איך לחסוך או מקומות שכדאי לקנות

שירה*
הצטרפות: 16 יולי 2001, 22:53

שליחה על ידי שירה* »

ריכוז חנויות עודפים ויד שניה ומותגים חדשים במחיר מוזל לפי קטגוריות

www.price4all.co.il "מחיר לכל"
ג'ינ_ג'ית*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*

שליחה על ידי ג'ינ_ג'ית* »

רחוב ביאליק ברמת גן. גם המחירים אבל בעיקר הסגנון. יש שם בגדים לנשים אמיתיות, כאלה שהן מלאות או שמנות או רזות ונמוכות, ורחבות וצרות. לא השטאנץ הזה של חנויות הרשת למיניהן שברגע שמדדת חולצה אחת ידעת שכל השאר תשבנה עלייך בדיוק אותו הדבר (במקרה שהן בכלל "יושבות" ולא צועקות הצילו).
למי שלא מכיר, זה רחוב ענק, סטייל קינג' ג'ורג' בתל אביב או נחלת בנימין, רק ללא המדרחוב. יש בגדים לכולם (ילדות ילדים נשים גברים קשישים וקשישות). יש גם נעליים, לא אכותיות לטעמי אבל אופנתיות. יש גם הרבה חנויות פיצ'פקעס לתיקים, קליפסים וכו' במחירים מגוחכים. יש גם אוכל וגלידות טובות. בילוי לכל היום למי שיש כח לצאת מהמזגן.
שמחה_וששון*
הצטרפות: 19 יולי 2007, 23:28

שליחה על ידי שמחה_וששון* »

אחלה חנות בגדים זולה שבעולם - לכל המשפחה, יש בגדי גברים, ילדים, פעוטות ונשים - באזור התעשיה של נתניה, רחוב הכדר 12.
פתוח מדי יום עד 22:00.
בגדי הנשים פחות קסמו לי (נצנצים ובדים לא נושמים), אבל בגזרת הילדים יש סיבה לחגיגה - יש יופי של דברים.
מחירים מצחיקים - נראה לי שהממוצע הוא 10-20 שקלים.
בנזוגי קנה 2 זוגות מכנסיים טובים שמשמשים אותו יופי ב-80 שקלים.
שרה_ק*
הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*

שליחה על ידי שרה_ק* »

and if anything is leftover in these stores, what do they do with the leftovers? for example if pants from 2002 will be never sold and the year will be already 2012... what will happen with the se pants?
מחשבות*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 13:49

שליחה על ידי מחשבות* »

תודה.
הערה - להערכתי ברוב המקרים המחירים זולים בהרבה במכירות סוף העונה בחנויות המקור, מאשר בחנויות העודפים. אפשר לשאול בחנות מתי מחליפים עונה, כלומר מסלקים את כל העונה הקודמת, ולבוא ממש לקראת. למשל, בחנות שהייתי בה היום היו שלטים שעונת החורף מתחילה ב- 18 באוגוסט, והמוכרת אמרה לי שביום זה הם מסירים את כל בגדי הקיץ מהמדפים, ושהמחיר הנקוב הוא כבר המחיר האחרון - שבאמת היה נמוך מאד.
בקיצור, כשיש סבלנות ויכולת לחכות לסוף עונה - סבבה. כשרוצים כאן ועכשיו וזה לא אוגוסט או פברואר - יללה לעודפים.
והכי שווה יד שניה.
עורכת*
הצטרפות: 24 אוגוסט 2005, 21:38

שליחה על ידי עורכת* »

מחקמרב מ (31.07.2007 22:22):

חנויות עודפים
בניגוד למה שהמוכרות בחנות אוהבות לספר לנו, הג'ינסים, החולצות וגם המגפיים היקרות לא יעלמו מהמדפים לנצח אם לא נקנה אותם בזה הרגע ובמחיר מלא. למעשה, גם אחרי מכירות סוף העונה, נשארים מספיק פריטים במחסן כדי למלא חנות שלמה. אז מה עושים עם כל הבגדים הללו? מצד אחד, אי אפשר למכור אותם בחנויות הרגילות (שלא יתחרו, חס ושלום, עם העונה הנוכחית), ומצד שני זה מאוד מלכלך (ועוד יותר לא כלכלי) לשרוף את כולם. את הפיתרון לעניין מצאו החברות ביצור כלאיים ששמו "חנות עודפים" .

