מתאים ליזום או לקבל את ההתמתנות של העניין שלו בך אז סבבא, לי קשה להכיל את השינוי בהתנהגות שלהם, זה צורם לי מדי, ואין מצב בעולם שארגיש מובנת מאליו, יכולת ההבנה והניתוח שלך מדהימה וחכמה מאוד, רק שהוא הצליח למכור לך את תירוצי הסרק למיניהם, ככה אני, עסוק, אטום - בעיני אילו חירטוטים, אבל זו דעתי ואם לך זה מתאים אז זה בסדר גמור, כ״א ויכולת ההתמודדות שלו.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
ברור לי שזה דפוס התנהגות, וקשה מאוד לשנות דפוסים.
אני לא מעוניינת להיות היוזמת הבלעדית. וברגע שהבנתי את זה לקחתי צעד אחורה. ניסיתי לראות כמה זה משנה לי או לא והבנתי שזה לא מתאים לי, זה דפוס ההתנהגות שלי. כן רוצה לראות איכפתיות ויוזמה של הצד השני. והוא אכן יוזם, לא בתדירות שהייתי רוצה ( נניח כל יום) אבל זה הדפוס שלו, למרות שסה קשר אסור זה עדיין קשר, וצריך להבין שיש שני אנשים. אפשר להגיד לא מתאים לי כלל זו אני ומי שרוצה שיעבוד לפי הכללים שלי. במבחן המציאות זה לא מחזיק.
מסכימה איתך אני גם לא מובן מאליו של אף אחד.
אני לא חושבת שהוא ניסה למכור לי, וגם אם כן, לא קניתי. אני אומרת מי שרוצה עושה. נקודה. בלי בלבולי מח.
ואמרתי לו את זה גם מספר פעמים. וגם לעצמי.
ואני לא חושבת שהוא אטום. וגם את זה אמרתי לו. אין דבר כזה שאין רגשות.
וזה בדיוק מה שעשיתי כבר כמה פעמים, הפסקתי ליזום והוא זה שהחזיר את הקשר לחיים.
אני רוצה שתמשיכי לכתוב את הדברים, גם אם הם קשים או לא נעימים לי לקרוא. דווקא מוכיח שזה משהו שצריך לעלות אותו למודע. אני בעד להתמודד.
תודה לך שהחלטת לשתף.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - שאלת איך ממשיכים מכאן? במקרה הספציפי שלך להיפטר ממנו וכמה שיותר מהר!!! כן זה לא פשוט זה קשה, אבל לטעמי זו הברירה היחידה, לאסוף את כוחות הנפש.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

החיים זימנו לי בצורה פרדוקסיאלית להיות משני צידי המתרס בו זמנית. ותאמיני לי שאני יודעת שזה תירוצים.
כי כשאני רוצה אני עושה. נקודה. ויש פעמים שאני רוצה ויש פעמים שאני לא. אבל דבר אחד אני באמת מאמינה בו, אין דבר העומד בפני הרצון. רק צריך לרצות ופה טמון לפעמים הקושי. להביא את עצמך לרצות. לא להכניס לתירוצים. להיות מודע מתי זה תירוץ ומתי זה עובדת חיים.
עברתי עם האחר ככ הרבה דברים - הכוונה שבעקבות הקשר איתו עברתי תהליכים נפשיים, ריגשיים שלא יצא לי להתמודד איתם עד כה ואני למרות הכל מסתכלת לפחות על מה שיצא מזה עבורי. יש עוד דרך לצעוד. ולפעמים דווקא מתוך השקט, הביטחון הפנימי והידיעה, את מבינה שאת לא מובן מאליו. האחר לא חיב לי כלום ואני לא לו. אין בינינו שום מחוייבות. לא ילדים. לא בית. כלום. ויחד עם זאת הוא שם נוכח בדרכו. מנסה בדרכו.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי יקרה, אני לא רוצה להעביר ביקורת, אני מדברת ממקום עמוק וקשה של הבנת פני הדברים.. לי קשה עם התעלמויות הדרגתיות וחוסר התעניינות , ובסוף זורקים לך ״את נעלמת..״ היה תוסס ביותר ובעיקר מהצד שלו, (אני מדי פעם) ולא הייתה לו בעייה עם זה שהוא היוזם העיקרי לא מקבלת תירוצי סרק והגעתי למסקנה שאין מה ללבן ולערוך שיחות זה מיותר, עובדה כשרצה עשה ובגדול, לא יוזמת לא מתעניינת כלום! וזה קשה רצח זה המבחן שלי ואולי רק טוב יצא מזה האמת!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
תראי, כיוון שאני באמת לא יודעת מה חווית וסוג הקשר שהיית בו, קשה להתייחס.
תראי זה ממש ממש קשה, באמת. לא להגיד כלום ולהשאיר את זה ככה. שיהיה בהצלחה.
והלוואי שיצא מזה רק טוב עבורך
וגם אני נעלמת, צריך גם לשים לב מה החלק שלנו.
כל אחת ומה שחשוב לה
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פלוני אלמוני אני קוראת אותך ואת מדוייקת להפליא בהקשר למה שהעליתי ובהקשר לתגובות האחרונות שלך לפנטי.
#פוקסי#*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי #פוקסי#* »

פנטי,
את נעלמת רק כתגובה ליחס או חוסר היחס שלו אלייך- לפי מה שאת מספרת
אמרת ש80٪ מהזמן הפניה מגיעה ממך והוא בשארית
זאת לא ממש הדדיות
את לא נעלמת כי את שבעה מהצפות שלו
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”