תל אביב

TAG WOMEN
קינג גורג' 9 . טלפון: 03-6200659. חניה באיזור. סגור בשבת. מחירים: מכנס ב-60 ש"ח, שני מכנסיים ב- 100 ש"ח. חולצות ב- 70 ש"ח .

קסטרו עודפים
אלנבי 74, ת"א . טלפון: 054-6790921. חנייה בתשלום. סגורים בשבת ובמוצאי שבת. הפרשי מחירים: 30%-40% הנחה על חולצות מעונה קודמת. מחירים לדוגמה: 3 חולצות טריקו לגברים ב-100 ש"ח, 2 חולצות מכופתרות ב-129 ש"ח.

קסטרו עודפים
שלבים 2, יפו . טלפון: 054-6790931. חניה ברחוב. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא גם קולקציה חדשה וגם עודפים . מחירים לדוגמה: 2 חולצות ב-100 ש"ח .

T.N.T והונגימן חנות המפעל
סלמה 58, ת"א . טלפון: 03-6811111 . חניה בתשלום. סגורים בשבת ומוצאי שבת. בחנות יש גם קולקציה חדשה וגם עודפים. הפרשי מחיר: עד 70% הנחה ממחירי הרשת. מחירי העודפים משתנים בהתאם למבצעים.

קרוקר עודפים
בוגרשוב 70, ת"א. טלפון: 03-6293005. חנייה בתשלום. הפרשי מחירים: 30%-50% על חולצות וג'ינסים מהעונה הקודמת. מחירים לדוגמה: ג'ינס דגם 2005 ב- 200 ש"ח .

נו ניים עודפים
נמל ת"א, מבנה 8 . טלפון: 03-5465201. חניה בתשלום. פתוח בשבת. מבצעים משתנים - כרגע כל הפריטים בחנות ב- 50 ש"ח .

פלפל בגדי ים - חנות המפעל
נירים 8, ת"א . טלפון: 03-5375784. חניה ברחוב, סגור בשבת. בחנות אפשר למצוא קולקציות ישנות במחירים נמוכים ממחירי הרשת .

העין השלישית עודפים
כתובת: התחנה המרכזית בת"א, קומה 4. דוכן עודפים .

לי קופר עודפים
כתובת: ת"א, התחנה המרכזית החדשה, קומה 4 . טלפון: 03-6885345. חניה בתשלום. פתוח במוצ"ש מ18:00. בחנות אפשר למצוא קולקציה חדשה ועודפים. המבצעים הקבועים הם על עודפים בלבד. מחירים לדוגמה: חולצות מ-39.90 ש"ח לגבר לנשים מ-49.90ש"ח .

רנואר עודפים
כתובת: בית האופרה, ת"א. טלפון: 052-4857233 . חניה בתשלום. פתוח בשבת ומוצ"ש 10:30 עד 22:30. מחירים לדוגמה: 2 חולצות ב-50 ש"ח .

גאפ עודפים (מבוגרים )
אלנבי 59, ת"א . טלפון: 03-6209506. אין חנייה. סגורים בשבת ובמוצאי שבת. הפרשי מחירים: 30%-50% על בגדים מעונה קודמת.

מאמז עודפים
כתובת: קינג ג'ורג 17, ת"א. טלפון: 03-6200331.

דורין פרנקפורט עודפים
שוקן 32, קומה 1, ת"א . טלפון: 03-5185163. חניה ברחוב. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא קולקציה חדשה ועודפים. הפרשי מחירים: בין 20% -50% הנחה על העודפים .

נעלי נימרוד עודפים
קיבוץ גלויות 45, ת"א . טלפון: 03-6829897. חניה ברחוב. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא עודפים וחלק מהקולקציה החדשה. מחירים לדוגמה: 140 ש"ח מהעודפים במקום 200 ש"ח .

נעלי קליגולה עודפים
כתובת: קיבוץ גלויות 32, ת"א. טלפון : 03-6827316. חניה ברחוב. סגור בשבת. בחנות אפשר למצוא גם עודפים וגם סוג ב'. הפרשי מחירים: עד 50% הנחה. מחירים לדוגמה: בקיץ אפשר למצוא מגפיים ב-150 ש"ח, ובחורף נעל קייצית ב-100 ש"ח .

אישה אישה
כתובת: תל גיבורים 5, בית טפר, ת"א . טלפון 03-6834238. חניה חינם. סגור במוצ"ש. מקבלים אשראי. מחירים לדוגמה: מכנסיים ב- 59 ש"ח .

ML מתאים לי עודפים
כתובת: ת"א, התחנה המרכזית החדשה. טלפון : 03-6393886. חניה בתשלום. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא קולקציה חדשה ועודפים, כאשר ההנחות רק על העודפים. מחירים לדוגמה: פריטים החל מ-29 עד 99 ש"ח, 3 פריטים במאה ש"ח .

ML מתאים לי עודפים
כתובת: בית האופרה, אלנבי 1 ת"א . טלפון: 03-5169555. חניה בתשלום. פתוח בשבת מ-12:00 עד 22:00. בחנות אפשר למצוא קולקציה חדשה ועודפים, כאשר ההנחות הן רק על העודפים. מחירים לדוגמה: פריטים החל מ-29 עד 99 ש"ח, 3 פריטים במאה ש"ח .

NS
שלבים 18 ת"א . טלפון: 03-6813080. חניה מול אצטדיון בלומפילד. סגור בשבת ומוצ"ש. מקבלים אשראי. בחנות אפשר למצוא עודפי הלבשה תחתונה ממותגים שונים .

" עונות" עודפים
ת"א , התחנה המרכזית החדשה. טלפון: 03-6888195. חניה בתשלום. סגור בשבת. בחנות אפשר למצוא קולקציה חדשה ועודפים, כאשר ההנחות הן רק על העודפים. מחירים לדוגמה: 2 פריטים ב-100 ש"ח .

גולברי עודפים
דרך יפו 24 ת"א . טלפון: 03-6827520 . חניה ברחוב. מקבלים אשראי. סגור במוצ"ש. מחירים: חולצות עד 100 ש"ח, מכנסיים עד 150 ש"ח .

גולדברי עודפים
אלנבי 67, ת"א . טלפון: 03-6204152. אין חנייה. סגורים בשבת ובמוצאי שבת. הפרשי מחירים: 30%-70% הנחה על חולצות מעונה קודמת. מחירים לדוגמה: חולצה ב-50 ש"ח.

סריגמיש
הרכבת 28, ת"א . טלפון: 03-6209506. חנייה בתשלום. סגורים בשבת ובמוצאי שבת. ניתן להשיג גופיות וחולצות מכופתרות במחירים מוזלים.

אוטנטיקו עודפים
בוגרשוב 58 , ת"א . טלפון: 03-6294734. חנייה בתשלום. סגור בשבת ומוצ"ש. הפרשי מחירים: משתנים אך משמעותיים. מחירים לדוגמה: עודפים מ-100 עד 150 ש"ח, על הקולקציה החדשה 15% הנחה .

לוצ'י עודפים
שנקין 13, ת"א. טלפון: 03-5288939. חנייה בתשלום .

פגנקה עודפים
דיזינגוף סנטר, ת"א . טלפון: 03-5236721. פגנקה עודפים. חניה ברחוב או בחניון (בתשלום). סגור בשבת. מחירים לדוגמה: גופיות ב- 50 ש"ח.

קדס קידס
הרצל 146 ת"א. טלפון: 03-5188117. חניה ברחוב . סגור במוצ"ש. מקבלים אשראי. מחירים לדוגמה: חולצות החל מ-10 ש"ח .

קווינסי בגדי הריון - עודפים
דרך יפו 15, ת"א. טלפון: 03-5175654. חניה בתשלום . סגור בשבת. בחנות אפשר למצוא גם קולקציה חדשה וגם עודפים. מחירים לדוגמה: כל העודפים ב- 49 ש"ח .

רונן חן עודפים
תל גיבורים 5, בית טפר, (ליד אבו כביר) ת"א . טלפון: 03-5184438. חניה ברחוב או בחניון הבניין (חינם). סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא גם מעט פריטים סוג ב'. הפרשי מחירים: עד 20% הנחה ממחירי החנות. מחירים לדוגמה: חולצות קיץ עד 129 ש"ח .

קום איל פו עודפים
מלכי ישראל 9, ת"א . טלפון: 03-5222033. חניה ברחוב. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא קולקציה חדשה ועודפים. מחירים לדוגמה: פריטים החל מ- 59 ש"ח .

רמת גן

ורטהיימר ספורט
רחוב ששת הימים 8, רמת גן. טלפון : 03-5188866. חנייה חינם. פתוח בשבת. מותגים: נייק, אדידס, ניו באלנס, פומה. הפרשי מחיר: 30% הנחה על נעליים, 50% הנחה על חולצות ומכנסיים מהעונה שעברה .

אופטיקה הלפרין עודפים
כנרת 15 פינת ששת הימים, רמת גן . טלפון: 03-6167083. חניה בתשלום, חינם החל מהשעה 17:00. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות אפשר למצוא גם דגמים חדשים וגם עודפים. מחירים לדוגמה: 50% הנחה על עדשות ראיה , הנחות קבועות על מסגרות משקפיים בעודפים, ויש גם הנחות על הקולקציה החדשה .

פתח תקווה

T.N.T עודפים
קניון סירקין, אליעזר פרידמן 9, פ"ת. טלפון: 03-9072698. חניה חינם. פתוח במוצאי שבת. הפרשי מחיר: 20%-50% הנחה על חולצות ומכנסיים מהעונה הקודמת. מחירים לדוגמה : חולצת צווארון ב-50 ש"ח, 3 חולצות ב-100 ש"ח.

נעלי עמנואל
קניון סירקין, אליעזר פרידמן 9, פ"ת .טלפון: 09-9073289. חניה חינם. פתוחים במוצאי שבת . הנחות: 70% בממוצע על דגמים ישנים. מחירים לדוגמה: מגפיים לנשים ב-140 ש"ח, במקום 790 ש"ח .

פולגת עודפים
קניון סירקין, אליעזר פרידמן 9, פ"ת . טלפון: 03-9072698. חניה חינם. פתוח במוצאי שבת. הפרשי מחיר: 10%-35% הנחה, בעיקר על חולצות מהעונה שעברה. מחירים לדוגמה: חולצה מכופתרת של גולף ב-69 ש"ח וחולצה נוספת בחצי מחיר .

VF מותגי ג'ינס וספורט
קניון סירקין, אליעזר פרידמן 9, פ"ת. טלפון: 03-9361812. חניה חינם. פתוחים במוצאי שבת. הפרשי מחיר : 30%-50% הנחה על חולצות, ג'ינסים ותיקים מהעונה הקודמת. מותגים: לי וונגלר , ג'אנספורט. מחירים לדוגמה. ג'ינס ב-299 ש"ח .

קדס קידס
כתובת: קניון סירקין, אליעזר פרידמן 9, פ"ת. טלפון: 03-9337669. חניה חינם. פתוח במוצ"ש. מקבלים אשראי. בחנות ניתן למצוא עודפים ועונה נוכחית. מחירים לדוגמה: עד מידה 16 פריטים ב - 50% הנחה, פריט 1 ב-20% , שני פריטים ב-30% וארבעה פריטים ב- 50% הנחה .

אריסטו שמט אאוטלט
רחוב ההגנה 11, פ"ת. טלפון: 03-9130112 . אין חניה. סגורים בשבת ובמוצאי שבת. הפרשי מחיר: 50% הנחה על מכנסיים וחולצות מהעונה הקודמת. דוגמאות מחירים: מכנסיים ב-40 ש"ח, חולצה ב-30 ש"ח .

נעלי גלי
כתובת: רחוב יצחק רבין 17, מרכז יכין סנטר, פתח תקווה רחוב. טלפון : 0508640277. חניה בתשלום. פתוח במוצ"ש. מקבלים אשראי. מחירים לדוגמה: זוג שני ב- 20 ש"ח (על נעלי ספורט)

חנות למטייל עודפים
מטלון סנטר, המגשימים 20 , קריית מטלון. טלפון: 03-9228267. חנייה בשפע. סגורים בשבת ובמוצאי שבת. הפרשי מחיר : 30% על תרמילים, נעליים, שקי-שינה וציוד מחנאות .

דלתא פלוס
כתובת: פינסקר 71, פתח תקווה. טלפון: 03-9342011. חניה חינם. סגור במוצ"ש ושבת. מקבלים אשראי. מחירים לדוגמה: על פריטים מסוימים יותר מ- 50% הנחה .

עוד חנויות עודפים באיזור המרכז

וורסצ'ה עודפים
כתובת: המכתש 6 , איזור התעשייה חולון. טלפון: 03-5596255. חניה חינם. פתוח במוצ"ש - לא קבוע. בחנות אפשר למצוא גם עודפים וגם קולקציות חדשות. מחירים לדוגמה: פריטים ב- 99 ש"ח, 30% הנחה על חולצות. הנחות משתנות.

אדידס
כתובת: המלאכה 61 חולון. טלפון : 03-5500003. חניה חינם. סגור במוצ"ש. מקבלים אשראי. בחנות ניתן למצוא עודפים וקולקציה חדשה. מחירים לדוגמה: 50% הנחה על ביגוד, 25% הנחה על הנעלה.
פינוקט
כתובת: רחוב עמל 24, א.ת אפק ראש העין. טלפון: 03-9014664. יש חניה. סגור בשבת ומוצ"ש. בחנות ניתן למצוא ביגוד לתינוקות ולילדים עד גיל 8, עודפים וקולקציה נוכחית.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

שליחה על ידי אילה_א* »

שרה לשאלתך
יגזרו ממנה את הטיקט וימכרו אותה בשוק בצלאל או מקום דומה
אני יודעת שבגדים מלפני ארבע וחמש שנים אפשר למצוא בשווקים בניירובי שבקניה נגיד של חברת טופ שופ הבריטית (הם תורמים אותם )
וכן מחסן עם בגדים ישנים הוא אחד הדברים הגרועים ביותר שיכולים לקרות לפירמה בתעשיית האופנה
נוסעת_סמויה*
הצטרפות: 29 נובמבר 2004, 10:10
דף אישי: הדף האישי של נוסעת_סמויה*

שליחה על ידי נוסעת_סמויה* »

עברתי השבוע ב "שוק רמלה לוד" (בימי שני, רחוב פייר קניג בתלפיות, י-ם. ממש מול קניון הדר. לא יודעת לאן הוא נודד בשאר ימות השבוע). מאוד זול שם, המגוון גדול, והאיכות נראית בדרך כלל בסדר. לדוגמה, בגדי ים לילדות שנראו בסדר גמור, נמכרו ב-10 ש"ח.
נירית*
הצטרפות: 17 מאי 2004, 17:36

שליחה על ידי נירית* »

בשוק בצלאל יש בגדי ילדים נפלאים אצל ניצה יש סריגים של גאפ ב30 שח יפים מאוד ובגדים של אוילילי למי שמכירה החברה הכי יקרה באירופה ובארה"ב היא מוכרת ממש בזול בכלל שווה להגיע לשוק
נגה*
הצטרפות: 24 יולי 2001, 01:01

שליחה על ידי נגה* »

שלום,
הכרתי אישה שבביתה מקבלת בגדים ישנים שעדיין אוהבים (כאלה שכואב הלב לזרוק) והופכת אותם לאוצרות חדשים מעצבת מחדש וכדומה, לפי טעם האדם שפנה אליה.
אשמח לתת פרטים אם יש ביקוש...
אמת_וצדק*
הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*

שליחה על ידי אמת_וצדק* »

הכרתי אישה שבביתה מקבלת בגדים ישנים שעדיין אוהבים (כאלה שכואב הלב לזרוק) והופכת אותם לאוצרות חדשים.
אפשר לקבל פרטים?
נגה*
הצטרפות: 24 יולי 2001, 01:01

שליחה על ידי נגה* »

אמת וצדק
כתובת המייל שלי:
[email protected]
אם תכתבי אשלח לך מספר טלפון או כל פרט שאוכל לתת.
נגה
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אם מדברים על חיסכון- לחברת GQICONNECT יש מוצר מושלם לחיסכון בחשבון הטלפון, במיוחד למי שמדבר הרבה לחו"ל, לעסקים, או מי שמדבר הרבה בכלל. אפשר להגיע אפילו לחיסכון של חצי מהחשבון הקיים!
מי שרוצה עוד פרטים אני בטלפון:
052-6338253.
חוסכת*
הצטרפות: 20 מאי 2008, 13:57

שליחה על ידי חוסכת* »

חנות בשם "בשמת" בקיבוץ חפץ חיים ( דקה אחרי צומת כנות שמאלה..) מוכרת מגבונים,כלים חד פעמיים,חומרי ניקיון כולל מוצרים של אקו פרנדלי (תוצרת טיידי) במחירי ריצפה.
למשל - בקבוק חומר ניקיון כללי של אקו עולה 10 שקלים. מגבונים שנחשבים סוג ב' משום מה נמכרים בין 2.5 ל4 ש"ח לחבילה.
החנות נמצאת בתוך הקיבוץ - יש לנסוע לפי השילוט ( ליד הרפת, פניה שמאלה,עוברים את הסילו (מגדל תחמיץ ישן) מצד ימין.)
אישה_פיסטוק*
הצטרפות: 11 דצמבר 2007, 10:26

שליחה על ידי אישה_פיסטוק* »

שלום מישהו מכיר חנות זולה למזרונים לשינה?
אתי*
הצטרפות: 15 פברואר 2004, 01:37

שליחה על ידי אתי* »

הכי זול זה לקנות מזרון ראוי ויקר. יחזיק 10 שנים ויותר.

מזרון זול זה הכי יקר, כך טוען כל הגוף שלי.
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

מגבונים שנחשבים סוג ב' משום מה נמכרים בין 2.5 ל4 ש"ח לחבילה.
הרבה יותר זול לשטוף לקטנים את הטוסיק בכיור, וגם יותר נעים.. (-:
קר_שינדו*
הצטרפות: 01 אפריל 2006, 03:41
דף אישי: הדף האישי של קר_שינדו*

שליחה על ידי קר_שינדו* »

חוק המילואים עומד להיכנס לתוקף בתחילת אוגוסט וכולל מספר הטבות
ל-"פעילים". לדוגמא: מי שצריך (כמוני :-)) לחדש את רשיון הנהיגה / רכב ישמח לגלות שצפוי לו חיסכון משמעותי.

<אפשרות נוספת לחיסכון - לא לחדש את הרשיון>
שוות_נפש*
הצטרפות: 25 ינואר 2009, 00:00
דף אישי: הדף האישי של שוות_נפש*

שליחה על ידי שוות_נפש* »

בימים האחרונים מדברים בחדשות בכל הערוצים רק על ההוצאות הכבדות שכל משפחה מוציאה במהלך חודשי הקיץ לבילוי עם הילדים ובכלל. נאמר שמשפחה מוציאה לפחות 300 שקל ביום על בילויים עם הילדים ועל פי רוב ההוצאה הזאת מגיעה ל 750 שקל ביום!

אבל אף אחד לא מגלה לכם שאפשר אחרת, לא מספר לכם על אתר ישראלי שנותן לכם את כל הבילויים בחינם: הצגות, הופעות מוסיקה, סדנאות, הרצאות, תערוכות, מוזיאונים, פארקים לאומיים ושמורות טבע, פעילויות לילדים, הכל בחינם.

יש מלא בילויים מדהימים בחינם! המון! לא מבצעים, לא 1+1 ואין אותיות קטנות. כנסו ותוכחו, מה יש לכם

להפסיד?

www.all4free.co.il זו כתובת האתר

האתר הזה הוקם במיוחד לכם, לרווחת תושבי ישראל. אף לא רוצה לחשוף לכם את האתר כי רוצים לקחת מכם כסף. רק אם אתם תעלו את המודעות לאתר ותפיצו אותו לכל רשימת התפוצה שלכם ל א תהיה להם ברירה. כולם יאלצו להוריד מחירים וגם יתחילו יותר לתת שירותים בחינם. רק אם כולנו יחד נתגייס נצליח לעשות את
המהפכה. זה תלוי רק בכם!

בבקשה תעזרו לנו להפיץ את המייל הזה ברבים, זה לטובת לכולנו.

www.all4free.co.il

(ומי שרוצה יכול גם להירשם לאתר ולקבל למייל אחת לשבוע עם רשימת בילויים
בחינם ליד הבית :-)
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

שליחה על ידי נטע* »

הזמנתי חדר ילדים מאתר"היבואנים"
לא יאומן פשוט חצי מחיר ממה שנמכר בארץ
והשרות מעולה{עד הבית כולל הרכבה}!
מומלץ.
כתובת האתר:www.yev.co.il
מחפש_שאנטי*
הצטרפות: 16 מרץ 2010, 12:45

שליחה על ידי מחפש_שאנטי* »

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בגדי שאנטי במחיר זול באיזור המרכז שמעתי מקומות שיש ב5 שקל חולצה אבל אני לא מצאתי
ציפ_ור*
הצטרפות: 30 דצמבר 2010, 21:12
דף אישי: הדף האישי של ציפ_ור*

שליחה על ידי ציפ_ור* »

הקדמה:
בדרך כלל אני צרכנית יד שניה (כשאני לא מקבלת מחברים או בני משפחה ירושות וכו')
אני משתדלת לצרוך דברים שאני באמת צריכה ושלא מצאתי באגורה או ביד2
וגם מזון ונעלים ועוד כמה דברים שנראים לי חשובים.
עכשיו אני חולה, ואני לא יכולה לכתת רגליים ולבזבז הרבה אנרגיה בחיפושי יד שניה או לחליפין ביצירה עצמית.
אז זה התירוץ שלי לסיפור הבא שיש לו מוסר השכל בסוף (לתועלת הצרכנים שמתגלגים לקניון..) :

פורים מתקרב, הכתר משנה שעברה התפרק והנסיכה צריכה כתר ושרביט (וכבר הרבה זמן מבקשת)
"ושיהיה ממש אמיתי"
אז החלטנו השנה לקראת פורים לחפש כתר ושרביט מפלסטיק כסוף ומהודר ולגמור עניין.
אבא דב נסע לקניון הקרוב לעבודתו וחיפש. הגיע לטויס אר אס. (נו, מה כבר אפשר למצוא בקניון..)
שאל את המוכר: "יש לך כתר ושרביט?" המוכר הצעיר הראה לו כתר ב30 ש"ח ועוד שרביט ב30
ואחר כך עוד כמה פריטים נוצצים ב40 ואפילו 50.
אבא דב הטוב (וההמום קצת (אולי זה מכסף אמיתי?..))
התקשר לאמא דובה בבית ושאל אם לקנות, הטלפון היה על רמקול
אמא אמרה "מה פתאום כל כך יקר, עזוב זה לא הגיוני. אל תוציא על זה יותר מ10 ש"ח".
פתאום המוכר הופיע עם ערכת כתר ושרביט יחד ב 6 ש"ח (טוב נו, 5.99)
????
מסקנות:
  1. כל הכתרים עשויים בסין גם אלו שעולים 80 ש"ח.
לצערי זה לא אומר שאם קניתי את הכתר שעלה 80 ש"ח הסינית ששיבצה בו את האבנים הרוויחה יותר.
  1. לצערי זה גם לא אומר שאם קניתי את הכתר ב50 ש"ח אזכה במוצר איכותי שיחזיק לשנים ויחסוך את
כיתות הרגליים (והאוטו, והדלק), בזבוז חומרי הגלם, וכל שאר חסכונות אפשריים.
ושוב לצערי - מוצרים יקרים בחנויות מהסוג הזה ןוגם מסוגים אחרים מתגלים לרב כגרועים ממש כמו הזולים.
(בניגוד למוצרים של פעם כמו מקרר, תנור ומכונת כביסה שירשתי מסבתא שלי ומחזיקים/החזיקו יותר מ40 שנה)
  1. יש לי חשד שזה לא היה מקרי שפתאום המוכר "מצא" את הכתרים הזולים.
  2. נראה לי שמוכרי החנות עוברים הכשרה בשיטת "מצליח": "מצליח למכור מוצר ב800% אחוז יותר מערכו - אחלה,
לא מצליח, לא נורא אפשר למכור גם ב80% יותר מערכו ועדיין להרוויח.
  1. אם אתם מתלבטים תתקשרו למישהו, שימו על רמקול ותבדקו אם המוכר הולך להוציא משהו מהמחסן,
מצליח - אחלה, לא מצליח, תמיד אפשר לקנות משהו ב800% יותר מערכו או לצאת מהחנות.
פורים שמח ובהצלחה!
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

_ראה לי שמוכרי החנות עוברים הכשרה בשיטת "מצליח": "מצליח למכור מוצר ב800% אחוז יותר מערכו - אחלה,
לא מצליח, לא נורא אפשר למכור גם ב80% יותר מערכו ועדיין להרוויח._
לא בחנויות כאלה. זו רשת, יש להם מחירים מסודרים וקבועים (המחירים אמנם יכולים להשתנות בין חנות לחנות בתוך הרשת, אם יש זכיינים). יש פשוט טווח גדול של מוצרים במחירים שונים. סביר להניח גם שהמוכר הזה לא מקבל אחוזים על המכירה שלו (בחנויות צעצועים אין אחוזים עד כמה שידוע לי). מה שתמיד כדאי לעשות זה לשאול: אלה הכתרים היחידים שיש לכם? (ואז פתאום הם מראים עוד...) לא צריכים לעשות הצגה עם רמקולים...
אבל אני לגמרי מסכימה שלקנות כתר ביותר מעשרה- חמישה עשר שקלים זה הזוי!
ההולכת_באתרים*
הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*

שליחה על ידי ההולכת_באתרים* »

_המוכר הצעיר הראה לו כתר ב30 ש"ח ועוד שרביט ב30
ואחר כך עוד כמה פריטים נוצצים ב40 ואפילו 50._
הה? את בטוחה שאלה המחירים? נשמע הזוי. בכל אופן, טויס אר אס היא רשת יקרה מאוד אבל לא נראה לי שהוא הראה לו בכוונה את הכי יקר. דווקא מהניסיון שלי הם מראים כל מיני אפשרויות.
צפונית*
הצטרפות: 17 ספטמבר 2004, 23:17

שליחה על ידי צפונית* »

כדאי לקנות ספרים יד שניה בכל נושא דרך האינטרנט אצל סוחר הספרים גידי 054-6390298 , ניתן לצפות בספרים שהןא מציע באתר "סימניה" ו-find a book', זה שווה מבחינת המחיר הנמוך וגם אפשר לבחור ספר שכבר אאוט אוף פרינט
כפר_השעשועים*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2011, 10:48

שליחה על ידי כפר_השעשועים* »

לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
לא
הורמונ_יה*
הצטרפות: 23 מרץ 2011, 20:57

שליחה על ידי הורמונ_יה* »

בצומת ספרים הענקי שבירקונים (ליד סגולה בפ"ת), ישנם 2 מדפים ארוכים הצמודים לקיר ובהם ערימות ספרים "פגומים" ב-20 ש"ח. כולל רבי מכר, לעיתים ספרי עיון ואלבומים גם וכן מלא ספרי פעוטות ילדים ונוער. לרובם ככולם אי אפשר למצוא מהי הפגימה. וכשיש קופון מזדמן לצומת אז זו בכלל חגיגה. יש להם גם ספרים מוזלים בין 15-40 ש"ח ואפילו ראיתי שם ב-30 ש"ח את "תחזוקת בעל" המהולל שנטען שכבר אין להשיגו בחנויות יותר (יש מצב שזהו העותק האחרון למכירה בכל הארץ).

ואם כבר רוצים ספרים בכלל בחינם יש את אתר "פיש א בוק", שאנשים מוסרים ומקבלים ספרים בחינם זה לזו. כבר מסרתי דרכו כ-20 ספרים וקיבלתי מספר דומה. והכל בחיני חינם! תענוג
עמית_אלתם*
הצטרפות: 06 יוני 2012, 13:03
דף אישי: הדף האישי של עמית_אלתם*

שליחה על ידי עמית_אלתם* »

בהמלצות על חיסכון בתרופות,רשום להשתדל לקנות הכל בפארם של מכבי,מניסיון זה לא נכון אולי היה פעם,כיום במכבי כל המוצרים יקרים ולעומת המבצעים בפארמים ממש יקרים בהגזמה,גם בפארמים כל מה שאינו במבצע מאוד יקר,למרות שאני במכבי אני קונה ויטמינים בפארם של "מאוחדת"עם כרטיס של חברים,כי יש להם 50%הנחה על המון ויטמינים,מאוד מומלץ לקנות ויטמינים ותוספי מזון בחנויות טבע קטנות ,ממש קטנות,כי בהן אפשר לקבל 30% הנחה על כל המותגים
שליחת תגובה

חזור אל “פה, שיניים וחניכיים - טבעי”